Казаха какво се случва с жестоко нарязания фен на Локо (Пловдив)

0
2452

Нарязаният жестоко фен на Локомотив (Пловдив) е бил изписан от болницата. Това стана ясно от гостуването на представител на фенклуба на „черно-белите“ в предаването „Тази Сутрин“ по bTV. Както е известно, 16-годишно момче пострада сериозно след меле между привърженици на „смърфовете“ и цивилни полицаи в Пловдив.

„След инцидента видяхме опит да се настрои общественото мнение изцяло срещу феновете. Подобни случаи е лесно да се заклеймят, когато се нарекат фенове или ултраси. В България за съжаление това е присъда. В годините обаче се доказахме със социалните и обществени дейности, защото за нас това никога не е било просто футбол“, каза Атанас Нейков (на снимката) от фенклуба на Локомотив (Пловдив).

По думите му в деня на инцидента не се е провеждало спортно събитие и затова случаят няма нищо общо със скандал между футболни фенове.

„Тук говорим за обикновена случка между граждани, които са посетили питейно заведение и е възникнал спор между тях“, допълни привърженикът на „черно-белите“.

Фенклубът на Локомотив (Пловдив) апелира за прозрачност и случаят да не се потули, тъй като има замесен служител на МВР.

„Надяваме се следствието да третира всички замесени по един и същи начин. Надявам се всичко да е безпристрастно и да не се търси изкупителна жертва“, каза още Атанас Нейков.