Tурнир в памет на Тоско

14
637

Фенклубът на Ботев (Пд) пусна в продажба специална серия тениски. Приходите от нея ще бъдат използвани за организиране на фенски футболен турнир, който е посветен на Тоско Бозаджийски. Надпреварата ще се проведе 5 септември тази година.

„Уважаеми ботевисти, скоро ще се навършат 6 месеца без нашия брат – Тоско Бозаджийски! Няма да допуснем името и делото му да бъдат забравени. В тази връзка пускаме в продажба специална серия тениски, приходите от които ще бъдат използвани за организиране на фенски футболен турнир в негова памет, който ще се проведе на 05.09.20г.

Налични размери: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Цена – 20лв. Може да ги намерите в магазина на ул. „Нестор Иванов“ 1.“

14 КОМЕНТАРА

 1. 10

  Сега ще слагам и кафе машина за турнира, а след това и на колежа. Няма пари в тениските вече, кафетата са по-доходящ бизнес

 2. 5
  1

  Бат Стоян канара предлага да дадем име на турнира…….ТОСКО ТРЪБЪТЪ……ва да гоейба.

 3. 5
  2

  ботевъ 2010 МАНГАЛ
  да се нарича Тоско-2020, той и Хр, Ботев беше за делото, нека и тойзи бандит със тръбата дето се перчеше, да бъде герой за велокото дело със тръбите.

 4. тарторите с късите крачета и големите шкембета
  8
  1

  Пак ще се нагушим

  • 7
   9

   Доста си неадекватен! Тая купа я сънувай дълго, защото ще е последната за близките 50г напред!

 5. 12
  5

  20 лв тениска хахахах Ицо Илиев и сие пак ще си пълнят гушата с лев

  • 6
   6

   Този продавач в Лавка много го издигате в култ! Какво толкова сте се впечатлили от този?

   • 7
    5

    Ние ли? На вас ви е тартор този страхливец хаха като разбира, че ще има бой бяга във Варна, като падне на земята се моли да не бъде бит, като го подгонят в капана няма хващане 😂😂😂 а вие сте си го направили някво тарторче и да ви движи магазина 😂😂😂 е за това си заслужавате ебавките и да си ви краде !

    • 6
     1

     Виж сега мойто момче! Първо тоя на мен не ми е никакъв тартор! Аз съм фен, който ходи на мачове и със смешки не контактувам! Аз нямам тартори, явно за разлика от теб! Мен тоя дребосък не може да ме краде, защото с два шамара и го пращам на село да бере домати! Стига сте слагали феновете на Ботев под общ знаменател! Голяма част от нас не одобрява действията на тези лапета!

     • 4
      2

      Като не ги одобрявате защо ги оставяте да си правят каквото искат и да трупат пари от вас ??? Защо не покрай Тоско направиха хиляди някой хора !

     • Ами аз лично с нищо не им помагам… Не им давам пари в кутиите! Мен ме интересува отборът! Там давам пари в билети, тениски и тн! Прав си, но и при вас ги има тези доячи, нали? Няма отърва не от тях! И стига филми, дайте да се уважаваме… Те боклуците един по един си намират майстора! Няма смисъл от слагане на феновете на един отбор под общ знаменател!

Comments are closed.