КРАЙ: Хебър зае шесто място във Втора лига

1
621

Хебър приключи сезон 2019/2020 на шесто място във Втора лига, обявиха от БФС преди минути. Временното класиране във Втора лига бе обявено за крайно след заседанието на днешния Изпълком.

Това означава, че ЦСКА 1948 спечели промоция в първия ни ешалон, Септември (София) и Монтана заемат съответно второ и трето място, което им дава право да играят баражи за влизане в елита. Най-ощетен от решението на Изпълкома на БФС е Локомотив София, който остана четвърти. „Железничарите“ преследваха завръщане в елита и спореха за третото място с Монтана, който има 3 точки повече.

„Положението във Втора лига е катастрофално, с изключение на водещите отбори. Те проявиха желание да завършат първенството, без Монтана. Всички други отбори поискаха прекратяване. В тази тежка ситуация едва ли щяха да се отделят пари за клубовете.

Изпадащите отбори се определиха по спортен път – последните 4 в класирнето. Ботев (Гълъбово) пък се отказа и така се отваря пето място за влизащите отбори“, заяви главният секретар на Професионалната лига Атанас Караиванов.

1 КОМЕНТАР

  1. Жадното че изпие 6 бутилки Донпериньо по тоя повод!

Comments are closed.