Bultras Fight Club отвори врати! ВИДЕО и СНИМКИ

0
4617

Днес отвори врати школата по кикбокс и муайтай в Пловдив “Bultras fight club”. Нейни основатели са Цветан Петров – дългогодишен състезател и шампион по кикбокс и киокушин карате, и Красимир Марински – дългогодишен състезател и шампион по кикбокс и муайтай. Официалното откриване бе в 11 часа, а базата на школата – боксовата зала на стадион „Христо Ботев“.

Основната цел на школата е да изгради състезатели, които да участват в спортния боен календар по кикбокс и муайтай на България и да се утвърдят на призови места в категориите си. За целта двамата треньори са подготвили разнообразни и интензивни тренировки, с които да подготвят състезателите си. Целите на Цветан и Красимир обаче не се изчерпват само с това. Те искат да мотивират малките чрез посещенията на заниманията в школата да се научат на дисциплина, отговорност, уважение и постоянство. От личен опит знаем, че в залата се намират истински приятели и стойностни хора, защото тук социалния статус не е от значение, важно е да имаш уважение един към друг, казват двамата.

Тренировките по кикбокс и муайтай са чудесна възможност и за хора, които искат да поддържат добра физическа форма и да се потопят в света на бойните спортове. Вратите ни са широко отворени за всички клубове и треньори, които имат желание за съвместни тренировки, обмяна на опит или общи проекти. Вярваме, че по този начин можем заедно да популяризираме и развием нашия спорт в Пловдив, завършват Цветан и Красимир.

По време на откриването основателите разкриха, че заедно с феновете на Ботев Пловдив изключително бързо са се договорили за името на клуба и за предстоящата съвместна работа за развитието на бойните изкуства под тепетата.