За втори пореден ден феновете на Локо Пд протестират пред Общината!

121
2180

За втори пореден ден феновете на Локо Пловдив се събраха пред Община Пловдив за да поискат равенство между клубовете. След като скандираха пред сградата на Общината, те се отправиха на шествие към стадион Локомотив, където черно-белите ще затворят годината в супердерби с Левски София.

„Черно-белите“ фенове изразяват недоволството си от решението на държавата да подпомогне строителството на Колежа, като смятат, че се проявява двоен аршин. Черно-белите запалянковци настояват, че е редно да бъде оказана държавна помощ и за реконструкцията на стадион Лаута, а не само на спортната база. За тях най-справедливият вариант според тях е правителството да помогне за построяването на стадион Пловдив, който да бъде ползван от всички пловдивски клубове.

121 КОМЕНТАРА

 1. 1
  5

  Протеста за СПРАВЕДЛИВОСТ на локомотивците е в ПЪТИ по-голям от жалкия ФАРС на жълтите слуги на Делян Пеевски.
  И расте!! Скоро и ние от Левски ще се включим.
  1000 човека бяха днес.
  Тиквата да влуза в час, за да не го вкараме ние!!

 2. 7
  3

  Мръсни, мизерни, цигани! Не си гледат собствената кочина, а в паницата на другия. Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле! Нали така цигани прости, мизерни?

  • 1
   2

   Ами според теб защо има правораздавателни органи в тази държава?! Ами да си гледат и те „в собствената паница“ и да оставят крадците да крадат на воля хората…

   Абе къде ги намира Пеевски тези олигофрени?!

   • Правораздавателни органи? Има нещо незаконно ако общината инвестира в стадиона ли? Я обясни какво е точно. И какво намесваш Пеевски, същия има общо колкото с Ботев толкова и с локомотив.

 3. Очакваите господари на ефира със диамантен скункс.

 4. 3
  7

  Някой жълтур няма ли да изкаже мнение за разбитата им бултрс група
  Или нямате думи

 5. 11
  6

  Кривоглави мангали от селата на разходка по главната! Мърков училищният пазач предводител на апапите! Протеста на завистта и злобата отново събра рекордните 138 мангала!

 6. 6
  6

  Събрали се група цигани от селата да доидат да видят какво е това Пловдив! Няма по – жалки същества от вас мангалите!

 7. 5
  8

  Мисля, че вече и на най-кривоглавия жълт манго му се изясни ситуацията в града ни, за решаването на която има всичко на всичко 3 варианта: 1. Борисов дава по 20 милки на двата клуба. Жълтите мангали затварят чашата, а за да може и да се кефят на наакано жълтото по фасадата, всички вкупом падат в краката на Шишо, а той какво ще реши- и сам Аллах няма как да знае. Локомотив завършва с 14 милиона стадиона си, а с другите 6 изгражда база /в града- за разлика от жълтите асановци/. 2.Борисов дава 30-40 милиона за стадион Пловдив и всички клубове в града, барабар със селяните от Коматюу и Сопот си го ползват по живо-по здраво. И 3. На Борисов му писва и тегли една майна на цял Пловдив, Локото все пак криво-ляво има стадион- даже за първите кръгове в Европа, Спартак също за 2-3 години ще си има бижу, а Маричката така и така си има база за Трета лига. А жълтите манговци? Пият една студена вода и пак при Шишо в Дубай да се кланят и молят да им вдигне още една трибунка в индианския резерват, което означа: ЗАВИНАГИ НА СЕЛО!

  • 3
   2

   3 е най-добре. След 10 години ние си имаме база. Вие след 10 години нямате нищо, защото стадиона е опасен за ползване. И играете в Говедарци.
   Вариант 2 също не е зле. Ботев на домакинство пълнят стадоина. Локу на домакинство 5436 човека.
   Вариант 1 ние си имаме стадион. Вие си имате стадион (ремонтиран или не боли ме хуя) и база(и да не ви я направят пак ме боли хуя). Няма да протестирам че на вас ще строят база а на нас не.

 8. 9
  3

  Всъщност Вълчовците искат реконструкция, но затова трябва да се направи проект (около 1 млн. лева).
  Нека Крюшо да го направи и после правете протести и молби до правителството за финансиране му.
  Само че днес на мача с Левски говедата бяха доста повече от столипеновци, което е срамно за домакинстващ отбор и то с претенции. Всищност локомотивските цигани винаги са имали претенции – да не плащат ток, вода, местни данъци и т.н. То бива бива да сме толерантни към малцинствата, но всяко нещо си има граници.

  • 4
   4

   Глупак , като не знаеш не говори . Проектът е направен още преди 3 години.

   • някой виждал ли го е след като е направен или само е чувано за него

 9. 4
  4

  Имат напредък, вижда се че са с около петима души повече от предишният път

 10. 6
  3

  Саде Локу 19?6 смешници ,колко сте глупави не можете си напълните стадиона сега за какво ви е по голям да гледаме празни седалки????

 11. 9
  4

  Гледайте манговци и се запитайте, защо нормалните локомотивци не протестират с вас – 100 олигофрена.

 12. 4
  3

  Андрешко, защо снимаш преди да се съберат хората. Провокатор жалък!!

 13. 6
  8

  Бойко Боирисов, хареса ли ти пълния стадион?
  А знаеш ли какво си мислят всички хора за факта, че ги пренебрегваш за сметка една малка групичка от други хора? Дали са доволни? Дали ще го покажат на изборите?

  А хареса ли ти стадиона? Не ти ли прилича като на съоръжение пострадало от бомбандировки .. а сме в мирно време…?
  А знаеш ли, че на този стадион се играят мачове от ЛЕ? Знаеш ли, че идват отбори от Франция например. Интересно ли ти е какво си мислят тези отбори за България като гледат този стадион?
  А знаеш ли къде ходят до тоалетна всички тези хора на този стадион? И французите също! Не!! Ами питай де?
  А кой управлява България и е отговорен за това състояние на стадиона??!!

  Имам и още въпроси, но да не ви претоварвам – все пак и глупака, който си назначил за кмет чете и току виж дал на късо от много мислене… няма да иде на работа в понеделник, а народа му плаща да работи ЗА ВСИЧКИ НАС… Нали се сещаш – би било нова загуба на народни пари…

 14. 11
  6

  Бойко ви каза две неща.Розберете се с Ботев, те са повече.И второ.Щом съм обещал ,стадион Ботев ще бъде построен.Повече коментари са излишни.

  • 5
   2

   Щом само това си запомнил… евала!
   Все пак си пий хапчетата

 15. 11
  4

  Вижда се, че от 3000 човека, само 50-100 потника са против „Жалтити“, да имат стадион където да играят. Гледайте манговци и се запитайте, защо нормалните локомотивци не протестират с вас – 100 олигофрена.

 16. 10
  5

  Мангали,толкоав години не се ли научихте,че тая омраза само ви пречи и ви прави за смях.Интересно дали някъде другаде по света фенове са излизали на протест „да НЕ бъде построен стадиона на градския съперник“.Днес сте си напълнили стадиона,а на протеста на омрзата само 100 човека,вчера 50.Една малка и не особено адекватна част от вас за пореден път ви прави за смях на пред цяла България!

 17. 7
  12

  Бойко, виждаш ли препълнения стадион? Къде другаде си виждал това, а също и този прекрасен футбол, който Локомотив играе?
  А питаш ли се какво мислят за теб и кмета, който назначи?
  Питал ли си какво ще стане когато тези хора НАИСТИНА се ядосат като видят, че ти и твоя кмен не подкрепяте равнопоставеността, което означава, че ти не зачиташ мнението на всичкои тези хора на стадиона, включително и на левскарите?
  Ами запитай се!

  • 8
   7

   Стадиона е претъпкан с 3000 човека, седнали по локомотивски (инструкциите се дават на входа при влизане), а именно – през седалка да се създава впечатление за маса. Едно време не даваха да си купиш билет ако не кажеш там някакво име на някой си от агитката, смешници…

  • 5
   4

   Вижда се, че от 3000 човека 50-100 потника са против Жалтити да имат стадион където да играят. Гледай манго и се запитай, защо нормалните локомотивци не протестират с вас 100 олигофрена.

 18. 16
  5

  Единствения стадион който може да се изгради сега в Пловдив е Христо Ботев. Всичко останало са глупости и губене на време. Той е готов за довършване, има готов проект, за една година ще стане. Стадион Пловдив е немислимо сага да стане, много повече пари и трябва да се бутне пътно старото загнило нещо, за да стане. Стадион Локомотив е същото положение …
  Това е: в близките години в Пловдив може да има реално само един стадион Христо Ботев. Забележете че ще се прави от държавата и следователно ще е на цял Пловдив и за всеки отбор в него. Ботев вече се отказа от изграждане и не може да е само негово притежание. Това разбирате ли го вироглави глави …. Не виждате от злоба нищо, което се отваря пред вас!
  След години ще се направят и другите стадиони – това е истината.

  • 5
   13

   Пълна ЛЪЖА, която не смятам да си губя времето да коментирам.
   На голям тарикат се правиш, селски!
   Всъщност истината е, че на Източен 10 НЯМА МЯСТО за стадион. Хората изместиха Каменица заради липса на инфраструктура, а ти искаш там да има стадион. Представяте ли си къде ще паркират колите на 20 000 човека, решили да идат там на мач? Питали ли сте живущите в съседство?

   Най-лесно и евтино е да се изгради стадион Локомотив. Има и готов проект за това. Това е истината.
   А след години ще се построй и стадион на Ботев на ПОДХОДЯЩО за целта място.
   Не си мисли, че Бойко е тъп и не вижда истината или пък не са го информирали!

   • 10
    3

    Помолете се на Бат Веско аптекаря да ви бутне и остатъка от джамията и Бойко ще строй.Мангали прости

   • образованието сред малцинствата дава резултат!

    +++ браво, циганина е архитект и специалист по градска инфраструктура, сметнал е че няма място за стадион!

 19. 18
  4

  700 човека. Повече от вчера!! Не е лошо. Това е протест да няма Пловдив модерен стадион.
  Браво! Само така. Пловдив модерен стадион няма да има това е – само цигани в този град ….

  • 11
   3

   700 души само в главата на Станислав Мърков. Точно 138 души срещу 3 000 на Ботев

   • 2
    7

    Бонке, тебе ако питаме и Наполеон в бил на протест на БотевЪ…

  • 4
   8

   Глупости. Това е протест да има 2 модерни стадиона в Пловдив. Знаеш ли значението на думата РАВНОПОСТАВЕНОСТ, селски лъжецо?

   • 2
    6

    Манго, Пловдив се напълни с такива цървули като теб.Когато е построен Колежа вашите са били още на село.

    • Когато е посторен Колежа, въобще не е имал нищо ощо с ботеф

 20. 6
  1

  на нас циганите ни дай да протестирами – за пари на магистралата, пред стадиона срещу Крушата, пред обшината . Като гледам -файда йок , само ше ни отрежат от всякакви пари

 21. 5
  11

  Бойко, виждаш ли този пълен стадион?
  Хората се питат дали партия ГЕРБ защитава техните интереси.
  Питат се още дали партия ГЕРБ е партия на СПРАВЕДЛИВОСТТА

  • 11

   А ти защо не си на мача, манго? Само не ми излизай с приказките за мобилния интернет… IP-то показва…

   • Станислав Мърков - Стикса, който живее в компютъра
    10

    Той Станислав Мърков последно е ходил на мач, като ученик. Той не излиза от вкъщи и живее в копмютъра. Тук си пише, колкото лаф да става.

   • 1
    4

    Защото сигурно човека живее в нормална държава, селски.
    Само не ми казвай, че знаеш какво е IP, че ще умра от смях

  • 1
   3

   Традиционно ви защитава интересите ДПС, нали сте им основните гласоподаватели

 22. 6
  9

  700 човека. Повече от вчера!! Не е лошо.
  ГЕРБ трябва да разбере, че хората искат РАВНОПОСТАВЕНОСТ

  Бойко, виждаш ли този пълен стадион? Те също имат нужда от стадион. Иначе ще играят мачовете пред Общината за да глефа кметчето-страхливец

  • 11
   1

   ГЕРБ отдавна разбра, че не може да съберете 100 човека за дни. А Ботев от раз 3-4 000 на протест.
   И Бойко си го каза: Разберете се с Ботев ТЕ ИМАТ ПОВЕЧЕ ФЕНОВЕ

   • 2
    11

    Питам се, защо така позорно лъжец, жълта курво на Пеевски

 23. 12
  1

  Гледам говедата повече от циганите на джамията

 24. 13
  1

  Тези са голям цирк какъв резил трябва да ги е срам но цигани срам нямат е трябва да разберат най после че са втори одбор в Пловдив и не могат да се сравняват с грана Ботев Пловдив локото са първи единствено в столипиново кадето им е и мястото колко са жалки и смешни какъв резил са ужас

 25. 14
  1

  Втори пореден и последен! После почва байряма и запразняваме!

 26. 12
  2

  Голяма МЪКАААА,ще страдате докато сте живи михлюзи цигански! И тлъстите насрани гъзове да си продате пак ще сте утайките на Пловдив! Никой не ви брои за живи само Крюшо може би ,и то с много резрви

 27. 17

  Като гледам как 2 дни поред Локото не могат да съберат 150 човека ми се струва, че Спартак скоро отново ще е 2-рия най-популярен отбор в града.

  • 14

   Спартак си е “вторият отбор” на Пловдив. Мангалите никога не са били втори, няма и да бъдат!!!

   • Така е,защото Вие сте четвърти след Маричката.Даже най-добре да Ви направят стадион в Асеновград.Там със сигурност имате повече фенове,отколкото в Пловдив

 28. 13
  2

  Браво,лилави мамалиги!
  Вчера 50,днеска всичките 138 човека!
  Машала,ашкулсум!
  Айде да минава чистотата и дезинфекция на целия център,че се носи смрад на потни цигани!
  Кмете,както говорихме,всички за БОТЕВ,всички за ПЛОВДИВ!!!!!

  • 2
   2

   Зайо байо, защо пак избяга от буферите снощи?

 29. Циганите наврени в ъгъла на националния от жълто море
  12

  ЦИГАНИТЕ ЖАЛКА КАРТИНА

 30. 19

  след днешната супер излагация може вече официално да се закриете! срам сте за Пловдив!

 31. 15

  Нали сме селяци ,а вие Пловдивския любимец.Ето сега е момента да се разбере кой има повече фенове в града и на двата протеста публиката на Ботев е доста повече този път обаче нямате оправдания цигани смешни.

 32. Хора на гьотверените от гей тайфата изпя ли някоя възрожденска песен?

 33. 16

  Мангасарян пак чакт некой да направи нещо и да се пробват да изкарат неква аванта Жалки подобия човешки
  Цял живот се пробват на гърба на Ботев да живуркат ,МИШОЦИ

 34. 14

  Циганите не могат да съберат 100 човека на протеста на завистта

 35. 12
  1

  Крушо трябва да прати във Виена потниците на обучение. Първите цигулки не трябва да стоят в дясно, а в ляво и „кавал майсторите“ трябва да са в центъра. Операта не е проста работа. Това да не са кючеците на байряма

 36. Циганите наврени в ъгъла на националния от жълто море
  28
  1

  Локо винаги ще бъде в сянката на големия Ботев

  • На магистралата вие бяхте в ъгъла , че даже и вчера …

   • Магистралата винаги е била хабитата ви, черни проститутки!

 37. 16

  Хахаххахаа това ли беше протеста? Хаххахахахахахахахахахахааххаха

 38. 4
  20

  Какво е чувството да търсиш говедата и да те набарат буферите, а ти да бягаш и да си оставиш хората да бъдат пребити?

  • 23

   Фантазьорче, започни да пишеш за в-к Стръшел, не се хаби тук, интернет тигър.

   • 1
    14

    Отговори на въпроса, мишле!
    Защо за пореден път бягате бе, курви страхливи?

 39. 15
  2

  И за втори пореден ден 20 мангала хьахьахьахьа !!!

 40. 22
  5

  по главната ни викаха ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, ЦИГАНИ , пфууу

  • Ти беше ли там ? Защото аз не те чух да викаш ? Страх ли те беше?

 41. 22
  3

  Хахахаха един файтон хора мангали. Голям смях с тия мангали.

 42. 23
  3

  55 некъпани и още 55 получовеци излезли на протест бахти малоумниците.Стойте си на насраните задници бе капути смотани.
  Или страх лозе брани.Ботев ще има стадион а вие като неградски си заминавате със спомените,че е имало някога Локомотив.
  И още 100 протеста да направите кой ще ви обърне внимание бе малоумни копелета.

 43. 19
  5

  голяма излагация! вкараха си автогол с тези псевдо-протести от по 20 човека!

 44. 5
  15

  Хахаха ти беше ли на протеста,палячо.А знаеш ли,че бяхме в пъти повече от Вас.

  • 10
   6

   Не,аз събирам тениски по улиците.Все пак идва дерби,трябва да напълним оградата.

   • 8
    15

    Какви тениски хахах Вера Лаута Армия са пребили като кучета 40 жълти лайна. ю груп ли са , ю труп ли са хаххахаах
    И ревали лайната. Повече няма да сме от ботяф ххахахаахахах

    • Кви армии те гонят бе посерко вие не може да съберете отделение, той за армии ми говори фантазьорчета

   • Хахахха,какви тениски,кви пет лева, въшльо.Да тейба и форумния хулиган.Знаеш ли какво е станало сутринта с 40 ваши фена,които се опитали да направят засада,а

    • 10

     Засади,масади, простотии….и в на нашите и в на вашите криви прости глави това е повод за гордост. Комплексирани лайна.

Comments are closed.