КПБП публикува кореспонденция с кмета и главния архитект заради застой около Колежа

161
2854

Клубът на привържениците на Ботев Пловдив разкри за кореспонденция между Сдужението и община Пловдив! Оказа се, че Сдужението е отправило запитвания към Здравко Димитров и главния архитект на Пловдив!

Вижте ги:

Уважаеми ботевисти,
запознаваме ви с кореспонденция между Сдружение „ПФК Ботев“ и Община Пловдив, относно действия за стартиране довършването на стадион „Христо Ботев“. Благодарим на Сдружение „ПФК Ботев“ за гласуваното доверие.
Само Ботев!

ДО
Г-Н ЗДРАВКО ДИМИТРОВ
КМЕТ НА ОБЩИНА ПЛОВДИВ

КОПИЕ ДО
АРХ. ДИМИТЪР АХРЯНОВ
ГЛАВЕН АРХИТЕКТ НА ОБЩИНА ПЛОВДИВ

Относно: Строежа на стадион „Христо Ботев“.

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН КМЕТ,

Строежът на стадион „Христо Ботев“ следва да е разрешен, съгласно чл. 148, ал. 1 и 2 от ЗУТ, с разрешение за строеж, издадено от Главния архитект на Община Пловдив.
Съгласно чл. 155, ал. 1 от ЗУТ, оригиналът на разрешението за строеж се съхранява безсрочно в архива на общинската администрация.
Съгласно чл. 155, ал. 3 от ЗУТ, към разрешението за строеж се прилага заверено копие от одобрения инвестиционен проект.
Поради това, Община Пловдив трябва да разполага с пълен по обхват и съдържание одобрен технически инвестиционен проект за строежа на стадиона.

Предвид излязлата неофициална информация за нередности по проекта на стадион „Христо Ботев“, липсата на конкретика и подробности по този въпрос, а и големият обществен интерес, Ви молим да отговорите на следните въпроси:
1. Имали несъответствия на одобреният техническият инвестиционен проект на стадион „Христо Ботев“ с основните изисквания към строежите по смисъла на чл. 142 от ЗУТ?
2. Съществуват ли съществени пречки, водещи до забавяне на възлагането му за изпълнение?

С уважение,
РАДОСЛАВ КОШИНСКИ
Председател на УС на Сдружение ПФК Ботев

ДО
АРХ. ГЕОРГИ САВОВ
ВАМОС ООД
БУЛ. ЧЕРНИ ВРЪХ 57
ГР. СОФИЯ

УВАЖАЕМИ АРХ. САВОВ,
Във връзка със строежа на стадион „Христо Ботев“ Ви моля да отговорите на няколко въпроса:
1. Има ли изисквания на УЕФА към настоящия момент за лицензиране на футболни стадиони за категория 4+, на които проектът на стадион „Христо Ботев“ вече не отговаря?
2. Ако има такива, ориентировъчно колко време би отнело препроектирането и колко средства би струвало?
3. Възможно ли е евентуално препроектиране да се извърши в хода на строителството на грубия строеж?

С уважение,
Радослав Кошински
Председател на УС на Сдружение ПФК Ботев

161 КОМЕНТАРА

 1. 5
  1

  Жълти проститутки, честита ви ВЕЛИКАТА П Е Т А! Нека докато сте на този свят, да ви напомня за ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ Л О К О М О Т И В !!!

 2. 9
  1

  Легендата на Локомотив Пловдив и на българския футбол Христо Бонев е поредната личност, включила се с дарения в помощ на хората, най-уязвими на COVID-19. Зума покри разходите за закупуването на хранителни и други продукти от първа необходимост за Дом за възрастни хора „Свети Василий Велики“ в Пловдив.

  „Вярваме, че примерът ще бъде последван от много други, които имат възможност да помогнат на хора в нужда в трудните дни, през които преминава светът днес“, заявиха по този повод от фенклуба на Локомотив Пловдив.

  • Важното че че парите са по равно

  • 1
   1

   Лаут бей(бивш собственик на чифлика) паметник ще му правят

   Лаут а = Лаут бей-а=бей…1951г.от БКПчервени боклуци, помаци събрани заедно!Мултаци- ордени…

   • Изрод, ти никакви лекарства ли не ползваш, А ИЗРОДЕ? Много ти личи! Аз имам ляк за такива като тебе, раздрънквам ти кривата и празна глава и ще се оправиш!

  • Айдеее , освен стадиона им отлетя и годината.

  • Първите футболни клубове в България са създадени в Русе и Силистра през 1901г. Дунав Русе онаследява този в Русе! Много отдавна митът за Ботев е паднал като неверен! За евентуална година на създаването на жълтите може да се предположи 1917-18г..Няма ли някой по-начетен ботевист да се заеме с историята им и да знаят един път за винаги кога са създадени?!

   • 2011 , родени в Сопот , постоянно местожителство – Коматево

  • Смятай колко си комплексиран и депресиран от факта, че Ботев е създаден от цвета на интелигенцията в Пловдив през далечната 1912 година. Половин дузина постинги с половин дузина ник-ове си изсрал за има-няма половин час. Че чак пърхаш от радост, че вашите ебачи били създадени през 1911 г. Това вярвам те прави и доста горд, като курва на Подуянци и ти се гордееш.

   • Педал, нали вие самите жълти идиоти твърдите, че ви е основал 11 годишно селянче от Харманли! За какви пмовдивчани, за какви цветове пишеш бе ИЗРОДЕ?Ако цвета е село Харманли, блазе ви! Полумаймуни от коматевското скеле, проститутките на всяка власт!

 3. Колко нисък клас човек трябва да си, в такъв момент да говориш за стадион!!!!!

  • Обаче е много достойно в такъв момент, да кроиш планове, и да пишеш Декларации за крайно класиране, медали и ЕКТ? “Сватба преди погребението” стягате.

 4. Ботевист съм, ама в такъв момент не е редно да се говори за стадиони. Кризата, която идва е убийствена. Стотици хиляди хора ще останат без работа. Тези пари в момента….. не трябва да се харчат за стадиони. По-добре да се изчака известно време. Те клубовете ще фалират, ние стадиони ще строим !!!!!

 5. Манталитет се казва, едните организират благотворителни кампании за бедните хора, другите свикнали БКП то да ги храни … в такива тежки време само за тях си мислят и Колиежа, Колиежа. Баааааааааааааахххххххххх……….. селското и ограничено мислене. То спорт няма да има в близките няколко месеца, те седнали за стадион да мислят.

 6. 5
  1

  Този сайт е пълен кенеф. Андрей бърка в кенефа за стотинки..

 7. 2
  4

  КОЙ ПУСНА ФЕНОВЕТЕ НА ЛОКО ДА НАПУСНАТ СТОЛИПИНОВО С ТОЯ ЧАРШАФ?

 8. Стадиона го хвана коронавирус, чака се летален изход .

  • 2
   2

   направо задминахте и 1-вото място на 0 място ще сте в крайното класиране

   • 5
    1

    Нещо си се утаил на дъното , не се чуваш , петата ли пречи ?

  • 2
   1

   Направо задминахте и мечите си ВЕДНЪЖ за 15 години

   • 2
    1

    По-често , отколкото при вас , помаче от яката , ха-ха-ха.
    Кранове кога ?

 9. 7
  1

  Бонке за какви успехи ми говориш бе тъпак просяк Тия успехи са от миналия век тогава не си бил роден.Вие сте един измислен отбор фалшиви фенове.Говорими за този век какво имате НИЩО

 10. 11
  3

  Китай, Италия, Испания и всички засегнати страни от Коронавируса изпращат работниците си да довършат Копнежа, след кореспонденцията между сдружение и кмет!

 11. 11
  2

  Търся си партньор в живота,да е над 150 килограма, да е с ръководна длъжност в сдружение, да може пуска декларации за пари по време на чума. Да върти гъза където му се каже за далавери. С предимство е ако се казва Радослав.
  Живея в стопанството в село Бенковски, отговарям на повикване грух- грух, грух- грух

   • 2
    1

    Бонке, явно и Делян Коматевски е оставил ДЪЛБОКА след в теб!!
    Вече се правиш и на него…
    хахах
    Само пета за теб!

  • Единнствения партньор на грухи може да бъде само Стоян канара-стрямския.Верно 145кг. е но със сланинката която набива всеки ден ще наддаде ва да гоейба.

  • Те кранувити арно жа дувадът ама ти видя ли на снимката колко любовници са се наредили около казана в очакване??! Чакат само да го напълнят с „манджа“ и като грабнат по един черпак, стой та гледай,какво яко плюскане ще падне! Колко лъскави любовници очакват да намажат трътките не ти е работа. А ние???!! Ние с тьеб тихичко ще си припяваме:
   – Оооо,мой Бутвфь ние за теб га жа умрем?!
   Ще си припяваме докато бай Наско-селския не ни изгони от сайта….да гоейба…
   Отивам да паса мисирките,и да изкарам юрдечките от водата ва да сейба

  • „В два последователни дни виждам статии, че Левски и ЦСКА обмислят стратегии да залагат само на български футболисти от лятото. Предвид ефекта на COVID-19 към днешна дата и очакването, че ще има и дългосрочни последици (пост във ФБ от 24 март), това звучи много премерен и навременен ход. Ако и двата отбора го направят, шанса финансово и спортно тази стратегия да сработи ще се повиши значително. Ще е добре и за българския футбол в по общ план“, добави Иванов.

  • Стикс- "ботевЪ е в клинична смърт заради БИЖУТО на Източен 10
   2
   1

   Да си жив купоносителю Крушарски. Никакъв коронавирус не лови феновете на ЛОКОТО…. те са имунизирани

 12. 6
  4

  САМО БОТЕВ! БРАВО! ЗА НЯКОЛКО ЧАСА 100 КОМЕНТАРА В ТЕМИТЕ ЗА ГРАНДА

  • Гранда на селско-циганската, жълта сган!

   • На тебе Делян Коматевски ще ти разкажа играта Ще видиш откъде изгрява слънцето и къде се крият смърфовете

 13. 15
  8

  Спрете се малко бе, селяни! На кой му пука в момента за тъпия ви стадион?! Дейба ваЩа мама кривоглави жълти помаци!

 14. Ха-ха, дори и Наско Пашев те псува! Е, щом ти харесва продължавай да се излагаш!

 15. 10
  7

  За три денонощия четири проститутки ни бяха докарани със счупени ребра. Виновникът е дебелак, който вместо да гледа къде ляга пише декларации за Гомнежи

 16. 6
  1

  Сигурно щото нема по- голям тъпак от тебе ,точно теб те туриха начело на сдружението- да обираш всички храчки! Е,щом ти харесва…

 17. 14
  3

  Кошински,ти си торба с лайна!!! Всички служителки на „Чистота“ ти го казаха! Ходи при СлаФчо да си делкате милиона от метлите и ако остане нещо платете новия проект!

 18. 7
  4

  Кошински:
  -Кмете, га ще е готов Колежа?
  -Кошински, ако на теб жълтите дебили ти откъснат ръцете, краката, главата, изхвърлят ти и червата, какво ще отговориш на тия дебили при въпрос, кога Кошински ще е отново цял целеничък!!!

 19. КРУШАРСКИ ИЗЧИСЛИ: ЦИГАНИТЕ ОТ ЛОКО ПО 800 ЧОВЕКА НА ЛАУТА
  6
  3

  Крушарски: Аз Локо ги заебавам! Локо са посредствен отбор. Феновете на Локо са банда гейове

  • 7
   5

   А Чико каза……в Локомотив за 3 месеца получих толкова любов и признателност колкото при моите юрдечки не видях цял живот.

 20. 5
  5

  ЯЖТЕ ХУЯ на КРУШАРСКИ,
  ЛАПАЙТЕ ХУЯ на САМУЙЛОВ. ДУХАЙТЕ на ДОМУС БЕЙ.

 21. Циганите от локо ТОТАЛНО МАЧКАНИ ЦЯЛ ЖИВОТ ОТ ГОЛЕМИЯ БОТЕВ:
  7
  6

  БОТЕВ УСПЕХИ:
  BG Champ cup.pngGold medal icon.svg Шампион (2): 1929, 1967
  Silver medal icon.svg Второ място (2): 1963, 1986
  Bronze medal icon.svg Трето място (13): 1930, 1937, 1943, 1956, 1961, 1981, 1983, 1985, 1987, 1988, 1993, 1994, 1995
  Трета аматьорска футболна лига:

  Simple cup icon.svgGold medal icon.svg Шампион (1): 2011
  Купа на България:

  Bulgarian cup.pngGold medal icon.svg Шампион (3): 1962, 1981, 2017
  Silver medal icon.svg Подгласник (10): 1947, 1956, 1963, 1964, 1984, 1991, 1993, 1995, 2014, 2019
  Суперкупа на България:

  Supercup bulgaria 2011.jpgGold medal icon.svg Шампион (1): 2017
  Silver medal icon.svg Подгласник (1): 2014
  Балканска купа:

  1968BK4-455×700.jpgGold medal icon.svg Шампион (1): 1972
  Silver medal icon.svg Подгласник (1): 1981
  Купа на носителите на купи:

  Четвъртфинал: 1962/63

  ЛОКО Успехи:
  BG Champ cup.pngGold medal icon.svg Шампион (1 път) – 2003/04, 2019/20
  Silver medal icon.svg Вицешампион (1 път) – 1972/73
  Bronze medal icon.svg Бронзов медалист (4 пъти) – 1968/69, 1973/74, 1991/92 и 2004/05
  Купа
  Bulgarian cup.pngGold medal icon.svg Носител (2): 1981/82,2018/19
  Silver medal icon.svg Финалист (4 пъти) – 1959/60, 1970/71, 1981/82 и 2011/12
  Суперкупа
  Bulgarian supercup.pngGold medal icon.svg Носител (1 път) – 2004, 2007
  Silver medal icon.svg Финалист (2 пъти) – 2012, 2019
  Купа на Съветската армия (Когато вече не е национална купа)
  Simple cup icon.svgGold medal icon.svg Носител (1 път) 1982/83
  Албена Къп (Неофициален турнир)
  Simple cup icon.svg Носител (2 път) – 2004, 2007

  ФЕНОВЕ НА ФИНАЛА:
  БОТЕВ 15 000
  Локо 4200

  • 11
   4

   И накрая баланса между двата отбора равен……бах маааму как стават тия фокуси ва.

  • 5
   6

   Да ти го вкарат седем пъти за 95 минути и то яко в задника, хич не е малко! Големият Ботев, наебан от малкото Локо! После олигофрените от циганско-селския катун се мъчат с изродски лъжи да се изкарат девствени! Не става! Вие сте доказаните курви на всяка власт и то от най-долнопробните! За финала! Мачът на мачовете! 0:1!!!Пак издрусани от малкото Локо! Купата, положението на Господарите на Пловдив, уважението е за това малко Локо! Утехата за Селско- циганската сган са 5000-е хиляди виждащи за пръв път футболен мач и най-вече великата Ожболтовата пета за винаги в жълтите дирници! Това са факти! Това е истината, а не лъжи от скелето на полумаймуните в Коматево!

   • 7
    3

    Срещу вашите 7 получихте три ответни. Но да си толкова анално лаком, че да те издрусат 5 пъти безответно и това толкова да ти хареса,че да го повториш, това е черно-бял цигански специалитет.
    Винаги сте били галеници на БКП, закриха Спартак, за да направят отбора на низшите духом неграмотници основен градски съперник на шампиона Ботев; ЖП- то ви направи стадио, титла ви купиха с наркопари, президентите ви ги трепаха поред, легендата ви каза, че сте цигани, а собственикът ви определи като гей бандити.
    Това е Локо, долна циганска стан

    • 1
     1

     Мухльо, а четири пъти по 4:0!!!Стадион с измисленото,, колежа“, който след мач Ботев-Локомотив 0:4 беше кръстен Кънчева поляна(четири гола на Великият ИВАН КЪНЧЕВ), ако това не е гавра с,, гранда“ на селя ията ботевЪ!? Каквито са ви интелекта, който е под нулата, такъв ви е и футболният отбор ботевЪ2011г! Полумаймуните от коматевското скеле! Още веднъж доказваш какво лъжливо и отвратително племе сте! С цялата си наглост вие Галениците на КОМУНИСТИЧЕСКИЯ Режим твърдите, че БКП закрили Спартак?БКП закри Спартак заради КОМУНИСТИЧЕСКОТО недоразумение Ботев! Великият местен комунистически вожд Костадин Гяуров извърши това престъпление заради вас! По късно,, лакомият Локо „се отказа от младежкия си отбор, за да се възстанови симпатичния Спартак! Това са факти, жълтурчо!

     • 1
      2

      И още един факт-това 7:1 ,както и две по 5:0 беше с Локо пд,а не с прекръстеният урод от Кюстендил!

     • 1
      2

      Иван Кънчев НИКОГА не е вкарвал 4 гола на Ботев. Той беше средна ръка играч, но на фона на куците от Локо, блестеше. Затова казваха: „Един Къна и 10 пъна.“

   • За анонимна та, жълта курва, чети олигофрен, чети! Има футболна история, там пише и за тези четири гола!

    • 1964 г. месец август на стадион Ботев, Локо действително побеждава Ботев с 4:0,като Иван Кънчев вкарва три гола!

     • Три да,не четири. Толкова е вкарал и Георги Убинов, вписан в Гинес за най-бърз хеттрик с глава, с плонж.
      Срещу Локо

  • 4
   1

   Изродче, теб сериозно те е ударила петата на Ожболт! Явно при тебе няма лечение! В психо клиниката явно са безсилни!

 22. 4
  5

  Локо-2001-Е ШАМПИОН – 2003/2004, – Супер купа,
  Купа на БГ, и Бронзови медали.
  Ботевъ 2011.Сопот,
  Купа на БГ, и
  Суперкупата.
  ХА СЕГА, кой е гранда на Пловдив.

 23. 9
  3

  ТОВА Е ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ЖЪЛТИТЕ ИМАТ ФЕНОВЕ ЗА КОИТО ДА МИСЛЯТ. ЛОКО СА 5 МАНГАЛА С 1 ЧАРШАФ

  • 4
   2

   Анонимна жълта КУРВО, имате 42000 Изгрев бойски комити!

 24. 8
  8

  ТОВА Е ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ЖЪЛТИТЕ КЮЧЕКЧИИ СА НАЙ-ТЪПАТА И ДОЛНА СГАН НЕ САМО У НАС! ВЪВ ВРЕМЕНА КАТО ДНЕШНИТЕ САМО ЖЪЛТИ УРОДИ БИХА СЕ ИНТЕРЕСУВАЛИ ОТ СКАПАНИЯ СИ СТРОЕЖ!

 25. 6
  5

  БОНКЕ БАРЕКОВА ЗА КАКВА ФЕНСКА МАСА МИ ГОВОРИШ БЕ ПРОСЯК ЛЪЖЛИВ ТОВА СА ТУРИСТИ ЗА КРЕМВИРШ С ЛЮТЕНИЦА И ШАПКА С КОЗИРКА ДУПЕ ЩЕ ДАДАТ

 26. 5
  5

  Кой е гранда на Пловдив,
  Тези от 2001.
  Или от 2011.Ха сега, кой има повече купи и медали,
  ЖЪЛТ МАНГАЛ.

 27. 7
  4

  Ахаха жълтите потури газ пикаят че съборетината им пак няма да стане.Споко уа

 28. 6
  8

  Не мога да разбера кое мотивира дебила Станислав Мърков да пише под 100 имена в темите за гранда БОТЕВ? Вижда, че е единствен фен на локо по форумите. Отбора му нито по успехи и купи нито по фенове може да се доближи до половината успехи на Ботев. Все едно ние да влезем във форумите на Барселона и да почнем да ги плюем и да се сравняваме с тях?????

  • 5
   5

   Ти не видяли на снимките що за дебил е Станислав Мърков:))))))))))))) С плетеното пуловерче с дебилна мутра и плешива кратуна. ТОТАЛЕН аутсайдер, който си стои 366 дни от годината вкъщи и живее в темите за Ботев!

  • 9
   4

   Какъв гранд Пуми,вие сте едни дънни риби от яката!

 29. 5
  9

  Кой разреши на феновете на Локо да напуснат Столипиново

 30. 3
  4

  Ние от Локо написахме 1 чаршаф, като благотворителност.

   • 1
    2

    Ти лично ли я занесе? На мойта майка и моя баща? ЛЪЖЕЦ ШИБАН…

 31. 3
  6

  Който има многохилядна фенска маса се грижи да има стадион, който няма пише 1 чаршаф и е ок.

 32. 10
  5

  Връщайте парите селяндури , иначе ще дойда да си ги прибера

 33. 17
  4

  ТЪПИ СЕЛСКИ ПРЪЧКИ , ОЩЕ ЛИ НЕ РАЗБРАХТЕ ЧЕ СТ5АДИОН НЯМА ДА ИМА.
  ТОВА ВИ ГО ПИША ОТКАКТО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ВИ ПУСНАХА ПО ПЪРАЗЛКАТА С ВИРТУАЛНИТЕ МИЛИОНИ.
  ТОВА ВИ ГО ПИША И ОТ ДЪЛГИ ГОДИНИ , ПРОСТО СЪМ МАЛКО ПО-ЗАПОЗНАТ С ТОВА КАК СЕ СЛУЧВАТ НЕЩАТА.
  СЕГА ПЛЮЙТЕ , СЕРЕТЕ , РЕВЕТЕ , МЕСТЯ СИ ГО В ДРУГИЯ КРАЧОЛ
  СЛЕД КАТО СИ ИЗЯМ ПУКАНКИТЕ

  • 3
   6

   Ти не си Лошо куче! Ти си един гладен дръглев пес, който живееш за да лижеш топките на любимата си Тиква!

  • 3
   1

   И аз ще го преместя. От на майка ти гъза в устата и

 34. 13
  2

  От прочетенето става ясно че стадион ще видим на върба в петък или по нешенски (селски) казано „га цъфнат налъмите“

  • 3
   6

   Вранчев, селяко приходящ – „Когато цъфнат налъмите“ е типичен Градски лаф от началото на миналия век и то пловдивски! С налъми, чехли от струговано дърво, са обувани тютюноработниците в Пловдив, защото лесно са се чували и трудно са се износвали. По късно, това бяха, чехите за баня, когато в домовете ни бани нямаше. Комунизма, направи много хубави неща, но направи и една голяма грешка – докара селляндурите в града, начело с Вакарелските спирачи, дето обслужваха жп депото в града.

   • 7
    2

    И старшините от помаклъка, а сега техните внучета станаха султраси

    • 2
     3

     Не, пожарникари от Банкя, дето дедовците им са ги убивали комунистите.

     • 7
      2

      ТИКВАТА НА ВАС ДАДЕ ПАРИ ЗА КОПНЕЖ, НЕ СЕ СРАМУВАЙ,
      КУПАТА СИ Я ВЗЕХМЕ СЛЕД СЕКС С ПЕТА В ГЪЗА.
      ФАКТ НЕОСПОРИМ.

      НО СЕГА ЩЕ СИ ПРИБЕРЕ ПАРИТЕ ….И ПАК РЕД СЪЛЗИ , СОПОЛИ , ПРОСИЯ , СЕДЯНКИ И КЛЕТВИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО.
      ЗАКРИВАЙ ПОМАШКОТО НЕДОНОСЧЕ !

 35. 12
  2

  Пичаги Стоян канара е притеснен и пита.Аве пичове и кът го направят тоя говняж кък жа довадяме до него ва…..ми то няма да стигнат тескеретата за КПП-та ва да гоейба.

 36. 9
  4

  То бива наглост, но това вашето няма мярка. Това е пир по време на чума.

  • 3
   5

   Прост си като галош!Ами нали хора ще работят и ще получават заплати ве карфиол?Да спре живота в държавата ли?Ба си тъпака!

   • 1
    3

    Те и лекарите получавар заплати, животи спасяват, ама вие ги лишихте от възможност да им се благодари. С какви очи говориш за заплатите на банда хамали???

   • 1
    2

    Рачович. Рачович че си тъпак, тъпак си. Мога да ти кажа и по тежки обиди и определения, но не искам да се принизявам до твоето ниво.

     • 90% от полумаймуните в коматевското скеле са като този рачович :Изроди! Профилактиката с тези е по лице на асфалта!

 37. 8
  6

  Г-н Кошински, не съм ви на килограмите, за да ви отговарям. Един съвет към вас: вие сте известен побойник от агитката на ботев, не ходете до солун на раходки. че който тръба размахва от тръба умира!

  • 1
   2

   Отслабни , тюфлек лоясал

 38. 4
  3

  Това е истинска загриженост за многохилядната фенска маса.

  • 5
   1

   Това не загриженост, това е нечовешка глупост и наглост.

   • 3
    3

    Наглост е да искаш пари колкото отбор с 5 ПЪТИ повече фенове.

    • 2
     4

     Наглост е да искаш пари , когато си дънна риба със по 100 души
     на кочината е с ОГРОМНБА ПЕТА В ГЪЗА

 39. Георги Андонов: „В БотевЪ расте само този, който умее да лиже гъ**ве!“
  5
  6

  Прави са Бакалов, Андонов и другите… БОТЕВ Е СИМВОЛ НА НАГЛИ АВАНТАЖИИ БЕЗ МОРАЛ И ЧОВЕЩИНА!!

 40. 4
  4

  НЕЧОВЕШКА НАГЛОСТ ГРАНИЧЕЩА С МАРОДЕРСТВО!!!!!

 41. 4
  2

  Какъв Бог, бе, манго! Този вирус е човешка направа и се иска от нас, само да стоим, да чакаме и да мрем. И жълти, и черно бели, пазете се, но не забравяйте, че вие, особено младите, трябва да го продължите, този живот! Да го продължите с любов, със семейства, с работа и….. с обичайния ни футбол! Не оглупявайте добавъчно от нашата и от световната Шайка! И нека Бог да ви пази, но не онзи Бог, на царе, папи и патриарси, а нашият, човешкия ни Бог.

 42. 2
  2

  Кой разреши на циганите от локо да напуснат Столипиново и да закачат чаршаф?

 43. 4
  2

  Фенската организация е длъжна да се интересува тъй като БОТЕВ има много фенове. Който няма фенове пише 1 чаршаф и е ок.

 44. 8
  5

  Едните рязнасят храна за възрастни хора и показват подкрепа към медиците ни, а другите отново си питат за стадион !!! Ето каква е разликата между двата клуба и феновете !!! Как нямате срам незнам, сигурен съм, че голяма част от нормалните фенове на Ботев ги е срам от вас !!!

 45. 5
  4

  Как може в такива времена да си мислите за стадиона и да напирате бе мама ви дейба жалка ? Андрей ти си още по-жалък, че даваш гласност! Интересно ми е управляващите като ви видят действията какво ще си кажат!

  • 3
   2

   И защо да не мислим,бе манго?Проекти могат да се прават и в домашна обстановка,а и след като отмине епидидемията един такъв проект е добре за раздвижването на икономиката в последствие.

   • 2
    1

    Какво се опитваш да му обясняваш на боклука,няма да го разбере!

 46. 5
  6

  боклуци! дано ако някога го завършите тоя стадион, Господ ви накаже и бял ден да не видите на него!

   • ми не знам, ама дано да не дойде време да си спомните за тия думи! И ако ще има нещо, няма да е от мен, а много по-отгоре!

 47. 4
  3

  Който има фенове се грижи за тях да имат и стадион.

  • 3
   4

   Ние може да нямаме фенове, но написахме благотворителни 1 чаршаф.

 48. 6
  7

  Зико каза че във връзка със създалата се ситуация се обмисля на този празен терен да се изгради модерна болница за нуждите на пловдивчани.

  • Станислав Мърков - плешив кюстендилски циганин
   6
   2

   Важно е че парите са по равно

 49. 5
  3

  Циганите от Локо напишат 1 чаршаф и изпратят 198 декларации и информации, че са написали 1 чаршаф.

 50. 7
  7

  Ако феновете на Локо, Марица и Спартак съберат 30 % от феновете на Ботев тогава да се изказват.

  • 4
   1

   ТЕ ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ СА 60%БИВШИ СПАРТАКЛИИ!!!

 51. 10
  3

  За пореден път доказвате, че сте жалки полухора-полумаймуни!
  Не ви ли е срам поне от Бога, жалки боклуци?

  • ИЗЛИШЕН ВЪПРОС! КУРВИ СРАМА НЯМАТ! ОСОБЕНО ЖЪЛТИТЕ КУРВИ! ТЕ СА АНТИХРИСТИ! И З Р О Д И!

 52. 6
  5

  Кой е разрешил на феновете на Локо да напускат Столипиново?

 53. 5
  9

  Ботев е отборът на феновете. Фенската маса на Ботев е 5 ПЕТ ПЪТИ повече от фенската маса на останалите пловдивски отбори взети заедно.

 54. 5
  2

  Искам да бъда забременена от 2-3 ма циганина и да надуят дупарата.АЙ КАНАРИИИИИИИИ

 55. 13
  5

  Феновете на Локомотив подемат инициативи за благородни каузи в това време на вируса. Папагалите ги интересува и занимават кмета с глупости, който сега трябва да е изцяло зает с войната с този корона вирус.

  Няма такива, жълти безродни цигани!!!

  • 4
   2

   Благотворителен чаршаф от Столипиново

   • 1
    1

    И да носят на майка ти и баща ти стоки от първа необходимост.

   • Изрод, от Изгрев бойс Столипиново чаршаф не сме видяли, защото всички жълти цигани сте неграмотни!

 56. 4
  7

  Браво! САМО БОТЕВ!

 57. 4
  7

  Ботев ще са с най-модерния стадион, имат най-модерната база и с тази огромна фенска подкрепа ние локомотивците трябва да хващаме пътя към Кюастендил.

 58. 11
  7

  Мястото на Източен ще бъде продадено за Мол и с тези пари ще бъде подпомогната кризата с коронавируса.

   • Идиот, като смърдят циганите, защо се обединихте с тях, бе жълта КУРВО?!

Comments are closed.