Акрапович: Играчите, които са на проби, имат качества

56
1354

„Създадохме хубави шансове в този момент. Имаше дузпа за нас, не я додадоха.

За новите няма какво да коментирам, все още не са свикнали с нашата игра. Затова и получихме втори гол. Млади са, искат всички напред да ходят, но трябва организация. Виждам качествата, които имаме, и нещата, върху които трябва да работим. Малко концентрация и натрупалата се умора не ни позволиха да изравним. Резултатът обаче не е толкова важен. Имат качества играчите, които са на проби при нас.“

56 КОМЕНТАРА

 1. 2
  5

  Циганите имат качества да опушат газовата камера.Потниците на сапун.

 2. 1
  1

  Гонзо и Бруно видяха как ЦСКА 1948 разби Арда

 3. 4
  4

  НЕ Е СРАМНО ДА СИ ФРАНЦУЗИН, НЕМЕЦ, ТУРЧИН, ЦИГАНИН……., СРАМНО Е БЕЗ ДА СИ ПРИНУЖДАВАН, ДА ИЗБЕРЕШ ИЛИ ДА СТАНЕШ ПРИВЪРЖЕНИК НА КЛОАКОМОТИВ!!!!!!? ПЪЛНОЛЕТЕН ЧОВЕК ДА ИЗБЕРЕ ЗА СВОЙ ОТБОР: ФК ДАРАК, ФК КОНСЕРВА, ТРАКТОР, ПЛУГ, БРАНА, РЕДОСЕЯЛКА ЛОКОМОТИВ, ВАГОН ДРЕЗИНА………… Е НЕДОПУСТИМО, СРАМНО, СМЕШНО И ОБИДНО!!!!!! АКО БЕШЕ ПРИЕМЛИВО, ТО ВСИЧКИ ЩЯХМЕ ДА СИ КРЪЩАВАМЕ ДЕЦАТА: ТЕНЕКИЯ, БУФЕРЧО, СТРЕЛКИЧ, ПАНТОГРАФЧО, ДРЕЗИНЧО, ЛОКОМОТИВЧО!!!!!! НЯМА ТАКЪВ СЛУЧАЙ В СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ!!!!!!!!!!!…….. ПО ОБИДНО ОТ ДУМАТА „КЛОАКОМОТИФФФФ“ ЧОВЕЧЕСТВОТО НЕ Е СРЕЩАЛО!!!! НЕ СЕ ПСУВАЙТЕ КАТО ХАМАЛИ ТУК ВЪВ ФОРУМА, ПРОСТО СИ КАЖЕТЕ- КЛОАКОМОТИФЕЦ И ГОТОВО!!! ИЛИ ДАЖЕ, САМО ПОКАЖЕТЕ КАРТИНКИ, А ДРУГОТО СЕ ЗНАЕ!:))))))))))))) https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13
  https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=516fb1e58205d50ff6bbfc731a66de5e-l&n=13
  https://avatars.mds.yandex.net/get-pdb/770122/e9ddddef-591c-45df-99d3-9eaa3959150f/s800
  ЕТО ТОВА Е МОЯ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФФ, ПУФ ПАФ!!:)))))))

 4. 11
  3

  Тихо жълти курви!
  Чакайте Делян и Сюлейман от Либия да ви построят стадиончето. Друг вариант няма!

  • 4
   5

   Държавата бритчед ша построи стадиона на жълтете за съжаление ,аби ни кво ще строим кат виждам идва разпад,каде ни слагаш наз в кюпа ааааааааа аркадаш.
   Ние Локотото сме най големите интриганти ще му ядем главата много скоро.

 5. 11
  3

  Селяци не се бъркайте в работата на отбора на Пловдив ! Гледайте си Сопот , Коматево , Белозем . Изгрев !!!

  • 3
   2

   АБИ МИ ТО ОТБОРА НА ПЛОВДИВ СИ Е ВЪВ ПЛОВДИВ МИ НИЕ КВО ТЪРСИМ ВЪВ ПЛОВДИВ ДА СИ ХОДИМ ВЪВ КЮСТЕНДИЛ ИЛИ ГОВЕДАРЦИ КАКВО ЩЕ КАЖИШ ПО ВЪПРОСА АРКАДАШ ААААААААААААА.

 6. 1
  10

  Бруно,стига,с,тия,бошнаци,,стига,с,тия,хървати,,стига,с,тия,комисионни,,вземи,един,,,,свестен,нападател

 7. 2
  8

  Свърши.,чувалът,,с,хапчета,,и,,се,,усеща,,усеща,,нямат,,сили

 8. 3
  5

  Чичо Гошо беше ли на мача?
  Трябваше да гледа Биска и Мажурета. Той пак отишъл да гледа слабия Ботев с пет шест национала и проекто такива

 9. Футболистите бяха „тежки“ и това ясно се виждаше!
  Словаците изглеждаха по-свежи от нашите и това според мен оказа влияние да ни излъжат.
  Първият им гол беше много щастлив…нашите централни защитници нещо се замотаха и не можаха да я изчистят. Втория гол, обаче беше майсторска контраатака на словаците…много добре я изиграха. Нищо не може да се каже на тези мачове, защото натоварването по това време е много тежко…краката тежат, а това води до липса на концентрация, грешни пасове и се допускат грешки, но въпреки това отборът стоеше добре. Дано Бруно дозира натоварванията много прецизно…не искам да ги видя нашите, като уморени коне точно срещу жълтъците.Нищо не може да се каже още… този лагер там и тези мачове са за физическа и игрова подготовка, а не за заключения, защото каквото и да кажем в момента можем да сгрешим…още повече, че се използват много играчи, които са на проби и това размива игровия облик на отбора. Все пак, както казах тези мачове са за обиграване…не се дават точки и затова целта на Бруно не е да бие на всяка цена, а момчетата да играят с топка, да се видят новите реално как стоят в тези проверки.Като първи впечатления според мен новодошлите не са над нивото или дори на нивото на тези, които ни напуснаха, но пак казвам, че каквото и да се каже в момента може да се сгреши. Лошото е, че ни напуснаха ключови футболисти, на които без пари е много трудно да се намират достойни заместници. За жалост Крушарски не отпуска достатъчно пари да се направи селекция от качествени футболисти с класа…поради тази причина при нас идват футболисти, които да ги учим на футбол, а не научени! Имат някакви качества, но трябва много време и много работа с тях. Ние, обаче сме трети във временното класиране, имаме шансове дори да си защитим купата и не мисля, че сме в позиция при нас да идват точно такива футболисти. Ако не се борим за нищо и се прави отбор за следващия сезон тогава ДА, но да имаш шансове за медали и купа би трябвало да идват футболисти, които да вдигат нивото и класата на отбора. На нас не ни трябват просто заместници, а футболисти, с които да се надгради. Това в случай, че искаме да сме по-силни разбира се, но за жалост възможностите на Крушо са много скромни. Трябваше да намерят един класен нападател, който да реализира положенията, които се създават. Вместо това идва футболист, който е със спорни качества и много млад.Аз лично бих взел нападател с качества, класа и опит. Може за едни по-класен нападател, но трябваше да се дадат пари.Когато създаваш положения, но няма кой да вкарва, какво от това, че надиграваме съперника, държим топката повече и създаваме положения?! Нашите сбъркаха според мен и мисля, че ще берем много ядове поради липса на класен нападател.

  • 4
   1

   Това е така! Трябваше да се даде някой лев и да се вземат футболисти с физитка.Тъкъв шанс скоро няма да имаме.
   Трети и слаби опоненти.
   За жалост само се гледа печалбата, но парите ще се върнат от Европа

   • 1
    1

    Би ли си написал твоята Физитка . Аман от неграмотници !

  • Просто искам да те питам , когато Ожболт дойде КЛАСЕН нападател ли беше ? Колко време беше резерва ? Би ли посочил свободен КЛАСЕН нападател ?

   • Всичко може…проблема е, че Крушо не дава пари за качествена селекция.
    Просто такъв ни е собственика…не дава пари, затова идват футболисти, които да ги учим на футбол.Селекцията е отговорност на спортно-техническия щаб и мен ще ме е много яд, ако се изсерем не метеното.Крушо много добре видя къде са парите, но той иска с „трици маймуни да лови“…“маймуните обаче искат банани“! Това, което се случи с отбора е едно голямо чудо…всеки ден, обаче не е Велик ден. Това не означава, че веднъж, като удари кьоравото и всеки път ще уцелва.Яд ме е, щото в момента имаме шанс отново да играем в ЕКТ, и ако го изтървем този шанс ще е безумие. Нормално е да се ядосвам, но за жалост Крушо не иска да дава пари за качествена селекция. За Ожболт си прав, но ти явно не можеш да ме разбереш, какво имам предвид да кажа, затова ще се повторя – ако нямаме цел и се прави отбор за следващата година тогава ОК. Бруно има възможност и време да работи с футболисти, които имат НЯКАКВИ качества, но когато си 3-ти и имаш все още шанс да защитиш купата, тогава трябва да се бръкнеш малко в джоба и да вземеш футболисти, с които да надградиш и да направиш отбора по-силен. После ще си възвърнеш парите.Хем го видя и го разбра къде са парите, още повече че взе 300 000 Евро за Ожболт. Толкова ли не можа да даде половината за някой качествен нападател! Ние създаваме положения, но нямаме изявен нападател-таран, който да реализира тези положения. Все пак изрично казах, че сега не е момента да се правят генерални изводи или заключения за новодошлите, но направим ли глупост да си изпуснем шанса за ЕКТ ще е идиотщина!

 10. 14
  3

  Локо – ЦСКА – 10 000 фена
  БотевЪ – ЦСКА – 900 фена

  Това е ФАКТ!!!

  • 4
   8

   Бритчед га сме имали нявгъж 10 000 фена ве ейййййй апап.Ний и всички селски фенове да събирем жа сме не повичи от 5 000 сирсема ве еййййй кистендилски бег.
   Виж да са учим от жълтите да ама за друго май не ставъми аркадаш.

  • 3
   4

   Това ви убива! Че нямате фенове
   Дейба вашата мама циганска, дейба!

 11. 3
  8

  Дайте му на Акрапа Босненски нормални дрехи – изглежда като клошар така.

 12. 6
  13

  Официално разбивка на билетите от финала 15 000 за Ботев и 5 500 за циганите ! Колкото и да повтаряте какви ли не лъжи ! То се видя и във Бургас като играехме ! Жалки и смешни живеят във лъжа даже си измислиха и историята ! Типично циганско народ без страна това сте вие !

 13. 5
  8

  БРУНО ЕЗЕТО ИДВА ДА ТЕ ВИДИ ЩЕ ИМА ЛЮБОВ БАТЕ,КАТО ТАЯ ОБИЧ НЯМА ДРУГАДЕ НА СВЕТА.
  ИНАЧЕ СМЕ ГОЛА ВОДА ЖЪЛТИТЕ ЩЕ НИ РАЗПОРЯТ СЪС ДЕЦАТА.
  НИЩО НОВО САМО КАДЕТО СЕ ПЕРКАХМЕ ПЪРВИЯТ ПОЛУСЕЗОН,СЕГА ЩЕ БЕРЕМ ЯДОВЕ КАДЕТО И КОЙТО НИ ХВАНЕ ПОНЕ НАТРУПАХМЕ НЯКОЯ СИ ТОЧИЦА И НЯМА ДА ИЗПАДНЕМ ТОЗИ СЕЗОН ИНАЧЕ БРУНО КАТО ГЛЕДАМ СЕ СТЯГА ЗА ДОГОДИНА ЩЕ ПАДА ГОЛЯМА БИТКА ЗА ОТЦЕЛЯВАНЕ.

 14. 5
  4

  Момчетата са изморени личи си но важното е че са физически добре. За новите мога да кажа от това което гледам и в Пловдив и Турция, че има потенциал. На мача с гигант този малкия бразилец грам не ми хареса но сега е нещо друго, много добър пас има. Полиезе млад също много креативен и много тича това ми направи първо впечатление. Нападателя младия за мен ако се работи с него следващата година ще е Топ и сега е добре но още му трябва самочувствие но ми хареса много, нз защо не го пуска в контролите за Клапан може да има нещо в него но не мога да преценя. За защитника какво да кажа, твърде рано е но Езе си липсва, а за този крилото ако някой има инфо името ми е познато но в нета не виждам нищо но не ми хареса днес

 15. 14
  5

  Бруно , ти знаеш и можеш.
  Сезона ще започнем с поредното жълтуроебане,
  може и без пета , ей така за кяр и берекет през годината.

  • 3
   6

   5 – 0 СЪС МАЛКИТЕ НА КОМАТЕВО.
   ТИ СИ ЗНАЕШ БРУНО.
   НАЛИ СМЕ РОБИ И КУРВИ НА БОТЕВ НЯМА ДА СЕ КОРКАШ ЕДНА ПОДАРЕНА КУПА И ДРУГИЯТ СЕЗОН ВЪВ Б ГРУПА ДАВАЙ ТАКА БРАВО БРУНО.

   • 11
    2

    Нима просиш за милост, жълта курво?!
    А уж „малките“ бяха ВЕЛИКАНИ!!!

   • 6
    2

    АМи вземете си ГОЛЕМИ, бе селска курво.
    Изпросете си пак пари от Тиквата

    • 2
     5

     МОМЧЕТА КАЗАХ,ЧЕ НИЕ СМЕ РОБИ И КУРВИ НА БОТЕВ РАЗБЕРЕТЕ ГО ОЩЕ КОГАТО НИ ПОДАРИХА КУПАТА БЯХА КАЗА ЛИ,ЧЕ ИДВА РОБСТВОТО КОЕТО ТРЯБВА ДА ГО ПРЕЖАЛИМ НЯКАК СИ.
     ЩЕ ИМАТ СУПЕР МОДЕРЕН СТАДИОН,ЩЕ НИ ЕБЪТ КАДЕТ НИ ХВАНАТ ПОНЕ 10 Г. ПРИЕМЕТЕ ГО ИСТИНСКИ МЪЖКАТА.
     НИЕ ЦИГАНИТЕ ОТ ШЕКЕРА СМЕ СЕ ПРИМИРИЛИ ВЕЧЕ,МЕНКА МЕ СЕ ТУ ЖЕНИТЕ ТУ ЩЕРКИТЕ ЧАТ ПАТ И НАЗ НИ ЕБЪТ АМА ТАКАВА СИ НИ Е СЪДБАТА ПРОСЯШКА.

  • Ами , ще ни депресираме и “малките“ , ясно е че “големите “ още сънуват кошмари от петата на буферите

 16. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ВЕСЕЛ И ПАЛАВ ТАШАК" :)))), НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
  5
  3

  ИГРАЛИ СНЕ ДОБРО, АЛА СНЕ НЕМАЛИ КО’СМЕТ!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  ПУФ ПАФ:))))))))))))

 17. 5
  3

  Контролите са важни само за жълтите кючекчии! Днес се видяха много добри неща в играта на Локомотив! Имаше много на проби. Този Бала беше много добър футбилист. Дано остане в отбора. Имаме проблем с отбелязването на голове. Това ще е проблем.

  • На мен точно той не ми хареса, но това е лично мнение. Тръгва рязко.. и се завърта вместо да вкара или центрира.
   А когато центрираше обикновенно беше доста слабо и грешно. Дано обаче се лъжа.
   За головете аз се надявам на босненския нападател

 18. 11
  2

  Фекал,кажи честно,баща ти плющял ли те е като малък?

  • Георги Андонов: „В БотевЪ расте само този, който умее да лиже гъ**ве!“
   6
   3

   Не. Ама Самуилов си прави РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ВЕСЕЛ И ПАЛАВ ТАШАК с всички тях и особено Фекала, който преди се пишеше Toдор The Great – мияча на чинии в Лондонското гето. Обикновен лузър!

   А да видиш Шиши какво ги прави…

  • 4
   1

   Освен че ме плющеше и редовно ме изтърваше с главата върху цимента

 19. 12
  5

  Жълти курви какво търсите тука поздрави от ОЖБОЛТ12

 20. 9
  2

  Това е най-важното! Това е въпроса, който вълнува всички локомотивци – дали ще намерим достойни заместници на напусналите

  • 1
   2

   По важно, аби, е майка ти да си епилира долната част на торса. Много боде, ве. Хем пиян я чакърдисвам! Пфуу, да черпиш, че има кой да я клати.

 21. 6
  8

  Имът качиства, ама да ни бяа дали дуспа!:))))))

  • 6
   4

   Като не са дали дузпа и си притеснен толкова може Езе да ти го подаде черния смок , трябва само да му звъннеш до Казахстан и ще те оноди.

Comments are closed.