Фенове на Ботев ще протестират пред гръцкото посолство в София

12
612

Феновете на Ботев (Пд) ще протестират пред сградата на посолството на Република Гърция в София:

Уважаеми Ботевисти,

информираме Ви, че кампанията „Справедливост за Тоско“ продължава. На 25.01.20г (събота) пред сградата на посолството на Република Гърция в гр. София ще се проведе символичен протест с искане за разкриване на истината около убийството на Тоско Бозаджийски и справедливи наказания на виновните с цялата строгост на Закона.

Осигурен е безплатен транспорт за желаещите, като записване за пътуването може да направите във фен-магазина на ул. Нестор Иванов 1. Сборният пункт за тръгване е 8:30ч на 25.01.20г. пред стадион „Христо Ботев“.

12 КОМЕНТАРА

 1. 3
  2

  Педалите от снимката защо си крият лицата?

 2. 2
  2

  Локоидиоти,загинал е човек,а вие жалки същества се правите на ощипани девици.Тоско не беше хулиган

  • Наистина е тъжно, но истината си е истина – прочети коментара по-долу. Няма как да го отречете!

 3. 5
  3

  Имахте възможност да осъдите действията на тоя и неговите дружки и да поискате правосъдие когато нападнаха хора с тръби и бухалки. Щяхте да го вкарате в затвора, където днес щеше да е ЖИВ. Но типично за ку*венския ви манталитет, тогава мълчахте, не, плюехте по пострадалия и семейството му. Днес търсите съболезнование и справедливост, когато ви причиниха същото, с лихвите. Гнусни страхливци сте, отблъскващи простаци и лицемери. Продавайте тениски с лицето му и го разнасяйте да просите с него. По-гнусни сте и от цигани.

 4. 5
  2

  Защо, не идете в Солун да протестирате, нали търсите справедливост!
  Само не забравяйте да напишете по чаршафите и за вашите изяви с тръби, палки, 20:2….и така…

 5. 4
  6

  Мангали, пишете спешно нова декларация! Ако и от Страсбург ви се изсмеят, че сте прости, неграмотни и малобройни, миризливи мангали, имате варианти! Обърнете се към Путин, Тръмп, Аятолах Али Хаменей (в него вярвате най силно), Башар Асад, Си Дзин Пин, Ким Чен Ун (велик майстор на ракетите като Крушо), Хелзинкския комитет (винаги са заставали ЗАД вашата гей банда), Грета Тумберг, Путко Мафани, Лиза Мишпека, Питър Пан, Емо Наков, Джон Сноу, Джейсън Борн, Червената шапчица, ЕвроРома, НАСА, ЕСА, кмета на Дуисбург, мюезина от Мадан, ходжата на Столипиново, Арменското духовенство! Няма да ги оставяте жалтити. Всеки ден нова декларация и така, докато не изчезнете завинаги!
  Пудавиебамайката локомотивоциганска!

 6. 10
  3

  А га ний правехме тумби от по 20 на 2-ма не ривахме ва да сейба.

 7. 10
  6

  …….и безплатни кебапччета и пепси от Пеевски!

Comments are closed.