Акционери в Ботев Пд могат да стигнат до съд!

40
3985

Сдружение ПФК Ботев Пд се противопостави на решението на главния акционер Георги Самуилов за това, който да членува в новия Борд на директорите на канарчетата. Както е известно на свое събрание притежателите на 1% от акциите на клуба избраха Борис Гиздаков, който бъде вкаран като член в Борда на директорите на клуба. Това обаче не се случи, след като на акционерното събрание на канарчетата Георги Самуилов гласува против.

PlovdivDerby.com научи, че членовете на Сдружението са били попитани от ръководството на организацията, как да постъпят. Опциите са били „Обжалване и позиция чрез декларация“, „Само обжалване“, „Предлагане на друг представител“, „Изчакване“. За първата опция „обжалване и декларация“ са гласували 11 души от допитаните, а за втората „Само обжалване“ – един.

В крайна сметка проверка на PlovdivDerby.com показа, че в търговския регистър е вкарано възражение, което оспорва легитимността на новия Борд на директорите, в който Борис Гиздаков не попадна. От Сдружението обосновават жалбата си до Търговския регистър с това, че в устава на клуба е записано, че в управленското тяло трябва задължително да присъства представител на организацията.

Интересно е обаче, че в Борда на директорите на канарчетата има член на Сдружението. Това е Васил Наумов, който бе преизбран на въпросното акционерно събрание. При „смяната на властта“ в Сдружението обаче през миналата година за мястото на Наумов от Сдружението предложиха от клуба Борис Гиздаков.

Ако Търговският регистър счете, че претенциите на Сдружението са неоснователни, то те могат да се обърнат към съда. Ако обаче ТС не впише новите членове на Борда на директорите на базата на жалбата от Сдружението, то футболния клуб може да потърси съда като арбитър в казуса.

40 КОМЕНТАРА

 1. Наричат се както си искат,но всички останали им викат цигани.Прости,грозни,миризливи,завистливи.Що е то.

 2. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
  4
  2

  НЕ Е СРАМНО ДА СИ ФРАНЦУЗИН, НЕМЕЦ, ТУРЧИН, ЦИГАНИН……., СРАМНО Е БЕЗ ДА СИ ПРИНУЖДАВАН, ДА ИЗБЕРЕШ ИЛИ ДА СТАНЕШ ПРИВЪРЖЕНИК НА КЛОАКОМОТИВ!!!!!!? ПЪЛНОЛЕТЕН ЧОВЕК ДА ИЗБЕРЕ ЗА СВОЙ ОТБОР: ФК ДАРАК, ФК КОНСЕРВА, ТРАКТОР, ПЛУГ, БРАНА, РЕДОСЕЯЛКА ЛОКОМОТИВ, ВАГОН ДРЕЗИНА………… Е НЕДОПУСТИМО, СРАМНО, СМЕШНО И ОБИДНО!!!!!! АКО БЕШЕ ПРИЕМЛИВО, ТО ВСИЧКИ ЩЯХМЕ ДА СИ КРЪЩАВАМЕ ДЕЦАТА: ТЕНЕКИЯ, БУФЕРЧО, СТРЕЛКИЧ, ПАНТОГРАФЧО, ДРЕЗИНЧО, ЛОКОМОТИВЧО!!!!!! НЯМА ТАКЪВ СЛУЧАЙ В СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ!!!!!!!!!!!…….. ПО ОБИДНО ОТ ДУМАТА „КЛОАКОМОТИФФФФ“ ЧОВЕЧЕСТВОТО НЕ Е СРЕЩАЛО!!!! НЕ СЕ ПСУВАЙТЕ КАТО ХАМАЛИ ТУК ВЪВ ФОРУМА, ПРОСТО СИ КАЖЕТЕ- КЛОАКОМОТИФЕЦ И ГОТОВО!!! ИЛИ ДАЖЕ, САМО ПОКАЖЕТЕ КАРТИНКИ, А ДРУГОТО СЕ ЗНАЕ!:))))))))))))) https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13
  https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=516fb1e58205d50ff6bbfc731a66de5e-l&n=13
  https://avatars.mds.yandex.net/get-pdb/770122/e9ddddef-591c-45df-99d3-9eaa3959150f/s800
  ЕТО ТОВА Е МОЯ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФФ, ПУФ ПАФ!!:)))))

  • 4
   2

   Но, ако си жълтур си е голям срам. Това означава, че си лицемер и грандоман със селски манталитет.
   Добрата новина е, че обикновено жълтурите са такива тъпунгери, че изобщо не разбират кога да се срамуват, и не само, че не се срамуват, ами и се перят и са горди с простотията и лицемерието си.

 3. 8
  6

  Интересно. Излезе информация, че в ще има едни милиони държавна пара за стадион, и баш фенновете започнаха да се карат и да се съдят. Дали ги вълнува изобщо стадиона, или се надпреварват кой и как да оползотвори повече от парите?

 4. 6
  4

  Кой е тоя Борис Гиздаков, нещо визитка това онова, за феновете, да знаем кой кой е. Да не остават хората с впечатлението, че това са някакви партизански войни, а каквото впечатление мисля, че остават…

 5. 33
  10

  Ей Стафунски педал , ти не разбра ли че чичко педерас Гиздаков никой не го иска. И кво е тва сдружение с 30 члена , та да казвате че представлявате феновете бе мухльо ?? Ти не разбра ли че ви пуснаха да се излагате , с оная мастия Тодор Бочев , Гиздаков и Велко Райчев синьото око за никъв хуй не ставате. Кво се пънете пред камерите , и кой ви е упълномощил да давате интервюта. Щяхте да сваляте Самуилов , никой не ви ебава за сливи. Махайте се , че времето ви изтича и на вас като предните !!!

 6. 11
  7

  НА ТОВА МЯСТУ, ПРЕЗ ДАЛЕКЪТА 1826Г., БЕШЕ УЧРЕДЕН ВЕЛИКИЯ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФФФ!!! https://avatars.mds.yandex.net/get-pdb/770122/e9ddddef-591c-45df-99d3-9eaa3959150f/s800
  ИМЕНУВЪЛИ СА ГО ТЪЙ: https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13
  КЛОАКОМОТИФФФ Е В СЕРСЕТУ НА СИЧКУТУ СТОЛИПИН АПАП!!!! ПУФ ПАФ:)))))))

 7. 16
  14

  Втори пакет пуканки си отворих докато се
  смея на поредния коматевски цирк.
  Не може шепа оръфлени прошляци с един
  процента да дават наклон на католишкия.

    • 7
     8

     Защо черно-белите ЦИГАНИ, не протестирахте когато разбиха главата на фен от Локомотив?

     • 9
      9

      Защото не сме путки да ревем за щяло и нещяло!
      Той Господ гледа и си връща….с лихвите!

     • 12
      6

      Ами вие жълти отрепки защо не предадохте смотаняка който е направил това на правосъдието….както изисквате сега от гърците …..ей затова ще ви го забият един голям в дивия.

     • 3
      2

      А тази путка черно-бяла по-горе, защо реве?

     • 2
      1

      Путките са жълто-черни и ако не успеят да избягат, реват и се молят да не ги бием!

 8. 18
  10

  Пичаги аз Стоян канара се извинявам на мойти братя че не довадях на протеста…..ама от тая пета такъв сюргюн ма е хванал че не се търпи ва да сейба.

 9. 20
  13

  Жълти курви, колко стотин бяхте днес на протестите за съучастника в опита за убийство над Стоян? Божо пънкара от клуб 500 каза че ще бъдат 250 души (5 рейса) а днес се видяха 20 кретена с жълти маски. Защо с маски и защо 20??? МРЪСНИ ЖЪЛТИ КУРВИ!

  • 3
   5

   Защо черно-белите ЦИГАНИ, не протестирахте когато разбиха главата на фен от Локомотив?

   • 5
    5

    Защото не сме путки да ревем за щяло и нещяло!
    Той Господ гледа и си връща….с лихвите!

     • 1
      2

      Путките са жълто-черни и ако не успеят да избягат, реват и се молят да не ги бием!

 10. 13
  11

  Джелем, джелем ний сиганите от лаутджамия . чшай шукарие ,паламанде чшае…
  саде Локо, саде столюпиново ,саде ракията на цар Киро до гроп!

  • 12
   10

   Миризливец много си наясно с ромския език , ти не си циганин, само майка ти и баща ти. Петата в дивия и към автогарата че последния рейс тръгва скоро

   • 4
    3

    Последният,рейс,тръгва,от,Центъра-кара,го,Тошо

  • 5
   7

   В Парламента използват една думичка:ФАКТОЛОГИЯ, а ФАКТОЛОГИЯТА криви тиквоци е, че има жълт фен клуб в центъра на най-голямото циганско гето на Балканите Столипиново! Действително там има и джамия и се казва Изгрев бойс джамия! Всякакви други твърдения са плод на сериозни психични отклонения на тъпунгерите от Коматево! Разбитата ви психика се оказа сериозна след 15.05.2019г когато ви подчинихме завинаги, и сега сте курвите на ЛОКО!

   • манго смени си дилъра дава ти само боклуци и ти се е изпържил мозъка кажи нещо за вашия тартор сандукан ти викаше ли юве юве

 11. 12
  10

  Джейкъм Хлалеле и Джеремая Нквана ша са пробвът при нас!!!! НАШИ ОРА, КЛОАКОМОТИФЦИ СЕ ОКАЗЪХА!!!!!! ИДВАЛИ МАЙ ОТ ФК ДАРАК- АДЖАСАНА!!!:)))))) ПУФ ПАФ

  Ашколсун!!

  • 4
   2

   Изродска полумаймуна от скелето в Коматево!

 12. 17
  23

  Не могат да си разделят баницата. Всеки иска той да краде от парите на Бойко.
  Жълтите са ПОЗОР за селата около Пловдив

 13. 22
  15

  А ЗА СЮЛЕЙМАНИ МЯСТО В БОРДА ЩЕ ИМА ЛИ

  • 6
   6

   Ще има разбира се ! Мястото му е в двоето гъзенце !

   • 5
    4

    А Петата как я чувствуваш, А миризливко Изгрев бойски?

  • 3
   1

   няма място защото левент и
   зеки не дават само при вас имаше рязани президенти или и това го забравихте защото така ви е удобно циганин

Comments are closed.