Фенклубът на Локо пусна ВИДЕО за живота на Димитър Григоров

10
325

На 14 декември 2019 година историческата част от Черно-бялата Коледа бе посветена на именития треньор на Локомотив Пловдив, белязал ярко клубния летопис – Димитър Григоров. Макар тогава да бе представено най-значимото от житейския му път, то по обясними причини бе невъзможно да се разкаже всичко интересно и важно, през което Григоров преминал, съобщиха от фенклуба на черно-белите.

Ето защо, реши се да бъде създадено видеото, което днес предлагаме на вашето внимание. То е разказ за вълнуващия и забележителен, богат на превратности житейски път на Григоров. Самият факт на времетраенето на записа подсказва за това – почти 28 минути.

По стечение на обстоятелствата, дните ни напоследък предоставят обилие от време. През него мнозина се обръщат към духовните ценности, към света на изкуството или се стремят да черпят примери от миналото. Именно такъв исторически разказ предлагаме сега – за живота на човек, чиито дела и личност будят възхита, вдъхновяват.

Същевременно, с това обявяваме и цялостното ни начинание да представим още от съдържанието на Черно-бялата Коледа. Така, следващата публикация ще бъде посветена на изложбата с артефакти от локомотивския летопис. Това обаче е предстоящо в идните дни, а сега, днес – пожелаваме пълноценна среща с големия човек и треньор Димитър Григоров.

Димитър Григоров На 14 декември 2019 г., историческата част от Черно-бялата Коледа бе посветена на именития треньор на Локомотив, белязал ярко клубния летопис – Димитър Григоров. Макар тогава да бе представено най-значимото от житейския му път, то по обясними причини бе невъзможно да се разкаже всичко интересно и важно, през което Григоров преминал. Ето защо, реши се да бъде създадено видеото, което днес предлагаме на вашето внимание. То е разказ за вълнуващия и забележителен, богат на превратности житейски път на Григоров. Самият факт на времетраенето на записа подсказва за това – почти 28 минути. По стечение на обстоятелствата, дните ни напоследък предоставят обилие от време. През него мнозина се обръщат към духовните ценности, към света на изкуството или се стремят да черпят примери от миналото. Именно такъв исторически разказ предлагаме сега – за живота на човек, чиито дела и личност будят възхита, вдъхновяват. Същевременно, с това обявяваме и цялостното ни начинание да представим още от съдържанието на Черно-бялата Коледа. Така, следващата публикация ще бъде посветена на изложбата с артефакти от локомотивския летопис. Това обаче е предстоящо в идните дни, а сега, днес – пожелаваме пълноценна среща с големия човек и треньор Димитър Григоров. Приятно гледане!

Gepostet von Фенклуб Локомотив Пловдив am Sonntag, 5. April 2020

10 КОМЕНТАРА

 1. 4
  3

  ВСИЧКАТА ЖАЛКА КОМПЛЕКСИРАНА ИЗМЕТ НА САПУН !¡!!!!!
  НИКОГА НЕ СТЕ ИМАЛИ НИЩО ОБЩО С ПЛОВДИВ !!

 2. 5
  6

  Какво общо има Тракия и Ботев със МЕТАЛИК Сопот, ЖЪЛТ спермояд на ДОМУС АГА и Локомотив.

 3. 4
  6

  Пак гълтат ЛАЙНА, няма наяждане на гладните МАНГАСАРИ от СТОЛИПИНОВО и ИЗГРЕВБОЙС.

 4. 6
  9

  Какво общо има с кюстендилският Навлек.Бил треньор в Недоразумението югозапада.Роден в Трън,истински путкамайна да ви ебамайката циганска

  • 5
   6

   ЖЪЛТ неграмотен ЦИГАНИН, завислив Столипиновски МАНГАСАРИН,Андрюша дати ебат ЖЕНАТА ВСИЧКИ ЦИГАНИ ОТ СТОЛИПИНОВО И СЕЛАТА,да умреш във мъки заедно със жълтите ЖЕНИ от ДОМАТЕВО. 7

  • 4
   6

   А ти какъв ХУЙ ТЪРСИШ във Пловдив, бягай на село ЖЪЛТ спермояд.

  • 3
   7

   Какво общо има Тракия и Ботев със МЕТАЛИК Сопот, ЖЪЛТ спермояд на ДОМУС АГА и Локомотив.

Comments are closed.