Бултрасите: Отново настана време за действия

414
5527

Бултрасите обявиха ново автошествие:

“Отново по пътя към дома!

Уважаеми ботевисти,

В резултат на продължаващото отлагане на решение за довършване на строежа на нашия единствен футболен дом – стадион „Христо Ботев“, считаме, че отново настана време за действия.

Като първа стъпка към постигане на целите ни, КПБП организира автошествие след срещата срещу „Черно море“ идната събота – 29.02.2020 г. Маршрутът ще бъде идентичен с този след мача с „Етър“ през Декември 2019.
Повече уточнения ще бъдат оповестени в следващите дни.
Нека бъдем още повече от предишния път и покажем, че няма да спрем да се борим за Колежа, докато той не бъде достроен. Повече от шест години сме засипвани от обещания, че в кратки срокове ще има развитие със строежа на нашия стадион, но особено след събитията в последните няколко месеца няма как да вярваме на друго освен на реални строителни дейности.

КОЛЕЖА ЧАКА! САМО БОТЕВ!”

414 КОМЕНТАРА

 1. 4
  1

  Абе докога проституцията и просията ще бъде толерирана питам се аз.Това е очевадна проституция ела Кумчо надупвам се ти си приготви парите само и то всичките…..

 2. АМЕБА, АМА УМЕН.
  ТЪП БУФЕР, ПОТНИК.

 3. „Умен“, къде в България има добра инфраструктура? Сигурно си ходил на стадион Васил Левски и си виждал там, какво става при 20,000 зрители – затворени булеварди, липса на места за паркиране, липса на достатъчно места за хранене, тоалетни и т.н.

  За обследването недей да пишеш лъжи. Ще се хване някой да те намери и да те съди. Това, което пишеш си е престъпление.

 4. 3
  4

  Не мога да разбера защо папагалите се самозаблуждават. Стадион на Източен 10 няма как да има НАЙ-МАЛКО по 2 причини:
  1. Лоша инфраструктура (оценка на западна фирма)
  2. Защо никой не споменава „обследването“ на сторежа? Имаше едни лщспи, едни семки и после изведнъж жълтия ЗКПЧ Андрешко МЛЪКНА!!! Млъкна като КОМУНИОСТ НА РАЗПИТ ПРИ ГЕШЕВ!! Ами защото резултата показва, че всичко е НЕГОДНО!!! Значи ако на Източен 10 се почне строеж, то той ше струва по-скъпо и от Колодрума. Сами си правете сметката

  Има и още една причина – Комунизмът си отиде!!

  • 4
   3

   Стоян канара и той завалията разбра че стейшън няма да има затова заложи на отглеждането на кокошки носачки за яйца ва да гоейба.

  • 1
   3

   Пък и все някой ще пита как така кмета изгони французите за да започне строеж…. А може и до Гешев да стигне

  • АМЕБА, АМА УМЕН!
   А БЕ ТЪП БУФЕР, ПОТНИК!

   • ЛАПАЙ РЯЗАНИ ПИШКИ И ЛАЙНА МИРИШЕШ НА ЧЕСЪН И ЛАЙНА.

 5. 2
  3

  Най добрият вариант е, стадион локомотив, всички седалки бели и сини, емблемите на Локо Спартак, Марица и ботевъ , и стадиона дасе нарича ЛАУТА ПАРК. 😜😜😜😜

 6. 3
  5

  Жълти Глупаци, айде отменяйте си протеста В петък ще целувате ръка

 7. 5
  2

  Простатата аритметика показва 4:1, ако нещо ще се строи ще за по – голямата част от населението на град Пловдив! Нормално е да се направи един стадион в Пловдив с европейски стандарт. При условие, че общината притежава вече такъв, в готов проект, с една част в груб строеж, най – добрата инвестиция е ще да се довърши стадион Христо Ботев. Стадион Пловдив не е вариант. Там всичко се руши, трябва да се бутне изцяло, освен това там тренират лекоатлети от няколко клуба, има десетки зали за спорт с хиляди тренирани, застъпват се много интереси, на които община Пловдив трябва да вземе отношение. Не на последно място е и инвестиция в 200 милиона лева, които няма кой да ги даде, освен ако България не стане домакин на европейско или световно първенство по футбол, което е почти не възможно. Стадион Христо Ботев е необходим за града не само за Ботев, Пловдив и жителите му имат нужда от нещо, което в почивните дни да стане обичайно и приятно място за посещение. За нас и нашите деца.За едно по-добро бъдеще.

  • 6
   5

   Придошлите селяци нямат право на мнение…….могат само да работат в заводчетата край града……като Стоян канара-селския.

   • 4
    2

    Така е прав си! Най добре е да се връщат обратно в Кюстендил.

    • 5
     1

     Стоян канара е селски бек от Бутвфъ родом от Стряма и сега живеещ в Тракия.

   • 3
    2

    най добре е всички да освободят красивия ни град.марш в кюстендил обратно въшливи псета.

    • 1
     2

     За сведение Кюстендил е град с традиции(но недоумявам защо жълтите идиоти го споменават този град), за разлика от село Харманли!

 8. 1
  3

  Ръждиви потни цигани за пет дена два пъти блокирахте най натоварените булеварди ,но тук си изливате мангалската злоба

 9. С толкова прости фенове и в черно бяло , и в жълто , Тиквата си опече работата ! Лъже гербавите фенчета на БОТЕВ че „държавата“ , демек ТОЙ , ще им строи стадион. После буферите скачат против , щото за тях не е важно Локото да е добре , а на БОТЕВ да им е зле… Почват шествия и протести „ЗА“ и „ПРОТИВ“ , почват лакардиите на кмета за стадион „ПЛОВДИВ“ , и в цялата какафония Тиквата вика – „Ами как да им дадем пари , като не могат да се разберат ? “ И нито Колежа се строи , нито селския Самуилов го бризга Колежа , нито стадион Пловдив се прави , нито пък нещо и за буферите !!!! Обещания за всички , изпълнение за никой !!!! Гарантирано от ГЕРБ ! 🎃

  • 3
   4

   Ми то това е и целта на мургавите от лайнута.За тях не е важно да имат база и ремонт на стадиона,а Ботев да нямат такъв.Те и ст.Пловдив не искат(защото знаят,че той няма как да се построи в близките 10-15 год.),само търсят причина да се хванат за нещо.Но всичко с времето си-ст.Ботев ще го има,защото това е отбора на Пловдив.

 10. 6
  3

  Моля Общината да обърне внимание на селяндурите, които щели да тръгват за ГРАДА НИ от Коматевския КАЛЕН паркинг! Не желаем кюнлии с кални цървули да пристъпят границите на нашия град! Още повече че и от Изгрев щели да се изтърсят 42 000 мръсни мангала… Ало, Общината, не сте ли чували за ЧИСТИ ИДЕИ? Ами хайде де, подгонете ги тия просяци, половината от които ще се изтърсят с каруци в ГРАДА НИ и то без винетки!!!

  • 5
   3

   А нашите талиги от Стряма жа могата ли да минават през града ва щото бат Стоян канара каза че с тях жа сме много фийешън ва да гоейба.

 11. 5
  4

  Според Бонев повечето фенове на Локомотив са от малцинствата, ама да не би и инвалидите да са все техни фенове? Защото на протеста пред общината – 30 човека на крак, разпънатия транспарант на бул. Борис III – 6-7 човека, ама колите били стотици.

 12. 6
  6

  Всички Сопотски ЦИГАНИ, да се връщат от където са дошли.

  • 7
   3

   Скоро майна, всички МАНГАСАРИ във Сопот на САПУН.

  • 3
   5

   Има едни фенове ,които ги наричат цигани и те са локомотивци/столюпеновци/.1000000 пъти да повторите цигани то пак за вас се отнася!!!!!!

   • 4
    1

    Така ли бе, изгрев бойски! Единствено жълтите педали имате цигански фен клуб и то в центъра на Столипиново! При тези не опровержими факти как да ви наричат хората освен… освен ЦИГАНИ!!!

    • 2
     4

     Странно, защо само на вашите мачове навсякъде в България се чува скандирането ЦИГАНИ, ЦИГАНИ? На мачове на Ботев, такива скандирания няма.

     • Ti koga si hodel na machove navan ta znaesh kakvo vi vikat bre mangal. Publikata na Botyaff e ot cigani i to ne samo ot Stolipinovo a i ot ostanalite geta. I razbira se, po-golyamata chast ot selyani ot Rodopskata yaka i Soputu. Tova ste vie. Hayde sega povtaryay sled men, che da go zapomnish……. NIE SME CIGANI, NIE SME CIGANI, NIE SME CIGANI….. povtaryay, ne spiray.

     • Това на какъв език е? Не е български? Да не е на майчин?

 13. 8
  6

  ВСИЧКИ КЮСТЕНДИЛСКИ ЦИГАНИ ДА СИ ЗАМИНАВАТ !! ВРЕМЕ Е КМЕТА ДА СЕ НАМЕСИ !
  ТАЗИ ИЗМИСЛИЦА НАРЕЧЕНА ГОМНОМОТИВ НЯМА НИЩО ОБЩО С ГРАДА НИ !! ДА СИ СТРОЯТ ДЖАМИЯ ВЪВ КЮСТЕНДИЛ .
  МАНГАЛИ ГНУСНИ

  • Изгревбойски, това вашето е гето, не град!

 14. 3
  5

  Тъпи, като ГЪЗ буфери. И Локото и Ботев ще получат по един ХУЙ пари, Амеби!
  Парите се отпускат на ОБЩИНА ПЛОВДИВ, амеби, и тя си строи Христо Ботев, базата ви и трибуната на Марешки.
  Ясно ли е, ИМБЕЦИЛИ!

  • 4
   1

   Те този е завършен психопат! След злополучния за жълтите мастии финал, 90%от папагалищата са се идиотизирали! Не че са били по стока преди! Буферите си нямаха друга работа?!

 15. 3
  5

  Скъпи, черно-бели адвокати, тъй като вчера се завъртя желанието Ботев да се обяви в несъстоятелност, ако може да кажете дали Локомотив не трябва също да тръгне по този път? Както е записано в закона процедура се обявява при неплатежоспособност или при СВРЪХЗАДЛЪЖНЯЛОСТ.

  Да видим какво казва балансът на Локомотив за 2018 година
  Пасив
  Собствен капитал: -5037 хиляди лева, като 2017 и 2018 са реализирани загуби съответно -1275 и -2806 или общо -4081 хиляди лева.
  Текущи задължения: общо 1854 хиляди лева, от които доставчици 816 хиляди, данъци и осигуровки 579 хиляди и т.н.
  Заеми (забележете): 6537 хиляди (шест милиона и половина)
  Актив
  Срещу това има вземания в размер на 1029. Тази сума не покрива дори само задърлженията към доставчици и към бюджета.

  Карайте по-кротко и не се филмирайте. Запомнете, съединението прави силата! Протестът трябва да е общ. Цялата описана по-горе информация е публична, може да я види всеки в търговския регистър.

  • 4
   1

   С тази измишльотена може само да си избършиш разпрания задник, преди това си извади ПЕТАТА! Да не я забравиш! Като си избършишдирника, да си я сложиш пак! Това е най-ценната пета на света!

    • Дори ти си измислин! Задлъжнялостта ви е две фалирани банки, брокерски мушингии, няма да изброявам повече! Ако имаш аритметични способности, смятай анонимнико!

     • Колко си неграмотен – циганино, няма по-утрепан мангал от теб, честно!
      Гнус ме е да ти чета, неграмотните помии.

    • Имам, за разлика от теб. Също така знам, кой е сайта на търговския регистър и мога да намеря отчета на ПФК Локомотив – 1936 АД, в последствие прекръстен на ПФК Локомотив – 1926 АД.

     Ти до колкото виждам си силен в псувните и в агресията. Ставаш за охрана, добра кариера за теб, при тези качества.

     • Да видим какво казва балансът на Ботев за 2018 година
      Пасив
      Собствен капитал: -7015 хиляди лева, като 2017 и 2018 са реализирани загуби съответно -9265 и -4506 или общо -13771 хиляди лева.
      Текущи задължения: общо 4854 хиляди лева, от които доставчици 2816 хиляди, данъци и осигуровки 1579 хиляди и т.н.
      Заеми (забележете): 9537 хиляди (девет милиона и половина)

     • Смешко, от къде са ти цифрите? В търговския регистър няма отчети на Ботев. Явно е заболяло доста от написаното, което е ИСТИНА. На 24.02 са правени един прихващания, като се разбере, ще стане много смешно.

  • А какво казва вашия отчет, другарщ Лщбомир МинДЖев?!
   Какво?! Не сте го публикували?? Защо??! Да не би случайно да криете един 53 милиона??

 16. 6
  4

  Жълтите мангали явно имат нужда от информация за предстоящите събития за града ни:
  1. Борисов дава отпуснатите вече 30 милиона на Общината за делене ПО РАВНО на двата отбора;
  2. С 15-те милиона след завършването на Лаута Локомотив ще може да кандидатства за концесия (документите са отдавна готови) и става ПЪЛНОПРАВЕН СОБСТВЕНИК НА СТАДИОНА! Никакви мангали няма да може да припарят до това бижу!!! Ясно?- Анадънму, шишовци?
  3. В същото време мангалите почват „да затварят“ чашата на Кънчова поляна… Доколко ще я затворят е отделен въпрос. За три трибуни в груб строеж все може да има, освен ако парите не отидат за стържене на арматурата и за чистене на тинята…
  4. Манговците имат два избора: или да почнат да играят на полузавършената Кънчова поляна (общинската комисия е пълна с техни хора- значи ше ги уредят все пак) или да сложат последната тухла, да изтупат прашни ръце и да пратят делегацийка в Дубай, белким умилостивят синчето на мама Ирена. С едно условия обаче: да се обрежат масово и демонстративно в Джумая джамия. Който го е срам- айде, може и в джамията в Долни Воден…
  Това е. На който не му харесва- да отива в Маноле или Стряма. Там за тия 15 милиона могат да вдигнат приказен стадион и като дойде БарцИлонЪ в полуфинала от ШЛ, да си строшат главите от яд!

   • 4
    1

    шоколадче за всеки един обрязан жълт мангал, отпуснат лично от бащицата шиши? верно, за това не бях се замислял… е, тогава вече шоуто ще е гарантирано!

  • 1
   4

   Тъп, като ГЪЗ буфер. И Локото и Ботев ще получат по един ХУЙ пари, Амебо!
   Парите се отпускат на ОБЩИНА ПЛОВДИВ, амебо, и тя си строи Христо Ботев, Базата ви и трибуната на Марешки.
   Ясно ли е, ИМБЕЦИЛ!

   • Сигурно си мислиш, че като повториш думата „амеба“ 100 пъти и ще ти повярваме!
    А в същност знаеш ли какво значи тази дума?

    • От къде да знае полумаймуната от скелето на село?! Тези там на скелето в Коматево са спрели с еволюцията много отдавна! Речниковия му материал не повече от тридесет думи!

  • 2
   3

   Мърков повтарям цигани=Локо . Погрешно използваш думите мангал прост потомствен!!!!

  • Може да се обрежат и при мен оджата Мохамет, в Изгрев бойс джамия!

 17. 7
  8

  Общината веднага да продаде петното на Източен 10 и с тези пари да построи градския стадион Пловдив за да може Локомотив да играе евромачовете си на него и да сляви Пловдив!!
  Да се погрижи и за Лаута, където е дом на и на други няколко спортни отбора, които също порславят Пловдив. Какво е това НЕХАЙСТВО!! Какво е това БЕЗХАБЕРИЕ?!
  Защо Общината е майка за разни искащи селяндури, а мащеха за собствените си граждани!!??

 18. 9
  3

  Искам мезонет до Тримонциум и вила на Карибите утре да излизам ли да прося с колата и да блокирам улици?

 19. 2
  2

  Ава ега и ний жъ довайдами,ама някой да кажи къде жъ има дневни винетки,чи в нащу село свършаха ва да вейба.

 20. 3
  8

  Ако стане така че дилемата пред целия град да бъде един стадион или нито един,според мен по-умният отстъпва и това сме ние.Ако се построи Колежа аз имам няколко изисквания:този стадион ще се казва Общински стадион Пловдив,седалките светло-сини и бели и когато решим да си играем мачовете от Европа да не ни правят спънки и да го ползваме и ние.Не съм съгласен стадионът да се казва Стадион Ботев,седалките да са жълти и да има клубни знаци.Като искате общински стадион добре така съгласни ли сте?

  • 1
   3

   Много разумно написано. Само ултрасите са против. Мнозинството фенове са ОК.

   Само едно уточнение. Плащаш наем, играеш.

  • 4
   2

   За името, РЕФЕРЕНДУМ!!!….. НО И ЛАУТА БЕЗ ЗЪБНИ КОЛЕЛА, ГАЙКИ, КРИЛЦА И ПАРОВОЗИ!!!!!:))) ТОЙ СЪЩО Е ОБЩИНСКИ!!!

   • 5
    5

    Aбе глупак Лаута е строен 80-те години и не ние искаме държавна пара за чисто нов стадион 4 та категория.То бива да си простичък и да много ама много нахален та чак не бива.Човекът ти казва че ако искате стадионът да се строи става така.Като искаш стадион Ботев отиваш при Самуилов или самуиловица и искаш парите от него.

    • 3
     1

     Както казах „само ултрасите са против“. На нормалните фенове синьо-белите седалки не им пречат. Те искат козирка, тоалетни, фен шоп, ресторанти…

    • ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ВЕСЕЛ И ПАЛАВ ТАШАК" :)))), НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
     2
     1

     АБИ, ТЪП СИ КАТО ГЬОТ!!!!:)) КАК ТАКА ОЩИНСКИ СТАДИОН ЩЕ СЕ КАЗВА „РЕДОСЕЯЛКА“???? ТЕ „9-ТИ СЕПТЕМВРИ“ СМЕНИХА НА „ПЛОВДИВ, ТА „ПАРОВОЗА“ НЯМА ДА БАСТИСАТ??:)))))))))))))))))))))))))))))) СТОЙ ТА ГЛЕДАЙ, АКО НОВИЯ НЕ Е „ХР. БОТЕВ“, КАК „РЕДОСЕЯЛКА ЩЕ СТАНЕ………………“СВОБОДА“ ИЛИ „ДЕМОКРАЦИЯ“ МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААА

     • Изрод, пак ли те е шибал баща ти?

  • 2
   4

   Добър опит, жълтурче. Само не рзбрах защо трябва да се правиш на локомотивец.
   Само една МАААЛКА подробност – няма как да „отстъпиш“ когато някой иска да открадне парите за обяд на децата ти.
   Компромиса е един и той се нарича СТАДИОН ПЛОВДИВ

     • 3
      2

      Мангал, пише се кромиД – неграмотно племе циганско, ей, писна ми от подигравка с езика ми! Заминавайте си в Индия – ако ви е далече, кеф ти Кюстендил!

     • 4
      1

      Абе аграр, земеделските продукти ти ги разбираш повече.
      Абе ти да не си Бареков – той сега е безработен даскал а нисък морал.
      Понамирисваш ми на кромиД и лайна да ти кажа…

  • 5
   2

   хахахаха.стадиона в парк лаута нали и той е общински бе кюндар . защо се казва локомотив и е с клубни цветове. тогава и неговото име да се смени заедно със седалки емблеми и всичко останало.защо не пискахте когато общината прави ремонт лаута преди това оправи терена и направи помощни игрища. или това не се брои

   • 3
    4

    Сладурче ремонтът на Лаута знаеш ли колко струва стотинки в сравнение от това което вие искате.Къде са 100-200 хиляди къде са 30 милиона,капиш?

    • 3
     2

     100-200 хиляди е само терена а другите терени а седалките а ремонт на съблекални а трафопост а осветление а наем който не плащате от години а проекта за базата който общината ви плати май станаха много пера не мислиш ли. и все сте недоволни и искате

     • 3
      3

      Пак се опитваш да лъжеш. Ще кажа само една от многото, които изброи. Ремонтът на съблекалните го направи Коко. После за УЕФА ремонтът беше от Крушарски. Спри се, с лъжи се опитваш да приктиеш истинската ти цел.

     • 4
      1

      Ремонтът за УЕФА го направи основно община Пловдив. Коко направи трибуна Спортклуб. Осветлението и теренът също са от община Пловдив.

      На базата в Коматево всичко е правено с частни пари, дори осветлението, което платиха Самуилов и Чандъров.

   • Мангал от Кюстендил по-добре защото са християни, а не Изгрев бойски, столипиновски цигани-мюсюлмани!

  • 4
   1

   Пинокио, ти ли си?!
   Издаде се лесно. Познай как!

  • 4
   1

   Не се прави на гражданин

  • Хайде сега ми обясни защо общински стадион да не се казва Христо Ботев, а може да се казва Локомотив? Локомотив някакъв ромски герой ли е и затова ли пеете, че „Локо е най-голям“?

  • Тогава, докато построят стадиона на източен, вие моментално се изнасяте от Лаута! Седалките се боядисват в синьо и бяло махат с всички клубни знаци и всички играем там, докато трае стрителството!
   Така за всички условията ще са равни.

 21. 3
  1

  Тъй като Локо феновете са само адвокати и аристократи. Нека някой да обясни, какво е давност и как се прилага тя при дълга на Ботев към ТЦ ИМЕ?

  • 3
   1

   А ти ни обясни кой държи 40% от акциите на БотевЪ? И къде ви е отчета?

   • ТЦ ИМЕ. Отчетът е в кабинета на счетоводителя. Сега да се върнем към давността.

    • Ами нали има давност, защо ТЦ ИМЕ държи тези 400%?! Сам си противоречиш, Любчо (или goche както се пишеш другаде)
     А защо оотчета е в кабинета, а не е публикуван? какво криете?

     • Давността се отнася към вземанията и задълженията, а не към акциите/собствеността. 400% викаш хахахаха

      Отчетът е е публикуван, за да не е вижда. Плащаш си глобата и толкоз.

     • „Отчетът е е публикуван, за да не е вижда“

      Пиши на български, селски!

     • Отчетът не е публикуван, за да не се вижда.

      Така добре ли е, кореняк?

     • Ами то по тази логика – обещаваш и толкова.
      Чакайте си стадион … ама „Друг път!“

     • Политиците това направиха. Сега протестите им напомнят за обещанията.

     • 1
      1

      Никой не ви е обещавал стадион. Обещаха да „помогнат“.
      Ама вие искате всичко на аванта. Аморална работа

  • 1
   1

   Каква „давност“ те гони, селски?!
   За онези, на които сължите 53 милиона НЯМА давност.

   • Защо? Ти явно си адвокат ги разбираш нещат. Обясни на невежите. Какво е относителна и абсолютна давност? Колко години е? Кое изключва тези задължения?

    • 1
     1

     Едни бухалки изключват това задължение.
     А ти ми кажи увеличихте ли капитала с непарични средства?
     Опитайте и да си построите стадион с непарични средства

     • С толкова ниско ниво, като твоето е безсмислено да се спори. Сигурен съм, че ти не знаеш какво е „непарични средства“.

 22. 4
  1

  АКО СЕ СТИГНЕ ДО ТАМ ,ИМА ЕДНА ОБЩИНСКА СЪБОРЕТИНА КОЯТО СЕ ПОЛЗВА БЕЗВЪЗМЕЗННО ОТ ШЕПА КАТУНАРИ КОЯТО МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА

  • Нали сте хиляди тая съборетина е само за 7000 другите 10 000 къде отиват тогава?Нали е съборетина що искате там да играете,нали е свлачище…..

   • Ами отиват на стадион Пловдив, който французите ще посторят

 23. Колко много глупости са изписани тук не е истина. Хора, които не са живели в комунизма да говорят за него… имало трансфери хахахаха… голяма забава. 2-3 души се правят на адвокати и следователи. Пишат небивалици. Прост народ, стадо, лесно за манипулация и управление.

  Любимата ми дума от всички коментари е „строй“. Абе, как не се научихте, че „й“ в множествено число не може да се сложи. Срам и позор. Неграмотност и невежество. Пълно е с ненужни хора, които само хабят ресурси.

 24. 1
  3

  Има ли тука някои пернат да ми отговори кво правят ако стадиона им никога не се построи?Какви са ви нагласите оттам нататък?Къде отивате да играете?До 1-2 година Коматево няма да има лиценз и отивате по София,Стара Загора да домакинствате.Щом не искате градски стадион да има.

  • До колкото знам стадион Локомотив е общински. Ще играем там. Ще пада веселба. Нали искате равнопоставеност.

   • Направо ще е голям сеир и двата отбора да играем на Лаута.Нещата май натам отиват…

   • Общински, който е с договор за под наем, а и съвсем скоро ще го вземем на концесия. Така, че не се надявай на това.

    • Концесия? Ти сериозен ли си? Бай Крушо строителя? Дано да доживея!

     • Бих сложил 100-200 лева, че освен общината друг няма да строи на Лаута. Крушарски е един шут. Поне е готин, за разлика от нашия темерут.

     • Би ли заложил поне 10000, за да се разбере,че си сериозен.

     • ОК, става. Кой ще ми приеме залога и при каква възвращаемост?

    • Арда не са ли и те под наем? Какво пречи на Ботев да имат и те наем? Нищо. Нали общината трябва да връща заеми. Трябват приходи.

     • Ако си плащате наема не виждам проблем да играете там,ако не сме го взели още на концесия.

     • Чудна работа. Ще се прегърнем и ще запеем жълта кочина и цигани, цигани заедно. 😂😂😂

 25. 6
  1

  АХ АХ ЖАЛКИ КОМПЛЕКСИРАНИ ПАЛЕТА ХАХАХААХХАХАХХАХАХХАХАХАХААХХАА
  КАК ЗНАЕТЕ И СЕ МЪЧЕТЕ ДА РАЗСЪЖДАВАТЕ ЗА ВСИЧКО СВЪРЗАНО СЪС ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ОТБОРА НА ПЛОВДИВ !?!??!!?!!
  ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ В СЪШИЯ ДУХ !!!

 26. 11
  7

  Индианци,има ли някой от вас,който е запознат с истинските оценки от обследването на стадиона ви?
  Две трети от цялата конструкция е за бутане.Този път ще ви вкарат в такава схема,че спешно ще емигрирате по родните си места.Вие сериозно ли си мислите,че Жоро Самуилов,един от най-богатите бизнесмени в България,царя на горивата в сивият сектор,няма едни пикливи 30 милиона за строеж?Че тя конната му база с язовира на Раковски само е за поне 10мил. и му е да си чеше ташаците там.
  Ние протестираме срещу схемата с която ще се откраднат едни 10-15мил. от джоба на данъкоплатеца и то забележете,че % от тези данъкоплатци приветстват идеята егоистично.Разбирам,че ви е тъпо да играете на онова подобие на стадион в Коматево,разбирам че ви е болно далеч от дома,но въпросът е дали точно в такъв момент ще останете истински граждани и дали ще се решите да измените на дълга си като такива в комплект с принципи и чест,срещу един стадион.Реално погледнато сте задължени пред цяла България да изчистите името си от времето на Цв.Василев.Хората ревяха за загубените си спестявания,а вие опъвахте чаршафи в защита на човека,който им ги открадна.Това се помни и не само в Пловдив.Схемата,която ще се приложи е изпипана до съвършенство и работи.Колодрума и зоопарка са пред очите ви.Общината ще дръпне 35м. за стадиона,ще дойде фирмата,която спечели конкурса,която вече се знае,ще установи,че повече от половината е негодно вече,ще гласуват още 20м. и от завишените цени за строителството един кръг от една партия,ще разделят едни хубави кинти и ще изперат още толкова кинти.Да,виждам,че повечето от вас не ги ебе как,кой и защо,интересува ви да се построи стадиона.Ама има проблем.От европа се усетиха,какво се случва и спряха парата.А държавният бюджет от който мислите,че ще дойдат тези средства е зависим на 80% от евро помощите и програмите.И на всичкото отгоре напраскаха една румънка,къде си е ебала майката,да им виси на нашите крадльовци на ташаците.Следите ли ми мисълта?Чудо небесно трябва да стане боко пътника на този хал да отпусне тези пари за стадион.И то стадион,който и да започне да се строи,ще е много трудно усвояването от него.В интерес на истината,ако не ви бяхме шибали на финала,вече щеше да се строи и краде.За това ви бяха подбрали от кол и въже на мача,да се види,че има маса и няма да се рипка много срещу поредната схема.
  Никой от нас не е против да ви се строи,но възпитанието и моралът ни са такива,че няма как да приемем явна кражба и несправедливост облечена във фенски страсти от един кмет имбецил.
  Аре със здраве и ви пожелавам наистина да ви се построи уникален стадион,но не и с нашите пари!

  • 6
   6

   Кофти да си пълен тъпак със самочувствие на некъв капацитет баси недей се напъва поне ,че си смешен

   • 3
    2

    Благодаря на Бог,че ме е направил такъв тъпак.
    А самочувствието си ми е придатък на тъпотата.Бонус един вид.

    • Няма да те разбере. Твърде си умен за същество като него

  • 5
   2

   Чакай малко ревеш , че не трябва да се отпускат пари защото били ваши пари а в същия момент излизате да протестирате и на вас да ви отпуснат толкова пари ? Последно какво искате .Ако отпуснат и на Локо толкова пари дали ще ревеш тогава.А за Василев излез с доказателства не с думи чути в квартала !

   • За пореден път показваш, че си неграмотен, но със неподплатено самочувствие даваш съвети. Научи къде и как се използват препинателните знаци в българския език.

  • Супер си го написал.Самуилов има парите за стадиона,обаче никога няма да ги даде това е истината.Целта е ако може да се свият от държавата тия пари.Папагали натискайте Самуилов да дава парите той ги има,не държавата да помага.Самуилов е по-богат от Крушарски.

   • 1
    1

    Самуилов милия е затънал в дългове. Шиши и той не е в добра форма. Видяхте днес Лафка нали?

  • 2
   2

   „Две трети от цялата конструкция е за бутане“… брат, ти и пясъчен замък сигурно не си правил. Не се изказвай неподготвен.

   Колизеумът е бетонна конструкция на 2000 години. Нали си го виждал, стои си в дъжд и пек. Бетонът си е бетон.

   • А Колизеума дали е построен с ръждива арматура?

    И в интерес на истината е наполовина срутен. Ти би ли искал да си с детето ти на тази трибуна, която е срутена в момента на срутването?

    • Та той е на 2000 години 😅😅😅😅 Аз и двете ми деца сме се разхождали по него. Добре сме, не се притеснявай.

     • А билетче платихте ли си или пак през оградата?

     • Платих на екскурзовод. Не съм писал кур и Локо Сф. Друго да питаш?

   • Ти току що пренаписа историята.
    Ако докажеш, че в Колизея има и една десета от кубика бетон, аз ще се опаша с един от вашите парцали и един месец ще съм пръв радетел на кауза копнежа.
    Построен е от камък,основно травертин, дърво, тухли и цимент команч, а не от бетон, който се появява на сцената около 2000 години по-късно.
    И да, 2/3 от конструкцията на строежа е компрометирана.

    • Какво е бетонът умнико? Смес от цимент, камъни, пясък и вода. В да видим материалите при теб – има цимент, има и камък (травертинът не е пластмаса нали, базалтът също) има и пясък, защото има цели арки, които са отливки от цимент и пясък.

     Никъде не съм казал, че Колизея (или Колизеума, както ви кефи) е направен от бетонна смес и арматура, която се ползва през 20-ти век. Принципът е същия. Циментът слепва камъка, след като водата се изпари.

     А, това за 2/3 е само в твоята болна глава. Ако има ръждясала арматура, то тя се премахва и толкова! Бетонът с времето става по-здрав, арматурата се ползва само за да може да му се даде еластичност. Тя не може да ръждяса вътре в конструкцията, ръждясва само откритата част.

  • Бай-мангал, е не само мастит данъкоплатец, но и моралист със завидно самочувствие!
   Дейба, мърсоливите цигани, дейба!

 27. 4
  2

  хахаххахахаха а ве де@ба и шибеците ви де@ба….направете един делфинариум на мястото на Копнежа и да се преключва

 28. 7
  4

  Време е Гешев да влезе в жълтия клуб и община Пловдив! Тогава ще излязат скандални факти и доста хора от настоящите и бивши управници на Пловдив ще влязат в пандела, а радетелите за нов стадион в жълто, ще трябва да търсят лиценз на някой фалиращ ФК за да продължат да съществуват! Дано Иван Гешев си свърши работата!???

 29. 4
  4

  Манго е свикнал цял живот да се закачи некъде,и да измъкне некъв келипирец от нищото Що не ревахте преди три четири месеца,че искате пари бе курви несретни

  • 1
   4

   Тъпа мастиьо, Ботев стадион ще има. Страх те е, но такъв е живота.

 30. 4
  4

  ЖЪЛТИ КУРВИ, ПЪРВО ВЛОЖЕНИТЕ В СТРОЕЖА ПАРИ СА КРАДЕНИ ОТ ХОРАТА ЧРЕЗ КТБ И ВИЕ КАТО КЛУБ НЕ СТЕ ДАЛИ И СТОТИНКА ТАМ! ВТОРО: ИМАТЕ НАД 50 МИЛИОНА ВЪТРЕШЕН ДЪЛГ. ТРЕТО: ИМА ЕДНА ФИРМА ТЦИМЕ, КОЯТО УПОРИТО ДЪРЖИ ЕДНИ 39% ОТ КЛУБА! ЗАЩО? НА БАЗАТА НА КАКВО ПРИ ТЕЗИ ФАКТИ, ДЪРЖАВАТА ДА ВИ ДАВА ОЩЕ ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ЗА СТАДИОНА, КОЙТО ДОРИ НЕ Е ВАШ!? ТАЯ НЯМА ДА СТАНЕ! ВИЕ СТЕ ЗА ЗАКРИВАНЕ, А НЕ ДА ВИ СЕ ПОМАГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 3
   1

   Тъпа мастиьо, Ботев стадион ще има. Страх те е, но такъв е живота.

  • 6
   4

   Първо ти си толко ограничено същество ,че е цяло чудо,че си жив Ти имаш ли представа ,кво е вътрешен ,външен дълг та плещиш простотии Кой казва кои пари са крадени и кои не ?Парите с които оня наркомман ви направи шампиони кви са тогава ,доказано мръсни пари „доказано“нали се сещаш не приказки на некъв болен мозък /връщайте купената титла/И ,кво,като ТЦ Име държи проценти всеки може да си държи нещо което си има ,какво въобще искаш да кажеш мърльо ,или само изреждаш некакви неща,които си чул некъде
   Ааа и сам си отговори на тъпашкия въпрос, на кого дава държавата пари след,като стадиона не е наш

 31. 2
  2

  Аз предлагам да минем да съборим коптора до картинг пистата, поне да има путките за,кво да реват после щото те сега не знаят,’не искали това и онова Основно не искат да има Ботев ,кой го боли хуя,кво искат шепа безмозъчни нехранимайковци

 32. 2
  2

  Отново настана време за пасене , д’ейба и лековерните помакини.
  Колкото и да си правите екскурзии до Пловдив – стадион няма да имате , освен ако Католика или
  Караибрахим не ви го построят

  • 1
   2

   Тъпа мастиьо, Ботев стадион ще има. Страх те е, но такъв е живота.

 33. 1
  1

  100-те педераса, дето се прайм на страшни фашаги, не можахми да додим всичкити, щото намаме автомобили, иначе каруци бол.
  Разбрахти ли бе ний педерас бандитити счи 4 пъти поичи ут Вас!
  Къту са нашлаками с нашата дрога и виждами четворно и петорно и от нас поичи няма!

 34. 6
  6

  Папагалите са толкова прости, че от цялата тази дандания и просене накрая ще ядосат ББ да свали чадъра и ще почнат едни разследвания срещу тях… че сами ще се молят да ги закрият…
  Ама така е – като искаш да преебеш другия, накрая преебаваш … себе си

  • Ха,ха толко си тъп че не знам ,как си жив още ,как намираш,кво да ядеш с тва гладко мозъче бе А тва с пребаването си прав ,няма как да пребете нещо което е решено мърляч Вие се опитвате да правите преебавки, от Ботев никой не беше споменавал локо ли беше отборчето ,когато искаха да им се построи стадиона

 35. 5
  3

  Ама какво ви пречи да строите стадиона?! Почвайте. Имате проект, имате собственик.

   • Ами дайте ни концесията де?!
    А и не ние, а ВИЕ просите стадион с нашите пари

  • Какъв собственик имат те?? Те точно имат едно голямо нищо….Нали сте голямата публика отбора на Пловдив къде сте че нещо не ви виждам от 6 години стоите без стадион за тия 6 години феновете да бяхте събирали пари щяхте да си оправите стадиона, взимайте пример от Левски София не става само с вашите измислени шествия след мача с Черно Море ще излезнете ще блокирате някой булевард за 15-20 минути и до кога така до следващото домакинство ли ???? Ставате смешни

 36. 8
  2

  Приятелю, ще ми позволиш ли само една вметка: дългът им не е вътрешен, а си е истински! В момента те правят всевъзможни опити да се отърсят от тези прословути 53 милиона. Ако го направят, ощетените ще сме всички българи, защото тези пари са на КТБ и следва да бъдат върнати в полза на Фонда за гарантиране на депозитите. Ще ти кажа и още нещо: Понеже помислите на папагалите не са чисти, от създаването си /14.02.2011 г./ те не публикуват в Търговския регистър отчетите си. Сети се сам защо! И още: съгласно законите на страната /Търговски закон/, представляващият Ботевъ, при този размер на задълженията, е длъжен да обяви дружеството в несъстоятелност. Това не се прави, защото ББ е разпънал чадър над тях и те се чувстват богонамазани. Синдикът на ТЦИМ също е задължен по закон да ги обяви в несъстоятелност, но… вече ти казах причината. Та така стоят нещата с „вътрешния“ дълг на папагалите. С уважение…

 37. 4
  2

  Айде ако обичате стига простотии, да не ви подпука някой с фадромата! Не сте само Ботев и Локо в Пловдив! Има и други отбори, ама те не реват… И още нещо: и двата отбора сте ЧАСТНИ ФИРМИ. Държавата не е длъжна да ви финансира! Фирмите си имат собственици – тяхна работа е да финансират! !!!

  • 6
   3

   Нали за тва е ЛОКО протестът уе, мислител! Държавата да не дундурка частници, а да се грижи за общоградски и национални проекти. Но, ако държавата все пак е решила да харчи пари по частни клубове, то да има равнопоставеност. Дъ ва еба в медийно облъчените дъ ва еба…

 38. 2
  2

  Колеги, за предлагам да искаме още и държавата да ни плаща трансферите. Пак като преди 10-ти Ноември!!
  Съгласни ли сте!?

  • Ако може да изброиш 2-3 трансфера от периода преди 10 ноември с име и цена за преминаване от един отбор в друг (Ботев или Тракия).

 39. 1
  3

  Айде ако обичате стига простотии, да не ви подпука някой с фадромата! Не сте само Ботев и Локо в Пловдив! Има и други отбори, ама те не реват… И още нещо: и двата отбора сте ЧАСТНИ ФИРМИ. Държавата не е длъжна да ви финансира! Фирмите си имат собственици – тяхна работа е да финансират!

  • 4
   1

   Ти спечели приза най-тъп коментар. Държавата строи стадиони, не финансира клубовете. Клубовете искат да играят на държавните стадиони, за което плащат наем на собственика. Просто е!

   • 1
    2

    Пич добре3 си описъл … КОМУНИЗМА.
    Сега да те светна – той си отиде през 1989-та
    Сега държавата строй само НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН… и то също е остатък от Соца.
    В демократичните държави не строй НИЩО на частните дирми!!
    Стадионите на частните клубове се строят от … /внимаваш ли?!/ … от собствениците им

   • 1
    3

    А защо БотевЪ иска да играе на държавен стадион, а не на частен??!! За да не плаща данък!
    А иска ли държавата да му плаща и трансферите?
    А иска ли да не си плаща и дълговете, заплатите, лицензите…
    Изобщо – нека върнем комунизма, но само за БотевЪ

    • А Локомотив на какъв стадион играе? А Левски? А ЦСКА? Какъв комунизъм ви гони? Искаш да ползваш общинско имущество, плащаш наем. Точка!

 40. 24
  6

  На вниманието на Главния прокурор – задача за второкласници: Фирма „взема“ пари от КТБ и ги предоставят на Ботевъ. Въпросната фирма е акционер във футболното клубче /малко над 30 % от капитала/, а въпросните пари са малко повече от 50 милиона. Ботевъ полага неистови усилия да скрие задълженията си, защото няма как да ги изплати, затова се мъчи да трансформира задълженията си, като ги трансформира в увеличение на капитала. Ако това се случи, въпросната фирма няма как да върне „взетите“ пари на КТБ? В задачата се пита кой ще е ощетения от описаната далавера: а/ България; б/ кметът Зико, който има жълто отзад на гащите си; в/ББ, който против народната воля иска да харчи държавна пара, за да се прави на мъжкар.

  • 8
   5

   Чисти като сълза.Жоро Илиев,Коко Динев,Мартеницата и Галка.А Куриерски с кристален бизнес.

  • 7
   3

   Ако може Гешев да погледне и договора на Крушарски за ракетите и да вземе показания от другите фирми, участвали в процедурата. Така и така ще идва до Пловдив.

   • 1
    3

    Също така и договорите за бензиностанциите на Самуилов, които никнат като гъби из Пловдив

 41. 9
  5

  Време е Гешев да влезе в жълтия клуб и община Пловдив! Тогава ще излязат скандални факти и доста хора от настоящите и бивши управници на Пловдив ще влязат в пандела, а радетелите за нов стадион в жълто, ще трябва да търсят лиценз на някой фалиращ ФК за да продължат да съществуват! Дано Иван Гешев си свърши работата!?

 42. 13
  6

  Нека запозная по-неграмотната част от Пловдив кои са изтъкнати фенове на черно-белите-Киркор Азарян,Начо културата,Георги Божилов Слона,Катя Паскалева.Нека някои кривоглав селски бек да изброи техни фенове от тоя ранг?

  • 10
   3

   Старшина Кривоглавов , Ботуш Каишев и още къп пришълци във Вечния град.

  • 3
   2

   Научи се да пишеш, манго.Личи си, че баща ти е завършил образованието си в Транспортни войски, специалност „блъскане с чук“,а ти си повтарял в автото и сега се редувате с вълчо в таксито.

 43. 4
  10

  Много ме кефи,че черноблите мангалите така,ще ги извъртят,че няма да се усетят ,даже лично Крюшо да поведе селяндурите

  • 9
   1

   Мангалите са умствения капацитет на този град а селяните са на нивото на една презряла тиква

 44. 15
  3

  Aз съм готов за замяна-строеж на Лайнежа за тях но,9-ти септември остава само за Локомотив+Лаута.Който е за да казва.

  • Имаме сделка – Девети септември в Говедарци е изцяло ваш!

  • 5
   2

   Наистина трябва да си най-простия жълт потурнак, за да се подиграеш с едно стихотворение, с което е закърмен всеки истински българин. Но какво ли можеш да очакваш от примати, които веят турския байряк по мачовете на отбора си.

 45. 19
  4

  НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ ПРОДАДЕН ПАРЦЕЛЪТ НА ИЗТОЧЕН 10 ЗА НЯКОИ МОЛ ИЛИ ИЗГРАЖДАНЕ НА ЖИЛИЩНИ СГРАДИ И С ПАРИТЕ ДА БЪДЕ ПОСТРОЕН СТАДИОН ПЛОВДИВ

 46. 25
  9

  ЖЪЛТИ КУРВИ, ПЪРВО ВЛОЖЕНИТЕ В СТРОЕЖА ПАРИ СА КРАДЕНИ ОТ ХОРАТА ЧРЕЗ КТБ И ВИЕ КАТО КЛУБ НЕ СТЕ ДАЛИ И СТОТИНКА ТАМ! ВТОРО: ИМАТЕ НАД 50 МИЛИОНА ВЪТРЕШЕН ДЪЛГ. ТРЕТО: ИМА ЕДНА ФИРМА ТЦИМЕ, КОЯТО УПОРИТО ДЪРЖИ ЕДНИ 39% ОТ КЛУБА! ЗАЩО? НА БАЗАТА НА КАКВО ПРИ ТЕЗИ ФАКТИ, ДЪРЖАВАТА ДА ВИ ДАВА ОЩЕ ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ЗА СТАДИОНА, КОЙТО ДОРИ НЕ Е ВАШ!? ТАЯ НЯМА ДА СТАНЕ! ВИЕ СТЕ ЗА ЗАКРИВАНЕ, А НЕ ДА ВИ СЕ ПОМАГА!!!!!!!!!!!!

  • 1
   5

   Добре,че точно твоето мнение никой не го интересува смотльо

  • 6
   1

   Приятелю, ще ми позволиш ли само една вметка: дългът им не е вътрешен, а си е истински! В момента те правят всевъзможни опити да се отърсят от тези прословути 53 милиона. Ако го направят, ощетените ще сме всички българи, защото тези пари са на КТБ и следва да бъдат върнати в полза на Фонда за гарантиране на депозитите. Ще ти кажа и още нещо: Понеже помислите на папагалите не са чисти, от създаването си /14.02.2011 г./ те не публикуват в Търговския регистър отчетите си. Сети се сам защо! И още: съгласно законите на страната /Търговски закон/, представляващият Ботевъ, при този размер на задълженията, е длъжен да обяви дружеството в несъстоятелност. Това не се прави, защото ББ е разпънал чадър над тях и те се чувстват богонамазани. Синдикът на ТЦИМ също е задължен по закон да ги обяви в несъстоятелност, но… вече ти казах причината. Та така стоят нещата с „вътрешния“ дълг на папагалите. С уважение…

 47. 5
  9

  ТУКА ИМА ПОВЕЧЕ МАНГАЛ ОТ КОЛКОТО НА МАЧ НА ДЖАМИЯТА ХАХАХААХАХАХАХАХХАХА
  КАК САМО СЕ ОПИТВАТ НЕКАДЪРНО ДА ПРИКРИЯТ ГРАНДИОЗНИТЕ СИ КОМПЛЕКСИ С СТАДИОН ПЛОВДИВ !! И НА ЛУНАТА ЗНАЯТ ЧЕ ПРАВИТЕ ВСИЧКО САМО ДА СЪБОТИРАТЕ ОТБОРА НА ПЛОВДИВ .МИЗЕРНИ КЮСТЕНДИЛСКИ ЛИЛАВИ ВЕНЦИ !!!
  НЯМА ПО ЕЛЕМЕНТАРНИ АМЕБИ

 48. 9
  16

  Като трън в гъзът ви е колежа цигани прости,миризливи и прости. Колежа ще го има и ще бъде построен колкото и да се напъвати да го няма,но вие винаги ще сте в сянката на пловдивския гранд Ботев. Вие винаги ще сте си миризливи комплексари

  • 15
   5

   Ние не сме против това да си построите стадиона! Но искаме колкото пари получите вие, толкова да отпусне държавата и на нас! Защото става дума за милиони и то пари на данъкоплатците! И трябва да има равнопоставеност! Сега вече осмисли го?!

  • 14
   3

   А колкото да „гранда“ и „комплексите“ погледни статистиката на мачовете по между ни и класирането и ще разбереш кой кой е!

 49. 14
  5

  жълТУРЦИ на Бойко едва ли сега му е до вас и вашите милиони за стадион! С това си действие действие за пореден път показвате, че мислите само за собствените си гъзове и не милеете нито за Пловдив нито за България!!! Има толкова много по-важни неща за които да се дадат милиони, но вие държите за един стадион да са! Вие сте АНТИ БЪЛГАРИ И СТЕ СРАМ ЗА НАШИЯ ГРАД И ДЪРЖАВА !!!

  • 5
   12

   Какъв твой град бе миризлив циганин от кюстендил

 50. 13
  2

  БАТ БОКУ ОБЕЩА ДА ЗИДА КУЛЕЖЪТ АМА ДРУГИЯ ПЪТ. ПЪРВО ЩЯЛ ДА ЗИДА ОГРАДА НА КЪЩАТА В БАРЦИЛОНЪ ТА ДА НИ СЪ ГЛЕДА МНОГУ МНОГУ.

 51. 9
  1

  И да не забравите да си купите винетки за големия Град! Свърши времето на келепира и авантата! Глобите са сериозни!

 52. 22
  5

  НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ ПРОДАДЕН ПАРЦЕЛЪТ НА ИЗТОЧЕН 10 ЗА НЯКОИ МОЛ ИЛИ ИЗГРАЖДАНЕ НА ЖИЛИЩНИ СГРАДИ И С ПАРИТЕ ДА БЪДЕ ПОСТРОЕН СТАДИОН ПЛОВДИВ!

  • 4
   13

   незабавно публично да бъдеш изнасилен без вазелин манго

 53. 10
  4

  V Sopot se rodihte v komatevo shte umrete..jalti orki bez sarca..

 54. 20
  4

  ЖЪЛТИ КУРВИ, ПЪРВО ВЛОЖЕНИТЕ В СТРОЕЖА ПАРИ СА КРАДЕНИ ОТ ХОРАТА ЧРЕЗ КТБ И ВИЕ КАТО КЛУБ НЕ СТЕ ДАЛИ И СТОТИНКА ТАМ! ВТОРО: ИМАТЕ НАД 50 МИЛИОНА ВЪТРЕШЕН ДЪЛГ. ТРЕТО: ИМА ЕДНА ФИРМА ТЦИМЕ, КОЯТО УПОРИТО ДЪРЖИ ЕДНИ 39% ОТ КЛУБА! ЗАЩО? НА БАЗАТА НА КАКВО ПРИ ТЕЗИ ФАКТИ, ДЪРЖАВАТА ДА ВИ ДАВА ОЩЕ ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ЗА СТАДИОНА, КОЙТО ДОРИ НЕ Е ВАШ!? ТАЯ НЯМА ДА СТАНЕ! ВИЕ СТЕ ЗА ЗАКРИВАНЕ, А НЕ ДА ВИ СЕ ПОМАГА!!!!!

  • 5
   8

   Давай, Стикси!
   От всичките педераси, ти си най-големия буфер.
   Тъп като гъз и упорит.

  • 7
   8

   Не уважаеми черно бели курви,курвички,курвенца и курвентини.
   Скъпи в преносен и буквален смисъл представители на малцинствата,на нас ни писна да плащаме цял живот да плащаме вашите соц.помощи.
   На нас ни писна да се възползвате от общинския ,,полумесец“ в парк Лаута.
   На нас ни писна от гнусните ви арменски и цигански физиономии,навлеци дошли от села и паланки в градът на Ботев Пд.
   Криви глави дошли от майната си да учат за стрелочници и машинисти.
   Пришълци дошли с едничката цел да се забият като кърлежи ида пият кръвчицата на истинските пловдивчани.
   А,на всичкото отгоре викат на нас неградски.Запознайте се с историята ви малки черно бели педерастченца.
   Попитайте дъртите черно бели педеруги.
   Искам ви тихи иначе на влака и към Аушвиц

   • 3
    5

    За теб еднопосочен билет за Солун

    • 1
     1

     От там се връщам.Бях с майка ти,ама се връщам сам

 55. 7
  6

  100-те педераса, дето се прайм на страшни фашаги, не можахми да додим всичкити, щото намаме автомобили, иначе каруци бол.
  Разбрахти ли бе ний педерас бандитити счи 4 пъти поичи ут Вас!
  Къту са нашлаками с нашата дрога и виждами четворно и петорно и от нас поичи няма!

 56. 15
  7

  Отивайте на протест пред КТБ, София площад Гарибалди! Нагли жълти селяни

 57. 15
  7

  Да се оплача. Още не са ми платили. За крановете също!

   • 4
    3

    Да, превеждат и пенсията по картата. Сега доволен ли си?

 58. 12
  8

  Жълтите селяни са за Гешев! А те пари за стадион искат? Няма такива селяни!

 59. 38
  11

  ЖЪЛТИ КУРВИ, ПЪРВО ВЛОЖЕНИТЕ В СТРОЕЖА ПАРИ СА КРАДЕНИ ОТ ХОРАТА ЧРЕЗ КТБ И ВИЕ КАТО КЛУБ НЕ СТЕ ДАЛИ И СТОТИНКА ТАМ! ВТОРО: ИМАТЕ НАД 50 МИЛИОНА ВЪТРЕШЕН ДЪЛГ. ТРЕТО: ИМА ЕДНА ФИРМА ТЦИМЕ, КОЯТО УПОРИТО ДЪРЖИ ЕДНИ 39% ОТ КЛУБА! ЗАЩО? НА БАЗАТА НА КАКВО ПРИ ТЕЗИ ФАКТИ, ДЪРЖАВАТА ДА ВИ ДАВА ОЩЕ ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ЗА СТАДИОНА, КОЙТО ДОРИ НЕ Е ВАШ!? ТАЯ НЯМА ДА СТАНЕ! ВИЕ СТЕ ЗА ЗАКРИВАНЕ, А НЕ ДА ВИ СЕ ПОМАГА!

 60. 8
  12

  СПОКОЙНО КОМПЛЕКСИРАНА КЮСТЕНДИЛСКА ИЗМЕТ !! ИДВА ВИДОВ ДЕН !! ХАХАХААХАХААХААХАХАХААА

 61. 19
  14

  200 коментара и всичките, които са срещу Ботев писани от 1 мангал – Станислав Мърков – плешивия кюстеднилец. Смятай, каква каша е в главата му на Стикса.

  • 5
   2

   Е що не го лашкаш по-често? Ще се поуспокои.

 62. 13
  8

  Кметовете на пловдивските села Маноле, Рогош и Стряма дадоха съгласие за провеждане на автошествие на територията на техните населени места. Колите на бултрасите ще шестват както в трите села, така и по междуселското разстояние, като по този начин ще покажат, че и трите села имат право на стадион Христо Ботев. Има вариант сумата отпусната от правителството да се раздели на 3 по равно, но не е лоша идеята и ьа се избере подходяща ливада между трите села за построяването на голям стадион- красавец, още повече че кметовете са бесни на едно друго село- Коматево. „Значи в Коматево може да се рита, а в Маноле примерно не може- откъде накъде!“ Така и бултрасите ще се върнат при своите корени, оче повече че 0% от тях живеят из пловдивските села! Шествието е определено за час, когато обикновено не се доят крави и овце.

  • 6
   6

   Поправка- да се чете: 90%, каквато е истинската цифра на бултрасите, живеещи из пловдивските села!

   • 10
    7

    Циганино комплексиран, прав си. Дори и в селата, бултрасите са повече. Вашите злобарчета са малцинства не само в Пловдив.

    • 8
     6

     Мангал неориентиран, не си прав, Дори и с бултрасите от селата, си оставате едно жалко селяндурско-мангалско малцинство! Справка: 2017- в празненствата за купата (оная- ХАРИЗАНАТА от братята ви по обрязване) на площада имаше 600 миризливи мангала, просто защото селяните нямат време за губене от кърска работа; и 2019- в празненствата за спечелената от Пловдивския Любимец Купа тъкмо срещу жълтите мангусти се включиха над 10 000 ПЛОВДИВЧАНИ! Апропо, а ти какво се мотаеш тук, в нета, я марш на село да изринеш на кравите и да издоиш овцете!!!

  • 8
   3

   Аз Стоян канара жа икарам талигата и в името на Бутвфъ жа ида на Вола и жа си тегла калъчката ва да сейба.

 63. 9
  3

  ЦИГАНИТЕ МОГАТ ДА СПЯТ !!! АХХААХАХАХХАХАХАХААХАХАХАХААХХАХА
  ГНИЙТЕ ВЪВ КАЛТА ИЗМЕТ КОМПЛЕКСИРАНА !!!
  ОТИВАЙТЕ ДА ПРОТЕСТИРАТЕ ВЪВ КЮСТЕНДИЛ

 64. 12
  3

  БРАТЯ КРАСТАВИ ИНДИАНЦИ, МАНГАСАРИ, КОПАНАРИ И МИРИЗЛИВИ СЕЛЯНДУРИ, ОТНОВО НАСТАНА ВРЕМЕ ЗА ПРОСИЯ. ВЗЕМАЙТЕ ПАНИЧКИТЕ И УТРЕ ДА СТЕ УВЕСИЛИ ЛИЛАВИ ДЖУКИ ПРЕД ОБЩИНАТА. КАЗАХ. ХАУГ.

   • Турците и циганите от околията изнасилени пред цяла България на финала на терена и по трибуните
    2
    3

    По-скоро теб трябва да те е срам от твоята снимка, за това че закарахте всякакви турци и мангали само и само да сте повече и бяхте брутално разпорени от викане…

 65. 15
  6

  Как е класирането дънни риби?

 66. 7
  12

  Цинганьорите си мислят, че са направили нещо, а само след два дни гласуват парите за стадиона ни хахаххах. Искам да ви видя тъпите муцуни, нямам търпение. Даже може да се изпразня на някоя

  • 12
   6

   00:33 часа , а жълтата орка разяснява как след два дни Държавата гласува 30 милиона лева, за да влезе Пловдив в Средновековието, заради автомобилна блокада!

   И това се разяснява в анонимен жълт форум след грандиозни задръствания в града, причинени от желанието на Пловдивчани за правда и равни права!

   Оркоподобните коматевци се изпуснаха в гащите от страх! Ще гниете по селата жълтури, другото са пиянско-наркомански изцепки по нощите.

   • 3
    1

    Браво, мангал – ти бдиш! Дори и след полунощ всеки нов коментар бива прочетен и веднага му се отговаря. Браво амбразурчици!!! 😀 😀 😀

 67. 10
  4

  Утре съм в кметството, а сънят не идва. А затворя очи и виждам опашката от коли – от чифте баня до сточна гара.

  Буферите с 500 коли, а ние с 20. Срам! 15.05.2019 Купа взеха, а сега ни отнеха и искрицата надежда за бъдещето! Без КОЛежа Ботев е загубен, а Колеж няма как да има заради 500 на 20 коли!

  Ази съм политически труп!

  • 4
   9

   От теб лъха комплекс за малоценност , освен че 100 % си с малка пишка , а и си в малката бройка подкрепящата трупата на Крушо!

   • 5
    2

    Охо, припомни си хилядите постове на Коматево от калния паркинг с 15 000 на 5000??? Идва логичният въпрос, вашите пишки навътре ли растат???

  • 4
   1

   10 коли задръстили булевард и броят всичките нормални хора заседнали заради циганията им за техни привърженици, безценно!

 68. 5
  9

  Ние сме отбора на властта в Пловдив и ще стане каквото ние решим, както винаги е било. Вие може да вземете само някой умрял мач с рикошет, но в задкулисието винаги ние сме с картите, а вие никои. Няма и как да е, след като сме 4 пъти повече от вас

  • 8
   2

   I majka ti ja 6ibat v zadkulisieto,ama samo ti ne znae6,prost seljanin!

 69. 6
  9

  Хахаха мангусти толкова сте елементарни .Защо всички снимки са от едно и също място.Защо няма снимки от кръстовището до вси? Защо Няма снимки как излизате от Лаута? Защо няма снимки от друго кръстовище. Направили сте снимки единствено от мястото където са се събрали най много коли защото сте направили задръстване на светофара. хахахаха смешни сте.

 70. 3
  11

  Още обявихме за протест и ни счупиха телефоните, че строежа почва до 2-3 седмици, а тия клошарски копанари си мислят, че някой го ебе за тях. 12 коли със социално слаби. Треперете мърши. Бащите ви стягат редиците и майката ви е ебана. До няколко дни или Славо, или Гъзето, или Кънчо Лайното ще умре

  • 7
   2

   Аха, до 2-3 седмици го почват, както през последните ШЕСТ ГОДИНИ!!! Пак доказвате, че сте представители на дебилизма!

   А за умиране идете в Солун ,да последвате оня лумпенизиран гамен Тоско Металната Тръба Солунски

  • Анонимен мишок,
   Дай координати да ти пратя един от тримата да пробваш да го убиеш, за ти еба майката страхлива!

  • 1912 Ице ти ли си? Хубаво замести Тоско в магазина, но гледай да не го последваш 🙂 знаем те къде работиш и живееш 🙂 Асенчо във високия блок ще го посетим, Бухала и него зад военна болница 🙂 май ви се ходи на погребение отново

 71. 12
  3

  При минус 16 на жълтите им е замръзнал мозъка.Да ходят да празнуват в китайски ресторант.

  • 6
   19

   Как разбрахте, че всички са фенове? Може би на вашия привърженик и журналист от Марица много му се иска.

  • 5
   10

   В същата статия пише, че за Локо ще бъдат отпуснати 20 пъти по-малко средства… смятай колко е скаран с числата написалият я журналист.

  • 2
   9

   И какво показваш палячо с тая размазана снимка… Има в трибуна Пловдив клип… Да ва еба в ескимосите 50 коли макс сте… Тия автобуси от градския с вас ли са… То не е въпроса в това… Въпроса е да се създаде яко хаос, за да бъдете чути вие и нашите улигани… В Испания, Франция, Гърция и тн гледали ли сте клипове какво е протест? Жалко то е, че на всички агитки и тн са сложени кавали, които да управляват недоволството сред хората… Уж протести прайм… Ама са по – така лекички без кой знае каква гласност!

 72. 4
  15

  За глупаците които пишат ще публикувам отново дано се замислят ако могат. Аз съм изумен от простотията, която се лее тук и по специално от плиткоумието на привържениците на Локомотив.Не разбирам защо се инатят толкова за ст. Пловдив ,като няма нищо черно на бяло нито от френска фирма нито от никаква. А дори и да има ,не са запознати с изискванията на френската фирма с наемите които ще иска и още и още. Наясно ли са тези фенове, че стадион с капацитет 25000 места автоматично изключва Пловдив от кандидатури за финал от ЛЕ или ако България кандидатства за европейски или световни финали, градът ни ще отпадне защото за такива мачове се изискват стадиони с капацитет минимум от 42 000 места.И така ,спортен град като Пловдив вместо да има 3-4-5 стадиона ще има само един.А наясно ли сте колко пари ще иска тази френска фирма на мач? Ами ако иска 30-40 000 лв. на мач какво правим?Кой клуб ще може да си ги позволи?Струва ми се, че има група от фенове на Локомотив които действат срещу Пловдив.Или по скоро действат в интерес на Кралев и Варна защото като отпадне Пловдив като кандидат за голям стадион, там автоматично се намества Варна .И още нещо искате да построят стадион Локомотив.Ами направете си проект ,изкарайте си разрешителни, вложете пари както направиха от Ботев и кандидатствайте, кой ви спира или ви пречи?В момента изглеждате в очите на нормалния пловдивчанин меко казано смешно.Не искам аз да съм добре по важно е съседа да е зле .Точно така изглеждате!
  Ще допълня с няколко въпроса.
  Защо ст.Пловдив да се строи от чужденци като може да се построи от държавата а приходите да се връщат в бюджета вместо да пълним джобовете на някакви французи.
  Защо ст.Пловдив не се построи като втори национален стадион с капацитет 45 000 и по подобие на сегашния да има под него множество спортни зали за други спортове.
  Защо стадион Пловдив и гребната база да не се превърнат в национална спортна база за всички спортове.И накрая.
  Защо Пловдив да няма 4-5 хубави стадиона а само един и при това малък не покриващ критериите на УЕФА и Фифа за европейски и световни финали.

  • до тъпана с неутрално или неурентирано мислена
   15
   1

   Точно си хванал идеята. Държавата да даде тези милиони за стадион Пловдив и да го построи. Сам казваш държавата да го построи, а в същото време пишеш за стадиона на папагалите. Държавата строи стадион Пловдив и двата отбора играят там. Точка на спора!

   Ще се направи 35 000 стадион, а не този баракудник с 18 000 на папагалите.

   когато отбор се класира за ЕТ да може да е празник и 35 000 да го подкрепят, а не на кокошкарник с 18 00.

   Дано мозъчето ти почне да работи и да не пишеш повече глупости!

   • На кой мач последно имаше 35 хиляди? 😅😅😅

  • 10
   3

   Много си наивен, селски.Вашето место е на ба3ата ви в Коматюу. Вие в Пловдив место нямате.Бившият стадион Хр.Ботев няма нищо общо с вас. Той е на Френският Колеж и е построен с техни средства а не с пари от общината. Стига сте се правели на много умни, 3ащото цяла България ви 3нае че сте селяни и гъ3оли3ачи на моментната власт.

 73. 15
  2

  Ботев имали план ,проект и документи…Имат,защото си бутнаха стадиона,защото са лакоми и алчни,но не става така!Тогава всички да си съборят къщи и т.н. и дай държавно финансиране.Имат ли къде да играят,имат.Да си стоят там.Има нужда от други инвестиции тази бедна държава.

  • 2
   1

   Всичките с Жоро Илиев на море!

 74. 18
  4

  БРАТЯ КРАСТАВИ ИНДИАНЦИ, МАНГАСАРИ, КОПАНАРИ И МИРИЗЛИВИ СЕЛЯНДУРИ, ПАК ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА ПРОСИЯ. ВЗЕМАЙТЕ ПАНИЧКИТЕ И УТРЕ ПРЕД ОБЩИНАТА. КАЗАХ. ХАУГ.

 75. 9
  18

  Само 100 имбецила ли са от Локото.
  Защо нито един локомотивец не ви подкрепя?
  В момента си ги мерите гамените.
  Излезнат ли Ботевистите, умирате!
  Защо 37 общински съветници са Ботевисти, а 2 са локомотивци?
  Не ми казвайте, че вие гласувате по цигански и затова само 2 са от локо.
  100 утрепки разиграват цял Пловдив.

  • 5
   2

   Къде ще умираме не разбрах, а жълта мършо?! На поляните, на магистралите, в квартал Смирненски, на асфалта до Санкт Петербург, в Солун, видях, че сте станали едни от най-добрите спринтьор на 100 и 200 метра! Винаги сте били на колене, с вдигнати и молещи се пухкави ръчички за милост! Където и да сте ходили, сте се връщали набити и наебани! Жалка, долна, миризлива, жълта сбирщина!

   • 2
    1

    Пред избирателните урни се има предвид. Там никога не си ходил, защото нямаш правилното мислене.

    Ако си голям бияч, кеф ти Кубрат Пулев, кеф ти Тервел, пробвай се.

 76. 6
  8

  Колко жалко е да си мангал !!
  Цялото то съществуване да е свързано не със любов а с омраза. Две трети от пъпчаслите ПУБЕРИ които драскат на всякъде дори не знаят и имената на титулярния състав на катинарите .
  Та какво да говорим за история .но това е БГ реалността .КОЛКО ЖАЛКО

  • 5
   3

   Ама си барате пишките с колегите си от циганския фен клуб Изгрев бойс!

 77. 2
  3

  Добре научихте два лафа за Вуте и само за него фоворите. Обединете се бе дейба и двете агитки вдигнете як протест ония кмет да се насере и проблема ще се реши.не се плюйте един друг,от това само си вредите.Не забравяйте че монетата има и втора страна която може да е печеливша.

 78. След като и двата клуба искат стадини защо не направят общ протес??

  • 5
   5

   ПРОБЛЕМА Е ЧЕ ПО ДОБРЕ НА ВУТЕ ДА МО Е ЗЛЕ ОТ КОЛКОТО НА МЕН ДА МИ Е ДОБРЕ !!
   КЛАСИЧИСКИ АМЕБИЗЪМ !! БГ РЕАЛНОСТ
   ЗАЩО НИКОЙ ЖУРНАЛИСТ НЕ ОТИДЕ ДА ПОПИТА НЯКОЯ АМЕБА КАКВО И ЗАЩО ТОЧНО ИСКА ???? НЕКА ЧУЕМ ОТГОВОРА

   • 2
    5

    Копелдак, вие жълтите изроди нямате за какво да имате претенции! Заради такива като вас от аванта си отиде комунизма, Агробизнес, брокери, КТБ! Ненастни проститутки на всяка власт! Тъй като сте олигофрени, от толкова много аванта нищо не направихте, сега имате един змиярник до бившата бирена фабрика! Ще си останете с него, защото никой не ви бръсне за слива! Обречени да сте вечно на село и под чуждо име и вяра!

 79. 14
  4

  Всъщност за какво са тези протести.Казвате че държавата не е длъжна да строи стадиони ли? Тогава защо нямаше протести срещу стадионите в Разград, Варна, Русе и Ст.Загора.Всички те са направени с държавно финансиране. Ботев били частен клуб.Ами в гореизброените градове отборите какви са?Държавата е длъжна както да строи пътища, училища, болници ,улици и паркове така и стадиони.Защото спорта е здраве и спортуващия народ е здрав народ. За момента от Ботев имат всички необходими документи и планове за строеж на стадион и нека този стадион се построи.Когато от Локомотив са готови с необходимата документация нека и те да кандидатстват и да им построят стадион .Какъв е проблема?

  • 7
   3

   ПРОБЛЕМА Е ЧЕ ПО ДОБРЕ НА ВУТЕ ДА МО Е ЗЛЕ ОТ КОЛКОТО НА МЕН ДА МИ Е ДОБРЕ !!
   КЛАСИЧИСКИ АМЕБИЗЪМ !! БГ РЕАЛНОСТ
   ЗАЩО НИКОЙ ЖУРНАЛИСТ НЕ ОТИДЕ ДА ПОПИТА НЯКОЯ АМЕБА КАКВО И ЗАЩО ТОЧНО ИСКА ???? НЕКА ЧУЕМ ОТГОВОРА

 80. 4
  6

  Като бях малък, помня Маргарет Тачър, как всемогъщите синдикати на миньорите й правиха протести. Тя ги премаза и си направи, каквото беше решила. Зико, за някои решения трябват топки.

  • 6
   1

   Зико няма топки! Също като Тачър и като султрасите от родопската яка!

   • За Зико не знам, но Тачър е имала железни топки и това я оставя завинаги в световната история.

   • 3
    1

    Ние им ги отрязахме на 15.05.2019г! Всичките жълти лайнари са евнуси!

    • Защо ли майка ти се разграничава от теб с нарочна декларация?!

 81. 7
  5

  жълТУРЦИ нещо ви е притеснено ми се струва а ? Нали ни се смяхте, а сега на протест ? Защо ? Нали сме никой, а нещо парите ги няма 🙂 няма и да ги има ! Ако знаете какъв автогол си вкарвате не е истина, с правителството си отивааааа хахаха

   • Първо ще мине през централния да се видят с бай Ставри

    • В България няма нито един осъден политик. Гарван гарвану око не вади.

 82. 3
  4

  Добре де 35 милиона е финансирането. С 25 се прави Колежа с 10 Лаута. Крушарски прави база с негови пари и готово.

 83. 3
  2

  Бахти… Мангалите протест, жълтурите протест… Аз искам вила на Сейшелите!

 84. 10
  3

  Отново настана време за просия! Да просим дружно.

 85. 13
  6

  Бултрасите са като някакви деца, които искат скъпа играчка, но не като някакво малко дете, което не разбира за парите, а като някакъв отворен тийнейджър, който много добре разбира, че родителите му нямат пари, но се тръшка и си иска скъпия телефон. Няма пък, искаме си стадиона. Без значение от кой и как, но го искаме. Най-тъжното е, че основната причина да искат стадион е, поради болезненото им желание да се изтъкват и доказват пред локомотивците. Смятат, че един стадион ще ги направи по-големи пловдивчани и ще се чувстват че са с нещо повече

  • 5
   4

   В случая парите са осигурени… стадионът е на града, а не на бултрасите.

  • 11
   7

   Майна дори и ти знаеш, че две трети от пловдивчани са ботевисти. Дори и ти осъзнаваш, че Държава и община ще предпочитат да вложат още 15-20 милиона в Колежа, отколкото близо 100 милиона в ст. Пловдив. Истината е, че на вас не ви пука за нищо друго, важното е ст. Христо Ботев да не стане. Злобата и комплекса ви прозират отвсякъде. Защо не протестирахте за Колодрума? Там се дадоха 60 милиона. Сега се обмисля втори гребен канал, а ние не може да натоварим дори сегашния.

   • 5
    2

    Къде са тия 2/3?
    Защо ги няма по протестите, а се налага 15-20 коли да се мешите ссъс случайни?
    Няма да ви стане номера!

   • Ти луд ли си бе??? Има изчисления, че за 20 млн. стадион Пловдив ще се върне към живот. Истината е, че за 20 милиона без злоупотреби ще се направят прекрасни стадиони и на двата отбора! Кви са тия фантастични милиони! Слезте на земята! Миналата година в Англия бизнесмен си купи цял клуб с база и стадион за около 10000 души за 10 млн паунда!!!

    • Погледни колко струват стадионите в Скопие, Букурещ и този на Ференцварош или на БАТЕ. После пиши пак.

     За Тотнъм няма да те карам да гледаш, там е 1 милиард паунда, което е невъзможно за нашите ширини.

 86. 10
  2

  НИКОГА и НИКОЙ няма да ви остави вие да получите 30 милиона,а ние 6 милиона!!!!

  • 1
   3

   Като се скарат двете ми деца, им прибирам играчките и им оставям само една.

   Скоро двата отбора ще си делят разпадащата се Лаута вместо нов градски стадион на Източен.

  • 7
   3

   Никой не е казал, че Ботев ще получи 30, а вие 6 милиона. Колежа ще стане с доста по-малко пари, а вие ще имате модерна база и модернизиран стадион. Догодина също ще ви се помогне. Как мислите, че някой ще ви даде пари, като вие дори план нямате за какво ще ги харчите. Искате да си ги поделите ли? Хайде малко по.сериозно, че станахте за смях на цяла България.

  • 3
   2

   ТЕЗИ ПАРИ НЕ СА НИТО ЗА НАС, НИТО ЗА ВАС,ТЕ СА ЗА ГРАД ПЛОВДИВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 87. 16
  9

  Аз не съм изумен от простотията която се лее тук и по специално от плиткоумието на привържениците на Локомотив.Не разбирам защо се инатят толкова за ст. Пловдив като няма нищо черно на бяло нито от френска фирма нито от никаква. А дори и да има не са запознати с изискванията на френската фирма с наемите които ще иска и още и още. Наясно ли са тези фенове че стадион с капацитет 25000 места автоматично изключва Пловдив от кандидатури за финал от ЛЕ или ако България кандидатства за европейски или световни финали градът ни ще отпадне защото за такива мачове се изискват стадиони с капацитет минимум от 42 000 места.И така спортен град като Пловдив вместо да има 3-4-5 стадиона ще има само един.А наясно ли сте колко пари ще иска тази френска фирма на мач? Ами ако иска 30-40 000 лв. на мач какво правим?Кой клуб ще може да си ги позволи?Струва ми се че има група от фенове на Локомотив които действат срещу Пловдив.Или по скоро действат в интерес на Кралев и Варна защото като отпадне Пловдив като кандидат за голям стадион там автоматично се намества Варна .И още нещо искате да построят стадион Локомотив.Ами и направете си проект изкарайте си разрешителни вложете пари както направиха от Ботев и кандидатствайте кой ви спира или ви пречи?В момента изглеждате в очите на нормалния пловдивчанин меко казано смешно.Не искам аз да съм добре по важно е съседа да е зле .Точно така изглеждате!

  • 4
   1

   Самия кмет каза за френската фирма, а точно той е длъжен да запознае всички с намеренията и, както и да и даде трибуна, за да ги разкрие сама! Ако пък кмета лъже, за да създаде интрига, това си е за негова сметка!

   • 2
    2

    Да, да и един мармот… Как мислиш, че ще дойде някой чужденец и ще налее 100 милиона? Как ще ги избие? Като ни сложат един здрав петцифрен наем и приходите от билетите и двата отбора сме фалирали. Пък и пловдивчани не сме съгласни да се дават стотици декари на чужденци.

 88. 21
  12

  Жълти селяци, колкото повече продължавате да просите, толкова повече вода наливате в мелницата на пловфивчани и ставате за смях!
  Като си искате копнежа, продавайте фланелки, събирайте пари и стройте!
  С държавни пари няма как!

 89. 17
  5

  Насрахме се днес и трябва да продължим да просим!
  Цял Пловдив ни се смее но ний си искаме кулежъ. Няма пък!

 90. 12
  6

  ЖЪЛТИ ПАРАЗИТИ, ТОВА ДА НЕ Е МАНДРА НА 9 СЕПТЕМВРИ 1944 Г.?

  ДЪРЖАВАТА НЕ Е ЗА ЛИЧНО ПОЛЗВАНЕ!

  КРАДЦИ СИ БЯХТЕ, КРАДЦИ СИ ОСТАВАТЕ!

 91. 7
  9

  ЖЪЛТИ ВИРУСИ, КЪДЕ ЩЕ ПРАВИТЕ АВТОШЕСТВИЕ? ПРЕД ИНСАТА ЛИ?

 92. 9
  13

  Зико, ако има топки прави Колежа и остава завинаги в историята на града. Такива спорадични протести не могат да го бутнат.

  • 2
   4

   С кво да го права? Нямам 40 милиона! Ако ги имах точно за кулежа щях да ги дам? Ай по-сериозно.
   Аз се надявам шефа да даде някой милион че да открадна от там. За кво са напъвах кмет да стана? На гудини съм вечи.

   • 1
    1

    Ако за Колежа трябват 40 милиона според теб, то за ст. Пловдив трябват 140 милиона. Е, според държавата кой стадион ще предпочете?

 93. Бултрасите с искрени самопризнания за тяхната "значимост" в Пловдив и България!
  9
  8

  Бултрасите: Отново настана време за действия… Повече от шест години сме засипвани от обещания, че в кратки срокове ще има развитие със строежа на нашия стадион, но особено след събитията в последните няколко месеца няма как да вярваме на друго освен на реални строителни дейности.

  ИЗВОД: Реални строителни действия не е имало, ТОЕСТ действията на бултрас АБСОЛЮТНО ВИНАГИ са били безрезултатни и безсмислени! ПризивЪТ на бултрас да се превежда по следния начин: ОТНОВО НАСТАНА ВРЕМЕТО ДА СИ ГУБИМ ВРЕМЕТО С БЕЗСМИСЛЕНИ ДЕЙСТВИЯ, ботевисти!!!

  Жалки сте , жълта паплач! Дори в самата си декларация разкривате, че за нищо не ставате! Сами се наричате некадърни(6 години нито пирон в Колежа), сами казвате, че сте тъпи((6 години ви лъжат като дебили) , предишният ви автопоход не заби нито пирон в Гомнежа, сега ще е същото- казвате че пак ще си губите времето! Ставате само за да ви гаврим и помнете Коматевци, НАЙ-ЛОШОТО ЗА ВАС ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ!!!

 94. 11
  9

  Хахахахаха, няма такива цигани като жълтите!
  Видяха от Локото, насраха се и те шествие щели да правят??? Няма по-долни от жълтите цигани!

 95. Завиждат локомотивците но те знаят че ги мразим в кръвта си!

 96. 19
  10

  Жълти курви, този колеж никога не е билваш, а просто ви бе даден за ползване от майка ви БКП!
  Щом толкова много го искате, събирате 45 милиона и го почвате! Тогава никой не може копче да ви каже!
  И защо като видяхте днес, как се прави автошествие от черно-белите веднага и вие с такова? А уж много сте сигурни, че ще ви строят стадиона?
  СТАДИОН СЕ СТРОИ С МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ, А НЕ С ПРОТЕСТИ!
  С парите на гражданите няма как!
  Продавайте каруците, кравите, прасетата и колибите на село и стройте!

 97. 17
  8

  Под идеята за “равнопоставеност” се крие всъщност страха им от това да се построи “Колежа”. Няма такова нещо, че искали равнопоставеност, вижте им само коментарите, протестират срещу това Ботев да има стадион. Ботев дали ще има или не не е ваш проблем, идиоти такива. Гледайте си бунището зад ВСИ и трайте.

 98. 15
  12

  Еми идеали майна.Циганската общност е против Колежа,ние майните и ботевисти си го искаме.Как да обясниш на миризливия потен Кюстендилски цървул,че Колежа го е имало и преди родата му да се пресели в Пловдив.

 99. 12
  9

  Това авто шествие било тренировъчно показно за сватбата на дъщерята на Вълчо Атанасов приятеля на принц Чарлз .Уточнявам това е локомотивеца на който баща му беше майка и искаше хапартамент на него на нея …С локо в сърцето, наздраве за младоженците…..😂😂😂🙈

 100. 5
  6

  Да се направи един местен референдум ЗА или ПРОТИВ Колежа с държавно финансиране и да приключваме казуса.

  • 9
   1

   Кирчо, ти кой си да казваш какво да се прави!
   Ти освен да си направиш една злобарка за друго не ставаш. Имаш ли сестра?

   • А ти кой си? Как може да се излезе от тази ситуация? Дай решение вместо хейт.

 101. Колку Калъфки събрайми ва???

 102. 6
  1

  Колку шукладка дъ окрадим зъ Купнежът да стани, чи нимой смятами в групътъ ва ?!?

 103. 12
  9

  Жълкти циганета, хванете се на работа, стига сте просили.

  Повечето сте ниско образовани и от малцинствата. Да ви образовам- искането трябва да ви е насочено към собственика, той трябва да ви го построй.

  Пловдив е черно-бял!!!

   • 6
    1

    Да с“ и “ е.
    Двете букви са една до друга и става така от бързане. Няма значение това.
    Важно е да разберат горе написаното!!!

 104. 2
  3

  Ся дордету няма циганска декларация, отказвам да заспя. Моля някой адвокат да напише нещичко на награмотните миризливки!

 105. 3
  1

  Защо не се направи едно общо шествие за двата стадиона?

 106. 15
  13

  Циганите пак са налазили темата. Като стане Колежа изчезвате от картата. Не че някой ви е зачитал някога. Скоро кошмарът ви ще се сбъдне и Гранда ще е в целия си многохиляден жълто-черен блясък!

  • 5
   5

   Копнежа никога няма да стане с държавни пари.
   Ако католика има излишни – да ви строи.

 107. 33
  8

  Братя кривоглави, брачеди високочелни и жална ни майка канаро-кюнлийска, па съ усрафми !!!

  • 2
   5

   Добре, че майка ти беше наоколо, че и срахме ФОСТАТА!

 108. 2
  8

  Намали дрогата,манго!И марш в столипеново,там ти е мястото.

 109. 10
  7

  Вече по-лесно ще стане финансирането, защото ще са нужни пари само за довършването на Колежа. От Локо ни уведомиха, че там ще инвестират собствени пари на Крушарски.

  • 4
   4

   Ти от Крушата една ракийка не можеш да изкараш, та средства, финансиране. Краставо комунистическо псе е той!

  • 6
   3

   От тетаност???? Хахахахаха, неграмотни селяндури! Абе, идете научете български някъде ,бе, дейбаваштамама помаклъшка!

   • 3
    5

    Казва се „помашка“, но ти няма как да знаеш с втори клас!

    • 4
     1

     Пояснявам, защото разбирам, че имам свръхочаквания към вас! Майките им са от помаклъка, не знам дали са помачки, затова не ги наричам така! Но явно вие си се знаете отлично какви сте, така че дейбаитвойтамамица ПОМАШКА!

    • Тиретата как знаят,микренеца ги е научил.

 110. 18
  10

  ПЛОВДИВЧАНИ ПРАВЯТ ШЕСТВИЕ ЗА ГРАДСКИЯ СТАДИОН И РАВЕНСТВО ЗА ВСИЧКИ, ЖЪЛТИТЕ СЕЛЯНИ ПРАВЯТ ШЕСТВИЕ ЗА ДА ПРОСЯТ ДЪРЖАВНИ МИЛИОНИ, ЩОТО ИСКАЛИ ДА ИМ ПОСТРОЯТ СТАДИОНА?????

  • 1
   2

   Кажи на майка ти да намали буша, че мнооого мирише!

 111. 23
  13

  Жълта паплач, само почакайте да излезнат видеата от задръстванията, които причинихме днес! Няма кой да строи стадион в град без автомобилен трафик, без градски транспорт,без ЖП линии, без велоалеи, без тротоари! Всичко ще затворим, но вие бял ден няма да видите! Стадион Гомнежа НИКОГА няма да се довърши докато НЕ КАЖЕМ НИЕ-ДА!!! До година и половина ще ви изгонят и от Коматево заради ВАР. Вашата съдба е да сте далеч от Пловдив- преследвайте си я смело! А ние ще гледаме евромачове на Лаута, ще пеем песните на победата в центъра на Пловдив- парк Лаута. Ще посрещаме и мачкаме българските евроидиоти В ПЛОВДИВ! ЗАЩОТО ПЛОВДИВ Е САМО ЧЕРНО-БЯЛ и изпълнен с жълта тишина!

 112. 14
  6

  Протестирайте, няма лошо. На тоя палячо Зико ще му се ебе майката ама той сам си го направи.

  • 2
   4

   Кажи на майка ти да научи неговата на чалъми! Нали сте си курви от сой!

   • 2
    1

    Рачко, аз за твоята майка нищо няма да кажа обаче на теб ще ти скъсам дебелият задник

 113. Пари САМО ЗА КОЛЕЖА! КРУШАРСКИ ЩЯЛ ДА ИНВИСТИРА СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА
  9
  6

  Айййййй канарииии

 114. 12
  9

  Или поравно пари за ВСИЧКИ пловдивски отбори , или
  няма да позволим държавата да строи само на един.
  Има прокуратура , има Европрокуратура.

  • 11
   7

   Абе смешник, нали пускахте до прокуратурата за прекратяването на концесията? Какво стана? Дейба и неграмотните ви малоумни мангали дейба!

 115. 7
  8

  Стадион НЯМА да видите никога.
  Бойко Борисов е лъжец. Обещал е за хиляди неща, само глупаците му вярват и гласуват за него.
  Зико дори и ботевист да е няма никой да го остави да се разполага с партийните пари.

 116. 15
  8

  Хаххаах, много сте бързи, Нещо се жегнахте като видяхте над 100 коли черно-бели !

   • 1
    1

    Хахахаа, а с каруците кога, черно-бели жалкари?

    • 1
     1

     Каруците другата седмица. След мача в Коматево.

 117. 16
  9

  Лаута е дом на няколко спортни отбора, които носят слава на този град. Кмета Пинокио НЕХАЕ за тях, а лобира за един ненужен строеж, където ще изчезнат милиони и който е в интерес на само един, при това за ЧАСТЕН клуб!!! Да се разследва защо!!!

  • 1
   1

   Защото така! Ти кажи защо майка ти е КУРВА! Кажи кой е баща ти!

 118. 13
  6

  Най-бързо написаната декларация :D. Хайде другата седмица заедно на протест. Няма какво да го бавим Пинокио

 119. 11
  7

  Нафта за да дойдете от село за протеста откъде? Пак ли от ПИМК-а?

 120. 16
  10

  Жълтите бълхарници се насраха….. както се насират и по улиците…. плащоци, вие какво си мислите, че имате единственото право да протестирате ли…. мама ви мръсна долна… ФОСТАТА МИШКИ!!!!

 121. 8
  4

  АМи хайде заедно да ходим. Коко пъти ще ви каним ?

  • 4
   9

   Ние когато ходехме вие си стояхте в Столипиново и се подигравахте! Мангали!

  • 5
   10

   Елате,цигани мръсни.Много ще ви се зарадваме.

 122. 14
  6

  Пак ли тръгвате от калния паркинг зад храстите, индианци?!

 123. 16
  7

  Хахахаха! Така ви искам, жълТУРЦИ! Вие шествия едната седмица, ние – следващата! На вашия палячо жълТУРСКИЯ кмет ще му се ибемамама на кой Господ да се кланя – на нашия ли, или на вашия Аллах!

 124. 17
  7

  Ние, суверена на Пловдив – гражданите на този град, РЕШИТЕЛНО ПРОТЕСТИРАМЕ да се крадат нашите пари за строеж на стадион на един частен клуб, който е символ на аморалност!!

  Кмета, който е главния виновник, да бъде разследван – той съмнително много лобира за този строеж!!! Изгони даже чуждестранен инвеститор заради това. Защо?!

 125. 17
  7

  Наглите жълти смешници нещо се притесниха след нашите действия!
  Шматки, няма да ви стане номера и това е!
  По-добре не се опитвайте да правите нищо, че пак ще станете за смях с тия 10 коли смесени измежду случайните с надеждата да изглеждат повече…

  • 3
   8

   По-скоро вие се притеснихте и активизирахте циганската сган! Ние си протестираме от миналата година а вие се подигравахте от Столипиново! Мангали миризливи!

 126. 20
  5

  Какви действия ?
  Пак ли просия ?

 127. 23
  10

  Да ходят при Караибрахим в Белград !
  В Пловдив няма място за шествия на неградски.

 128. Точно си си помак да ти кажа, питаи мама ти колко турци от Асеновград са е минали и пак си помисли какъв си.

 129. 14
  4

  ПОВТАРЯМ ЗА ЕДНИ БРОЯЧИ – СЪОТНОШЕНИЕ 4-1

 130. 24
  9

  Жълти малоумници, искайте Колеж от този, който ви го бутна! Аман от мръсните ви цигански номера!!!

 131. 20
  7

  СНИМКИ: Стотици коли с фенове на Локомотив блокираха центъра на Пловдив
  👤Трибуна Пловдив

  Стотици коли с фенове на Локо блокираха центъра на Пловдив! Отново поискаха оставката на кмета!
  Пловдив 24

  СЪОТНОШЕНИЕ 4-1

 132. 30
  12

  Време е полицията да се намеси и да спре набезите на селяни от яката, болшинството с каруци и друг преживен добитък.
  Пловдив иска спокойствие.
  Който им бутна стадиона, той да им го построи.

  • 15
   23

   Чиба циганско куче марш в Кюстендил.В Пловдив сте гости цигани прости.

  • 2
   1

   Миризлив потен аграр, стига се прави на майна е, цървул.Миришеш на селянин и от компа.

Comments are closed.