Феновете на Локо Пд и шеф на клуба се срещнаха с министър Кралев

221
2869

Представители на феновете на Локомотив Пловдив се срещнаха днес с министъра на спорта Красен Кралев. От публикуваната снимка се вижда, че на срещата е присъствал и член на ръководството на футболния клуб, а именно Румен Руйчев. Ето и какво оповестиха от фенклуба на смърфовете:

Уважаеми Локомотивци,

Днес, 7 февруари 2020 г., по покана на министъра на спорта г-н Красен Кралев се проведе среща с представители на Клуба на привържениците на Локомотив Пловдив и ръководството на футболния клуб.

На срещата бяха дискутирани редица актуални въпроси, свързани с развитието на българския футбол и окаяното състояние на спортните бази в държавата. В контекста на последните събития неизбежно беше засегнат и въпросът за равенство при разпределение на средствата в случай на помощ от страна на държавата за изграждането на спортните бази в град Пловдив.

Министър Кралев се присъедини към позицията за равни условия между двата футболни клуба. Проявявайки разбиране по въпросите, които вълнуват всички локомотивци, министърът на спорта пое ангажимент да отнесе проблема до премиера Борисов. И двете страни изразиха увереност, че диалогът между тях може да има само положителни резултати и поеха ангажимент да продължат работата в тази посока.

От наша страна беше направено предложение за провеждане на кръгла маса между представители на фенклубовете на Локомотив и Ботев, представители на ръководствата на двата клуба, както и представители на местната и държавната власт, в лицето на кмета на град Пловдив и министъра на младежта и спорта. Конкретните детайли по провеждането на такава среща предстои да бъдат определени.

221 КОМЕНТАРА

 1. Гледам Бонка пак се е превъзбудила – поства ли поства една и съща платена клевета. Борец за парите на Шиши е тя! Достоен!!

  • Тази статийка ти ли я писа?! Шиши (собственика на Дунарит) награди ли те?

 2. Кур за локо але вий мангали сте ще ви шибамееее.

  Завистливо племе

 3. Тези педераси на снимката кой ги е упълномощил да говорят от името на феновете???????

 4. Тези палячовци от фенклуба нарочно дразнят папагалите, за да ги накарат да атакуват обществените поръчки на Крушарски да се размирише работата и той да се чупи, за да могат пак да крадат, като след Коко.

 5. Направо щв кача формата за изпращане на писмо до АДФИ с искане за разглеждане и установяване на фактите по обществената поръчка на Крушарски за ракетите. Искане за произнасяне по компетентност и ще я адресираме до всички компетентни институции, Да ги залеем с искания.

 6. Крушарски май ще последва Цветан Василев и Божков, като чета как е капак държавна пара на двойни цени

  • жълтия "журналист" сам си пише, сам си чете, сам си коментира

   А КОЙ е Дунарит знаеш ли?
   Сигурен съм, че знаеш зашото ти си писал тази поръчкова статийка.
   На много слабо ниво. Но като за подлога е ОК

 7. 1
  1

  Такива интриганти, като в локо никъде няма!

 8. Кур за локо але вий мангали сте ще ви шибамееее.
  2
  1

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html АДФИ да проверят изложените факти. Добре ще е както мангалите ходят от клуба и феновете така и ние да излезем с декларация и да посетим контролните органи с настояване за разследване на кражбата на държавни пари чрез общ поръчка за ракети. В Общината да се изиска събирането за 5 години назад на платените от Общината ток и вода консумирани от циганите…

 9. https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html АДФИ да проверят изложените факти. Добре ще е както мангалите ходят от клуба и феновете така и ние да излезем с декларация и да посетим контролните органи с настояване за разследване на кражбата на държавни пари чрез общ поръчка за ракети. В Общината да се изиска събирането за 5 години назад на платените от Общината ток и вода консумирани от циганите…

 10. 1
  6

  Забавят ли се нещата с колежа предлагам да поискаме. АДФИ и всички институции да проверят поръчката за 40 млн. лева за ракети, където има факти за плащане на двойни цени на Крушарски. Това да се разпрати до всички медии до ЕК ако има евр. финансиране и до Кьовеши.
  Да се потърси сметка кой е решил да плаща тока и водата на циганите на лаута от Общината.
  Да се устаноят сумите и поне за законодопустимия 5 годишен период да се изискат обратно. Защо с парите на всички пловдивчани да се покриват разходи за циганския отбор локо.

  • 7
   1

   А аз предлагам да потърсим къде изчезнаха 5 000 000 000лв и както се говори че нашия вожд Цецо сома ще го докарат наи-после……жална ни майка братя кайнаръе…..само на Стоян канара не му пука жули си чикийки по цял ден и туй я ва да гоейба.

   • Добре предлагаш. Тези пари от КТБ ги лапна вашия човек Пеевски

  • https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html АДФИ да проверят изложените факти. Добре ще е както мангалите ходят от клуба и феновете така и ние да излезем с декларация и да посетим контролните органи с настояване за разследване на кражбата на държавни пари чрез общ поръчка за ракети. В Общината да се изиска събирането за 5 години назад на платените от Общината ток и вода консумирани от циганите.

 11. Крушарски да върне надвзетите 40 милиона от поръчки за ракети
  1
  2

  Трябва да поискаме от институциите да се разгледат фактите изложени в материала за надвзети пари по общ поръчка на Крушарски. https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

  Нещата няма да завършат добре за Крушарски и локо.

  • Накрая завистливите цигани ще си го получат.

 12. 2
  2

  Не гледам футбол, но след като Локо спечели купата, е господар на Пловдив! Това го знае всяко хлапе..

  • 1
   1

   Ясно е, че си тъпънар на тъпанарите и мангал на мангалите!

 13. Циганите да върнат надвзетите 40 млн лева от общ поръчки.
  2
  1

  Предлагам да възразим пред всички институции за тояа че се плаща на Крушарски на двойни цени ракетите по общ.поръчки, за да издържа циганския отбор. Да се напише декларация до Бойко и АДФИ и до медиите

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

  • 2
   1

   Аз лично още сега ще пратя имей до АДФИ за надвзетите пари за издръжка на циганите

  • 3
   1

   Накрая от много реване на мангалите да не го отнесе Крушарски, като Божков. На там отиват нещата. И аз ше пратя email до АДФИ

 14. 2
  2

  Нали искаха среща с Бойко? Той им пратил Кралев да ги поплакне. Очевидно е, че за ненужните пак им е през кура на хората. Той покойният Георги Илиев си го беше казал “не взехме луканката, ама и саламът става” 😉 Да си знаете откъде ви тръгва комплексът за малоценност. Христо Бонев и той е висял пред дома на един от ръководителите на Ботев да му се моли да играе в нашата ДЮШ. Питайте го дали ще отрече.

 15. 3
  3

  Цял Пловдив и региона знаят, че АФД Траки / Ботев / беше отборът на БКП. Откраднаха титла на Спартак, БКП им беше гръб 30 години. Сега пак. Какво против имаха за построяване на стадион Пловдив ? В цял свят строят стадионите в края на града, тука искат на центъра да прръкнат 20 хиляден стадион. И като отидат 10 – 15 хил човека, къде ще паркират. Пловдив отдавна не е 300 хиляден град и движението по улиците е 3 пъти по натоварено.

 16. 1
  4

  Жълтурциии, успокойти малко топката. Колкото за вас, толкова и за нас. Имате 1 титла повече и това е. А митовете за 3:1 са само във вашите глави.

 17. 2
  2

  Тия вмирисани мангали кво са се напъмали толкова? Всеки знае че Ботев е много по-голям клуб, с повече традиции, повече успехи и тежест в града ни…С поне 3 пъти повече привърженици…Еми смешни сте бе малки комплексирани циганчета 🙂 И някой от вас може ли да обясни защо на всеки стадион в България, ви посрещат отбора и феновете със скандирания ЦИГАНИ ЦИГАНИ ?

  • 2
   1

   Всички знаят,че ботевЪ е отбора на всички селяни,живеещи в покрайнините на Пловдив.Цяла България ги посреща със скандирания СЕЛЯНИ СЕЛЯНИ

 18. Цигани, платете си тока и водата за лаута за 10 години назад
  3
  1

  Мангали, за да има равнопоставеност първо си платете на Общината тока и водата за 10 години назад. Типични цигани за нищо 1 лев не дават ама гледат в канчето на другите.

  • Да даваш акъл на другите да си плащат, при условие, че твоят отбор не си е платил концесионните такси и не си е изпълнил договора за концесия си е истинска селяния.

   • Ние поне не чакаме Общината да ни плати тока и водата, клошари!

 19. 8
  4

  АХ, КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ЧЕРНО-БЯЛ МАНГАЛ !!!!

 20. 4
  9

  Аз предлагам ако Бойко даде 15 милиона на вмирисаните жълти манговци, с по половин милион да им направят 30 селски стадиона- в Рогош, Стряма, Белозем, по родопската яка. Така всички НЕградски ще са щастливи. То и бездруго в Големия град тук-таме има по някой дрислив жълт задник…

  • 10
   4

   Аз пък предлагам, тъй като няма съгласие да се строи на Източен, стадионът в парк Лаута да се срути и на негово място да се направи нов модерен общински стадион. Докато той стане готов, Локо да си играят на Говедарци или ако искат може и в Кюстендил. Ако пък им хареса там, може да не се връщат в града ни.

   • 2
    3

    Шът, бре Асане! Марш в Сопот! Кой ти иска мнението в Града?

    • Ясно е, че си тъпънар на тъпанарите и мангал на мангалите!

 21. 7
  5

  До вчера нямаше смисъл да се срещат с правителството, защото те са пътници. Днес се хвалят със среща с министъра на спорта. Е, има ли такива лупинги някъде другаде?

 22. Последно кога е дербито понеже гледам, че в спортала го дават на 15 в 18.30ч.а по същото време играят Левски и ЦСКА?

  • Левски и ЦСКА- играят на 15-ти от 14:45. Ботев и Локомотив на 16-ти от 14:30.

 23. 7
  8

  142 коментара за тема дейността на феновете на Локомотив! Какво правите тук, бе жълто-наакано-дрисливи мангали? Я марш на село, че прасето трябва да се нахрани и кравата да се издои! Тук нямате работа! Тук е за ГОСПОДАРИТЕ на Пловдив! Ясно е като бял ден, че ще го духате яко! Чак до топките!!!

  • 5
   4

   Господар си на насрания ти гъз, ама не е сигурно-гейбандит!

   • 7
    6

    След 15.05 всичко в този град е ясно: ЛОКОМОТИВ Е ГОСПОДАРЯТ ТУК! Поне до следващия Финал на Финалите! Жълтите мангусти да си се правят велики по селата, и без това 9/10 от фенската им маса е оттам!

    • 4
     6

     Ясно е, че си тъпънар на тъпанарите и мангал на мангалите!

  • 4
   5

   Мангусто, смърфиетке, много си запозната със селския живот.

 24. 8
  6

  ей мангали,много бързо забравихте марица и спартак

  • 8
   5

   Изрод Изгрев бойски, няма да пишеш за другите отбори, защото вие сте убийците на пловдивския футбол. Вашата партия унищожи Спартак за да станете европейски отбор! Всъщност си останахте същите лайнари каквито сте и сега! Факт е че си дадохме младежкия отбор, за да възкръсне симпатичния Спартак! Вие ибрикчии такъв жест не можете да направите, защото сте изпълнини с игоизъм, злоба, завист, самовлюбени в олигофренията си и идиотизма си! Вие сте проститутките на всяка власт! От 15.05.2019 сте и курвите на Локото!

   • 5
    4

    А бе ПРЕБОЯДИСАН жалтур, станал буфер, май много са те гърчели жълто-черните?

 25. 9
  12

  Братя кънари и селяндури да са надявами на Делян и Сюлейман от Либия да намерат пари за струежа иначи ша си изгнийм в кумативу. Бойку нямал да дава 30 милиона ами саму 10 а пулвината на локуту ша ги даде. Така зъ струежъ няма да устене нищу. Саде Делян и Сюлейман . Алах да ни помага братя кънарие.

 26. 6
  1

  Бонке мастио долна почти 90 процента от коментарите са отеб .Ти си за лудница та боклук

 27. 17
  6

  Няма лошо да има комуникация между феновете, но къде бяха тези “бойци за чест и морал” до този момент ? Защо един път не застанаха за доброто на пловдивските клубове и пловдивския футбол ? Всеки в тази държава защитава личния си интерес. Затова няма да има футбол в тази държава или каквото и да е друго, всичко е пропито с омраза и егоизъм:

  • 3
   6

   А вие защо не протестирате бе мишоци!?

   • 8
    2

    Ние не протестираме Локото да няма стадион и база, ясно ли е?

    • 5
     3

     Аааа,много бързо забрави декларацията против построяванете на база в Тракия.Жълти лицемер…

     • 2
      1

      Тъпанар, разбери, че никой локомотивец, ботевист, спартаклия, маричанин не го интересува мнението, желанието на шепа гамени от Локо и Ботев.

     • Пак извърташ,комплексарче.Нали каза,че не сте против да ни построят стадион,сега съвсем друо си написал.Шизофреник недодялан,отивай си на село най-добре.Не сте желани в Пловдив

     • Пухльо черно-бял, бягай при мама да ти мие черното дупе!

 28. 18
  6

  Как ли се е представил адвокат Колев към Кралев?Може би е казал-Ти знаиш кой съм аз лее,ти знаиш ли на кой трябва да организираш среща с тиквата!!!.Следващия път си пуснете и клипчето как надрусания адвокат заплашва органите на реда.После разправяйте за чест и морал.Един ден плюе срещу държавата,на другия ходят да ги онодят.Курва…Курва…Курвииии и то цигански.Дано някой пусне на Кралев и Бойко записа от преди години

 29. 9
  12

  А БРЕ ВМИРИСАНИ ЖЪЛТЪЦИ ОТ ПЛЕМЕТО НА апаШите ОТ РЕЗЕРВАТА В КОМАНЧЕВО, А БРЕ ИБРИКЧИИ НА ВСЯКА ВЛАСТ , ДОКОГА ЩЕ СРАМИТЕ ИМЕТО МИ БРЕ ГНУСНА , НЕДОСТОЙНА ПАСМИНА ОТ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ.

 30. 15
  4

  Едните ги приема ББ, а другите не. Това остава като впечатление. Вие си развивайте всякакви теории.

  • 5
   8

   Селски лицемери. Вие се намъкнахте при ББ уж да искате справедливост за онзи гамен, който го убиха от бой в Солун, а всъщност отидохте да просите стадион.

 31. 11
  4

  Нямаше ли някой по симпатичен циганин за срещата тези много грозни

  • 2
   2

   Трябваше да вземем някой кривоглав от Изгрев бойс!

   • А бе ПРЕБОЯДИСАН жалтур, станал буфер, май много са те гърчели жълто-черните?

 32. 17
  5

  Предлагам Бойко да спре да плаща на ТРОЙНО ПО-ВИСОКИ ЦЕНИ ракетите на Крушарски и бързо ще клекнат мангалите

  • 1
   6

   Предлагам Бойко да спре да дава бензиностанции на Самуилов и бързо ще клекнат мангалите.

 33. Все едно Септември да иска равнопоставеност с Левски
  10
  3

  Хахахахах смешни цигани

 34. Равнопоставено е Ботев да има 4 пъти повече пари, защото има 4 пъти повече фенове
  16
  6

  Равнопоставеност значи: Ботев има 4 пъти повече фенове и ще има 4 пъти повече пари, Справка финала- преброяването на преброяванията

 35. 4
  2

  Ако знаехме, че сте такива мизерници, нямаше да си бутнем стадиона! Вие сте виновни, че ритаме по селата!

 36. 13
  1

  Хахаххаха мангалите не ги пускат при Бойко

 37. 11
  4

  Равнопоставеност.Все едно Пловдив да иска това което се дава за София,или Пазарджик това което се дава за Пловдив.В невероятната си злоба стигнаха до там че да издигнат преговарящите с Кралев в национални герой ….да ги сравняват с Левски и Ботев.Падението е пълно.Пловдив губи едно прекрасно общинско съоръжение.

  • 2
   4

   В центъра на Пловдив не живеят жълти селяндури.Недоумявам как е възможно да се представяш,като „центъра“,освен ако не визираш центъра на Стряма.И по кой критерий реши,че сте 4 пъти повече?Намирисваш отдалече.жълт краварино!

 38. 6
  10

  Браво, момчета!!!
  Аз ви бях голям критик когато нападахте ръководството, но сега няма как да не призная, че вие сте истински съвременни Левски и Ботев!
  И
  В момент когато половината хора в БГ лижат гъза на диктатора, а другата половина се страхуват от него, вие доказахте, че локомотивци са смели борци за СПРАВЕДЛИВОСТ

  • 13
   8

   Доказахте че сте жалки отрепки, които обикалят от кабинет в кабинет, очаквайки някой да им обърне внимание. Нито купата, нито очертавщите се медали тази година, не могат да направят от вас нещо повече от средняшко отборче с рехава публика, която не е в състояние да предизвика буря в чаша с вода дори!

   • 6
    8

    Значи когато вие, жълта курво, го правите е ОК, въпреки, че против всякакъв морал го правите за да просите НАРОДНИ ПАРИ И ПОДАЯНИЯ САМО ЗА СЕБЕ СИ , а когато другите се борят СПРАВЕДЛИВОСТ И ЗАКОННОСТ не е?!
    Ебати жълтите двуличници!!!

 39. 11
  7

  Мръсните мангали от столюпиново чак искали кргли маси и квадратни маси, да бистрят бъдещето на футбола, тия 20 комплексирани мангала ли бе, майкооооо…..още ли не разбрахте че стадиона ще се строи, и всички действия на държавата и общината, сочат натам? Бойко ни каза вече няколко пъти – обещал съм ви ще го построим…и на вас ще има за база, кво повече искате, мръсни цигани прости, не може на отбора с 3 пъти по-малко фенове, да се отпускат пари колкото на ПЛОВДИВСКИЯ ГРАНД… ми те утре и марица и спартак може да поискат по 30 млн, за стадиони, и що, да ходят там по 100 човека да ги гледат………Не напразно в цяла България сте известни като ЦИГАНИ

  • Георги Андонов: „В БотевЪ расте само този, който умее да лиже гъ**ве!“
   8
   4

   Селски, ти не искаш ли справедливост?

   И колкото и да повтаряш тази лъжа, то тя няма да стане истина.

   Но си поствай, не ни пречиш.. те курсовите си заминаха

   • 3
    1

    Аз не искам справедливост, искам да съм собственик на фабрика за сапун, за да изварявам в нейните казани цигани!

 40. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ВЕСЕЛ И ПАЛАВ ТАШАК" :)))), НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
  16
  3

  ЗАЩО СЕ ВЪРЗВАТЕ НА ТЕЗИ ПЛАШИПоТАРНИЦИ? :)))) ДЪРЖАВАТА ЩЕ ОТПУСНЕ ПАРИ ЗА ДОВЪРШВАНЕ НА СТАДИОНА, ЗАЩОТО Е НЕДОПУСТИМО ДА РУХНЕ ПОСТРОЕНОТО!!! ЩЕ ДАДЕ НЯКОЙ ЛЕВ ДА СЕ УКРЕПИ СКЕЛЕТО-ТЕЛ И ПИРОНИ, 100 КУБИКА ВАР ЗА ВАРОСВАНЕ НА СТЕНИТЕ, ЩЕ ПОЗВОЛИ НА ДОН КРУШО И МЕЖДУНАРОДНИЯ СЪДИЯ ДА ПОЛОЖАТ НЯКОЙ ЛЕВ В ГОРНИЯ СИ ДЕСЕН ДЖОБ И ЕВЕНТУАЛНО, АКО МНОГО МРЪНКАТ СТОЛИПИНОВЦИ, ДА ЗАЛИЧИ ВСИЧКО НАПОМНЯЩО НА ИМЕТО ФК РЕДОСЕЯЛКА!!!! ДВАТА СТАДИОНА СА ОБЩИНСКИ И ЩЕ СА С БЪЛГАРСКИ ИМЕНА!!! БАЗА ДЪРЖАВАТА НЕ Е СТРОИЛА НА НИКОГО!!!! НЯМА ЛЕВСКИ, НЯМА ЦСКА, НЯМА БУЛДОЗЕР!!!!!!! ДАВАТ СЕ НА БУФЕРИТЕ ДВЕ ПОЛЯНИ И ХА СЪС ЗДРАВЕ, ПРАВЕТЕ БАЗИ!!!!!!! ТОВА Е ТОЛКОЗ ПРОСТО И ЛОГИЧНО!!!!!…………………ОБАЧЕ БАТ КРУШО ДАВА НА ЗАДЕН ХОД И ГИ ЗАЕГАВА, ЗАЩОТО НЯМА ИНТЕРЕС!!!!!!!!! И ТАКА ВСИЧКО ПРИКЛЮЧВА!:))))))

  • 6
   1

   ТАКА Е!!!! ДОН КРУШО’……..ЖО ЗЕ НЕ ИНТЕРЕСЕ ПА!!!!!!!!!:)))))))

  • И МОЯ ПРИСАНТИМОН Е ПУДОБЕН!!!:)))))))))))))))))))))))))))))) ПУФ ПАФ:))))))

   • ПОЯСНЕНИЕ ЗА СТОЛЮПИНЦИ!:))))))))))))))))))))) ПУФ ПАФ ПРЕСАНТИМАН=ПРЕДЧУВСТВИЕ

    • 1
     5

     Ей го лудия пак е на линия…Бонке,отивай,че баща ти е загорял и освен секс,да няма и лабут

 41. 9
  2

  ПУНЕ БОБИЦ ДА ДАДЪТ, ШТОТ СНЕ Ф СЕРСЕТУ КЛОАКОМОТИФЦИ ПУФ ПАФ:)))))

 42. 7
  11

  Съборите си стадиона, сега сте бездомни и гледате към ЛАУТА, по големи ЦИГАНИ от вас няма, утре ще искате и стадиона на Спартак, между прочем той е бивш ваш стадион, Милиционери те ви го взеха, що не си го искате обратно бре ЖЪЛТИ ЦИГАНИ.

  • 14
   1

   Ооо,я да попитаме кво го просите у столицата въй днес?Аа,то не било просене,то било отзоваване на покана.И Кралев ви се помоли да ви направи база и попита дали искате да направят и друго,щото щели да правят стадиона на Ботев Пловдив.Даже ва пита,га шъ можи и дъли шъ е удобно,да ви се обади Тиквата,та да ва види и той,че ви е много натоварен графика от мислене на схеми против жълтите.Как е възможно толкова злоба да бъде събрана в човешки съзнания.Простете,ако толкова сме ва били и малтретирали,но обичайте си отбора от сърце,НЕ от омраза.Недай си Боже нас да ни няма,да отидем пак във В,то няма кой да мразите и ще спрете да подкрепяте отбора си.Тогава в Пловдив ще стана само фенове на Левски и ЦСКА.И между другото голямо Благодаря за феновете на ВСИЧКИ отбори,които изказаха съболезнования за Тоско.Ако някога мога да помогна по някакъв начин на някой фен от тези отбори ще го направя и ще се чувствам горд,че съм се опитал да Ви се отблагодаря!!!

 43. 14
  2

  С на Бойко лъжите е ясно,че Ботев няма да има стадион.Да вземем да се ориентираме към подкрепата за сваляне на правителството.И разбрах че щяло да има скоро среща с кмета,за да се поиска стадиона на мангалите да се преименува на Пловдив,защото няма пари за ремонт на другите и този ще излезе най евтино.Да покрепим повече хора тази идея тогава.Щом мангалите искат равнопоставеност и ние да искаме.Да не разделят Пловдив,а да направят стадиона в Лаута и на двата отбора

 44. 8
  1

  само че не знам на кого викат цигани на всякъде

 45. 10
  4

  Преди известно време бях писал,че трябва всички футболни фенове да се обединят и да свалят това правителство.Беше преди да се вземе решение за разваляне на концесията.Тогава всички коментари от мангалчетата бяха против.То не бяха клетви,заплювания…били сме просяци…Колкото и да се опитвам да бъда позитивен към вас,жалки същества,заслужихте си го много бързо.И както някои от вас казват,че ония от горе гледа, да гледа,но днес в една посока…утре в друга.Ама днес искали среща с феновете на Ботев..а утре ще се молите пак да бъдете нашите малки братчета.Да ама не,вече няма да има прошка.Няма кой да ви се върже на ревливите курвенски стойки!!!

  • 5
   2

   Кой е курва,бе сеслки.Ние ли ядем бой на път и под път?Ние ли загубихме финала?Ние ли сме курви на всяка власт?Нас ли ни клати Домуса,когато си поиска?Ние ли въртим гъза на 180 градуса,според това кой ни обещава стадионче?Ние ли се изнесохме за 15мин?Ние ли събрахме всевъзможни селяни от села и паланки само и само да сте повече от нас на финала?Въпреки че винаги сте твърдяли,че на Вас дербито Ви е с Левски.Видяха Ви се грандоманските комплекси.Цял живот ще си останете мръсни,нагли лъжливи селяндури.Съжалявам,но това е самата истина

   • 4
    2

    1926 да,всичко това сте вие.Дори много повече,но явно си много малък и не знаеш още много история за смешния отбор и жалките му феновете,който се мъкнеха покрай Ботев,за да ни молят да ходим на мачовете им.Лошо и срамно е,че в България и в частност Пловдив остават да живеят такива злобари и черногледи,като теб

    • Че не съм малък не съм,не че не ми се иска отново да съм млад,ама как да е.Относно феновете Ви-ако си честен и възрастен чояек,какъвто твърдиш,че си ще си признаеш от къде всъщност са Вашите фенове-от Кичука,Смирненски и най-вече от селата.Кичука и Смирненски(граничащ с Кичука) са кварталите,които са неразривно свързани със ст.Тодор Диев.След като разгонват фамилията на някогашния славен тим Спартак,голямата част от спартаклии дефакто стават ваши фенове.И това е защото футбилистите им са натирени в комунистическия отбор на АФД. А за нашата публика има достатъчно факти,които доказват посещаемоста ни на различните стадиони в България. Не случайно държим не малко рекорди в този аспект. Ама един жълтурко няма никога да признае тези ФАКТИ. Просто комплексите,които сте придоболи в тази насока са безброй

     • Ти с кво се друсаш 1926 , ха ха ха за посещаемост може да се борете с Локо СФ, значи не си стъпвал на вашия стадион с години. Средната ви посещаемост последните 10 години е под 1000 човека.ФАКТИТЕ го показват, че винаги ще сте втори е ясно , и не на последно място изкуствено сте създадени , и си сменята датата, да не говорим за 2001г. . Ако отричаш преместването на Кюстендил в Пловдив, то как отбора ти влезна от Б в А група , след като бяхте на 8-10 място там???? Комплексари сте вие….. ФАКТИТЕ И СТАТИСТИКИТЕ ГОВОРЯТ.

     • Факти държиш,ама изсмучени.Къде е е сега смешната многобройна публика,та половин стадион не може да напълни.Муахахахс

     • Вие,като сте толкова много,затова ли ходите по 900 човека на мач с ЦСКА(документирано).Чак такова падение при на не е имало.Селчо, нормално е е публиката да намелее последните години,но това се дължеше най-вече на нескопосаното управление от различни президенти през всики тези години.Може би си малък,но много бързо забравяш управлението на Христола и как стадионът Ви вечно беше празен.Ама нали си жълт разбирач и е безпредметно да се спори с такъв,като теб.

 46. 3
  10

  Борисов дава 15 милки- по 7,5 на двата клуба. На Локото криво-ляво ще му стигнат за базата, че даже и за Бесика. Жълтите манговци да се оправят- тия пари тъкмо ще им стигнат за обследване на корозията по арматурата и бетона. Тва е!

  • Аре стига бе! Дано да има и за тинята дагоева!

 47. 7
  4

  „РАВНОПОСТАВЕНИ“?!?!?!?!??!!!!
  ХАХАХААХАХАХАХАХААХХААХАХАХХАХАХА
  ЖАЛКИ КОМПЛЕКСИРАНИ АМЕБИ!!!
  НЯМА ПО ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ ОТ ТОВА ДА ГЛЕДАМ ГЪРЧОВЕТЕ ВИ !!! ХАХАХААХАХАХХА
  И УТРЕ ДА УМРА ЩЕ ЗНАМ И ЩЕ СЪМ СПОКОЕН ЧЕ НЯМА ДА СЕ РАВИЕ ТЕ ПОВЕЧЕ ОТ АМЕБИ !!!
  ЗА КОЕТО ВИ БЛАГОДАРЯ
  ХАХАХАХААХАХАХА

 48. 14
  7

  Пролет, лято, есен, зима, черно- бели курви винаги ще има!

 49. 15
  9

  Браво на отбора на Пловдив. Само Локо!!!

  Наздраве , Пловдив!!!

  • 6
   2

   Какъв отбор на Пловдив бе кюстендилски циганин. Нещо много си се объркал,воняща измет

 50. 16
  9

  Отказваме предложението на циганките! Ние сядаме да говорим само с равни, а тези никой не ги брои. На една маса с Ботев могат да седнат само Левски и ЦСКА.

 51. 11
  9

  ЦИГАНИ четете сега внимателно, ето ви още един признак, че не пеете в хора грандовете които се срещнаха с министър-председателя са Цска, Левски Лудогорец и Ботев, държавата има сметка от тези отбори всичко друго е шкарто както виждате… Така, че Кралев може само да ви баламосва.. Кучетата лаят, кервана си върви..

  • 11
   11

   Жълто циганче чети внимателно- Сложи си главата на асфалта да мине една кола отгоре да те отърве от комплекса ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

   • 5
    5

    Мангал, както майка ти си сложи главата на възглавницата и помаците и турците и се изреждаха ли?

 52. Министър Кралев помисли малко и отсече:
  Ще гледаме да видим. Няма начин да няма начин!

 53. 6
  8

  От СТОЛИПИНОВО, си съборихме стадиона, сега искаме на стадион ЛОКОМОТИВ да играем, ни сме една долна и жалка ПАПЛАЧ, искам да ме ебе МАЛЕМБАНА.

 54. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ВЕСЕЛ И ПАЛАВ ТАШАК" :)))), НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)
  6
  3

  Искам все да ми е вътре кура на Малембана и петата.

 55. 16
  9

  Никакви преговори с потниците.Време е да се поиска от общината ние също да играем на общинския стадион лаута.Тия обезумяха в злобата си.Може да искаш равнопоставеност когато си равен.Те с кое са равни….с успехи ли,с брой на феновете ли ,с популярност ли.Единственото нещо с което превъзхождат е уникалната им злоба.

  • 9
   8

   С всичко са равни . Вие с какво сте повече ? Само със сомочувствие без покритие .

   • 6
    3

    Ми вие що ревете ,като сте равни бе курволяци ,кво ви притеснява ако не е тайна нещастни мастии ?Нали сте равни ,дейба и сбирщината измислена ,клошари !Моткате се около Ботев,като квартална мастия около казана с манджата ,белкем изпадне некоя троха и за вас мърльовци вмирисани

  • 4
   6

   Какво искаш, манго? Да играеш на ОБЩИНСКИ СТАДИОН? Амчи играй си, кой ти пречи! Таман ОТ ВЧЕРА КЪНЧОВА ПОЛЯНА ОТНОВО Е ОБЩИНСКА! Ааа, бутната ви била ОБЩИНСКАТА КЪНЧОВА ПОЛЯНА? Намерете кой е виновен за бутането и сте готови! Ок, значи който я е бутнал, отивайте да ревете при него! Аман от жълти ромски просяци и клошари!!!

  • 2
   1

   Играйте бе.Ние тъкмо ще ипратим децата да тренират на Вашата база,няма проблем.Да не мислиш,че базата е на Ботев,а селски тарикат?

 56. 8
  3

  Кофти, братя /истински, доказани, жълти/ мангали:
  Министър Кралев: Пловдивските клубове трябва да са равнопоставени!

 57. 4
  6

  ИСКАМ ДА ИСКАМ 😆😆😆😅😂🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣😂ХАХААХХАХАХХААХХХАХХАХАХАХХА ЖАЛКИ ЦИГАНСКИ КУРВИ
  ПРОСЯЦИ МРЪСНИ КОМПЛЕКСИРАНИ

 58. 7
  5

  Кралев искал среща с буферите дрън-дрън ,на всички е ясно ,че футбола в БГ е на изкуствено дишане , отидохте да правите пазарлъци все едно сте на пазар !?!

  • 10
   8

   Еби им майката на лилавите….ние за това стоим и им се смеем 😂
   Нека ревът,тях за нищо не ги бръснат.
   Скоро ,много скоро започва гърча на циганките!

 59. 8
  2

  Браво момчета!!! Левски и Ботев се гордеят с вас!!!

 60. 10
  11

  ЖЪЛТИ КУРВИ,ПРИСРА ЛИ ВИ СЕ? ПУ ДА ВИ ЕБА МАМАТА ПОМАШКА!

 61. 6
  4

  ИСКАМ ДА ИСКАМ ХАХААХХАХАХХААХХХАХХАХАХАХХА ЖАЛКИ ЦИГАНИ
  ПРОСЯЦИ МРЪСНИ КОМПЛЕКСИРАНИ

 62. 7
  3

  Ами Сандокан до последно беше със ДАВУЛА при жените от ИЗГРЕВБОЙС, и те го погребаха Другарко, сядай Еролчо имаш шес браво.

 63. 6
  4

  НИЙ УТ ФК РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ СЪШТУ ИСКЪМИ РАВИНСТВУ!!! ИСКЪМИ СТАДИОН ПЛОФДИФ, ШТОТ Е НАЙ- БЛИЗУ ДУ МААЛАТА!!! ПУФ ПАФ:)))))) СЪДЕ РЕДОСЕЯЛКА!!!:))))))

  • 6
   4

   ПУНЕ БОБИЦ ДА ДАДЪТ, ШТОТ СНЕ Ф СЕРСЕТУ КЛОАКОМОТИФЦИ ПУФ ПАФ:)))))

 64. 7
  2

  Ава Реалист ли си путка ли си тези глупци дето бяха в София са туристи.Платенишапка с козирка и кремвирш

 65. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ВЕСЕЛ И ПАЛАВ ТАШАК" :)))), НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)
  6
  7

  Искам все да ми е вътре кура на Малембана и петата

  • 5
   4

   А ТАКА АБИ!!!!:)))))) УТ ВЪТРИ, УТ ВЪН, НАЙ-ВАЖНУТУ Е, ЧЕ СИ КЛОАКОМОТИФФФЕЦ!!!!! ПУФ ПАФ МУ ХА ХААААААААА

   • 6
    3

    …ТОЕСТ, ГОВНЬО, НИШТОЖИСТВО, НИКЪКВЕЦ, НЕНУЖНИК?!? ПУФ ПАФ…МУ ХА ХАААААААА

 66. 14
  8

  Разпределение на средствата трябва да е пропорционално на фенската маса. Така, че Локо, Марица и Спартак да получат по равно.

 67. 16
  10

  Да, нека парите са по равно на човек, на привърженик.А не на клуб.Тъй като за всички е ясно, че феновете на Ботев са минимум 3 пъти повече.Следователно в Ботев трябва да се получат минимум 3 (три) пъти повече пари.

  • 11
   11

   Локомотивци са поне 5 пъти повече от жълтурците

   • 10
    6

    Това е само в Аджисана, Шикера и Столипиново. В останалата част на града съогношението е в полза на жълто-черните.

    • 3
     3

     Само в околните села сте малко повече. Затова и стадиона ви трябва да е там!

 68. 19
  9

  Защо не ви прие Тиквата?
  Първо :Заради миризмата
  Второ : Не харесва педерасти
  И трето: Втора ръка българи/ цигани/.
  По равно никога няма да ви се даде, защото сте една шепа. И това се знае. Дори няма да ви отрази.

 69. 7
  4

  Щом не ви е приел самата Тиква, а само Крадлев, нещата са ясни.
  Надявам се, държавата да не отпуска пари за нищо и всеки сам да си прави стадиона.

  • 5
   10

   Спртаклийче това е най-честно ! Все сам да си строи, но те жълТУРЦИте нямат стадион хахахах какво да строят 😂😂😂

   • 14
    4

    Всъщност жълтите имат уникална база. Вие сте тези, които нямате нищо. Вие сте наематели на общински стадион. Знаеш ли колко лесно този стадион ще се прекръсти на ст. Пловдив и на него ще играят всички? И тогава ще останете с пръст в уста. Без база и без стадион.

    • 3
     9

     Ние сме наематели по договор от който има още 7 години, а през тези 7 години ще играете в Коматево….ако вземете лиценз хахаха

     • 2
      2

      В ДОГУВУРА ПИШИ, ЧИ АКУ НА БАТАЛЯСЪТ КАТУ НЕНУЖНИЦИ ИЛИ ЗАТРИЯТ, ИЛИ НЯМЪМИ МАНГИ ДА ПЛАШТЪМИ, ВИДНАГЪ НЪ ИЗХВЪРЛЯТ КАТУ МРЪСНУ КОТЕ!!!! ИЛИ УТВАРЯТ СПЕШЕН РЕМОНТ НА СТЕЙДА И НИЙ ПАК СНЕ В КИРЕЧА!!!!! КЪДЕ СИ ТРЪГНЪЛ МОЖИ БИ СРЕШТУ РЪЖЕНА??? ХАХА ПУФ ПАФ:))))))

    • Не се притеснявай, селски
     Държавата да не се захваща с частни дружества

  • 6
   3

   Абсолютно!! Комунизмът си отиде.
   Не може за едни да се дава, а за други не.
   Който иска стадион да си построй!
   Събира пари и строи

 70. 20
  2

  Приветствам тази инициатива на феновете само не мога да разбера тези адвокатчета защо пак изкочиха и като имат такъв мерак да говорят пред камерите крайно време е да дадат отчет заедно с Нежния и Ботушаров пред цялата Локомотивска общественост за изразходваните пари и за „паричните потоци“ по време на тяхното управление?

  • 8
   13

   НЕ ТАКА С РОГАТА, ПРИЯТЕЛЮ! ТОВА СА ПРАВИЛНИТЕ ХОРА ЗА ДИАЛОГ С ПРАВИТЕЛСТВОТО! И КОМПЕТЕНТНИ, И НАХЪСАНИ ДА СЕ БОРЯТ ДОКРАЙ ЗА КАУЗАТА!

   • 18
    1

    Това кой го казва, че братя Колеви са „правилните хора“?! Нали ги видяхме докъде докараха клуба, Крюшо май още им оправя бакиите. А отчет кога питам пак аз и хилядите истински локмотивци, които нямаме користни цели?

    • 10
     1

     Нежния още не се е отчел за едни 3.50лв от времето, в което беше фен на Ботев, и тичаше да купува бира за Божо като го пращаха.

     • Не знам за нежния,ама едно време Вашият „велик“ вратар Лилчо,докато още беше фен на локото,ходеше да пикае на паметника на Ботев.Така че като си говорим кой кой,да си казваме нещата докрай.Иначе Нежния,ако пипне някъде Божо(който Ви крадеше, като последните балъци и взимаше месечна заплата от Христола)Ще гу чупи от шамари,разбира се,акоима желание за това.Жълти мърши,много Ви знаят строшените муцуни

  • 4
   13

   Всеки прави грешко. Важното е да се работи за ЛОКОМОТИВ

   • 17

    ГРЕШКИ ЗА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ, ПОТЪНАЛИ (НЕ) ЗНАЙНО КЪДЕ?! ТО ТАКА МНОГО ЛЕСНО НЯКОИ ДА КРАДАТ И ДА СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАТ ОТ КЛУБА, А ДРУГИТЕ ДА МЪЛЧАТ „В ИМЕТО НА ЛОКОМОТИВ“ – ХАЙДЕ СТИГА НЕ НАМ.

 71. 7
  6

  Комплексирани потни цигани отишли да се молят на министъра за равнопоставеност.А дано ви е чул брътвежите,мършиии.

 72. 12
  3

  Черно-белите ибрикчии са пълзяли по килимчето и са правили шпакловка на дебелия дирник. След онождането им са си тръгнали щастливи. Манговци що не минахте през Хелзинкския комитет да ви защити като малцинство.

 73. 7
  4

  Мир да е,няма стадион,няма и база за манговците,каза х!!!Да въй и баламурниците .

 74. 8
  8

  Притеснено ши ви е жълтурци ? Този път има защо !!!

   • 7
    6

    Защото ще си останете в Коматево,докато свят светува

   • 7
    6

    Защо ли ? Защото 1во сумата не е 30 или 35 000 000 както се пише а е на половина
    2ро тази сума ще се раздели между двата отбора !
    Ако не вярвате питайте Бойко! Нали си правите срещи с него 🙂

    • 4
     3

     Между Ботев и Спартак ли? За Кюстендил нещо казаха ли?

 75. 14
  9

  Канарите се срещат лично с Бойко , а моите черно бели гей бандите се срещат един министър . Нас пак ни преебаха . Дейба нашата мама локомотивско циганска дейба .

  • 8
   1

   и кво постигнахте ? 15 000 000 и за двата клуба ! Я се срещнете пак с него и го питайте каква ще е отпуснатата сума, защото други суми се говорят

 76. 11
  7

  Това жълтите как си вярват не е истина хахахахаха а ние как си се смеем и си действаме не е истина хахахах колко сте тъпи само ХАХАХАХАХАХАХА

  • 4
   3

   Абе, нещо много изкуствен ми изглежда смеха ти.

 77. 6
  10

  Това е само едно министърче на Бойко. Нека си говори. И мнение нека да има. И декларация да помогне да съчините. Бойко ще се посмее и ще каже – Разберете се с жълтите – те са повече, мнооооого повече. За тях ще има малко путенце, а за вас негърски хуй. Да ва еба в гейбандитите!

  • 9
   2

   Вярваш ли си на това , което си написал. Май не , а ! Как мислиш министър Кралев щеше ли да се срещне с феновете , ако Борисов не беше разрешил ?

   • 3
    3

    Ми Бойко го е гнус от вас, то и министъра го е гнус, ама няма избор. Ще получи „вредни“. Не е ли ясно, че ще ни построят стадиона, ако остане нещо на Лаута ще изкопаят няколко дупки за външни тоалетни – като за цигани!

    • Нещо по-умно не можа ли измислиш ? Но къде ти , с толкова малко акъл какво друго да измислиш .

 78. 10
  5

  Помаци и ся ко прайм?

   • Бас ти праска ли те Рачо ли си медуза ли си или може би мидЪ?

     • Не си оригинален, манго, само миришеш. През сайта се промъква миризма на циганин и простотия локомотивска.

 79. 4
  10

  Като цяло ви е ебана майката. Ей ся да ни пуснат парите за стадиона и ще се срещнем, няма проблеми

  • 7
   1

   Хахахахаха Зико така ви е налъгал, че не е истина хахаха 🙂 я кажи колки пари ще се отпуснат а ? Запознат ли си ?

 80. 11
  6

  жълТУРЦИ ние постигнахме нащо за равенството, а да ви видим сега какво ще правите! Ааа и друго хахаха КОЙ ВИ Е КАЗАЛ, ЧЕ ЩЕ СЕ ОТПУСКАТ 30 000 000 ????

  • 7
   6

   Не знам чии пртезидент се казваше Левент Назифоглу …. аааа сетих се, сори 😉

   • 9
    5

    Хахаха да не забравяме и кой ви беше капитан и как му пяхте името😂😂😂 като няма какво да кажеш естествено, че за Левент щв се хванеш, но да не и забравяме Локомотив кой победи на финала с гол пета 😂

     • 3
      1

      Ами Сандокан до последно беше със ДАВУЛА при жените от ИЗГРЕВБОЙС, и те го погребаха Другарко, сядай Еролчо имаш шес браво.

Comments are closed.