Бултрасите: Идеолозите на скритата приватизация на стадиона и съседните общински имоти все още бродят из клуба

191
2698

Обединените фенове на Ботев (Пд) разпространиха поредната си декларация относно бъдещето на стадион „Христо Ботев“. Бултрасите предупреждават, че „идеолозите на скритата приватизация на стадиона и съседните общински имоти все още бродят из клуба“:

Уважаеми ботевисти,

Във връзка с публикациите за прекратяване на концесията на стадион „Христо Ботев“ правим следното изявление:

Следим внимателно всички процеси, свързани с любимия клуб, в частност и със стадион “Христо Ботев“.

След 5-годишни напразни обещания вярваме единствено и само на конкретни фактически действия, водещи до завършване на строежа на стадиона, запазването му като общинска собственост и предоставянето му по законовия ред за ползване от ПФК Ботев Пловдив. Това е единствената възможност ПФК Ботев да съществува в нормално състояние с финансова самостоятелност и независимост. Очакваме това да се случи в най-кратки срокове, дотогава протестните ни действия продължават. Предупреждаваме, че идеолозите на скритата приватизация на стадиона и съседните общински имоти, все още бродят из клуба.

Пожелаваме ви щастлива Коледа, Весели новогодишни празници и много радост с любимия клуб през 2020 год.!

Сдружение ПФК Ботев

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив

Обединени фракции Bultras

191 КОМЕНТАРА

 1. 3
  2

  КУР за ГЕРБ ! КУР за сдруженците !! КУР за убийците на БОТЕВ и унищожителите на КОЛЕЖА !!! СВОБОДЕН от гербаджийски буклуци БОТЕВ !!!!!

 2. 3
  5

  Наглите селски курви на Пеевски се надяват утре общинския съвет да извърши ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и да ощети пловдивчани с милиони левове неустойки!!!
  Негодниците се надяват да набутат Общината с 11 милионен кредит и на всичко отгоре искат и да им подарят нови 40 !!!! МИЛИОНА!!!
  И това при положение, че вече са заграбили 52 милиона и са РАЗРУШИЛИ общинско имущество за 40 МИЛИОНА!!!

  Кажете ми това не е НАГЛОСТ?!?!

  Кажете ми кой родолюбив и честен политик би одобрил тази КРУПНА КРАЖБА?!
  Кой достоен политик би поставил тази ИЗМАМА пред интересите на града ни?! На нуждите на града!! На нуждите на пенсионерите! На нуждите на децата и техните родители!!

  Каква ИЗМАМА се готви!!! Каква КРАЖБА!!! Каква НЕСПРАВЕДЛИВОСТ!!!

  За щастие има и будни граждани, които бдят и вече са готови да сезират Прокуратурата и всички правораздавателни органи!!!

 3. 5
  2

  Едно време, на когото не му се работеше ставаше военен

 4. 5
  7

  Жълти анално податливи младежи,когато ви построят стадиона,ми се обадете.

 5. 5
  4

  Усещам как този индивид няма да изкара целия мандат ,ако не се вземе в ръце. А Бойко сериозно да помисли ,че Пловдив скоро няма да гласува за ГЕРБ

  • 8
   3

   5000 цигани ли са Пловдив мангал Боико си е направил сметката не го мисли на големия отбор му трябва голям стадион на малкия база да ритат чаветата

   • 2
    9

    ГОЛЕМИЯ ОТБОР си има стадион. А малкия си има база в Коматево

 6. 3
  4

  Съд за кмета и всички замесени в тези игри. Кмета да плаща милионите който ще потънат.

  • Неграмотник. Мангал , не можеш да съгласуваш по число , тъпак !

 7. 5
  3

  Направо не е истина как жълтите НЕГОДНИЦИ се опитват да набутат Общината (всички нас) с 11 милиона кредит!! На всичко отгоре го представят за „инвестиция“ . т.е трябва да им благодарим!!!

 8. 5
  2

  Искам само да попитам Бонка (жълтия демагог Любомир МинДЖев)
  тези „11 милиона инвестиции“ да не би случайно да са поредния лош кредит на КТБ отпуснат по схемата за разграбване на народните пари от банката?
  Кога БотевЪ го е изплатил този заем?!

  Искам също да попитам като как стигнаха до извода, че да разрушиш имущество за 30 милиона, после да изхарчиш 5 милона КРЕДИТ в рушащ се бетон и раждясваща арматура е „11 милионна инвестиция“??!!
  Това по силата на всички закони е ПОСЕГАТЕЛСТВО НАД ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ, другарю МинДЖев!!

  И последно – другарю жълт демагог Любомир, лъжите, които разпространяваш в този сайт всъщност работят срещу вас. Не знам дали го правиш съзнателно или просто си глупак и не разбираш, че „онези с калкулаторите“ няма как да ги заблудиш… Питай Тотев да ти го обясни. Той сд пробва.

  Ако глупавия баскетболист се замеси в тази каша, която едва ли разбира колко е лепкава, то ще е пътник до няколко месеца…

  • 4
   5

   Ако държавата се замеси, то това означава, че се задължава да поеме лош кредит от 11 милиона плюс да налее още 40 милиона (42 по експертни оценки)
   Тези пари ще дойдат от пенсиите на дядовците ни.
   И всичко това да се подари на десетина кривоглави комплексара, „искат да искат“… Само идиот и български политик би се хванал на тази детинщина…

   И това при положение, че стадион Пловдив би струвал 20 милиона, би бил на ВСИЧКИ ПЛОВДИВЧАНИ, а Лаута би струвала 10 милиона.

 9. 3
  5

  Като си говорим за неспазени обещания обективността изисква да споменем, че по времето на Цветан Василев ФК БотевЪ 1912 тържествено ОБЕЩАВА да построи стадион Христо Ботев, подписвайки концесионен договор. Задължава се да плати неустойки в случай, че наруши този договор.

  КОЙ СЕГА Е ЛЪЖЕЦ И НЕ ДИ СПАЗВА ОБЕЩАНИЯТА?!

 10. 5
  1

  ПРИКАЗКА ЗА ЮНАКА, ДЕТО СЕ РАЖДАЛ ДЕСЕТ ГОДИНИ

  Мили деца, младежи и деца с бели коси, обичащи най-великата игра на света. В началото но ХХ век в България дошъл и Цар Футбол. Той тогава не бил още Цар, а една младежка игра. Едни казват, че дошъл с парцалена топка, други с волски мехур, но при нас като филибелии, нали сме все от фукара на горе, Футболът трябва да е дошъл направо с кожена топка. Пък освен фукари, нали сме и гостоприемни няма да го върнем я, ще го посрещнем, ще го прегърнем и смело напред, пък до където стигнем. Игрите тогава били приоритет на кварталите, или по-точно на махалите, та така по махалите се пръкнали футболните клубове. Някои от тях останали за добро или за лошо и до сега. Други се събирали и разделяли, почвали и свършвали, вливали се и разливали, кога на терен, кога на маса, но така или иначе Футболът следвал своя път.

  Та по-това смутно време на миналия век дошъл и нашия юнак. Той дошъл трудно на този свят. Питай майка, която юнак е раждала, какъв зор е. За разлика от други юнаци, които ако тръгнат да се раждат, например, днес сутринта, раждането свършва или днес вечерта, или утре, или догодина, то тоз юнак се раждал на обратно – почнал 1936-та, пък на бял свят излязъл през 1926-та. Юнашка му работа, нищо не можеш да му речеш. През 1936 година го кръстили „ЖСК”, а през 1926 година „Спортклуб”, дали му най-хубавата топка и го пратили на зеления килим, дето още бил само една поляна.

  Та минало се, каквото се минало от раждането, аз знам на първата година – 1937-ма, ти го речи на единадесетата – след 1926-та, тоз юнак така огладнял, че решил да хапне. И какво друго да хапне, ако не арменска баклава. Та по юнак да стане. Нали ги знаете братята арменци – на тяхното знаме на един квадратен метър плат е нарисувана два квадратни метра арменска уста, та нямало начин нашият юнак да не стане по-юнак. Поне на приказки и на лакърдии. Много млади поколения си мислят, че на този юнак му викали „арменците”, щото Едо- Велики, Ераносян-Арменски е играл там, но не е така. Вика ли им „арменците” щото се обединили с отбора на арменската махала „Хоментмен”. Бая мастило изписаха съвременните летописци, че хем раждането да преместят на зад, хем „арменското” да заличат, но старите филибелии все помнят кое как е било.

  Вървял си Футболът напред, вървели и „арменците” напред. Колелото на историята не можеш да го спреш – борби, войни, революции, новото идвало от всякъде. Пък на нас българите нали „новото ни дай да прегърнем”, новото ни дай и ни гледай сеира. Прокудихме малолетен цар и царица-майка, опоскахме де що имаше от чорбаджии – изедници и те ти тебе – Държава на пагоните. По окумуш момчетата станали „милиционери” и „военни”, а за нашия юнак, артисали само пагоните на БДЖ-то. Пуф-паф, пуф-паф и „Локомотив”-а спрял на пловдивската гара. Нямало го вече „ЖСК”, нямало го „Спортклуб”, а „буфери”, „вакарелски спирачи”, „кондукторки”, като за Мис Свят натъкмени и горди водачи на Парни, Дизелови и Електрически локомотиви. Младите не знаете, но през тези годни автобусите и камионите били кът, а колите съвсем кът, и който искал да пътува или да си прати багажа или стоката – можело само на гарата и по релсите на БДЖ-то. После и колите станали повече, макар, че 10 години се чакало за едно „Москве” и автобусите и камионите станали много, но от най-горно място се командвало обществения пътнически и товарен транспорт да се доминира от железниците. Икономика наложена по социалистически и а кажеш „гък”, а жалната ти майка. Както казвал един от тогавашните вождове „ЖП-то били кръвните артерии на икономиката на страната”. Е, то и баш бая кръв се проля по тези коловози в буквалния смисъл на думата, но сега приказката ни е за юнаци, а не за катастрофи и кървища. Такива се били времената и ги обяснявам, не заради друго, а за да не се оплакват като девственици, дето е нямало кой да ги сайдиса онези, дето напълнили ”Локомотив”-а, че били много зле при пустия му социализъм. Напротив нямало гара без „Локомотив”, като почнеш София, Мездра, Горна Оряховица, Русе, Каспичан, Варна, Бургас, Карнобат, Ст.Загора, Септември и естествено нашия юнак пловдивски. Да ме прощават тези дето не ги споменавам. Дали някой е смятал кои отбори са били повече – милиционерските, военните, трудовашките или же-пейските? Че, последните са били най-много е ясно, но този факт някак си се неглижира. Защото ако се смята с калема май, най-много държавна пара са изяли байдева точно „буферите” от цяла България, а това че не са имали успехи е проблем не на пустия „социализъм”, който уж ги е потискал, а на умствения багаж и таланта, който са имали.

  А, освен това, през тези времена имало и БСТ /С/ – Български спортен тотализатор – социалистически – с Тото пунктове в цялата страна. Какво е произтичало от това? Ами, това, че градовете били районирани и от тото пунктовете в съответния район, пари отивали за клубът в района. Пловдив се знаел: на север – „Марица”, на юг „Спартак” по средата „Ботев”, та мислили, мислили управниците и за момчетата от „вакарелския набор” останало само „Столипиново”. Та след „арменски”, нашият юнак станал „цигански”, което било най-добре за братята „арменци”, че тежък товар им паднал от гърба. Не е шега работа – цял „Локомотив”. С промяната, все едно слънце огряло „Столипиново”, та от „Столипиново” махалата „Изгрев” станала, та да се знае, кое от къде изгрява и кой носи светлината и радостта в таз игра. Радост обзела и Манго, а на радостен Манго, радости му дай да прави, та „Локомотив”-а здраво увеличил подкрепата си. Доволен от себе си един ден Манго се замил, избърсал се в чаршафа на Хатиджето и тя го проснала да съхне, а той замит седнал да си пие мастиката и се загледал в прането и тогава от това което видял го осенила идея. Е, така се създало бяло-черното знаме на ивици от циганска мръсотия и ператен сапун та да има с какво да слави успеха на юнака си.

  Минало що се минало онова „ново” станало „старо” и другото „ново” дошло на дневен ред. Който както иска да го нарича, негова си работа, та дошло „новото” дето сега е „днешното”. Е, и то недошло лесно: митинги, стачки, „кръв ще се лее”, „наши момчета”, Ваши отбори… А, та, като казали отбори Баш Новаторите на новото дето са и над юнаците, малко се стъписали. Това рядко им се случвало и то траяло само до де измислят решението. А, имало защо да се мисли. Тогава, младежите пак много не го знаете, ама, ако има мач да речем на ст.”В.Левски” в Столицата, то зрителите са 50-60 хиляди, ако има на „Голямата къща” то зрителите са 40-50 хиляди, по другите стадиони и окръжни градове нормално било да са 10-15 хиляди, дори в най-малките паланки и там имало игрища и на мач се събирали да си подкрепят отборите по 2-3 хиляди зрители. Та, като дошла новата промяна, тез де – Баш Новаторите, трябвало да излязат и да кажат – Тъй като закриваме всичко в Държавата, трябва да закрием и професионалния футбол, който тогава по-идеологически съображения още не се наричал професионален, но по-същество си бил такъв. Българите нали сме си чешити от където и да ни погледнеш, и я се сетим, я не, какво точно ни закриват – промишленост, селско стопанство, култура, наука и т.н., но винаги ще се сетим за любимия отбор. И винаги ще намерим повод кръв да пролеем за него, а камо ли ако ни го закриеха. Та, ако бяха тръгнали всички да си вардят отборите – смятай, ако си ходил на училище, колко народ всяка събота и неделя бе по стадионите и щеше да стане една – Е, га ти промяната! Та ония „горните” момчета измислили футбола да мине на отчет, към криминалния контингент, дето криминален, криминален, ама съд не го лови. Т.е. с един куршум два заека – хем смъртта за даден отбор ще настъпва бавно през годините и балъците /разбирай привържениците/ няма да се усетят, хем „законните крадци” ще свършат нещо полезно. Полезно, щото запалянкото да не усети, каква балтия му готвят.

  И нали в такива времена най-оправните оцеляват, дошло златно време за всякаква измет да се легитимира чрез футбола и наивността на обичащите го запалянковци. Та тези екземпляри яхнали де що имало отбор, успели да накачорят и нашия юнак. Какво ли не минало през таз юнашка глава и тоз юнашки гръб, разбирай вагоните след „Локомотив”-а. Първо били шмайзери и пистолети Николайгигови. След това цъфнали и мартенички Другниколаеви, лека му пръст и миро да капе на костите му. Появил се и Резац албански жинипотоков, а някъде тук власт упражнявал и Кмета – Бутни Альошов. Не може да не споменем и колко жито и ечемик Филчоколеви, господ да го поживи и да не тежат присъдите на гърба му, превозил „Локомотив”-а, който, евала ,на цялата тай тарапана вървял и не спирал.

  Е, имало по това време и лутане по коловозите, но това било за добро, защото на една гара се качил и самия принц – Принцът на разбойниците. Разбира се не Робин Худ. Та, точно преди да се качи на нашия „Локомотив” или по-точно преди да яхне нашия юнак, щото той си бил клекнал за яхване, след като последно изпразнил зърното филчоколево, принцът бил на едно матине /демек обедно време/ в хотел „Рила” в столицата. Там, били и другите принцове, ама за тях сега не е думата. Сложили принцовете сабите и се заклели, че повече няма да има „багажници”, „бягства от съблекални”, „подхлъзнали се съдии” и пр. Стоял Принцът на разбойниците и слушал другите принцове, накрая взел думата, покашлял се и казал – Добре братя принцове, съгласен съм, но нека и моята „кюстендилска слива” веднъж се облажи от стария ред, че бая тор съм и хвърлил до сега и с бая водица съм я поливал. Но, тъй като, Кюстендил е тесен за моя размах, моля, облажването да стане в Пловдив. Та, след тази завера дошъл и златния миг на тоз юнак, все още с името на тъмносиния пагон – „Локомотив”. Да се свети името и на юнака и на разбойника – най-хубавото, най-желаното и най-таченото съчетание в милата ни българска действителност. А, кога се съберат юнак и разбойник на едно място задължително се явяват и потомствени килипирджии, хем за килипира, хем за лустрото и хем с голямата задача да са мост с местната власт. Естествено, че Бате Зума нямало как да не е начело. Уж безкористно, ама близо до големия килипир. Под това мото цъфнал и най-безпристрастния, на-честния съдия, влязъл в аналите на световния футбол с единствения отменен поради засада автогол, а именно Кум Стоичков. Е, станало „хубавото”, което Принцът обещал и за което били гарантирали и другите принцове на заверата в „Рила”, но хубавото било за кратко. Защото по нашенски, нали знаете, че много хубаво не е на хубаво, и злодейска ръка пратила „Локомотив”-а пак да се лута по коловозите. От принца останали само паметната плоча, снимката с двуетажния автобус и купата дето никой не знае къде е, но останали и сълзите Зулумуви. … А забравих, останала и идеята, че са най-велики и с най-голяма история.

  Запретнали, тогаз, не само ръкави, но и крачоли влъхвите на юнака – „легендите”- де що били останали и от арменския, и от циганския периоди, начело с двамата хубавци Узо и Зуло. Забързали се, затича ли се и пак се заредили на „Локомотив”-а благодетел до благодетел и то все от сой престъпен. Първо цъфнала Кюстендилската череша Тасева и него Бог да го прости. Късмет. Отново Резац тоз път Анадолски и за ташак даже Винкелка дошла. Всичко живо от Перник винкел влачи, нашят юнак „винкелка” довел. Важното било за влъхвите каймачето да не пресъхва и да сърбат с големите лъжици тез безкористни легенди от тези красни периоди.

  Последно опряли до Коко-оплодител, та между певачките и нашия юнак да оплоди, та да върже и да цъфне. И наистина всичко се разцъфтяло и тръгнало да връзва от сериозното оплождане, макар, че всеки знае, че мъжко семе на мъжко дупе дикиш не хваща. Ама, на – природа юнашка, незнаеш на къде ще избие. И тъй като било ясно, че тази здрава оплодителна сила не идва нито от светлия бизнес на Коко, нито от музикалните дарби на другите оплодени, трябвало да се помисли дали юнака да се прекръсти от „Локомотив” на „Кокомотив” или „Тотомотив”. Не станало не защото, надал вой Министъра на железниците: „Абе Вие акъл имате ли бе, то пет локомотива има в цялата държава, вие като ми вземете единия, те ще ми закрият министерството бе!”, а защото Коко, дреме му на него от министър и то транспортен, кога с Баш юнака Бойко ортак струва, чул някакъв шум оттатък Калотина. И се покрил Коко между горещите ненки на поредната певачка дорде мине бурята, а нашия юнак – запазил името железничарско.

  И тогава късмет – На хоризонта избори, а Баш юнака и приятел – Бойко, търсил подкрепа за тях. Боко отдавна си имал контрабантно-търговска любов с Коко. За тази Любов роман може да се напише, а комшиите гърци и тритомник могат да издадат, ама някак си не идвало да се обяви официално този брак по любов. И на Боко, нали е умно пожарникарче от комунистическия набор, му светнала гениална идея. Да отклони гласове. Но, от къде? Единствено мургавата част на ДПС-то и Дъртофелниците на БСП-то можело да бъдат отклонени от правия път, чертан им досега от Догановци и Станишевци.

  За целта Бойко си имал една варненска патерица. Казвала се Марешки. Името му идвало от „Маришки” и с лека морска транскрипция ставало Марешки. Някои питали защо не ставало Морешки, като е от море, ама компетентните учени се произнесли, че като се съчетае маришки циганин и добре охранено магаре, най добрият резултат е „Марешки”. Та Велико мъдрия пожарникар от Симеоновата школа, между костинбродската печатарска дейност и Цецовите шпиц команди си правил таз сметка по права линия:

  Да спечели гласове и
  от бяло-черното райе,
  а на бяло-черното райе
  Марешки му натресе.

  Сметката била проста. Коко си остава собственик на „Локомотив”-а. Марешки, го пишем благодетел, дето ще дава, а после ще си го вземе от партийната субсидия. Да, ама, от една страна, колко им е пипката на тез столипиновски издънки. Те си имат тяхна партия и спазват дисциплината. За това г-н Марешки трябвало да служи и по втората линия. Щото нали се сещате – дъртофелниците гласуват за червените, а Бойко е тарикат момче – пуска им Марешки с евтините лекарства и те загърбват столетницата привлечени от заветното хапче.. Какво им трябва на пенсиите – лекарства и кой да им ги даде – Марешки. Тук вече, таз приказка е знаете по-добре и от мен. Приказката си има и схема: Освен юнаците столипиновски, юрват се и пенсиите да гласуват за Марешки, щото той ще им дава евтини илачи, че по-бързо да ги пресели на оня свят. Събира той гласове, получава субсидия и дори без да влезе в парламента, и със субсидията прави на нашия Юнак ж.п Депо „Бесика”. Да, ама не. На тези изкуфяли дъртаци не им се мре и не им се купуват лекарства с изтекъл срок на годност. Инати бе, иска им се да си пийват, да си хапват, искат и онова третото и хич не им пука за грижите марешки и бойкови. Гласове хич, субсидия йок и трибуна през крив макарон. Работата хептен в киреча отиде и носовете Зумеви и Узунови т.е. на старшите влъхвите бая увиснаха.

  Но, малко увиснаха и отново с метани, кандърми, бяло сладко и фолк музика насреща е Коко. Пък нали, шумът оттатък Калотина, благодарение на Перукан Великолепни бая по стихна Коко Спасител вече няма от какво да се безпокои. И отново се заредиха резултати за чудо и приказ. От всеки мач отново покапа в джоба Коков и отново „Локомотив”-а си тръгна в познатия коловоз. Всички с наведени глави се замислиха какво остана тогава за нашия столипиновски хубавец – ми май само името, кое беше то ЖСК, Спортклуб, Локомотив или Тотомотив.

  И точно когото взора надежда от нийде не види, тогава Нежния и Адвоката дойдоха с гръм…… . Какво точно ще става, аз не знам – не съм гадател. Само бъдещето ще покаже, или както е казал незнайният български мъдрец гледайки на хвърления боб – „Ебеш ли му мамата?” без извинение.

  Юли 2014 година – Пловдивски летописец.

  • 1
   3

   Коматевска полумаймуно, има ли ботевЪ официален документ, през коя година е създадения от 11 годишното пичлигарче от Харманли, не съществуващият вече от 2010г. Ботев? Няма такъв документ! Факт! И вие не знаете от кога съществувате! Още повече създадени от селянче от Харманли,а не гражданин от Пловдив! Нещо за циганите си се объркал! Единствено и само ботевЪ имате фен клуб от комплекс Изгрев, в частност квартал Столипиново! Та по-голям пасквил по обем от Война и мир да напишеш, си оставате в низината на интелектуалната част на Пловдив!

 11. 11
  2

  Зико не лъже по своя инициатива. Така му е наредено отгоре ! 🎃 Новата лъжа е „разваляме концесията , строим с държавни пари“ ! Жълтите фенове-гербаджийчета /има и нормални ботевисти , но на тях не се чува гласа/ доказаха че са прости като галоши. Лъжи ги , лъжи ги , лъжи ги … и те все се хващат на лъжите , и ги повтарят като латерни … И тако докато поредната лъжа се разсъхне и им пуснат следващата ! А истината е проста и видима , факт през годините ! Управление на ГЕРБ = НЯМА КОЛЕЖ ! Докато не се разкара шайката , стадион на БОТЕВ няма да се построи.

 12. 8
  6

  Този път кмете, Ти лично ще платиш сметката ! Сам в какви бели ще се вкараш, но които сам каквото си направи никои не може да му го направи

 13. 7
  6

  Истинските цигани в града ,тези пришълците, тези бездомните,тези който само искат без да дават нищо. Тези който не плащат никъде . Тези който са слуги на Пеевски и Доган и Цецо банкера строител.

 14. 8
  4

  Нагли пумаци слезнаха от балкана , облякоха жълти парцали и започнаха да поставят ултиматуми да им се строяло това и онова, жалка гледка сте ,гнусни слуги на домуса, кучета на исляма, Ахмед Доган и свинята Пеевски им лижете гъза само и само да си мислите , че ще станете пловдивчани,уви това няма да се случи,ще остане само лайняния вкус в устите ви.

  • 6
   4

   Давай, давай и за Зекито и за Левента и за Галка и за оня мангала черешовия бос, един от убитите ви президенти!
   Абе, чисти сте като утринна роса!

   • 1
    2

    Полумаймуниче от скелето в Коматево, кой развяваше огромното турско знаме на стадиона, А? Цял филмов документ е ФАКТОЛОГИЯТА за тази дейност на тъй наречените фенове на ботевЪ! Дори фенове на Лудогофец и Арда от градове с компактно турско население, развяват българското знаме! Нещо по този въпрос А?

  • 4
   2

   циганин си ти манго пееше ли когато сандукан ти даваше тон за песнен яде ли баклава от левент вашия президент бонев каза ли ти какъв си всичко друго е само в вашите буферски глави истината е една и сте цигани и сте малко 5000 в града това е

   • 1
    1

    Илитерат, което значи Неграмотник! От 48 думи в пасквилчето ти, има точно 24 граматически грешки! И ти си рожба на култовото училище за бавно развиващи се Стефан Караджа! Като болшинството жълти курви на Локо!

  • 5
   2

   Хахахахаааа, Къде сте жълти, мюсулмански гивендии??? Ето, кои са циганите на България!

   • 5
    2

    циганин си ти манго пееше ли когато сандукан ти даваше тон за песнен яде ли баклава от левент вашия президент бонев каза ли ти какъв си всичко друго е само в вашите буферски глави истината е една и сте цигани и сте малко 5000 в града това е

    • Любо, знаеш ли кой ебе жена ти докато ти пишеш тук?

 15. 3
  2

  Хипотетично,ако ви направят стадион ,то той не трябва на е в жълто черно и не трябва да се казва Христо Ботев.Нали ще е общински.Синьо и бяло и друго име

 16. 2
  6

  Ботев ще си строи стадиона , а Станислав Мърков в нета и 48 мангала на живо си лаят. Както кучетата лаят минаващите автомобили.
  САМО БОТЕВ отборът на ПЛОВДИВ

  • Толкова си неграмотен, че дори ника си не можеш да напишеш грамотно…

 17. 4
  5

  Буквално след няколко дни общинския съвет ще развали концесията, и ще се работи по най-бързия начин да се възобнови строителството, това го гарантираха и кмета и премиера, и то на лични срещи с избрани представители на феновете през миналата седмица. Мангалите и да завиждат и да протестират на никой не му пука за тях, Ботев вече е вложил около 14 млн лева, с още 20-25 млн Пловдив ще се сдобие с ново и прекрасно футболно бижу в широкия център на града. Това са реалностите, и това се знае и от кмета и от премиера. Така че държавата и общината ще помогнат малко, както ще помогнат и на мангалите да си имат база в Тракия. Макар че няма да е толкова голяма и луксозна колкото нашата, но всяка жаба трябва си знае….

  • 2
   3

   Не е ли по правилно да се каже-За всеки влак си има пътници?

  • 3
   2

   ТОЗИ СТАДИОН НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ПОСТРОЕН! ШИШИ ЩЕ ИМА МОЛ ТАМ!

  • 1
   1

   На тиквата лъжите. Как не ви писна толкова години да ви лъжат , и все по един и същ начин… Това показва че гербавите фенчета сте МНОГО ТЪПИ. Тиквьо даже не си дава зор да измисли някаква по-сложна лъжа ! Разберете бе , ДОКАТО на власт са ГЕРБ – Ботев стадион НЯМА ДА ИМА !!! Трябва да си много прост да живееш постоянно в лъжи , фантазии и измислици…

 18. 7
  4

  Като си говорим за неспазени обещания обективността изисква да споменем, че по времето на Цветан Василев ФК БотевЪ 1912 тържествено ОБЕЩАВА да построи стадион Христо Ботев, подписвайки концесионен договор. Задължава се да плати неустойки в случай, че наруши този договор.

  КОЙ СЕГА Е ЛЪЖЕЦ И НЕ ДИ СПАЗВА ОБЕЩАНИЯТА?!

 19. 3
  3

  Ама вие, жълти курви, както сте я подкарали ще поискате Общината да ви плати, че и бутнахте стадиона!!!
  За вас законите и договорите са… празни приказки…

 20. 6
  4

  Жълтите трябва да бъдат съдени за унищожение на общинска собственост за бутането на стадиона.
  Всеки, който се опитва да ПРИКРИЕ този факт е НЕГОДНИК

 21. 3
  3

  Папагали, Тиквата си отива лятото. Сам си го каза. Такава е схемата…
  Така, че стадион н аванта… следващото столетие..

 22. 3
  3

  Този стадион е една жълта фантазия. Интересно кой ще си сложи главата в торбата подарявайки толкова народни пари на малка група комплексирани жълтура, които си мислят, че един общински стадион би избил техните комплекси.
  Не мога да разбера какво се радват на един стадион, който няма да има нищл общо с селското им клубче.. което ще фалира веднага щом Тиквата падне от власт догодина

 23. 6
  5

  Боли ме фара за дрисливия стадион, да има кючеци и пиячка пък другото не ме вълнува!

  • 2
   3

   Този стадион никога няма да е на БотевЪ….Най-много да стане на Локо…. но да оставим селяните да си помечтаят

   • 4
    3

    Ами тогава се успокойте и си седнете на насраните задници. Този стадион ще е наш, колкото ЛайНута е ваш!

    • Значи няма да е ваш. Жалко, че ще се правят толкова далавери за един стадион, който няма да е ваш.
     Комплексите ви пак ще са същите, но сега вече всички ще знаят, че ще курвите на Пеевски

 24. 7
  5

  Буквално след няколко дни общинския съвет ще развали концесията, и ще се работи по най-бързия начин да се възобнови строителството, това го гарантираха и кмета и премиера, и то на лични срещи с избрани представители на феновете през миналата седмица. Мангалите и да завиждат и да протестират на никой не му пука за тях, Ботев вече е вложил около 14 млн лева, с още 20-25 млн Пловдив ще се сдобие с ново и прекрасно футболно бижу в широкия център на града. Това са реалностите, и това се знае и от кмета и от премиера. Така че държавата и общината ще помогнат малко, както ще помогнат и на мангалите да си имат база в Тракия. Макар че няма да е толкова голяма и луксозна колкото нашата, но всяка жаба трябва си знае….

  • 7
   6

   База в Тракия? На монголите? На ромите? Може….само че не 200 декара и никакви жилища, защото ще е на концесия, както е нашата. Най-добре да си отиват в Говедарци, на един хуй място от Кюстендил е.

  • 2
   3

   Само дето изпускаш една подробност – ако този стадион изобщо стане, то БотевЪ няма да има НИЩО ОБЩО с него.

  • 3
   3

   Пеевски не искаше ли точно разваляне на концесията???
   Лесно ви подклъзна

  • 4
   3

   Хаха. Постоянно увеличавате цифрата на „вложенита“, а намаляте „необходимата“ сума…
   Скоро ще я изкарате, по-малка от вложената… ебати ЛЪЖЦИТЕ!!!
   А всъщност истината е, че бетона и арматурата са НЕГОДНИ

   Вие сте едни НЕГОДНИЦИ, които трябва да бъдете подведени под отговорност за унищожение на общинска собственост!!!

 25. 4
  7

  Пеевски каквото е решил – това ще стане. Дори и ББ да не е съгласен.

 26. 17
  9

  Мангалите като чуят за стадиона и изпадат в несвяст. Ние само с базата сме като клуб и организация по-напред по всички показатели, както винаги, децата ни вече са в първия отбор а те се чудят кви изпаднали босненски мангали да докарат.

  Сещате се, като направим стадиона, че вече ще сме на съвсем друго ниво и като клуб и като отбор и като публика.Целия Пловдив и региона ще посещават отново нашите мачове, ще има срещи в ЛЕ, а мангалите ги очакват тоталната забрава и хирургиите 🙂

  Щом Бойко е казал стадион ще има, а ако си мислят мишоците като Палийски, да правят врътки, ще им се стъжни и без това жалкия мизерен животец на мишки.

  • 10
   12

   Ганьо си мисли, че като седне на нов, хубав стадион, автоматично ще престане да мирише на пот и чесън, калните галоши автоматично ще изчезнат, и ще се превърне в европеец, а отборът, по някакъв магически начин ще започне да мачка наред и в България и е Европа.
   Един стадион няма да ви направи европейско величие – точно обратното – трябва да се превърнете в такова, за да имате стадион.

   • 11
    5

    А циганина си мисли, че като седне на трибуна, а не на скелето ще се превърне в турчин и автоматично ще спре да мирише на потен мангал и т.н. и т.н.! Но кой ще направи тази трибуна? А кога зенитчика ще прави база? Но нали имате там на високото сред бориките!

   • 6
    4

    Ще имат възможност да гледат поне дербито от нормална трибуна, а не от зидарско скеле. Нали КУРшарски каза, че няма да домакинстват на Градския стадион. Да мрът на ЛайНута завистливите мангали!

 27. 3
  1

  Питам отново. Къде ще бъде построен Градския стадион на град Пловдив?

   • 1
    3

    Бул.Източен 10! Какъв Изток те гони? Там където се е родил футбола в България.

 28. 4
  6

  Смятам да се възползвам от рекламата на Рефан. Ще взема да купя един комплект за мъжа до себе си. Обичам ДелянЪТ Коматевски.

 29. 19
  9

  Мангали, попитах ви нещо, няма ли да отговорите?
  1.Имате ли подписана концесия за ст.ЛайНута?
  2. Общински ли е или ваша собственост?
  3. Плащате ли наем?
  4. Когато Арда играе там, кой прибира наема(ако има такъв)?

   • 14
    3

    Баща ти. Само че не съм те припознал. Само семката е моя.

    • 3
     8

     Жалко!Жена ти потвърди че си бездетен!!!Господ те е наказал!

     • 6
      2

      Може малко и брата да е помогнал. И двамата я дупихме майка ти.

  • 14
   6

   За разлика от вас, мангали мръсни, ние имаме вложени 11 млн. лева на бул. Източен 10 и Общината ще стане собственик на този стадион. Вие нямате и 11 лева вложени на свлачището! Къде мислите, че ще избере Общината да построи Градски стадион? Къде?

    • 6
     4

     Е и? Ами продължавайте да завиждате и да протестирате докато спукате жлъчка или язва!

     • 3
      7

      Ти ПУМО правиш ли разлика между инвестирани и похарчени пари?

     • 8
      4

      Да, вложени и инвестирани. Ти намираш ли разлика, оооо цигански бароне?

   • 6
    6

    И на кой са тези 11 милиона ? Ваши или на КТБ ? И тях ли да прибавим към 52 милиона дълг ? Глупак , не виждаш ли как ви пускат по пързалката и пак ще останете с пръст в устата .

    • 5
     2

     Не е работа на всеки циганин да знае. КТБ ги е вложило като генерален спонсор на отбора, а Б.Борисов изпълни поръчката на Пеевски и ДПС, да доведе банката до фалит, чрез Прокуратурата (Рекетурата), за да могат да я разграбят. Сега Тиквата ще трябва да плаща за пладнешкия грабеж, и то по бързо, преди Сивия Кардинал да е намерил някоя схема да прилапа имота. По най-бързия начин концесията се разваля, Общината става собственик и строи Градски стадион.

   • имами вложени 11 лева – за вар и киреч – да замажим събликалните и коридора.
    за латекс – Крушата пара не дава

   • 1
    1

    Имате и над 50 млн. дългове бе, помак жълт кривоглав!

    • Към кого? Ама ако може с точните имена, защото приказки от рода”парите на народа” , “народни пари”….не ми се слушат. Към кого?

    • мечтай си мангал, имаме 300K дълг, който си се обслужва. Само в твоята глава Ботев има 50 милиона дълг.

   • Ами защо ги подарявате на държавата тези „инвестиции“??!!

 30. 15
  15

  ЖЪЛТИ КУРВИ ИМАМ ПАРИ И СТАДИОН КАТО НА ТОТНЪМ ДА ВИ НАПРАВЯ,ПАРИ ИМАМ БОЛ,ИСКАМ САМО ДА БЪДЕТЕ МОИ КУРВИ ДО ГРОБ И ЩЕ ВИ ПОСТРОЯ КАКВОТО ПОЖЕЛАЕТЕ.

 31. 8
  14

  И жените си следят , ама все с рога ходят

  • 11
   3

   Друго е да следиш мъжа си и да ходиш с рога, нали?!

   • 4
    4

    НЕЗНАМ КОЙ – ЧУКАШ АМА БАЯ ВИ ГО НАЧУКАХА БУФЕРИТЕ ЗА ВТОРИ ПЬТ !!!!! И СЬМ СИГУРЕН ЧЕ НЯМА ДА Е ПОСЛЕДЕН….ЖЬЛТИ КУРВИ НА ЛОКО !!!!!

    • 4
     1

     То защото на вас чорбата не ви го набива, но нали сте с разширени халки и не ви прави впечатление!

 32. 9
  11

  Е такъв купон няма , само с жълти курви , що се излага те бе?

 33. 7
  13

  КолежА е подлог в случая и се пише с пълен член, неграмотници селски… Но когато единственият член, за който се сещаш е този на пръча от село и дали ще оноди козЪтЪ е нормално да пишеш неграмотно дори и транспаранти!!!

  • 4
   3

   Граматика пригодена за руския език не признаваме! Ясно? КолежЪ!!! КолежА!!!

  • 2
   1

   Остави пияния руснак да глаголства. СоциализъМЪТ му е размътил мозъкЪТ.

  • 5
   2

   Тъп циганин, това е ИМЕ, да не би да се пише АПОСТОЛЪТ, ТЪПАК НЕГРАМОТЕН, хахаха. ИМЕНАТА НЯМЪТ ПЪЛЕН ЧЛЕН, ама ти си явно не Асан, а АсанЪТ.

 34. 3
  8

  Лелеееееее , леееееееееее ,сега се по разгледах , какво сте направили бе пичове , коледно тържество , та мен като Локомотивец ме е срам ,наистина не знам за вас , грозно е , обаче ви отива

 35. 36
  8

  Кво ще решите вие бе дрисльовци?!
  Докато си поемете дъх и ще припаднете!
  Цял живот гледате в канчето на Ботев, когато имахте пари при ония сутеньор, наркоман и гавазин и плащахте за тенекии, едно колче не забихте в ДЮШ, докато Ботев за 2 година си оправи цялата база и сега децата и продукцията им е в първия отбор, а вие събирате безработни хървати! Локомотивци, Ботев назад да тичат, пак не можете да ги стигнете, нещо като аналог на Барселона и Еспаньол, но в по-малък мащаб!

 36. 7
  22

  Жълти курви запомнете! На „Източен“-10 стадион няма и не трябва да има!

  • 24
   4

   Ще има Градски Стадион Хр.Ботев. Красиво съоръжение отговарящо на всички изисквания на УЕФА с капацитет 20,000 зрители. Още нещо?

   • Няма как този стадион да се казва Христо Ботев….
    Но защо изобщо се занимаваме със селски илюзии

  • 10
   2

   Гьотверените от тайфата, не е ваш проблем какво ще има на „Източен“-10!

  • 6
   3

   И ЛУКСОЗНА ТРИБУНА -гости- ще има , и вие гледайки футболна среща ще си ГРИЗКАТЕ ноктите.

 37. 5
  4

  lapame na ziko durtiq patlak daje si viknahme kuchekchiiki da ni potancuvat obshto vzeto nalapahme i na petar stoqnov banana koito kaje che ste postroi kopneja nie sme za nego i davame dupe kolkoto e nujno aferim sultrasi … Ne se zanimavam Ne se zanimavam

 38. 12
  5

  ЩЕ ПРАВЯ СВИРКИ НА ВСИЧКИ НА ВСЕКИ ЩЕ СЕ ДУПЯ НА ВСЕКИГО КОЙТО ОБЕЩАВА КОЛЕЖ ЩЕ БЪДА ОБЩЕСТВЕНА ПРОСТИТУТКА С ЦЕЛ ДА СЪБИРАМ ПАРИ ЗА НОВИЯ КОЛЕЖ.АЗ ВЕЧЕ СЪМ РАЗРАБОТЕНА МАСТИЯ СЛЕД 15 МАЙ И ПОНЕ ДА СЪБЕРА ПАРИЧКИ ЗА ПО-НАТАТЪКА.НЕКА ЦИГАНИТЕ ДА СИ НОСЯТ ПО 50 ЛВ ЗА СВИРКА И АНАЛ ЗАЩОТО АЗ БЕЗ ПАРИ НА НИКОГО НЕ ДАВАМ.ЩЕ БЪДА НА ОБИЧАЙНОТО СИ МЯСТО-ИЗТОЧЕН 10 ЗАД ДВАТА НЕРАБОТЕЩИ КРАНА,А ВЕЧЕР ЩЕ СЕ ПРЕМЕСТЯ НА АЛЕЯТА НА ЛЮБОВТА-ХРИСТО БОТЕВ ДО ГАРАТА.ЩЕ РАБОТЯ ДЕНОНОЩНО НЕСПИРНО ЗАЩОТО КАНАРИ ВРЕМЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГУБЕНЕ НЯМАМЕ.ПО ВРЕМЕ НА КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ МОГА ДА СИ ЗАВИШЯ ТАРИФАТА АКО ИМА ОГРОМЕН ПОТОК ОТ ЖЕЛАЕЩИ ДА ПОЛЗВАТ УСЛУГИТЕ МИ.ХОДЯ СЪЩО И ПО ХОТЕЛИ И ДОМОВЕ С ДОПЪЛНИТЕЛНО ДОПЛАЩАНЕ.ЦЕЛТА Е ЕДНА КОЛЕЖ-2020!

 39. 7
  2

  Ако толкова много тролове по форумите с толкова много свободно време и мотивация запретнат ръкави, за нула време ще се построят и тренировъчните терени на Локото и трибуните на Колежа.
  Ама представяш ли си ти да се потиш, а някой друг да си седи в интернет? Абсурд. Ти луд ли си? Пък и ще опустее интернета, жив човек няма да можеш да срещнеш по форумите. Не думай…

 40. 7
  9

  Виждам, че слугите ми нещо са недоволни. Млък, жалки селяни, че ще ядете дървото

 41. 13
  13

  Сега чак гледах партито на т н фенове на Ботев , грозна картина пичове , много грозна , после защо ви викаме селяни , просто сравнете двете мероприятия коледни , шокиран съм от вас но пък ви и отива селяни

  • 10
   4

   И ти,и оня отгоре, са разсъждения на гейбандата даваща наклон.

   • 3
    8

    Бъркаш , аз съм пич на 49 ,видал какво ли не и от живота и от футбола

 42. Обединение на съвестни граждани, които не искат да ги крадат!
  11
  13

  А сега нека си кажем истината!
  Това което искат петимата с криви глави от селата, подписали се като някакво си обединение на фенове е много просто – ДЪРЖАВАТА ДА ИМ ПОСТРОИ СТАДИОН С НАРОДНИ ПАРИ!!!
  Освен това искат стадиона да е общински за да може Общината да го поддържа, а те да го ползват без пари!! ПАК НА АВАНТА!!
  Също както и базата – пак с крадени пари. С една дума ИСКАТ КОМУНИЗЪМ!
  Искат да живеят на гърба на пловдивчани както винаги са го правили!
  За целта, идеолозите на кражбата използват следните ЛЪЖИ:
  1. Пловдив нямал стадион. ЛЪЖА!! Пловдив има ОБЩИНСКИ стадион ПЛОВДИВ!!! ма и стадиони Лаута, Спартак и Марица. Повече НЕ СА НУЖНИ!!!
  2. Стадиона щял да бъде на Общината, тоест на всички. ЛЪЖА! Да – На хартия ще е на общината, за поддръжка пак ще е на Общината, но дори и в тази декларация ЯСНО са казали, че ЩЕ Е НА ТЯХ!!! Тоест никой друг няма да има право да го ползва без да им плаща!!

  И сега нека ви дам пример какво искат – същото сякаш аз да поискам държавата да ми построи дворец, който щя ще поддържа, а АЗ ЩЕ ПОЛЗВАМ….

  Аз пък искам да попитам кмета ПУМА и вас, гражданите на Пловдив които ще плащате за цялата тази ДАЛАВЕРА – как се нарича когато държавата строи нещо, предварително предназначено за ЧАСТНА ФИРМА?!?!

  • 8
   3

   Гейбандитски разсъждения.,това навсякъде му се привиждат джелеза.

  • 7
   3

   Само за протокола, не че нещо….ама Локото има ли концесия за стадиона? Плаща ли наем? Стадиона Общински ли е?
   За правописните грешки няма да питам.

   • 10
    1

    Еби им майката циганска лъжлива, не се занимавай с тях. Долни ЧернобЕлски отпадъци!

   • Локо плаща наем. А ти престани д клеветите.
    Ако имаш доказателство за противноъо – ги дай. Ако не – си обикновен жълт клеветник

    А и стадиона на Локо е ПОДАТЕН на общината от БДЖ.

  • 5
   1

   ….от Кюстендил

 43. 3
  4

  Мангали, единствения ви шанс е Слави Учиндолски. Изтъргувайте гласовете си така както ги изтъргувахте на ГЕРБ. 138 глас са точно толкоз, колкото той има и сега. Ето как СлаФчо ще увеличи гласоподавателите си на 100%.

  • 5
   2

   Другарю Любомир Минчев – скоро и ти ще си от партията на Слави!
   Ще завъртиш палачинката и от отявлен гербаджия ще станеш отявлен привърженик на Слави, който ще спечели властта.
   Също както се пребоядиса от комунист на съдесар, а после и ор съдесар на гербаджия.
   Също както ще го правиш всеки пък, когато се смени властта!!
   Защото другарю Минчев, ти си СЛЪНЧОГЛЕД!!!

   • 1
    1

    Ооооо, ти вече си се надупил на Учиндолския. Не съм изненадан, интелектуалното ти ниво е точно като за негов избирател.

    • Любчо, „учиндолския“ е висока топка за теб.
     Там слънчогледи като теб не виреят.
     Чувстваш ли, че пак се оказваш на страната на булката?!

   • Този Любомир Минчев е кретен. Мозъка му отдавна се е превърнал на пехтия от дупене.
    Работи в едно сайтче горкия..

 44. 8
  9

  Каквото е решил собственика им Делян Пеевски, това ще стане! Не обаче с държавни пари!

    • 3
     1

     ти и данъци? явно си от Ботев, още не се родил мангал от локо, дето плаща данъци

  • 15
   5

   Стадиона ще стане точно с Държавни пари, както и операта и театъра и всяка една инфраструктура. Може да кудкудякате до припадък, може дори да започнете с ритуалните самозапалвания. Весели празници на Християните, а на ЧернобЕлските мангали, весел Банго Васил.

   • 5
    5

    Гомнежа ще стане единствено, ако се направи и Лаута. Колкото и да кълнете жълти селяни, това ще стане. Свиквайте, защото вече е решено!

    • 2
     2

     лаута почва до дни, ще е първия закрит стадион на балканиоте, базата също, макс на пролет режем лентата…

     • 1
      1

      луната почва до дни, ще е първия закрит стадион на балконите, бозата също, макс на пролет лъжем лентата…

 45. 12
  11

  Тези цигани са за закриване! Те стсдион искали и продължавали протестите? Бойко да внимава, че ако им помогне на идните избори е заминал! Това е престъпление към държавата!

   • Това не е реплика на онзи, който е бил първия клиент на гилотината?

  • 4
   2

   Бойко може да брой и много добре си е направил сметката на кой да построи стадион. Какво разправя група злобни цигани, никой не го вълнува.

   • Явно не може да брой щом дойде да си прави митинга пред 5 криви глави… ама те са си толкова в Пловдив

  • Пак ли, те ги закриха вече циганите 2010, ама щом трябва пак да ги закрият.

 46. 9
  7

  Абе верно ли йотков откраднал магазина на коматево от Ботев и си прибира печалбите в собствения джоб?

 47. 5
  3

  Едно не им е ясно на кантонерските петли, че и без петел ще съмне!

 48. 9
  9

  Жълтите просяци (цигани) да си взимат тъпия кмет и да се омитат от Пловдив!
  Никой не е длъжен да им строи стадиона! Първо да си платят милионите дългове !

  • 3
   4

   НА КАМЕЛА СЬМ….БЕЗ ПАМЕРСИ……ЗАЩОТО АПТЕКАТА НЕ РАБОТИ !!! РВ7707 ….ЧЕРЕН ХЮНДАЙ…ЧАКАМ….. САМО ЛОКО… КАЗВАМ СЕ НАНЮ

 49. 11
  10

  Андрей, покажи кючеците от коледното парти на Ботев. Нека видим жълтите „българи“ начело със Зико и Пешо президента как се кефят на гюбеците.

 50. 7
  5

  Ето ги оперните герои от Цигански барон. Наскачаха.

   • 2
    2

    Делян Коматевски и Горд носител на подарената купа са един и същи гъз.

    • 2
     2

     хаха – всъщност са двама човека със съвсем различни убеждения …
     ама за жълтата курва няма значение кой я дупи…

    • 2
     2

     Не си разбрала, жълта жено, зашото винаги те работят отзад…

    • Като цяло, тука има 1-2, най-много 3ма мангала дето пишат по цял ден.

     • Аз ги докарвам до 4. Другите 134 са неграмотни.

 51. 5
  17

  Жълтите си мислят, че могат да крадат безнаказано! Няма да стане. Нека си канят смешния кмет – полуидиот на софри колкото си искат. Интересно дали са платили или и това ще остане за сметка на гражданите на Пловдив!?

  • 9
   5

   Жълтите ще ти мушкат жълти бананани и жълти лимони отзад докато ти излязат от устата -Циганин!

Comments are closed.