Фенклубът на Локо Пд: Ще отнесем случая до всички компетентни институции!

308
2441

Фенклубът на Локомотив Пловдив продължава да оспорва решението на Общинския съвет в Пловдив, който гласува тази седмица концесията на стадион Христо Ботев да бъде развалена по взаимно съгласие. Ето какво написаха днес на facebook страницата си от организацията:

„Черно-бели братя и сестри,

На 28 декември 2019 г., в последния възможен момент, тихомълком между Коледните и новогодишните празници, когато хората са ангажирани с далеч по-приятни неща, мнозинството в новоизбрания общински съвет, в разрез с всякакви правни норми, прекрати по „взаимно съгласие“ концесията за изграждането на злополучния обект на бул. „Източен“ 10, с което ощети бюджета на град Пловдив и на всички нас с 1 479 865,95 лева без дължимите лихви. За съжаление паразитирането на една общност, свикнала да живее на чужд гръб десетилетия наред, продължава.

Станахме свидетели как мнозинството в новия съвет гласува безочливо решения във вреда на всички пловдивчани, без дори хората в него да са си направили труда да се запознаят с фактите по случая, да възложат извършването на конструктивна оценка на замразения строителен обект – и всичко това се случи под благосклонния и одобрителен поглед на новоизбрания кмет Здравко Димитров, който много бързо след изборите показа, че не е кмет на всички пловдивчани, а че ще обслужва единствено корпоративни интереси.

Ние ще продължим нашата битка, като отнесем случая до всички компетентни институции, докато постигнем решение в интерес на всички пловдивчани, което не накърнява интереси и осигурява равенство пред закона.“

308 КОМЕНТАРА

 1. Павел Колев:
  “Левски е единственият клуб, който няма просрочени задължения към държавата, нов стадион е задължителен!’

 2. 4
  2

  Най-много ме е жал за истинските локомотивци. Тия 36 циганина, дето са начело на измисления им „фенклуб“, дето е основан през 1782 г., карат цялата локомотивска общност да изглежда жалка и примитивна с безкрайните си комплекси и злоба към Отбора на Пловдив. Познавам много локомотивци, повечето са стойностни и хубави хора, винаги е имало бъзици и майтапи в двете посоки, но и те винаги са знаели, че техния отбор бе убит през 2001 г. от един МАФИОТ, а единствената им титла бе най-безсрамно купената в историята на българския футбол. Също така знаят, че отбора им е основан през 1936 година и няма нищо общо със „Спортклуб“. Знаят го от бащите и дядовците си, защото това простата истина. След мафиотската титла много фенове на Ботев се „пребоядисаха“ и се видяха като някакви „лидери“, но компексите и злобата им изгони локомотивците. Най-смешни бяхте, когато карахте хората да скачат и пеят песни на Локо за да си купят билет. И това всички знаеха, че е от страх да не сме повече от вас на стадиона ви. Който между впрочем ползвате НЕЗАКОННО, благодарение на Пластмасовия, но съвсем скоро де юре всичките незаконни дейности, свързани с ОБЩИНСКИЯ СТАДИОН В ПАРК ЛАУТА ще излязат наяве и почти сигурно ще се превърнете в Локомотив Говедарци. И за това ще са виновни тия 36 циганина (броени!), дето „протестираха“ пред Общината след коледното ви парти в Драматичния театър. Дълго време мълчахме за това, че ПФК „Локомотив 19?6“ ползва НЕЛЕГАЛНО стадион „Локомотив“, без да плаща такси, ток, поддръжка. С ОБЩИНСКИ пари се сложи осветление, направи се чисто нов терен (който ония 36-мата съсипаха заради едно дерби), поддържа се и чисти с НАШИТЕ пари най-нагло и безвъзмездно. Мълчахме, защото сте прекалено малки, за да се месим в ОБИРА, който Пластмасовия и шайката от 36 буфера около него правят още от времето на Коко Динев, защото на нас не ни пука какво се случва с вас, защото ние живеем за да обичаме Ботев, а не за да го мразим. Е, скоро всичко това ще се промени. В съда. И само и единствено тези 36 глупака ще носят вината за последствията.

 3. Измислена история, купена титла, пребоядисани фенове!
  2
  2

  Манго, за вас фактите и реалността умряха с клуба ви през 2001 г. От тогава живеете в една ЛЪЖА. Измислена история, купена титла, пребоядисани фенове.
  Ти, циганин тъп, знаеш ли, че оня дето ви разпява агитката на вишката има татуирана думата „БОТЕВ“ от вътрешната страна на долната устна? Ето ти един ФАКТ. Помисли над него, глупак.
  И си отвори снимки от честването на 80-годишнината на клуба ви, беше яко празненство. Чак ви завидяхме 🙂
  Черно-бялата общност отдавна е разделена на две – истински локомотивци и комплексирани буфери-цигани. Първите спряха отдавна да ходят на мачове заради вторите. Които лягат и стават с мисълта за Ботев Пловдив и фактът, че са МАЛЦИНСТВО.
  Вие качество нямате, вие имате банда наркодилъри, които с незаконните си действия се сприятелиха с разни италианци и с доказаните наркопласьори от София Запад на Левски.
  Това ли ви е качеството?
  Локомотивска фракция с името „Наполетани“??? 5500 срешу 15 000 в мача на живота ви, ето ти още един ФАКТ!

 4. А КАТО БУТАХА СТАДИОНА,КЬДЕ БЯХТЕ ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАХТЕ??????????????

 5. 5
  3

  Какъв е този Фенклуб???? Няма едно име???? Страхливи черно бели мишки. Напишете имената си да проверим какво сте деклрирали, като доходи. Какви данъци сте платили, като се притеснявате за държавните пари.
  Страхливи черно бели мишки!

 6. 3
  2

  А ПЪК СЪЩИТЕ ТЕЗИ ИНСТИТУЦИИ ЩЕ ВИ ИЗХВЪРЛЯТ НА БОКЛУКА …

 7. 4
  3

  Ние сме твърдо За построяването на стадион Ботев. Искаме дербита, на хубави стадиони. Както и ботевистите искат като идват на Лаута да влизат в хубав сектор. 20 млн за Ботев, 20 и за Локомотив. Така всички ще да ок, така ще се случат нещата

  • 3
   3

   Едва ли ще се случи. Какво може да се построи за 20 милиона? На Източен 10 може и да се завърши това което е започнато, но малко се съмнявам 20 милиона да стигнат. На Лаута 2-3 милиона ще отидат само да се разруши това което съществува. Да се кърпи един стадион направен с глинен насип е безумие, незнам дали ще се намери архитект да проектира нещо такова. Един градски стадион със синьо бели цветове за максимум 20,000 зрители и тревно покритие с отопление и дренаж по последни технологии е съвсем реално и постижимо и достатъчно. Мачове на него всяка седмица. Средната посещаемост ще достигне 15,000 с течение на времето. При средна цена 15-20 лева за 1 билет даващ право да доведеш колкото искаш деца, приходите ще са значителни. 15% нека отиват за общината като наем за съоръжението, пак ще остане и за клубовете, а и ще носи по 500-600 хиляди на общината на година. Нека 150,000 да отиват за подръжка и ремонт. Ами тук таме някой концерт, търговски площи отдадени под наем….ще се изплати за 15-20 години.

   • 1
    1

    Може би се забелязва една “неточност” в сметките ми: 30 мача по 15,000 равно на 450,000 по 15лв прави 6,750,000 лв при 15% от тях за Общината дава малко над 1,000,000, а аз съм писал 500-600 хиляди! Това не е грешка, а поради съмненията ми че Локото ще съберат по 15,000 средно на мач. Дай Боже, ама едва ли.

   • 20 милиона ще стигнат за довършване на ст.“Христо Ботев „, но само при положение че ще се строи на цена не повече от 500лв/к×2

  • САМО ТРЯБВА ДА СИ БУТНЕТЕ СТАДИОНА ЗА ТОВА РАВЕНСТВО 20=20!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. 3
  6

  Успокойте топката малко. Жалко е, че стадион няма да има, защото по високоте етажи се говори, че основната идея е да се стартира схемата. От там нататък пара нема. Нема и да има по такъв начин. Държата няма как да построи нещо за 40 млн. след, което как ще избие парите???

  • Това към кого е адресирано? Казваш го с надежда или си сигурен? И ти не знаеш.

   • Казвам го с реалност. Ако общината или държавата дадат 40 млн…. за колко време ще ги избият ???? За 40 години. Просто нивото на футбола ни е ниско, ниска посещаемост. Ако средно на мач имаше по 8-10 хил човека нещата щяха да са по друг начин

    • По 8-10 хиляди на Тренировъчна База с 3-4 Хил капацитет? Или на свлачище опасно за посетители с капацитет 7-8 Хил?

     • и да говорим и да не говорим факт е, че на 2,3 мача сме 12-15 хил домакинства. Останалите ни мачове са пред 3500-4000. Говоря за времето, когато играехме на Колежа. Като цялов българските мачове има много ниска посещаемост и няма как да се избие подобна инвестиция

     • Колежа беше обречен, както е обречен и Лаута. Няма държава в Европа в която тези руини да се нарекат стадиони и да се позволи каквото и да е спортно събитие.

    • А да не питам, за чий хуй настоявате за ст.Пловдив, с капацитет 50-60 хиляди души.

    • Значи е по лесно и изгодно някой мнооооого богат баламурник да ги даде тези пари?

     • Имаше един ЧОВЕК готов да налее тези пари, защото беше визионер и смел инвеститор-уви, съсипаха го и с него надеждата, че не само в Лудогорец знаят какво искат и как да го постигнат.

    • Ама чакай сега, общината не е банка или фирма за да си търси възвръщаемост или печалба. По тази логика дайте да им плащаме за асфалта или тротоарите. За това се плащат данъци. Да речем че 100000 пловдивчани са платили по 400 лв данък. Това са ти 40мил. Ето ти парите за строежа. В Пловдив има 100х души фенове на Ботев, които биха искали да се построи стадион с техните данъци.

   • 2
    1

    Разбираш ли колко сте несъстоятелни в исканията си и протестите? Стигнахте до там, че сами се опровергавате.

 9. Циганите наврени в ъгъла на националния от жълто море
  4
  2

  Наврените в ъгълчето на националния шепа миризливи цигани от кюстендил срещу жълтото море на националния.
  Смачкани тотално! И Бойко ви го каза Ботев имат повече фенове.
  А безстрашните беси 15 години ги е страх да си поискат купата от една селска мутра и се оплакват на премиера хахаха

  • 3
   5

   Какво море сте нещастници, вие сте кривоглави „градски“ диалекти, които изкараха окото на диктора на стадиона , че ни ви пускаше чалга, прости селяни, които се избиваха помежду си на стадиона за подхвърлените стотинки на Христолов, който ви се подиграваше 10години. Единственият отбор в България издигнал турско знаме и единствените фенове призовали официално да се гласува за ДПС , на чиито лидери , като Дебелян , който ви е собственик , продължавате да се подмилквате да ви осиновят. Ех , сволоч мазна , отпадък невиждан в Българско.

   • 1
    1

    Ben Osmanlı Devleti sultanı Lokoculubu taraftarlarından şikayet aldım. Buna bakacağım ve ne yapabileceğimi göreceğim.

   • تلقيت أنا سلطان الإمبراطورية العثمانية شكوى من محبي لوكوكولوبو. سوف أنظر إلى الأمر

   • Най после чудото стана. Молбите им бяха чути по високите етажи на компетентните институциЙ.

   • Левент ти ли си?И да знаеш манго какво значи обърнато,се иска мнооого малко мозък който ти явно нямаш.

 10. 1
  1

  ний циганити сме по-компетентни от сички юристи а адвукати от обшината бря, каде са намирате вийй

 11. 2
  2

  А това пък бройки 3:1 е най-голямата глупост. Да се съди за всички фенове от 1 мач?! Нормално беше на финала, Ботев играеше добре през последните години. Спечели купа, игра в Европа. В шампионската година на Локомотив бях студент в Пловдив. На дербитата по-малко от 12-13 хиляди не е имало. В последния мач със Славия имаше над 17 500 зрители. Не може да се съди за бройки на фенове от 1 мач

 12. 6
  2

  Разсмей ни Стикси, обясни ни юридическите спънки!

  Ти си машина, ти си истински буфер, толкова си прост, че чак ме кефиш !!!
  Айде, разсмей ни както само ти го можеш….

 13. Станислав Мърков - Стикса, който живее в компютъра

  Станислав Мърков се появи:) Бях се притеснил да не се е положил в основите на Колежа:)

  • Аз също бих се притеснил – от тоя мекушавко дори основи за Джесика не стават, какво да кажем за истински стадион на Господарите на Пловдив…

   Стикс е биоотпадък, поне семето му няма да бъде предадено на ново поколение. Любимата му коза в Говедарци не можела да забременее.

 14. 3
  5

  Огромен скандал е на път да се случи. Феновете на ЦСКА- грандът на България с милиони фенове не заслужават ли стадион ? С 31 титли, много купи и успехи в Европа. С милиони фенове. С какво повече заслужават феновете на Ботев. 2 титли, 2,3 купи, един два мача в Европа и 40-50 хиляди привърженици.

  • 1
   1

   Хахахха Станиславе искам да ти пикая в гъза

   • Не може ли върху плешивата му тиква от високо?

  • Националното обединение е факт! Всички утре(сутринта пред парламента, очакват се 150-200К, няма да се даваме я! Събуди се робееееееее……….. 🙂 🙂 🙂 ахахахахаха

 15. 2
  3

  Ние левскарите заслужаваме първо на нас да се довърши стадиона, да ни се увеличи капацитета, да се покрие трибуната. Ние сме отборът на народа, с поне 5 милиона фена. Следователно даваме най-много гласове на правителството. След нас трябва да са ЦСКА, след това Берое или Ботев. Това е най-логичното нещо.

 16. 3
  3

  Браво локомотивци. Доказали сме, че когато искаме нещо-то става. Всеки един от нас е корав характер. Ние сме стабилна общност от интелигенти, умерени,по-темпераменти фенове. Когато сме обединени никой не може да ни спре !!!!!

  • Вълчо, ти ли си бе интелигенте?

   • Вълчо е академик сред тях. Сърцето му е Локо! И гъза.

 17. 5
  1

  Кмете , с какво жълтите заслужиха 30 милиона, а ние ще чакаме благоразтворението на въздуха и кефа на Началника . Ние сме с паднали трибуни от години, жълтите сами си бутнаха стадиона от лакомия като лъгаха, че имат средства да строят, после пак си потвърдиха концесията и излъгаха отново, че ще строят, после се правиха, че почват да строят, мамиха нагло общината само допреди месец с безобчливост , на каквато и най-пропадналия мангал не е способен и нанесехо вреди за милиони на Града , който остана без цял стадион заради измамите им . Селският им собственик се подигра с вас от градската управа в годината , когато сме европейската столица на културата все едно сте селски метачки в Маноле. Никакво достойнство не видях от ваша страна , нито го поставихте на място , даже не посмяхте да потърсите вредите , а ще му изпълните поетото от него задължение все едно сте му безволеви домашни прислужници. Всичко това за сметка на другите изрядни отбори. Мислите ли , че правите услуга на Пловдив , като наливате пари в отбор , в който изтекоха най-много пари в България за последнитр 30 години , включително парите на спестителите на две фалирали банки и с тази подкрепа този смешен тим не можа дори да финишира поне втори в шампионата , отбор , който мами и ви се подиграва на вас и целия град , а вие избраният от нас стоите като настъпана жаба и награждаване измамата, безхаберността , подигравката и бездарието на тази селска сбирщина със 30 милиона, сума , която никой отбор дори с шампионски успехи не е получил . Губите напълно доверието още на старта, селски пръчки и плазмодии като вас съсипват града ни и го правят за смях на кратунките, вместо място на горди наследници на славно минало.

  • Циганите наврени в ъгъла на националния от жълто море
   5
   1

   С това, че са 3 ПЪТИ ПОВЕЧЕ от циганите от локо

 18. 3
  5

  Истински интелигентните майни 🙂 Няма повече какво да се каже. Цялата левскарска общност подкрепя локо феновете. Не защото сме по-близки с тях, а защото са прави на 300 %

  • 3
   1

   Ебе ги говедата за вас буферите. Изпотрошиха ви свлачището в задния двор на Аграрния. Вярвай си.

  • Циганите наврени в ъгъла на националния от жълто море

   Циганите от локо го имат за голяма работа да изкарат 10 000 на центъра:) Ботев ходят на 150 км по 15 000-20 000

   • Кога ще изкарат 10,000 на центъра?! 2-3000 посрещнаха купата си. Максимум 2-3000.

  • 1
   2

   Ти си машина, ти си истински буфер, толкова си прост, че чак ме кефиш !!!
   Айде, разсмей ни както само ти го можеш….

  • 1
   1

   Ти си машина, ти си истински буфер, толкова си прост, че чак ме кефиш !!!
   Айде, разсмей ни както само ти го можеш….

  • 1
   1

   Ти си машина, ти си истински буфер, толкова си прост, че чак ме кефиш !!!
   Айде, разсмей ни както само ти го можеш….

  • 1
   1

   Ти си машина, ти си истински буфер, толкова си прост, че чак ме кефиш !!!
   Айде, разсмей ни както само ти го можеш….

  • 1
   1

   Не знам Зико, Титюка, Тотю и другите дали са курви, но скоро някой/и ще бъде прибран/и и от там в панделата. Много си позволявате нещо.

  • Ти си машина, ти си истински буфер, толкова си прост, че чак ме кефиш !!!
   Айде, разсмей ни както само ти го можеш….

  • 1
   1

   Ти си машина, ти си истински буфер, толкова си прост, че чак ме кефиш !!!
   Айде, разсмей ни както само ти го можеш….

  • 1
   2

   Ти си машина, ти си истински буфер, толкова си прост, че чак ме кефиш !!!
   Айде, разсмей ни както само ти го можеш….

  • Ти си машина, ти си истински буфер, толкова си прост, че чак ме кефиш !!!
   Айде, разсмей ни както само ти го можеш….

  • 1
   1

   Ти си машина, ти си истински буфер, толкова си прост, че чак ме кефиш !!!
   Айде, разсмей ни както само ти го можеш….

 19. 5
  4

  Развалянето на концесията е факт! Няма никакви нарушения на закона, ако това се опитват да докажат мършите от Столипиново.
  Общината решава да строи Градски стадион и има няколко избора за место: ст. Пловдив, Лаута, Колежа, ст. Тодор Диев, и ст.Марица.
  В момента стадиона в Кючука има действаща концесия. От останалите четири места, Общината решава че на Колежа има най добри условия за строеж(готов проект, изляти основи и две трибуни, ВИК, електро). С какво решението което е взело Общината ощетява гражданите на Пловдив? Какво нередно е направено?
  Защо никой не протестираше когато се наляха една камара милиони в Колодрума? Зала която ще се пълни само когато Марица играе в ШЛ, когато има концерт…..и кажи речи това е. А през останалото време? Но все пак града имаше нужда от една модерна спортна зала. А да не би да нямаме нужда от Градски стадион? Това мургавите мърши не ги интересува, те не искат стадион на Източен 10! Ами няма как шепа голтаци да диктуват на Пловдивчани!

  • 4
   3

   Пичаги на Стоян канара жена му го издирва.Някой казват че е на говняжа да се изкенза ва да гоейба.

   • Стоян е в шикера, ибе на Стикса майка му на негу

 20. 23
  3

  Големи комплексари тия от Лаута бе. Общината взима проект на готово, наляти едни 15 милиона до сега и ще до изгради стадиона за 10-15 милиона и почват да вадят пари от концесии от разни други събития. На лайнута една поляна тухла варху тухла не е сшагано 20 години и мрънка. То бива малумна работа ама чак толкова не бива.

  • 7
   1

   Колко пъти се опитвам да им кажа: Радвайте се на това, което имате. Кадърен треньор, добър отбор, собственик от стар, комунистически набор! История, която с толкова зор, увеличихте с 10 години и в нея много, много мачове. Славни победи, титла, КСА, купа, запомнящи се битки с Ювентус, играчи като Бонев, Гочо, Аян, Бончев, Илко П……, Ичев, Мутафски, Кадьов 1, Кадьов 2, и стотици други. Бъдете щастливи с цялото си славно, по-някога и тъжно минало! Но, Вие не и не – Преди 40 години 7:3, миналата година 0:1, сега „стадиона на „Ботев“ и нищо друго! Абсолютно нищо! Нито история, нито играчи, нито други мачове и победи!
   Весело посрещане на новата година! И не забравяйте: Когато, около мен всички са щастливи, няма начин и аз да не съм щастлив! Защото, когато, около мен всички са нещастни, какъвто и да съм аз – да ти …. и живота!

  • 3
   1

   Не, те искат освен неустойките и правата върху всичко построено до тук, да платиме и концесионните вноски. Навлеци които нито подписват концесия за ползване на Лаута, нито плащат наем за него, че и търсят начин да прехвърлят деянията си на други! Ще си платят за тази злоба.

 21. 21
  2

  Всички Ботевисти уважаваме Локомотивците и знаем, че не подкрепяте тези 20-50-100 буфера(мангали). Искам ВСИЧКИ отбори да имат хубави стадиони и бази. Това все някога ще стане. Имам много приятели от Локото, заедно ходехме на мач на Лаута, на Христо Ботев, на Спартак, на Марица. Дори, когато се налагаше пошляпвахме шопите заедно.
  Съжалявам, но сегашните отрепки от Локото и Ботев не могат и няма да проумеят, че написаното по-горе е истина.
  Весело посрещане на 2020 г. за всички!!!

 22. 26
  3

  Спрете се! Срам ме е вече! Започнаха и да ни бъзикат. На Черно-Бялата Коледа ясно ви заявихме и показахме, че ние обикновените привърженици НЕ подкрепяме това. Мислете за Локомотив. Вложете си цялата енергия там. Оставете ги папагалите. Имаме нужда от база за ДЮШ, обновяване на стадиона, а вие Ботев та Ботев. Почнат ли им стадиона ще имаме очи да искаме. Сега малко става като Нане и Вуте.

  • 3
   19

   Защо се правиш на локомотивец бе , прикрит жълт трол . Аман от вашите лъжи и фалшива загриженост . Единствената ви цел е да ви построят стадион , независимо как и от кой . Вие сте едни безскруполни лъжци .

  • 13
   1

   Всички Ботевисти уважаваме Локомотивците и знаем, че не подкрепяте тези 20-50-100 буфера(мангали). Искам ВСИЧКИ отбори да имат хубави стадиони и бази. Това все някога ще стане. Имам много приятели от Локото, заедно ходехме на мач на Лаута, на Христо Ботев, на Спартак, на Марица. Дори, когато се налагаше пошляпвахме шопите заедно.
   Съжалявам, но сегашните отрепки от Локото и Ботев не могат и няма да проумеят, че написаното по-горе е истина.
   Весело посрещане на 2020 г. за всички!!!

 23. 9
  3

  А така, черно белите мишки са се навряли по дупките.
  Тишина и спокойствие.

 24. 16
  2

  Комплекса и злобата, какво ли не правят? Как спартаклии и маричани, как не предявиха претенции, а само Вие? Или тях не ги смятате за пловдивчани? Гледайте само на Круши да не му стане безинтересно с тези концесии и да си обере крушите!

 25. 10
  1

  Ние ЩЕ продължим нашата битка, като отнесем случая до всички компетентни институции, докато постигнем решение в интерес на всички пловдивчани, което не накърнява интереси и осигурява равенство пред закона.“

  Мангали, докога ЩЕ правите нещо?
  Уведомявайте институциите и след отговора – Всичко е законно, почвайте да се молите на Пловдивчани да се снимате пред стадиона красавец.

 26. 12
  2

  Разсмей ни Стикси, обясни ни юридическите спънки!
  Осъди морално тоя низък акт. Заклейми не състоялия се преход!
  Ти си машина, ти си истински буфер, толкова си прост, че чак ме кефиш !!!
  Айде, разсмей ни както само ти го можеш….

   • 15
    2

    На 15-ти няма да сте адекватни и няма да знаете, какво пишете! След Банго Васил няма да знаете, къде се намирате!

  • 1
   6

   По големи цигани от вас жълти помияри , няма.

 27. 14
  2

  Вместо да се молят най накрая Пловдив да има нормален стадион, защото след някоя година техния ще е негоден за мачове, те подливат вода, и се заканват че няма да играят на друг стадион освен на техния. Вие виждате ли Крушарски да има финансова мощ да построи стадион? Сериозно питам. Виждате ли?

  • 9
   1

   То не само Крушарски, но и който ида е. Някой клуб да е построил стадион сам? Дори и на Домуса му го достроиха.

   • 13
    2

    Изобщо наясно ли си със статута и състоянието на стадион Пловдив правоглав мангал?

    • 2
     7

     Ей такива пумита ще говорят за статута на ст.Пловдив

     • Говори тогава ти, нали мингитата сте наясно с всичко!

   • 8
    1

    Разсмей ни Стикси, обясни ни юридическите спънки!
    Осъди морално тоя низък акт. Заклейми не състоялия се преход!
    Ти си машина, ти си истински буфер, толкова си прост, че чак ме кефиш !!!
    Айде, разсмей ни както само ти го можеш….

   • Неуважаеми г-н Ръбест Пуяк, първо: не цапай името Пловдив, и второ: Обичайте си ст.“9-ти септември“ – имате право на това. Някога, когато БДЖ-то си взе терена до асеновградско шосе и бяхте бездомници, доста години поиграхте на градския стадион, до като стане игрището в „Лаута“, стадион „Локомотив“. Ако, последните години ст.“Пловдив“ имаше лиценз и съответен статут, сигурно и „Ботев“ щеше да играе там, а не в Коматево, но съдба – тогава е могло, но сега не може. Какво да се прави? И точно, когато някой реши нещо да се направи, се появихте, Вие, стожерите на правото, да обяснтявате какво може и какво не може. И то, точно в дните на Рождество Христово, в дните на Спасителят, който май бе казал: „Преди да гледаш сламката в окото на другия, извади гредата от твоето“ или нещо подобно. Не само Христос, и Аллах има много мъдри съвети за хората, стига да има кой да чете, но в „Столипиново“, „Аджасана“ и „Шекера“ първо – не се чете и второ: Бог, който и да е той, се почита само, като повод за напиване, но не и за вяра, каквато и да е тя!

   • Господи Боже, ст.Пловдив та ст.Пловдив! Съдбата на ст. Пловдив е като на ЗТМ Радомир, МК Кремиковци, че дори и паметника Бузлуджа. Все гиганти на глинени крака. Кой ще налее стотици милиони в стадион, който няма да се запълва и на 1/4 от капацитета си, освен ако не играем през месец с Барселона или Байерн? Какво ви бърка ако Градския стадион се намира на бул.Източен 10? Наистина не разбирам.

 28. 9
  2

  Циганите не разбраха ли, че са безпомощни срещу отборът на Пловдив БОТЕВ

 29. 12
  3

  Даже и Узунов не гласува срещу Колежа в ОС

 30. 10
  3

  Добро утро, Пловдив – само БОТЕВ!

 31. 11
  3

  Черно бели котета, секс има ли?

 32. 17
  4

  На националния 3 към 1, а в Общинския съвет 37 към 1

 33. 9
  8

  Ще бъде ли изграден стадионът?

   

  Откровено казано, аз не вярвам това да стане с тези собственици. А и очевидно хората от Cдружението са Ви предали. Освен ако не съчетаят дострояването с някоя груба далавера в ущърб на Общината, което аз не изключвам. Може пък и великият кормчия от София да направи някой държавен подарък като на Домусчиев. Всъщност, това, че не го е направил досега, ме учудва. Но моето мнение е, че с Пеевски и Самуилов любимият клуб е обречен!

   

  Каква е ролята на Палийски?

   

  Връзката на Палийски с Пеевски и Бареков е повече от очебийна. При Христолов, а и в началото при нас, се занимаваше с дребни далаверки в ущърб на клуба, заради което беше натирен. Очевидно е, че сега всички, които плюят по мене, са добре дошли в клуба. А самият Палийски преживява истински икономически „разцвет”. През миналата и тази година, той „придоби” Слънчев ден на Георги Гергов, а след това и хотел Ястребец на Боровец. По скромни оценки, инвестицията е за над 100 милиона лева, естествено осигурени от Държавната Пеевски Банка, т.е. ББР. Ако ме питате каква е разликата между Самуилов и Палийски, ще кажа само, че Палийски е сламен човек на Пеевски, типично подставено лице. Докато Самуилов има амбициите и правото да претендира, че е изградил нещо до пълното му подчиняване от Пеевски.

   

  Така или иначе, моят съвет е да вземете нещата в свои ръце. Акциите на Сдружението Ви дават много права и възможности за въздействие. С Пеевски Ви очаква само разруха!

  • 8
   3

   А така Стиксчо :), казах искам те активен, запотен от напрегнато мислене и умствен недоимък. Тука е форум трябва да се пише, обсъжда, дискутира, спори…виж какъв хубав пост изпраска….още, още…гоу, гоу…куче!

  • 8
   3

   Меджилиса и Мешерето най напред. После до Султана.

  • 9
   3

   Мургавите от една страна се опитват да убедят най вече себе си, че стадиона няма да стане, а от друга страна зтават все по злобни. Е как аджеба става това?

 34. 23
  5

  Скъпи черно-бели декларатори, попитайте господин Узунов, защо не е гласувал против? Отговорът му ще ви удовлетвори.

 35. 30
  5

  Не мога да повярвам, феновете на Локото били само юристи и финансисти… но дано никога да не опираме до тях.

  Сега чуйте кратък отговор на въпроса – защо развалянето на концесията по взаимно съгласие е по-добрият вариант?

  Да допуснем, че концесията се развали по вина на клуба. Да допуснем, че юристите на общината спечелят делата срещу клуба. Да допуснем, че съдът присъди 2 милиона на общината.

  От тези 2 милиона общината може ефективно да усвои само депозита от 500 хиляди, защото клубът просто няма пари. Приходите от билети, тв права и спонсори са заложени в полза на собственика по договора за заем, с който се финансира отбора. При една несъстоятелност всичко ще отиде по заема и за заплати, а останалите задължения остават непокрити. Ако няма несъстоятелност, то след 5 години дългът се погасява по давност. В крайна сметка общината получава същата сума, както и сега. В този случай клубът няма да предостави проекта на стадиона и строителството става сложно.

  При прекратяване по взаимно съгласие приходът в общината е същият, отпадат делата и рискът да бъдат загубени, клубът дава безвъзмездно проекта и не се пилее излишно време. Не трябва да се пропуска и факта, че общината не иска да се конфронтира с ботевистите.

  Както виждате ощетяване няма. Проблемът е, че става много вероятно при едно целево финансиране от МС да се построи стадион. Тук е ядката, момчета.

  По отношение на това има ли престъпление или не. Няма нищо незаконно две страни да прекратят договора между тях по взаимно съгласие. Не може да се подведе под отговорност общинския съвет, защото е колективен орган. Кметът също не може, защото решението не е негово.

  Весели празници на всички! Ако някой има нещо конструктивно да напише, ще коментирам. На хора с отрицателно IQ няма да отговарям.

  • 8
   5

   Браво, мен, кратко и ясно. Подозирам, че дори някой циганин би те разбрал. Ама те не искат да разберат. Ами ако играят добре и се класират за Европа и те ще могат да ползват стадиона. Ще могат и дербита да играят на него…

   • 10
    1

    Те не искат да разберат, че в нашия случай със стадиона, Общината получава 500,000 неустойка, проект за 900,000 и строително ремонтни дейности за поне още 5-6 милиона. Колежа, както и Лаута, след няколко години щеше да бъде негоден за провеждане на каквито и да е спортни мероприятия. Общината трябваше да строи градски стадион така или иначе, понеже в България просто Нама фирма или човек, достатъчно богат да строи стадион, че и да плаща концесионни вноски. Мангалите се надяваха никога повече на Източен 10 да няма стадион, дори нещо повече, да бъде обявен клуба в несъстоятелност. Ами няма как да стане ПРОСТЦИ мръсни!!! Без Ботев няма футбол, Ботев е основоположника на тази игра в БГ. Ботев е символа на Пловдив, колкото и да ви подтиска това. Помнете го и свиквайте!!!

  • 3
   8

   По твойта логика всеки може да сключи сделка с общината и след определен период,да не плати. Взел е каквото му трябва от определената сделка и си заминава.Ебаси логиката.Царе сте на далаверите.Ей жълто племенце-не случайно Ви викме селяни и това не е,защото сте родени на село,а просто манталитетът Ви е един такъв далавераджийси.Жалкото е,че Вие много добре го знаете,ама къде ти чест и морал…

   • 11
    1

    Ами нали точно това направихте вие с подлеза на гарата?

   • 10
    1

    15 години не платихте 1 стотинка, че и наеми събирахте от магазините.

    • На нас ни опростохи 180000,а на Вас 130000,така чене се прави на ударен.

   • Циганските Барони искат, хем Общината да си вземе всички вноски по концесията, хем да стане собственик на вече построеното и на проекта. При закупуване на къща с кредит от банката, какво става когато не си в състояние да погасяваш заема? Банката продава къщата и си прибира парите. Да не би да трябва да продължаваш да изплащаш кредита?

   • 5
    2

    Да не плати? Някак си мисля, че едни 500 хиляди лева, които от депозит стават приход си е плащане.

    Вижте, в света се сключват много сделки. Част от тях си вървят нормално, друга част не вървят според планираното. При втория случай страните трябва да седнат и да се разберат, какъв е най-добрият изход от непредвидената ситуация.

    Това е. Просто не ви харесва, че ще се строи стадион. Кажете си го! Не искаме жълтите да имат стадион. Вместо това, вие казахте, ние не сме против, но искаме още един стадион. Аз също бих искал, но не виждам как ще има два стадион 4-та категория в Пловдив.

    Стадион в синьо и бяло на мястото на Колежа. Това е положението.

 36. 5
  18

  Жълтите на САПУН и ВЕРО, грабят НАРОДА.

  • 15
   3

   Ахахахааааа, Стикса, къде се губиш бе общак смотан! Липсваше ми! 🙂 🙂 🙂 . Нали ти казах, зарязвай всичко , пускай отпуска и цял ден тука! Искаме забавления по празниците!

  • 2
   2

   Рогож бойс правят миниумки докато си пишем тука! Ще е страшно, ИДИЛ ряпа да яд! Контра разузнаването дано си свърши работата!

  • 1
   2

   Нормално е да се очаква от членовете на „ислямска държава“ ,все пак джихадиското във вас ще се прояви.

 37. 11
  3

  Комплексирани буфери!!!!! Винаги втори и нещастни!!!

 38. 13
  4

  Ама и Узунов не гласува против. 37 ЗА. 1 пъпчив против. Ама си го каза. Аз съм от локу. И пита и разпитва. И данни им дадоха. Нови данни които те не знаеха. И пак 37 ЗА. Демек ЕБЕТЕ СИ МАЙКАТА ЦИГАНСКА. Това ви казаха в Общината. МУ ХА ХА ХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ…

 39. 13
  4

  ГЪРЧЕТЕ СЕ В ЗЛОБАТА СИ ИЗМЕТ ЖАЛКА!!!
  ХААХААХАХААХААХХАХАХААХАХАХХАХ
  ЕЛЕМЕНТАРНИ АНОНИМНИЦИ !!
  ИДЕТЕ ПРИ АРМЕНСКИЯ ПОП И МУ НАПРАВЕТЕ СВИРКА АМЕБИ ХАХАХАХАХАХААХАХХАХАХАХ
  НЕ СЕ ЛИ ПИТАТЕ ЗАЩО ВОЖДА НА КОМПЛЕКСАРИТЕ НЕ ИЛИ ПЛАСТМАСОВИЯ НЕ РЕВАТ ?????
  ЗАЩОТО ЯДОХА КЮФТЕЕЕТА МАЛОУМНИЦИ

 40. 20
  2

  Въпрос към малцинството, след разстрела на наркобарона и последвалото разваляне на концесията колко Ботевисти отидоха в общината да се правят на циркаджии и да стават за смях ?

 41. 19
  2

  Оооооооо КЮСТЕНДИЛЦИ,МАНГАЛИ ПРОСТИ, ОБРЕЧЕНИ СТЕ В ПЛОВДИВ ДА СТЕ ГОСТИ!

  Вие сте просто едни преселници от на майка ви путката,шибани педераси мръсни! Кой ще се съобразява с вас? Кои сте вие ? Чакаме само да се надъхате още повече 👳👳👳

 42. 17

  Нищо ново. Абе я идете при Слави на гости. Да си поговорите, да споделите болките. Той ще ви даде трибуна да може цяла България да разбере колко сте прости…

 43. 3
  15

  Жълтите цигани са си повярвали много? Толкова са тъпи че не разбират реалността. Стадиона им никога няма да го има!

  • Тъп буфер, но пък е упорит!!!
   Вярва на тъпотиите си и така лекува комплекса си от Ботев Пловдив.

 44. 14
  1

  Още колко ще ревете драги локомотивоциганчета

 45. 11
  19

  Ах, как ще се подограваме със жълтите кучета скоро, когато разберат истината! Стадиона ще остане само в селските им мечти! Тогава Бойко, Зико и другите отрепки дето сега им лижат гъзовете, а преди месец ги псуваха, пак ще псуват и кълнат!
  До тогава пишете, радвайте се и се начъвайте жълти боклуци!
  6 години го
  гледаме този цирк, как жълтите уроди ту се радват, ту реват! А през това време черно-белите ги бият по улици и кръчми! Всичко това пак ще се повтаря, повтаря.. .🤣🤣🤣🤣
  Смеха пак ще бъде огромен, а жълтите мишки в дупките! ПОМНЕТЕ ГО!

  • 12

   Тъп буфер, но пък е упорит!!!
   Вярва на тъпотиите си и така лекува комплекса си от Ботев Пловдив.

 46. 17
  2

  Мангалиите щели да пишат и на Тръмп и на арменския поп! А какво ще кажете за залата в Стара Загора, протестирайте и за нея. Защо да се строи тая зала, а парите не отидат за болници и детски градини???

 47. 10
  7

  Тези , напръв поглед цигански изпълнения , не са мнеието на мнозинството буфери. Познавам редови буфери , и тях изобщо не ги бърка развалянето на концесията на БОТЕВ ! Напротив , даже казват че ако се дострои Колежа , значи има шанс и за техния стадион да се оправи , или тренировъчна база да получат… Не ! Тия са подставени лица на властта , които да симулират „бурно недоволство сред локомотивците“ , и така Мутрата Борисов да каже – „Ами не мога да дам пари за КОЛЕЖА , щото локомотивците не са съгласни“ … Гербавите търсят ПРЕТЕКСТ нищо да не направят за КОЛЕЖА !!! Бас ловя че след развалянето на концесията нищо няма да се случи !!! Ще има нови протакания , протакания , протакания … както последните 6 години досега ! Само че с новата мантра „Държавата ще строи „

  • 3
   7

   Лъжец ! Ако си добронамерен няма да наричаш редовите локомотивци “ буфери “ . Аз никога не казвам на моите приятели ботевисти – “ папагали “ . Разбра ли това мръсен папагал и злобен ЛЪЖЕЦ ?

 48. 19
  4

  Цигани, преди да пишете декларации си платета наема,тока и водата за 15 години на лаута

  • 4
   5

   Циганин,
   Ти плати ли си на военните и общината за 30-те години безплатно плзване на срутения стадион?

 49. 14
  3

  Черни котета, секс има ли?

 50. 17
  4

  Ботев загуби финала, но показа на цяла България, че има ПОНЕ 3 ТРИ ПЪТИ появече фенове от циганите. И сега държавата гледа да угоди на мнозинството.
  Циганите спечелиха финала ама показаха, че нямат фенове. Резултатът е стадион за Ботев и КУР за Локо

  • 2
   5

   Не бързай да се радваш . Много вода ще изтече докато се започне отново строежа на стадиона , ако въобще това се случи .

  • Истинските цигани от околията покозахо но цяла България, че са най-смешната публика, с която всеки може да се гаври(даже 5-те фена на Дунав ги надвикаха на селското игрище)…
   8000 пловдивчани ги разпраха от викане на финала.
   Локомотив освен, че спечели Купата, публиката му разгроми жълтата сволоч, събрана от кол и въже по трибуните.
   Освен победата на терена, беше увековечен и тоталния разгром по трибуните…
   За капак, с шествието по улиците категорично се доказа, че ПЛОВДИВ Е ЧЕРНО-БЯЛ!

   • Я внимавайте всички черно-бели ДАЛТОНИСТИ !!!

    1……., 2…….., 3………
    Пловдив е само………………………

 51. Никой не го ебе за позицията на циганите от Локо
  14
  4

  Циганите не разбраха ли, че е важно мнението на мнозинството а всички видяха националния 3 към 1

  • 6
   11

   Видя си. Ожболт като еба циганите след мача и как жълтите цигански мишки се изнесоха за 5 сек. ххахаахаха

  • 3
   2

   Истинските цигани от околията показаха на цяла България, че са най-смешната публика, с която всеки може да се гаври (даже 5-те фена на Дунав ги надвикаха на селското игрище)…
   8000 пловдивчани ги разпраха от викане на финала.
   Локомотив освен, че спечели Купата, публиката му разгроми жълтата сволоч, събрана от кол и въже по трибуните.
   Освен победата на терена, беше увековечен и тоталния разгром по трибуните…
   За капак, с шествието на следващия ден по улиците категорично се доказа, че ПЛОВДИВ Е ЧЕРНО-БЯЛ!

   • Я внимавайте всички черно-бели ДАЛТОНИСТИ !!!

    1……., 2…….., 3………
    Пловдив е само………………………

 52. 10
  4

  Черни котета, секс има ли?

  • 2
   5

   …А ботевЪ са собственост на Пеевски!!!!
   Толкова сте долни тва жълтурите! Утре ще пишете, че Локото са жълтури! Дейба и гнусната сган жълта!

   • 3
    1

    Локото, като са на Доган що не се оплакваш?! А?!

 53. 13
  1

  Братя локумотивусигани нека тез жалтити да почнат да строят и нии да съ замогним малце -ша има да берем джилязу ,бакър сигур ша има ,жица задължително. Ко исками повичи -нии сми си мангали и тва е. Саде локуту.

 54. 25
  9

  Георги Иванов Ромзо ги псува мангаите на централната трибуна стадион локомотив и тръгна да ги бие като беше треньор в тича ,Мартин Камбуров Императрицата ги псува 5 мин след гола под аязмото Христо Бонев им каза че повечето фенове са от ромския квартал ,клошарски им каза че това е най интриганския клуб в Бъгария и ги нарече бандити,Коко Динев каза че по голям престъпник от узунджибей няма и само да се върне от отпусак го гони като куче,Марешки каза че и друг път е имал ненужници, тези хора ще влизат в общинският съвет да търсат сметка

 55. 20
  13

  Слушайте ми думата. Скоро ще подновят работата по строежа и мангалите ще правят жива верига да не влизат машини. Тогава вече ще се смеем много! Очакват ни много смях и подигравки с мангустите през новата година!

   • 2
    1

    Нормално е да се очаква от вас.. все пак сте деца на ислямска държава. Джихадиското във вас проговаря.

  • 10
   12

   Преди малко пиках там. Имаше само трева и малко бетон хахахах

   • 10
    3

    Еми….ти сам си каза какво ти е нивото. Т.е . на човекоподобно което уринира навсякъде.

 56. 11
  16

  Затвор за кмета, че ощетил болници, детски градини и пенсионери за сметка на жълтите цигани които не плащат данъци.

  Забележете , милион и половина опростени на мангалите, вместо да се дадат на болници, детски градини и пенсионери.

 57. 18
  9

  Браво на г-н Борисов, на г-н Димитров и на ОС, че защитават интересите на гражданите, че го правят по законен и прозрачен начин!
  На ЦИГАНИТЕ, какво да кажа, виждам липсват им времената на бухалките, на законното каране с колкото ти вдига колата, на тото афери и всякаква безнаказаност. Ама нали не могат това да кажат, та викат дръжте крадеца! Сега закона е за всички и да имаш и да нямаш бухалка, трябва да го спазваш…и те са в шок. Сега всеки може да влезне в общината, да снима с телефона и даже да говори…всеки може да провери публично състоянието на дадено АД…щом всичко това им пречи на чернокожите маймуни – ГАЗ навън!!!

 58. 20
  8

  Да ми ядете големия жълт хуй, черно- бели педерасти.

 59. 15
  18

  Жълтите мангали , слуги на Доган, свинята Пеевски и домуса пак са с розовите очила , които носят цял живот. Всичко им е илюзия , а истината ,че анусите им са пълни я пренебрегват . Те са свикнали на това положение и не им прави впечатление

 60. 18
  3

  Това ви е наказанието за тая злоба и завист!Винаги да сте с мисълта за Ботев-в делници и празници!Чак ми е интересно какво ще правите като се построи стадиона! 🙂 🙂 🙂

 61. 25

  Майтапа на страна, одобрявам посоката на протестните действия – атака с институционална насоченост. И макар да съм Ботевист, понеже ме кефите, ето списък с институции, към които може и трябва да се обърнете:
  Агенция „Митници”
  Агенция „Пътна инфраструктура”
  Агенция за приватизация и следприватизационен контрол
  Агенция по вписванията
  Държавна комисия по сигурността на информацията
  Държавна агенция „Държавен резерв и военновременни запаси”
  Национален статистически институт
  Сметна палата
  Комисия за защита на конкуренцията
  Национална здравно-осигурителна каса

 62. 19
  20

  Пак за жълтите мангали социални помощи. Опростени милион и половина.
  Зико , циганин мръсен.

  Тези пари, можеха да се дадат на градини, училища или да се подпомогнат хора в трудно положение.

  Но, не , циганина Зико, опрощава на циганите . Изроди, мръсни.

  • 10
   1

   А на вас като би опростиха 70 000 000?! колко градинки са това ? Мангал

  • 17
   1

   Къде видя 1.5 милиона дълг към общината? Ти май не смяташ едни 10 милиона вече похарчени за стадиона, които всъщност общината си прибира. В празните ви кратуни, замъглени от злоба и завист се раждат само някакви безумни схеми как едва ли не, само и само да го има стадион “ Христо Ботев“, току-що назначен кмет ще си сложи главата в торбата и ще започне да извършва явни и груби нарушения на закона. Вие сериозно ли си мислите че сте по- юридически осведомени от хората в управлението на Пловдив ?

  • 12
   1

   А 500к неустойка и проект за 1млн какво е бе,прост мангал?

   • 11
    3

    Г-н академик, има там строеж , на половина готов стадион! Това какво е бе, г-н швед?

  • 10

   Я, на мангала от еди път започна да му се ходи на училище!

  • Тъп буфер, но пък е упорит!!!
   Вярва на тъпотиите си и така лекува комплекса си от Ботев Пловдив.

 63. 19
  5

  Истината е една:
  Малка група фенове на Локо умират от яд и злоба че на градския съперник ще се строи стадион. Казват- престъпление било. Но в същото време искат равнопоставеност! Сиреч, ако и на тях се построи стадион, престъплението се отменя! Много “ будни граждани“ няма що!

 64. 18
  2

  Зико, кажи на оная мишка Узуна да кротуват тия цигани, че ще им еба майката. Два пъти съм ги спасявал, но вече няма да има. Само да махна с пръста и ги закривам, ония алкохолик и без това иска да ги заебава
  И към ботевистите имам забележка
  … Спряхте да ги биете и те ни са качиха на главата. Стягайте се!

  • 1
   2

   Няма как да набиеш някой, като бягаш от него като мишка…

 65. 18
  3

  Жалки, по-жалки, най-жалки, буфери от Лаут джамия!
  Прости, по-прости, най-прости, ювентинци от същото място!
  Юристи, по-юристи, най-юристи, неаполитани от килийното училище на Агата на Лаутеното поле!
  Гейчета, наркоманчета, джендъри и най обикновени педераси, за винаги верни на Гърневски, Филчо, Коко, Главния, Левент, Жинипотоко, Тасев, Гигов, Мартеничка, Галя, Зулума, Узунов или по-точно на оня от тях, който в определен момент им го подава, там, където обичат да го поемат!
  Тъпаци, радвайте се, абсолютно сериозно, на прекрасният ви Комсомолски ръководител, добрият ви треньор и добре играещият ви отбор! Зарадвайте се на това което имате и ще получите двойно и тройно повече! А, ако не можете без омраза, навийте си я на ролка и си я заврете, там дето винаги ви ставало много хубаво – в посраните ви задници!

  • 17

   Забрави Императрицата, който ги псуваше пред целия народ

 66. 15
  3

  Представете си каква Нова година ще посрещат Стикс, Разпраното куче, Ебан Коматевски и всички черно-бели боклуци. Без настроение, скърцащи със зъби, набили жени и деца.
  Наздраве, канари

  • 3
   12

   Прав си. Ще ти предстая:
   Най-великия финал-дерби и купа в историята ще празнуват! Ще празнуват и уникално представяне в шампионата, без загуба на Лаута и 3-то място във временното класиране. Незабравими мачове в ЕКТ, претъпкан стадион Локомотив, който за първи път посрещна мачове от ЕКТ! Такава година се празнува с огромно щастите и пълни чаши! Я кажи сега, КАКВО ЩЕ ПРАЗНУВАТЕ ВИЕ, ЖЪЛТИТЕ КУРВИ??? Купища лъжи за обречения строеж и разпрани за цял живот гъзове!!

 67. 11
  2

  Хахаха, ставате смешни вече. Пасквилчето на ролка и в циганския ви дирник. Мангали,не разбрахте ли че колкото и да квичите,нищо не можете да промените. Мангалите си лаят,керевена си върви. Колкото ви обърнаха внимание в съвета,толкова и ще ви обърнат на всякъде другаде. Всичко е правно издържано. Това че на вас няма да се даде не е престъпление.

 68. 14
  2

  Билет за Дуисбург мангали, това ви остана. Тука вече не се решава с бухалки кой какво ще строи или какво ще прави общината или държавата, а с гласуване. Така че марш, нещастници

 69. 13
  1

  Я внимавайте всички черно-бели ДАЛТОНИСТИ !!!

  1……., 2…….., 3………
  Пловдив е само………………………

 70. 23
  6

  Тръгнаха към общината като аслани върнаха се посрани

  • 8
   16

   Викаш,като финала…хахаха, жълти загубеняци, с дълбоко заседнала ПЕТА

   • 8
    1

    Другия път да заведете Ожболт в Общината, като го видят и почват базата в Тракия и козирката на Джесика!

  • 2
   10

   Искаш да пресъздадеш обстановката в жълто от 15.05 ли? Няма как!
   Тези, дето бяха в общината, не бяха там, за да попречат на гласуването на равалянето на концесията, а да искат поясбения! Тази концесия трябваше отдавна да бъде развалена и вече е! Хората отишли в ОС постигнаха много и тепърва ще постигат още! Просто, защото всичко това е незаконно и от него губят пловдивчани, а не локомотивците! Дори и вие жълтурите го знаете, но не ви изнася! Затова ще страдате. А можеше всички пловдивчани да постигнем много за града си?! Само, че вие, жълтите курви не сте пловдивчани!

   • 2
    2

    И никога не са били.Видя се,като се заговори за стадион Пловдив-всички скочиха,като ужилени.

   • 3
    2

    Тъп буфер, но пък е упорит!!!
    Вярва на тъпотиите си и така лекува комплекса си от Ботев Пловдив.

 71. 9
  18

  ПОКЛОН ПРЕД ТАКИВА БУДНИ ПЛОВДИВЧАНИ, КОИТО ВНАСЯТ ЯСНОТА ПОКРАЙ БЕЗЧИНСТВАТА И КРАЖБИТЕ НА ЗИКОВЦИ, БОРИСОВЦИ И КЛАКЬОРИТЕ ИМ ОТ ОС!
  Жалко, че такива хора останаха малко в държавицата ни, но е хубаво, че още ги има! Успех Българи! Заслужавате пълна подкрепа!

  • 20
   1

   Будни пловдичанино, къде беше ти по времето на мартеничиката, наркоса, черешивият бос, Зеки Байрам, Коко Динев, Марешки и така нататък. Къде беше ти, борецо за справедливост ?

   • Не се връзвай това е или стики педала или лошо заплоденото куче.

  • Браво на г-н Борисов, на г-н Димитров и на ОС, че защитават интересите на гражданите, че го правят по законен и прозрачен начин! На ЦИГАНИТЕ, какво да кажа, виждам липсват им времената на бухалките, на законното каране с колкото ти вдига колата, на тото афери и всякаква безнаказаност. Ама нали не могат това да кажат, та викат дръжте крадеца! Сега закона е за всички и да имаш и да нямаш бухалка, трябва да го спазваш…и те са в шок. Сега всеки може да влезне в общината, да снима с телефона и даже да говори…всеки може да провери публично състоянието на дадено АД…щом всичко това им пречи на чернокожите маймуни – ГАЗ навън!!!

 72. 18
  4

  Ще му пръднете на кмета и на Бойко на курс,мангали прости.

  • 1
   17

   Мамицата ви мръсна-курви на всяка власт.Не Ви ли е срам,бе жалки паразити

   • 8
    2

    „г-н Борисов може ли купата молим, да се снимаме поне.“ , „Може ли момчета поне една трибунка с козирка, айде де молим ви се…“

    • Коя купа,бе паляк-оная от 15.05,ли.Ами сами си го набивате,неградски

 73. 17
  3

  Мангали, що не изчислихте с колко беше ощетена общината когато 10г не плащахте по договара за концесия на подлеза, що не изчеслихте с колко беше ощетена общината след като развалихте вашата концесия след разстрела на наркоса ? Къде бяхте тогава мижитурки такива ? От нас общината получи 500,000 лева и 10 милиона инвестиция а от вас получи един среден пръст.

  • 2
   8

   Секски, дори и да е така, а то не е….това са два несравними случая с гигантска разлика! На всичкото отгоре, Локото имаше 180000 лв. дълг и общината ги опрости редом с едни 133 000 ваши пак за неплатени такси! В случая ощетявате пловдивчани с близо 2 000 000 лв. Да не говорим, че общината не даде да се разбере, какво наследява? Стреж или стотици тонове изгнил бетон, който някой трябва да събори?!

    • Изгнил и радиоактивен също така! Той стикса е експерт по бетона, ако той казва, значи е така! Престъплението на века, Чернобил не е нищо! Събуди се българино!

   • мангал вие сте паразити защо не си платихте за подлеза цигани

   • няма да го събори споко вълчо ще има стадион

 74. 3
  5

  Момчета, пратете го на Слави и на Европа.

 75. 3
  8

  Аз пък питам – управниците знаеха ли, че БотевЪ е практически във фалит през всичките тези години? Знаеха ли това, което клуба написа в молбата за разваляне на концесията?!
  Според мен няма как да не са знаели, но са го КРИЛИ!!! Е това ако не е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ< то какво?!

  И пак няма наказани!! И пак няма никой в затвора!!

  Бойко, тази работа започва много да мирише. Спирай я докато е време. Един прокурор би стигнал далече тук

  • Тъп буфер, но пък е упорит!!!
   Вярва на тъпотиите си и така лекува комплекса си от Ботев Пловдив.

 76. 11
  3

  И да не забравите да се оплачите и на арменския поп 😂😂😂

 77. 5
  13

  В момента се прави опит за една злоупотреба в огромни размери, а вие спите.
  Града вече загуби 2 милиона и се подготвя нова загуба от 40 милиона за нещо, което е АБСОЛЩТНО НЕНУЖНО!!! Пловдив вече има 2 общински стадиона и сега изведнъж ще стои нов….. Е това ако не е злоупотреба и прахосване на публични средства, то какво е?!?!
  И това в момент когато липсват едни 120 милиона за който ще се тегли кредит, който ще изплащат децата ви!!!
  Докога нещата в този град ще стават по заповед „отгоре“ без никакви дебати и прозрачност?!?!
  Докога едни ще пият, а други ще плащат!!!??
  Докога НАРОДА ще търпи това своеволие?! Ние в Европа ли живеем или в Африка?!

  • 14
   1

   Будни Българино, къде беше ти по времето на мартеничиката, наркоса, черешивият бос, Зеки Байрам, Коко Динев, Марешки и така нататък. Къде беше ти, борецо за справедливост ?

   • И никога не са били.Видя се,като се заговори за стадион Пловдив-всички скочиха,като ужилени.

  • Ти не беше ли пазач някакъв! Що не си траеш, ами се излагаш тука

 78. 10
  2

  драги ми Вълчо май забрави кога глаавния мартеницата коко сашко черешовия плащаха от чувалите в багажника и “не“ ощетяваха държавата в частност общината ,само марешки и сега крушо всичко се плаща както трябва така че не се прави на много честен легален превозвач

  • 1
   4

   Ами осъдете ги!!1 Нали за това говорим!

   • Те повечето вече са осъдени и са там където им е мястото

 79. 3
  10

  А държавата кога ще си поиска 50млн.дълг към КТБ, които ние, данъкоплатците платихме?

  • 5
   1

   Кво си платил ти бе? Научете се да си плащате тока първо. Един лев не е излезнал от джоба ти,но пискаш все едно те ебът.

 80. 4
  11

  Браво на момчетата, че най-после някой се бори за справедливост в тази „държава“.
  Аз искам да обърна внимание на още един факт – в молбата си за разваляне на концесията ФК БотевЪ свидетелства, че практически е във ФАЛИТ!

  • Точно това свидетелства, баси кеф ми правиш какъв си идиот!!! отбора няма една неизплатена или забавена заплата ама бил във фалит, щото няма 40мил за инвестиране в инфраструктура! Щом ти казваш, ти никога не лъжеш, а и си топ юрист.

 81. 3
  7

  Samo taka!Gonete gi do dupka!Naroda e beden i ne trjabva da bade otnovo i otnovo kraden za smetka na kokaljarite.

 82. 10
  3

  Хахаха, ставате смешни вече. Пасквилчето на ролка и в циганския ви дирник. Мангали,не разбрахте ли че колкото и да квичите,нищо не можете да промените. Мангалите си лаят,керевена си върви. Колкото ви обърнаха внимание в съвета,толкова и ще ви обърнат на всякъде другаде. Всичко е правно издържано. Това че на вас няма да се даде не е престъпление.

  • 2
   7

   само дето пропускаш една „малка“ подробност – Пловдив загуби 2 милиона.
   И на това ти му викаш „правно издържано“…

   • 10
    1

    Как общината изгуби 2 милиона ми обясни. Ама точно. Щото общината си взима строеж завършен на 40% в който са инвестирани над 6 милиона. Плюс 500 хиляди гаранция.

    • 1
     5

     Общината взима строеж, който никой не доказа, в какво състояние е! ??? И ако „утре“ се окаже, че не става, ние данъкоплатците ще дадем още няколко милиона за събарянето му! 5, 5 г . Никой от фк ботевЪъ не плати стотинка такси и неустойки…! ЗАЩО???? Това е случай не само за ЖГ прокурор! Евала на хирата, които шумят около този фарс!

     • Общината не взима нищо, идиот! Оцениха състоянието му пред 2 месеца, колко си прост само! И аз мога да кажа, че под лаута има складирани ядрени отпадъци, това значи ли че е така, глупак! Има се институции, ходете и се борете, ние ще се смеем на опитите ви да спрете строежа!

    • Пловдив изгуби 14 милиарда и 100 малки дечица умряха едновременно, събуди се българино…излез и върни демокрацията загубена преди 30 години. Щом аз ви казвам (анонимен форумен трол) значи е вярно! напред братя!!!

 83. 8
  8

  Крайно време е някой да се пребори за правдата в тази държава

 84. 5
  10

  Аз жълт мангал, дочера псувахме Бойко Самуилов ЗИКО а сега КО стана ВА, лижем ближем Навеждамисе, а сега тези всички са убави, голяма жълта ПАПЛАЧ сме, срам ме е че се обърнахме на 180 градуса, стадион няма да има, ще има детцка градина и хубав Парк за децата, има слухове от бай Иван.

  • Я внимавайте всички черно-бели ДАЛТОНИСТИ !!!

   1……., 2…….., 3………
   Пловдив е само………………………

   • 6
    1

    Ама рома в общината не просеше, като попита: “ а нас трипуна с козирка ша мое ли?“ . Вие не се молите, вие сте елитни аристократи, вие всичко с DMSи сте го построили на вашата база. Глупак!!!!!!!

 85. 9
  12

  Браво, достойни пловдивчани! Този кмет ИЗЛЪГА пловдивчани още с първите си решения. Ако остане на власт ще вкара града ни в огромни дългове.
  Отнесете въпроса директно към Европейските комисии – само от тях ги е страх тези наглеци.
  Не мога да повярвам, че в Европа има диктатура презь 21 век. Тотално потъпкване на интересите на града и неговите граждани. Тотално неспазване на закона

  • 10
   1

   Кажи една лъжа поне бе, глупак! Човека каза, че трябва да се развали концесията, за да се строи и я развали, сега чакаме строенето…Само ти си вярваш, типична мутра с лилави венци. Щом ти казваш, че ни крадат и лъжат, значи ни крадат и лъжат, не е нужно от аргументи разбира се, то се подразбира. Едно време си бил добре, като се решаваха с бухалка всички въпроси, ама сега не се чувстваш на място вече тука, ми ОТЛИЧНО, айде марш!

 86. 7
  7

  Браво, момчета!!! Ботев и Левски също не са се предали. Борба за справедливост до последния дъх!!

  Само, че случая трябва да се отнесе до Европейските комисии и органи, защото в България осъден престъпник с бяла якичка още няма и докато властта се се смени няма да има! Всъщност те са на власт, а гарван агрвану око не вади!

 87. Бай Вълчо с тунингованата жигула нелегалното такси
  8
  3

  ние чернити брачеди ште помолим фсевишниа прурок мухъмет д прукълне гяурти дет са гласувалити да развали концесията.

  Пловдив е черно бял. Forsa UVE

 88. 14
  3

  Братя цигани,няма такива цигани като нас,започнахме да се занимаваме с инфраструктурата на град Пловдив,а в Стлипиново тънем в мизерия,бахти мангалите!

  • 4
   14

   Няма такива селяни,като жълтите нагаждачи…нагли та нагли.Всичко на готово,без капка съвест,чест и морал.Ама какво да ги правиш.После държавата това,държавата онова-е няма да се оправим никога.Винаги ще има хора,като тези индивиди,които ще газят без капка свян.Със здраве,мисирки. С и без стадион,ще си останете вечно вмирисани потни провинциалисти,знаейки само да „влачат“

   • 5
    7

    Господ ги гледа и ще ги накаже.
    Те практически са във фалит. Сами си го признаха.
    Съществуват само защото действието се развива в Булгаристан и на власт за дебили

   • 8
    1

    Билет за Дуисбург мангали, това ви остана. Тука вече не се решава с бухалки кой какво ще строи или какво ще прави общината или държавата, а с гласуване. Така че марш, нещастници

   • 4
    1

    абсолютно не нужен си ти на аишето циганин

    • Като ти гледам правописа,ми иде да ти ударя един буквар в главата

   • фслирал си ти мангал защото желязото падна аиде стига сте гледали в на големите отбори паницата гледаите си вашия катун нали имате купа какво искате казаха ви за вас купа за жълтите стадион сега боли но се свиква а има и билети за Дуисбург

Comments are closed.