КПБП с общо събрание

18
899

Клубът на привържениците на Ботев Пловдив (КПБП) отново покани членовете си да присъстват на предстоящото общо събрание, научи Plovdiv24.bg. От организацията свикват важната сбирка на 20 февруари от 18.00 часа в хотел „Интелкооп“, намиращ се на ул. „Константин Нунков“ 13А в Пловдив.

Дневният ред на общото събрание е:

1. Отчет за дейността на Управителния съвет за 2019 г.

2. Освобождаване на досегашния Управителен съвет.

3. Избор на нов Управителен съвет.

4. Промени в Устава на Сдружението.

5. Кауза Колежа.

6. Разни.

При липса на кворум на основание чл. 27 от ЗЮЛНЦ и чл. 13 ал. 2 от устава на КПБП събранието ще се отложи с един час по-късно на същото място и при същия дневен ред и може да се проведе, колкото и членове да се явят, уточниха още от Клуба на привържениците на Ботев Пловдив.

18 КОМЕНТАРА

 1. 7
  4

  Зико – кмет или фен, попитаха черно-белите привърженици
  18.02.2020 | 17:32
  Фенклубът на Локо заплаши с крайни действия

  Фенклуб Локомотив реагира остро срещу изказването на кмета Здравко Димитров, че двата пловдивски тима не могат да играят на един стадион. Той каза още, че в най-близко време се очаква развитие около стадиона на Ботев, който ще бъде достроен с пари на държавата по искане на Общината. Привържениците осъждат остро намеренията на градоначалника и обявиха, че ще започнат крайни действия, ако се започне осъществяването им.

  Предлагаме ви декларацията на фенклуб Локомотив Пловдив без редакторска намеса:

  Зико – кмет или фен ?!

  По повод поредната изява на кмета г-н Здравко Димитров, Фенклуб Локомотив Пловдив изразява недоумение от думите му, че двата отбора в града не могат да ползват един стадион.

  Подозренията ни, че се работи избирателно в името на лични интереси, се оправдават и няма да стоим безучастни. Не сме уведомени някой от наша страна да е упълномощавал кмета да прави подобни изявления, с които затваря вратата пред възможността Пловдив да има отново своя голям градски стадион, а най-големият спортен комплекс да бъде облагороден и придобие цивилизован вид. Неговото моментно състояние отразява управлението през последните години, но с особена сила той е отражение на кметската институция в Пловдив – захабен, с нарушена конструкция и изискващ спешен ремонт, а може би цялостна смяна!

  Днешното изказване е поредното доказателство за намеренията на г-н Димитров да завърши започнатата скандална схема на един опорочен проект на бул. „Източен“, за да се облагодетелства един отбор за сметка на друг и то с държавни пари. Докога един самозабравил се кмет ще действа като фен и това ще бъде толерирано? Не е ли той кмет на цял Пловдив или само една на част от града ни? По какви норми един отбор ще получи чисто нов стадион, а друг евентуално една тренировъчна база? Това ли е равнопоставеността, за която г-н Димитров пледираше преди изборите?

  Категорично завяваме, че няма да допуснем тази еднополова любов между кмет, община и една част от феновете на града ни да бъде за сметка на Локомотив Пловдив и неговите привърженици и ще предприемем крайни действия в най-скоро време!

  П.С.
  Прилагаме нашата позиция като граждани относно стадион Пловдив

 2. 13
  12

  ИСТИНАТА ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ. ОТ ЛЕВСКИ ОФИЦИАЛНО ОБЯВИХА 8500 ЗАКУПЕНИ БИЛЕТИ ОТ ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ЦСКА. НА КАДРИТЕ ЯСНО СЕ ВИЖДА, ЧЕ СА ПО-МАЛКО ОТ НАС НА ФИНАЛА. ВЪПРОСЪТ МИ КЪМ ЕВЕНТИМ И ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ Е КАК НИ ПРЕБРОИХТЕ, ЧЕ СМЕ БИЛИ 4200-5000?! И СЕГА КАКВО ИЗЛЕЗЕ 9000 СРЕЩУ 13000 ОТ КОИТО ПОЛОВИНАТА НЕ ЗНАЕХА, ЧЕ СА НА МАЧ И НЕ СЕ ЧУХА!

  • 8
   11

   Сигурен съм, че като остарееем, ще обясбявате на внуците, как сте били 20,000 на този мач. В душата ви е да лъжете – 36 -> 26

   • 7
    5

    Никой не иска да лъже. Ето ги фактите – да не кажа 9000, но със сигурност поне 8300 на 13 000 на финала. Сложете си ръка на сърцето и кажете, не е ли това много по близо до истината. За малко само вижте снимки, статистики от публиката на софийския мач. Никой не казва, че сме били повече, но не сме били и 4 200.

  • 3
   3

   ВЪПРОСЪТ ТИ Е МЕКО КАЗАНО НЕУМЕСТЕН!!!!….ТЪП И ЗВУЧИ КАТО ПОДИГРАВКА ЗА КЛОАКО МОТИФФФФФФ!:)))

 3. 9
  11

  Дано селяндурите играят мъжки и не се надупят на ЦСКА за да ни направят мръсно за второто място, ама всички ги знаем колко са долни и нищо чудно да им се нагъзят за да направят мръсно на Локо.

  • 7
   4

   Защо да ви помагаме? Ако искаш някой да ти помогне, първото нещо е да не го обиждаш със селяндур примерно…

   За Ботев е по-изгодно да загуби и за мен този мач е твърдо 1. Гоним 7-мо място, т.е. не бива да печелим много точки, а и мачът за купата е този, в който трябва да се хвърлим на 100%.

   Я да видим и малко статистика. За последните 20 години Ботев и Локо има една победа на Армията общо…

  • ПРЕМЕСТИЛ СИ СЕДАЛИЩЕТО ОТ КЮСТЕНДИЛ В ПЛОВДИВ:))))))))))
   1
   2

   Ти ташак ли си прайш бе аби????:)))) Ний сне вън от шестицата със сигуранция!!!!!…..ЦСКА то????? НИЙ СНЕ ЗАД АРДА, НА 8 МЯСТУ!!!!!! ПУФ ПАФ, СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФ?:)

 4. 6
  6

  Ний наЩа фракция жъ довайдами, ега жъ има кибапчита и Пепси!

 5. 7
  7

  Ние пак ще дойдем. Ай кънари,къде сте!!!!

 6. 10
  5

  Искаме отчет кой открадна парите от Бозата.

 7. 11
  4

  Циганите от локо днес още нямат декларация? Да не са им спрели интернета?

 8. 10
  9

  т. 7 -кИбаБчетЪ от Грилчо Арсов
  т.8 – нови салтанати и чалъми при просията.

  • 6
   4

   Майка ти ще дава промоция преди срещата,а сестра ти след нея. Ти ще правиш компания на Стикса на околовръстното

Comments are closed.