Дани Каназирева: Общината трябваше да плати 5 милиона на Ботев, ако развали концесията по тяхна вина

335
6216

Дани Каназирева даде пресконференция на която обяви, че община Пловдив е трябвало да плати 5 милиона лева на Ботев Пд, ако беше развалила концесията на Колежа по вина на клуба. Ето какво е показала проверката:

Във връзка със създалото се напрежение сред обществеността, относно прекратяването на концесията на стадион „Христо Ботев“ по взаимно съгласие, включително публикации в медиите за нарушен обществен интерес и нанесена вреда на община Пловдив в размер на 1 милион и 600 лева, бе извършена проверка на цялата документация на концесията на стадион „Ботев“ от учредяването й през 2013 година до прекратяването й през декември 2019 година.

 

 1. По отношение на това дали е нарушен обществения интерес:

 

Истината е, че при така подписан договор, ако община Пловдив беше избрала да развали договора по вина на концесионера, а не по взаимно съгласие, съгласно чл. 11, ал 3 от концесионния договор, дори ПРИ ВИНА И НЕИЗПЪЛНЕНИЕ на договора от концесионера, то той отново си запазва и има правото да получи обезщетение в размер на вложените инвестиции към датата на прекратяване на договора, а именно 6 576 500 млн. лв, които не остават в полза на Общината. Освен това концесионерът можеше и да упражни право на задържане върху построеното (подобренията) до приключване на съдебните дела и по този начин да блокира използването или инвестирането в обекта (в стадион „Ботев“) за неопределен срок. Трябва да се има предвид, че правоотношенията се уреждат по отменения Закон за концесиите, който е действал към момента на сключване на концесионния договор и допуска упражняване право на задържане за разлика от сега действащия закон.

 

От своя страна Община Пловдив щеше да има право на обезщетение за всички причинени вреди и пропуснати ползи и 10% обезщетение от размера на неизпълнените инвестиции. Неизпълнената част е 7 505 996 лв, като 10 % от тази сума 750 000 лв.;

 

Относно пропуснатите ползи и претърпени вреди, община Пловдив можеше да претендира само изискуемите задължения, тоест само дължимите концесионни възнаграждения от 2013-2019 ведно с лихвите за забавата им. Приблизително това прави общо за седемте години 398 000 хил. лв. и лихви 50 000 лв – ОБЩО – 450 000 лв.) Но не може и няма право да претендира като пропусната полза размера на концесионното възнаграждение, което би получила за останалия период на концесията от 2020-2048г., когато изтича 35 годишния срок. Тоест Общината можеше да търси обезщетение в общ размер на 1 200 000 млн. лв.

 

А концесионерът ПФК „Ботев“ АД щеше да има право:

 1. Да получи невъзстановените инвестиции по пазарна стойност – 6 576 500 млн. лв.
 2. да упражни право на задържане върху стадиона до изплащане на обезщетението.

 

При прихващане на двете задължения: 6 576 000 млн. лв за концесионера и 1 200 000 млн. лв за концедента, се получава, че концедента Община Пловдив щеше да дължи над 5 млн. лева. невъзстановени разходи на концесионера ПФК „Ботев“ АД и да се окаже длъжник с блокиран и недостроен стадион за неопределен срок..

 

При прекратяване на договора по взаимно съгласие:

В полза на Община Пловдив остава:

 1. Вложените инвестиции в размер на 6 576 500 млн. лв.;
 2. Инвестиционен проект в размер на 929 496 лв;
 3. Внесената гаранция в размер на 482 000 лв;

 

„Разбирам притесненията на привържениците и на двата клуба. Те изцяло се съвпадат и с моите. Не искам и няма да си позволя да изпадам във футболна реторика, искам единствено да не остават съмнения за нарушен обществен интерес, но ПРИ ТАКА ПОДПИСАН ДОГОВОР, единственият вариант в полза на Пловдив, е прекратяване му по взаимно съгласие, в противен случай Пловдив и данъкоплатците щяха да бъдат ощетени с над 5 млн. лв. и блокиран стадион, заяви областният управител Дани Каназирева

 

При осъществения административен контрол по законосъобразността на решението, с което се разваля концесията по взаимно съгласие и след като бе разгледано предложението от вносителя с придружаващите го документи заключението е, че същото е законосъобразно.

 

Без значение кой на кой отбор симпатизира, аз вярвам, че нито един пловдивчанин не иска да вижда един недовършен строеж в центъра на града ни. Сигурна съм, че разумните привърженици, на който и да е отбор, не търсят конфронтация, а се опитват да защитят интереса на клуба си. Аз уважавам това, така и трябва да бъде“, заключи Каназирева

335 КОМЕНТАРА

 1. 1
  1

  Е как, вие не знаете ли, че по последни проучвания феновете на Ботев са 7,5 милиона. И като цяло Бойко Борисов и цялата държава е длъжна да построи ултра модерен стадион за 67 милиона. Даже направо за 100 млн, защото те обикновено ходят на мач по 14 хил / средно / и ще го избият за не повече от 2 години. Това не го ли знаете. Целият бюджет на Пловдив ще отиде за този стадион. Няма значение улици, детски градини, паркове, работа за привличане на инвестиции. Важно да е имаме стадион, защото преди време един от най-големи крадци в държавата го бутна и после го зае….ба. Ама каква вина имат хората, привърженици на други отбори, каква вина имат хората, които не се интересуват от футбол и не се интересуват от стадиони.

 2. 1
  1

  Феновете на Ботев нещо много се превъзнесоха. От къде на къде, държава и община ще строи стадион, който ще се използва само от техният клуб. Стадион с общински и държавни пари / пари на данъкоплатци/. Това, ако се случи няма избиване поне 20 години. Пловдивчани ще има да плащат , да плащат, да плащат. Има си концесии за тази работа.

 3. 1
  1

  Ако се строи стадион от общината, то това трябва да е този на гребната. Ако се построи на Ботев, то трябва да се построи и на Локомотив. Иначе е скандално

 4. 1
  1

  Не съм привържъник на футбола. Не съм съгласен да се строи стадион с моите данъци, при условие, че няма улици в половината град. Няма паркове, няма алея, детски градини. Цъфнали и вързали сме, та стадион ще строим !!!!!!

 5. Престъпление ще е, ако общината построи стадион, който на 90% щесе използва от частно дръжество !!!!.по същата логика Бойко като е левскар, трябва да построи половин София на Левски, защото са били 4 милиона. Има подобни случаи в света, но стадионът се използва от два отбора в града- справка Милано и Рим. И там градският стадион не се казва Rome, Lazio или Inter….

 6. 2
  1

  МИНГИЯНИ СТАДИОНА ЩЕ СТАНЕ И ТАМ ЩЕ ВИ МАЧКАМЕ с голове от центъра

 7. 4
  1

  Понеже всички стари теми за КОЛЕЖА са заключени , и понеже вече добре се ЦЕНЗУРИРА , минавам само да кажа – КУР ЗА ГЕРБ ❗️❗️❗️ КУР ЗА МУТРАТА ❗️❗️❗️ ТРИ КУРА за гербаджиите-сдруженци , гробарите на БОТЕВ ❗️❗️❗️ Анатема на унищожителите на жълтата идея !

 8. 6
  15

  Колкото и да повтаряте, потретвате, хилядократно…. вероятно при вас в момента има повече мангали… и не само. Голям брой селяни, индианци, потни овчари. Доказателства много. Псувни селски мазни…. Петричев, Кокала, Илиян Илиев, Чечо и много много други. Селяни по душа сте вие. Всички ви го казаха

  • Глупости – повтаряйте си мантрите колкото щете. Оставате си мръшляци и вечно втори в Пловдив, с голяма разлика втори.

  • НЪЛ ТВА И ЯЗ ВИКЪМ!!! НИКУЙ НЯМА ПРАВУ ДА НИ УТНЕМЪ ЛИДИРСТВУТУ!! КАТУ НАЗ КЛОАКУМУТИФ НЯМА НИЙДИ!!!! СИЧКУТУ АПАП СНЕ КЛОАКОМУТИФЦИ!!!! И ЗУМИТУ ТВА КАЗВА, И СИЧКИ В БУЛГАРИЯ….. НЯМА КОЙ ДА НА ИЗПРИВАРИ! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ:))

  • Бонев – цигани
   Крушарски – гейове
   Марешки – ненужници
   мнения за вас от локомотивци, не от нас….
   я кажи кой Ботевист е казал нещо подобно за нас, че не се сещам?

  • ДА ЗЕМИМ И ЗАДЪРЖИМ, АБДУЛАХИ, МИНДЗИЛА, ВИНТИЛА,ХАСАН, ЕЗЕ, МЕЗЕ И ОНЯ ………КАК МУ БЕШИ ИМИТУ???? ИДНО МНОГУ СЛОЖНУ>>>> АААААААА СЕТИФ СЪ-ИВАНОВ!!!!!!!!!!! ПУФ ПАФ
   МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 9. 15
  1

  Само не разбрах:
  – защо в крайна сметка пак мангалите не са наясно,
  – защо пак техните „адвокати“ не могат да четат,
  – защо пак им текат сополите докато през плач повтарят с хрипове „пИтата, финала“?

  Мъка циганска, мъка…

 10. 13
  3

  Дани Каназиревя-няма Пловдивчанинн който да иска да не се построи стадиона,и да стои с години там една бетонна грамада!!Браво Дани!!!!Речи има го на мангалите!!

  • Тъпи селски пръчки. Тази пача говори като политик и съвсем елементарно ви манипулира, вие оргазми получавате. Преди шест години, когато е гласувала против концесията, пак ли ви е била толкова мила и драга? Умните хора много добре са го казали – прост народ, лесно се управлява.

 11. 11
  3

  1-вото интервю за 2020 с Христо Бонбонев-Зулума
  -Господин Бонев с какво чувство посрещате новата 2020 година?
  -С това че аз все още съм единствения в света,който работи в футболен клуб на длъжност “клуб легенда”. Взимам си заплатката и нищо не правя.
  -Какво лошо може да се случи през 2020?
  -Стадион Христо Ботев да започне да се строи и се опасявам, че това ще стане.
  -Защо вашите деца на станаха професионални футболисти?
  -Защото стара поговорка гласи” курва футболисти не ражда”.
  -Вие повече обичате или мразите?
  -Аз повече мразя футболен клуб “Ботев”, отколкото да обичам моя Локомотив, също като нашите фенове. Аз не съм по любовта, за разлика от съпругата ми. Албанката е знае цял Пловдив като обичлива жена.
  -За какво съжалявате в живота си?
  – За това че си тръгнах от Ботев заради това, че не ми дадоха чифт нови маратонки. Ако бях останал феновете на Ботев щяха сега да пеят Зума ще прегърне купата, а ний ще запеем…….
  Вие знаете останалия текст. А сега се пее Чико ще прегърне купата. (Сълзи излизат от очите на Зулума)
  -кой е най-добрия футболист на Локомотив за последните 20 години и защо и с какво той ви е зарадвал или огорчил?
  -Най-добрия за последните 20 години е ИмпИратора. Защото е юноша на Ботев както и аз, а оттам само таланти се раждат. Най-много ме зарадва когато каза”ЦСКА си е ЦСКА”. И аз съм играл там.(смее се) Най-много ме огорчи миналата година когато в Пловдив с екипа на зелените марули каза”Пу да ви е** майката циганска”.
  -Защо когато вие бяхте футболист и с най-добрите си играчи никога не сте ставали шампион?
  -Защото колкото и звездни играчи да имахме Ботев винаги са имали по-добри играчи и почти всяка година завършваха пред нас.(задавя се, става му трудно да диша)
  -Какво ви е мнението за легенди като Аян Садъков и Едуард Ераносян?
  -И Аньо и Едо бяха страхотни футболисти.
  -Но и те като вас и ИмпИратора са играли в Ботев.
  -В Ботев се раждат големите играчи, но дори и да не са от тяхната школа пак са игралия в големия Ботев. Не само те, но и Гунди, Сираков, Гиби и т.н. Списъка в много дълъг. Моля ви, не ме занимавайте с отбора който мразя! Питайте ме нещо за Локомотив или за мен, легендата(смее се).
  – Защо навсякъде ви посрещат с “цигани,цигани,цигани”?
  -Аз и преди съм го казвал, че повечето фенове на Локомотив са от ромски произход.
  -Защо вашия отбор има такова тъпо име” Локомотив”.
  -Моля ви се, без обиди! И аз не знам защо. Само пияниците в руско говорящите страни и България могат да измислят такова тъпо име на отбор. Най-вероятно са се нафиркали в купето на някой влак и оттам им идва идиотската идея да основат ФК с име”Локомотив”.
  -Защо Христо Стоичков ви нарече преди време г-н Никой?
  -Защото никога не съм побеждавал голям европейски отбор, но това нямаше да е така ако бях останал в Ботев. И защото аз съм бил в Ботев, а на него любимия му отбор е Ботев Пловдив и мечтата му е била да играе в любимия му отбор, но не се е сбъднала, а аз съм играл там. Хаха(смее се)
  -Защо когато мутрата Илиев когато беше президент на Локомотив ви изгони като мръсно коте?
  -Защото усети, че съм 1 лапач и с нищо не допринасям за любимия ми клуб.
  – А вярно ли е, че ви е ритал с шутове до напускането ви на стадиона?
  -Да, верно е. Но аз си имам достойнство. Докато наркопласьора Илиев ме риташе яко в задника, аз не му останах длъжен и постоянно повтарях грух, грух, грух…..
  -Как ви се отрази това?
  – Имах болки в задника 1 седмица, не можех да сядам и да спя по гръб, и спях на дебелия си корем, но най-лошо ми се отрази финансово.
  -Как се справихте с тази ситуация?
  – Не можех да си позволя повече да си купувам ракия и започнах доста често да посещавам моя стар приятел Гочето Василев. Всеки път когато му отивах на гости, калайдисания му казан от нашите фенове винаги работеше. Милия винаги вареше ракия. Така че, жаден не съм останал.(смее се) С Гочето толкова наздравици сме ударили, че дори Локомотив не е вкарвал толкова голове през жалкото си съществуване като асансьор между “А” и “Б” група.
  – Мутрата Илиев изгони Едо когато Локо беше на върха и изведнъж отбора са срина. Как стана така, че след като той взе обратно Едо и отбора бързо се преобрази?
  -Истината е, че Едуард много лошо понесе уволнението му. Но, за да се отърве от стреса той отиде на ваканция в няколко държави в Африка. В 1 от тях той срещна местен шаман който му предсказа бъдещето-каза му, че той ще се върне в Локомотив и ще направи отбора шампион. И че 1 ден той ще направи местен отбор шампион като треньор. Шамана му даде някакви бели хапчета и прахчета в малки найлонови пликчета и му каза да ги даде на неговите играчи когато се върне на лаута. Когато мутрата Илиев го взе обратно на лаута, Едо дойде с 2 найлонови чанти с хапчетата и прахчетата от шамана. Футболистите на Локомотив по това време бяха сринати физически и психически. 2 дни след приемането на чудотворните илачи футболистите бяха коренно различни. Някои от тях даже твърдяха, че могат да летят. И станаха “шампоани”.
  -Преди години стадиона до парк лаута винаги беше пълен когато гостуваха софийските отбори, също беше и на стадион Христо Ботев, но изведнъж всичко се срина, отбора на Локомотив не можеше и половината стадион да напълни, а феновете на Ботев винаги пръскаха по шевовете стадиона си. Защо така се получи?
  -Защото по това време феновете на двата отбора не се мразеха, а се подкрепяха когато шопските отбори идваха в Пловдив. Фенове на Ботев идваха на нашия стадион да подкрепят Локомотив и обратно. Но аз промених всичко това- аз успешно успях да засея омраза помежду им и те спряха да идват на нашия стадион и обратно. Никога няма да забравя и да простя, че не ми дадоха 1 чифт нови маратонки. А стадион Христо Ботев остана винаги пълен, защото за съжаление феновете на Ботев са многократно повече от тези на Локомотив.
  – А с какво успяхте да убедите феновете на Локомотив в това? Толкова ли са наивни?
  -Наивни е меко казано. Просто са прости. Погледнете ги- необразовани мангали, дузина наркомани и 100-тина потника. Много ми беше лесно да ги убедя в омраза.
  -Когато има пловдивско дерби в кой отбор смятате, че ще спечели?
  -Винаги съм казвал, че това е Локо.
  -А залагали ли сте?
  -Да се съм луд. Ботев винаги е фаворит.
  – А на пловдивско дерби бихте ли заложили на точен резултат?
  -Никога не бих заложил за 7:2 в полза на Локомотив. Това се случва 1 път на 100 000 години и няма да се повтори. Но и на 5:0 не бих заложил в полза на жълтите, защото вече са ни отвявали 2 пъти с този резултат и ще се случи отново и то много пъти в близкото бъдеще.
  -Как така успявате при всеки президент да останете на заплата като легенда?
  -Майстор съм на целуване на задници.
  -Защо когато Локо е в подем вие 1-ви давате интервюта, а когато Локо влезе в серия от 3-4 неуспешни мача вие се криете?
  -Защото съм голям черно-бял плъх. Когато Локо има няколко поредни лоши мача аз се крия в мишата си дупка, но влезе ли в няколко поредни успешни мача аз веднага изпълзяват от мишата си дупка и хваля, и целувам задниците на треньора, футболистите, ръководството и на нашия собственик.
  -Каква храна не ядете?
  -Алергичен съм към банани, лимони, жълти череши и всичко което е в жълт цвят. Не ям свинско месо.
  -А защо не ядете свинско?
  -Защото в нашата религия канибализма се наказва със смърт чрез отрязване на главата или чрез убиване с камъни. А ти невернико ядеш ли човешко месо?
  С какво е известен ФК Локомотив по света?
  -С това, че не си знае годината на основаването.
  – А с какво са известни феновете ви?
  -Че мразят великия Ботев повече отколкото да обичат собствения си клуб.
  -Наистина ли?
  -Естествено, в повечето минути на всяка футболна среща се пеят повече песни срещи Ботев отколкото за Локомотив. Всеки мач на Ботев който се дава по телевизията се гледа от феновете на Локо и след задължително се анализира-ако Ботев спечели- къде съдията е подпрял отбора на Ботев, как собственика им е купил мача и т.н. Но ако Ботев загуби тогава нашата пумия която ще изсипем с всичката ни злоба и завист е неограничена. Нашата агитка е единствената в света която многократно е освирквала отбора си да може да загуби само и само да навреди на великия Ботев от пряк конкурент. Няма такава злобна, мразеща и завистлива агитка като тази на Локомотив.
  -Нещо за финал. Какво ще пожелаете на феновете на Локомотив през 2020?
  Да са живи и здрави и да празнуват здраво на нашата нова година на банго Васил! Алах Акбар! Саде Доко!
  -Благодаря ви за интервюто Г-н Бонев!
  -И аз, ашколсун и евала.

  • 6
   11

   Пламене,изписал си цял ферман.Не вярвам някой да го прочете до края.Но докато си писал,майка ти ги е поемала по два.И запомни,че стадиона няма да стане.

   • Прочетох го цялото. Браво на автора, колкото и да е сатирично има прекалено много истина в него. А за теб, както обсъждаш кога, кой и по колко пъти го „поема“ явно страдаш от определени липси.

  • 1
   8

   Виж ти, какви душевни болки и психо увреждания може да донесе една пета!

  • Много си , просТ!
   Лекувай, докато има време,брат!!!
   Не искам , да те обезокуражавам, ама шанса е малък.

  • 1
   4

   Само душевноболен подчовек като тебе може в тъмни доби до напише такъв бълвоч . Явно злобата ти към Локомотив е огромна !!! Но иначе си много добре запознат със историята ни . Със сигурност душевните ти страдания няма да свършат . Мога да те посъветвам да потърсиш помощ от специалисти , но се съмнявам , че някой може да ти помогне . Ние ще се забавляваме от душевните ти терзания и ще продължим да се радваме на успехите на любимия ни Локомотив
   .

  • ПРАВЕЩ СИ ПЕРИОДИЧЕН ТАШАК СЪС СТОЛИПИНОВСКИЯ КЛОАКОМОТИФ:)49,12:))) ...АБОНАТИТЕ НА ТОДОР ЦЕНТЪРА!:)))

   ПРОЧЕТОХ ДО КРАЙ ИНТЕРВЮТО. ОТЛИЧНО ПРОВЕДЕНО И НАПИСАНО!!!! ПРАВЯ МАЛКА ЗАБЕЛЕЖКА: ЗУЛУМА ПРЕМИНАВА В КЛОАКОМОТИФ НЕ ЗА МАРАТОНКИ, А ЗА ГУМЕНКИ!!!!!!……….. И НЕ 7:2. А 7:3!

   • В Шикеря им викъми платненки!:))))) Пуф паф.

 12. 6
  2

  На днешния ден 14 януари е Васильовден или Банго Васили (буквално „Куцият Васил“) се празнува от всички роми у нас. Празникът е известен като „Циганската Нова Година“ https://youtu.be/glKnQ0-FnuQ

  • 7
   2

   ДА НИ Е ЧЕСТИТ ПРАЗНИКЪ БРАТЯ КЛОАКОМОТИФЦИ!!!! ПУФ ПАФ И НАПРЕШ!!!:))))))

 13. 11
  4

  Уважаеми радетели за справедливост. И аз искам справедливост държавата да ни намери собственик като Божков но Ботев равен ли е на Левски уви не.
  От къде ви доиде това да не делим Пловдив, локотомив никога не е бил няма и да бъде равен на Ботев запомнете го(вие го знаете ама само, вдигате шум, нали знаете малкия винаги е по – шумен за да го забележат….)
  Да взехте купата но забравяте едно на 15.05 се извърши преброяване а неотрален терен!!!!!!!!! Това също ще се помни колкото и шум да вдигат с малките си чурки!

  • 3
   8

   Когато каза, за преброяване, ми напомни, че всички рекорди , за посещаемост, на футболни мачове в България, принадлежат , на Локомотив Пловдив!!!
   ФАКТ! 🙂

   • Предполагам ти е много гадно, помак.
    Съжалявам!
    Чети , преди да пишеш , турчин!

 14. 2
  9

  Доста хора от жълтата община са за топло от тотев , зико , и ко. Концесията изтича март 2020 и клубът дължи милиони , това което направиха е подарък на шиши . Пестят му кинти зико е курва на шиши

  • концесията изтича 2048 бе глупак! какви милиони, какво шиши те гони тебе!

 15. 8
  2

  Да са живи и ЗДРАВИ, ДРУГАРЯТ ЗДРАВКО И ДРУГАРКАТА ЗДРАВКА!!!…..А КАЛАЙДЖИИТЕ ДА УКРЕПЯТ СКЕЛЕТО ЗА ДА НЕ ГИ ЗАГУБИМ БЕЗСЛАВНО!?????…..после няма с кого да си правим ТАШАК!!! МУ ХААААААААААААА:))))

 16. 5
  2

  Как можи да има такива абдали дет си мислят, чи няма да има стейд????? А бе алантупаци, ако трябва да взривяват бетона, само за тротил ша утидат толкова манги, колкуту струва нашта Лайнут джамия!!!! Държавата да ни съ управлява от клоакомотифци, че да баталясат поструениту? Теа да не ви е ТРИБУНА МАГАРЕШКИ???? АМА Я, АРТЪЛПЪРТЪЦИ……ПУФ ПАФ:))))))))))))

 17. 4
  7

  Резултатите от така наречената „проверка“ бяха ясни и преди самата проверка: На пресконференцията се обяснява, че всичко е законно, но никой не обяснява как общината сключва договор, при прекратяването на който, на виновната страна се дължи обезщетение. И колко ли още такива договори се подписват. Сега да вземем да платим и няколко милиона обезщетение на онези некадърници със информационната система за транспорта.
  Отново интересна е реакцията на жълтурите. Когато чуха за проверката, веднага настръхнаха срещу тази пача, а сега са готови да и олигавят мазната путка. Тя си прави пиар на техен гръб, те доволни и щастливи, даже и щедри – били подарили на общината пет милиона лева. И някак си пропускат, че като общински съветник е гласувала против този абсурден договор, който между другото трябва да мине една прокурорска проверка, а не да се проверява дали е законно прекратяването му. Да видим когато дойде ред да се дават 40 милиона лева общински пари, за стадион, дали ще бъде пак толкова принципна, справедлива и ще съблюдава закона.

  • 15
   1

   Защо си циганин?
   Защо си толкоз прост?
   Защо майка ти и баща ти са роднини?
   Защо не се вълнуваш от локомотив?
   Защо беше 1936 после стана 1926, кога 1916?
   Защо не плащате наем?

  • 11

   манго слушаи внимателно ЗАКОНА е такъв и вие ако си бяхте подписали концесията и вашия договор щеше да е такъв но на крушата не му стиска сега стига рев не сте факор малко сте

  • 10

   А прокуратурата за подлеза,кога? А господин радетелю за справедливост? На всички ни е ясно,каква ви е мъката. И тя не е интереса на общината,а съвсем друга. Лицемери долни!

 18. 9
  3

  Пичове не я виждам много лесна тази работа със стадиона.Дано стане,но нека не изпадаме в еуфория.

  • 7
   6

   Перете чаршафите и търсете некой да може да чете и пише,че тряя сменяте надписите клошари

  • 6
   4

   Прав си пич и аз чух че Боко ще на извърти.Само да видим какво ще построи там.

  • 4
   1

   Няма да е лесна, ама яз кату клоакомутифец силно приживявам на негу!!!! Синъ ми Екскрементчу мъ успукуява, ама яз ни могъ да задържъ злобата си и аку почнат да струят, ша ритна бакъра:))) Ний Буферляците сне си такива …по дубре скелиу да съ сатуряса, ама Ботяв да ни почват стейда!! Пуф паф СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ:))))))

 19. 3
  5

  Ами къде е Тошко Циганета (кючекчията) бе МАНГУСТ КРАСТАВ, като сте взели 3 🍋 защо е на 🍅 бре ЦИГАНИН, ама вие сте по авантите и лапане на ПИШКИ И ЛАЙНА.

 20. 12
  4

  Жал ми е за стройностните привържници на Локомотив ! Тука некви двама с деменция ги представляват в много кофти светлина и ги излагат ,те накрая вашите ще ви шибат може ли сте па чак толко изпушили бе ей

 21. 10
  4

  https://www.youtube.com/watch?v=bFPuwb3cwbQ. А ХАИРЛИЯ ДА Е!!! КРАСАВЕЦ!!!……много злобари ще си отидат покосени от инфаркти и инсулти, но сами са си виновни! Вместо да се радват на живота и весело да си чукат по тенекиите от сирене и да надуват зурните в Столипиново, тръгнали да протестират??? Нали има кюмюр бе апапи?! Грейте си клоакомотифските гьотове и оставете канчето на Великаните от БОТЕВ!!!!……пуф пафкайте си на воля и почвайте Банго Василя!:))))))

  • 3
   7

   Докато си правиш ташак,на майка ти с ташаците и го нахлузват турците

 22. 16
  2

  Как да ви го обяснят по-ясно, като вие 2 думи не схващате или просто така ви е удобно.
  Разберете бе, ние с вас сме от различни светове и вие никога няма да бъдете като нас!
  И никога нищо няма да имате повече от нас. Нито стадион, нито купи, титли, медали.
  Май, накрая някои от общината трябва да ви каже, че не ви броят за живи и да се кротнете най-после.

  • Наистина сме от различни светове . Вие винаги се молите и просите от властимащите , догато ние разчитаме на нашите сили . И въпреки помощите , които получавате от тях , нито с успехите ви , нито с купите или каквото и да е друго сте повече от нас . Само с едно ни превъзхождате , а именно с молбите и просиите си към тези , които са на власт.

 23. 5
  7

  Братя канари,до кога ще ни пързалят?Само партенки.Явно това ни е съдбата……………..

  • 10
   2

   Такова парзаляне ме кефи , ние се парзаляме ,буферите го духат Парзаляме лека по лека сега разваляме концесия утре строим стадион ,а бе готино си се парзаляме все напред братко :Р

 24. 6
  7

  Като ви стане стадиона.обадeтe ми се😂😂😂

  • 7
   4

   Добре, къде да ти се обадя? В Столипиново?

   • 3
    4

    032 15 05 19,
    може и мобилен 0888 15 05 19,

    вътрешен 0 1, търсете Ален Ожболт

  • 5
   2

   Ти още,като го почнат и си ритнал камбаната,гушнал босилека и така нататък………..пък и кво ме боли хуя дали неква измет ще разбере като го построят ,и без това си пътник ,толко си тъп че едва ли ще има кво да ядеш до СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ гнидо

  • 3
   2

   Манго, дай телефонен номер да ти звъннем де. Защото разбрах, че до края на месеца го почват.

 25. 6
  13

  Както се и очакваше другарката Здравка направи опит да защити другаря Здравко. Аз имам обаче следните въпроси: 1. Кой и как е сключил такъв НЕИЗГОДЕН концесионен договор? Взел ли е подкуп? Каква отговорност ще му бъде потърсена? 2. Смятам, че думата „инвестиция“ тук е използвана НЕПРАВИЛНО. Инвестиция е когато надградиш нещо. Никой тук не взима в предвид, че на мястото на т.н. „инвестиция“ е имало общински обект за десетки милиони лева, който е унищожен. Защо другарката Здравка не отчете това в своя анализ преди да обяви тази купчина разрушен бетон и ръждясала арматура насред едно блато за „ИНВЕСТИЦИЯ“? Значи разрушен е общински обект за 40 милиона и на мястото му някой твърди, че е похарчил 6 милиона. То следва, че „инвестицията“ е МИНУС 34 милиона, който клуба дължи. 3. Кой и как определи размера на т.н. „инвестиция от ~ 6 милиона“ без да извърши експертна оценка на ТЕКУЩОТО състояние на обекта? Един съвет към момчетата от Лаута – ако търсите справедливост не си губете времето с българските правозащитни органи. ….

  • 8
   2

   Кой решава дали е неизгоден един договор,ти ли? И за кого е неизгоден? Щото ние изгубихме едни 5млн.

  • 7
   1

   Баси мамата не вярвах,че може да има толко прост народ ей Майка ти сигурно още страда,че не те е удушила,като си се родил ,ами сега да с мъчиш да живуркаш без никъв шанс

 26. 3
  12

  Папагали,

  по-добре беден, но изправен и с достойнство
  отклкото богат, но наведен и с дъх на сперма в устата като вас.

  • 12
   2

   Вие цял живот сте със сперма в гъза черен

   • 2
    9

    Питай Цветан кой е курва на Пеевски.

    Нали знаеш какво се случва на лъжците?

  • 11
   1

   Беден и с достойнство? Докато бяхте курви на мафията, как беше?

  • Смешник, половината мафиоти от прехода си праха парите в локомотив. Бива ли да си толкова прост. От 1990 до миналата година имате 10-на не уговорени мача общо. Клоун! Достойнство?!?!?!?!?!?!!?!

 27. 7
  4

  Хахахахах сега след писмата на циганите да не се окаже, че освен стадион ще трябва и 6 милиона да ни върнат хахахаххахахахах

  • 6
   5

   Мирише на голямо разследване и тогава Здравко и Здравка със здраве в панделата.

   • 11
    2

    Тъп и упорит мангал. Просто ти така си миришеш.

 28. 6
  10

  Имам и още един въпрос към другарката: От къде идват тези 6 милиона похарчени пари? На кого са? Да не би случайно да са на заем?! И дали Общината няма сега да е длъжна да ги плати на кредиторите? Знаем, че заемите се връщат…. Абе нещо пак взе МНОГОООГО да намирисва… едни измислени „инвестиции“ с неизяснен произход на парите, едни съборени общински собствености за десетки милиони за които никой не търси сметка, една двудневна проверка-прах в очите…. и пак няма виновни…

   • 6
    9

    А екскурзия до Солун не искаш ли, жалта пачавро

    • 9
     2

     Циганин нещастен ходи на Тасев и Наркомана да носиш цветя

 29. 6
  2

  И кво стана ся Ботев не били ощетили данаколатеца ами му били дали аванта даже !Даже и на тия селяни дето не си плащат данаците,като олигофрените дето подкрепят ЛОКО ! Става дума само за олигофрените ! Щото повечето са читави хора имам приятели локомотивци .майки бащи ,дъщери нищо против тях Ехоооо селски неуки подобия на човеци за кво ще протестирате сега бе кифли,прибирайте чаршафите и мислете друг текст,че станахте за смях /мислете / е примерно казано цял свят ви видя колко мое да мислите

  • 6
   4

   Така каза другарката Каназирева – доказан лъжеш.
   Но истината е съвсем друга и скоро ще се кайе от компетентните органи, жълта курво.
   А ти се поизправи и си измии малко устата – още имаш пърченца лайно от гъза, който лижеш

   • 13
    4

    Всички в Пловдив са жълти и кмет и областен и съветниците и гражданите на Пловдив. Ако искаш локомотивци пробвай в Столипиново.

    • 3
     7

     Да. Всички подлоги и кариеристи в Пловдив са жълти и засега са на власт.

     И това ще се промени по-скоро отколкото предполагаш

     • От колко години чакаш да се промени, то в Пловдив ,който и да управлява е ясно,че е жълт просто щото други нема

  • 2
   6

   Братя Пумаци крадеца Цеци Белградския е голям играч с крадени пари помин прави пък и да му ги върнат.Браво Тотиф браво Ванко хахааха айй къънариие!

 30. 11
  17

  Всички амеби на сапун и ВЕРО, Д. ИЛИЕВ не е ТАЛИБАН, нито е Мисс, той е ебача на КАРАГЕРЕН АРЕНА, 0:1, със долната главичка във миризливата УСТИЧКА, ПОЧИВАЙТЕ В МИР като онзи от…

  • 13
   2

   Освен циганин, талибан, мис, джихадист, митко е отличен докер и хамалин – оцениха го в национала! Даже се престараваше и носеше куфарите на Ванката анализатора. Голям подмазвач и антифутболист!

   • 1
    4

    А вашият Тошкосапа мангала, кога ЖА ОДИ НА МИЛАНО ВА Ганчо, а Кристина Наблюдател ката на ПЕТАТА, нещо не се чуе ВА Цигани.

    • На Тошко му взехме 3 000 000, Митко струва 2 торби цимент и 10 топки. Ама и това няма да вземете щото е верен на локо!

  • 1
   3

   За това сте на тва дердже ,щото нема никой в тия сплескани тикви ,то айде има тъпаци ама …вие сте уникално неуки елементарни хорица!!!! Някой мисли ли че тоя безмозъчен ТРОЛ има две капки мозък в тиквата дето му е израснала на раменете случайно

 31. 1
  15

  Ай кънари! Жъ довайдат още два крана!

 32. 17
  3

  ХАХАХАХ, буферите пак станаха за смях. Супер жалки и смешни са тия мангали.

 33. 27
  3

  Мангали прости, потърсете сметка от некадърните ви юристи, които не видяха тънкостите в договора. Щяхте да си спестите глупавите протести и резила пред цяла България

  • 16
   1

   Кви юристи бе майна?:)))))))) Оня дет викаше НА ЧЕНГЕТАТА: ТИ ЗНАЙШ ЛИ КОЙ СЪМ ЯЗ? МУ ХААААААААА:))))))

 34. 4
  12

  Оооо .. жълтите педали в гъза сме ги ебали…15.05 хахахаха

  • О, кюстендилци, мангали прости в Пловдив сте гости
   11
   4

   Еба ли сте се сами в гъза на 15.05 Издадохте се пред цяла България, че нямате и 1/3 от феновете на локо

 35. 19
  3

  Циганите взеха купата, напълно заслужено.Циганите са 3-ти в класирането,напълно заслужено.Талибана Митко Илиев стана Мис България,спорно но донякъде заслужено.И при тия отличия и успехи пак гледат в чуждата градина.Е после се обиждат на цигани.Еми такива сте.

  • 1
   14

   Тоско не напразно го убиха, защото беше неграмотен като теб, М. ИЛИЕВ бил ТАЛИБАН, ти си за Солун и обратно в Пловдив бесплатно.

   • 8
    1

    Добре бе,манго ще се съглася с теб.Не е талибан, циганин е.А дано си доволен.

 36. 8
  2

  Няма нищо де – те мангалите се борят за титлата – самод ето никой друг не знае. Един вид тайно се борят. 😀

 37. 4
  8

  Може ли от сега да си намеря почетно място ..при откриването на новия стадион…..ПУ да съм до Тошето…за да ме има на всички снимки..да се увековечава…..

 38. 8
  2

  Опъвайте чаршафите,миризливки.Дано сте ги запазили и изпрали.

 39. 19
  1

  Потните цигани сега къде ще се жалват и ще ронят сълзи,м?Е няма такава комплексирана зган,майна.

 40. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
  16
  1

  ДЪРЖАВАТА Е РЕШИЛА ДА СТРОИ СТАДИОНИ И ДА РЕКОНСТРУИРА СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ!!! ОПИТВА С ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ, НО ИСПАНЦИТЕ ВОДЕНИ ОТ КАМАТА, ОТКАЗВАТ ДА СТРОЯТ. ОПИТВА С БОТЕВ, СПАРТАК И КЛОАКОМОТИФ!!! ПЪРВИТЕ ПОЧВАТ И ПОЛАГАТ НОВИ МОЩНИ ОСНОВИ ЗА ФУТБОЛА В ПЛОВДИВ. СИЛИТЕ СА ИМ ДО ТУК И ОБЩИНАТА И ДЪРЖАВАТА ПОЕМАТ ВЕЛИКОТО ДЕЛО!!!! СПАРТАК СКЛЮЧВАТ КОНЦЕСИЯ И ОБЩИНАТА Е ДОВОЛНА!!! ПОМОЩА НА СПАРТАКЛИИ Е НАВРЕМЕННА! ОБЩИНАТА ОПИТВА СЪС СТОЛИПИНОВО И УДРЯ НА КАМЪК!!! БЕДНИ СА КАТО ЦЪРКОВНИ МИШКИ И СТАДИОНА ИМ СЕ РУШИ!! ДОПЪЛНИТЕЛНО ГО ПРЕВРЪЩАТ В ПОЛУМЕСЕЦ ЗА ДА ПОДЧЕРТАЯТ ПРИСТРАСТИЯТА СИ!!!! ДОГОВОР С ТЯХ Е НЕМИСЛИМ, ТЕ НЕ ПЛАЩАТ ДАЖЕ НАЕМА СИ, И ЗА ОБЩИНАТА ОСТАВА САМО ДА КРЕПИ ЮЖНАТА ЧАСТ ДА НЕ ЗАГРОБИ ФЕНОВЕ И ДА УКРЕПИ СКЕЛЕТО!! АЛЧНИТЕ СТОЛИПИНОВЦИ ИСКАТ БЕЗ ДА ДАДАТ И СТОТИНКА ДА ИМ ПОСТРОЯТ НОВ СТАДИОН КАКТО ПРИ СОЦИАЛИЗМА, АМА НЕ СТАВА!!!!! ПРОСТО ТЕ СА НЕНУЖНИЦИ И НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА!!!!! ИЗЛИЗА, ЧЕ ОБЩИНАТА СИ Е СВЪРШИЛА РАБОТАТА И Е ПРЕХВЪРЛИЛА ЧАСТ ОТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ НА ОТБОРИТЕ…………С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА КЛОАКОМОТИФ, ЧИЙТО ЧЕСТО СМЕНЯЩИ СЕ СОБСТВЕНИЦИ СА ПИНТИИ ИЛИ ДАЛАВЕРАДЖИИ И В ГЬОТОВЕТЕ ИМ НЕ МОЖЕ ДА ПРОБИЕ ДОРИ КОСМИЧЕСКИ ЛЪЧ!!!!!!!!!!!! ОБЩИНА ПЛОВДИВ С ПРАВО ЩЕ БЪДЕ НАГРАДЕНА, А НАВЛЕЦИТЕ ОТ КЮСТЕНДИЛ ДА ДУХАТ СУПАТА!!!!!!

 41. 4
  18

  Както се и очакваше другарката Здравка направи опит да защити другаря Здравко.

  Аз имам обаче следните въпроси:

  1. Кой и как е сключил такъв НЕИЗГОДЕН концесионен договор? Взел ли е подкуп? Каква отговорност ще му бъде потърсена?
  2. Смятам, че думата „инвестиция“ тук е използвана НЕПРАВИЛНО. Инвестиция е когато надградиш нещо. Никой тук не взима в предвид, че на мястото на т.н. „инвестиция“ е имало общински обект за десетки милиони лева, който е унищожен. Защо другарката Здравка не отчете това в своя анализ преди да обяви тази купчина разрушен бетон и ръждясала арматура насред едно блато за „ИНВЕСТИЦИЯ“? Значи разрушен е общински обект за 40 милиона и на мястото му някой твърди, че е похарчил 6 милиона. То следва, че „инвестицията“ е МИНУС 34 милиона, който клуба дължи.
  3. Кой и как определи размера на т.н. „инвестиция от ~ 6 милиона“ без да извърши експертна оценка на ТЕКУЩОТО състояние на обекта?

  Един съвет към момчетата от Лаута – ако търсите справедливост не си губете времето с българските правозащитни органи.

  • 12
   2

   Е те пътуват вече към арменския поп,столюпиновско „гражданче“.

  • 4
   1

   Я си еби дъщерята циганино ! Ти си гнида и нямаш право на нищо освен да ни ядеш.лайната хьахьахьахю

 42. 19
  2

  Айде сега стройте се всичките 50 мангала в две редици и ходом марш към арменския поп. Само в него ви остана надеждата. Да еба ваща мама циганска. Само със злоба не става,мангали. Как не го разбрахте толкова години.

 43. 5
  15

  Носител на купата – ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ,
  Футболист на годината – ДИМИТЪР ИЛИЕВ,
  Гол на годината – АЛЕН ОЖБОЛТ .

  А за гордите пловдивчани от Коматево и други села:

  – Красота, вяра, борба, пета…………..
  – Колежа , университета, сорбоната………..
  – областния управител, кмета, , всичко и всички, другата планета, вселена, материалното и нематериалното,
  движимото и недвижимото, видимото и невидимото, битието и небитието, внимание , наближава и кулминацията , НОВ СТАДИОН !

  ЧЕСТИТО, ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА НИ ПОКАНИТЕ НА ОТКРИВАНЕТО !
  🙂

 44. 5
  11

  Както се и очакваше другарката Здравка направи опит да защити другаря Здравко. Аз имам обаче следните въпроси: 1. Кой и как е сключил такъв НЕИЗГОДЕН концесионен договор? Взел ли е подкуп? Каква отговорност ще му бъде потърсена? 2. Смятам, че думата „инвестиция“ тук е използвана НЕПРАВИЛНО. Инвестиция е когато надградиш нещо. Никой тук не взима в предвид, че на мястото на т.н. „инвестиция“ е имало общински обект за десетки милиони лева, който е унищожен. Защо другарката Здравка не отчете това в своя анализ преди да обяви тази купчина разрушен бетон и ръждясала арматура насред едно блато за „ИНВЕСТИЦИЯ“? Значи разрушен е общински обект за 40 милиона и на мястото му някой твърди, че е похарчил 6 милиона. То следва, че „инвестицията“ е МИНУС 34 милиона, който клуба дължи. 3. Кой и как определи размера на т.н. „инвестиция от ~ 6 милиона“ без да извърши експертна оценка на ТЕКУЩОТО състояние на обекта? Един съвет към момчетата от Лаута – ако търсите справедливост не си губете времето с българските правозащитни органи.

  • Защо си циганин? Защо си толкоз прост? Защо майка ти и баща ти са роднини? Защо не се вълнуваш от локомотив? Защо беше 1936 после стана 1926? кога 1916? Защо не плащате наем? Заеби, всъщност не ме вълнува….

 45. 26
  5

  Цигани, пишете сега, че сте против Общината да ощетява футболния отбор на Ботев. Кюстендилски Цигани прости в Пловдив сте гости

  • 4
   14

   Цигани от селата, довчера плюехте Бойко и общината, а днес ги защитавате защото иската АВАНТА от тях!
   Как е да си вечно наведен? Да не си мислите, че едион стадион ще измие срама ви

   • 12
    1

    Абе манго,толкова ли не се усещате,колко смешни станахте и как цяла България ви се смее?

    • Сяла България се смее на вас защото искате всичко на аванта. Е не съвсем – плащате с лщбовни ласки.

 46. 24
  2

  С няколко думи : Да го духат мангалите ! За тях трохите ,за Ботев хляба !!!

 47. 13

  Мангал,много си тъп!!! Четеш и слушаш,каквото ти отърва.

 48. 20
  3

  Ххахахахаха сега гледам всички го подали в устата на циганите от локо! Браво! САМО БОТЕВ!

 49. 22
  4

  Опитахме да набутаме общината с 5 милиона ама не успяхме!

 50. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
  15
  4

  БАТ БОКУ Е НАРЕДИЛ ДА НАГРАДЯТ ОБЩИНАТА!!!!! …………..икономисали са на държавата над 5 000 000 лъва!!!!
  А за Стулюпинуу, студена вода една цистерна(за 135 фена) и 270 кг боб, от ланшна реколта!!!!!……….. Допълнително 5 линейки от Пазарджик за Шекера и Аджасана!!! (временно, докът им мине сюргюня)
  :)))))))))))))))))))))))))))))

 51. 5
  17

  Братя канари,до кога ще ни пързалят?Само партенки.Явно това ни е съдбата.

  • 19
   1

   къф канар си ти бе…..БУФЕР МИРИЗЛИВ!!!!!:))))))))))))))))))) МУ ХАААААААААААААААА СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФФ, ПУФ ПАФ:))))))

 52. 7
  19

  Като ви стане стадиона.обадeтe ми се………..

  • 20

   Като знаете, че няма да стане, за какъв кур ревете по институциите? Или е професионално изкривяване реването за кур?!

  • 6
   13

   телефона е:

   032 15 05 19,
   може и мобилен 0888 15 05 19,

   вътрешен 0 1, търсете Ален Ожболт

   • 15

    Не отговаря ! Няма пари за ваучер и е тръгнал по казаните да събере „джиляз“ и „алумин“ , а жената на скобата за жАлти стинки да я шлякат !!!

    • 1
     11

     събирай и за стадион, че тва Коматево е ебати селото

 53. 7.1.14.от концесионния договор гласи: „При прекратяване на договора по вина на концесионера извършените от него подобрения и приращенията, стават собственост на Община Пловдив без заплащане на обещетение, съгласно действащото законодателство.“VІІ. ОТГОВОРНОСТ ПРИ НЕИЗПЪЛНЕНИЕЧл. 7. Страната, неизпълнила задълженията си по договора, носи пълна отговорност за причинените на изправната страна вреди. Тя е длъжна да изплати на изправната страна обезщетение за всички причинени й вреди и пропуснати ползи.Чл. 8. Освен възможността за прекратяване на договора при неизпълнение на инвестиционната програма, концесионерът дължи и неустойка за неизпълнението на инвестиционната програма или част от нея, в размер на 10% от стойността на неизпълнените инвестиции. В този случай концедентът задържа внесената гаранция за обезпечаване изпълнението на инвестиционната програма.

  • 13
   2

   Всичките тия неща вече бяха казани от Каназирева, нищо ново не си открил. Изслушай цялото видео, там е обяснено като за олигофрени. Ако и тогава не разбереш, проблемът си е твой.

   • 1
    6

    Но не каза ,че сте съборили готов стадион и с това сте причинили щети на общината , а с неплащане на таксите и пропуснати ползи.

    • Ти не се ли усещаш ,че само ти плещиш простотии тука бе несретник ,другите локомотивци си мълчат щото знаят,че няма шанс

  • Стигнах до там, където си написал „ОБЕЩЕТЕНИЕ“ и разбрах, че няма смисъл да чета неуките ти разсъждения върху закона!
   Да не си онзи адвокат, който крещеше на полицая –
   „ТИ НАЙШ ЛИ КОЙ СЪМ АЗ УЕ? А УЕ, НАИШ ЛИ УЕ?“

 54. 10
  1

  ЗА ДА НЕ СНЕ КЕНЦ, ПУНЕ ДА СИ ОСВЕЖИМ ОФИСА В СТУЛЮПИНУУ УЛ. ТОДОР ШИБАЧЕВ 49,12!!! https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=516fb1e58205d50ff6bbfc731a66de5e-l&n=13
  ША МУ УДАРИМ ЕДИН БАЙЦ И СНЕ ГОТОВИ, ПУФ ПАФ…..ЮРУШШШШШШ СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ!!!:)))))))))………..за да можи бат Крушо да пуска там гей билетя!!!!:))))))

  • 4
   13

   Ще стане бе,
   аз знам кога,
   например когато капитанът Лъчо Балтанов стане Футболист на годината.

   Или когато гордостта на Коматево стане гордостта на Пловдив.

   Може и когато станем 5000 буфера на финала в София, това също е една добра прогнозна дата.
   А ДОТОГАВА НАЗДРАВЕ ОТ ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ И МНОГО РАДОСТ В ИНТЕРНЕТ !

   • 3
    11

    телефона ми е:

    032 15 05 19,
    може и мобилен 0888 15 05 19,

    вътрешен 0 1, търсете Ален Ожболт

 55. ПРАВЕЩ СИ ПЕРИОДИЧЕН ТАШАК СЪС СТОЛИПИНОВСКИЯ КЛОАКОМОТИФ:)49,12:))) ...АБОНАТИТЕ НА ТОДОР ЦЕНТЪРА!:)))
  13
  3

  ПО ЗДРФ ЗА ВСИЧКИ СТУЛЮПИНСКИ АБИТА!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФ! ПУФ ПАФ:))))
  https://www.youtube.com/watch?v=bFPuwb3cwbQ

 56. 5
  22

  ЖЕЛАЯ ВИ ОЩЕ МНОГО ФУТБОЛНА РАДОСТ В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ,
  А РАЗБИРА СЕ И МНОГО ФУТБОЛНА РАДОСТ В ИНТЕРНЕТ СЪЩО!
  ДЕРЗАЙТЕ КЛАВИАТУРИ, ДЕРЗАЙТЕ МИШКИ!

  АААААААААААХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХААХХАХАА
  МНОГО МИ Е СМЕШНО НАИСТИНА 🙂

 57. 4
  21

  Нека сега тази другарка да направи разследване кой и защо е сключил такъв НЕИЗГОДЕН за гражданите на Пловдив договор?! Колко пари е взел като подкуп този мъдър държавник?
  Как може в един договор да не се взима предвид, че е бутнат стадион за 40 милиона срещу срещу НЕНУЖНА „инвестиция“ от 5 милиона.

  Тоест УНИЩОЖЕНО е имущество за 40 милион и насреща имаш една купчина бетон насред едно блато за която трябва да се инвестира нов 1 милиона за да бъде разчистена.
  От всичко, другарко Дани, общината ще загуби 41 милиона и ПАК НЯМА НИКОЙ ВИНОВЕН!
  Ааааа забравих – виновни са бабичките, които остават чешмите им да „църцоркат“…

  НАРОДЕ, правят те на балък и ти се смеят заради това!!!

  • 15
   3

   Как ги сметна 40 милки бре избен плъх ? Хахахаха ! Яж лайна и да ти е сладко !

  • 8
   1

   Бутнатият стадион беше оценен на 3 милиона и има документи за това както в Община Пловдив така и в при апапите от Lauta Islam Army

  • 4
   14

   Не, просто курва като всички назначени на службичка.
   Орисана вечно да има дъх на ГЪЗ в устата. Гъза на селяндура който в олизала за да и дадат този пост.
   Също като вас жълтите курви на Пеевски

 58. 21
  2

  Бах мааму. Много тъпи цигани сме. Сега кво стана нашите 72 циганина няма за кво да протестираме.

 59. 16
  1

  Sega pisah pak pismo do posolstvoto a Anglia i mi obehstaha Che do kraq na meseca princ charz shte mi podari apartament navremeto kogato bashta ki beshe maika obeshta pak No ne stana Sega veche sled tolkoz godini shte dade i ste pravq hubava siganska svatba s cqluto lokumotiv

 60. 26
  2

  Айде,лайнутските мангали да си ходят на село и да се гръмнът някъде. Малоумници

  • 16
   2

   Те пощуряха! Даже забравят да заколят петела, че Банго идва утре!

 61. 27
  1

  Отговор никъде няма. И за ква далавера ми говориш бе мангал? Че сме направили инвестиция на 7млн. в общински обект и сега им го връщаме доброволно разваляйки концесията по взаимно съгласие,лишавайки се от едни 5млн. обещетение ли. Фантазьори!!!

  • 9
   1

   Няма смисъл да им обясняваш , еби ги в гъза буферите.Когато те вложат едни седем милиона лева в тяхния стадион ,тогава някой ще им дължи обяснение, до тогава в дивия!

  • 1
   7

   Нищо не сте направили . Бутнахте готов стадион , на който се играеха мачове . А давате едни никому не нужни руини .

   • 8
    1

    Ненужни сте вие! Марешки ви го каза в прав текст. Или забрави? 😂

 62. 35
  3

  Мангалите са толкова тъпи,че не осъзнават,какъв автогол си вкараха😂 С тяхната злоба и комплекси сами ще се потопят и удавят. Този път обаче няма кой да им прави изкуствено дишане.

   • 10
    1

    Тая на която си ти е безкрайна!Нашата след две години свършва моето момче

    • 1
     8

     След някоя година (дано са ти повече) ще се изправиш пред Свети Петър. Дали той би ти се зарадвал, че ти сега се радваш, че прекарваш друго дете на Господ?

 63. 4
  26

  Ключовата фраза е: При така подписаният договор. Значи сега едно разследване кой и защо е подписал от страна на общината договор при който се дължи обезщетение при прекратяване на договора по вина на отсрещната страна. И друго прави впечатление – според договора, незавършеното строителство е на стойност 7.5 милиона лева. Значи не трябва да се дават повече пари от тези, посочени в договора. Да видим сега как ще оправдаят едни 40 милиона.

  • 24
   2

   Мангал,много си тъп!!! Четеш и слушаш,каквото ти отърва. Пропуснал си часта в,която се казва,че по стария закон за концесиите,концесията е подписана законосъобразно.

   • 1
    8

    Вечно наведени просещ, чети добре – „според тогава действащия закон концесионера е имал право да задържи обекта“. Пак четеш накриво, защото си с крива глава

    Договора е за прокурор защото СЪЗНАТЕЛНО Е НЕИЗГОДЕН ЗА ОБЩИНАТА

    • айде загазихме, тоя разкри конспирацията! Кьовеши пристига!

 64. 14
  1

  Като хвърли кърпата и вие без Куршарски,отбор и ново база.Супер!!!!

 65. 27
  2

  Комплексари първо си платете наема на подлеза тогава гледайте другите.. 100% никой от черно бялата кочина не е разбрала кво говори тая.. На кратко
  Ботев ще има стадион за локУ кур от слон

 66. 7
  22

  Не бързайте да се радвате, жълтури, Бат ви Бойко съвсем скоро ще хвърли кърпата. Дори не подозирате колко скоро ще се случи това, трябва само американският съд да оповести резултатите от едно прикривано засега у нас дело /РИКО/. Тогава ще ми е интересно да гледам кривите ви физиономии.

  • 23
   1

   Що бе човек ти не се ли радваш , че ще имате база като на Ботев , кьорав юноша нямате в А отбора …след Гонзо ни един читав не сте извадили , пък иначе да злобеете еша ви няма , страшна секта сте да знаеш , има и свястни пичове но масата сте глей си работата , тежки комплексари !?!

   • 1
    8

    Що бе , Карагерен , който ви разрева насред село за купата/ 1:2/ , на кой е юноша?

    Футболист на годината Димитър Илиев, който ви заши тежък шамар, пак в селото по-миналото лято на кой е юноша?

    Колко юноши имате вие футболист на годината ?

    Но ти не се притеснявай, има радост и за теб от общинския съвет.
    АЗ РАЗБРАХ, ОТ ПОСЛЕДНИЯ НИ ЧИТАВ ЮНОША, ЧЕ КОГАТО ФУТБОЛИСТ НА ГОДИНАТА ДИМИТЪР ИЛИЕВ СТАНЕ ЮНОША НА ДРУГ ОТБОР, ЩЕЛИ ДА ВИ ПОСТРОЯТ СТАДИОНА
    АХХАХААХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАА

    • Карагерен е юноша на Асеновец!
     Национала си е ваш, ама той има класата само за Локо и за Оборище или Куклен, всички разбиращи от футбол продължавате да се чудят на избора му. Надделява теорията, че цесекарските журналисти не искали да е левскар или някой от лудогорец и обратното, та гласували за някъв дето не са го чували…ама да е живо и здраво момчето – спечели ли? спечели!

  • 16
   1

   И ако се махне Бойко кой ще дойде? Нинова ли? Или ДПС? Те ли са вашите хора?

 67. 1
  29

  КУРВАназариева един съвет : НЕ се меси в води които ще потънеш дълбоко ненадейно, ТЪМНИТЕ УЛИЦИ СА МНОГО В ПЛОВДИВ А СЕМЕЙСТВО ТИ Е НАЙ МИЛОТО НЕЩО.

  • 12

   Началник сектор “Криминална полиция” – главен инспектор Венелин Костов
   приемен ден: четвъртък от 14.30 – 16.30 часа

  • 17
   1

   Една жалба от нея за заплаха и,куките толко бързо ще приберат,че ще ти се стъжни и без това нещастния животе ц

 68. 19
  3

  Боко е дал зелена светлина за Христо Ботев , на Локото база , ако ли не ,само стадион без база , НО Е КАЗАНО (ОТГОРЕ)СТАДИОНА ДА БЪДЕ ДОСТРОЕН

  • 9
   2

   Е много ясно!!! След това категорично 15 на 5 ,Боко да не е луд да си направи политическо харакири. До толкова може да смята 🙂

 69. 25
  3

  Сега не е ли редно да бъде направена подробна проверка за концесията на подлеза на централна гара,развалянето и и кой,какво дължи по нея?

  • 2
   12

   Глупак , 50 пъти задаваш този въпрос и 50 пъти ти се отговори . Но ти явно не се интересуваш от отговорът , защото не ти оттърва . Целта ти е набиваш в съзнанието на хората една лъжа , а именно , че Локомотив са неизправни и така да замажеш неуредиците и откревенните далавери на Ботев .

   • Ха,ха колко си тъп не е истина ! Ти ли мисли плакатите за протестите

 70. 18
  3

  Сега да ви кажа – стадиона ще бъде финансиран с 25 милиона , а на буферлячо ще им направят база за 7 милиона в Тракия и ще им дадат земята за 50 години …..просто и ясно ….ако буферлячо много лае няма да има база , която ще бъде една от най – хубавите ако си затварят зурлите …100%

 71. 10
  25

  Сега ще ви кажа какво стана , а именно :

  Локомотив Пловдив стана носител на Купата на България,
  Димитър Илиев стана Футболист на годината,
  Божествената пета на Ален Ожболст стана Гол на годината.

  Ето това стана, фактите са свещени нали?
  Когато фактите говорят, дори Боговете мълчат.
  Това стана. Точка. . ТОЧКА.

  Желая здраве и успех на всички любители на Българския Футбол !
  На едните желая още купи и много радост, на другите успех на новия стадион!
  А до тогава, прочетете по-горните редове и не се ядосвайте.
  Злобата и завистта разяждат душата.
  Наздраве машини !

  • 19
   3

   Така е , така е , бъди рахат ! И по-спокойно ! Айде със здраве !

   • Ти , български не знаеш ли , бре момче , че и други езици използваш ?
    Виждам, че владееш и други изрази. Браво, това е хубаво, Пловдив е стар град, в който живеят най-различни хора, ама туй дет си казал :

    „бъди рахат ! И по-спокойно !“ – туй му викат тафтология в лингвистиката,ай да кажем в езикознанението.
    Ще ти дам пример , за да ме разбереш какво имам пред вид :

    тафтология е все едно да кажеш :
    „Локомотив Пловдив спечели Купата на България ! Буферите нокаутираха канарчетата на финала за Купата на България !“ ,
    тъй че , ти , ще те цитирам : „бъди рахат ! И по-спокойно !“

    Благодаря ти,
    остани си и ти със здраве и разбира се, както казваш :
    „бъди рахат ! И по-спокойно !“ !

    • 12
     1

     Наистина, какво имаш „пред вид“??? Хахахахаха, мангал, колко книги си прочел през живота си, да ми говориш за тафтология? Ти си очевидно неграмотен, злобен и вмирисан циганин!

     • ай стига, ве, вярно ли ?
      Я провери пак.
      Ти , сигур си от тези, които използват : „в препдвид“, „впредвид“, „на предвид“, „в на предвид“ .
      ХАХАХАХХАХА
      Няма нужда от автоголове.
      И така си зян. Жалко , че вероятно си Българин.
      Недей тъй , бе братко, чети малко.
      Учи, развивай се, ама не се излагай.
      Не се притеснявай, дядо Господ всичко вижда и правото и кривото. Той ще те изправи, ама вика се в Голямата книга : „Не гледай треската в чуждите очи, а гредата в твоите“.

      А ти кажи сега, какво имаш ПРЕД ВИД?
      Кажи как се пише туй нящо, как е правилно?
      Барем и ние , неграмотните да се понаучим.
      Хахахахахахахахахахахахахах

      Ааааааа да, също така не се ядосвай, вредно е за теб ! БУМ

     • 11

      Четене му е майката, мангал, а ти обратно в трети клас! „Предвид“ се пише слято, както е пояснил колегата по- нагоре! Имайки предвид етноса ти, неграмотността ти е оправдана! Вземи си и един студен душ, знаеш защо!

     • 1
      7

      Благодаря Ви за вниманието , злобата, завистта, някой да не счупи клавиатурата само.

      Въпреки всичко, желая ви здраве, любов и щастие!

      Желая ви също да ви построят Новия стадион,
      а това ще стане когато :
      – прочетете повече книги от мен;
      – когато стана неграмотен ;
      – когато стана злобен;
      – когато стана мангал;
      – когато стана слабак и жалък;
      – когато се ядосам на клишетата ви, простотията ви, злобата и пораженческата ви психика.
      Смятайте правилно и ми кажете кога ще стане това?

      По български език – добре, ай сега да видим по математика как сте? да видим ще пресметнете ли правилно кога ще се случи построяването.

      А дотогава имам няколко въпроса :
      – Как се пише правилно името ОЖБОЛТ ?
      – Кой стана футболист на годината ?
      – Къде в момента играе официалните си мачове представителният отбор на фк Ботев и къде играе този на Локото ?
      – Колко пъти имахте футболист на годината?
      – Колко хора бяха извънредно щастливи и развълнувани вечерта на 15.05.2019 г ?

      Знаете ли какви хубави стадиони имат
      грандовете Еспаньол или Суонси ?

      Знаете ли кой Пловдивчанин е ставал три пъти / 3 ПЪТИ/ ФУТБОЛИСТ НА ГОДИНАТА,
      3 пъти е бил на Световно първенство като футболист и един път като треньор ?

      ЖЕЛАЯ ВИ ОЩЕ МНОГО ФУТБОЛНА РАДОСТ В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ,
      А НА НАС ОЩЕ МНОГО ФУТБОЛНА РАДОСТ НА ТЕРЕНА, ТРИБУНИТЕ И УЛИЦИТЕ НА ГРАДА .

      ЧАОООООООООО И УСПЕХ !

    • 10

     Имаш един огромен жълто-черен отзад и без „вид“!!!

    • Аз съм рахат и то доста , аз не ти завиждам за купата , радвам се на всяка победа на моя отбор Ботев Пловдив и затаявам дъх , когато Тодор Неделев е с топка в крака , аз също съм се снимал с купата 2017 , даже и супер-купа имам във витрината ….така , че …..

     • Браво, така е правилно.
      И аз се радвам и обичам отбора си.
      Радвам се на всичко хубаво в Пловдив, макар и да не е много.Радвам се и на изпълненията на Митко Илиев, на Биската, на Тодор Неделев също.

      Не се радвам когато хората лъжат.
      Когато станем цигани, когато станем 5000 на финала,
      тогава ще спрат да ви лъжат и вас.

      Желая ти здраве,щастие и продължавай да подкрепяш отбора си каквото и да става!
      Но с надежда, вяра и любов, а тези които го правят със злоба, завист, обиди и най-вече лъжи, ще бъдат застигнати от същото. Това е.

    • Имам в предвид че си пълен тъшак толко си прост,че не е озненадващо че си от ЛОКУУУ

  • 10

   Жалко, че минахме в нова година…

   • Ти ако искаш минавай в ново столетие, хилядолетие, направо измерение , но няма как да изтриеш историята.

    ФК Ботев Пловдив в цялата футболна история нямат футболист на годината. Нито един, нито веднъж.
    Ама викаш, какво, това е само до миналата година.
    АААААААААХАХАХАХАХАХАХАХАХААХ

    • Боли ме кура. Но имаме фенове – вие сте мангали – вашият футболист на годината ви го каза. ЦИГАНИ!

    • Е да ама ще имаме модерен стадион, вие си играйте на „футболиста“ в двора селтак !Тоя футболист колко мача е играл там където са най добрите футболисти ,национален отбор му казват май

    • Да ма нас не ни ебе. Митко национала с 36 си гола в кариерата да е жив и здрав и другите му детски мечти и те да се сбъднат.

 72. 8
  4

  Леля Данка става за ебане. Друго не мога да кажа

  • 4
   1

   Става, ама после топките ти ще станат като футболни… А пък и не вярвам да си толкова закъсал, приятелю.

 73. 10
  3

  Интересно е колко години ще ги търпят тия цигани.
  Идва и итересното заличяване от гр.Пловдив,явно Крушарски ще ги потърпи още малко до 3,4,5 г.и айде у лево
  ЗАКРИВАЙТЕ КАТУНА ДА НЯМА ПОВЕЧЕ МЪРКАНЕ,ЧЕ ТИЯ СА ТОЛКОВА МАЛОУНИ ЧЕ ЩЕ СЕ ГЪТНАТ ОТ СОБСТВЕНАТА СИ ЗЛОБА.

 74. 6
  7

  Това ще е една от причините да сдадат властта.А с новите на власт какво мислите че ще стане?

  • 5
   5

   Локото и Ботев ще играят под наем на Лаута. Ботев ще има база, защото си плаща наема, а Локото няма да има.

 75. 14
  2

  С две думи-Ботев е ощетен! Дали не е ред сега ние да поискаме равнопоставеност?

 76. На вниманието на потниците и буферите от локото!
  16
  4

  Направете си труда да изслушате видеото, много подробно и ясно е казано всичко по правната страна на въпроса. Лично тя била гласувала против тази концесия през 2013 година, опасявайки се от подобно развитие за прекратяване на концесията и задължението на общината да заплати изграденото до датата на разваляне на концесията. Според нея феновете на Локомотив изцяло са се съгласили с юридическите доводи. Не са останали доволни, че държавата няма да инвестира еднакви суми и едновременно във стадионите на всички клубове!

  https://www.youtube.com/watch?v=-BUbmeyVKhs&feature=emb_logo

 77. 27
  3

  Очакваме с нетърпение нова декларация на 36-те циганина, които не спят само и само Ботев да няма стадион. Представям си ги в момента как са се наредили около Пластмасовия и си гризат ноктите, тръпнейки в очакване какво ще им нареди Узунов. Ама то след този одит взе да ви става все по-тясно, мангусти. Направиха ви осветление, пригодиха ви стадиона за ЛЕ и ви смениха терена С НАШИТЕ ПАРИ, а вие не сте спрели да мрънкате и да драскате декларации откакто се заговори дори за прекратяване на нашата концесия. Цяла България ви се смее на жалките напъни да направите всичко възможно само и само Колежа да остане в сегашния вид, ама така и не разбрахте, че със злоба и комплекси НЕ СТАВА!

   • 8
    2

    Ти преди това искаше да ти се обадя,като мине развалянето на концесията А?Спокойно едно по едно си вървят нещата,и това ще дойде смотльо

  • 1
   9

   Разбира се , че има ето :

   Локомотив Пловдив стана носител на Купата на България,
   Димитър Илиев стана Футболист на годината,
   Божествената пета на Ален Ожболст стана Гол на годината.

   • Ще протестирам, искаме равнопоставеност! Как може за вас Купа и футболист на годината и т.н. а за нас не?! Как не го разбирам. Ако ще има за едни, трябва и за другите! Утре в общината!!!

  • Няма да разберат, по-тъпи са отколкото си мислиш!

 78. 38
  3

  Искаме равнопоставеност!!!Защо ние подаряваме близо 6 милиона а от Локомотив не щат,искат само да лапат мършите,наемите от подлеза не са платили даже тия потни мангали

  • 4
   18

   Ето точно заради тази думичка изречена на английски език (джипси) .Имаше нож между ребрата, тръба в главата и безплатно пътуване от Солун до Пловдив.

   • 12
    1

    Той така и един друг ги разправяше в Слънчев Бряг , ама право в сърцето и ….

   • Кеф ли ти е ЦИГАНИН ГНУСЕН !!! и твоето време ще дойде

  • 11
   1

   От общински наеми -магазини в подлеза на централна гара „Локомотив“е ОТКРАДНАЛ СЕДЕМЦИФРЕНА СУМА ОТ ОБЩИНА ПЛОВДИВ!!!

   • Откраднал е Цецу на майка ти путката фъшкия помашка!

 79. 35
  2

  На мангалите пак им сипаха с голямата лъжица. Циганите ровеха така усърдно да намерят нещо в тяхна полза срещу решението за строежа на стадиона, вместо да си ровят в кофите за боклук, но намериха дедовия. Яжте ми х*я комплексирана циганска сган! Стадион ще има и ще се казва Христо Ботев. Нали болката ви беше, че щял да се казва ИНСА арена, а не стадион Христо Ботев? Е и тази ваша болка замина-стадиона ще си остане Христо Ботев. Остана ви само вечната болка да сте винаги втори в Пловдив.

  • 7
   28

   Селски стадион там няма да има а ще бъде Мол.

   • 20
    1

    Муахахахахаха, самоубий се спешно миризлив мангал!

   • 8
    2

    Тихо, че ще кажа на майка ти да те напляска по дупето.

 80. 32
  2

  РАЗБЕРЕТЕ ЕДНО!!!!! С БУФЕРИ КОМПРОМИС НЕ МОЖЕ ДА ИМА!!!! ТЕ СА НАГЛЕЦИ!!!!….НО!!!! САМО С ПИНИЗ И МАЙТАП, ЧОВЕК МОЖЕ ДА ГИ ВБЕСИ!!! ТЕ ОТ ДУМА НЕ РАЗБИРАТ!!!! ТЕ СА СТОЛИПИНОВЦИ И ЗА ТЯХ, САМО ТАШАК!!!!!:)))))))) ПОЧНЕШ ЛИ ДА ИМ ОБЯСНЯВАШ СЕ СТИГА….ДО ПОД КРУШАТА!!! ЗА ТЯХ САМО ВЛАКЧЕТА, ВАЛЯЦИ, ДРЕЗИНИ И СМЯХ!!!!!!!:))))))) НЕ СИ СТРУВА ЧОВЕК ДА СИ ХАБИ НЕРВИТЕ С НЕГРАМОТИЦИ!!!! МИНАВАШ, ПУСКАШ ИМ ВЛАКЧЕ, ОФИС ИЛИ ДЕЗИНФЕКЦИЯ И ГИ ОСТАВЯШ ДА БЪЛВАТ ЗМИИ И ГУЩЕРИ!!!!!:))))) ПУФ ПАФ:))))))

  • Кои са столипиновци? Тези които въртяха КЮЧЕЦИ на Коледа ли?

   • Феновете на локомотив, доказано!

 81. 33
  2

  Чернобели педерасти, всичките в буда бар! Комплексът от гранда на Пловдив- БОТЕВ е нелечим! Ненужни никому, никога шепа потни цигани, умирайте от злоба в клоаките си! Пудавиебамайката локомотивоциганска! Наздраве на цял Пловдив!

  • 1
   3

   Тоско курвата отиде в Буда бар.Айде един по един при него,такива като теб.

 82. 2
  16

  Имаш грешка, тя сама си го заби шестоъгълника.

 83. 2
  25

  Ако това, ако онова… А ако не бе развалена концесията? Има оше 2 месеца! Пак ли Общината щеше да дължи на ботяф? Тия ни взеха хептен за балъци!!!
  Много скоро някой от тъпундерите в пловдивската бюрокрация ще осъмне при бай Ставри- човекът е строг, но спраедлив!

  • 16
   1

   Какви 2 месеца бълнуваш, циганино несретен! Концесията изтичаше през 2048 г. / пусни си клипчето от статията, злобен комплексар!

  • 9
   1

   Ами балък си,и то голяма каракуда!!По каквато и причина да се развали концесията,общината дължи вложените инвестиции!Тъпунгер,поне не се обаждай да ти се вижда простотията.

 84. 2
  17

  Излиза че Юристите на цецо крадеца са измамили Общината.

 85. 27
  1

  Каназирева го заби четвъртит на потниците.Найс.

  • 1
   21

   Имаш грешка, тя сама си го заби шестоъгълника.

 86. 3
  17

  Имаш предвид 20%селяни и мангали от ИЗГРЕВБОЙС.

 87. 34
  5

  Силно се съмнявам,че комплексираната циганска зган е разбрала и една дума от написаното.Аре обратно в Столипиново,мърши.

 88. 7
  24

  Много скоро ще замирише на централния софийски затвор…….очаквайте продължение.

  • 28
   4

   Уважаеми локомотивци направете си проект който струва 1 милон инвестирате още 10 подарете всичко това на общината и тогава искаите равнопоставеност вие не сте направили нищо само един пластмасов проект за 20 лева нали искате равнопоставеност

  • 4
   3

   Мирише ти гъза на теб …..хайде у лево бандит …следи наклона …как само ви го забиха буфери …

 89. 38
  7

  Какво стана черно бели педерасти? Тая пача ви сра в миризливите усти. Майка ви да еба и боклуците. Изядохте Големия Жълт Член.

  • 10
   1

   Може ли и на мене член. На Асан вече не му става.

 90. 16
  2

  Общината получи 7 милиона.Къде е далаверата?

 91. 27
  3

  Ква стана тя??? Устанъфми с пръст в гьота!!! Писафми плакати, дикларации, уйдурми, и накрая чвор!!! Пазети си сдравиту стулюпинци!!!! Пийти пу идна студена вуда и не шавайте многу чи болката е неописуема!!!!! МУ ХАААААА ПУФ ПАФ:))))))

 92. 8
  33

  Локомотивци,сезирайте европейският съд.Там добре ще подредят крадците.

 93. 8
  32

  Юристите на общината да вземат да се гръмнат. Какъв е този договор – едната страна по договора да дължи обезщетение ако договорът се прекрати по вина на другата страна. Искам и аз да сключа договор с общината и когато договорът се прекрати по моя вина, общината да ми дължи обезщетение. Прокуратурата много внимателно трябва да провери какви договори се сключват.

  • Стига бе, кво толкова, Митко национала нали е номер 1! Кво се палиш?!

 94. 7
  31

  Проверката трябва (и ЩЕ БЪДЕ) извършена от Европейската прокуратура.
  Тези „управници“ вече ги видяхме…

 95. 5
  22

  Подписалият този договор от страна на Общината,директно при Бай Ставри!ДАЛАВЕРА Е!!!!!

 96. 29
  4

  az si 4akam oshte ot princ charlz apartamenta da mi podari i da dade nqkoi lev da pravq edna hubava siganska svatba s cqloto lokomotiv v stolipinovo

  • 18
   3

   И 2 кила боб:))))))))…..или ориз за пилаф. Пуф паф:)))))))

 97. 21
  3

  Юристите на Цецо Василев да станат!

  Защо не ръкопляскате??

 98. 5
  29

  Хем нейната партийка го приемат , хем ще правим проверки. Пълен цирк. В Пловдив дойде време за задкулисие и далавери. Толкова ли не могат да разделят на клубовете по равно финанси и да се свършва?

  • 40
   3

   Вложете и вие 5 милиона на полумесеца и претендирате тогава Само злоба и завист

 99. 54
  8

  Ами щем не щем, на стадиона нов, ще се приберем!
  Кака Дани рече и отсече!
  Локовци не се напъвайте, Бат Бойко щом е казал, какви проверки, какви чудеса чакате?
  Пийте една студена вода и си ебете майката циганска

 100. 6
  29

  Кое наложи договорът да бъде прекратен преди изтичането му? Моля някой компетентен да пише!

  • 18
   4

   Нали са ти написали точно и ясно кое налага. Точно и ясно. Общината ще дължи в края на договора пари на инвеститора. Пет милки дори при неизпълнение от концесионера.

 101. 56
  8

  Цигани,да си го кажем направо … Когато Боко откриваше строителните дейности на Асеновградско шосе,вашите хубостници Бонев и Узунов дойдоха и взеха да му говорят на ушенце,тогава „Главния“ каза: „Разберете се с Ботевистите ,те са повече!“

  Така ,ние с цигани не можем да се разберем и колкото истерично да крещите НЕСПРАВЕДЛИВОСТ ,Толкова по-смешни ставате,защото вие сте малцинство!!!! Запомнете го това нещо най-накрая!
  И винаги ще си останете ВТОРИЯ отбор в Пловдив ….докато Спартак не възкръсне!
  Колкото и да се напъвате ,вие сте никои!
  За това ако искате база в Тракия си седнете на гъзовете,защото и без нея ще останете.
  Сега очаквам пак „пети“ крачолчета и цигански мохабети от 1001 нощ…

  • 6
   48

   Жълт урод, да си го кажем направо! Твоето мнение, че сте повече иди го разправяй на някой кривоглав дрисльо на село, на центъра!

   • 17
    2

    Мнението не е негово, а на България. На финала се видя 5 < 15… Не че има смисъл да ви се обяснява някой, винаги ще си останете едни фантазьори!

  • 19
   2

   Ееее, доживях да напишеш нещо МЪДРО!!!!!!!! ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ!!!!!!

   • 7
    4

    И ти не ме кефиш,ама те трая нали? 🤔😂

    • 12
     2

     Далеч си от истината!!! Лесно се палиш, заплашваш и…… РАЗБЕРИ ЕДНО!!!!! С БУФЕРИ КОМПРОМИС НЕ МОЖЕ ДА ИМА!!!! ТЕ СА НАГЛЕЦИ!!!!….НО!!!! САМО С ПИНИЗ И МАЙТАП, ЧОВЕК МОЖЕ ДА ГИ ВБЕСИ!!! ТЕ ОТ ДУМА НЕ РАЗБИРАТ!!!! ТЕ СА СТОЛИПИНОВЦИ И ЗА ТЯХ, САМО ТАШАК!!!!!:)))))))) ПОЧНЕШ ЛИ ДА ИМ ОБЯСНЯВАШ СЕ СТИГА….ДО ПОД КРУШАТА!!! ЗА ТЯХ САМО ВЛАКЧЕТА, ВАЛЯЦИ, ДРЕЗИНИ И СМЯХ!!!!!!!:))))))) НЕ СИ СТРУВА ЧОВЕК ДА СИ ХАБИ НЕРВИТЕ С НЕГРАМОТИЦИ!!!! МИНАВАШ, ПУСКАШ ИМ ВЛАКЧЕ, ОФИС ИЛИ ДЕЗИНФЕКЦИЯ И ГИ ОСТАВЯШ ДА БЪЛВАТ ЗМИИ И ГУЩЕРИ!!!!!:))))) ПУФ ПАФ:))))))

 102. 12
  40

  А 52 милиона, кога ще ги върнат жълтите мангали.

 103. 24
  6

  А боб ша дават ли на негу??? Пуф паф…..МУ ХААААААААААА

 104. 45
  2

  Има вложени близо 7000000 лева.А вие колко в Лалута за да искате по равно?

  • И още 9млн в базата. Мангалите един пирон не са забили в града,а искат равнопоставеност.

 105. 38
  4

  Много поздрави от Цветан Василев и неговите юристи!

  • 3
   12

   Излиза че Юристите на цецо крадеца са измамили Общината, защо се радват амебите от ДОМАТЕВО.

   • 12

    В тоя ред на мисли във всеки договор има някой измамен. Иначе радостта ни идва от поредната ви излагация пред цяла България. За пореден път показахте на всички какво ви държи живи и как всичко около вас е измислица и манипулация. В желанието да сте някой се намирате все повече. Това си е повод за радост, даже и за наздраве. Наздраве некъпани комплексари!

   • Отивай бързо да изкараш основно образование, невежа! 🤭😂🤫

 106. 11
  41

  За бавно-развиващи ли ни имате, Г-жо Каназирева? Концесията изтичаше след 3-4 месеца.Кой говори за предварително прекраъяване.Това ли измислихте,за да омаловажите протестите на половин град?Тая държавица,винаги ще си остане корумпирана,докато не изчезне и последният българин- горчивата истина !

 107. 12
  35

  Димек жълтите цигати са прецакани с 5 мщлиона

  • 48
   5

   Да, ние не сме като вас. Оставаме ги в полза на Пловдив. И всичко построено до тук също остава в полза на Пловдив. Затова община и Държава искат да помогнат. Вие колко пари сте вложили в стадиона? А наем плащате ли? Не може само да искате.

  • Демек, ще достройм стадиона на пловдивчани. Кур за мангалите от локо

 108. 12
  47

  В този хубав слънчев ден…кур за жълтите от мен

  • 57
   7

   В този мъглив Кюстендилски ден кур на Юве(Велбъжд)от мен хахахаха

  • 39
   6

   И в слънчев и в дъждовен ден само това ти е в кухата кратуна!
   Жълтите,жълтите та жълтите!
   Жълта книжка за теб!

  • 15

   Вземи във този хубав ден, изяж един жълт банан и от мен!

 109. 45
  10

  ЦИРАНИ!
  ЦИГАНИ!
  ЦИГАНИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!
  А сега да видим кон боб,без ракети,яде ли?

 110. 74
  8

  Хайде сега драги ми мургави съграждани….. Упражнението е следното : Навеждане и хващане за палците ,после минава ЖЪЛТО-ЧЕРНИЯ боздуган и ви опрашва в лилавите точки 💩👳😂😧💩

   • По-лошо! Тогава пред цяла България ви разбихме филма за „Пловдивски любимец“, а сега и този филм ви отпадна…

Comments are closed.