Фенклубът на Локо: Началото бе обещаващо! Акцията ни продължава с удвоени усилия!

36
759

Фенклубът на Локомотив Пловдив информира обществеността как протече първата седмица от похвалната инициатива в борбата срещу коронавируса. Припомняме ви, че „черно-белите“ привърженици организират доброволци, които да доставят по домовете на възрастни хора стоки от първа необходимост:

Уважаеми пловдивчани,

През изминалия уикенд стартира нашата кампания в помощ на хората, които са най-уязвимата на COVID-19 група. За нас беше от първостепенна важност да им подадем ръка в този неблагоприятен за тях момент. Искахме да покажем съпричастност и отговорно отношение.

Благодарим на всички, които под една или друга форма ни подпомогнаха – някои с дарения на лични предпазни средства, други с консумативи и препарати, и не на последно място – на доброволците, без които всичко това нямаше да се случи. От многото желаещи да помогнат избрахме хора, които нямат възрастни в непосредствената си семейна среда и не работят на места с голям по брой персонал, като по този начин се постарахме да осигурим максимална степен на безопасност на хората, които подпомагаме.

Макар в необичайна за всички нас обстановка, началото беше обещаващо. През предстоящата седмица нашата акция ще продължи с удвоени усилия и желание. Освен това сме предвидили маски и ръкавици на хората, до които извършваме доставки, които да им бъдат под ръка, в случай че се наложи непредвидено излизане. Призоваваме нуждаещите се или техни близки да не се притесняват да звънят на обявените по-долу телефони, от нас зависи да помагаме!

Контакти: 0877991991 и 0885772705

Благодарим за доверието на всички, които се обърнаха към нас!

36 КОМЕНТАРА

 1. Жълтите мисирки само се крият и плюят ГЕРОИТЕ от Локо, които дават пример за гражданско поведение.
  Страхливци!

 2. Вие сте неадекватни, сериозно, кур за второто място, първенството и купата. Не със слава, а с хора се живее, селяндури, вместо да обиждате се включете в инициативата, не е нужно да си показвате лицата, а е нужна помощ за хората, не със снимки, не с транспаранти, не с декларации, а помощ на място с реални действия, не с писане във форуми и коментари. Положението изобщо не е цветущо, за да отделяте време и да тровите света с омраза. Всяка помощ е от крайна необходимост за родителите ни, на всички нас, хората живеещи в Пловдив. Болниците са в тежко състояние и при развитие на заразата ще има повече жертви от тези в Ломбардия, а вие сте седнали да се плюнчите, от нас зависи да помогнем на възрастните. Призивите са да спрете споровете във форумите и да се активизирате в действията, може да спасите някой човешки живот с дребни жестове… Как не го разбирате…

  • Браво момчета! Адмирации. Не обръщайте внимание на малцината тъпанари тук. Той фактически е един, но с 10 ник-а. Ту е Лош Помияр, ту е Бонка, ту е Делян, ту е сакралното число….бедата е че болестта му е неизлечима.

   • Бонка Барекова е трол на мародера Андрей Спасов

    Бонке, за теб става дума – не се прави на луда.
    Иначе добре си се описала, жълта курво нещастна!
    Злобата те е погубила – приличаш на зомби – 24/7 в този загиващ кенеф

   • Май дълбоко са ти го втъкнали тези, които описваш. Ама така ти се пада – не съм виждал по-злобна жена от теб

 3. 4
  1

  Когато в цял свят се мъчат да продължат и завършат турнирите мангалите искат да не се довършва шампионата, защото в момента били 2-ри и няма да им се случи повече ако няма друго извънредно положение.

 4. 1
  1

  Феновете на Локо само в Столипиново ли доброволстват?

 5. 5
  1

  Какво стана, мангалите прекратиха ли шампионата? Станаха ли 2-ри?

  • Манго, това че не тръбим, не значи че не помагаме. От края на февруари аз и моето семейство, помагаме на възрастна жена. Всеки ден го правим, но не го тръбим. Нямаме нужда от показност или похвала.

 6. 6
  7

  Браво, пичове!!!
  А папагалите защо се крият както винаги?!

  • Ти как знаеш, че се крият? Може просто да няма безработни, да са заети точно в сверата на здравеопазването, опазване на обществения ред, да нямат нужда от помощ….

 7. Бонка вече сама си говори. Отговаря на коментара и после отговаря на себа си!!! Ебаси болната папагалка. Ако имаш нещо да казваш… елана Сточна гара.
  Абе, няма ли кой да я прибере и да я лекува тая, бе?!

  • Твоите делюзии са безкрайни! Само добавям към постинга глупако и то е очевадно, но за аутист като тебе, света е толкоз объркан и сложен, че е разбираема дилюзията ти. Лекувай се!

  • 1
   1

   И това не е отговор на моя коментар😀, само да добавя, че сам си се харесваш. Смешно и жалко, но това е твоя избор.

 8. 4
  1

  Италия или Швеция? За Италия всички знаем.Защо мълчат за Швеция?Вчера се играха 50 приятелски футболни срещи,а днес още 30.Всички с публика.Училищата са пълни с деца.Отдавна спряха да правят тестове и да дават статисика за заболели.Всички имащи някакви признаци се лекуват в къщи като от грип.В болниците се приемат само тежките случаи и едва тогава им се прави тест за короновирус.За контактните няма никакви законови забрани,освен препоръки да ограничат контактите.Настойчиви призиви възрастни хора с хронични заболявания да си седят в къщи.Есента заболяването ще се върне отново и тогава разкапаните икономики на Италия,Испания и Франция с нараснал дълг може би към 150% как ше се справят.И дали Швеция няма да е втората напуснала ЕС след Великобритания?И защо няма анализ починалите по света в какво състояние са били?Ето днес почина първият румънец-бил е в 4-ти стадий на рак.Какво общо има короновируса.И без него му е оставало до седмица живот.Съжалявам, но освен страх трябва и разум.Кое е по-опасно-самотните планинари на Витоша или метрото на София?Стълбището и асансьора в 18-етажния блок в града,или семейната градинка на вилата за уикенда?

  • 1
   2

   Може би не беше тука местото на този препостнат постинг, но темата за Локото и Декларацията се изчерпа. Може и да не вземате отношение. Който иска обаче, може да си направи съответните изводи.

  • 3
   3

   И да добавя, че това ни най-малко не омаловажава жеста на Локо-феновете!

  • Ти защо се п еф итесняваш?! Нал ик никога не излизаш от къщи!!

 9. 11
  2

  ИМА НЕЩА КОИТО ВИНАГИ СА БИЛИ ПО ВАЖНИ ОТ ПАРИТЕ ОТ.. COVID 19… НАРИЧАТ СЕ ЧОВЕШКИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ НЕКА ЗАПАЗИМ НЕЩО ЧОВЕШКО ВЪВ СЕБЕ СИ ЗА ДА ПРЕСКОЧИМ ТОЗИ МРЪСЕН АД

 10. 9
  3

  Браво, момчета!! Вие доказахте, че сте ИСТИНСКИ ДОСТОЙНИ ГРАЖДАНИ!!! Респект!

 11. 11
  4

  Браво!
  Аплодисменти!
  Моля, а ако нямате морални сили да кежете добра думз под статията, просто си затрайте!
  Доброто дело няма алтернатива, а човешкият живот няма цена!

 12. 6
  1

  Браво! Докато свястната част от Локомотивци вършат нещо полезно, разни Кучки/Делян/Кранист/…..всяват паника и подриват благородната кауза на останалите все още добри самаряни.

  • 2
   1

   Бонке, какво пак се оплакваш от мен? Не стига, че само аз не съм те подхванал както си мога, ами се и оплакваш…
   Ееее неблагодарна жена!!!

   И всъщност ти този пост за какво го направи – да да кайеш браво или за да се заядеш пак…??!!

   • 3
    3

    Пак не си разбрал. Вместо да висиш тук, отиди да помогнеш! И по внимателно със заяжданията….ти се сещаш защо!

    • 2
     2

     Какви заяждания и кой щв палиш, бе селска пръчко?! Никой не сд заяжда с теб, аз си те псувам директно!! Мисирка !!

  • 4
   3

   хахаха. Бонка и „добра самарянка“…..!!!
   Довчера ни пожелаваше разни камъци да ни пазят сянка и псуваше дори и на Коледа…
   Ебаси ДВУЧИНАТА И ТЪПА МИСИРКА!

     • 2
      1

      Малко трудно се чете, но има ли значение? Кой ще го чете? Ще го отдадем на вълнението.

     • 3
      1

      Договорихме се – все пак Ботев Пловдив е тръпката на живота му. Гледаме напред!

    • 2
     1

     Личи си. И номера му един такъв символичен….но номерата не му минават!

Comments are closed.