В Ботев с ново предложение! Искат доиграване само на редовния сезон и да няма плейофи!

136
2008

В Ботев Пловдив преосмислиха позицията си относно доигрaването на шампионата. Вчера Асен Караславов от името на клуба заяви, че канарчетата искат шампионата да се доиграе и всичко да се реши на терена. Днес обаче Георги Самуилов излезе с нова позиция, която е нещо средно между желанието на няколко клуба шампионата да се прекрати веднага и това той да се доиграе до край. Ето я и нея:

Уважаеми Ботевисти,

Г-н Георги Самуилов и съветът на директорите на ПФК Ботев АД категорично подкрепя спуснатите от правителството на Република България мерки срещу разпространението на COVID-19. Цялата общественост е длъжна да се обедини в борбата с вируса, а правителството реагира адекватно и навреме, като приетият план за действие отговаря на сериозния проблем, пред който е изправен българският народ.

В тази връзка, ние продължаваме да следим ситуацията с разпространението на опасния вирус, както и стриктно да изпълняваме указанията и съветите на кризисния щаб. С оглед моментната кризисна ситуация в българския футбол и очакванията на компетентните здравни власти за развитието на пандемията, ние изразяваме нашето категорично желание шампионатът през сезон 2019/2020 да завърши при следния график:

1. При подновяване на първенството в efbet Лига да бъдат доиграни оставащите два кръга от редовния сезон.

2. Да се изиграят полуфиналите и финалът за Купата на България, за да бъде определен победител в турнира.

Смятаме за невъзможно и утопично мачовете от плейофната фаза на първенството да бъдат изиграни с оглед безпрецедентната ситуация заради разпространението на COVID-19 и календарът на УЕФА, който към момента остава непроменен.

Ние вярваме, че ръководните органи в българския футбол ще вземат правилните решения относно подновяването на мачовете в родния елит. Решението кога точно да се рестартират двубоите трябва да бъде съгласувано с правителството на Република България, за да се избегне рискуване здравето на футболистите. В същото време бихме искали да отправим молба към БФС за ясни указания кога и по какъв начин тренировъчните занимания на отборите в efbet Лига могат да бъдат възобновени.

Ние категорично заявяваме позицията си, че искаме мачовете да се решават на терена. ПФК Ботев винаги е бил символ на честната битка и борбата до последен дъх и за нас прекратяването на първенството и Купата на България не стои на дневен ред.

С уважение,

Г-н Георги Самуилов

Съвет на директорите на ПФК Ботев АД

 

136 КОМЕНТАРА

 1. ДО БОНКА АНДРЕЕВА / известна като АХИЛ с пИтатъ в гъза / БОНКЕ , ТОВА СЪМ АЗ – СМАЙЛ БЕЙ ,НЕ МЕ ЛИ ПОЗНА МА ШУНДО ? ИСКАМ ДА ТИ КАЖА , ЧЕ ДАЛИ ЩЕ ИМА МАЧОВЕ НЕ ЗАВИСИ ОТ МЕН , ОЩЕ ПО – МАЛКО ОТ ТЕБ. ПРОСТО РАЗВИТИЕТО НА ВИРУСА Е ТАКОВА. / ВЪВ ВАШЕ СЕЛО ОЩЕ НЯМА ВИРУС И В РАКУСКИ НЯМА ,НО ЩЕ ДОЙДЕ / . А И ЛОКОТО ТРЯБВА ДА СЪЖАЛЯВАТ ПОВЕЧЕ , ЗАЩОТО ИМА КАКВО ДА ГЛЕДАТ . НИЙ КВО ШЪ ГЛЕДАМИ – ГАНКИНОТО.

 2. Папагалите ги е срах от баража. Катунарчета

 3. БОНКЕ АНДРЕЕВА / АХИЛ С ПЕТАТА В ГЪЗА / РОВИШ В МИРИЗЛИВОТО СИ САЙТЧЕ КАТО ЖЪЛТА КОКОШКА В КУПИЩЕ ПО ЦЯЛ ДЕН – НЕЩАСТЕН ЖЪЛТЪК.

  • Спря да си слагаш лайк-ове. Похвално, да видим до кога. Сега смени и шрифта, че ми продъни тъпанчетата! След това се научи на обноски и може да те броим за интегриран.

   • Изтърпя час и половина. Похвално! Все още има надежда в теб.

 4. 2
  2

  НА НЯКОИ СЛАГАТ ЛАЙКОВЕ , НА ДРУГИ пиТА В ОСРАНИЯ ЖЪЛТ ДИРНИК.

  • Що така разбърка шрифта? Един бутон трябва да натиснеш, и това обърка. Вълнение? Трепет?

 5. Президентът на Славия Венцеслав Стефанов призова да не се избързва с взимане на крайно решение за бъдещето на настоящия шампионат в efbet Лига. Босът на „белите“ е на мнение, че има достатъчно време да се намери положително решение на проблема с коронавируса и първенството да не бъде спирано окончателно. Стефанов също така отново изрази разочарованието си, че някои футболни хора са поискали компенсации от страна на БФС в кризисната ситуация.

  • „Наистина прекъсването на шампионата не дойде в хубав момент за нас, защото бяхме в добра форма и имахме положителни резултати, но ситуацията е такава, че принуди всички в света да се изолираме. Дано скоро всичко се оправи и отмине извънредното положение. Лично според мен най-добре е да се доиграе първенството, но това ще го решат компетентните органи. Аз също бях навлязъл в добър игрови ритъм, но се надявам, че ще успея да го продължа и след подновяването на мачовете“, допълни нападателят.

  • Стойне Манолов: Скоро няма да можем да поддържаме футболистите.

   • И не си само ти. Ако може всички отбори с НУЛЕВ принос към Българския футбол да се самозакрият, ще е най-добре! Имате по 2-3 Българи в отбора, нямате ДЮШ, какъв е приноса ви?

    • А вашия какъв е?! Само не ми казвай, че е Дебелия, който го мъкнат от сергия на сергия?

 6. СПОКО БЕ СЕЛСКИ . ПО СЕЛАТА ОЩЕ НЯМА ВИРУСИ, САМО МНОГО ПРОСТОТИЯ.

  • И аз това казвам. Вирус няма! Има паника, паникьори и такива които се възползват от паниката-мародери! За циганските махали отговорността е ваша!

   • Поне да беше сменил шрифта! Един идиот в ПариШ-Кючук Париш! НА всеки постинг с главни букви-по един, два лайк-а. Господи Боже, с конкурс за тъпота ли ви избират. Аутисти ли сте, олигофрени ли…..

  • Това ако не е комплекс и нарцисизъм, в едно с тъпотия, не знам какво друго е! Да си слагаш сам лайк-ове???

 7. ДРУГАРЮ ГЕШЕФТ, НЕ ВСЯВАМ ПАНИКА СРЕД ТЪПИТЕ ЖЪЛТИ СЕЛЯНДУРИ И СРЕД МАЛЦИНСТВАТА ОТ ИЗГРЕВ БОЙС. ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ГИ ДА СИ МИЯТ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ МРЪСНИТЕ РЪЧИЧКИ ПОНЕ.

  • Много ще им е, но ако може и задниците да си подмиват и селяните и Изгрев бойци

 8. ДО ЖЪЛТИТЕ ЩРАУСИ. ЗАРИВАТЕ СИ ГЛАВАТА В ПЯСЪКА , НО ЗАДНИКА ВИ Е ОТВЪН.

 9. БОНКЕ , ВЕРНО ЧЕ МИЛИЦИОНЕРА ГЕШЕФТ Е ИБРИКЧИЯ НА БЛАГОДЕТЕЛЯ ВИ ДЕБЕЛЯН , НО МУ ПРЕДАЙ ДА СИ НАВРЕ МАЗНИЯ КАСКЕТ ОТЗАД.

  • Гешев не трябваше ли, преди да си навреме каскета в з@дник@, да арестува “Цецо Мустака”? И все пак, предвижда се арест за умишлено всяване на паника сред “малцинствата”! Свобода на словото не значи слободия!

  • Та моя съвет е да се сапикясвайте с “пандемията” и “цунамито” което се задава! Ясно ли е?

 10. До Ръководството на БФС:
  С настоящото писмо искаме да ви уведомим, че поради Изкусвената Паника насадена сред хората, свързана с ежесезонната грипна епидемия, УЕФА е принудена да обяви годината за Нулева. В този смисъл, турнир за ШЛ както и за ЛЕ, Няма да има! Моля сведете тази информация до клубовете участници във Висшата Ефбет Лига!
  С уважение: Ахил пИтата.

 11. САМО ПРОКЪСАНИТЕ ЖЪЛТИ ЦЪРВУЛИ / И СИНИТЕ ГАВРОШОВЦИ, АМА ТЕ ПО ДРУГА ПРИЧИНА / НЕ РАЗБРАХА МИЛИТЕ , ЧЕ ШАМПИОНАТА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯМА ДА ЗАВЪРШИ. ТЕПЪРВА ДО МЕСЕЦ НИ ЧАКА ИТАЛИАНСКИЯ СЦЕНАРИЙ . ВЕРНО ВИРУСА ОЩЕ НЕ Е СТИГНАЛ ДО СЕЛАТА , НО ПЪТУВА. ПО-ЛОШОТО Е ЧЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ КОГА ЩЕ ЗАПОЧНЕ СЛЕДВАЩИЯ ШАМПИОНАТ.

  • За този си постинг подлежите на арест! Всеки който всява паника сред населението(дори сред малцинствата) е отговорен пред Закона при Извънредо Положение!

   • С арести няма да се спре свободата на словото, Бонке!
    Сега и на Гешев ли взе да се правиш

 12. Уважаеми ръководители и фенове на Локомотив Пловдив, къде и кога ви е удобно да ви връчим бронзовите медали от първенството по футбол на България 2019-2020?

  Желаем ви още много успехи и все така да сте лицето на Пловдив! Пловдивския любимец е дълбоко уважаван от цялата футболна общественост, извън индианските страсти на ограничени индивиди!

  С уважение БФС!

  • СРЕБЪРНИ Е ТОЧНИЯ ИЗКАЗ.
   МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ НАРЕБАТА

  • На Шикер маала ша чака негу Бефисету. Аку може и малку бакър да дава чи чавету гол и бос Айшету и той.

   • Анонимна, жълта мастийке, обръщай се към Самуилов, той отговаря за малцинствата и селяните!

  • 1
   1

   Мен ме е срам от това Лице! Не знам за вас, но е срамно да настояваш за прекратяване на шампионата далеч преди края, само защото имало грип! Грип е имало и ще има, но такава умишлена паника никога е нямало, и нашето ръководство иска да се възползва от тази паника. Страх от…..какво? В подем сме, по-добри сме от Чорбата и Говедата, имаме шанса да спечелим и Купата и да запишем най-успешния сезон в историята ни!

   • 1. ника ти е сгрешен с 14
    2. явно ти си по-умен от учените в целия свят и си прозрял, че това е един „обикновен грип“…. браво.
    3. явно за теб здравето на футболистите, и хората няма никакво значени – важното е твоя БотяфЪ да намаже филията
    4. нищо не разбираш от футбол – иначе щеше да знаеш какво значи поддържането на форма… но това вас ботевистите не виинтересува – вие и без това не тренирате. Дебелия с двойната хуша симулира контузия (та чак и ОПЕРАЦИЯ) през цялата подготовка, която и без друго ви беше КОМИЧНА, „претърпя ОПЕРАЦИЯ“ и след 1 седмица беше на терена. СВЕТОВЕН ФЕНОМЕН!!!

    • 1. Ник-а ми е точен!
     2. Това е един различен, както всяка година, но Грип!
     3. Не ставай смешен!
     4. Прочети т.3!
     5. За една честна игра!

  • Въпрос към БФС:На ботевЪ какви медали ще връчите?

 13. БРЕ ТУЙ НАШТИ ЖЪЛТИ ПИЧООЛАР МЛОГУ ПРОСТИ. МИ ТО ПО -ДОБРЕ САМУ ЕДИН КРЪГ ДА ИГРАЙМИ. С МАЛКУ КЪСМЕТ БЕЛКИМ ЗЕМИМ НЕЩУ ОТ ИСТИНСКИЯ БОТЕВ ВРАЦА. ЗА ЕФЕНДИТАТА ОТ РАЗГРАД Е ЯСНО , ЧЕ ШЪ СВАЛЯМИ ШАЛВАРИТЕ И УСРАНИТЕ , ЖЪЛТИ ПРАШКИ И ШЪ РАЗТВОРИМ РОЗОВИ ЗАДНИ БУЗКИ. КОМУ ТРЯБВА ОЩЕ СРАМ СЛЕД 15,05.

  • Ааааа, не с тоя цигански номер! Вие по едно време бяхте на второ място, как не стана таз беля по-рано да прекъснете тогава първенството!

  • Ние сме ЗА, шампионата да се реши на терена по възможност! 5 или 10 кръга, все тая, а не на кьор софра в някоя кръчма!

  • Преди да си разтворите курви ските задниците, си извадете Ожболтовата пета ако можете!

 14. Не е изключено да има клубове, които ще започнат от нулата след тази криза. Ще се даде шанс на момчета от школите и т.н., но да се надяваме, че до един-два месеца нещата ще тръгнат към нормализиране и пикът ще е отминал.

  Ето така се получава когато жабата види ,че подковават вола, и тя вземе че вдигне крачета!

  • Момчета от школите, ама там където има школи! Където няма-пият по една студена вода, наемниците си бият камшика и последния от тях дърпа шалтера!

  • То че ще има клубове дето ще започнат от Нулата, ще има, ама ще има и такива дето ще започнат от Минус!

 15. 7
  1

  Нещо за крановете не се пиши, стадион кога ?

  • Жа има ва Стоян канара е оптимист ва да гоейба и стрямския мисир дейба.

  • 1
   3

   Аку даде Госпуд едина кран на Локу, на жАлтити две кран ши дава. Не иска негу кран, иска джилязу.

  • ПишИ са пишИ са ва! Във вестник Стрямска трибуна!

 16. 2
  1

  Може ама на фифата или PES. Крушата иска прекратяване, за да преговаря за намаляне на заплати докато няма шампионат.

  • Докато няма шампионат, да ги назначи в Ракетната фабрика!

   • може и това да направи. при вас как е положението?

    • не ми пука – важното е на Локо да му е зле

 17. 4
  5

  Жълтурите от страх да не се прецакат пак настъпиха мотиката!!! Селяни!!

  • 1
   1

   Бог решил да възнагради локомотивец и Ботевист. Попитал Бог локомотивеца: Кажи манго, какво искаш да ти дам, но запомни-за да има равнопоставеност между тебе и комшията ти, колкото дам на теб, двойно повече ще дам на него?
   -Щом е така Господи, вземи ми едното мъдо. Рекъл локомотивеца.
   -Защо така бе манго? Попитал Бог. Не искаш ли 12.5 милиона?
   -Не, защото на Ботевиста ще дадеш 25. Отвърнал манго. Този филм вече сме го гледали, и Зико Кмета го игра Бог.

   • Бонке, от два дена се тръшкаш като ранена лъвица да ни убеждаваш как трябва да се застраши живота на футболистите и феновете за да може ДА ИМА ШАНС на Локо да му е зле, а сега ми говориш, че локомотивци са такива…
    Смешна си

  • Тъс тъпутия само Арал’ца можи да я надмине ва ар’тлик, усвен аку ни хортуваш за пиенските декларации на Крушарската шльокавица. Ай зъ тъ тъковам в тъковата.

 18. И тези мишоци да не забравят, че ще трябва да върнат повече от 1 милион за тв правата, ако се прекрати първенството. Как я мислят тази работа? Само ще им припомня, че когато ядоха кюфтета не реваха, а сега реват.

  Бая неща казва свинята за крушата. Интересно интервю…

  • Аааа, не! Те искат единствено да се прекрати първенството! И да се прави класиране само от мачовете досега! За пари въпрос не е ставало. Ако беше станала тази пандемия още във втория, или третия кръг, сигурно пак щяха да искат същото….е, зависи на кое место са били де.

   • 5
    3

    Ние жълтите искаме само едно……..таз пета ако има чалъм да излява от дивия…ако туй чудо стане бат Стоян канара каза че жа на налива с мента и мастика на корем ва да гоейба.

    • 2
     2

     Тъс пИта са истърка ва ар’тлик. Т’ва и Арал’ца го можи по добре.

 19. 2
  6

  Скъпи ботевисти, проявете разбиране към тежката ситуация! За да имаме стадион ние потомците на Коматево е нужно Локомотив да има стадион , купа , бронзови медали и … титла. Призовавам ви да си стоиъте по къщите ,бултраси, че сега няма как да с ескриете в тълпата и ЛАУТА АРМИ пак ще облее булевардите с вашата селска кръв!

  Пожелавам бронз на Локо, догодина титлата, още утре започване на Бесика, за да можем и повелителите на Коматево, да видим как се строи Коматево арена!

  Само ботев!

   • 1
    3

    Между Само Ботев и мангал прост се поставя запетая!

    • Простия мангал може и без запетая! Един К@Р в дивия му стига.

  • Ай стига си се напинял ва Телефонен измамник. Кръв по телефона ли жа лейш?

   • 2
    2

    От евнуси няма как да стане действителност,, кур за Локо“! На 15.05. 19г ви ги отрязъхме чорките, а споменът за цял живот е най-красивата пета в задниците ви!

  • Хаха. Добави и титла през следващия сезон… и вечно в 3ката

 20. Cпециалната работна среща на заинтересованите страни относно продължаването на българското първенство по футбол, насрочена за понеделник (23 март) в Бояна, по всичко изглежда няма да е последна и няма да даде окончателни отговори, тъй като ситуацията на борба за ограничаване на вируса COVID 19 се мени постоянно.

  Очакванията са БФС, ПФЛ, АФЛ, както и притежателите на ТВ-правата да се запознаят с нагласите на клубовете, като се има предвид, че сред играчите засега няма известен случай на заразен. В момента самата централа работи на т. нар. авариен режим – във всеки отдел има по 1 служител, а останалите са в отпуск. Но контактът между БФС и клубовете нито за минута не е прекъсвал.

  Президентът на БФС Михаил Касабов поддържа постоянна връзка с УЕФА и чака оттам инструкции, както и с Националния оперативен щаб. Ясно е, че както държавата, така и Европейската футболна асоциация трябва да кажат „Да“ преди евентуалното подновяване. Така че последващи инструкции от УЕФА до голяма степен могат да определят и българския футболен шампионат. От друга страна най-реалистично е и европейските клубни турнири да претърпят частични изменения в етапа на квалификациите, както и да бъдат изместени към август и септември дори.

  Най-вероятно инструкциите ще бъдат индивидуални за всяко първенство, като в инструкциите може да има и указания как да бъде определено крайно класиране при невъзможност да се завърши сезона в нормалния му режим.

  На първо място има два момента, с които при изграждането на остатъчния календар БФС ще се съобрази – баражите за Европейското първенство и участието на българските отбори в европейските клубни турнири. Това означава, че efbet Лига трябва да завърши първа, а следващите нива може и да закъснеят малко.

  За момента няма нито една национална федерация в Европа, която да върви към анулиране на първенството си. Но е ясно, че приоритет е здравето на хората.

  Ако българското първенство бъде подновено в началото на май, то до края на юни може да се изиграят 12-те кръга в елита – два от редовния сезон и 10 от плейофа за титлата. Ако мачовете бъдат подновени в средата на май, то реално двата сезона може да се слеят почти, информира БТА. И това също ще се предложи на клубовете, като напълно реалистичен вариант.

  Остава въпросът за изиграването на полуфиналите и финала за Купата, която ще определи участник в турнира Лига Европа. Предвид очакваното местене и на европейските турнири за по-късното лято на 2020-а година, този финал на сезона също не би трябвало да е проблем

  • Тези защо се напъват да търсят решение? Крушарски и Пешев вече са го измислили.

 21. 8
  2

  Хаха. Папагалите ги е страх от плейофите! Нормално – те са най-слабия отбор в А група

  • 1
   1

   Иди си измий ръцете преди да си ядеш мърсолите.

  • Тъп си но ще ти слезна нивото. Вас ви е страх дори от още един кръг. Следващия срещу Чорбата. Бой на терена ще ядете и бой на пистата!

 22. 7
  2

  Стига сте се джавкали! Повече от ясно е,че в близките ПОНЕ 3 МЕСЕЦА футбол няма да има! Това прваи в края на юни. На тези футболисти, на които им трябва поне 30-40-дневка подготовка, няма как да се иска да довършат старото първенстов, защото в края на юли- началото на август трябва да стартират новия сезон! За да се спаси поне той…
  САМО МАЛОУМНИЦИ КАТО СМАИЛ АГА И МОЛИВ ПЕРГЕЛ ЙОК АКЪЛ, МОГАТ ДА НАСТОЯВАТ ФУТБОЛИСТИТЕ ДА БЪДАТ ПОДЛАГАНИ НА ЗАРАЗАТА В МОМЕНТ КАТО НАСТОЯЩИЯ!
  ВРЕМЕ Е ДА ОЦЕНИМ ПОДОБАВАЩО ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ!!!

  • 3
   5

   Само циганин (полуграмотен) може да пише Декларации за прекратяване на първенството и да реди класирането на база 40% изиграни мачове! Кога ще се овладее заразата, ти едва ли можеш да кажеш! И за да ти вляза в тона: Ако не спазвате карантината, ако продължавате със сватбите и събиранията и напускате гетото, може и никога да не се овладее!

   • 6
    2

    Само селянин може да напише декларация да се изиграят само 5, а не 10 мача!!
    Селяните явно са на принципа – половин ПЕТА е по-добре от ЦЯЛА ПЕТА

    • Дори не можеш да осъзнаеш колко си тъп. Ако те болеше, колкото си тъп, щеше да си умрял до сега.

     • Пак копираш.
      Измисли нещо свое… ако можеш

   • 1
    3

    Селски,
    ако пълният брой мачове за нормалните грандове в БГ (тук не става въпрос за дънните риби) е 36 мача, то при досега изиграни 22 това прваи не твоите селски измишльотини (40%), а точно 61.1111111%. Това първо. Второ: нямаш никаква работа тук, в Пловдив, защото органите на МВР всеки момент могат да те заловят, че пребиваваш абсолютно незаконно от близките села в големия град, затова, Гътьо: плюй си на петите и бегом на село, че кравата и овцете не чакат!!!

    • Плюс 5 мача за купата. Или тях си ги отписал? И искаш да кажеш, че това е достатъчно да се определи класирането? Ами не си ти този капацитет, нито Крушарски и Пешев!

    • И аз си пиша и стоя на село, но ти защо си напуснал гетото? А мангал кирлив? Марш обратно в Дуйсбург!

 23. 8
  1

  ГЛЕДАЙ ГИ ТИ НАШИТЕ ХИТРИ , СЕЛСКИ МУШМОРОЦИ- ДА НЯМА ПЛЕЙОФИ . ЧЕ НА БАРАЖА АКО НИ НАБАРАТ СЕПТЕМВРИ ИЛИ ДА НЕ ДАВА АЛЛАХ МОНТАНА / 6-0 / ,
  ТОГАВА ЖАЛНА НИ МАЙКА / ИРЕН КРЪСТЕВА /.

 24. 9
  1

  Всичко е ясно. За жалост на всички индианци, шампионата няма да се доиграе, Локомотив ще завърши първенството на второто място, финал за купата няма да има, което значи, че Пловдивкият любимец е продължаващ носител на Купата на България. Това е положението, канари.

  • 3
   4

   Първо на първо, не сте на второ място!
   Второ на второ, ако не се изиграят никакви мачове, както у нас, така и в цяла Европа-УЕФА е тази която ще каже как да се процедира! Напълно е възможно да има нулева година за ЕКТ. Ако погледнем реално, първенството дори не е преполовено! Може да има държави където е в още по ранен стадий-какво правят те? В този смисъл всяко класиране на база досегашни мачове е безсмислено!

  • 3
   2

   И трето на трето, на канарите им е през хуя за мангалите от Столипиново. Разнасяйте заразата в гетото и мрете!

    • Аз съм си в темата за Ботев. Ти си тук, мангал непоканен!

 25. Доколкото разбирам , карантината ще е дълги месеци , така че не си чешете езиците.

 26. 2
  1

  Молива: „Моето мнение, на ръководството и на собственика Георги Самуилов е да се довърши първенството и да се доиграят всички мачове, както и полуфиналите и финалът за Купата. “

  Кой лъже?!

  • Георги Андонов: „В БотевЪ расте само този, който умее да лиже гъ**ве!“

   Ами нормално – те всички в БотевЪ са такива. Бакалов им го каза. Андонов също…

 27. 4
  2

  A ние футболистите да мрем ли, г-н Самуилов? Вие готов ли сте да слезете на терена и да се ръкувате и прегърнете със всички 25-ма на терена?
  А искате ли да ви устроим едни гладиаторски сражения?! Ей така – за шоу!!! Да се забавлявате ВИЕ…
  Срам ме е от „ръководители“ като вас!!! Взимайте пример от Крушарски, който мисли за футболистите и семействата им

  • 2
   2

   Мисли за футболистите и семействата им??? Хахахахахах, като ги пращаше на Боровец да тренират? Пак добре, можеше и в Банско да ги прати.

   • 2
    2

    първата му идея беше да ги прати далеч от заразата на безопасно място, но се оказа, че такова НЯМА на цялата планета…

    • Има един лаф: Да му имам на Българина втория акъл! Когато правителството излезе с призив да се ограничат пътуванията И КОНТАКТИТЕ, Крушарски реши, че на Боровец ще е най безопасно всички футболисти да са там, барабар с жените и децата.

     • Да. Точно за да им ограничи контактите. Наистина ли не можеш да го разбереш или просто се опитваш да се правиш на интересен?!
      не ти се получава

     • Като събере 24 футболисти плюс семействата им на едно место? Това са над 50 човека, като не знаеш кой с кого е контактувал в седмицата преди това решение. Пич, не се напъвай. Това си беше тъпо решение, съвсем в разрез с мерките за безопастност!

     • Не е беше съвсем тъпо – и в други страни хората се изолират на групи. По този начин не се чувстват като затворници… Просто трябва преди това да изкарат изолационен период също като този, които БИ ТРЯБВАЛО да карат и сега… А правят ли го??
      При всички положения контактите им щяха да са по-ограничени отколкото са сега…

 28. 4
  3

  Този всеки път като се обади и ръси простотии!! Скапан селяндур и мултак!!
  Значи 2 мача не са опасни за футболистите и хората, но СЛЕДВАЩИТЕ 10 са!!
  Ебаси „логиката“
  Срам ме е, че този е назначен за собственик на Ботев

  • Кажете вас какво ви устройва. Или пак по шопски: И язе не знам как е, ама не е както ти казваш!

   • Пич, къде е логиката да се доиграят 5 мача, а не 10??
    Ако ситуацията се изчисти, да се играе докрай и тва е. Нека балерините се напънат малко в цикъл 2 мача на седмица.
    Ако не, то да не се рискува живота на хората на терена и на трибуните.
    Явно в България нищо не е способно да ни обедини. Всеки дърпа към себе си чергата!

    • Няма логика в нищо. Единствено ситуацията ще покаже дали ще се изиграят 5-10 или николко мача. А има ли логика да се прекрати първенството веднага?

     • Прав си. Тази декларация остава като паметник на ГЛУПОСТТА на селяните!

 29. Георги Андонов: „В БотевЪ расте само този, който умее да лиже гъ**ве!“
  2
  2

  Папагалите ги е страх от плейофите защото Шиши не иска да дава пари за мачове като на края на миналия полусезон.
  Нали уж искахте „нещата да се решават на терена“, бе индианци подли?!
  Май искате само каквото на вас ви отърва. Селяндурски номера!!

  • Глупостите можеше да ги изсереш и от един ник! Това което кухата ти глава не може да го разбере е, че от ВЧЕРА да се зачеркне сезона и да се реди класирането на база досегашни резултати, е меко казано прибързано погребение! По просто не мога да ти го кажа. Съжалявам.

   • Георги Андонов: „В БотевЪ расте само този, който умее да лиже гъ**ве!“
    2
    1

    Като за начало първо се опитай да го напишеш грамотно.
    Второ, май ме бъркаш със себе си много-никовата Бонка Барекова.
    Аз пиша с един ник и си седя зад мнението а то е – ако ситуацията се оправи се играе докрай. Ако не се оправи да се мисли за здравето на хората.
    Не мога да разбера какво ви интересува вас дали Локо ще играе в ЕКТ и на кое място ще се класира?! Нали уж вие не бяхте като Нане и Вуте… празни приказки…

    • Ако ситуацията се оправи да се играе до край! Съгласен съм, единственото неизвестно е кога ще се оправи и ще и а ли време за всички мачове? Ситуацията може и изобщо да не се оправи и да не остане време за никакви мачове, въпроса е, трябва ли още от днес (дори от вчера) да се зачертава първенството?

     • Георги Андонов: „В БотевЪ расте само този, който умее да лиже гъ**ве!“

      Съгласен съм, но по всичко личи, че трябва. То не е ясно изобщо дали ще има ЕКТ тази година….
      Но с тази декларация вашите показаха само колко са глупави…

     • Не разбрах с какво си съгласен и с какво не си? За коя Декларация говориш? За тази, че ние не сме се подписвали под вашата Декларация?

 30. 1
  1

  Да ДАВЪТ НА КЛОАКОМОТИФФФ ШАПОАН ТИТЪЛ И ГУТОВУ…ПУФ ПАФ:)))

 31. 10
  5

  Този да не беше дето обеща 3-4 пъти Инса Арена хахахахаха, идеален е за жълтите. Лика прилика с фенчетата на отбора. Мошенник, лъжец и селски тарикат

  • 3
   5

   Ние искаме да се борим и за Купата и за медали в първенството. Готови сме да скачаме, без да се притесняваме!

   Локомотив и още 5 клуба поискаха прекратяване на първенството!

   Кога лъже Хр/Крушарски?

   • 1
    1

    Кога лъже Хр.Крушарски???
    Всеки път като си отвори устата! Не всеки път лъже, понякога говори глупости и полуистини, като съотношението м/у лъжи и полуистини е 50/50

 32. 2
  1

  Останаха още малко от ,,,, хапчетата финала за стадиона ,,,,

 33. 11
  5

  Сезона ще се доиграе в Стряма но при условие бат Стоян канара да следи юрдечките да пият мента и мастика разделно ва да гоейва.

 34. 2
  4

  Гиздаков ще отговори с декларация на това!

 35. 6
  5

  Предишната позиция е същата като и новата! Нещата да се решават на терена! Нещо неясно?

  • Ние също сме за.Има 2 кръга кой както е играл квото е заслужил да си го вземе по нормален начин.

   • Не така обаче мисли Крушарски и не малка част от феновете на Локо. Вече на два пъти ако не се лъжа, крайното класиране е променяно на “зелената маса”, и тези шампионати оставят горчив привкус дори и у тези които са облагодетелствани. Помнят се само скандалите, но отличията са някак си без тежест.

  • Добро утро, Бонке.
   А защо ви е страх от плейофите?! Да не би да е защото сте най-слабия отбор в А група и сте сигурен изпадащ?

 36. 1
  5

  Голям фен на МЕТАЛИК СТОЛИПИНОВО.

 37. Това вече е друго,напълно съм съгласен и така трябва да стане.Има само 2 кръга от редовния дял нека се изиграят и да се оформи по съвсем нормален начин кой ще вземе среброто,бронза и 4-тият който ще играе със 7-мия бараж за Лига Европа.Мачовете са купата са 2 полуфинала и 1 финал и могат да бъдат изиграни юни месец.

  • Всичко е в Божиите ръце! Може да се случи това което желае не само Самуилов, а и всички нормални хора! Може и нищо да не се доиграе, но от сега да зачеркнем всичко и да започнем да делим баницата е грешка-да не кажа и грях!

   • Всички нормални хора искат 2 неща, Бонке:
    1. Да се доиграят и плейофите, но само ако е изпълнено 2. Да се запази здравето на футболистите.

    Предложението ви е алогично и алогично.
    Иначе е добре, че си се сетила за греха. Замисляй се преди всеки злобен коментар и особено когато дърпаш чергата към себе си в това тежко време

 38. 3
  1

  Къде я има предишната позиция? Нещо не намирам такава?

 39. 4
  14

  Клоуни!!За смях ставаме с тези ръководители,през 2 часа си менят мнението.

 40. 11
  13

  КУРВИТЕ ПАК ВЪРТЯТ ГЪЗъ,НИЩО НОВО,ВИНАГИ НАВЕДЕНИ

Comments are closed.