СНИМКИ: „Борислав“ (Първомай) стартира подготовка с петима нови

0
1043
"Борислав" (Първомай) стартира подготовка с петима нови, 11.01.2020

 

С тържествен водосвет започна подготовката на ФК “Борислав” за пролетния дял от първенството. В присъствието на треньорите и футболистите от представителния отбор и трите детски тима отец Станимир извърши водосвета и пожела на състезателите здраве и успехи през новия полусезон.
На стадиона присъстваха кметът Николай Митков, членовете на Управителния съмет на клуба и много родители на малките футболисти. Пред множеството общинският кмет за пореден път увери футболисти, треньори и родители, че ще продължи да полага усилия за съхраняване на спортния живот в града.
След официалната церемония старши треньорът на представителния тим Иван Добревски проведе първата тренировка за тази година с група от 21 футболисти. Единственият напуснал отбора е халфът Йълмаз Сюлейман, който се присъедини към “Атлетик” (Куклен). Петима нови състезатели започват подготовка с “Борислав” – вратарят Владислав Димитров от “Марица” (Милево), защитникът Никола Данчев от “Левски” (Карлово), халфовете Ерик Смилянов от “Родопа” (Смолян) и Боримир Карамфилов от “Нефтохимик” и нападателят Иван Кирев от “Спартак” (Варна).
Първата контролна среща на отбора е насрочена за 18 януари, събота от 11 часа на Градския стадион в Първомай, като съперник ще бъде тимът на “Спартак” (Пловдив).