ОБНОВЕНА: Дани Каназирева казва утре какво е показала проверката за Колежа

84
2649

Oбластният управител Дани Каназирева ще се срещне с фенклубовете на ПФК „Локомотив“Пд и „Ботев“Пд, за да ги запознае с резултатите от извършената проверка за концесията на стадион „Христо Ботев“, гласи прессъобщение разпратено от екипа ма Каназирева.

Срещата е утре, 13 януари, от 11.00 часа.

Час по- късно ще има и пресконференция, на която медиите ще бъдат запознати с правната страна на казуса.

С PlovdivDerby.com се свързаха представители на КПБП и заявиха, че нито една от организациите свързани с феновете на канарчетата не е поканена на подобна среща.

По-късно стана ясно, че прессъобщението е сгрешено и на срещата са поканени единствено феновете на Локо Пд, точно както бе заявено преди няколко дни, когато Каназирева обяви, че ще направи проверка и ще запознае лично привържениците на черно-белите с нея, след няколко декларации от страна на феновете на Локо Пд и присъствие им на общинската сесия, на която концесията за Колежа бе развалена.

84 КОМЕНТАРА

 1. Мангалчета винаги във Пловдив ще сте гости.

 2. Тия цигани цял живот плачат за равнопоставеност Каназирева утре ще ви го забие нали знаете защо…. От кой отбор си……

 3. 2
  7

  Мисли трезво , че града ще се тресе, ако няма равнопоставеност

 4. 4
  3

  Една жена имала три дъщери.Когато най-голямата – фенка на ЦСКА се омъжила и се приготвила да заминава при съпруга си,майка и я помолила след време да и пише как е интимния и живот.Само след 2 дни получила писмо само с една дума:“Nescafe“.
  Майката нищо не разбрала ,но след няколко дена в един вестник срещнала рекламата на „Nescafe“.
  „Удоволствие до последната капка“,и много се зарадвала за дъщеря си.
  След време се омъжила и втората дъщеря – фенка на Лудогорец и тя я помолила за същото.
  На седмицата получила писмо :“Benson & Hedges“. Майката започнала да търси рекламата за цигарите и скоро намерила текст: „Extra Long, King size“, и също много се зарадвала.
  Накрая дошъл ред и на най-малката дъщеря – фенка на Ботев. След месец пристигнало писмо, само с една фраза: „British Airways“. Майката намерила реклама на авиокомпанията и припаднала.Там пишело:
  „Три пъти на ден,седем дни в седмицата, по всички направления“!

 5. 7
  5

  Ако влагате толкова много енергия в полезна работа, вместо в писане на тъпотии, България ще е по-напред от Швейцария.

 6. 20
  9

  Какво да им каже на бедните заблидени роми от Локомотив.
  Освен да си бранят квартала(Солюпиново) и стадиона(Лаута джамии) друго не виждам.
  Така или иначе до две,три години Локомотив и от сегашното си положение ще бъде заличен,вечно гости във този красив град марш в Кюстендили или в Говедарци.
  Циганска невежа пасмина дано бойко почне прочистване на държавата от такива изроди като вас.

  • 4
   10

   Апап, ти си по-неграмотен от циганин, а демонстрираш претенции.

 7. 7
  23

  Такива сме ние ЖЪЛТИТЕ ЖЕНИ, които иска, както иска, така на лажкат, ние сме КУРВИТЕ НА БГ. стадион няма да има.

 8. 8
  17

  Заради такива сайтове и тролове като идиота Фекал стават убийствата…
  В дебилска държата като Булгаристан са нужни десетилетия за да го осъзнаете

  • 10
   1

   Убийствата стават заради цвилещи курви като стикса и кучката! Озаптете си ги, ако не, ще го направим ние и то по най- болезнения начин за тях!

 9. ПРАВЕЩ СИ ПЕРИОДИЧЕН ТАШАК СЪС СТОЛИПИНОВСКИЯ КЛОАКОМОТИФ:)49,12:))) ...АБОНАТИТЕ НА ТОДОР ЦЕНТЪРА!:)))
  21
  5

  ДЪРЖАВАТА ТРЕБЕ ДА СМЕНИ ИМЕТО НА СТЕЙДА В ЛАУТА!!! ПРЕДЛАГАМ ВЕЛБЪЖД!!!! ЕМ СЕ ЗАПАЗВА ПРИЕМСТВЕНОСТТА, ХЕМ ИМА ВРЪЗКА С ПРЕМЕСТВАНЕТО НА СЕДАЛИЩЕТО ОТ КЮСТЕНДИЛ В ПЛОВДИВ!!!! АМА ДЪРЖАВЕН СТАДИОН С ИМЕТО НА ПАРНА МАШИНА, Е НЕДОПУСТИМО!!!!! СРАМ!!!….А НОВИЯ КРАСАВЕЦ И ПЛОВДИВ ДА СЕ КАЗВА, НЕ Е СТРАШНО, НАЛИ ПОВЕЧЕТО ПЛОВДИВЧАНИ СМЕ БОТЕВИСТИ!!! СТАДИОНИ С ИМЕНА: БУФЕРИ, ПАНТОГРАФИ, СТРЕЛКИ, ДРЕЗИНИ, ГРЕЙДЕРИ …………И Т.Н, НЕ СА НИ НУЖНИ!!! ТЕ СА НЕ НУЖНИ!!! НЕНУЖНИЦИ!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))

  • 5
   18

   Пич, ти не заслужаваш да си на свобода. Заради такива като теб стават убийствата.
   Андрей, ти трябва да бъдеш съден!!

   • 20
    3

    АПЧЕТАТА АБИ И Ф ЛЕГЛОТО!!! ШТОМ ПОЧНА ЗА УБИЙСТВА ДА ХОРТУВАШ, ПИЙ И ЕДИН ЧАЙ И ПОД ЮРГАНЯ!:))))))))))

  • 16
   2

   АААААААА, САКЪН!! НИ МОЖИ ТЪЙ ДА ПРАВИТИ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ!!! ЗА НАС СТУЛЮПИНЦИ, МОЖИ ДЖАМИЯТА ДА Е ПАРНА МАШИНА, АМА ЗА ВАЗ НИ МОЖИ!!!!! ШТОТ НИЙ В СТУЛЮПИНУУ ТЪЙ РАЗБИРАМИ НЕШТАТЪ!!!! ЗА НАС, ПОМУШТИ, ТОК, ВОДА, БОБ, АВАНТА, А ЗА ВАС УТ БОТИФ, БАЧКАЙТИ И ТВА Е. НИКЪФ СТЕЙД ЗА ВАС! ПУФ ПАФ:)))))))))))))))))))

 10. 9
  12

  Проверка не се прави за 2 дена. Нещата отиват на ПРОКУРОР!!

 11. 8
  22

  Като ще е “техен”, “общински” да се обяви, че ще носи името стадион Пловдив, ще бъде в цветовете на Пловдив-синьо/бяло.Да се обяви колко ще бъде наема на този стадион, с който ще се вложат 30-40 милиона държавни пари!Да се обяви,че този стадион няма нищо общо със старио Христо Ботев и няма нищо общо с ФК ботев и всички Пловдиски отбори ще го ползват на ротационен принцип!

   • 4
    10

    Нещо ми се виждаш разстроен…..ами нали общината трябваше да се грижи за имуществото си селски бек от Стряма.

  • 13
   2

   АМИ ТУГАА ЛАЙНУТ ДЖАМИЯ, ТРЕБЕ ДА Я ПРИКРЪСТИМ НА ИСУС ХРИСТОС МОЖИ БИ?………А ТОВА НИКУГАШ НЯМА ДА ГО ДОПУСКА НА НЕГУ КЛОАКОМУТИФСКАТА СТОЛЮПИНСКА ОБШТНУСТ! ПУФ ПАФ…….МУ ХААААААААААААААААААААААААА
   И ША ПОЧНЪТ ПАК ИДНИ ДИКЛАРАЦИИ, ИДНИ ПРУТЕСТИ, А БЕ ……ФРЕНСКА КЛОАКОМОТИФСКА РАБТА, ПУФ ПАФ:)))))))))))))))

  • 10
   1

   Обясни защо като е общински т.е. държавен да не се казва „Христо Ботев“! Стадион Локомотив защо не се казва „Пловдив“ като е общински?

  • 9
   1

   Така ще и с лаут джамия!Я кажете колко е наема който манговците плащат?000000лв!!!!

 12. ПРАВЕЩ СИ ПЕРИОДИЧЕН ТАШАК СЪС СТОЛИПИНОВСКИЯ КЛОАКОМОТИФ:)49,12:))) ...АБОНАТИТЕ НА ТОДОР ЦЕНТЪРА!:)))
  19
  2

  УТРИ ША СА СЪБИРЪМИ В ОФИСА СТОЛЮПИНУУ УЛ. ТОДОР ШИБАЧЕВ 49,12 https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=516fb1e58205d50ff6bbfc731a66de5e-l&n=13
  УТ ТАМ ЦЕПИМ НА КИСТЕРМЕ И ПРАВУ ПРИ КАНДЗИРЕВА. ТАМ ША КАЗВАМИ НА НЕГУ, ЧИ СТУЛЮПИНСКЪТА ОБШТНУСТ, НЕ Е СЪГЛАСНА ДА СА ПРАЙ СТАДИУМ!!!! ИСКАМИ ДА СА УКРЕПИ СКЕЛИТУ И ПУ ДВЕ КИЛА БОБ!!! И ПАК ША ФЪРГАМИ БЮЛИТИН ЗА БАТ БОКУ!!!!

 13. 6
  17

  Нали Самуйлов обеща че пари има, и ще строи стадиона и ще се казва ИНС АРЕНА, и какво стана че КЪНЧОВА ПОЛЯНА стана общински, къде е истината ЖЪЛТИ ПРОСЯЦИ и обратни РЕЗБИ, както искате така се дупите и НАВЕЖДАТЕ, е това си е ЦИГАНСКА РАБОТА, СПЕРМОЯДИ.

 14. 4
  18

  Пичаги братя канари защо сме толкова нещастни….пета в дивия ….тръба в главата……играем на село……а само Стоян канара с лула в устата прехвърля последния лист от потъването на Титаник.

  • 11
   5

   Майка ти дейба нещастна циганска. Дано те застигне и теб тръба в главата … Как може да се присмивате на едно убийсво??? Вие сте амеби … нещастна пасмина …

   • 4
    13

    Яж ми хуя жълта курво изобщо не ми пука за вас….а убийството си го търсихте със свещ.

 15. 19
  7

  НеУважаеми превърженици на ГМО от Кюстендил. С развалянето на концесията, стадион Христо Ботев си остава ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ, също като джамията на Лаута. За да ограе Ботев Пловдив на този стадион, ще трябва да плаща наем (както и вие сте задължени да плащате, но друг е въпроса, дали го правите). За предстоящото футболно първенство, за което България кандидатства, се иска в четери града на България, да има по един стадион с категория четвърта. София имат националния стадион, в Пловдив трябва да има един, във Варна (или Разград) един и четвъртия ще е в Стара загора. Най-лесният и ефтин вариант за Пловдив, това е довършването на стадион Христо Ботев. За това, колкото и да се напиняте, всичко си е законно и стадиона ще се построи. И ако искате някой да ви обърне внимание, насочете си силите за да искате нещо, което ще е полезно за вас а не да вредите на общината и държавата. Завистта само може да ви погуби!!!

  • 8
   17

   Най-лесния и евтин начин е да се реновира Лаута , драга ми
   селска пръчко. Акато прилежащ терен не може да става и сравнение.
   Затова ние ще поискаме от тиквата да направи Лаута, вместо Кънчова поляна.

   • 16
    6

    Помиярче, много си далеч от истината … Джамията ви няма как да се реновира до ниво “4”!!! Не става въпрос само до локация. Проектиране, подмяна на ВИК, окабеляване и още хиляди неща. Да не говорим че джамията е пред разпадане. Трябва да се срути до основи и тогава да се гради … Извади си главата от насрания си задник и погледни действителността. И пак ти казвам, ако си насочите енергията към нещо положително, ще имате успех, но с тази злоба .. сами си навреждате!

    • 4
     11

     Много лъжеш, жълт циганин!!
     За Лаута ще са нужни В ПЪТИ ПО-МАЛКО ПАРИ.
     на Източен НЯМА КАК да има стадион. И това не е наше мнение, а на СПЕЦИАЛИСТИТЕ!!
     От къде на къде кмета-глупак ще строй на вас, а не на Локо, Марица и Спартак?!

    • 1
     5

     Помяр, едно ВИК да не струва 40 милиона, курво лъжлива

 16. 14
  7

  Малоумните цигани непрекъснато повтарят,че колкото пари се дадат за Ботев, толкова трябва и за Локо.
  За завършването на стадиона, който е ОБЩИНСКА собственост, да допуснем, трябват около 20 мил. За базата на Локо и реконструкцията на стадиона им,който също е ОБЩИНСКА собственост, ще са нужни около 7-8,дори 10 мил. Какво очавате,скапани тъпанари,че някой ще ви даде още 10 мил. На кого? На Крушарски за селекция? Или за заплати на футболистите? Или тайно си мечтаете да ви бъдат раздадени на ръка? Вероятно това са мечтите на Стикс, Мразещия лайнар и Разпраната кучка

  • 9
   4

   15 на 5 – какво значи толкова и за тях?! Ебал съм ги в кюстендилските селски пръчки!

 17. 9
  6

  Дани Каназирева съм я дупил в кенефите в неолит …. Тогава беше просто Здравка и го обичаше повече от хляба 😵

 18. 6
  5

  Лилави пендермиши….вместо да сте пуснали 5 декларации ,вие ми сетете тука!
  Кака ви Здравка ви купи ,ама мъжката!
  Къде спа като гласова за развалянето на концесията?

  • 5
   4

   Следете= серете, купи= къпи!
   Скапания телефон,явно буфер го е правил.

 19. 14
  4

  На нас да дадат малку кюмур за идула и да упраят скелиту на полумесица и дуругу не ни требе!?!! Нека строят за жъльтити, те си гу заслужават!! Ний стулюпинци ут клоакумотиф ни сне протиф!!! Задни кулила са кюстиндилскити преселници, артъкпартъци!!! Пуф паф!!!

 20. 17
  9

  ПОСЛЕДНАТА ДУМА ЩЕ ИМА КЬОВЕШИ, И ТО НЕ САМО ЗА СТАДИОНА, НО И ЗА БОКЛУЦИТЕ НА ЕВРОПА, КОИТО ГОРИМ, И ЗА БЕЗВОДИЕТО В ПЕРНИК И ВЪОБЩЕ ЗА ВСИЧКО АБСУРДНО, КОЕТО СЕ СЛУЧВА В ОГРАБЕНАТА НИ ДЪРЖАВИЦА. А ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ПЛЮЕТЕ ПО ФОРУМИТЕ И ДА СЕ БИЕТЕ ПО УЛИЦИТЕ ДОКАТО СТРАНАТА НИ ЗАГИВА.

 21. 6
  10

  Бойко каза започнете да стройте и като видим че се върши нещо ще помогнем.На този етап нищо не стройте.Абе не знам……и двата отбора няма да имат нищо,тва е

 22. 12
  7

  Комплексарщината продължава от края на 60-те, с малки изключения!

 23. 9
  13

  Това да си жълт измекяр наистина си е диагноза.В София Левски и ЦСКА не могат да си направят стадионите те се размечтали държавата на аванта да им го построи.Само Стоян канара е реалист момчето по цял ден жули мента с мастика и не му дреме на сайдера за стейшъна ва да гоейба.

  • 9
   6

   Тва ви е проблема на вас ,не може хора с две мозъчни клетки да да имат претенции,впрочем може ама ,никой не ги ебава за живи

 24. 8
  15

  Жълта мастиьо и ти си същата като жълтите потки! Кво и да кажеч,вече ни е ясно,перхидролна свирко . . .

 25. 26
  17

  Във всички свои публични прояви Дани Каназирева винаги е изтъквала своята голяма любов към Пловдив… Не искам да вярвам,че точно тя ще се окаже спънката за евентуалният нов стадион на ПФК Ботев…И не за друго а защото свестен стадион в Пловдив никакъв няма а това все пак е вторият град след София..Да не споменаваме пък,че Пловдив винаги е бил един футболен град…
  Стадиона е проектиран по най-съвременните изисквания , модерен и е построен почти до половината….Просто трябва да се довърши.

  • 11
   25

   Пич стадиона е построен на 20% и трябват още към 35 млн лева.

   • 24
    10

    Ми колкото трябват толкова ,важното е ,че ще стане

   • 6
    13

    Още едно доказателство ,че общината плаща за изпълнението на частен проект!Там ,както и предишното строителство на базата в Коматево са заложени цени на материали ,доставчици,изпълнители и др.на многократно завишени цени!?

    • 10
     6

     Ехоо,спирай алкохола,че ти се е хербаризирало малкото мозъче

     • 5
      9

      Значи викаш да си проектирам къща,да си избера обзавеждане и да искам брачеда да я построи!?Само държавата да ми я плати!?

    • 8
     5

     Стадиона е общински,незнам за каква частна собственост говориш,манго.

  • 6
   8

   Ми просто го довършете
   Едно акционерно дружество премахна работещ стадион и остави бетон
   Работете

 26. 19
  20

  По-важно е какво ще кажат прокуратурата и ДАНС.

  • 20
   9

   Ти как мислиш сельо,кво ще кажат ,кви ДАНС и Кви прокароратури те гонят/въобще няма за,кво да се произнасят / ,кво мислиш,че ще каже утре Каназирева „само ЛОКО “ ли смешници

   • 6
    10

    Селтак с какви пари и кой строи стадиона до тук?

   • 9
    22

    Селско тарикатче,много добре знаеш,че този стадион не Ви приялга…не сте единственият футболен клуб в старната.Има още много,които заслужават много повече от Вас.Стадион няма да видите!Единственото решение за града е да се построи ст.Пловдив-това е!Всичко друго е илюзия

    • 14
     7

     Това си е ваше мнение,кой боли хуя за мнението на една шепа комлексирани хорица

    • 13
     6

     Нали помниш колко ви обърна внимание вашия шеф Крюшо /,който е пич между другото ама щото не е локомотивец/ „нека си мрънкат не ми пречат „Кой мислиш,че ще ви обърне внимание па на вас смешковци

   • 6
    9

    Ще имат! Вервай ми! Ще се наложи да отговорят!
    Единственият стадион, който може и трябва да се строи от държавата е стадион Пловдив! Другият вариант е, колкото милиона на вас, точно толкова на Локото!

 27. 18
  9

  Фен клуба на Ботев не е искал среща с тази,за да разбере какво се случва.Оправете си заглавието и не пишете глупости

 28. 17
  17

  Бойко каза: СТАДИОН за жълтите ще има! АЗ обещах! Държавата е на Бойко, така че Дани какво да каже…

  • 18
   18

   Мислиш ли, че в момента на Бойко му е до Арис..ъъъ ботяф

   • 5
    6

    Мисля, че майка ти те е изсрала през задника!

  • 3
   3

   Само дето Бойко на есен ще е извън властта.
   А това, че ти се кефиш, че държавата се управлява от ПРОСТ ДИКТАТОР доказва, че си заслужавате съдбата

   • 4
    1

    Още чакам разумен отговор от някой локомотивец – защо всички медии на Пеевски гасуваха до една за гола на Ожболт, а останалите бяха равномерно разпределени?

 29. 14
  20

  Ами давай!
  Или даже и в нета те е срам да си локомотивец!?

 30. 35
  24

  Локомотивци,сезирайте европейският съд.Там добре ще подредят крадците.

  • 16
   10

   Да ги сезират ама за какво ,че някви нещастници не искат Ботев да има стадион ли ?

   • 6
    8

    Не, че държавата иска да строи стадион на частен клуб с парите на гражданите! За това, че този стадион е започнат с КТБ и парите на гражданите на БГ! За това, че 6 години не платихте нито лев такси по концесията и нито лев неустойки….и още куп незаконни причини като тези! Споко. Няма балами дето ще ви оставят да си играете деляновото хоро! Или поравно за всички, или градския стадион, или всеки да се опрявя с пари на собственика си! Вие сте лесни, но ТЦИМЕ и Делян трябва да решат!?

    • 10
     3

     Общината ще си строи собствен стадион нали за това развалят концесията -стадиона ще си е техен общински „ФЕРЩЕЙН „селски

Comments are closed.