Общината предаде стадион „Тодор Диев“ на Спартак, строителните дейности започват скоро

14
1162

 

ПФК Спартак получи днес официално от община Пловдив стадион „Тодор Диев“. 10- членна комисия, начело със зам.- кмета Георги Титюков, предадe с протокол съоръжението.

Ръководството на Спартак благодари на община Пловдив за съвместната работа по концесията на стадион „Тодор Диев“. Вярваме, че доброто сътрудничество ще продължи и през следващите години. Вече работим по техническия проект на съоръжението и в най-скоро време ще започнат и реалните строителни дейности по реконструкцията на стадион „Тодор Диев“.

 

14 КОМЕНТАРА

 1. 2
  4

  Имаш предвид, Жълтите ЦИГАНИ и Железничарите, КРАСТАВ ЦИГАНИН.

 2. Дано да стане. Ако пловдивските отбори имат съвременни стадиони, ако се забрани достъпа на отрепките на тях, нормалната публика ще се върне.

 3. Нов бардак с стари курви не се прави. Г-н Миленчев ОСЪЗНАЙ СЕ. Освен ако стадиона ти трябва само бизнеса ти.

 4. 9
  5

  Дай Боже да се случи. Ако концесионните вноски не са заробващи както бяха за Колежа, и условията по концесията дават възможност за реализиране на доходи, нещата ще станат. Спартак явно ще изместят Локото като Втори Отбор на Пловдив.

 5. 1
  8

  и жълТурците и жепейските цигани ще сте без стадиони.
  Само Спартак с модерен стадион в града!

  • 1
   5

   Имш предвид, Жълтите ЦИГАНИ и Железничарите, КРАСТАВ ЦИГАНИН.

   • 4
    1

    мангал, бил съм на ваши мачове и на мачове на жълтите, при жълтите мангали не съм виждал, но преди 20 години при вас се изсипваше половината столипиново. жълтите може да са прости селяни и чобани от родопската яка, но вас цяла България ви знае като ЦИГАНИ!

    • Ей цървул,ще ти дам едни селяни и чобани на тебе ,педерасче припознато…

 6. 4
  5

  Не се прави на Спартаклия ЖЪЛТ КРАСТАВ ЦИГАНИН.

 7. 8
  1

  Е тва не е чесно!! А на нас кога ??
  Искаме среща със министъра и с папата.
  Ще пуснем декларация !! Искаме и за наз
  Ние сме ЛОКУ !! Ако не бяха БФС,УЕФА ФИФА ,мускат ,НАСА ……. Щяхме да сме във групите на шампионска лига и да си пълним джамията !!

 8. 2
  1

  Футболът и морското плаване имат една обща забрана: жените трябва да стоят по далеч от руля! А, тук или руля е объркан с х…….., или язък за руля!

Comments are closed.