Хебър със загуба от казахстанците на Грозни

0
183

Загуба с 4:3 от елитния казахстански Шахтьор (Караганда) инкасира футболният тим на Хебър във втората си контрола от зимната подготовка в Турция.

Двата тима се срещнаха на отлично подготвения терен на спортна база „Титаник” в Анталия и сътвориха истински голов трилър. Точни за Хебър бяха Димитър Законов, Георги Стоичков и Тодор Чаворски, а за отбора на Вячеслав Грозни по два пъти се разписаха Сергей Зенев и Жан-Али Пайруз.

В 60-тата минута треньорът на пазарджиклии Николай Митов подмени целият стартове състав, като на терена се появиха третия вратар Димитър Димов и полевите играчи Слави Косов, Цветелин Тонев, Андриян Краев, Георги Каракашев, Димитър Везалов, Йордан Апостолов, Даниел Пехливанов, Тодор Чаворски, Мартин Вълчинов и Даниел Кадьов.

В мача участие не взеха вратарят Петър Дебърлиев, Богомил Божуркин, както и възстановяващите се от контузии Стойчо Папазов и Веселин Марчев.

Идната сряда Хебър ще пътува до Сиде, където ще срещне руският Енисей (Красноярск) в третата си проверка от лагера в Анталия, Турция.