Крушарски коментира рестарта на първенството, Гонзо и новия стадион

10
748
Христо Крушарски, снимка: БТВ

Собственикът ма Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира в типичния си стил темите, които в момента най-много вълнуват „черно-белите“ привърженици.

„В нашия клуб сме със заспали чувства. Чакаме с нетърпение не мачовете, а да приключим шампионата. Ще свърши бързо. За двубоя с Етър ще кажа, че най-много ме е страх от отбори с проблеми и тези, които са считани за аутсайдери. Трябва да играем с Етър като равен с равен, никакво подценяване и успокоение. Готвим се за битка. Да не стане като с Витоша (1:1 на 7 март) на „Лаута“. Като правиш такива мачове, после работиш без пари. Много ме интересува мен, че някой бил стресиран. И аз съм под постоянен стрес, но пак си живуркам“, отсече клубният бос.

„Аз за момента въобще не зная да има предложение към Гонзо. За пет години съм ги слушал много такива – този отивал, онзи отивал. Гонзо си е директор на Локомотив Пловдив. Ако реши да отиде, никой няма да го спре, но аз не знам за такова нещо“, допълни бизнесменът, цитиран от „Тема спорт“.

„Всички играчи много ги търсят от чужбина, но накрая искат да останат при нас. Не виждам някой да си е тръгнал досега. По отношение на Томашевич и Петрович – те са си дали своето за Локомотив. Ако са си намерили ново поприще, това ще е. Договорите им свършват. Ако искат, да преподписват“, каза още собственикът на Локомотив.

„За стадиона най-после се разбрахме всички умни глави. Имаме единомислие с фенове и всички по веригата. До две седмици трябва да бъде входирано предложение в общината и да дадем проекта. Доста напреднахме и се надявам всичко да е наред“, допълни Крушарски.

10 КОМЕНТАРА

 1. 5
  3

  Честит ПЕТАк, пловдивчани!!!

 2. 5
  2

  Няма да е като с Витоша, споко!

  Апата-Локоебача не играе в Търново.

 3. 9
  1

  Ходи на 🍅 – во, защо ядеш ЛАЙНА на ЛАУТА, КРАСТАВ ЦИГАНИН.

 4. 7
  8

  Не е селтак, а селтак и половина! С този сарказъм, с който говори се подиграва на всички – футболисти, треньори, фенове, журналисти! Какво значи в типичния си стил? Пунтира Батето, но няма неговия интелект! Селска история!

  • 5
   6

   Честит петАк. Петата в гъза още ли ти създава дискомфорт?

   • 4
    4

    не манго но на теб един стадион и многоетажен паркинг към него цял живо ще ти създават дискомфорт на мангалската душица като минаваш от там винаги ще виждаш защо Ботев е отбора на Пловдив

 5. 11
  7

  Крушата си остана селтак, мислех че поне в Пловдив ще стане нормален, ама си остана говедарски цървул .

Comments are closed.