Архитект Савов пред PlovdivDerby.com: Трудно е в момент на извънредно положение да се работи с общината!

17
1839

„Трудно е в момент на извънредно положение в държавата да се работи с общината!“ Това заяви в телефонен разговор с репортер на PlovdivDerby.com архитект Савов. „Говорих с представители на общината, но в момента ситуацията е сложна и те решават съвсем други проблеми свързани с извънредното положение. В момента, в който са готови да продължим по работата си с Колежа, аз съм на разположение“, заяви Савов.

Той коментира и желанието на представители на феновете на Ботев Пловдив проектът да бъде коригиран и вместо на северната трибуна, агитката на домакините да бъде разположена на южната. „Да, проведох конферентен разговор с привържениците. Силно уважавам тяхното желание и мотиви това да се случи, но аз като проектант на този обект им обясних какви са пречките. Не знам до колко те се съгласиха с моите мотиви. Заявих им, че ако вземат разрешение от полицията и общината за такава промяна, чак тогава аз мога да я осъществя. В противен случай, аз не бих си сложил подписа под подобно нещо, защото този проект е съгласуван с всички институции и така е решено да бъде. Ако трябва да преместим гостуващата публика на северната трибуна, ще трябва да се проектира и ново стълбище, което да е за гостуващите фенове в този сектор. Освен това не знам, как ще се реши проблема със затварянето на булеварди, за ескортирането на гостуващата агитка. Ако феновете на Ботев Пловдив уговорят тези неща с полиция и община, то може да се направи промяната. Никой не е женен за този проект. Аз им казах моите доводи и също така им заявих, че може и друг проектант да се заеме с изграждането на стадион Христо Ботев“, заяви Савов.

17 КОМЕНТАРА

 1. 6
  5

  Стадион на путкина Коледа , държавата да си прибере изпросените пари.

  • 5
   5

   Стоян канара пета поема пара не дава ва да гоейба.

 2. На снимката има човек, с брандирана папка в ръка, който знае почти всички подробности. Появява се само когато се заговори за пари и май само тогава говори и плаче зачервен. Говори, господин Палийски, дано обаче, някой да ти повярва.

 3. 10
  3

  Ново 20.Кога е стоял въпроса за преместване на гостуващата публика?????Никога.
  Става въпрос за корекция на проекта в частта за нови седалки и осветление от първоначалния проект.Сега от къде го измислиха това за публиката???Само се протакат нещата.Вместо сега да се работи по тези промени пак полемики,умувания какво и как!Аман от глупости

  • 8
   7

   Ний стрямалий сме готови и от Стряма да гледуваме мачувите само и само да стане говняжа ва да сейба.

 4. 11
  6

  Така като го слушам архитек Савов, не му се занимава много много с този стадион. Май има нещо нередно и мътно в цялата работа.

 5. 8
  11

  Пичаги бат Стоян канара каза че жа напрай проекта на шумящата хартия само ако може някой да му извади петътъ от дивия ва да гоейба.

  • 10
   8

   На тебе кой ще ти я изкара от устата тая пИта ва дат’ейба маука нанкин?

   • 9
    2

    С тая малка чурка не играеш селски…..потапяй се и мирувай ва да тейба.

   • 7
    6

    С тая голяма уста, освен за пИтата има място и за малка чурка. Дъвчи ги тогава.

 6. 6
  10

  Бачкай, майка ти шейба и архитекта! Искам КОЛЕЖА, не ща ОПРАВДАНИЯ, на женкя ти ФОСТАТА!

  • 2
   1

   Ти искаш и жена ти да не се ебе, ама тя е на друго мнение

 7. 24

  Феновете да си седнат на гъза, и по малко да се бъркат там където не им е работата!

   • 6
    3

    Еротика жълтите на финала ти на “Ландос” и да спазваш мерките за Корона вируса манго.

Comments are closed.