Родопа (Смолян) с нов спонсор

0
1527
ст. "Септември", Смолян

Един от основните онлайн букмейкъри „Ефбет“ става генерален спонсор на футболен клуб „Родопа-Смолян“. Договорът е подписан преди дни от представител на компанията и председателя на Управителният съвет на тима Валентин Кюлхански. „Ефбет“ се ангажира да подпомага финансово клуба от Смолян в следващите 5 години. Освен това, ще подсигури и пълна екипировка на италианската фирма „Макрон“ на представителният тим на „Родопа- Смолян“.
„Договорът ще допринесе за финансовото спокойствие в клуба, като се надяваме да сме си взаимно полезни“, коментира Кюлхански.
Договорът на „Ефбет“ и „Родопа-Смолян“, се случва след като ръководството на Община Смолян предложи на местният Общински съвет да приеме отдаването на места в родопския град за реклама на компанията.

Собственикът на „Ефбет“ Цветомир Найденов издържа и втородивизионния „ЦСКА-1948“, който претендира, че е автентичният клуб на армейците.

Преди няколко дни Найденов направи шокиращи разкрития за бившия си съдружник Васил Божков, като го обвини в поръчкови убийства и изнасилвания. Той е и основен свидетел на прокуратурата срещу хазартния бос Васил Божков.

Петя Гайдарова/в. „Марица“