Бандаловски: Всичко в Ботев е страхотно!

16
860

Защитникът на Ботев (Пловдив) Иван Бандаловски коментира ситуацията в клуба, както и в целия шампионат. „Всеки ден тренирам по два три часа и отделям време на себе си. Понякога правя и двуразови тренировки. В тази ситуация няма какво да се прави много-много и е по-добре да поддържаш спортна форма. Целият отбор говори с кондиционния треньор на Ботев, който ни предаде програми, с които да се намираме доколкото може в добър ритъм“, призна Бандаловски пред Гонг.

„Сега е малко трудно, тъй като не ползваме спортните бази, но опитът, който имам, ми спомага да се натоварвам добре и да съм на ниво, когато се поднови първенството. Всичко в Ботев е страхотно. Има много българи, което е много важно за футбола ни. Всички в ръководство ме искаха доста и се отнасят добре с мен. Всичко е страхотно – база играчи. Това е пътят, с млади играчи, тъй като грандовете взимат „на кило“ чужденци и нищо не се получава добре“, каза още бившият национал.

„Аз съм на 33 години, а виждаме, че Петър Занев играе и е на 34. Сега бях при Красимир Балъков през лятото. Смятам, че този тип мачове трябва опитните да са на линия. Те знаят как да реагират в такива ситуации. У нас имаме много такива футболисти, които играят в елита и чужбина. Те могат да помогнат с мачове като този с Унгария. Винаги ще помогна на отбора, когато трябва. В един мач, всичко може да стане. Унгарците не са някои от големите сили и всичко може да се случи, футболът е напълно изравнен. Искам да се изиграят мачовете за Купата на България и да се доиграе редовния сезон, тъй като надали ще може след ситуацията в света с COVID-19, да успеем да преминем и плейофната фаза“, завърши Бандата.

16 КОМЕНТАРА

 1. Като я види човек тази селяндурска муцуна, нашарена с татуси, разбира че е попаднала на точното място.

 2. 3
  2

  Сигурно са му зачислили биде на пеньото , затова се е ухилил така

 3. 1
  4

  Венцислав Мутафчийски е прфесор по няква медицина и не е истински генерал ами това е като россианска милиционерщина завардила областите и може само с влак като във ф.россия-Доку в бившия чифлик на Лаут Бей за това ги подкрепят от там…
  А Ако беше генерал щеше да отмени пандиза на областите…

  • 3
   5

   Ето това е изявление на идиот от скелето на Коматево!

   • 1
    1

    да ти пратят белите манти за прибиране при лудите…

 4. 7
  5

  В ИНДИАНСКИЯ РЕЗЕРВАТ С ПРОКЪСАНИТЕ ВИГВАМИ – „КОМАНЧЕВО“ ВСИЧКО Е ЦВЕТЯ И РОЗИ / ЛАЙНА, ГОВНА И СИНИ СЛИВИ /.

 5. 10
  4

  Като в старчески дом се чувства пенсионера

  • 4
   5

   Я виж средната възраст на мангалите и пак пиши лош пудел!

   • 10
    4

    При нас има повече юношки , щ’от сме ачкьопеци и не можем да купим никой

    • 3
     4

     Точно така! А не като мангалите да взимаме който падне и който никой не го сака!

     • 4
      3

      Тези щото никой не ги иска, та затова на 15.05. 19г. ви направиха за смях, пък и пета ви завряха в задниците!

 6. 1
  1

  Президентът на Славия Венцеслав Стефанов напомни за себе си с поредното ексцентрично изказване, типично в негов стил. Клубният шеф този път реши да коментира очертаващата се финансова криза, която се задава пред българските отбори заради коронавирус пандемията.

  „Не е хубаво да фалират клубове, естествено. Говорим за школи, отбори, които трябва да получат шанс. Има клубове като Берое и други общински, които разполагат с много средства и ще трябва да занижат лимитите. Трябва да си свием дупенцата – баба знае и две, и двеста. Повече работа, по-малко приказки, не по трима-четирима треньори на група, както са назначени в Левски – един треньор, още един, над него още един, той пък дава отчет на някой шеф. От всичко лошо, което ни сполетя, може да се случи нещо хубаво – може най-накрая да им уври главата на някои глупаци, че трябва да разчитат повече на нашите деца, а не да взимат бежанци от цял свят“, заяви Венци Стефанов пред Спортал.

  „Славия ще се справи, няма да си оставим каруцата в калта, но ще е много тежко! Само аз си знам какво е, но ще е много тежко. Срещаме разбиране от страна на футболистите, което е радващо. Баба ми казваше: „Сине, много хубаво не е на хубаво, но и много лошо, не е на лошо“. Дано от тая лошотия, се случи и нещо хубаво за всички. Повечето клубове ще погледнат към българското. Лудогорец си има своя политика, това си е политика на Кирил. Той вече е толкова на високо, нека си кара, както е преценил. Той е Краля слънце, ха-ха. Сега чета, че е дарил 250 000 лева, това е хубаво. И аз правя дарения, но нито искам да се знае, нито да ми се спряга името“, каза още президентът на Славия.

  „Нашата банка непрекъснато прави дарения, но някъде в публичното пространство да сте ни чули имената. Като го обявяваш така, си правиш самореклама. Истинското дарение се прави по друг начин – отиваш, даряваш, доставяш радост на човека, а не да казваш: „Аз съм, аз съм“. Така мисля, че се прави. Няма да чуете, че „Асет Иншурънс“, „Асет Банк“, Венцеслав Стефанов или Младен дари еди-колко си пари. Не одобрявам саморекламата“, завърши босът на „белите“, цитиран от Спортал.

Comments are closed.