Ботев и Локо с контроли на 29-май

10
763

Отборът на Ботев (Пловдив) ще срещне Славия в контролна среща. Спарингът ще се проведе на 29-ти май на „Футболен комплекс Ботев 1912“. На по-късен етап ще бъде обявен началният час на приятелския мач, както и всички подробности относно спазването на мерките за сигурност, при които ще протече срещата.

В същото време представителният отбор на Локомотив (Пловдив) уреди проверка преди подновяването на efbet Лига. Съперник на “черно-белите” ще бъде Царско село. За последно двата тима се срещнаха за първенство на 23 февруари, когато пловдивчани се наложиха над “царете” с 4:0. Контролата ще се състои на 29 май от 17:00ч. в София на спортен комплекс “Царско село”.

10 КОМЕНТАРА

 1. 7
  2

  Моят коментар е като на всеки българин.Еби им майката циганска.Да го духат буферняците,защитници на ракиджийницата.Парк Лаута трябва да се разшири,за сметка на кюстендилският Бежанец.А и може международна автогара да се направи.Суди Озкан и Гюлтен Топарлъ го искат.Всичките мангали в Стамбул.Майкавидейбалокоциганска.

 2. Защо първо Ботев,превозното средство на второ.В Кюстендил бяха на първо.Декларация веднага ,а утре в Хага.Расисти и вие ли сте от Ботев.Блокада на булеварда юг.

 3. Братовчед на Вълчо – Травестит от махалата в Делхи танцува традиционен танц да радва феновете на Локу в Индия: https://youtu.be/evrvedhx5y0?t=43

 4. В този индийски влак ако направят тестове за вируси на братовчедите на Вълчо ще намерят всякакви болести и микроби, и отгоре на всичкото мирише на неизмити крака във влака, тези по пода дето са налягали се возят нелегално. https://www.youtube.com/watch?v=rhFEliDTnC0

 5. 10
  12

  Царско село срещу циганско село които се имат за цигански царе.

  • 10
   4

   Стояне ти ли са ва миндил недин да тейба и стрямската мастия дейба.

   • 2
    1

    Сус , не обиждай човека,бре! Откакто живее в града той е еволюирал и се е развил , така да се каже?! Цивилизовал се е…

 6. 2
  13

  Двата тотаджийски отбора ще се проконтролират

Comments are closed.