БФС с важно напомняне към отборите от Трета и Четвърта лига

8
658

Българският футболен съюз е изпратил регулярно писмо до отборите от Трета и Четвърта лига, които искат да се изкачат едно ниво нагоре, че трябва да бъдат изрядни с документацията си. Клубовете, придобили право да играят в Трета лига, идващи от четвърта, както и влезлите в „А“ областните групи, трябва да се лицензират в ММС, с подаване на съответния набор документи, чрез ОС на БФС в съответния град.

Както е известно, БФС реши да прекрати първенствата в третото и четвъртото ниво на футбола, като няма изпадащи в съответните групи. Желанието на централата е отборите, които ще направят една крачка нагоре, да бъдат изрядни поне в документацията си и да са лицензирани като спортни дружества. Най-трудно ще стане попълването на Югоизточната Трета лига, където изпада отборът на Поморие, а кандидатите за влизане за момента не са малко. От друга страна и тимът на Ботев (Гълъбово) може да се свлече в Трета лига, тъй като не е подал документи за професионален лиценз.

Вероятно ще се наложи да се играят квалификации и на Югозапад. Разбира се, ако има отказали се отбори, то този вариант ще отпадне.

8 КОМЕНТАРА

 1. Световна новина.Открит е лек за корона вирус.Всички цигани в Израел.Напалм и газови болници навсякъде.Във всички нечисти гета.Без значение.Свобода за България,смърт за вредителите.

 2. 1
  2

  Андрей Спасов /Бонка/, ти си тъпа комплексирана жълта курва. Сайтчето ти е КЕНЕФ. Всички вече пишат в трубуната и в ПД24 заради жълтата ти комплексарщина!

  • Аз съм член на този сайт.Там в пъти има по малко пишещи.Стикса или лошото куче пише тук заради липса на регистрация.Там вече си създаде още два,но пише само едно и също.Рекламира черно бялата химера.Кюстендилси сливи миризливи,вие сте мингяни пред Хага.Нулева толерантност за вас паразити.

 3. Един циганин шари из всички статии,че даже се хвали че е мангал.Купената титла е важна за малцинствата.А идва 15,ще осерат тавана,следва 7:3’Циганска работа

 4. Хаххаха, карантина за вас бе цигани! Стойте си в махалите да не разнясяте вируса и си празнувайте купената титла.

 5. Андрей изоставаш нещо или хич не ти се иска да отрази тази новина

Comments are closed.