Обявиха обществената поръчка за Колежа! Чакат кандидатите да достроят стадиона на канарчетата

86
2928

Обществената поръчка за довършването на стадион Христо Ботев е обявена и е в ход. От нея става ясно, че общината ще приема оферти до 08.06.2020 г. Ето и още подробности:

Относно: Покана за представяне на индикативни оферти във връзка с провеждане на пазарно проучване за обществена поръчка с предмет: „Реконструкция, основен ремонт и реновиране на трибуните на стадион „Христо Ботев“, в УПИ І-спортен терен, кв.16 -нов, по плана на кв.“Каменица“, гр.Пловдив, ЕТАП 1 – СЕКТОРИ „А“, „Б“, „В“, „Г“

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

Община Пловдив, Ви кани да вземете участие в настоящото пазарно проучване по смисъла на чл. 21, ал. 2 от ЗОП за определяне на прогнозната стойност на горе цитираната обществена поръчка, като представите индикативна оферта при условията на предоставените образeц на индикативна оферта, индикативни количествени сметки, техническа спецификация на дограма– приложения.

Желаещите да се включат в пазарното проучване, могат да изпращат своите предложения до 08.06.2020 г. 17:15 часа на електронен адрес: todor_todorov@plovdiv.bg или на адрес: деловодство на Община Пловдив, гр. Пловдив 4000, пл. Стефан Стамболов № 1 на вниманието на Тодор Тодоров – Директор дирекция „Обществени поръчки“. Получените предложения няма да бъдат разкривани и публикувани в публичното пространство, а ще бъдат приложени единствено към досието на обществената поръчка.

86 КОМЕНТАРА

 1. 1
  3

  Той комшията така не си е бил магарето както буферите бият канарите като шкембе в дувар

  • 4
   2

   Селяк смотан, ние майните не гледаме магарета – най-много при Вълчо в Столипиново някой буфер да си има. Прост, по-прост, буфер!

   • Ако Изгрев бойските цигани се смятате за пловдивчани…?! Вярно е не гледате магарета, защото вие самите сте магарета, в замяна на това продавате ниско качествена дрога! Държите и проституцията на Скобата и магистралата, кой като вас? Пей живот!

 2. Следващият път няма само да те бия мръсно копеле.И левскарски ник ли използваш,подлого.

 3. 1
  2

  Циганина си остава циганин,но циганите на циганите са буферняци.В тяхната тема ги няма,но тука мирише от тях.Жалки същества.

  • 1
   1

   Мръхляч жълт, 42000 хиляди жълти мангали групирани във фен клуб Изгрев бойс Столипиново, от големия ви лидер Челсито(Бог да го прости)! Недей въртя курвинскя си гъз, ами си признайте столипиновския си произход!

 4. Станислав Мърков - плешив кюстендилски циганин
  2
  2

  А за ншту цигански стадион кога?

 5. 10
  6

  Знаете ли какво мангали? Що не си ебете путката майна?!

 6. 2
  2

  а кра повеч обмисля сега ли дъ бега илъ дъ съ посрами малку…

 7. 9
  18

  Interesno,4e jultite vikat na buferite cigani,a pak az vidjah beli mom4eta ot Loko da bijat po-4erni ot Botev ,ama nejse….

  • 12
   6

   Ами те за вас са бели, защото сте по-черни от тях. Вие сте си баш черни мингяни от Подуене!

 8. 8
  15

  Делян Пеевски ще спечели наддаването за строежа и ще си вземе милионите! Жълтите курви пак ще бъдат обладани отзад от ДПС , но за тях това няма значение! Те Локото ги обладаха по неповторим начин на 15.05.2019, но жълтата сган не спира да се оправдава, че сега за пореден път нагъзване на Делян Пеевски няма да им дойде в повече. Важното е кУлежЪ да стане. Спокойно. Още нищо не се знае? Скоро пак ще има жълт рев!

 9. Бригада спринт ако не драсне да бяга, припада за 30 секунди.......
  7
  14

  Ред сълзи, ред сополи….
  Точно жълтите цигани правят цигански засади, много на малко, от които за малко да убият човек!За това и нашите бяха толкова озлобени!
  Малко им беше на курвите страхливи!
  Другият път пак да причакват!

 10. 22
  7

  ей, тея жалтури пак са уредиха , пък ний на лаута пак ше подсмърчами като гладни сиганчета .вън Крошарски -няма пари и нищо не праи ,вън селтака говидарски

  • 15
   4

   Не бил Крошарски, най ми бил Клошарски. 😀

 11. 29
  4

  Казвах ви аз, че и без петел ще съмне, ама вие се инатяхате като магаре на мост. Декларации, протести, простотии-не става бе мангалчета, просто не става! Ботев е институция, Ботев е Пловдив! Пловдив ще има стадион красавец! Свиквайте с тази мисъл, и ако сте Пловдивчани, ще се гордеете с този факт, а ако не сте, не мога да ви бера гайлето.

  • 2
   5

   Фенове на Ботев-пловдивчани.хахахахаххаха няма по голям виц

 12. 6
  3

  Искаме ек ек с анималс или запада ! Напред към победа !

 13. 8
  27

  По-точно, ще има конкурс, кой да окраде 25- те милиона!? Защо? Преди години общината Деде по 1 милион на Локо и селските . Локо си направиха осветление, а селските купиха седалки за копнежа, които обаче няма да ползват за евентуалния нов строеж…останалите над 750 000 изчезнаха! Същото се случи и с близо 3 милиона лева, които бяха предплатени за козирката на трибуна Истанбул още по времето на ЦВ , но преди седмици се разбра, че фирмата, която ги е взела, вече е обявена в несъстоятелност! От тези 25 милиона 20% се преспадат за ДДС. Всеки да сметне, колко остават…и от този остатък някой и друг милион ще се зули, типично по жълТурски! За строежа, каквото остане. После ще се проси пак, по познатия на всички жълтоцигански сценарий!

   • Не знам колко милки има,ама да не стане накрая Локо със стадион,а за Ботев-втора пета

  • 9
   10

   краставите и до днес играят с лиценза на вис 2, но ние сме били селските?! помияр, който пише „преспаднат“, по какъвто и да било повод, просто трябва да бъде подминаван със снизхождение.

   • 10
    8

    Ава уй недоклатен цяла България знае че жълтите сме селяци ся ти тук жа ми оспорваш ва да тейба.

  • 8
   3

   Боко разчиства конкурентите на Самуилов, а Шиши е все по-близо до бизнеса с противоградни ракети. Да му мисли Крушо!

 14. 17
  20

  Много добре знаете, че ви пребихме на поляната… Защо сте изразяли клипа… Защо не дадохте накрая какво ви направихме? Аххх колко е жалко да си черно бял мангал… Най-смешното е че след като ви пръснахме се снимате, че сте били??????? Вие нормални ли сте?

  • Бригада спринт ако не драсне да бяга, припада за 30 секунди
   18
   7

   Турците ни пръснаха куровете от минети…Добре, че им паднаха зъбите от боя, за да не задират…..😂😂😂

   • 6
    14

    Ей палячо пак ли пишеш… Кажи хулигане боя много як ли беше… Впечатли ли се?Много тежки нокаут всички…. Топ биячи… Нали е мишко… Хахахаххахайа

    • Бригада спринт ако не драсне да бяга, припада за 30 секунди
     11
     7

     Теб кво те интересува какъв е бил боя бе палячо!?Нали си далеч от тия неща…?Но май лекичко тъгуваш и се дразниш, че отпорихме халките на „НЕточните“ ви хора за пореден път😅

     • 7
      13

      Ей смешка това бой ли е бе? Под 1 минута с мен в клетката и всеки един от тези ще даде фира! Ебахти филмарите… Бахти биячите… Всички са нежни души от тоя клип… Че аз ако дойда най-много да направя някоя беля да сдаде фира някой…

     • 8
      12

      И ме боли кура и за вас и за тези „ботевисти “ които накрая зарязаха онова момче да му налита няколко мангала… Погледнаха и извърнаха глава… Дай ми ги тия 14те филмара и аз ще взема 9/10 момчета да ви видим колко сте бойни! Спокойно ние паднали на земята не ритаме! Другата седмица съвсем сериозно, ще ви го предложа това! Не знам дали някой от тези 14те ходи при Арман, ама той все ще ги знае! Просто е супер смешно всичко това… Излагате бойните спортове меки ръчички!

     • 9
      10

      Пич, ти малоумен ли си? Опитваш се да си пишеш с най-големия идиот тук и очакваш да ти се отговори нормално.
      С тоя боклук, който има едно занимания в мизерния си животец е безсмислено въобще да се опитваш да водиш диалог. Него и мангалите не могат да го дишат. На нас поне не ни се налага.

     • Бригада спринт ако не драсне да бяга, припада за 30 секунди
      10
      5

      Червей,
      Ще сгънеш от злоба бе, да тееба в „боеца“…😂

     • 2
      1

      Абе,смешко,ква клетка,кви пет лева.Като си ербап,отивай на поляната, а не ми стой във форума,като изпразнен х.й.На думи е лесно.Кой знае къв въшльо си,селяндур стрямалийски,

    • 10
     5

     Ей филмар точно вие жълтите изроди ритате паднал на земята и винаги скачате от засада при съотношение 20 на 2-ма в полза на вас.А когато сме равни винаги играете сериала……БЕЖ ЛИСКЕ ДА МА НЯМА.

  • 14
   14

   Пичаги защо тея от Локото където ни хванат ни пръскат халките ва да сейба.

   • 4
    5

    Черно бяла курво да ти еба майката и баба ти

    • Бригада спринт ако не драсне да бяга, припада за 30 секунди
     3
     1

     А така курво страхлива!
     Псувай на воля в интернет, че на живо припадате за минус секунди, да ви еба и файтклуба пробит!

 15. 8
  14

  Защо не направят там 3 високи сгради от арабина, стадион няма да има

  • 21
   7

   И после наръгани и изнасилени 16 г. наркоманчета това ли ви е боят бе мангали прости.
   Ах колко сте жалки нямате си и на идея.
   За това вечно ще бъдете цигани цигани цигани.
   Кой го ебе за вашето същестуване ,кой никой естествено.
   Знаете завърши ли строежа на НАЙ МОДЕРНИЯТ СТАДИОН ВЪВ БЪЛГАРИЯ СТЕ ЧАО и едва ли някога ще се завърнете във големият футбол.
   Тъпи ниско челни същества цигани,цигани мръсни не къпани цигани обречени винаги на неуважение във гр.Пловдив.

   • Бригада спринт ако не драсне да бяга, припада за 30 секунди
    8
    11

    Нашето момче, беше нарязано от шибаната кука и след това му взеха ножа и му направиха задника на решето, но това не пречи на страхливите турци да се радват…
    Нормално…След като години наред те поломват от бой се радваш и на такива неща😂
    Иначе и циганските ясновидки пак вършеят…Айде чакаме да ви стане стадиона да видим колко ще изчезнем…
    Нема такива мазохисти в историята на футболните фенове по света като цяло😂

  • 11
   7

   Не можах да разбера кой какво доказва с този бой? Това футболни фенове ли са или на бойните изкуства? Но главите са си ваши, трошете си ги. Буферите имаха по-добра тактика, по 2-3 нападаха 1, след като го бутнеха следващия и така. Докато някой от нашите останаха “свободни“ в средата и като оредяха се отказаха. Не им прави чест и че ритаха вече паднали хора, но циганите обикновено нападат така много на малко. Хората избягаха от стадионите именно заради такива изпълнения, то и без това футбол няма. На един от най-светлите български празници, вместо да седнете да прочетете и научите нещо, те си организирали бой в условията на пандемия и забрана за събирания. Другия път поне ангажирайте медицински лица да присъстват, ако някой пострада сериозно да му окажат своевременно помощ. Ако не се занимавате професионално с бойни спортове, по-добре не ходете на такива срещи, да не остане някой повреден за цял живот. Подозирам, че някой бяха професионални бойци или имаха “нещо“ в ръкавиците. Упрека ми е и към двете страни

   • Бригада спринт ако не драсне да бяга, припада за 30 секунди
    2
    11

    Ред сълзи, ред сополи….
    Точно жълтите цигани правят цигански засади, много на малко, от които за малко да убият човек!За това и нашите бяха толкова озлобени!
    Малко им беше на курвите страхливи!
    Другият път пак да причакват!

 16. 10
  10

  Пичаги Стоях канара и тейко му бай Наско стрямската мистрия са заявили желание те да построят говняжа ва да гиейба.

 17. 12
  9

  Жълтите да пишат декларация заради големия мариз

 18. 30
  20

  След като притежава най – голямата и модерна база в страната, и най-добрата ДЮШ, на най-старият футболен клуб на България ще му отива и най-модерния стадион … Така най-вярната и най-многобройна футболна публика, тази на Пловдив, ще може да се завъре по трибуните на новото бижу и да се радва на любимия си отбор.

  Ясно е че представителите на малцинствата оттук насетне само като чуят за Колежа ще търчат по нужда. Повече няма ала бала, парите са дадени и почваме. Ерно белите могат да ни благодарят само, че покрай ГРАНДА на Пловдив, намазаха и те някой друг милион от Бойко, та да си позакрепят разпадащия се мангалски коптор-свлачище 🙂

  • 5
   8

   Отворко, интересно защо, като „потръгнат“ малко нещата и си тук, а като се объркат, пръв изчезваш?

   • 4
    7

    Защото е селски подлец. Нормално, за една държанка

 19. 17
  17

  Обслужващия корпоративни интереси кмет на Пловдив отмени сесия на Общинския съвет в опита си да спре обжалване на този проект заради скритата нова кражба на обществени средства под формата на строителството на паркинг.
  Очаквайте сезиране на прокуратурата. Народа се умори да го крадат разни мафиоти

  • 11
   13

   По този начин кмета става едноиличен виновник. Здравко Тъпото най-после си го заби яко

  • 14
   11

   Не си отваряй много мангалската муцуна, че да не ви вземат парите които намазахте покрай Ботев, цигани крастави.

   • 11
    16

    Жълтите миризливи селяни,които се канят само по форуми и фейсбук,разхфърляни като кейгли за броени секунди. Това е жълти подсъщества,едно е интернет,друго е реалността! Това го усетихте минала година на финала,усещате го и всеки път когато ядете бой!

    • 13
     7

     Давай, манго, сери кръв! Но се подмий след това защото ИДВАМЕ!

     • 3
      2

      Къде идваш, ма Бонке?! Ти от вас не излизаш. Тук си 24/7…

   • 1
    5

    ела опитай да ми ги вземеш, бе форумен капут.
    ЗдраФко скоро ще е подсъдим

 20. 34
  18

  Черно-белите циганки почват с клетвите! Началото на края ви, недраги мангали!

  • 10
   14

   Жълтите миризливи селяни,които се канят само по форуми и фейсбук,разхфърляни като кейгли за броени секунди. Това е жълти подсъщества,едно е интернет,друго е реалността! Това го усетихте минала година на финала,усещате го и всеки път когато ядете бой!

 21. 11
  10

  Га ш дийм да видим ко са случва е канарйееее

 22. 16
  22

  Сега като кажат реалната цена ще разберем че скоро стадион няма да имаме , по-скоро игрище с 2 трибуни кабрио.

  • 17
   5

   Няма лошо – и две кабрио трибуни за по 10,000 да имаме, пак ще ви е много тежко като видите 20,000 майни на мач. На Лаута по 500… Циганска мъка, циганска, кюстендилска!

 23. 13
  6

  Сега сън няма да ги хване как да подлеят вода. Декларации, обжалвания, може и на Круши фирмичката да се кандидатира…

 24. 10
  8

  Братовчед на Вълчо който е Травестит от махалата в Делхи танцува традиционен танц да радва феновете на Локу в Индия, цялото махала са на сеира: https://youtu.be/evrvedhx5y0?t=43

   • 10
    5

    манго вземи да пребиеш аишето тя е виновна за стадиона на жълтите ще ти олекне а вашия проект го прави инжинер гонзо така че наистина завършване на путкина коледа

Comments are closed.