Крушарски: Локомотив ще има стадион-бижу

92
3387

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски изрази надежда, че съвсем скоро клубът ще разполага с модерен стадион с капацитет от 11 400 места. По думите на бизнесмена, съоръжението ще бъде изцяло покрито.

Крушарски говори след новината, че правителството ще осигури цели 37 млн. лева за базите на двата пловдивски клуба, след като премиерът Бойко Борисов се отказа от намеренията за закупуването на нов правителствен самолет.

92 КОМЕНТАРА

 1. ОФИЦИАЛНО !!! НАЙ ЦИГАНСКИЯ ОТБОР Е БОТЕВ !!!

 2. 16
  2

  Локомотивци, изгледайте внимателно интервюто на вашия собственик.И преди всичко слушайте внимателно.Крушарски НИКЪДЕ не казва, че иска равно финансиране, а е изключително благодарен на средствата, които ще получи-колкото и да са те.Ето това е правилно и управленски мислене.Без излишни емоции.Защото човек винаги трябва да е благодарен щом получава нещо безвъзмездно.Свиквайте с мисълта, че Ботев ще се върне да играе там където му е мястото.И нека завистта и злобата ви да си останат в миналото.

  • 2
   2

   Ок! Хайде ние да вземем 25млн и вие да бъдете благодарни на 5-6млн? Все пак ще получите нещо!

 3. 6
  4

  Ръководството на ПФК Локомотив, както и Фенклуб Локомотив се обединяват около следната позиция:

  „Ние не считаме, че държавата е длъжна да дава пари за стадион и база на когото и да било клуб. Собственикът Христо Крушарски ще инвестира свои лични средства за модернизирането на стадион „Локомотив“ и изграждането на спортна база за нужните на детско-юношеската школа на отбора, която се явява крайно необходима за нашите тимове.

  ПФК Локомотив няма нищо общо със стадион „Христо Ботев“ и неговото дострояване!“

  • Вари ги печи ги циганите си цигани! Вечно недоволни черно бели мангали!

 4. 12
  13

  Отбора на Пловдив скоро ще се завърне в своя дом! Радвайте се и вие от по-малките отбори-Спартак, Локо и Марица, защото Ботев е гордост за всички пловдивчани! Голям отбор, голяма пловдивска публика-гордост и самочувствие пред цяла България! Живи и здрави всички!!!

  • За 100 год. Два пъти шампиони, 40 год. Езмекяри на БКП и Дража Вълчева само една купа през 1967.

 5. 4
  15

  Хиляди жълто-черни, хиляди хулигани…
  Ебали мангали навсякъде из Пловдив.
  Ляляляля-ляллляляля
  Колежа- крепостта на архитектурния стуицизъм в призмено измерение на нашия светоглед!
  Да живее Бойко…. Да живее Зико…
  Кур за Лаута…. Кур за мангалите!
  Успешен ден, новодомци!

  • 8
   3

   Ахахахахсха типичен екземпляр от жултата папагалска идея

 6. 5
  7

  Голям бой…. Десет мангал, ще бъдат изселени от хиляди жълто-черни хулигани!

 7. 6
  5

  Честит ПЕТък, Пловдив!

  Два пъти по ПЕТ на НУЛА за отбора на Пловдив!

  Мангали, гости на града ни, как спахте?

 8. 4
  4

  Амебата, подобна на червей, са мънички организми, които живеят като паразити. черва при хора и кучета. В своя жизнен цикъл, преди да достигнат паразитната фаза, те стават в състояние на сън под формата на кисти. покрит с хитин, който предпазва амебата от околната среда. Когато кистата е погълната, тя навлиза в стомаха и там се освобождават амебите, генериращи амебиазата. Тези паразити се хранят предимно с следи от бактерии и хранителни вещества в стомаха на вашия домакин!!!!!

 9. 10
  9

  Ботев е отбора на Пловдив, първо ще се построи стадиона на Ботев, а ако остане нещо от парите ще се помогне и на другите 3 малки клуба.

  • 4
   3

   Добре,кмете! Само че новината е за Крушарски и намеренията му за строеж.Темата за стадиона е на друго място.А и това,че сте държавен отбор,вече всички го разбраха

 10. 8
  5

  Не мога да разбера как е възможно да има толкова много жълти коментари в тема,в която Крушарски говори открито за построяването на ст.Локомотив и база с ЧАСТНИ пари и съответно малко помощ от държавата,която помощ,както вече се вижда няма да е повече от 4-5млн. Може би се дължи на комплекси или на несигурност.Да,жълтурчета,пак ще Ви преебем-Вие ще сте на общинска собственост за вечни времена,а ние ще си имаме частен стадион,изцяло собственост на Локомотив.Така и стойноста на клуба ще се вдигне в пъти.Все още няма как да го проумеете,тъй като сте на вълната на еуфорията след вчерашните новини,но с времето,картинката ще започне да Ви се изяснява. Айде,честито Ви финансиране и да не кажете пак после,че не сте държавно отборче,щото няма да е много честно.

  • 3
   9

   Абе палячо земята под стадиона на кой е??? От къде тоя селянин, ще извади пари… И какво построяване сънуваш???

   • 6
    3

    Ей го поредния „разбирач’! Вие Крушарски го смятате за голяма шматка,ама накрая ще се озъбите.Това,че има бизнеси в Аржетина и Русия какво ти говори?Тия играчи как идват в Локомотив,а? Да не би без пари? Треньор,като Бруно да не мислиш,че ще е на заплата,като на Феро,а?Абе,все сте големи разбирачи,ама накрая ПЕТА.

  • 4
   2

   А, двойното финансиране за ракетите, какви пари са, ако не държавни!

   • 1
    2

    Честно заработени пари са. А не като вашите подарени по милост.

 11. 12
  7

  Зико, ще прегърне хуя нии.. В ПЛОВДИВ ,ще настане гражданска война заради слаб кмет и правителство. Крайно – дясната публика на Локо Пд, ще се бие с комунистите от Афд Тракия (Ботев 2010) жалко, че града върви надолу заради слаби кметове, допускат се селяни в града единствената надежда е феновете на Локомотив да вземат нещата свои ръце.

  • 1
   5

   Няма декларация, няма чаршафи, само някакви мисирки вдигат врява…..

  • 5
   5

   Не може да има гражданска война тъй като повечето локомотивци сте селяни.Бащите ви бяха докарани да работят в ЖП-то не толкова отдавна.

   • 2
    3

    Селяните селяни ни викат ахаха я кажи ми защо като минеш покрай пловдивските села навсякъде е надраскано БОТЕВ ахахахах

 12. 7
  2

  Интересно защо новината се коментира само от жълти слуги.
  Нещо май ги жегна

  • 2
   5

   Коя новина? Че ще строим стадион Пловдив ли? Или опера? Ако намекваш за мечтите на дон Крушовенски….дай Боже! Нищо свързано с вас не може да ни жегне!!! За разлика от вас.

  • 4
   3

   Лика прилика сте феновете и дон Говедарски. Той реве, че нямало за него държавни поръчки, а само за другите, вие ревете, че на Ботев се отпускат средства, а на вас не…..като краставите магарета се надушвате. Ех, накрая и той намаза с ракетите и вие с целевите помощи….и социалните добавки за многодетни.

   • 2
    2

    Селчо,селчооооо,сериозно ли не виждаш разликата и това,че се мери с двоен аршин. Като не Ви пука,тогава ще Ви се построят 3 трибуни за 10 000 човека и нас три трибни и така

 13. 4
  7

  По голями смешници от Локо феновете и ръководството няма във Цяла България.

  • Има! Е вярно сега, към тях се обръщаме със СЕЛЯНИ и ТУРЦИ, но все пак и те са в България.

 14. 4
  4

  Много е готин Крушарски, ама на всеки две изречения си противоречи. Първо казва, че не е от този тип хора, които натиска и иска….но ние още помним записа на телефонния му разговор, в който казва, че за всички имало, ама за него-гол хуй! На него да му даде някой поръчки за 10-Ина милиона, защо само на този и онзи! Бойко бил толко тъп, че повече не може!!! Сега обаче изказва големи благодарности за господин Премиера! Другия момент, е за стадион Пловдив-Той бил настоявал да се построи, защо не, толкоз ли е трудно!! Там щял да домакинства заедно с Ботев, но не и на Колежа! Само 10 секунди по късно казва-Да, сега ще имаме две стадиончета за по 10-15 Хил. зрители, кокетни и пълни! Хич нямало да е приятна картината да видиш стадион за 50,000 зрители, който е 3/4 празен! Ами за чий хуй настояваше за ст.Пловдив? За да пригласяш на малоумните си фенове??? Които в желанието си да забатачат “вечния враг”, бяха готови да поискат от “господин премиера” да им построи опера, че видите ли, те са зажадняли за оперна музика!!! И последно, дано бижуто което е проектирал за Лаута, не е подобно на телевизора който виждаме в интервюто!

  • 4
   3

   Крушарски не може да вдене, че никакво бижу не може да зарадва изтерзаните фенове на Паровоз Столипиново, единствено евентуален провал за строежа на Колежа може да донесе радост на мангалите!

   • 2
    2

    Мангалите ги изселиха от лаута още миналото десеттилетие, няма как да знаеш разбира се- тогава може изобщо да не си знаел какво е футбол, но цигънинът е малко нагъл и нали знаеш как единия като го изгони и той тича при другия?!

 15. По голями смешни и няма във Цяла България.

 16. 8
  4

  Жълтурковците за футбол не говорят и не претендират. Гледат само да им построят на тях на аванта стадионче в центъра , а не на другите , футболната тема отсъства, прекалено е градска. Представят си нещата, все едно стадионът е мол , в който ще поразтъпчат колхозните си тела при набег към града.

 17. 19
  9

  Говедарски, ти не си ли познаваш матряла?! За циганите не е важно да имат стадион, пък ако ще и бижу да е. За циганите е важно Ботев да не се върне на Източен.
  Знаят, че тогава заминават в девети глухи коловоз. Разтрисани са от страх и злоба.

  • 15
   6

   И защо пък да заминаваме в девета глуха? Стадионът ви когато/ако стане, с какво ще се променят нещата? Пак ще сте същите долни селяни, само че на нов стадион.

  • 1
   1

   Защо се радваш, бе глупак? Щял да има стадион? Та вие вече нямате отбор, ти се радваш на стадион? И кой ще играе на него? Не виждаш ли, че Самуилов изгони всичко кадърно, ти за стадион говориш.

 18. 15
  12

  Зико, ще прегърнеш, ще прегърне хуя ни а ний, ще запеем, ще запеем песента жълта кочина..

  • 15
   8

   Живот и здраве скоро, ще я пеете на най-модерния стадион в България, драги цигани… Вие заслужават хубав сектор за гости!

   • 4
    1

    А ти заслужаваш, да ми ядеш хуя, потни родопчанино..:)

    • 1
     2

     А ти кучко, да станеш жертва на омазан сексуален половакт с банда гей мангали! Бахти мръсният гей…

 19. 2
  1

  Днес сутринта като срах, обичайно чета и новините… За съжаление ме преряза разстройството точно в мига когато зърнах е тоя пияния!

  • 4
   2

   Глупакът си е глупак. Като не може да измисли нещо умно, пишат неща, с които доказват глипостта си.

   • 4
    2

    Пиша тези глупости да се видите повечето колко сте прости… Четете тъпи коментари, заяждате се, а не обръщате внимание на важните неща в живота… Вашите семейства!

     • Алоооо педал… Такива като теб скоро няма да виреят на нашите ширини…. Гадни педали….

 20. 8
  2

  Нещо закъснявате със новата декларация?
  Проблем ли има? Ако трябва да помагаме

  • 2
   5

   Каква декларация бе мейна… Те тия сега серат от яд… Аз ей сега влизам да се изсера в тяхна чест мангал ка…

    • Сигурно, но масата в този форум е ниско квалифицирана и умствено ограничена!

     • Не, масата е от 10 до 16 годишни лапета, които са яли малко бой като малки и избиват комплекси

 21. 3
  1

  Амебата, подобна на червей, са мънички организми, които живеят като паразити. черва при хора и кучета. В своя жизнен цикъл, преди да достигнат паразитната фаза, те стават в състояние на сън под формата на кисти. покрит с хитин, който предпазва амебата от околната среда. Когато кистата е погълната, тя навлиза в стомаха и там се освобождават амебите, генериращи амебиазата. Тези паразити се хранят предимно с следи от бактерии и хранителни вещества в стомаха на вашия домакин!!!

 22. 2
  1

  Амебата, подобна на червей, са мънички организми, които живеят като паразити. черва при хора и кучета. В своя жизнен цикъл, преди да достигнат паразитната фаза, те стават в състояние на сън под формата на кисти. покрит с хитин, който предпазва амебата от околната среда. Когато кистата е погълната, тя навлиза в стомаха и там се освобождават амебите, генериращи амебиазата. Тези паразити се хранят предимно с следи от бактерии и хранителни вещества в стомаха на вашия домакин!

 23. 3
  2

  Амебата, подобна на червей, са мънички организми, които живеят като паразити. черва при хора и кучета. В своя жизнен цикъл, преди да достигнат паразитната фаза, те стават в състояние на сън под формата на кисти. покрит с хитин, който предпазва амебата от околната среда. Когато кистата е погълната, тя навлиза в стомаха и там се освобождават амебите, генериращи амебиазата. Тези паразити се хранят предимно с следи от бактерии и хранителни вещества в стомаха на вашия домакин!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 24. 1
  2

  Амебата, подобна на червей, са мънички организми, които живеят като паразити. черва при хора и кучета. В своя жизнен цикъл, преди да достигнат паразитната фаза, те стават в състояние на сън под формата на кисти. покрит с хитин, който предпазва амебата от околната среда. Когато кистата е погълната, тя навлиза в стомаха и там се освобождават амебите, генериращи амебиазата. Тези паразити се хранят предимно с следи от бактерии и хранителни вещества в стомаха на вашия домакин!!!!!!!!

  • 2
   1

   Не мешайте първата част на ракията. На село тези неща се знаят🤣

 25. 2
  2

  Амебата, подобна на червей, са мънички организми, които живеят като паразити. черва при хора и кучета. В своя жизнен цикъл, преди да достигнат паразитната фаза, те стават в състояние на сън под формата на кисти. покрит с хитин, който предпазва амебата от околната среда. Когато кистата е погълната, тя навлиза в стомаха и там се освобождават амебите, генериращи амебиазата. Тези паразити се хранят предимно с следи от бактерии и хранителни вещества в стомаха на вашия домакин!!!!

  • 4
   1

   Така става като омешаш домашнярка с примоционално уиски от Кауфланда….На село си пийте чиста ракийка не правете глупости

 26. 4
  2

  Бай Крушо, защо направи база в Говедарци, а тук мангалите няма къде да тренират? Стадион пък как, ще направиш без пари е кавал?

 27. 10
  9

  Гледам,гледам и само малки жълти гейчета без мозък.Девойки,коментирайте на воля бялата кметска кратуна,която Ви симпатизира.Марш от нашите теми,нямате работа тука,трябва акъл.Почвайте кючек и молитва…. стадион да има 🙂 🙂 :),то е ясно че Жълтур футбол не играе и няма да се научи,барем стадион да има 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 28. 4
  1

  Амебата, подобна на червей, са мънички организми, които живеят като паразити. черва при хора и кучета. В своя жизнен цикъл, преди да достигнат паразитната фаза, те стават в състояние на сън под формата на кисти. покрит с хитин, който предпазва амебата от околната среда. Когато кистата е погълната, тя навлиза в стомаха и там се освобождават амебите, генериращи амебиазата. Тези паразити се хранят предимно с следи от бактерии и хранителни вещества в стомаха на вашия домакин,

 29. 5
  1

  Амебата, подобна на червей, са мънички организми, които живеят като паразити. черва при хора и кучета. В своя жизнен цикъл, преди да достигнат паразитната фаза, те стават в състояние на сън под формата на кисти. покрит с хитин, който предпазва амебата от околната среда. Когато кистата е погълната, тя навлиза в стомаха и там се освобождават амебите, генериращи амебиазата. Тези паразити се хранят предимно с следи от бактерии и хранителни вещества в стомаха на вашия домакин!

 30. 4
  1

  Амебата, подобна на червей, са мънички организми, които живеят като паразити. черва при хора и кучета. В своя жизнен цикъл, преди да достигнат паразитната фаза, те стават в състояние на сън под формата на кисти. покрит с хитин, който предпазва амебата от околната среда. Когато кистата е погълната, тя навлиза в стомаха и там се освобождават амебите, генериращи амебиазата. Тези паразити се хранят предимно с следи от бактерии и хранителни вещества в стомаха на вашия домакин

 31. 10
  1

  Говедареца надуши държавната пара и веднага обърна палачинката.Нали щеше всичко сам да правиш бе, циркаджия.

 32. 14
  2

  Ръководството на ПФК Локомотив, както и Фенклуб Локомотив се обединяват около следната позиция:

  „Ние не считаме, че държавата е длъжна да дава пари за стадион и база на когото и да било клуб. Собственикът Христо Крушарски ще инвестира свои лични средства за модернизирането на стадион „Локомотив“ и изграждането на спортна база за нужните на детско-юношеската школа на отбора, която се явява крайно необходима за нашите тимове.

  ПФК Локомотив няма нищо общо със стадион „Христо Ботев“ и неговото дострояване!“

  • 4
   3

   Еби му майката на това при свършен факт колкото и да го пускаш файда никва хаха я кажи ся как така версията за купата изведнъж изчезна хахаха

   • 1
    1

    Локо с купа трибуна и козирка Ботев с нов стадион.

 33. Турците и циганите от околията изнасилени пред цяла България на финала на терена и по трибуните
  8
  8

  И кякво стана сега?
  Турско-циганската мантра за „подарената купа“ олекна…
  Идвата клуба с нови стадиони…
  Е диният е и с купа обаче!

  • Локо с купа трибуна и козирка Ботев с нов стадион

  • 2
   1

   Амебо, колко лайна можеш още да изядеш?
   Ненаситен си.

 34. 3
  1

  За да има равнопоставеност трябва и на Ботев да е бижу.

 35. 8
  2

  Човекът не е глупав. Ще му хвръкне държавната поръчка за ракетите.

 36. 24
  1

  Крушарски: Жабата чула, че коват вола и тя дигнала краката! Наздраве!

 37. 12
  5

  Стиксчо, искам те ЖИВ и ЗДРАВ, да се радваш на новия стадион Христо Ботев и реновираната Лаута!

 38. 9
  4

  Хахахахахахахаххахахаа, спрете му ракията на тоя

 39. 15
  5

  Браво Круши! Сложи го в устата на фенклуб „Декларация“

Comments are closed.