Катранков: Искам да завърша кариерата си в Хебър, имам още какво да дам на родния си клуб

1
781

Централният бранител и капитан на вече разформирования Ботев (Гълъбово) Станислав Катранков бе потърсен от репортер на PlovdivDerby.bg предвид появилата се информация, че ще се завърне в родния си клуб Хебър.

„Искам да завърша кариерата си в Хебър, имам още какво да дам на родния си клуб, но никой не ме е търсил от Пазарджик. Все още мога да играя на нивото на Втора лига и мисля, че ще съм полезен на по-младите ми бъдещи съотборници. Имам треньорски лиценз “В” и съм приет за “А” лиценз и мисля че това е бъдещото ми поприще“.

Кариерата на Катранков започва в Хебър, след което играе за един сезон във Втора лига с екипа на Миньор (Перник), следват трансфери в Локомотив (Стара Загора), Любимец 2007, Созопол и Пирин (Разлог), а в Ботев (Гълъбово) става емблематичен за клуба футболист като изиграва шест сезона с над 150 мача.

„Жалко е, че в Гълъбово нещата завършиха така и приключихме участието си при професионалистите. В отбора имаше доста сърцати и качествени играчи, които съм сигурен, че ще се докажат във времето“, завърши 35-годишният блондин.

1 КОМЕНТАР

  1. Kuv e toya anonimnik ve bay huiovci? Pishete nyakvi po smisleni statii uligofreni

Comments are closed.