СНИМКИ: Феновете на Локо пристигнаха за срещата си с Каназирева

26
2749

Феновете на Локомотив Пловдив, които бяха поканени на среща от Дани Каназирева, преди минути влезнаха в сградата на Областната управа!

Те бяха предвождани от Атанас Узунов, чрез който Каназирева е поискала среща с привържениците! Областният управител ще запознае феновете на черно-белите с проверката по казуса с концесията на стадион Христо Ботев! В 12:00 часа Каназирева ще даде пресконференция.

26 КОМЕНТАРА

 1. Колко е завислива тази циганска зган не стига че ни е срам от тях , че кадето идат им викат цигани а и гледат в чуждата къща не в тяхния катун

 2. 11
  2

  няма такава мръсна сган ,на лайнута на мач 3 ма като чуят нещо в общината за БОТЕВ ПД стават веднага 4 ма сиганора

 3. 9
  1

  Те за тяхния стадион не ходят но за нашият са там..? Какво да говорим повече и това ако са фенове вместо да гледат да направят нещо по въпроса за тяхния те гледат да не направим нашия и накрая какво стана общината дължи 5 милки на Ботев ама нищо де пробвайте да ги вземете вие що може да ви върже

 4. Като гледам става въпрос за стадион Ботев,какво търсят фенчета на локо там🙄🙄🙄няма ли какво друго да правите циганина???

 5. 22
  3

  дойдоха като аслани и си тръгнаха като насрани!!!!!!!!! ай у кюстендил мангали прости!!!!!!!

 6. 16
  1

  Я ги дайте как излизат надупени

 7. 2
  10

  Някой ще изгори покрай тая концесийка…..търсят се мераклий.

  • „мераклий“ – ти имаш ли завършен първи клас, мангал?
   Марш по кофите!

 8. 6
  4

  Можи ли яз, бат ви Фекал Буфироффф, да съм равнустоин на кметя, старият президент, на доктури, инжилери……..???? Нъли за туй скачфми пу плоштадити!!! Умнити апапи ут Ботяф да имат, а ний цървулити, да метем и по 2 кила боб!!!! Ама я ний ни можим да пишим, а искъми стадиум????? Тва да ни ви е Социализъма, дет строяха на сякакви артък пъртъци!!!! Нерде Ботяв, нерде Клоакомотифффф. Пуф паф!:))))))

 9. 9
  5

  Канадзирева не свири в селския хор!!! Бат Боку я назначава, той мозе и да я уволни! Узуна е там за да ни изкара на нази столюпинскити клоакомотифци по ошти 2 кила боб дупълнитилну!!!! Тува ша ни е далаверъта!!!….. Ама требе да фъргаме пак на избурити за бат Боку!!!! Пуф паф:)))))))))

  • 9
   4

   Да фъргами бюлитин на негу!!! Пуф паф:)))))))

 10. 13
  11

  Тоя мазник Узунов какво прави там след като гласува въздържал се за, стадиона на Ботев. Докога ще се хрантутят с Бониф от Локото?!

 11. 24
  7

  Да поискаме да играем на Лаута ..ще го боядисаме нали е общински …

 12. 36
  9

  Изключително прости хора. Трябва ли и феновете на Ботев да ви правят мръсотии за да нямате база,и да си октанете само с ОБЩИНСКИЯ лаута стадион. Прости,комплексирани лайнути

  • 13
   16

   А не бяхте ли такива ? Забравихте ли какъв вой вдигнахте когато Крушарски поиска терен за база и след това Общината отхвърли искането ?

   • 10
    2

    Едва ли… просто сте толкова прости, че няма как да ти го обясна!

   • 20
    6

    Колко да боли бе смотан,вие само за Ботев мислите потници прости!!! Не е важно вие да сте добре, важното за Вас е Ботев да са зле комплексари !!! Вие сте най срамните жалки фенчета, аре останете си с петата смешни буфери!!!

    • 3
     13

     Сигурен ли си ? Само чакате да излезе новина за Локото и почвате да кудкудякате ,и като гледам тази тема е за Локомотив Пловдив

   • Еми така е, като нямаш пари за обувки ще боли. Кажи ма айшето да работи повечко ма скобата,та да събереш за едни джапанки.

Comments are closed.