Феро: Харесвам този отбор, харесвам това, което правим

22
1132

„Още от първия мач с Локо се налага футболисти, на които разчитаме да отсъстват.Тошко Неделев направи всичко по силите си и игра в този мач. Завършихме с 4 момчета в юношеска възраст. Аз си харесвам този отбор, с тези момчета. Харесвам това, което правим. Поставихме ЦСКА под напрежение.“ Това каза треньорът на Ботев Ферарио Спасов след загубата от ЦСКА.

„Проблемите ни в нападение след напускането на Виана са очевадни. Нямаме чисти нападатели. Създаваме положения, но не отбелязваме. В крайна сметка имахме коренно различно лице от мача с Локо. Играхме футбол и няма от какво да се срамуваме. Които са здрави ще влизат и ще играят. Наясно сме със възможностите си, продължаваме напред и ще залагаме на все повече млади момчета и българи в състава. Срещу Черно море естествено излизаме а победа“, завърши Феро.

22 КОМЕНТАРА

 1. 6
  10

  Харесваш , не харесваш , т’ва е мат’реала , няма финанс.

 2. 13

  Няма по-жалка сган от кюстендилските цигани. 15 години ги е страх да си поискат купата от една селска мутра и ходят да се молят на Бойко да им върнат купата.
  Страхиви, миризливи цигани.

 3. 19

  В живота е много важно да можеш да правиш от губещата позиция печеливша. Това го могат само най добрите, най умните. В този ред на мисли Феро , след като остана без Виана и Кико, не тръгна да се вайка, а заложи на работата с младите. От това, което видяхме, можем да бъдем впечатлени. Тези момчета растат всеки ден и надеждата ни е голяма. Благодарим ти Феро. Ти ни караш да бъдем горди. В същото време може да желаем много повече от капитана и особено от Тонев. Няма ли кой да му обясни какво трябва да бъде положението на упорния крак и тялото при нанасяне на удар по топката, така че да не се вдига „ниско над тополите“. Оставаме с надежда! Само Ботев!

  • Това, освен най-умните и най-добрите, го могат и самодоволните селяни. Те във всяка ситуация намират нещо, с което да са доволни и да се изкарат много велики.

   • А циганите нищо не могат. Могат само да крадат и да просят!

  • 12

   Миналото ни е Велоко! Бъдещето ни принадлежи! Моментната форма е преходно явление! Дори Крушарски свали шапка на това което правим на Базата-1912-Плаче ми се като сравнявам къде е Ботев и къде сме ние-Заяви Крушарски гледайки Тренировъчния Комплекс на Канарчетата. В двете Елитни Юношески Групи сме в челната тройка! В мъжкия отбор налагаме 4-5-6 момчета на куп! Да му мислят обикалящите по Бежанските лагери!

 4. 10
  1

  Само форума на Спортал може да съперничи по простащина на тази помийна яма! Изяжте се, избийте се, дано света стане по добър без индивиди като вас!

 5. 6
  15

  Кое харесваш на тези криви глави, сякаш първолак ги е рисувал.

  • 10
   3

   Ебана мастия си, но запомни, че дървото за гризане ви е приготвено. Стягайте си оределите цигански зъби. 100 педераса за нищо не стават, освен да се шибат заедно.
   Утре ще броим педеругите.

 6. 9
  16

  феро храста как ги къпе ,жълтите циганета хахаха

  • 7
   2

   Ебана мастия си, но запомни, че дървото за гризане ви е приготвено. Стягайте си оределите цигански зъби. 100 педераса за нищо не стават, освен да се шибат заедно.
   Утре ще броим педеругите.

 7. 16
  3

  Шапки долу пред Феро! Неделев трябва да се излекува за да може да канализира усилията на младоците. Видя се толкоз стремеж у тези момчета, колкото доста отдавна не бяхме виждали. Налагане и на Работов, Пиргата да седне на пейката, както и Лъчо. Джонатан показа много потенциал на новата си позиция, а Ал.Тонев беше непримирим, само малко да подобри мерника си. Ръководството трябва направи всичко по силите си да го задържи, както и Неделев.

  • 1
   5

   Неделев просто симулира контузия зацда не се поти на подготовката. Този играе когато си иска. Станал е като Лилчо Арсов

 8. 13
  3

  Всички харесваме работата с младите от Школата, но да не е за сметка да падаме наред.
  Караславов работи неуморно по селекцията и накрая остави отбора без централен нападател.. Ясно е, че доиграваме сезона. Лошото е, че и Тошко и Тонев ще си бие камшика лятото защото не искат да седят в отбор без цели, а някои хора ще вземат „последно десет“ и ще избягат. А Феро, колкото и да го харесвам ще го употребят за съжаление защото не назовава проблемите.

  • Много точно казано.Херо се превръща в Киров 2

  • 10
   1

   На тебе ти трябва някой да ти посочи проблемите? На цял Пловдив е ясно името на проблема-Самуилов, а ти чакаш някой да ти го назове. Феро прави чудеса с тези момчета, ДА-точно както и Киров-бял хляб от трици! Не товарете момчетата с излишни очаквания, във всички има потенциал, важното е да им се вдъхва кураж. Дори Левски изглеждаха по зле в мача им с ЦСКА, от юношеската ни формация. Подкрепа докрай!!!

  • Затона, Феро, искай играчи! Искай след всеки мач! Да, хубаво е да вкарваме и млади момчета, но нека не за сметка на това, да се превърнем в посредствен отбор. И защо да се доиграва сезона, все още има една купа, за която сме в играта.

 9. 9
  16

  Курвите се нагъзиха. Да Ви е честита Б група жълти, долни помашко- неградски наркомани.
  ПУ да ви го набия в селските зурли

  • 4
   2

   Ебана мастия си, но запомни, че дървото за гризане ви е приготвено. Стягайте си оределите цигански зъби. 100 педераса за нищо не стават, освен да се шибат заедно.
   Утре ще броим педеругите.

 10. 14
  7

  Ботев с добър резултат с оглед на целта – 7 -мо място! На циганите честито 4 – ро място

Comments are closed.