Акрапович: Още търсим нужната ни класа

51
1130

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович обяви, че все още търси това, което му трябва, за да вдигне нивото на тима. „Взехме доста футболисти на проби, но в интерес на истината още търся качеството, от което се нуждаем“, коментира босненецът пред „Меридиан Мач“.

Той не бърза да освобождава дошлите на проби, за да води нормален тренировъчен процес, но най-вероятно тримата бразилци – Габриел, Жеферсон и Игор Хайнен ще са първите отпратени. От тях последният е оставил най-добри впечатления, но няма европейски паспорт.

По-близо до изхода е и младият ганаец с немски паспорт Максул Джямфи, който дойде от Бохум. На този етап най-близо до предложение за договор е босненецът с шведски паспорт Мирза Хасанбегович. Тепърва ще се преценяват последните двама нови – Миховил Клапан и Валентино Пулиезе.

51 КОМЕНТАРА

 1. 7
  3

  Жълтурите,като ви шляпнат 3:0 февруари и сте пак на местото си ,се борите да не изпаднете ОТНОВО

  • 3
   5

   И като се събудиш, ХУЯ на МАЛЕМБАНА ти пори Маясъла, ЖЪЛТ ЛУЛУГЕР.

 2. 4
  6

  Само,босненския,футболист,,обещал,,проценти,,комисионна,,на,,Бруно,,само,,той,,става,,за,локо

 3. 3
  6

  Тримата,,бразилци,,са,страхотни,,обаче,,дойдоха,без,,калеври,,,

  • 5
   4

   До тук преброих пет напълно изтрещяли олигофрена от полумаймунието от скелето в Коматево! Толкова тъпи същества има само на едно място, в сопотско-коматевското подобие на футболен клуб наречен ботевЪ! Знам че боли! Много години ще ви боли, защото долни проститутки като вас това заслужавате пета в гъзъ, кравоизливи, психически травми, и вечно под ботушите на Господарите на Вечния град ПЛОВДИВ :ЛОКОМОТИВ! Биберона плътно в човката, и тихо се изнизвате на село! Курви на ЛОКО!

   • 4
    2

    Да се чете :кръвоизливи!

 4. 15
  16

  Само да ви кажа, че ситъацията около надеждите на жълтите курви да им построят стадиона с държавни пари никак не е положителна за тях! На срешата с Каназирева са се казали доста смущаващи неща около самата им концесия, съставяне, удължаване и прекратяване и работата там може да отнеме много години, защото са потъпкани много закони а и има доста сериозни дългове… Развитие по темата им реално ще има само на думи, но по-рано от 2 години няма как да се мисли за подновяване на строежа, освен ако Делян не реши да извади лични пари в лицето си на реален собственик на жълтите курви! Държавно едносттанно финасиране само за кючекчиите от селата няма как да има! Или за всички поравно, в това число Спартак и Марица, или стадион Пловдив, което е перфектния вариант или всичко си остава както е!
  Всичко друго са жълти мечти! Хубав ден!

  • 22
   10

   Какво те ебе теб, дали жалтите ще имат стадион? И какъв си, че да намесваш Спартак и Марица? Те си имат ръководства и фенове и ако някой имаше против щеше да го изрази! Да ама те не са мангали!

   • 11
    20

    Селски тъпак. Никой няма нищо против да имате стадион. Но с данъците на цял Пловдив, няма как да стане.

    • 12
     7

     Точно от данъците ще се строи стадиона. Радвам се, че не ти харесва, но ти си гейбандит, така че нека. ХодИ на работа плащай данъци, зареждай с гориво, пазарувай, за да има отчисления по ДДС. Та и от твоите данъци да се построи стадиона. Правителството решава как ще се харчат парите, а не ти, курво циганска.

    • 9
     7

     Умнико от пъпа на Хаджихасан махала, кой си ти че да говориш от името на цял Пловдив?

    • Не на цял Пловдив ,на цяла България с данъците ще стане

   • 4
    7

    Тъпунгер жълт, за разлика от вас(курвите на всяка власт) ние уважаваме съгражданите си! Ще подкрепя с факти! Вашата любима БКП в лицето на Първия секретар Костадин Гяуров унищожи великия Спартак(щото Партията така е казала), а след години Локомотив даде с удоволствие младежкия си отбор, и Спартак отново е на сцената! Та заради вашия игоизъм, злоба, долно проститоиране, безпардонност, олигофрения, самочувствие без милиграм покритие, голямата футболна част на Пллвдив не сме съгласни, което е логично, с нашите данъци да се облагодетелстват проститутките от града и селата на около!!

    • 8
     2

     Ти не знаеш от кой град си бе лешпер! Прочети си поста и виж кой е злобния! Прегледай и как си написал думите, които употребяваш! Иначе докато бяхте проститутки на мафията беше добре, нали?

     • 1
      4

      Думите са написани много точно, и
      употребени на место! Това, че ти си олигофрен и не можеш, а и не искаш да ги разбереш си е твой проблем! Всичко което съм написал е истина, която истина на полумаймуните от скелето в Коматево не ви изнася! Цялото ви поведение е причината да ви мразя, не всички разбира се! За това, че не знам от кой град съм?! Да знам и то много фобре, за разлика от такива като тебе не знаещи от кое село са!

     • Ти от Пллвдив ли си? Игоизъм или егоизъм?Проститоиране или проститУиране? Фобре или добре, че знаеш от кой град си?!
      Скеле има само на един стадион и той е вашия! Аз не мразя, а ви съжалявам, защото ще се удавите в злобата си!

  • 6
   4

   Само не разбрах:
   – защо в крайна сметка пак мангалите не са наясно,
   – защо пак техните „адвокати“ не могат да четат,
   – защо пак им текат сополите докато през плач повтарят с хрипове „пИтата, финала“?

   Мъка циганска, мъка…

   • 2
    1

    42000 хиляди сте в изгрев бойс Столипиново! Основахте го този фен клуб под диктовката на Челсито(Бог да го прости), за да имате повече фенове в Пловдив! Само едно не можахте да предвидите, че с мърлявите цигани интелектуалното ви ниво се срина под нулата! Жълти, смрадливи селско-цигански проститутки!

     • 1
      1

      Явно с аритметиката си на,, вие,“ селски! Кое число е по-голямо 5 или 7,А!Можеш ли да направиш разликата! Между другото и 5-та ви е позната!

  • 6
   5

   Защо си циганин?
   Защо си толкоз прост?
   Защо майка ти и баща ти са роднини?
   Защо не се вълнуваш от локомотив?
   Защо беше 1936 после стана 1926, кога 1916?
   Защо не плащате наем?

   • Ти от къде знаеш какво плащаме или не ? Не ние имаме задължения към общината!!!

   • 3
    4

    Кво ми се правиш, бе извратеняк?! Никой освен вие олигофрениите на града и околието, си имате фен клуб в центъра на най-голямото циганско гето на Балканите! Опитвате да си за въртите курвинските си задници във ваш стил, но циганията ви се вижда все по-ясно! Затова си го набутай биберона в човката, за да не ти го
    набутам аз , и тихо се омитай на село!

  • 3
   2

   Виж сега черна циганко , с вас или без вас кервана ще извърви пътя си , черните цигани кълнат ли кълнат , само , че не ви ебават за никви циганки , така , че по-добре да ви направят база и да си биете по един цигански шут , че сиканина вече от вас ! Циганки долни ….стадион ще има 100% от вас зависи дали ще закачите и вие нещо , по -мангалски разбира се !!!

   • Реването от минарето на изгрев бойс джамия ли е, а вмирисан столипиновски лайнар! Това, че повтаряте едно и също за цигански произход, не променят фактите! Щом имате в центъра на Столипиново фен клуб, значи има защо! Просто сте организирали циганите – ботевисти в жълт фен клуб!

  • Това не подлежи на обсъждане бе мърльоо ! „Надявам се че евсички разбират ,че няма как да има ндостроен обект в центъра на града“каза Областния ! Тва,че некви путки не разбират си е техен проблем
   Искаш ли да заложим кирливан да те оставя гладен следващите 10 години

 5. 6
  11

  1-вото интервю за 2020 с Христо Бонбонев-Зулума
  -Господин Бонев с какво чувство посрещате новата 2020 година?
  -С това че аз все още съм единствения в света,който работи в футболен клуб на длъжност “клуб легенда”. Взимам си заплатката и нищо не правя.
  -Какво лошо може да се случи през 2020?
  -Стадион Христо Ботев да започне да се строи и се опасявам, че това ще стане.
  -Защо вашите деца на станаха професионални футболисти?
  -Защото стара поговорка гласи” курва футболисти не ражда”.
  -Вие повече обичате или мразите?
  -Аз повече мразя футболен клуб “Ботев”, отколкото да обичам моя Локомотив, също като нашите фенове. Аз не съм по любовта, за разлика от съпругата ми. Албанката е знае цял Пловдив като обичлива жена.
  -За какво съжалявате в живота си?
  – За това че си тръгнах от Ботев заради това, че не ми дадоха чифт нови маратонки. Ако бях останал феновете на Ботев щяха сега да пеят Зума ще прегърне купата, а ний ще запеем…….
  Вие знаете останалия текст. А сега се пее Чико ще прегърне купата. (Сълзи излизат от очите на Зулума)
  -кой е най-добрия футболист на Локомотив за последните 20 години и защо и с какво той ви е зарадвал или огорчил?
  -Най-добрия за последните 20 години е ИмпИратора. Защото е юноша на Ботев както и аз, а оттам само таланти се раждат. Най-много ме зарадва когато каза”ЦСКА си е ЦСКА”. И аз съм играл там.(смее се) Най-много ме огорчи миналата година когато в Пловдив с екипа на зелените марули каза”Пу да ви е** майката циганска”.
  -Защо когато вие бяхте футболист и с най-добрите си играчи никога не сте ставали шампион?
  -Защото колкото и звездни играчи да имахме Ботев винаги са имали по-добри играчи и почти всяка година завършваха пред нас.(задавя се, става му трудно да диша)
  -Какво ви е мнението за легенди като Аян Садъков и Едуард Ераносян?
  -И Аньо и Едо бяха страхотни футболисти.
  -Но и те като вас и ИмпИратора са играли в Ботев.
  -В Ботев се раждат големите играчи, но дори и да не са от тяхната школа пак са игралия в големия Ботев. Не само те, но и Гунди, Сираков, Гиби и т.н. Списъка в много дълъг. Моля ви, не ме занимавайте с отбора който мразя! Питайте ме нещо за Локомотив или за мен, легендата(смее се).
  – Защо навсякъде ви посрещат с “цигани,цигани,цигани”?
  -Аз и преди съм го казвал, че повечето фенове на Локомотив са от ромски произход.
  -Защо вашия отбор има такова тъпо име” Локомотив”.
  -Моля ви се, без обиди! И аз не знам защо. Само пияниците в руско говорящите страни и България могат да измислят такова тъпо име на отбор. Най-вероятно са се нафиркали в купето на някой влак и оттам им идва идиотската идея да основат ФК с име”Локомотив”.
  -Защо Христо Стоичков ви нарече преди време г-н Никой?
  -Защото никога не съм побеждавал голям европейски отбор, но това нямаше да е така ако бях останал в Ботев. И защото аз съм бил в Ботев, а на него любимия му отбор е Ботев Пловдив и мечтата му е била да играе в любимия му отбор, но не се е сбъднала, а аз съм играл там. Хаха(смее се)
  -Защо когато мутрата Илиев когато беше президент на Локомотив ви изгони като мръсно коте?
  -Защото усети, че съм 1 лапач и с нищо не допринасям за любимия ми клуб.
  – А вярно ли е, че ви е ритал с шутове до напускането ви на стадиона?
  -Да, верно е. Но аз си имам достойнство. Докато наркопласьора Илиев ме риташе яко в задника, аз не му останах длъжен и постоянно повтарях грух, грух, грух…..
  -Как ви се отрази това?
  – Имах болки в задника 1 седмица, не можех да сядам и да спя по гръб, и спях на дебелия си корем, но най-лошо ми се отрази финансово.
  -Как се справихте с тази ситуация?
  – Не можех да си позволя повече да си купувам ракия и започнах доста често да посещавам моя стар приятел Гочето Василев. Всеки път когато му отивах на гости, калайдисания му казан от нашите фенове винаги работеше. Милия винаги вареше ракия. Така че, жаден не съм останал.(смее се) С Гочето толкова наздравици сме ударили, че дори Локомотив не е вкарвал толкова голове през жалкото си съществуване като асансьор между “А” и “Б” група.
  – Мутрата Илиев изгони Едо когато Локо беше на върха и изведнъж отбора са срина. Как стана така, че след като той взе обратно Едо и отбора бързо се преобрази?
  -Истината е, че Едуард много лошо понесе уволнението му. Но, за да се отърве от стреса той отиде на ваканция в няколко държави в Африка. В 1 от тях той срещна местен шаман който му предсказа бъдещето-каза му, че той ще се върне в Локомотив и ще направи отбора шампион. И че 1 ден той ще направи местен отбор шампион като треньор. Шамана му даде някакви бели хапчета и прахчета в малки найлонови пликчета и му каза да ги даде на неговите играчи когато се върне на лаута. Когато мутрата Илиев го взе обратно на лаута, Едо дойде с 2 найлонови чанти с хапчетата и прахчетата от шамана. Футболистите на Локомотив по това време бяха сринати физически и психически. 2 дни след приемането на чудотворните илачи футболистите бяха коренно различни. Някои от тях даже твърдяха, че могат да летят. И станаха “шампоани”.
  -Преди години стадиона до парк лаута винаги беше пълен когато гостуваха софийските отбори, също беше и на стадион Христо Ботев, но изведнъж всичко се срина, отбора на Локомотив не можеше и половината стадион да напълни, а феновете на Ботев винаги пръскаха по шевовете стадиона си. Защо така се получи?
  -Защото по това време феновете на двата отбора не се мразеха, а се подкрепяха когато шопските отбори идваха в Пловдив. Фенове на Ботев идваха на нашия стадион да подкрепят Локомотив и обратно. Но аз промених всичко това- аз успешно успях да засея омраза помежду им и те спряха да идват на нашия стадион и обратно. Никога няма да забравя и да простя, че не ми дадоха 1 чифт нови маратонки. А стадион Христо Ботев остана винаги пълен, защото за съжаление феновете на Ботев са многократно повече от тези на Локомотив.
  – А с какво успяхте да убедите феновете на Локомотив в това? Толкова ли са наивни?
  -Наивни е меко казано. Просто са прости. Погледнете ги- необразовани мангали, дузина наркомани и 100-тина потника. Много ми беше лесно да ги убедя в омраза.
  -Когато има пловдивско дерби в кой отбор смятате, че ще спечели?
  -Винаги съм казвал, че това е Локо.
  -А залагали ли сте?
  -Да се съм луд. Ботев винаги е фаворит.
  – А на пловдивско дерби бихте ли заложили на точен резултат?
  -Никога не бих заложил за 7:2 в полза на Локомотив. Това се случва 1 път на 100 000 години и няма да се повтори. Но и на 5:0 не бих заложил в полза на жълтите, защото вече са ни отвявали 2 пъти с този резултат и ще се случи отново и то много пъти в близкото бъдеще.
  -Как така успявате при всеки президент да останете на заплата като легенда?
  -Майстор съм на целуване на задници.
  -Защо когато Локо е в подем вие 1-ви давате интервюта, а когато Локо влезе в серия от 3-4 неуспешни мача вие се криете?
  -Защото съм голям черно-бял плъх. Когато Локо има няколко поредни лоши мача аз се крия в мишата си дупка, но влезе ли в няколко поредни успешни мача аз веднага изпълзяват от мишата си дупка и хваля, и целувам задниците на треньора, футболистите, ръководството и на нашия собственик.
  -Каква храна не ядете?
  -Алергичен съм към банани, лимони, жълти череши и всичко което е в жълт цвят. Не ям свинско месо.
  -А защо не ядете свинско?
  -Защото в нашата религия канибализма се наказва със смърт чрез отрязване на главата или чрез убиване с камъни. А ти невернико ядеш ли човешко месо?
  С какво е известен ФК Локомотив по света?
  -С това, че не си знае годината на основаването.
  – А с какво са известни феновете ви?
  -Че мразят великия Ботев повече отколкото да обичат собствения си клуб.
  -Наистина ли?
  -Естествено, в повечето минути на всяка футболна среща се пеят повече песни срещи Ботев отколкото за Локомотив. Всеки мач на Ботев който се дава по телевизията се гледа от феновете на Локо и след задължително се анализира-ако Ботев спечели- къде съдията е подпрял отбора на Ботев, как собственика им е купил мача и т.н. Но ако Ботев загуби тогава нашата пумия която ще изсипем с всичката ни злоба и завист е неограничена. Нашата агитка е единствената в света която многократно е освирквала отбора си да може да загуби само и само да навреди на великия Ботев от пряк конкурент. Няма такава злобна, мразеща и завистлива агитка като тази на Локомотив.
  -Нещо за финал. Какво ще пожелаете на феновете на Локомотив през 2020?
  Да са живи и здрави и да празнуват здраво на нашата нова година на банго Васил! Алах Акбар! Саде Доко!
  -Благодаря ви за интервюто Г-н Бонев!
  -И аз, ашколсун и евала.

  • 2
   4

   Както и да въртиш курвинският задник, кой къде бил, кой какво правил, измишльотените ви от 1001-а нощ, ние:ЛОКОМОТИВ ОТ ПЛОВДИВ СМЕ ГОСПОДАРИТЕ ВИ! Смачкани и унизени! Вие никога не сте били някакъв фактор! Вие никога не сте имали ваш юноша на нивото на БОНЕВ, КОЛЕВ ЕРАНОСЯН, ГОНЗО, Д. ИЛИЕВ! Никой никога не е признал ваш футболист за пиедестала на БГ футбола! Вие сте нищото на Пловдив! ЗА ТРИ МЕСЕЦА В ЛОКОМОТИВ ПОЛУЧИХ ТОЛКОВА УВАЖЕНИЕ И ОБИЧ, КОЛКОТО НЕ СЪМ ПОЛУЧИЛ ЗА ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ в Ботев! Динко Дерменджиев! ФАКТ селско-цигански мърши!

 6. 5
  10

  Ава братя, какво каза Каназирката, ве? Ш’ има ли стадион за жАлтити???

  • 7
   4

   Каза, че изобщо не очаквала, след като е гласувала навремето против концесията на Ботевь, сега жълтурите да се надпреварват да я лижат между баджаците.

   • 3
    4

    Стикс….. ВНИМАВАЙ….. 5 районно е близо. Да не хленчиш там за памперс втора употреба…

    • Ти заплашвал ли, бе мършо жълта! Помисли! Да няма на колене, с вдигнати меки, пухкави, джендърски ръчички, молещи за пощада! Оставете Стикса на мира! С нищо не го превъзхождате! Напротив всички вие сте под интелектуалното му равнище!

     • 1
      2

      Защо си циганин?
      Защо си толкоз прост?
      Защо майка ти и баща ти са роднини?
      Защо не се вълнуваш от локомотив?
      Защо беше 1936 после стана 1926, кога 1916?
      Защо не плащате наем?

  • Каза че я сърби дъртата путка и че ще ходи при бай Ставри да я начеше в Софийския

 7. 5
  3

  Братя цигани, гагаузи, каракаши, бургуджии, ляйняхи, калайджии, катунджии и джепчии, Честит Банго Васил! Очакавам тази година освен купа Банго Васил да ни донесе и титла! Саде Локо! Смърт за жалтата зган!

 8. 8
  3

  Турчинът да остане в отбора. Видях по по екип. Страхотен топуз има.Езе ряпа да яде. САМО ЛОКО. Да си жив купоносителю Крушарски

  • 1
   1

   Това ли е комплекса:7 :3 и 0:1!!!Прибавям и пета в задния ви двор! А, мухльо?

 9. 6
  1

  Жълтите папагали вече спряха критиките срещу Бруно Акрапович! Всички видяха как той успя да направи доста приличен отбор за нашите стандарти. И той направи това сякаш от нищото.

  • 6
   3

   Пак жълтите са ти в ума и устата! Колкото и финала да спечелите лягате и ставате с мисълта за жълтите!? Статията е за вашият отбор, за вашият треньор но комплексираният циганин бълнува “жалтити, жалтити, жалтити”……

   • Мърльо, темата е за Локомотив! Кому курс търсиш тука? Той ти е в гъза!

 10. 10
  3

  Четем, че феновте на фк-ботев се обърнала и към премиера да вземе отношение по случая с убийството в Гърция.
  ЗАЩО НЕ ПИТАТ В ТАЗИ ВРЪЗКА, КАКВО СТАНА С НАПАДАТЕЛИТЕ НА УДАРЕНИЯ С МЕТАЛНА ТРЪБА В ГЛАВАТА ФЕН НА ЛОКОМОТИВ ПРИ ЕДНО НАПАДЕНИЕ НА ТЕХНИ ФЕНОВЕ ПРИ КОЕТО ЧОВЕКА ЕДВА НЕ ЗАГУБИ ЖИВОТА СИ И КАКВО НАКАЗАНИЕ ПОЛУЧИХА ТЕ И ЗАЩО ДЕЛОТО ОЩЕ СЕ ТОЧИ???
  Има инфо, че загиналия младеж в Солун е замесен в това нападение. Случаите са абсолютно идентични, но този на кръстовището на бул. „Васил Левски-Дунав“ е в България и е предизвикан точно от жалващите се в момента фенове в жълто и черно. Къде е разликата освен, че фена на локото за щастие оцеля по чудо???

  • 5
   5

   Пич, тук не става ли въпрос за играчи на локомотив? Защо намесваш феновете на Ботев?

   • 6
    3

    Случаят е ясен и добре известен: Група фенове на Ботев нападат няколко фена на Локото. Твърди се, че един от нападателите е въпросното момче, което за съжаление бе убито в Гърция.

Comments are closed.