Първо в PD: Кристиян Димитров е играч на Хайдук Сплит

79
4303

Кристиян Димитров е играч на Хайдук Сплит, научи PlovdivDerby.com. Бранителят е подписал договор с хърватите за срок от 2.5 години!

Както първи ви съобщихме Кристиян Димитров замина за преговори с хърватите преди 2 дни! PlovdivDerby.com първи ви разкри с кой ще преговаря бранителя! Както вече ви информирах по наша информация в касата на Ботев ще влязат 450 000 евро плюс процент от следваща продажба на играча! Трансферът е осъществен от бившия играч на Ботев Пловдив Иван Чворович, за когото това е първо голям трансфер в новото му поприще като агент.

79 КОМЕНТАРА

 1. Ботев продаде най-добрият си играч, лятото Смаил Ага опъва кинтите и на Шкембо и кой от къде е.

 2. В този кенеф, освен тъпаци, има ли други да пишат? Имаше един интелигентен човек Кавала, но и той се отказа да се бори с прасетата.

 3. 4
  2

  От 400 000 евро, 20 000 за Локо Пловдив, защото е юноша на този клуб и 340 000 на Желко! С другите да си платят тока и водата на базата, че не са ги плащали от миналата година!

  • Какви 400,000 какво Евро 150,000 лева са взели бе повече жалтити лъжат

   • И да добава 150,000 лева минус 5% остават им къмту 149,995 лева коету е нищу

 4. 3
  2

  ИНФОРМАЦИЯ!!! Днес през мрежата на eventim са закупени билети от мангалите за нашия сектор!!! Тъй като няма да могат да влезнат с тези билети в техния сектор(както си въобразяват), сигурно ще ги насадат при нас

  • 4
   3

   И да дойдат в нашия сектор какво от това ? 50 мангала какво ще направят ? Ще си стоят кротко иначе ще летят от терасата на централната направо на тъча за смяна.

   • 4
    3

    50 локомотивци ще ви избият от бой! Моли се да не е истина!

    • 2
     1

     Извинявай, аз забравих, че локомотивците са спартанци или беси ли бяха, какви бяха ? Май и те не знаят.

  • И как са ги разбрали чии фенове са купили билети тия от ивемтим бре? Ей, тва жълтурите сте адски прости животни!

 5. 9
  2

  УСПЕХ !!! РАДВАМ СЕ ЧЕ СЕ ОТЪРВА ОТ РОДНАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ

  • 5
   1

   Дано поне си е взел мрежичка за крачолчето.

 6. 17
  9

  Яжте лайна, мрете в помия мръсни черно-бели отрепки!

  • ЛАЙНАТА са за вас, ЖЪЛТИ ЦИГАНИ, за нас са вашите жълтите ДУПЕТА , вие сте КУРВИТЕ на ДОМУС АГА и Локомотив.

 7. 4
  2

  Какво представлява договорът за трансфер?

  Според изследването „The economic and legal aspects of transfers of players”[1] договорът за трансфер представлява тристранно споразумение между професионален състезател, досегашния му клуб и клуба, към който той се присъединява, където:

  първият клуб се съгласява предсрочно да се прекрати трудовия договор на играча;
  вторият клуб – да плати трансферна цена за това прекратяване на първия, както и компенсация на всички клубове, които са допринесли за обучението на спортиста;
  играчът се съгласява да смени клубната си принадлежност.
  По смисъла на §1, т. 5 от Допълнителните разпоредби на Закона за физическото възпитание и спорта (ЗФВС) трансферът на спортисти е нормативно регулиран акт за промяна в клубната принадлежност и състезателните права на спортистите. Съгласно чл. 13, т. 3 ЗФВС спортните клубове[2], след придобиване на членство[3] в съответната лицензирана спортна федерация (Български футболен съюз)[4], имат право да извършват трансфер на спортисти. за обучение на футболиста

  Съгласно правилата на FIFA (чл. 21 от Правилата за статута и трансфера на играчи) 5% от трансферната сума се разпределя между клубовете, които са допринесли за развитието и обучението на състезателя между 12- и 23-годишна възраст. Компенсация за обучение не се дължи след навършването на 23-годишна възраст на футболиста. Правилата за разпределението на сумата между отделните клубове, ако състезателят е преминал през детско-юношеските школи и младежките формации на повече отбори, са установени в приложение 5 от същите правила[19]. Tези разпоредби се отнасят само за международните трансфери[20], a при националните трансфери[21] правилата за компенсацията се определя от съответната национална асоциация.

  Съгласно чл. 28 ПДТФ при трансфер компенсация се дължи на предишните клубове за времето, в което ефективно са тренирали състезателя. Приема се, че в трансферната цена е включена и дължимата сума за компенсация, като в Правилника на БФС не е посочен размерът на компенсацията и по аналогия може да се използва разпоредбата в Правилата на FIFA, според която тя представлява 5 % от цялата трансферна сума. За разпределението на компенсацията при националните трансфери се прилага чл. 26, ал. 1 ПДТФ[22]. Споровете относно основанието и размера на компенсацията се разглеждат от Арбитражния съд при БФС (чл. 31 ПДТФ).

  Съгласно решение C-325/08 („Olivier Bernard”)[23] на Съда на Европейския съюз компенсацията за обучение не представлява ограничение на свободното движение на работници, доколкото чрез стимула на бъдещите ползи неговата цел е насърчаването на активната работа с подрастващите състезатели и развитието на детско-юношеските школи.

  • 13
   5

   Локомотив също ще получи пари от този трансфер в размер на 5%

   • 13
    10

    Ще получат ако се държат прилично, иначе ще получат един кур.

    • 7
     4

     5% от 2.50 лева прави 12.5 стинки. Нека влачат от мен да мине, 13 ст.

 8. 14
  22

  НЯМА СЕ ПЛАШИТЕ БРАТЯ ПОМАЦИ,БАТ КРИСО ГО ПРОДАДОХМЕ ЗА 2 МИЛИОНА ЕВРА.СПЕТЕ СПОКОЙНО ЧЕДА ПОМАШКИ ВЗЕХМЕ ПОВЕЧЕ ПАРА ОТ ОНИЯ КЪДЕТО НИ ОНОДИ С ПЕТАТА

 9. 37
  10

  Смешни пари за най-добрият ни защитник ! ЗАЩО бе ? Тъпанари гербави , ачовци , самуиловци , прасета ? Защо ??? Та това са парите за един мезонет в София ! Как не ви е срам ! Само влачите и сучите от Клуба , нищо не давате , мама ви крадлива ! Какво става с обещанието за строеж на Колежа от Държавата ????

  • Пич, прав си но само да някъде. Не мислиш ли че голям дял в това решение има и Кристиян? На кой читав футболист му се рита топка в България? Само на наш Тошко. Цената на Димитров е 500,000 долара! Превърни ги в Евро и ще видиш дали сме го подарили. Ти можеш да искаш и 50 милиона, но има ли луд да ги плати?

 10. 31
  3

  Абе пичове какво спорите и пишете дивотии , а не си изкарате главате от задника ?! Кристиян ( национален състезател ) , го продават за 900 000 лева , ама сега били много по-малко , ама били повече , все тая , не са повече от 500 хиляди евра , което е хипер смешно , което пък идва да покаже колко много сме зле …..Има състезятели , които ги вземат на ден тези пари , а ние тука спорим кой е по-по-най от тинята и мизерията …Истината е , че сме последна дупка на кавала , та даже и зад кавала сме ( където падат плюнките ) , та ставате смешни с такива безмислени спорове , ПРОСТО СМЕ ТРАГИЧНИ , ДАЖЕ ЕДИН НОРМАЛЕН СТАДИОН НЯМАМЕ В ПЛОВДИВ …ЗА КАКВО ИЗОБЩО ГОВОРИМ…ТА КАРАЙТЕ Я ПО-СПОКОЙНО

 11. 15
  24

  Спасов и останалите жълти уриди, защо в dsport пише че сумата е 400 000 а вие тук 450 000?
  Да не говорим, че реалната сума за трансфера не е дори половината от обявената! Хайде, попитайте молива!

  • 4
   2

   Специално за вас, продадохме го за 2 лева и пеесе стинки. На вас се полагат 5%. Духайте!

  • 2
   3

   Ожболт е хванат да прави минети на Езе и за това ги няма в Локоспор

 12. 14
  25

  Циганите незнам, но ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ още през 1990-та взеха 1.2 милиона ДОЛРА за Христо Колев от Панатинайкос! Отделно получиха 3 комплекта пълна екипировка за първия отбор и чисто нов автобус „Сетра“! Хайде сега селянино направи си сметка, колко пари е бил трансфера и на колко се равняват днес онези над 1, 2 млн. Лева! Ходи сега да си изрежеш ноктите! Жълт урод!

  • 20
   7

   Само да отбелажа, че уроди са само циганите в черно-бяло. Чикиджийчета с малки пишлета, кир под ноктите, посрани гащи, с майки, курви като жената на лИгендата им Христо Бонбонеффф.

  • „Не знам“ са две думи, за разлика от неграмотен!

 13. Home Ботев
  Първо в PD: Кристиян Димитров е играч на Хайдук Сплит
  By PlovdivDerby.com -10.02.2020392174

  Искате ли здрава и красива кожа през зимата?
  Кристиян Димитров е играч на Хайдук Сплит, научи PlovdivDerby.com. Бранителят е подписал договор с хърватите за срок от 2.5 години!

  Както първи ви съобщихме Кристиян Димитров замина за преговори с хърватите преди 2 дни! PlovdivDerby.com първи ви разкри с кой ще преговаря бранителя! Както вече ви информирах по наша информация в касата на Ботев ще влязат 450 000 евро плюс процент от следваща продажба на играча! Трансферът е осъществен от бившия играч на Ботев Пловдив Иван Чворович, за когото това е първо голям трансфер в новото му поприще като агент.

  ОЩЕ ПО ТЕМАТА

  Локомотив
  Локо Пд подписа с още един нов играч

  Ботев
  Ботев Пд разпространи информация за мача с Локомотив

  Локомотив
  Първо в PD: Ето колко билета ще получат феновете на Локо Пд за дербито с Ботев!
  39 КОМЕНТАРА
  Прост жълт помак
  10.02.2020 at 19:55
  6
  Га жа довадят крановете ва кьнари?

  Reply
  Анонимен
  10.02.2020 at 19:55
  7
  Тоя нали преди 2 месеца даваха за него 850 000 евро някви румънци? Сега за 200 000 евро го дали но пишат 400 000! Жълти курви! Няма по-гнусна сган от жълтата!

  Reply
  Рачко
  10.02.2020 at 19:51
  1 4
  Успех, Кристиане, ти можеш и си един от нас! Успех и на Аргилашки- тренирал стрелба отдалеч, за да подобри постижението на Тошко от центъра. Каза ми, че на Луков задника и без това е пръснат, та ще му влезе с лекота!

  Reply
  Анонимен
  10.02.2020 at 19:51
  8
  Обявената сума е далеч по-млка! Само глупаците вярват!

  Reply
  Майна
  10.02.2020 at 19:48
  2
  Можете и по-скъпо да го продадем,но и тази сума е доста добра за България.Успех на Кристиян.

  Reply
  Жълто-Черна Доминация
  10.02.2020 at 18:39
  10 7
  Радвам се за Кристиян, но жалко за Ботев! Клуба изгуби един от най-добрите си футболисти. Тамън се зарадвах преди седмица, че Кристиян и Бандаловски ще сформират една добра двойка централни защитници, а то каква била работата. Все пак успех на Кристиян, заслужи си трансфера. Пиргов да се стяга, а дано Работов успее да се наложи. Само Ботев!

  Reply
  Само в Пловдивдерби
  10.02.2020 at 18:38
  9 5
  От Хайдук Сплит за трансфера на звездата на Ботев: https://www.youtube.com/watch?v=n0aw283Vdlg

  Reply
  😁
  10.02.2020 at 18:27
  9 5
  Браво. Добър трансфер. Успехи за напред. Дано заиграеш в силно първенство някой ден. Работов твой ред е да докажеш че си готов.

  Reply
  SAMO BOTEV
  10.02.2020 at 18:18
  6 6
  https://prikachi.net/images/Lzg3m.jpg

  Reply
  Зума каза: Локо са цигани
  10.02.2020 at 18:13
  4 7
  https://images.app.goo.gl/1HRHPw9iuTuRcK357

  Reply
  Анонимен
  10.02.2020 at 18:57
  4 7
  Олигофри, въпгосният Кристиян е юноша на Локомотив! И вие бяхте с капитан чист цигани от Лом! Никой друг отбор го няма този срам, но нали сте безмозъчни и не сте в състояние да схванете реалността!

  Reply
  Циганите наврени в ъгъла на националния от жълто море
  10.02.2020 at 19:13
  2 3
  Точно ти и останалите мангали сте олигофрени, Ваш юноша, а ние лапаме парата. Кой е олигофрен?

  Reply
  Канар
  10.02.2020 at 19:19
  1 3
  Къв ваш юноша е Кристиян бе капут? Македонците много имат да учат от вас.

  Reply
  Не се сещам нещо
  10.02.2020 at 18:04
  4 5
  Циганите за кой футболист са взели 1 милион?

  Reply
  селска работа
  10.02.2020 at 18:11
  7 6
  Вчера бяха 400К, а днес са 1 милион.
  Няма лошо – тъкмо ще си платите дълга към Желко

  Reply
  Локо са цигани и курви на Пеевски
  10.02.2020 at 18:12
  3 6
  Ами трябва да ходиш на училище в Столипиново, Вълчо.
  450 000 евро са 900 000 лева

  Reply
  БотевЪ са собственост и курви на Пеевски и ЛЪЖЦИ
  10.02.2020 at 19:13
  3 1
  Всъщност тги трябва да ходиш на училиюе, Хасан! Там ще те научат, че 900 000 е МНОГО по-МЛАКО от 1 000 000…

  Reply
  😂
  10.02.2020 at 19:38
  1 2
  Всъщност са 877500 ако трябва да сме точни, но те жълТУРЦИТЕ освен да преовеличават и да лъжат друго не могат!!!

  Пловдивчанин
  10.02.2020 at 19:49
  2
  Циганите незнам, но ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ още през 1990-та взеха 1.2 милиона ДОЛРА за Христо Колев от Панатинайкос! Отделно получиха 3 комплекта пълна екипировка за първия отбор и чисто нов автобус „Сетра“! Хайде сега селянино направи си сметка, колко пари е бил трансфера и на колко се равняват днес онези над 1, 2 млн. Лева! Ходи сега да си изрежеш ноктите! Жълт урод!

 14. 11
  12

  Га жа довадят крановете ва кьнари?

 15. 14
  10

  Тоя нали преди 2 месеца даваха за него 850 000 евро някви румънци? Сега за 200 000 евро го дали но пишат 400 000! Жълти курви! Няма по-гнусна сган от жълтата!

 16. 16
  6

  Успех, Кристиане, ти можеш и си един от нас! Успех и на Аргилашки- тренирал стрелба отдалеч, за да подобри постижението на Тошко от центъра. Каза ми, че на Луков задника и без това е пръснат, та ще му влезе с лекота!

  • 5
   10

   Ама как ви ебахме на финала…

 17. 12
  11

  Обявената сума е далеч по-млка! Само глупаците вярват!

 18. 3
  7

  Можете и по-скъпо да го продадем,но и тази сума е доста добра за България.Успех на Кристиян.

 19. 25
  9

  Радвам се за Кристиян, но жалко за Ботев! Клуба изгуби един от най-добрите си футболисти. Тамън се зарадвах преди седмица, че Кристиян и Бандаловски ще сформират една добра двойка централни защитници, а то каква била работата. Все пак успех на Кристиян, заслужи си трансфера. Пиргов да се стяга, а дано Работов успее да се наложи. Само Ботев!

 20. 20
  6

  Браво. Добър трансфер. Успехи за напред. Дано заиграеш в силно първенство някой ден. Работов твой ред е да докажеш че си готов.

  • 9
   13

   Олигофри, въпгосният Кристиян е юноша на Локомотив! И вие бяхте с капитан чист цигани от Лом! Никой друг отбор го няма този срам, но нали сте безмозъчни и не сте в състояние да схванете реалността!

   • Циганите наврени в ъгъла на националния от жълто море
    9
    6

    Точно ти и останалите мангали сте олигофрени, Ваш юноша, а ние лапаме парата. Кой е олигофрен?

   • 7
    5

    Къв ваш юноша е Кристиян бе капут? Македонците много имат да учат от вас.

    • 1
     3

     Жълт дебиле,ами наш юноша е. Това , че ти не си в мас си е твой проблем. Ушото или Лицето , което ви се води идол, не е пловдивчанин и не е ваш юноша. Факт!

   • 1
    1

    Не сме забравили, че имахте за капитан най-черния циганин на света. Юлиян Джевизов. Спомнете си лайнари.

 21. 10
  8

  Циганите за кой футболист са взели 1 милион?

  • 9
   12

   Вчера бяха 400К, а днес са 1 милион.
   Няма лошо – тъкмо ще си платите дълга към Желко

   • 8
    9

    Ами трябва да ходиш на училище в Столипиново, Вълчо.
    450 000 евро са 900 000 лева

    • БотевЪ са собственост и курви на Пеевски и ЛЪЖЦИ
     6
     7

     Всъщност тги трябва да ходиш на училиюе, Хасан! Там ще те научат, че 900 000 е МНОГО по-МЛАКО от 1 000 000…

     • 4
      5

      Всъщност са 877500 ако трябва да сме точни, но те жълТУРЦИТЕ освен да преовеличават и да лъжат друго не могат!!!

  • 6
   8

   Циганите незнам, но ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ още през 1990-та взеха 1.2 милиона ДОЛРА за Христо Колев от Панатинайкос! Отделно получиха 3 комплекта пълна екипировка за първия отбор и чисто нов автобус „Сетра“! Хайде сега селянино направи си сметка, колко пари е бил трансфера и на колко се равняват днес онези над 1, 2 млн. Лева! Ходи сега да си изрежеш ноктите! Жълт урод!

   • 12
    12

    Ей Молив, има лошо – скоро всички ще разберат че сме мошеници и продаваме развалена стока!
    А и под „ТУК“ сигурно имаш в предвид джоба на проксито на Пеевски?!
    Защото не ги дава нито за футболисти, нито за стадион!!

   • Георги Андонов: „В БотевЪ расте само този, който умее да лиже гъ**ве!“
    11
    12

    Молив, ти колко взе от тези пари?

   • 7
    7

    .. и ще идат у Желко ако някой селски циганин не ги открадне.
    Пазете ги, на село се краде много

 22. 14
  28

  ТОЗИ ПРОДАДЕ МАЧА НА ЦИГАНИТЕ И СТАНАХМЕ ЗА ПОСМЕШИЩЕ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.СРАМ МЕ Е ЧЕ БЯХ ЖЪЛТ!!!

  • 14
   7

   По-срамно е да се правиш на жълт. Цял живот жълтите са ви в акъла.

   • 1
    1

    И в акъла и в задниците – то живот ли е… Циганска съдба.

 23. Циганите наврени в ъгъла на националния от жълто море
  20
  12

  Успех на Кристиан! Толкова пари циганите от локо не са взимали за футболист в историята си и като локомотив и като велбъжд

  • 10
   18

   И какво като не сме взимали ? Какво се радвате на някакви пари, които няма да ви помогнат с нищо не мога да разбера ! То бива да сте прости, но това вашето граничи с най-простото на простотията!

 24. 8
  4

  Ще носи снимка на сестра ти от околовръстното

 25. 12
  20

  А мрежичка за крачолчето ще вземе ли за Сплит.

Comments are closed.