Спартак Пд ще праща протестно писмо до БФС

12
565
Даниел Вълов - вратар в Спартак

Отборът на Спартак (Пловдив) ще изпрати утре протестно писмо до БФС заради недопускането им до бараж за участие в Елитната група до 17 години, съобщи треньорът в клуба Крум Георгиев. Както е известно, в петък без абсолютно никаква яснота за критериите, по които са избрани, бяха обявени четири нови членове на Елитните юношески групи – два отбора при 17-годишните и два при 15-годишните. И в двете възрасти влиза Пирин (Благоевград). При по-големите вторият отбор е Спартак 1919 (Плевен), а при по-малките – Монтана.

„Изобщо не ни е ясно по какъв критерий са попълнени групите. Ние също искаме да участваме, имаме това право, очакваме покана. Най-малкото нашата група, в която се състезаваме, все още не е завършила официално. Нямаме претенции за U15, но за U17 искаме да играем и сме готови. Подготвили сме писмото, в понеделник през Зонален съвет на БФС-Пловдив, какъвто е редът, ще го изпратим в централата на футболния съюз в София“, каза за БТА Крум Георгиев.

Най-интересното е, че преди близо месец БФС обяви, че в Елитните юношески групи няма да има изпадащи, но ще има влизащи. И влизащите ще бъдат определени чрез баражи, както е записано в Наредбата и както повелява регламентът. Но Спартак (Пловдив) най-вероятно няма да е единственият отбор, който ще изяви претенции, че е пренебрегнат и излъган. Очакват се още жалби по този казус.

12 КОМЕНТАРА

 1. ВАРИ ГО !!
  ПЕЧИ ГО!!!
  МАНГАЛА СИ Е МАНГАЛ!!!
  🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂🤣😂🤣😂😂🤣😂😂😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣😂😂😂🤣😂😂😂😂😂😂

 2. 1
  2

  Жълт лешпер,наследствената връзка между Спортклуб и Локомотив е призната от всички футболни статистици в България, дори и от Румен Минков( ако пилешкото ти мозъче знае кой е пък този)!

  • А какво общо имате със жск,гниди.Спортклуб е закрит,но вие плъхове само на Ботев не сте наследници

 3. Анче, ти не си от Пловдив,колкото и да се натискаш! Околовръстното те е заченало, там си се родил ,там ще си умреш! Между кабините на два турски ТИРа колко BG история може да прочетеш? Сиктир от комплексари като теб!

 4. 2
  1

  Ей моме имаш ли си представа колко смешни имена имате,всички тоталитарни,локомотив,енергия,динамо,парчевич,торпедо,,ченгелов.,сбирщина от квартални отборчета жез един двубой срещу Ботев .Жалки мангали само Спортклуб е играл срещу нас на голямо ниво,но вие не сте Спиртклуб,вие сте цск отборче с един мач.Цигани

  • 3
   2

   Тва кво общо има със Спартак? Жълт помак, марш от темата ни!

   • Георги Андонов: „В БотевЪ расте само този, който умее да лиже гъ**ве!“

    Те ви затриха отбора

    • Никога не сме искали обединение.Ние бяхме шампиони,те изпадащи.

  • Георги Андонов: „В БотевЪ расте само този, който умее да лиже гъ**ве!“

   Бонке, пак нов ник. Защо, ма?

Comments are closed.