След поредното посегателство: Пак оправиха лика на Христо Ботев на Коматевския възел!

71
1725

Българщината отново е с едни къдри пред мерзавците, които за пореден път поругаха лика на Христо Ботев на Коматевско шосе онзи ден. Будни граждани отказаха да преклонят глава, точно както революционера, и отново възстановиха графита.

Патриотичната рисунка се намира на булевард „Христо Ботев“ на бетонните стени на Коматевския възел. След всяка вандалщина графитът е обновяван и почистван, като в последните седмици това е за 3-и път.

71 КОМЕНТАРА

 1. Днеска след протеста на обединените фракции „мразим Ботев“, „Кур за жълтите“ и „евро рома“ за строежа на колежа, ще се ходи до графита! Всичко е организирано!

 2. 6
  7

  Вие правите тези интриги, тава вие в кръвта, нали сте ИЗГРЕВБОЙС ЦИГАНИ, ПРОСЯЦИТЕ на БГ, винаги Наведени на АГАТА, и КУРВИТЕ на Локомотив, жълта ПАПЛАЧ, жените на Лудогорец и Локомотив.

  • 4
   2

   Ще се изсера на майка ти в устата, след това с крак ще и влеза в путката, откъдето си изпълзял ти, мръсен, потен циганин!!!

   • 4
    2

    ЯЖ ми ХУЯ със МАЙКАТИ,ЖЪЛТ КРАСТАВ ЦИГАНИН.

  • Ей не се занасай с изгрев бойс масичката ти мръсна мангалия мръсен

 3. 4
  7

  Това е направено от Жълтите Мангали, по точно от работникът на АНДРЮША, за да има повече кинти за нова година, ама това са грешни пари, дано да си купи дибели свещи, лекарства, и ковчек, онзи неговият работник дето работи през нощта, дано да се осъзнае че печели горчиви пари, да не стане така че неговият камък, дето сянка прави, да не дойде на неговата празна тиква сянка да прави.

 4. 1
  8

  Песен от най-новия албум на Спиридон Торбов – „Любимецът на Пловдив“, който бе издаден само няколко дни преди 2020 година. Песента се казва „Магията на Пловдив“ и е една от 8-те в албума… https://www.youtube.com/watch?v=Bnn4sGsob9I

 5. 10
  3

  По коментарите им личи че чернобилските мастии са автори на тези “геройства”,ама какво да направиш, вари го печи го, мангала си е мангал.

  • 2
   4

   Същите тези полумаймуни, се снимат до паметника на Васил Левски показвайки среден пръст.

   • Днеска след протеста на обединените фракции „мразим Ботев“, „Кур за жълтите“ и „евро рома“ за строежа на колежа, ще се ходи до графита! Всичко е организирано!

 6. 5
  7

  Боядисайте го в жълто като паметника на гомнежа

 7. 4
  10

  Андрешко, това е само една грозна и вероятно незаконна рисунка.

  Не се напряхай толкова, бунако!

  Всъюност не бяхтре ли точно вие тези, който махнахте ЗАВИНАГИ паметника на Ботев от Копнежа?!

 8. 8
  3

  Там трябва да се дава наряд и рано или късно някой ще изгори даже и фас да хвърли.

 9. 2
  16

  Стига сте се гаврили и вземете го пребоядисайте в бяло тоя коматевски. Куцо кьораво и сакато взело да рисува някви комични криви лица несъразмерни и грозни и да го представя като патриотизъм. тоя дето го е нарисувал толкова крив е по голям престъпник и от тия дето го цапат

  • 15
   3

   Да ти еба майката, мангал гнусен, недъгав и миризлив!

   • 2
    14

    Нима мястото на Христо Ботев е на някакъв си графит в подлеза?!

 10. 14
  4

  Мангалите са мюсюлмани и всеки път оскверняват тази светиня! Всичко ще им се върне с лихвите! Долни отрепки и неграмотни, безработни, миризливи утайки на обществото! Добрата новина е, че след като построят Колежа, те ще изчезнат напълно!

 11. Толкова сте елементарни повечето, че ако ви забранят да използвате думата „курви“, няма да можете да кажете каквото и да е.

  • 1
   7

   Слуга повече ли ти харесва? За мен и двете са истина за вас

   • 7
    2

    Да ти еба майката, мангал гнусен, недъгав и миризлив

 12. 3
  12

  ЖЪЛТИ КУРВИ ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА ХРИСТО БОТЕВ,КУРВИ НА ПЕЕВСКИ НА ДОГАН НА БАНГО ВАСИЛ НА ДПС И ГЕРБ МАСТИЙ ПРОДАЖНИ

 13. 8
  4

  Андрей, ти си курва на Пеевски! Какво общо имаш ти с Христо Ботев? Та тай ги е трепал предателите и родоотстъпниците като теб и другите слуги на Пеевски

 14. 5
  13

  Кой идиот е нарисувал Ботев с бузи като Шиши?!
  Какъв е този просташки народ?!

 15. 6
  13

  Абе жалки жълТУРЦИ особенно тези, които набеждават феновете на Локомотив…разбирате ли колко жалки ставате по този начин??? После говорите за омраза??? С какви очи??? Само да ви кажа, че преди всичко сме БЪЛГАРИ и когато хванете локомотивец да прави нещо такова тогава можете да казвате, че сме ние!!!ДОРИ ПО ИНТЕЛЕГЕНТНИТЕ ВИ ФЕНОВЕ ВИ СЕ СМЕЯТ НА ТЪПИТЕ КОМЕНТАРИ!!! Преди да пишете нещо се замислете за омразата, която подкопавате !!! Ти днес няма да бъдеш пребит защото си мишка анонимна, но заради такива като вас страдат други фенове!!! За това си мерете приказките относно ЦАПАНЕТО ЛИКА НА БОТЕВ!!!

  • какво не е наред с пловдивските цигани, защо мрязят Ботев?

   Вие не сте жалки като драската върху лика на Ботев, а ние като го поправяме. Ама прав си, докато не ви хванем на практика сте невинни, после ще видим!

 16. 6
  7

  Жалко за СВЕТЕЦА ХРИСТО БОТЙОВ!
  На този пасквил е изобразен като малоумник… за съжаление!
  Г-да Драскачи,
  не си правете експерименти с нулевите художнечески умения на „гърба“ на българската светиня Ботйов!!!
  Това е позор!
  И сигурно има някакви реални мотиви човекът, посегнал на така изобразения/обезобразения велик българин!!!!!!!!!

  • 4
   7

   Много рядко репликирам Локомотивец, когато каже че ботевистите са позор, всъщност не се е случвало до сега. Позор са определено ,но по стотици други причини!

   В случая са се опитали да направят нещо хубаво, нещо българско, резултатът е, че очите на Христо Ботев са неадекватни- едното огромно, другото като грахово зърно. Но поне за това не можем да ги обявим в позор, а в пълна некадърност!!! Все пак те цял стадион събориха САМИ, та няма да изобразят Христо Ботев като луд ли от некадърност???

   В ПОЗОР са обвинени ботевистите ,защото се нарекоха и наричат КУРВИ НА ЛОКО, КУРВИ НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ СИ ВРАГ!!! ЗАЩОТО ПИСАХА ЧЕ ПРЕДПОЧИТАТ ДА УМИРАТ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ, отколкото да подкрепят Локомотив за раждаемостта в България!!! Поругаха себе си, поругаха и децата на България, ЕТО ТОВА Е ПОЗОР…

  • Пише се БОТЬОВ, циганин прост! Никой не очаква да пишете смислено, ама поне да е грамотно.

 17. 1
  7

  Странно е, защо винаги се осквернява портрета на Христо Ботев на Коматевско??? Има толкова други национални светини в града, които могат да станат жертва на тези подчовеци?!

  Има ли подаден сигнал в полицията??? Това е поругаване на българщината!

  Паметникът на Левски е много по-лесен за оскверняване! Няма коли, вечер се изпразва, а общинска охрана спи! Същото е и за паметника на Христо Ботев в Симеонова градина, за Васил Петлешков в същата градина, последният е на място елементарно за напръскване със спрей в лицето!!!

  Как така винаги се поругава Христо Ботев на Коматевско, при положение, че винаги може да мине кола и в два през ноща и да види, а от там бягството не е толкова лесно, както на центъра!!!!

  Защо все портрета на Коматевско???!!! Там има и най-малък отзвук по медиите? Това е много странно!!! И е работа на полицията да разбере ЗАЩО!!!

  Ако са турци и ни мразят, защо щадят паметниците, няма логика! Ако са провокатори сеещи напрежение, защо ще пазят паметниците, които ще предизвикат огромно напрежение?!!!

  Чисто по логика, става дума за личен мотив?! Графитът е изграден от Лудата банда, някой от членовете трябва да е направил нещо, което да предизвиква тази неправда с Христо Ботев?! Изключено е да е в отговор на футболни въпроси! Остава мотивът жена, за жени са се водили войни!

  Нека Лудата банда се събере и разбере сега коя жена са отнели от нейния мъж??? Трябва да има нещо, което са направили! Разбира се, това са разсъждения без да познаваме фактите около цялата ситуация…

  Просто няма никаква логика да се цапа точно този портрет няколко пъти??? Дано все някога разберем, кой и ЗАЩО???

  • 5
   3

   Един вагон глупости за да оправдаеш няколко тъпи буфера. И кой ще ти се върже?

  • 5
   1

   Много често се питам глупак ли си или се правиш на глупак. Просто ако е първото, ти си патологичен случай на тъпак.

  • 5
   1

   Разучи ли песните които ще пеете утре? Как стои въпроса с танците, стъпките научихте ли ги?

 18. 5
  1

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС.“…/./……,./

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

  • 2
   3

   Ракетите, г-н селяндур, не са като крадения бензин на вашия собственик – проксито на Шиши.
   Ако не искаш да ти падат на главата, ще купуваш качествени.

   Как се съчвстваш като курва на Пеевски?

 19. 4
  3

  Това в никакъв случай не са фенове на Локото или на който и да е друг БГ клуб! Това са го направили само провокатори или турци!

  Да се сложи една камера и край на безчинствата! Така и лесно ще се види, кой е, ако се случи пак! Просто е, но очевидно някой има интерес да се създава конфронтация?

  • Има камера, виждат се ясно 3-ма роми с фланелки на Ювентус и Нюкасъл единия е без коса.

 20. 8
  6

  Андрей посмееш ли да дойдеш на Лаута или на черно-бялата коледа ще бъдеш пребит !!!

   • 1
    7

    Не аз съм от тези, които мразят интриганти като Андрей и всяват омраза сред феновете и за това ще бъде наказан!!! А ти си една долна курва вярваща на всякакви глупости даже не мога дя те нарека българин, а жълТУРСКА курва да ти еба майката селска !

 21. 11
  8

  Тоя или тия трябва да ги хванем и да ги накажем строго, но справедливо. Няма да ги бием, но едно ебане, снимане и публикуване няма да е зле. На тези им е чужда българщината, защото са цигани мюсюлмани, които мразят всичко българско. Затова анадолска ебан!мамицата им локомотивоцига нска

  • 6
   13

   Да пукнеш в страшни мъки дано !!! Феновете на Локомотив са много по-големи патриоти от теб и никога няма да направим такова нещо !!! Майка ти гнусна жълТУРСКА !!! СМЪРТ ЗА ТЕБЕ !!!

 22. 16
  2

  Това се прави с цел да се сее раздор мецду феновете, и послушните медии доста им помагат! Стига сте търсили под вола теле ,ами да се вземе решение за опзазването на графита от нови набези.

 23. Защо Ботев на рисунката има бузи като на Шиши!!??
  4
  6

  Андрей, сега вече съм сигурен, че ти си ФЕКАЛ и трола, който се представя за „успял мияч на чинии от Лондон“. Личи си по всичко – малоумния препет и благоговения пред отборчето на Шиши и омразата, която насаждаш.
  Какво общо има тази рисунка на Ботев с отбора на Пеевски, бе кретен превъзбуден?!

  Скоро ще си го получиш!!

 24. 10
  3

  Тия дето цапат ако не са от лудата банда да не ми е името Стоян канара ва да сейба.

 25. 8
  5

  ИСКАМ ВИНАГИ ДА МИ Е В ДИВИЯ ЧЕРНО-БЕЛИЯТ КУР И ПЕТАТА НА ОЖБОЛТ

 26. 6
  7

  Вече имам чувството , че сами си го цапате и поправяте за да се биете после в гърдите, какви сте патриоти. Поправете го по-добре, че в устата прилича на Силвестър Сталоун. Инсулт ли е получил? Андрей, с едни къдри или гърди сме напред?

  • 4
   7

   Патриоти, патриоти …. ама слуги на Пеевски!

  • 10
   1

   Не ви ли е срам, да се подигравате с лика на един патриот? Бузите му били на еди койси, инсулт. Да ви еба майката циганска!

 27. 6
  7

  Това е някой олигофрен като оня плешивия гарван Станислав Мърков.

 28. И как да няма нищо общо, след като всеки един път, когато лика на Христо Ботев е осквернен, го оправят фенове на Ботев и по- точно фракцията „Лудата Банда“?

  • Тоя път бях аз, признавам си! Голям праз, къв е тоя ботев, да не е бонев я?!

 29. 11
  1

  Рано или късно ще те разберем кой си и ще станеш жена-инвалид!

 30. 15
  12

  Каква интерсна спортна новина!!!????
  Андрей, не те ли е срам да правиш ненужни раздори между феновете на Локо и Ботев. За какво се занимаваш с тези неща. Направи си друга секция и там пускай политика, музика и т.н.т. Това все пак е спортен сайт, не е исторически.

  • 3
   5

   Турчин, какъв раздор ве? Ясно е, че не е фен и въобще човек не е. Нож ли ти е сложил някой да четеш. Пускай малката булка, калцун

 31. 24
  3

  Тотална малоумщина. Това няма нищо общо с футболни агитки. Глупаците, които го правят са за сериозни глоби !!!!!!!!

Comments are closed.