Витоша освободи четирима бивши „канарчета“

9
1158
Контролна среща: Витоша - Марица, снимка: Спортал

Преждевременната пауза в първенството заради коронавируса се оказа пагубна за четирима играчи на Витоша.

Тимът от Бистрица взе решение да се раздели с четирима от най-опитните футболисти, пристигнали през зимата в опит да помогнат за оцеляването в елита. Бившите национали и играчи на Ботев Апостол Попов и Георги Сърмов, както и близнаците Веселин и Йордан Миневи вече не са част от „зелените“.

Те не се подложиха на задължителните тестове за COVID-19 през седмицата и не се присъединиха към първите групови занимания, проведени в петък. По този начин ръководството на „тигрите“ облекчава бюджета предвид вероятното изпадане.

Заради форсмажорните обстоятелства бяха намалени наполовина мачовете от втория дял на шампионата, което допълнително усложни мисията на Витоша. Отборът, воден от Асен Букарев е последен с едва 6 точки.

9 КОМЕНТАРА

 1. 2
  1

  Бат Андрей написа, че четиримата са юношки на ботевЪ! На 17,18, 19 и 20 години! С тях сме шампиони!

 2. 13
  4

  Апата как им го втъкна на мангалите!!! Аз не предполагах, че още играе – сигурно с бастун се е разхождал между циганетата на терена. 😀

  Кажете, мангали, как свършихте с Бистришките Тигри в Пловдив? 😀

  • 5
   8

   Царско село ви еба селската мама насред пловдивско село

   • 8
    2

    Статията е за Бистрица и за Апата-Локоебача.

    Те и Славия ви натикаха 9 гола, но това няма връзка. Но Локоебача ви го даде нежно, факт. Ебача на ебачите в мача на мачовете на домакинския стадион на Арда.

    • 1
     6

     От какво си превъзбуден , Селски , Няква апа , някъв безмислен мач , дръж се сериозно , 15 -ти мина

     • 7
      1

      Заради гола на Апата/Локоебача в крайна сметка ще сте на 4то място. Само заради този гол! Така ще го запомните Апата – Локоебача!!!

  • 1
   1

   Металик Коматево-Изгрев бойс, как свършиха на финала на 15.05. 19г. С ЛЮБИМЕЦА НА ПЛОВДИВ Л О К О М О Т И В, А? ПЕТА-МЕЧТА!!! ААА… ооохххЪ!

Comments are closed.