Кристиян Димитров: Ботев бе, е и ще бъде моето семейство!

68
1451

Кристиян Димитров направи прочувствено обръщение след трансфера си в Хайдук Сплит:

„Не знам откъде да започна! Нямах време да си кажа довиждане с всички.
Животът ежедневно ни поднася изпитания и предизвикателства, които ни позволяват след време да си дадем равносметка до къде сме стигнали, от къде сме минали, кога сме започнали и струвало ли си е всичко. Ботев ме създаде, Ботев ме изгради, Ботев ме научи да вярвам в силата си, да не се предавам и да гоня мечтите си! Сега си тръгвам, точно заради това, мечтаейки и искайки да бъда, опитвайки да бъда, по – добър и по – успешен! Обичам футбола, а Ботев бе, е и ще бъде моето семейство, моя дом! Дом, който ме възпита и показа, че футбола е нещо повече от игра, футбола е любов, отношение и начин на живот! Благодаря за професионализма на всички, с които съм работил – ръководство, треньори и колеги! Благодаря и на вярната ни публика, с която заедно празнувахме и страдахме! Изживях незабравими моменти, доживотно запечатани в съзнанието ми!
Давах всичко от себе за Ботев,оставих душата си в отбора. Затова и си тръгвам спокоен.
Днес тръгвам, но никога не ще забравя кой съм и от къде съм ….
Благодаря ти Ботев Пловдив“

68 КОМЕНТАРА

 1. 4
  1

  Кико най добронамерено и възпитано не споменава името на Кюмуркюлюбю Столипиново, но горчилката в устите на Мангасарян е толкоз силна, че те изливат на воля злобата си. Ами това само може да го мотивира повече. Успех Кристияне!

  • 1
   3

   Горчивото крачолче,ли? За него ли говориш?

   • Вие сте си ебали майката малоумна и дори не си спомняте как точно стана гола и къде беше Кристиян, абсолютни шизофренни психопати…

    • Дразниш ли се,жълтурко!? По-спокойно с нервите,ще имаш нужда от тях всеки път,когато си спомниш за поразяващата пета.

     • 2
      1

      Ще си го преместя от единия в другия крачол. Татуирайте си по една пета на челата. Радвайте се, че Тошко го няма пак да ви шибне една Буферка от центъра.

 2. Кристиян го сложи в черните човки на мангалите
  10
  7

  Кристиян юноша на циганите ама вика БОТЕВ е семейство и там учат на всичко, а не в столипинскяи катун локо

  • 9
   7

   Благодарим ти Криско за фамозния крачол с който ни направи най-нещастните на света……..В твоя чест Стоян канара пуска нова серия мрежови крачолчета с които ще разбие пазара у Ракуски ва да тейба.

 3. 8
  9

  Да си жив и здрав, машино! Мигът, който ни подари, когато се оказа най-големия гратисчия, изгледал най-Фамозния гол във Финала на финалите най-отблизо и без билет ще остане завинаги в сърцата и паметта на Пловдивчани! Ти доказа, че правилно си бил закърмен с великата черно-бяла идея и където и да отидеш, каквито и глупости да ръсиш, тя завинаги ще остане в теб! Сполай ти, Кристиянчо! Както и това: Непрекъснато се убеждавам, че това жълтите мангали са невероятно кухо племе! Живеят някакъв свой, измислен живот, в който те са някъде в небесата и тотално са загубили връзка с действителността. Която няма нищо общо с изкривената им реалност! Абе, Кристиянчо мамин, абе малоумник, ще го кажа така: КОГА СТАНА ЦИГАНИН, КОГА ТИ ПОЧЕРНЯ г*за И НА ТЕБ? Още отишъл-неотишъл в жълтата кочина и се НАУЧИ ДА ЛЪЖЕШ КАТО ДЪРТ ЖЪЛТ ЦИГАНИН!!! Половината от тия глупости, които някой те е накарал да напишеш не са верни, но ти си го знаеш и сам, ама като си си дал жълтия ромски задник под наем на мангалите така ще е! Старите хора са го казали много точно: КОЙТО ЗАБРАВИ ОТКЪДЕ Е ТРЪГНАЛ, НИКОГА НЯМА ДА СТИГНЕ ЗАКЪДЕТО Е ТРЪГНАЛ! Ама той проблемът си е твой, жълта грозна мангусто! Може да си всякакъв като човек и все ще се намери кой да ти е приятел, НО ПРЕДАТЕЛЯТ НИТО ИМА РОДИНА, НИТО ЖИВЕЕ ЧЕСТИТ ЖИВОТ! Заминавай на майка си в жълтия разпран задник чуЙ: най-добре никога повече, за нищо на света, при никакви условия и на никаква цена не се вяствай по тия ширини, защото както казах- ЗА ПРЕДАТЕЛЯ НЯМА РОДИНА!

  • 13
   6

   Каква съдба ,да си вечно втори в града.
   Да те посрещат с „Цигани“ на всеки стадион!
   Смятай ,колко време и енергия си изхабил да изсереш това лайно ,което прочетох до втория ред и се отказах!
   Чакаме ви в събота да ви закрием циганки от столюпиново!

   • 7
    6

    Кой ще закриваш ,бе,паун миризлив.ХАХАХАХАХ, закриването беше на 15.05.2019.

    • Циганите наврени в ъгъла на националния от жълто море
     12
     5

     Всички видяха кой е господар на Пловдив точно на загубения финал цяла България разбра по броя на феновете, че Пловдив е БОТЕВ
     15 000 жълти сърца срещу 4200 цигани

     • 2
      4

      За Вас остава,забележи-някакви си недоказани брой фенове,а за нас е най-сладката купа в историята на България. Ако ти е по-лесно да си повтаряш тая мантра,повтарай си я,ама тва няма да Ви донесе скъпоценната купа,повярвай!

     • И как реши,че това са 15000?Секторът зад вратата е 7000-7500,а на централната да имате около 3000-4000. Реалното съотношение беше приблизително 13000 към 7000 и около 2000 неутрални фена,които се намираха на центраната трибуна,заради дъжда. Ама жълтите Ви грандомански изказвания нямат край.Но това говори много лошо за Вас-бяхте надвикани от почти два пъти по-малко хора. Жалка история…за спечелването на мача-там е ясно.Радостта остава завинаги в черно-бяло!!!

  • АМИ КАМБУРОВ ОТКЬДЕ Е ТРЬГНАЛ ,МНОГО СТРАННИ, СЕГА КРУШО ДА НЕ ИСКА ПРОЦЕНТ ЗА КРИСИ,ПАК ГЛЕДАТ В КАНЧЕТО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ейййй, това черно-белите идиотчета с коментарите си отново и отново доказват колко са жалки, злобни и силно комплексирани от БОТЕВ и всичко, което е, а те не са! Не могат да се поберат в жалките си кожи, че за разлика от БОТЕВ за тях не се намери дори 1 юноша или играч, който да каже че за тях Локо е любов, дом,семейство, докато във великия БОТЕВ те не са 1-2, а мноооого! Дерзайте мишки, и след 10-20 години си спомняйте и говорете за случайната петичка на Ожболт, но БОТЕВ винаги е и ще бъде повече от всичко и всички! БОТЕВ е един! А на Крис -много успехи!

 4. 1
  2

  Да оставим опечалените да лекуват мизерията си. Не мога да им съчувствам. Първо, Кико им затръшна вратата, после им я разби, а накрая ги захвърли на бунището.

 5. 6
  9

  Да си жив и здрав, машино! Мигът, който ни подари, когато се оказа най-големия гратисчия, изгледал най-Фамозния гол във Финала на финалите най-отблизо и без билет ще остане завинаги в сърцата и паметта на Пловдивчани! Ти доказа, че правилно си бил закърмен с великата черно-бяла идея и където и да отидеш, каквито и глупости да ръсиш, тя завинаги ще остане в теб! Сполай ти, Кристиянчо!

 6. 7
  10

  Всички пловдивчани ти благодарим за Купата. Жив и здрав да си, че ни дари с най-ценния трофей в историята на българския футбол.

  • 21
   11

   Миризлив и самозабравил се мангал, кой ти дава права да говориш от името на всички пловдивчани? Вие сте кюстендилско-цигански хибрид, който няма общо с хилядолетния ни град! Пудавиебамайката локомотивоциганска!

   • 7
    19

    Ало,Сопот,я по-тихичко,че ме заболя главата от дива селяния

    • 4
     6

     Задника боли ли и той или вече не ти прави впечатление?

     • 4
      7

      На Вас Ви влезна пета в дирниците,мен няма какво да ме боли

     • Не се обяснявай, мангал. Ако си ербап ела да провериш. Само да не изчезнеш и ти като курвата стиксчо.

     • Заповядай ти,да видя как ще изчезна.Не знам за Стикс,но ако наистина му се случило нещо,то това доказва какви комплексирани селяндури сте.Анонимните ти заплахи са най-лесното нещо на света. Друго си очи в очи да ми гокажеш.

 7. 21
  4

  Не обръщайте внимание на завистиливи и злобни коментари. Някой си нещастник написал нещо… на кого му пука? Успех на Кристиян! Дано Хайдук е просто една стъпка напред. Работов да се стяга, Кристиян му показа, как стават нещата.

 8. 6
  10

  Как мо омекнаха краката при петата няма да забравя

 9. 25
  3

  Късмет занапред! Имаш всички качества, сега зависи от теб!

  Само Ботев, само Пловдив!

 10. 21
  1

  БЛАГОДАРИМ ТИ БАЧЕ КИКО И УСПЕХ!

  ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!

 11. 24
  4

  Браво Кристияне! И той го сложи в черните цигански усти. Юноша на локо ама вика Ботев ме изгради и Ботев е моето семейство

  • 4
   13

   Хахаха,седеше като стълб на гола с пета.Ама как до виниш,че изпитва страх от големия отбор

  • 2
   3

   Само никъде не прочетох че някой ден ще се върне .
   Малко хладка вода да се подмият помакините ,
   ама за връщане на село нито дума.

 12. 16
  1

  Кристиян Димитров:“ Ботев ме създаде, Ботев ме изгради, Ботев ме научи да вярвам в силата си, да не се предавам и да гоня мечтите си! Днес тръгвам, но никога не ще забравя кой съм и от къде съм ….Благодаря ти Ботев Пловдив“
  Това написа бате Кико!
  Същото написа и Езе когато се махна от Локото………

 13. 6
  23

  Типично жълтурско обръщение! Просто момче!
  Само простак не помни откъде е тръгнал!
  Ако не се реализира в Хайдук, което е твърде вероятно, просто ще се върне на село, ако въобще го искат и там!? Съдбата никога не забравя!

  • 14
   3

   Много сте интересни циганките като кълнете за съдба. Ами тя ако съдбата го връща нали се сещате, че скоро трябва да сте забравени някъде из „Б“ група!

   • 4
    9

    Поради коя причина трябва да сме в Б група?

  • 10
   3

   Помни. И го е срам. Много го е срам. Просто тогава селския беше съсипал нашия ДЮШ. Кристиан е син на ботевист, дядо му е ботевист и той самия винаги е бил ботевист. Това, че е тренирал като дете във вашата школа не го прави буфер. Камбуров и Зума също са тръгнали от Ботев, ама не си ги пишем за легенди на нашия клуб, нали клошар?

  • 6
   1

   Като вашите легенди ли,като Камбуров,Като Жоро Илиев…или за тях е друго.Те винаги са били ваши.Пу да ва е.ъ в плиткоумните мангали.Мангалска му работа!!!

  • То и Камбура ще се завърне, ама друг пьт!!!!!!!!!!

 14. 8
  17

  Човек не трябва да забравя откъде е тръгнал. Иначе се самозабравя.
  Кристиян явно вече го е направил.

  И все пак да му го припомня. От Локо Пд тръгна. И далече няма да стигнеш.

   • 1
    6

    И кое от това, което съм написал не е вярно?
    Истината боли, а болката от гаврата с петата е друг вид, но за нея тук не говорим.

  • 5
   4

   Помни. И го е срам. Много го е срам. Просто тогава селския беше съсипал нашия ДЮШ. Кристиан е син на ботевист, дядо му е ботевист и той самия винаги е бил ботевист. Това, че е тренирал като дете във вашата школа не го прави буфер. Камбуров и Зума също са тръгнали от Ботев, ама не си ги пишем за легенди на нашия клуб, нали клошар?

 15. 8
  23

  Непрекъснато се убеждавам, че това жълтите мангали са невероятно кухо племе! Живеят някакъв свой, измислен живот, в който те са някъде в небесата и тотално са загубили връзка с действителността. Която няма нищо общо с изкривената им реалност!
  Абе, Кристиянчо мамин, абе малоумник, ще го кажа така: КОГА СТАНА ЦИГАНИН, КОГА ТИ ПОЧЕРНЯ ГЪЗА И НА ТЕБ? Още отишъл-неотишъл в жълтата кочина и се НАУЧИ ДА ЛЪЖЕШ КАТО ДЪРТ ЖЪЛТ ЦИГАНИН!!! Половината от тия глупости, които някой те е накарал да напишеш не са верни, но ти си го знаеш и сам, ама като си си дал жълтия ромски задник под наем на мангалите така ще е!
  Старите хора са го казали много точно: КОЙТО ЗАБРАВИ ОТКЪДЕ Е ТРЪГНАЛ, НИКОГА НЯМА ДА СТИГНЕ ЗАКЪДЕТО Е ТРЪГНАЛ! Ама той проблемът си е твой, жълта грозна мангусто! Може да си всякакъв като човек и все ще се намери кой да ти е приятел, НО ПРЕДАТЕЛЯТ НИТО ИМА РОДИНА, НИТО ЖИВЕЕ ЧЕСТИТ ЖИВОТ! Заминавай на майка си в жълтия разпран задник чуЙ: най-добре никога повече, за нищо на света, при никакви условия и на никаква цена не се вяствай по тия ширини, защото както казах- ЗА ПРЕДАТЕЛЯ НЯМА РОДИНА!

  • 12
   1

   Защо пишеш за Камбура в тема за Бачи Кико?

   • 3
    6

    Камбура беше дълбока резерва в Ботев и ако не беше дошъл в Локомотив никой нямаше да знае за него.При „великия“защитник,ситуацията си беше чисто предателство и то за някоя стотинка в повече.Намекът ти е неуместен.

  • 3
   1

   Аааааа за предатели се обърни към тартотите ви и половината ви агитка.МНОГО хубаво си го написал тва,поздравления.Колко си жалък само…

 16. 6
  15

  ЕНИЧАР! Дългата ти коса не може да скрие празната ти глава!

 17. 29
  2

  Евалла Кико! Винаги един от нас. Хайдук е голям тим, докажи че можеш! Успех! Не слушай завистливите и огорчените псевдо локомотивци, така е в живота-винаги има калтаци, подмини ги с пренебрежение и гледай напред!

 18. 7
  24

  Ами ако не научиш хърватски и теб ще те върнат като мен ,.

 19. 9
  30

  Жалко поведение! Типично лицемерие за жълтур! Локомотив те откри и създаде, а Ботев просто те отрадна! Или по точно се продаде за няколко сребърника!

 20. 6
  12

  Ок съм да се продаде,но неможеше ли да изчакат 5 дена,хем да го изпратим подобаващо.

   • 5
    10

    Да, Бойко го е уредил🤣🤣🤣 само дето това няма да облекчи жълтия гъзобол след петата от финала!!!

Comments are closed.