Трима ще се пробват в Ботев Пд и Ботев Враца

27
2009

Бившият заитник на „Кайзер Чийфс“ Летлонгоноло Мирва тръгва към лагера на „Ботев“ (Пловдив) в Турция.

Левият бек е свободен агент от няколко месеца.

С него пътуват още двама южноафриканци Джейкъм Хлалеле и Джеремая Нквана. Те също щели да се пробват в „Ботев“ (Пловдив) и „Ботев“ (Враца), обяви агентът им Колин Машава.

„Само чакаме билетите и тръгваме още този уикенд“, обясни той. Нквана е атакуващ халф, а Хлалелеле е нападател.

27 КОМЕНТАРА

 1. 2
  8

  Нашия смешен “ кмет „пак заврави че е кмет на целия ПЛОВДИВ , а не мениджър на Ботевъ ( поредната издънка ) . Всичко Мара втасала и мениджър станала . Горко на града ни , избрахме си футболен мениджър за кмет ! Да живее ?

  • 5
   1

   Хахахахахаха, смях в залата. Ами те всички кметове досега са от БОТЕВ, както и единственият президент на България от Пловдив. А ти просто си от малцинството, бе, ефенди:)))))

 2. 1
  8

  Лошите хора Господ ги преследва до край иги наказва, според делата им .( защо не друг ? Този е бил наред.) По жълтата. миризлива дрисня го е познал. : цвят жълт-насран .) .

 3. ТОСКО на майка си оная работа ли е търсил в ГЪРЦИЯ , тя е в БЪЛГАРИЯ .

 4. 15
  1

  Този Тоско няма нищо общо с разбити глави. Не си измисляйте буфери. Чудите се как да си измисляте глупости.Нямате ли срам, Вашият ПЕДЕРАСТКИ ОТБОР и гнусни миризливи фенове единствени не поднесоха съболезнования. Това показва що за измет сте. И цяла България знае за гнуснана измет наречена фенове на локомотив.

 5. 17
  5

  Защо черно-белите ЦИГАНИ, не протестирахте когато разбиха главата на фен от Локомотив?

 6. 10
  17

  ББорисов знаели че този бандит и неговата шайка разбиха главата на фен от Локомотив. Тогава мълчахте и бяхте се скрили по кинефите, един от вас не излезли и не каза нищо, което трябваше от ваша страна да се изявени поне, Заслужена смърт за бандитите.

 7. 8
  17

  За Тоско бандита кръв серете, а за нашето момче МЪЛЧИТЕ като путки, ЖЪЛТИ боклуци.

 8. 7
  17

  Защо жълтите ЦИГАНИ, не протестираха когато тозиТоско и неговата банда разбиха главата на фен от Локомотив, ВАЩА МАЙКА циганска, само за това заслужавате, който бие със метална тръба, от това умира, господ забавя но не забравя, той си го заслужи.

 9. 5
  5

  ОТ ТИА АПАПИ БЕЧЕТО И НАПАДАТИЛЯ СТАВАТ. ША ГИ ПУСКАТ СРЕШТУ КЛОАКОМОТИФ, ЗА ДА НЯМА КУНТУЗИИ В БОТЕВ.СИГУРНУ СА СЪШТИТИ ТЕСЛИ КЪТ НАШТИ АПАПИ. Летлонгоноло И Хлалеле, ША БЪДАТ И ПРЕВОДАЧИ, ШТОТ ИНАЧИ КАК ДА СИ ГОВОРЯТ С НАШТИ СТОЛЮПИНСКИ АПАПИ??? В КЛОАКУТУ НЯМА БЪЛГЪРИН??? ОСТАВА САМУ ФРЕНСКИ(СТУЛЮПИНСКИ) ДЕМЕК ТИЯ ША ПРЕВЕЖДАТ НА БОТЕВИСТИТЕ. ПУФ ПАФ! ПУНЕ ИДИНИЯ ДА ГУ ЗЕМЪТ, НЯМА САМО НАС ДА БЪЗИКЪТ…………….. СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФФФФФФ:))))))))))))

 10. 8
  6

  Локо е единственият български отбор с президент турчин Левент Назифоглу

 11. 7
  11

  Цялата работа при нас е Хлалелеле!

 12. 8
  5

  Що за глупости, защо ни е тази школа щом се дава шанс на подобни образи, а не на нашите юноши, хубаво тия пичове търсят нов живот в Европа и бягат от конфликтните си родини, но някой си мисли, че може да изкара пари от бъдещи трансфери ли, глупости, то така ако ставаше

 13. 9
  6

  Тези,,праскали,,карирани,черно,бели,,гейове

 14. 6
  10

  Какви са тези маймуни?????
  Какво стана с нашите юнуши, май за нищо не стават, то като целия ни отбор. Същата работа като при Христолов става

 15. 7
  9

  Хаххахахахахаха ей стига бе Андро ще ни побъркаш от смях с цирка лайнасрски
  Хлалелеле тоя ще е новата черешка хахахахаххахахахаха

Comments are closed.