Гласуват милионите за Ботев и Локо! Спират процедурите за концесии на Лаута и в жк. Тракия

96
2397

Общинският съвет ще гласува на 12-ти този месец отпускането на 25 милиона лева за изграждането на стадион Христо Ботев и 12 милиона лева за стадион Локомотив. Това стана ясно от разпространеният преди минути дневен ред на Общинската сесия.

В него обаче прави впечатление следното. 12-те милиона за Локо Пд ще бъдат гласувани за нуждите на стадион Локомотив. Разбираемо процедурата за концесия на този стадион ще бъде спряна, за което също има точка в дневния ред. Там обаче присъства и точка за прекратяване на процедурата за концесия за база на Локо Пд в жк. Тракия, което е малко странно, след като средствата ще бъдат гласувани за стадион Локомотив.

96 КОМЕНТАРА

 1. 1
  1

  Мангалчета,права ли ви впечатление на коя дата ще бъдат отпуснати пари за Колежа-12.03!!!.Като 12.03.1912!!!.Пикайте кръв и се гърчете долни,завистливи измекяри

  • За тях летоброенето започва от 1944, а по велика дата от 9-ти септември няма!

 2. Феновете на Ботев: Ние сме отборът с най-много публика в Пловдив, отменяме шествието!
  3
  1

  Феновете на Ботев: Ние сме отборът с най-много публика в Пловдив, отменяме шествието!
  Обръщение на Клуб на привържениците на Ботев Пловдив, Сдружение ПФК Ботев, Организирани фракции Bultras:

  Уважаеми Ботевисти, в изпълнение на Заповед на Министъра на здравеопазването и Заповед на Кмета на Община Пловдив, се налага да отменим организираното за 12.03.2020 г. факелно шествие по случай честване на 108 години Ботев Пловдив.

  Като привърженици на отборът с най-многобройна публика в нашия град, сме длъжни да се съобразим с взетите мерки за превенция и да се отнесем отговорно към здравето на пловдивчани.

  Надяваме се, че скоро ще имаме поводи за празнуване и ще ви уведомяваме за всяко организирано от нас събитие своевременно. Да пожелаем здраве и късмет на момчетата в следващите мачове.

  Само Ботев

 3. Държавата спешно трябва да прехвърли собственността на малкото луди собственици на клубове притежатели на отбори но само на книга с абсолютно никаква финансона обезпеченост наливащи средства в бездънната яма да им ги предостави на тях безвъзмездно и да обяви дребните клубове и стадиони на такива с безпарични и само фиктивни президенти на някакви символични цени!!! Само така ще се завърти колелото напред! Ще започне вървенето и великая “ ЪПДЕЙТ“ -препродаването и пре-препродаваи ще се минава от богот в по богат собственик както е по зял свят с това ще върви всичко по веригата нагоре и някой ден и Българският футбол ще върви наравно с другите

  • Пич, подреди малко тези невчесани мисли! Кой да предостави, на кого да предостави??? Така без запетайки и точки, става една каша от която нищо не се разбира. Засягаш важна тема, търсиш внимание, но как да вземе човек отношение по този въпрос?

 4. Пинокио ще еф първия осъден гербаджия в България

 5. 2
  1

  Ама то сектор Г не са писали само за Колежа, те са споменали и “клоаката наречена ЛайНута”. Колкото до средствата отделени за благоустройството на спортната база в Пловдив, те нямат нищо общо с предполагаемото спонсорство на ФК Левски от Спортния тотализатор. Държавата в лицето на местната власт ще инвестира в два Общински обекта каквито са ст.Хр.Ботев и ст.Лаута! Държавата не става спонсор нито ма Ботев, нито на Локо! Смешни и жалки са опитите на мангалите от Аналния двор на Аграрния, да се хващат като удавник за сламка подхвърлена им от сектор Г. Козирка на сектор А ма ст.Г.Аспарухов с държавни средства….може, (все пак обекта е Общинска собственост)но спонсорство от Спортния тотализатор за ФК Левски е недопустимо! Така че срама за кантонерската злоба и завист си остават, докато срама за сектор Г все още е под въпрос, защото не се знае как ще процедира Държавата в лицето на Спортния тотализатор спрямо ФК Левски-ще ги спонсорира ли, или само ще им построи козирка за да ме се руши инвестицията направена в сектор А.

  • 2
   1

   Бонке, погрижи си за грозния си мъж вместо да седиш тук пл цял ден и нощ.
   Какво?! Ти си самотна?! Ами да, то кой би изтърпял дръглива кранта като теб

  • Всяка „инвестиция“ в ненужни обекти, които са в интерес на частни дружества е ГРАБЕЖ.
   Един ден ще има разследване

 6. 4
  4

  ХАХАХА
  Папагалите търсили учредителния си акт …. в Интернет

  Е няма такива смешници!!

 7. 10
  2

  Кво стана бе мангали прости! Сега има ли кражба като спират вашата концесия или вече е ОК, има ли проблем като няма за стадион Пловдив или вече не знаем кой е тоя стадион? Проблем ли е че няма за Спартак или Марица или спря изведнъж рязко да ви пука за тях.! Долни мангали!!! Кефи ли ви г-н кмета вече?!!

  • 2
   5

   .каква концесия спират, бе жълт едноклетъчен организъм??!!

   Ебати къде ги намирате толкова прости по селата??!!
   Тх ъпи!! Т ЪПИ!!! Почти като ЗдраФко и ЗдраФка

   • 6
    2

    Спират процедурата за концесия, защото Крушарски не се яви да кандидатства. Толкоз го ебе за вас.

    • 2
     3

     Абе с ляндур, от къде на къде Крушарски ще дава собствени пари, а на вас ще се давадават наридни пари с куфари?!
     Ебати двуличниците дето сте с Андреа Спасова

     • 4
      1

      Мангал, тая процедура започна преди повече от 2, дори 3 години. За какви пари сънуваш. Нашата концесия беше подписана и стадиона започна да се строи, а Крушарски не се яви да подпише за вашата, защото го боли хуя за вас.

     • 1
      1

      Селяндур, а защо процедурата започнала преди 2, 3 години, а още не е излязла?!
      Заради теб ли, путко кравешка?! Или заради някой друг жълт аграр?!
      Явно ди тъп(а) (знам коя си) и се налага пак да ти повторя – Крушарски н ер е тъп като теб и няма да даде собствени пари.
      А като гледам на Самуил ага как му пука за вас…. Крушарски може само да си го мечтаете, жълти курви на Пеевски

 8. 3
  6

  Има жълти курви с коронавирус……Стоян канара ще ги напръска с бордолезов разтвор и петата по навътре…..казват че облекчавало ва да гоейба.

 9. 2
  3

  Разбра ли, агент Гоце 09.03.2020 at 19:55
  2 2
  Общината нищо не инвестира, а участва в схема за заграбване на НАРОДНИ ПАРИ.
  Т. нар. „инвестиция“ е за АБСОЛЮТНО НЕНУЖНО НЕЩО което е от полза само на един ЧАСТЕН КЛУБ.

  ГЕШЕВ да разследва и да предотврати нов ГРАБЕЖ. В противен случай един ден него ще разследват.

  Народен съд за грабителите
  Reply
  Анонимен 09.03.2020 at 22:12

  По тъп мангал не съм срещал! И за да ти е кофти ще се съглася с тебе! Да държавата налива в един частен футболен клуб, защото този клуб е основоположник на тази игра в България! Защото Пловдив има нужда от ФК Ботев, и защото никой не го ебе за вас! А сега си направи една чикия или дай на майка ти да ти посмуче кожичката!

  • 2
   2

   Какъв „основоположник“, бе селяндър?!?!
   А имате ли учредителен акт като Славия и Левски?!!
   Или още го търсите в Интернет…

   • 1
    3

    Виж какво циганче неграмотно, на амеби като тебе им трябва акт за раждане, за да се знае кога си се пръкнал. Има НЕЩА, които не се нуждаят от актове и свидетелства. Някой виждал ли е акта за раждане на Исус? Хората вярват и не се запитват. Същото важи и за Ботев Пловдив. Само еретици като вас мангалите го поставят под съмнение. Ботев е религия и е ясно че еретици и неверници ще драпате със зъби и нокти да я оборите.

    • 3
     1

     Агент Гоце, всички знаем, че това 1912 е ИЗМИСЛИЦА!
     Няма как 1в годишен да основе отбор. Не е ЗАКОННО!!
     За Исус има свидетели!! МНООГО! Но ти едва ли го знаеш, защото си от другата вяра.
     Колкото и да го извърташ ФАКТА СИ Е ФАКТ. Славия к Левски имат ДОКУМЕНТИ!!! А вие, КАКТО ВИНАГИ, имате ЛЪЖИ, пропагандирани от безмозъчни ГЪЗОЛИЗЦИ като Любомир Минчев, който винаги е от партията на властта.

     Като намериш учредителния акт в Интернет, се обади… Дотогава си оставяш обикновен барековец с дудук – идеал за жълтур

     • 1
      1

      А, сега уцели десятката. За учередяването на ФК Ботев също е имало свидетели, и то мноооого. Кои сте тези “които знаете” какво е основано и какво не? За вас и Библията е измислица, защото не е издадена от Издателство Просвета. Малограмотни утайки!

     • Това да цитираш сектор Г, да даваш за пример Левски и Славия, те това се нарича ПАДЕНИЕ!

    • 2
     1

     Агент Гоце, би ли н ик обяснил 2 неща:
     1. Как 12 годишен ще основе футболен клуб
     2. Ако вие сте наследника на АФД то какво е онова в сейфа на агент Христолини

     • 3
      1

      Понеже се уповавате на Учередителни документи и Държавен вестник, погледни каква е съдбата на ФК Локомотив 1926/1936/1951. Това ще остане в архивите докато съществува тази Държава! И престанете да се интересувате от ФК Ботев Пловдив! Подминахте Македонците в опитите си да пренаписвате историята.

   • вие имате ли и за коя година никой не знае

 10. 5
  2

  Тъпо е да сме всичкото фенове на Локу от Малценството,тъпо е да ни викат вечно цигани цигани цигани мангали прости вечно ще сте гости,ама на ни защото сме прости не го проумяваме и се перкаме яко.

 11. 4
  1

  Отидох си сега щастлив съм ,защото омръзна ми за Ради вас да ми казват циганин-пидараз

 12. 9
  2

  Ей буферляци яжте на Зико жълтата пишка където лобираше и за вашите пари

 13. 8
  2

  Бойко: Мангали от кой отбор сте?
  Кмет:Всички мангали тук са от локу!
  Мангали: Локу сме, локу сме
  Митко смс-а: Шефе да те питам нещо?

 14. 9
  4

  ГНУСНА ЦИГАНСКА ИЗМЕТ !!
  ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ ЖАЛКО СЪЩЕСТВУВАНЕ НАМАЗВАТЕ НА ГЪРБА НА БОТЕВ ! ОТБОРА НА ПЛОВДИВ !!! АКО НЕ БЕШЕ БОТЕВ ОТДАВАН НЯМАШЕ ДА ВИ ИМА НА КАРТАТА !!
  ГНУСНИ КОМПЛЕКСИРАНИ АМЕБИ

  • 5
   5

   Ако не беше Ботевъ,никога нямаше да изпитаме такава наслада от спечелването на първата купа. Незабравим миг,който подейства,като огромен тласък на Локомотив през този сезон

  • Vas trjabva da vi zakrijat ve pederast smotan!Zaradi krajbata na KTB i tvoite roditeli pla6tat,no ti si tapanar.Smu4i mi kura!

 15. 4
  3

  Абе циганити мръсни много са им 12 млн. Базата е няколко милиона и стадиончето им дори е годно за УЕФА. Дайте на нас 35 млн. поне, макар че са малко. И 1.1 млн. щели да дават за спортна зала в Столоипиново, димек пак на циганити. Е закво им спортна зала на малките циганета, като ще окрадат и разрушат къде квото има в тая зала

  • 4
   2

   Коментираш Столипиново,а пишеш,като циганин!!!Странна работа!

 16. 9
  4

  Селски, чети хубаво сега: Локомотив Пловдив -1926 плаща наем и той е такъв и под същата форма под каквато плащахте и вие, преди да си бутнете стадиона на бул. „Източен“! Вие също нямахте договор и „плащахте“ символичен наем! Сега просто нямате стадион! Плюс това, Локомотив Пловдив за последните 15 години направи тотален ремонт на сектор-А (централната трибуна) на стойност няколко дсетки, хиляди лева, че и повече! Изградено беше голямо, изкуствено игрище с осветление, до така наречената „кошара“ ( зад трибуна „Спортклуб“) беше реновиран изцяло и основния терен! Това са инвестиции за над 1 млн. Лева направени от собствениците на Локомотив Пловдив без да имат сключена концесия и договор за наем и стойността на тази инвестиция надхвърля всякакви суми за наеми за десетки години назад! Обекта никога не е бил обект на стопанисване от община Пловдив, въпреки, че е неин, а това е правено само от клуба, според възможностите му, както и всички сметки за ток, вода и т-н! На практика подарени суми на собственика на обекта, а именно община Пловдив! Смешните 50 000 лева отпуснати при участието на Локото в ЕКТ бяха дадени за подобрения по СЪЩЕСТВУВАЩИЯ СТАДИОН на Локомотив! На вас за кой стадион да ви ги бяха дали??? Фк -ботевЪъ никога не е заявявал стадиона в парк „Лаута“ за участие в ЕКТ и респективно не го е получил! Иначе с радост този стадион би усвоил и други, евентуални суми отпуснати тогава и за вас, с които да се подобри инфраструктурата му! Вие искахте ли го??? Палячо!

  • 3
   4

   И всички тези пари бяха дадени от държавата и общината,мангалл гнусен.

   • покажете само една бележка за тока която сте платили вие не общината…… нямате. Нормално циганин ток не плаща

 17. 8
  8

  А Зико готов ли е да даде подробна информация с какъв статут ПФК „Локомотив 1936“ АД се подвизава на и използва общинския стадион в парк „Лаута“, след като НЯМА ПОДПИСАН ДОГОВОР ЗА НАЕМ и НЯМА ПОДПИСАН ДОГОВОР ЗА КОНЦЕСИЯ??? Кой стопанисва обекта, кой плаща сметките за ток и вода и къде отиват приходите от билети? От къде на къде за участието в ЛЕ бяха отпуснати ОБЩИНСКИ СРЕДСТВА за ОБЩИНСКИЯ СТАДИОН, а докато ПФК „Ботев Пловдив“ участваше в ЛЕ, трябваше да играе в друг град, след като ОБЩИНСКИЯ СТАДИОН „Локомотив“ можеше да бъде пригоден за участие в ЛЕ още тогава и Ботев Пловдив да домакинства на него?

  • 6
   2

   Цървул,отивай да пасеш крави,бе!Не се занимавай с неща,които не разбираш.

  • 7
   2

   Със статута на господар на Пловдив и градски любимец.
   Айде сега на село бягай !

   • 2
    1

    По хубаво на село отколкото гладно куче в бдж мухлясала панелка

    • Вие не живете на село,а дойдохте от селата и населихте панелките.Тия панелки ги построиха заради Вас,ама явно си много малък,за да ги знаеш тия неща

  • 7
   2

   Селски, чети хубаво сега: Локомотив Пловдив -1926 плаща наем и той е такъв и под същата форма под каквато плащахте и вие, преди да си бутнете стадиона на бул. „Източен“! Вие също нямахте договор и „плащахте“ символичен наем! Сега просто нямате стадион! Плюс това, Локомотив Пловдив за последните 15 години направи тотален ремонт на сектор-А (централната трибуна) на стойност няколко дсетки, хиляди лева, че и повече! Изградено беше голямо, изкуствено игрище с осветление, до така наречената „кошара“ ( зад трибуна „Спортклуб“) беше реновиран изцяло и основния терен! Това са инвестиции за над 1 млн. Лева направени от собствениците на Локомотив Пловдив без да имат сключена концесия и договор за наем и стойността на тази инвестиция надхвърля всякакви суми за наеми за десетки години назад! Обекта никога не е бил обект на стопанисване от община Пловдив, въпреки, че е неин, а това е правено само от клуба, според възможностите му, както и всички сметки за ток, вода и т-н! На практика подарени суми на собственика на обекта, а именно община Пловдив! Смешните 50 000 лева отпуснати при участието на Локото в ЕКТ бяха дадени за подобрения по СЪЩЕСТВУВАЩИЯ СТАДИОН на Локомотив! На вас за кой стадион да ви ги бяха дали??? Фк -ботевЪъ никога не е заявявал стадиона в парк „Лаута“ за участие в ЕКТ и респективно не го е получил! Иначе с радост този стадион би усвоил и други, евентуални суми отпуснати тогава и за вас, с които да се подобри инфраструктурата му! Вие искахте ли го??? Палячо!

   • 6
    3

    Абе какво му се обясняваш на тоя бездарник.Тва са дебилни същества!!!Колкото и да ми наливаш в тиквите,те си остават празни

 18. 9
  2

  Има ли още пернат дивеч който не е пръскан със син камък че бат Стоян канра е приготвил пръскачката ва да гоейба.

 19. 4
  2

  Това означава, че държавата ще построи и базата на Локомотив.
  Ако не, то Крушарски ще купи базата в Коматево като я конфискуват от БотевЪ заради грабежа на КТБ

  • 1
   1

   Защо не я поискате базата в Коматево,мангали вмирисани?Може една декларацийка да спретнете или на гей парад да излезнете.Да видим какво ще се случи.

 20. 7
  3

  Пинокио лъже като долна курва – уж нямаше да се гласува от ОбС….
  Андрешко е маша в неговите ръце – марионетка

  • 8
   3

   Важното е, че Локомотив ще ИМА СТАДИОН БИЖУ.

   • той и сегашния е архитектурен шедьовър, пък и не обещахте ли пари за Марица и Спартак от вашите или това беше преди да ви ги дадат. Сега да се оправят и тия селяни…

 21. 5
  13

  Желая на всички жълтури коронавирус и пътуване до Солун.

  • 5
   3

   Аз желая майка ти да мине през рязани те в долни воден, да те запознае с бащите ти. Ква талантлива беше..

  • 5
   1

   Солун е добра дестинация

 22. 4
  8

  Всички фен групи на Ботев на 12.03 на протест и присъествие в общината КАК И ЗАКОННО ЛИ СЕ ПРЕКРАТЯВА КОНЦЕСИЯТА НА ЛАУТА, ЩЕ ИМА ЛИ ГЛОБИ И НАКАЗАТЕЛНИ ПОСТАНОВЛЕНИЯ!!!

  • 5
   2

   Айде,чакат Ви.Да се отцепят и улици,и булеварди че май ще сте към 20000

 23. 8
  5

  Единственото, което прочетох е, че Ботев са покрайнините, селяни … другите страшни. Нищо смислено! Аман пт буферски комплекси. Въртите, сучите все жълтите са ви в устите. Никой не се вълнува от вас. Каквито и легенди да редите. Като македонците сте!!! Само глупости.

 24. 8
  10

  За копачите от покрайнините на Пловдив: след като Бойко официално обяви, че държавата е готова да помогне на Левски с тотото от сектор Г излезнаха с гневна декларация.

  Видяхте ли, че когато бащицата или майчицата дава на едни, трябва да дава и на други. Щото ви слушахме селските мурафети как “буфирити писали декларации,

  • 10
   4

   А не писахте ли? Какво е общото между двата случая? Търсиш оправдание за тъпите декларации ли?

   • 4
    5

    Как какво е общото,бе тъпир селски.Не Ви ли е срам,бе въшливи пришълци. Не стига,че получавате два пъти повече и пак коментират,майна.Ей тва е,селяндура си е селяндур.Каквото и да стане,той ще си остане нагъл и нахален без да му пука.

    • 6
     2

     Споко, един ден ще има да връщат 2 пъти повече. Ако не – В окръжна и всичко за Локо

  • 11
   3

   И отново старото тъпо клише- Ако има за Ботев трябва да има и за Локо. Общината инвестира в един Общински имот! Кога кухите буфИрски глави ще проумеят?

   • 3
    2

    Общината нищо не инвестира, а участва в схема за заграбване на НАРОДНИ ПАРИ.
    Т. нар. „инвестиция“ е за АБСОЛЮТНО НЕНУЖНО НЕЩО което е от полза само на един ЧАСТЕН КЛУБ.

    ГЕШЕВ да разследва и да предотврати нов ГРАБЕЖ. В противен случай един ден него ще разследват.

    Народен съд за грабителите

    • По тъп мангал не съм срещал! И за да ти е кофти ще се съглася с тебе! Да държавата налива в един частен футболен клуб, защото този клуб е основоположник на тази игра в България! Защото Пловдив има нужда от ФК Ботев, и защото никой не го ебе за вас! А сега си направи една чикия или дай на майка ти да ти посмуче кожичката!

   • 2
    1

    Няма как наливане на пари в нещо НЕНУЖНО с цел ГРАБЕЖ да се класифицира като инвестиция, Гоце.
    Скоро и ти и другите тролове ще отговаряте пред НАРОДА

 25. 13
  6

  Локото си остава без база. Крушарски много приказва, че ще строи, но досега два лева не е изкарал за да построи нещо, което един ден да остане за Локомотив.
  Локомотовците да ходят да го питат какво става…
  Ние поне база си имаме!

  • 5
   13

   На изгорялата банка е , там сте докато решат синдиците.

   • 4
    2

    И какво могат да решат синдиците ве главоран?

  • 5
   11

   База нямаш селски скоро и оттам ще ви изгонят…..КТБ ТЦМ и така нататък.

   • 5
    3

    Дааа,ще ги изгонят и ще настанят урода от Кюстендил. Как може такава простотия ве малоумник?

   • Вече 10 години аха да ни изгонят! А школата взе да дава резултати междувременно

 26. 13
  8

  37:1 , После мангалите нека си мислят, че са пловдивчани!!!

  • 8
   8

   Селски мнението ти само пред Стоян канара в Стряма.

 27. 14
  9

  Няма база,а има три трибуни…. Мангала това искаше,това му се даде.

  • 10
   14

   Важното е е след просията следва оставка , а копнеж – на Путкина Коледа.

 28. 11
  8

  Здраво е тъпо парче от Бойково но иначе верен тартор на жълтурите.

Comments are closed.