Отложиха контролата Борислав – Родопа, Гигант (Съединение) разби Димитровград

0
488
Гигант (Съединение) победи с минималното 1:0 Борислав (Първомай) в нова контрола между двата тима/29.01.2020

 

Контролата между „Борислав“ и „Родопа-Смолян“, която трябваше да се играе в събота в Първомай се отлага. Причината е в усложнените метеорологични условия. Новата дата за приятелската среща е 11 февруари (вторник),  от 14 часа на стадиона в Първомай.

Подготовката на „Родопа-Смолян“, за пролетния сезон на Трета лига – Югоизточна група продължава в Смолян. От началото на седмицата, тренировките се провеждаха на Стадион „Септември“ в кв.“Райково“, но заради падналият сняг, отборът отново се завърна на спортното съоръжение с изкуствена настилка в Смолян.

В контролна среща, играна в петък Гигант (Съединение) постигна убедителен успех с 1:5 като гост Димитровград в приятелска среща между двата състава. Още до полувремето „голямоконарци“ водеха с 1:4, а през втората част реализираха още едно попадение, като можеха да вкарат и още попадения. Тодор Тодоров вкара цели 4 гола за Гигант, а Мирослав Радев релизира един гол. В сряда Гигант игра контрола с Чирпан, но тя бе прекратена в 30-та минута при резултат 0:1 поради силен снеговалеж. Попадението вкара Мирослав Радев.