Бултрасите: Поздравления за всички, които участваха в хореографията за Тоско!

27
1207

Обединените фракции „Бултрас“ поздравиха всички привърженици на Ботев, които участваха в хореографията за починалия в Солун Тоско Бозаджийски.

„Поздравления за всички Ботевисти, които днес бяха на трибуните и участваха в хореографията за ТОСКО“, написа официалната страница на Бултрасите във Фейсбук.

27 КОМЕНТАРА

 1. 1
  1

  С ДВАТА РАВНИ МАЧА СЕГА И ЛЯТОТО СИ ВЪРНАХМЕ ДЪЛГА ЗА ПОДАРЪКА ОТ МЕСЕЦ МАЙ.СЕГА ПРОДЪЛЖАВАМЕ НА ЧИСТО.

 2. 10
  14

  LOKOMOTIV PLOVDIV абсолютен доминант след 1989 ШАМПИОН СУПЕРКУПА КУПА НА БЪЛГАРИЯ РЕКОРДЬОР ОТ ВСИЧКИ ПЛОВДИВСКИ ОТБОРИ ПО МАЧОВЕ В ЕВРОПА.15 МАЙ Е ПРАЗНИКЪТ НА ЦЯЛ ГРАД-НА ЕДНА ДАТА В ПЛОВДИВ ИДВАТ ТИТЛАТА ПРАЗНУВАНА ПРЕД 40 000 НА ПЛОЩАДА И ПОСЛЕ КУПАТА ПРАЗНУВАНА ПРЕД 10 000 ПРЕД ОБЩИНАТА.

  • 11
   3

   Не пред 10,000, пред 100,000 – поне, може и милион да бяха! 😀

   Рекордьор в Европа по какво? По дупене и по поемане на курове ли? Така може.

   • 7
    2

    Стоян канара каза и отсяка……пичаги ний може да сме селяни но сме жълти….а щом сме жълти значи сме насрани ва да сейба.

 3. 6
  8

  Много от Жълтите курви които пееха ,,С Жоро на море и всички в Буда бар“ Сега нека тези всички проститутки които ни пращаха при “Жоро“ да ходят мощно в Солун.Боклуци жълти утайки.Тоя тосю е бил организатор на нападението на Сашо и на доста други случки ето че си го получи.Въпреки всичко локомотивци пазиха тишина,нещастна жълта сган.

 4. Турците и циганите от околията изнасилени пред цяла България на финала на терена и по трибуните
  3
  6

  https://dsport.bg/otchetoha-rekordna-posestaemost-na-derbito-ot-nachaloto-na-veka.html

  Лъжата на турскоговорящите от околните паланки и села лъсна…
  Локомотивци са били колкото курвите на Ганчев, тоест 8-9000…
  Съвсем достатъчно да размажат от викане 12-13000 миризливи турци и цигани, събрани от околията, които цял мач си бъркаха в носа и зяпаха с недоумение отсрещния сектор!

 5. 11
  17

  ИСТИНАТА ЛЪСНА:ЛЕВСКИ ОБЯВИ ОФИЦИАЛНО ПРОДАДЕНИТЕ БИЛЕТИ ОТ ДЕРБИТО – 6962 САМО ЗА СЕКТОР Г. ГЛЕДАЙКИ И СРАВНЯВАЙКИ С ФИНАЛА НА 15.05 ЯСНО СЕ ВИЖДА, ЧЕ ЦСКА КАТО МАСА БЯХА ПО-МАЛКО ОТ НАС. ОНЗИ ДЕН С ТАЗИ ЦЕЛ ЗАДАДОХ ТОЗИ ВЪПРОС ЗАЩОТО МИ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ. КАТО ПРИБАВИМ И СЕКТОР В МОЖЕ ЛИ ЕВЕНТИМ И ВСИЧКИ ПАПАГАЛИ, КОИТО ПОЧТИ ГОДИНА НАМИЛАТЕ, ЧЕ СМЕ БИЛИ САМО 5000 НА ФИНАЛА КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОВА?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Турците и циганите от околията изнасилени пред цяла България на финала на терена и по трибуните
    3
    4

    https://dsport.bg/otchetoha-rekordna-posestaemost-na-derbito-ot-nachaloto-na-veka.html
    Колкото люляците на последното дерби, тоест 8-9000…Съвсем достатъчно да размажат от викане 12-13000 миризливи турци и цигани, събрани от околията, които цял мач си бъркаха в носа и зяпаха с недоумение отсрещния сектор!

  • 8
   6

   Виж сега мухльо. Обяснил съм отдавна. Всички знаем, че в БГ може да се влиза без пари на мачовете. Даже и на националния. Между продадени билети и реална публика разлика има. Като деца сме влизали безплатно “с придружител“ – някой непознат чичка. Също може да се промъкне нелегално човек, както вкарват и пиротехника. Националния побира около 43000. Беше разделен на 2 половини. От всички снимки и видеа се вижда с просто око, че нашата беше почти изцяло изпълнена. Само по крайчеца на сектор А имаше празни места – тоест около 20000. 1000 да са били офиц.лица в ложата – кажи ги 19000. Вашия сектор Г беше доволно пълен, но не изцяло, имаше видимо празни места във всички краища, така да се каже “разреден“. Бих ви дал около 7000 от 10-11000 места. Сектор В беше полупразен(скъпи ви се видяха от 30 леа билетите) – макс 2000. Така, че ви отпускам до 9000 да сте биле или 28-29000 се виждаше, че има на стадиона. Не забравяй, че много от вашите автобуси пристигнаха за 2-то полувреме, тогава и други са влезли гратис, щото на почивката всеки влиза-излиза и не могат да им хванат спатиите. Нидей гледа колко билети са продадени

   • 7
    11

    САМО БЕЗ МУХЛЬО ИНДИАНЕЦО. ИНАЧЕ СЪМ СЪГЛАСЕН, ЧЕ БЯХМЕ ОКОЛО 8000,ДРУГА ПЕСЕН ЗАПЯХТЕ СЕГА, НАЛИ БЯХА 4200,5000?!НА МЕН ПЪК МИ Е СТРАННО КАК ЗА ЕДИН ДЕН ПРОДАДОХТЕ 9000 БИЛЕТИ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ФЕНОВЕТЕ СА СВИКНАЛИ ДА КУПУВАМЕ В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ?!

    • 8
     8

     Мухльо, тоя пич може да си пише каквото си иска. На финала бяхме 15000 на 5000. Това е положението.

    • 2
     2

     Мухльо ще ти викам, щото викаш папагали, а сега индианец и крещиш. Както и да ги смяташ пак сме били над 2 пъти повече от вас. Виждаше се и с просто око. Вие в евротурнирите събрахте максимум 7500 на Лайнута, и там имаше празни места видимо

     • Турците и циганите от околията изнасилени пред цяла България на финала на терена и по трибуните

      8-9000 на 12-13000 мухльо….
      Истината излезе на яве…

 6. 12
  19

  Жълти проститутки върнете 14 000 лв на тези които са ги дали.Факлите струват 500 лв картоните и те толкоз.Когато настигнете нас по уважение елате ми се обадете.На Челси трансперант първо от наша страна в Русе на Ухото трансперант в Разград,на Чико ръкопляскане и трансперант на финала.На Тосю всички мълчахме имаше 1 2 дето се обадиха защото ваши малоумници в тишината да викат цигани.Защо не сме били изпратили съболезнования а Цска и Левски били.Защото този беше замесен в нападение над наш което едва не беше белязоно със смърт.Само че който тръгне гроб да копае първи той пада в него,ето че си намери майстора тоя тосю.Така че ние сме много интелигентна публика а не селски овчари като повечето от вас.

  • 14
   5

   Да, като ти прочетох мнението ти и разбрах колко си „интелигентен“.

 7. 10
  8

  Стоян канара каза че с тея пари си бил направил страхотно парти и вече не слушал Конушенската банда ами залагал на Бони М и Сиси Кеч ва да гоейба.

 8. 16
  21

  Наглостта ви надмина всяка една допустима човешка граница! 15000 лева за 5 чаршафа, това ли измисли плиткия ви ум? 15000лв дарени от хората с надеждата за нещо красиво и доста ще бъдат прибрани в джоба на някои от клуб 500. С подарени факли от Гърция и с найлони дарени от Асеновградска фирма. С какви очи ще дадете отчет за тези 15000 лв?Човещината задължава тези средства да бъдат дарени на близките, но вие много пъти сте показвали че сте с манталитет на търгаши и да печелите на гърба на хора, с които споделяте една любов не е прецедент. Низостта ви достигна дори до там да не уважите и минутата мълчание в памет на починалия ваш фен. Срам сте дори и за околията на Пловдив! Продължавайте да копаете, дъното е близо!

Comments are closed.