Марица загуби от Арда в контрола, спарингът със Спартак пропадна

0
323
Марица загуби от елитния Арда в контролна среща - 11.02.2020

 

Марица загуби с 4:0 от състезаващия се в елитната ни лига тим на Арда в контролна среща, играна във вторник на стадиона в Момчилград. Контролата бе предпоследна за възпитаниците на Борислав Караматев.
В срещата се видя, че разликата между Първа и Трета лига не е малка. Пловдивчани имаха малко шансове в офанзивен план и хвърлиха доста усилия в средата на терена и в отбрана, но без да се затварят. Срещата бе полезна за треньорския щаб на Марица, а в нея участие взеха почти всички, които бяха в групата за мача.
Головете за Арда отбелязаха Радослав Василев в 25-та, Румен Руменов в 39-та, Спас Делев в 48-та и Елиша Сам в 57-та минута.

Междувременно стана ясно, че контролата между Марица и Спартак, която трябваше да се играе в събота пропада, поради невъзможността на „гладиаторите“  да изиграят срещата в този ден.


МАРИЦА: Илия Николов, Йордан Пейчинов, Илиян Йорданов, Димитър Аврамов, Даниел Спасов, Костадин Дяков, Христо Янчев, Тодор Тимонов, Айкут Янъков, Олджай Алиев, Георги Георгиев (Горан Гръблев, Димитър Мичков, Борислав Дончев, Иван Мицев, Мартин Анастасов, Денис Палков, Александър Праматаров)