Феновете на Локо Пд излизат на протест за „Равенство между клубове“!

537
4544

До привържениците на Локомотив Пловдив

На вниманието на Община Пловдив

Уважаеми Локомотивци, през изминалия уикенд изразихме с декларация позицията си относно поредната измама и кражба, при която ощетени отново са гражданите на Пловдив, и в частност, феновете на Локомотив.

В понеделник внесохме декларацията в общината и се срещнахме с кмета г-н Здравко Димитров, където още веднъж заявихме, че няма да допуснем двойни стандарти и липса на равнопоставеност между футболните клубове. Същата декларация бе изпратена и до Министерски съвет.

Към днешна дата фактите са следните:

Кметът пренебрегна изцяло думите ни и си позволи самостоятелно да определя какъв е основният проблем на Локомотив Пловдив. По неясен начин стигна до извода, че някои се нуждаят от нов стадион, а ние – само от база. Г-н Димитров прокарва взривоопасни внушения!

Искаме да припомним, че през 2004 г. се срути една трибуна на стадион Локомотив.

През следващите години се напука трибуната за гости. По късно беше разрушена трибуна „Бесика“ в очакване на по-добри времена. Стадионът ни е в окаяно положение и на него няма нито една тоалетна.

И след всичко това г-н Димитров има безочието да твърди, че стадионът не е основен проблем на Локомотив Пловдив!

Очевадно е, че г-н Димитров не мери с еднакъв аршин и с действията си се стреми да облагодетелства други от позицията на властимащ. Твърде бързо след изборите тези несправедливости започнаха да излизат наяве. Видно е, че се действа по предварително начертан план, под външен диктат и се защитават интересите само на една част от гражданите на Пловдив. Подготвяната схема ще ощети не само футболните фенове, но и хилядите обикновени граждани, данъкоплатци и гласоподаватели.

От няколко дни в медиите се забелязва и друг много важен факт – внезапното оглушаване на всички властимащи за проблемите на Локомотив. Точно обратното, стартира се колкото е възможно по-бързо процедурата по прекратяване на концесията на стадиона край бирената фабрика, за да може през зимната пауза набързо да бъдат гласувани взетите изцяло в интерес на единия клуб решения и да се започне изграждането на стадиона.

ТОВА Е НЕДОПУСТИМО!

След подобно скандално отношение от страна на Община Пловдив не ни остава нищо друго, освен да започнем протести за равнопоставеност. Ние не сме против да се строи стадион „Ботев“ – хоби-проектът на Цв. Василев, но настояваме същата по размер инвестиция да бъде направена и за Локомотив, а не както се очертава на едните да бъдат дадени 30 милиона, а на другите само 3. Ако това не може да стане, тогава нека всички предвидени средства да бъдат вложени в стадион Пловдив, който е на всички пловдивчани и е от огромно обществено значение за града ни.

С оглед на горното призоваваме всички фенове на Локомотив Пловдив на протест в събота, 14.12.2019 г., в 14.00 часа, веднага след Черно-бялата Коледа пред Община Пловдив и в неделя, 15.12.2019 г., в 11.30 часа отново пред Общината, откъдето ще направим шествие до Лаута и още веднъж ще изразим позицията ни за РАВЕНСТВО МЕЖДУ КЛУБОВЕТЕ.

Обединени фенове на Локомотив

Фенклуб Локомотив Пловдив

537 КОМЕНТАРА

 1. Кметът на работа ли е в събота? Пред кой точно ще има протест? Ако в сградата на общината няма никой, кой ще чуе протеста?

 2. Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС.“…/./……,./,..

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

 3. 1
  2

  Уроди жълти, вие не разбрахте ли че винаги в града ще сте мачкани защото това няма нищо общо да закарате с безплатни рейсове и безплатни билети за мача селата до София !!! Погледнете нашето празнинство след финала на финалите колко сме пред общината и погледнете вашето след подарената ви купа от делиорманци колко сте !!! НЕЩАСТНИЦИ СЕЛСКИ !!! А за когато станахме шампиони има ли смисъл да пиша !?!?!?

 4. 2
  6

  С цялото ми уважение към локомотивци, но за равенство не може да се говори, защото папагалите публиката им е 3-4 пъти повече поне. Реално в България има само 3 големи публики, а вие макар и малко сте си доста шумни за което браво. На Лаута като играете с нас сте гости много често и максимума дето събирате в Пловдив си е едно 5к, докато папагалите 20к си пълнеха гомнежа, а стадион Пловдив преди години също. На Герена преди години се изсипаха цифра каквато вие на Лаута не събирате.

  • 7
   2

   Ти не си левскар! Прозираш! Ти си жълта, долна проститутка, надупваща се на всеки от когото има аванта!

 5. Комунизма умря отдавна!!!
  Крайния резултат ще бъде следният:

  – Нова база за Локомотив;
  – Цялостен ремонт и построяване на срутената трибуна на стадиона в лаута;
  – Завършен стадион Христо Ботев.

  Стадион Пловдив ще го строят, когато Държавата реши!
  Няма собственик, който да ремонтира само едната стая на апартамента си и да живее цялото семейство в нея, а другите стаи да стоят празни, неизмазани и на замазка, защото Буферите така искат!!!

  • Комунизма умря отдавна!!!
   Дали пра пра внуците ще видят достроена т.3 ….???

  • Жълтурите се облагодетелствахте най-много от комунизма, та анонимна курво, недей да плюеш по този който те е хранил на аванта с народни пари!

 6. Тъпият мангал си е тъп мангал. Човека каза това е за Ботев. Обаче тъпия и нагъл мангал иска половината да вземе. Чак и условия поставя. Или стадион Пловдив или нищо. Кои сте вие господа мангали да казвате на общината кое и как да строи? Съберете се. Протестираите си. Жалки мангали. Патриотични песни щяли да пеят. Малиии смях. На цигански ли ще пеете? Оркестър ще има ли? Ще въртите ли гюбеци или само ще пеете?

  • Абе мухлив столипиновски циганин, качил си се на минарето на циганската джамия Изгрев бойс, мяучиш поредните олегофрении, и ми се правиш на българин! Киртак, слизай от ракетата, че може случайно да паднеш, рязана, долна мастия!

 7. Пикльовци в черно бяло и жълто черно! С приятелите ми ходехме заедно на мач както на Локото така и на Ботев, Спартак и Марица. Разделяхме се на Стадиона и след мача се събирахме отново. Сядахме в някое заведение, черпехме се и се шегувахме със загубилите.
  А познайте, ако видя жълто черни или черно бели пикльовци да бият приятел, коя кратуна ще наритаме аз и приятелите ми, естествено, че ще защитим приятеля си без да гледаме шалчетата на гамените!!!
  В момента в който станат готови стадионите на Ботев, Локомотив, Спартак ВСИЧКИ ГАМЕНИ ще бъдат изгонени от стадионите, както стана в Англия.

  САМО БОТЕВ И ПЛОВДИВСКИЯ ФУТБОЛ!!!

  • Историята помни,но за съжаление отразява минали събития….
   Истината е,че за съжаление вече сте САМО пикльовци в жълто черно!!!
   САМО ЛОКОМОТИВ И ПЛОВДИВСКИЯ ФУТБОЛ!!!

 8. Тъпанари жълти – ако нямало стадион Ботев, щяли да играят на Лаута. Ако направят стадион Пловдив, на Лаута ли ще играете, бе, малоумници?

  • Да ще играем на лаута, защото стадион Пловдив няма да се строи!

   • Последно – без стадион.Оставаме в Коматево.Не искаме стадион Пловдив и равноправие.

 9. Песен от най-новия албум на Спиридон Торбов – „Любимецът на Пловдив“, който бе издаден само няколко дни преди 2020 година. Песента се казва „Магията на Пловдив“ и е една от 8-те в албума… https://www.youtube.com/watch?v=Bnn4sGsob9I

 10. 1
  2

  Стадион Пловдив или Куматиу??????????
  Братя канари,пуследну ко избираме уааа??????

   • Ами заповядайте… Тъкмо ще ви преключим завинаги!

    • Пикльовци в черно бяло и жълто черно! С приятелите ми ходехме заедно на мач както на Локото така и на Ботев, Спартак и Марица. Разделяхме се на Стадиона и след мача се събирахме отново. Сядахме в някое заведение, черпехме се и се шегувахме със загубилите.
     А познайте, ако видя жълто черни или черно бели пикльовци да бият приятел, коя кратуна ще наритаме аз и приятелите ми, естествено, че ще защитим приятеля си без да гледаме шалчетата на гамените!!!
     В момента в който станат готови стадионите на Ботев, Локомотив, Спартак ВСИЧКИ ГАМЕНИ ще бъдат изгонени от стадионите, както стана в Англия.

     САМО БОТЕВ И ПЛОВДИВСКИЯ ФУТБОЛ!!!

   • Ша успейм ли уа? Пуследну на 15.05.2019 бая съ напънайми ….

 11. Ако няма стадион Христо Ботев, играем на стадиона в лаута!!!

  ВСИЧКИ СТАДИОНИ В ПЛОВДИВ, БЕЗ СТАДИОН „МАРИЦА“, СА ОБЩИНСКИ !!!!
  И БОТЕВ, И ЛОКО, И СПАРТАК, МОГАТ ДА ИГРАЯТ НА КОЙТО СТАДИОН ИМ РАЗРЕШИ ОБЩИНА ПЛОВДИВ.
  ЯСНО ЛИ Е!!!

  • ЯСНО Е – Юношите почват да тренират в Коматево,нали е ОБЩИНСКА!!!!! 🙂 🙂 🙂

   • Ако няма стадион Христо Ботев, играем на стадиона в лаута!!!

    Затова трябва да се направи база и за Локото. Как общината даде базата на „Вектра“ на Спартак и сега там тренират юношите?
    Затова трябва да се построи стадион Ботев и да се ремонтира стадиона в лаута. С Вашата завист и простотия ще направите така, че Ботев ще играе на Лаута, както Арда сега.

    • Вариант 1 – стадион Пловдив ОБЩ
     Вариант 2 – 15млн.за стадион Христо Ботев и 15млн. за стадион Локомотив
     ПОРАВНО !!!! И двата са Общински и Общината е ОБЩА !!!

     • Комунизма умря отдавна!!!
      Крайния резултат ще бъде следният:

      – Нова база за Локомотив;
      – Цялостен ремонт и построяване на срутената трибуна на стадиона в лаута;
      – Завършен стадион Христо Ботев.

      Стадион Пловдив ще го строят, когато Държавата реши!
      Няма собственик, който да ремонтира само едната стая на апартамента си и да живее цялото семейство в нея, а другите стаи да стоят празни, неизмазани и на замазка, защото Буферите така искат!!!

  • Погледнете с колко стадиона разполага Общината за реновиране и подпомагане…….

 12. Говорим за държавни пари и безвъзмездна помощ от държавата за целия град,значи или стадион ПЛОВДИВ,или НИЩО!!!!!!
  Стадион Христо Ботев си е с частни интереси,както и Стадион Локомотив- реновирането им е работа на СОБСТВЕНИЦИТЕ на клубовете.
  Помощ от държавата с ДЪРЖАВНИ пари може да има,НО само поравно!!!!!
  ЦЯЛОСТНО СТРОИТЕЛСТВО на стадион за ЧАСТЕН КЛУБ Е НЕДОПУСТИМО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ако няма стадион Христо Ботев, играем на стадиона в лаута!!!

   ВСИЧКИ СТАДИОНИ В ПЛОВДИВ, БЕЗ СТАДИОН „МАРИЦА“, СА ОБЩИНСКИ !!!!
   И БОТЕВ, И ЛОКО, И СПАРТАК, МОГАТ ДА ИГРАЯТ НА КОЙТО СТАДИОН ИМ РАЗРЕШИ ОБЩИНА ПЛОВДИВ.
   ЯСНО ЛИ Е!!!

   • Крива тикво,на нас ни е ясно,а на Вас ясно ли Ви е?Защото не си личи…имате най-модерната база в България,построена и мои пари,сега искате най-модерния стадион в България.Селски навлеци,не Ви ли омръзна да сте на вечна хранилка,а? Стадион няма да видите,защото стадионът на град Пловдив е ст.Пловдив.Има капацитет,има инфраструктура към него и най-важнотомче е на всички пловдивчани.

 13. Ако няма стадион Христо Ботев, играем на стадиона в лаута!!!

  В историята си Локомотив е играл домакинските мачове на стадион „Христо Ботев“. Целият пролетен полусезон през 1980 г. черно-белите приемат противниците си в комплекса край Бирената. Това се налага от основния ремонт на Градския стадион, който тогава носи името „Девети септември“. Стига се дори до парадокса дербито през март същата година железничарите да са домакини на канарчетата на техния терен. Двубоят завършва без победител 0:0. „Колежа“ обаче не носи късмет на железничарите и в същото първенство те изпадат.
  През шампионския сезон 2004 г. Локо играе един мач край Бирената заради рухналата северозападна трибуна и побеждава Родопа с 2:0.

 14. Издигнете плакат- НЕ НА СТАДИОН Хр Ботев.Така ще покажете същността на протестта .В коя държава има равенство между клубовете. Тези които са по популярни и обичани се радват на повече внимание.Така е и тук в България,Левски ,ЦСКА, Ботев……

  • Или по-равно за всички,или нищо за никой-така е честно

   • Ако няма стадион Христо Ботев, играем на стадиона в лаута!!!

    В историята си Локомотив е играл домакинските мачове на стадион „Христо Ботев“. Целият пролетен полусезон през 1980 г. черно-белите приемат противниците си в комплекса край Бирената. Това се налага от основния ремонт на Градския стадион, който тогава носи името „Девети септември“. Стига се дори до парадокса дербито през март същата година железничарите да са домакини на канарчетата на техния терен. Двубоят завършва без победител 0:0. „Колежа“ обаче не носи късмет на железничарите и в същото първенство те изпадат.
    През шампионския сезон 2004 г. Локо играе един мач край Бирената заради рухналата северозападна трибуна и побеждава Родопа с 2:0.

 15. 1
  1

  Няма по-жалко от това да си ЖЪЛТА КУРВА НА ПЕЕВСКИ!!

 16. КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ЛИЛАВ ВЕНЕЦ
  ХАХААХАХАХХАХХААХХАХАХХАХХААХХА
  ЙОМПЛЕКСИРАНИ АМЕБИ

  • 1
   1

   Няма по-жалко от това да си ЖЪЛТА КУРВА НА ПЕЕВСКИ!!

 17. 2
  2

  Не мога да го разбера Бойко – вместо да си постой стадион Пловдив и всичко д ае мирно и тихо, той тръгнал да угажда на тези,които го обиждаха и плюеха допреди няколко дена!!
  Защо не помисли с главата си!?

 18. 2
  2

  Винаги се е давало от държава и община по равно , а жълтите крадят яко ктб , кцм , хъс, панаира ,пимк и още и още , филкаб , победа бургас слънчака и и и …..

  • Така е с популярните отбори,всеки гледа да е близко до тях за да извлече известност.За това толкова много са тези които им дават пари.

 19. 4
  1

  Буфери,педали,мангали,слабоумни,бездушни ,но пък за сметка на това глупави. Събирайте се и на протест завистливи мишки!

 20. На тези жълти папагали не им ли омръзна да крадат народни пари?!
  А на този народ не му ли омръзна да го крадат?!

 21. 3
  1

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС.“…/./……,./,.

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

 22. 3
  4

  … И ТУК НЯКЪДЕ ВСИЧКИТЕ ЖЪЛТОМАНГАЛСКИ НАДЕЖДИ ОТИВАТ В НЕБИТИЕТО…
  ИЛИ ГРАДСКИ СТАДИОН, ИЛИ ВСИЧКИ ГО ДУХАТ!

 23. 1
  4

  Ясно.
  Локото на Лаута, жълтите мангали- в Куматюу.
  Ако двата клуба успеят да се разберат, ще има нов стадион до Гребната, ако не- тва е дереджето!

 24. 2
  2

  След двата протеста в събота и неделя очаквам в понеделник тиквата да излезе и да каже ебете се в гъза, аз ви предлагам вине не искате затва сядаъте и се консолидирайте за стадион пловдив. не стане ли, ще го дунате-е дните с рушащ се стадион, другите със селска базичка!

  • 2
   4

   Локо няма проблем с това. Ние не искаме да крадем народни пари. Ние искаме да ни дадат НАЙ-ПОСЛЕ концесията и ние сами дса си постройм база.
   Също така ние искаме да спрем поредната КРАЖБА НА НАРОДНИ ПАРИ, които жълтите слуги на Пеевски готвят!

   • Кои сте „вие“, Вълчо с пробити джобове?

 25. И ДОКАТО СЕ ОГЛЕЖДАШЕ
  САМОВЛЮБЕНО В ЕВТИНОТО ТЕНЕКЕ
  НА ожБОЛТА МУ ГО НАХЛУЗИХА
  В МАЗНОТО ЦИГАНСКО ДУПЕ

 26. 15
  2

  Феновете на локо са гадни и ЗЛОБНИ плъхове изпълзели от забутани и мизерни села и паланки дошли в пловдив да работят в бе де ЖЕ ту и ЗАВОДИТЕ за парче хляб 1951Г И ТОГАВА ЗА НАГРАДА БКП ЗАКРИ СПОРТКЛУБЪ И ОБРАЗУВАХА ЛОКУТУ НА ВЪЛЧО ЗА ДА ИМАТ НИЗШАТА ПРОСЛОЙКА И ТЕ ОТБОР до 1970г ги нямаше на картата и ги изнасилваха в б група дори с най големите си играчи зума ,гочо,с.бончев,пак не можаха да станат шампиони ,до 1970 г дербитата бяха между СПАРТАК И БОТЕВ А НА ЛОКО ХОДЕХА ПРЕДИМНО РОМИ И НИСКО ИНТЕЛИГЕНТНИ ИНДИВИДИ ДО 1981Г ЛОКУТО НА ВЪЛЧО ИГРАЕШЕ МАЧОВЕТЕ СИ НА КОЛЕЖА ЗАЩОТО НЯМАХА СТАДИОН ТОГАВА ПО СТАРИТЕ ЗНАЯТ И ЕТО ВИ ЗА ТОВА БЛАГОДАРНОСТ МАЛКО ПОВЕЧЕ ФЕНСКА МАСА НАПРАВИХА СЛЕД 2000Г ОТ ПО МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ ДОТОГАВА БЯХА ЦИГАНИ С ТАРТОРА САНДОКАН ТОВА СА ФАКТИ НА СПАРТАК И БОТЕВ ВСЕ ОЩЕ НЯМАТ УСПЕХИТЕ

  • 2
   2

   Пълен олигофрен си! Това жълтите сте олигофрени, защото сте се хванали на приказката за това , че една лъжа, в случая и глупост , повторена хиляда пъти ставала истина! Ами това е метафора бе, кривоглави подчовеци! Няма как да стане, но пък вие си вярвате! Измет и сган сте!

  • 1
   1

   Аз бях на мача Локомотив – Черноморец бараж за влизане в АРФ на Лаута. Имаше близо 30 000 и хората бутнаха оградите за да влезнат на стадиона! Локомотив беше в Б група тогава. Годината беше 1980.

   • Пич може ли стадион за 18000 да събере 40000 посмали малко рекорда в пловдив е тракия – барса 1 на 0 на ст септември 52000 души с гол на георги славков златната обувка лека му пръст 40000 имаше 1986 или 1985 на септември локо – ботев 1на 0 с гол на ераносян

 27. Рано или късно се налага да плащаш! Не може само с дупене и свирки!
  1
  3

  Турците и циганите от околията да си платят на военните и общината за ползването на Кънчова поляна през последните 30 години плюс наема за селското игрище в Коматево, също така и да си платят неустойките по концесията и ЧАК ТОГАВА да просят пари за нов стадион!
  Да вземат и да спрат да си въртят задниците на където духа, за да е ясно – ЗА или ПРОТИВ развалянето на концесията са!

  http://www.vassilev.bg/bg/скъпи-ботевистине-позволявайте-на-проксито-на-пеевски-да-ви-заблуждава_7_77

 28. 7
  1

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС.“…/./……,./.

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

  • 1
   3

   Турците и циганите от околията да си платят на военните и общината за ползването на Кънчова поляна през последните 30 години плюс наема за селското игрище в Коматево, също така и да си платят неустойките по концесията и ЧАК ТОГАВА да просят пари за нов стадион!
   Да вземат и да спрат да си въртят задниците на където духа, за да е ясно – ЗА или ПРОТИВ развалянето на концесията са!

   http://www.vassilev.bg/bg/скъпи-ботевистине-позволявайте-на-проксито-на-пеевски-да-ви-заблуждава_7_77

 29. 1
  7

  Жълти тъпунгери, май нищо не разбирате от политика. За да стане нещо /или да не стане/ обикновено политиците казват по няколко пъти „това ще стане“ и „това няма да стане“. Август ви казаха: Ще стане; Октомври ви казаха: Няма да стане; сега ви казват: Ще стане; кой знае какво ще ви кажат след 2-3 месеца.
  Вдигнахте малко шум, казаха ви, че ще ви направят стадиона. Сега е наш ред да вдигнем малко шум и следващото което ще ви кажат е: Локомотивци не са доволни и с право искат колкото държавата инвестира в Ботевь, толкова да е инвестицията и в Локомотив, което вече е много пари. Компромиен вариант – Стадион Пловдив и на двата отбора.

  • 8
   1

   Стига с този стадион Пловдив. Не разбрахте ли, че той е за събаряне и строене на ново! Няма такива глупаци на този свят!

   • Дразниш се , защото не ти отърва ли ? Искаш си ТВОЯ стадион , нали ? Да ама не , няма да стане.

  • Жълт, вие нали събирахте пари…колко събрахте?
   Нали сте били 15 000…ксъберете по 1 000 лв и ето ви парите за копнежа.

 30. Тепично по цигански както в столипиново локото не разбраха ли че ще са винаги втори в Пловдив може би протистират защото нямат джамия на лаута толкова завис само цигани от локо пловдив може да има какъв резил са

  • 1
   6

   Като ти гледам „правописа“, си типичният жълт мангал…

  • Точно така , тЕпично . Научи българският език неграмотнико и тогава давай съвети и прави коментари .

 31. Станислав Стикса , по -известен като Станьо пазача с плетените пуловери щял да води шествията, това го знам от сигурен човек. Щял да пее песни и да скочи под някой камион в знак на протест срещу неправдата . „По-добре смърт ,отколкото срам“ ,така бил казал на неговата групичка. Чакаме те Станиславе , да видим мъж ли си ,или си поредната интернет путкa !

  • А кой ще плати за автомивката на камиона?!

 32. 4
  1

  Прутестъ жъ почва от стулюпинуву. Оттам до центъра да изпеем на кметя 1-2 песни. И после към хаджисана. Жъ гледами мача в кръчмата на Мюмюн.

 33. 8
  1

  Всъщност мангалите доста хитреят.На единия ден ще се събират за да си празнуват циганската Коледа близо до общината и като се съберат повече павета ще се покажат пред общината за 5 мин. Да ги видят и ще се приберат да празнуват отново.На следващия ден ще си правят шествие или прайд заради мача им с тъпкачите им от Левски. Който прайд(шествие)са го планували да започне от общината. Но понеже Пловдив гейски прайд не търпи са решили да го завоалират като протест.С една дума циганогейска работа.

  • 1
   4

   Добре, че вашите „протести“ не бяха покрай мачове на селското игрище..
   Но и това не помогна да сте има няма 100 шматки…

  • Че те иначе нямат шанс да бъдат забелязани изобщо. Тези с малко мозък така или иначе няма да ходят да протестират.

 34. 2
  4

  Още виждам заведи посред бял ден от кура на Езе и петата

 35. 9
  2

  За какво протестирате бе ? За това, че Колежа става общински и държавата отпуска пари за да се дострой или заради това, Ботев ще плаща наем за този стадион ?Или пък протестирате ,че държавата ще ви осигури терен и ще ви построй база която никак не е евтина ? За какво протестирате ? Цял живот ще си останете с комплекса Ботев !Защо не протестирахте, когато Марица и Спартак откзаха онзи 1 милион, а защо не се откзахте тогава и вие !? Чудно ми е в неделя, колко ще се съберете за протеста може би 50-60 човека ?Коментирате финала как ушш ботев подарява ли билети в КЦМ и т.н, а в същото време Крушо осигури безплатни билети и автобуси за вас ! Колко от вас си платиха билета за финала, КОЛКО ?Колко са феновете на Локомотив от преди 2000г ??Защо като сте толкова верно фенове и подкрепяте отбора от сумати години има клипове как феновете на Локо от ромски пройзход пея и въртят кючеци на лаута ?Защо Бонев ви нарече цигани ?И последно всъщност знаете ли изобщо кога сте създадени защото не стенито 1926 нито 1936 дори нито 2001г !

   • 5
    1

    Ти си селски, курво обща на село Говедарци!

    • 1
     1

     О, незарумни селянино, защо се срамиш да се наречеш селянин!?

     Значи те е срам да си селянин, но не ти пука че си неграмотен…. типичен папагал!!

     • Селяни от Говедарци, от циганки родени, от наркотрафиканти осеменени. Що е то?

  • 1
   2

   Ние сме го написали защо протестираме, но явно ти слугиньо на Пеевски, си неграмотен и не можеш да четеш и пишеш

   • Попитах ви нещо вие не отговорихте защото не знаете! Поне на годината ви на създаване можехте да отговорите, но като не знаете ще мълчи те!

    • Понеже явно се уморяваш да четеш дълго, ще ти отговоря простичко като за селянче и слугинче на Пеевски – протестираме за РАВНОПОСТАВЕНОСТ!!

  • Дразниш се , защото не ти отърва ли ? Искаш си ТВОЯ стадион , нали ? Да ама не , няма да стане.

 36. Разбира се Станислав Мърков - Стикса няма да ходи на протест
  3
  1

  Както винаги плешивия гарван Станислав Мърков – Стикса само пише в интернет, но не излиза от вкъщи. На мачове не е ходил от дете, а за протест забравете. Само лаф да става в нета.

  • 2
   1

   Хахаха,само Стиксове ти се привиждат пъпчив селски педераст със десет ника.Май доста надълбоко ти е бръкнал в гъза.

 37. 3
  1

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС.“…/./……,./

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

  • 1
   2

   Цинго га жа имате пак протести за гомнежа, обличайти са убоо че жа ти измръзнат кайсийти. Бойко как убоо ва пусна на пързалката и вий веднага циганската радост, да въй и простите жълтури….!!!!!!!!

  • 2
   2

   А за горивата на Смаил Ага,ще кажеш ли нещо или там всичко е точно.Дейба ваща мама селска

  • Турците и циганите от околията да си платят на военните и общината за ползването на Кънчова поляна през последните 30 години плюс наема за селското игрище в Коматево, също така и да си платят неустойките по концесията и ЧАК ТОГАВА да просят пари за нов стадион!
   Да вземат и да спрат да си въртят задниците на където духа, за да е ясно – ЗА или ПРОТИВ развалянето на концесията са!

   http://www.vassilev.bg/bg/скъпи-ботевистине-позволявайте-на-проксито-на-пеевски-да-ви-заблуждава_7_77

 38. 2
  3

  Борисов,стадион за Община Пловдив ще строиш.Стадион с цветовете на града ни-СИНЬО-БЯЛ.Който гордо ще носи ИМЕТО на града ни.Ще е стожер за цялата градска футболна общност и равнопоставен за всеки футболен фен.Къде са проектите?Виждам само стари жълтясали копнежи.Очакваме НОВИТЕ проекти,съответстващи на НОВИТЕ ДЪРЖАВНИ намерения.

 39. 4
  1

  На локо не трябва 1 лев да се дава. Нито база, нито нищо. На такива маргинали от Столипиново, който висят на социалната система, футболният им отбор 15 години наем не плаща даже тока и водата не ебава да си плати. НИТО 1 ЛЕВ ЗА ЦИГАНИТЕ. ЗА ТАКИВА НЕБЛАГОДАРНИ МИРИЗЛИВИ ЦИГАНИ САМО ЖЪЛТ КУР ДА ЛАПАТ

  • Турците и циганите от околията да си платят на военните и общината за ползването на Кънчова поляна през последните 30 години плюс наема за селското игрище в Коматево, също така и да си платят неустойките по концесията и ЧАК ТОГАВА да просят пари за нов стадион!
   Да вземат и да спрат да си въртят задниците на където духа, за да е ясно – ЗА или ПРОТИВ развалянето на концесията са!

   http://www.vassilev.bg/bg/скъпи-ботевистине-позволявайте-на-проксито-на-пеевски-да-ви-заблуждава_7_77

 40. 3
  6

  Жълтите мангали си забиха абсолютен автогол с тия протести! Събудиха задрямалия черно-бял гигант и оттук нататък най-доброто на което могат да се надяват е тиквата да построи стадион Пловдив иначе си остават завинаги на село!

  • 3
   1

   хахахах задрямали 20 миризливи цигани

  • Той ако вдигне стадион Пловдив, жълтите мангали банкет трябва да дадат. Най-вероятно ще тегли една майна на цял Пловдив и ще каже: оправяйте се с кой каквото има! И едните ще останат с рушащ се стадион, но в Пловдив, другите /мангалите от коматюу/ с базичка- завинаги на село!!!

 41. 8
  1

  Трябваше ли да протестирам, когато:

  1. Локомотив получи безплатно осветление?
  2. Локомотив получи безплатен терен?
  3. Локомотив получи безплатен ремонт за мачовете от ЛЕ?
  4. Локомотив получи подлеза на централна гара?
  5. На Локомотив му бяха опростени на 100 хиляди лева задължения?

  • 1
   6

   Когато си платите задърженията за стадиона, който ви бутнаха и вие нямахте нищо против.
   Когато си платите наема за селското игрище в Коматево.
   Когато си платите неустойките по концесията.
   ТОГАВА ще имате очи да протестирате!

  • 3
   5

   1.во когато Локомотив получи безплатно осветление вие получихте безплатни седалки за Строежа, които сега се складирад зад базата!
   2.ро когато получи безплатен терен вие получихте безплатно осветление на базичката ви
   3.ро ремонта си го плати Крушарски и след като стадиона е общиснки ( нали само това повтаряте ), а не като вашия под концесия е редно общината да си го направи!!!
   4.то ако бяхте кандидатствали за концесията можеше и вие да е спечелите!
   5.то на нас ни опростиха 100 000 дългове за може на вас да опростят 300 000 да не и повече заради неспазването на концесиятя!!!

   Сега жълТУРСКА курво може да си забиеш един хуй в гъза и да пиеш една студена вода да ти еба майката селска

   • 3
    1

    Абсолютни лъжи ръсиш мангал.За какво осветление на базата говориш като това си е старото осветление на Колежа.Крушатски никога не е плащал никакъв ремонт той самия си призна че всичко е от общината. Само лъжи и лъжи от вас типично по цигански.

  • 1
   2

   Когато опростиха на Локомотив 100 хил., на жълтите мангусти им опростиха 172 хил.лв

 42. 1
  3

  Защо ми вдигнаха данъците тази година? – За да се подпомогне Общинския бюджет.
  Явно Общината е в нужда….
  А защо се опростяват концесионни задължения за милиони на ботИвЪ? – Защото Общината няма нужда.
  …. ееее ми всичко е ясно,значи Пловдивчани,не си плащайте данъците – Общината няма нужда 🙂 🙂 🙂

 43. 12
  2

  Знаете ли каква е приликата между феновете на Ботев и феновете на Локо?
  – Всички заспиват с мисълта за Ботев. Факт.

  Колко е жалко да си черно бяла мишка. Отвън човек, отвътре боклук.

  • 1
   5

   Знам знам – такава липсва 🙂 🙂 🙂
   Папагалът драги,си е папагал,само копира.Няма капацитет за иновации.Няма база за сравнение 🙂

  • …с анархия в душите и черно-бели курове в устите!

 44. Неудобните въпросчета до паразитите от задния двор на ВСИ
  7
  2

  Протест срещу Берое за издръжката му от държавата и наливането милиони в отбора им всяка година от „нашите данъци“ – кога? Протест срещу Крушарски за участие в схема с държавата и спечелената поръчка за ракетите за 45 милиона – плащат се от „нашите данъци“ – кога? Протест за 50 000 лв. финансиране за превеждане на стадион Локомотив в нормален вид да вземе лиценз за Лига Европа – отново от „нашите данъци“ (между другото феновете на Ботев не са протестирали за това 😉 ) – кога? … Колко сте жалки черно бели мумии.. Единствено мразите Ботев, не си обичате умрелия през 2001- ва година отбор.. Жалки, по- жалки, най- жалки – буфери..

 45. 10

  Станислав Стикса , по -известен като Станьо пазача с плетените пуловери щял да води шествията, това го знам от сигурен човек. Щял да пее песни и да скочи под някой камион в знак на протест срещу неправдата . „По-добре смърт ,отколкото срам“ ,така бил казал на неговата групичка. Чакаме те Станиславе , да видим мъж ли си ,или си поредната интернет путкa!

  • Те са повече само в своите си папагалски глави!
   Жълтура вярва в дядо Мраз, Снежанка и седемте джуджета.
   Те живеят в техен си свой свят, който е много далеч от реалността.
   Сами си измислят фантазии и сами си вярват в тях.

   • Има снимки от Васил Левски. Ако там сме по-малко, то е време да се върнете в училище.

    • 1
     1

     А защо сте в пъти по-малко по шествия ипразненства на купи?
     Очевидно и по протести….утре пак ще си проличи Пловдив кой отбор обича….

 46. 8
  3

  Нали си имате стадион. С лиценз за лига европа. Какво точно искате? Ако нямахте безплатна екскурзия за финала колко точно щяхте да сте? 2-3 хиляди? Жалка завистлива паплач. Видяла жабата че подковават коня и тя надигнала крак.

  • 5
   5

   Надигането е срещу брезпрецедентната селска наглост и поредната кражба на пари! Божу сложи ли вече колибата за каже и ФаФли на Гомнежа?

 47. 6
  2

  На локо не трябва 1 лев да се дава. Нито база, нито нищо. На такива маргинали от Столипиново, който висят на социалната система, футболният им отбор 15 години наем не плаща даже тока и водата не ебава да си плати. НИТО 1 ЛЕВ ЗА ЦИГАНИТЕ. ЗА ТАКИВА НЕБЛАГОДАРНИ МИРИЗЛИВИ ЦИГАНИ САМО ЖЪЛТ КУР ДА ЛАПАТ

  • Курвата на всички да вземе да си плати всичко дължимо(30 години ползва Кънчова поляна без да плаща; наем за селското игрище в Коматево също; неустойки по концесията също!), а страхливите им фенове да спрат да правят свирки и да решат дали са ЗА или ПРОТИВ за разваляне на концесията….

   • Мюезина те вика за молитва на Лаутджамия, време е, потурнако Зеки.

    • Нищо не ти се разбира, турчино жълт….

 48. 4
  1

  Утре ще има точно 28 човека от локо на протест и Станислав Мърков ще ги обяви поне за 3-4 хиляди хахахахахах СМЕШНИ ЦИГАНИ

  • Утре ще се навреш в дупката си като видиш, че феновете на Локо за пореден път са в пъти повече в града от тези на ДПС урода от 2010г

  • 3
   2

   хахахахахахаа СМЕШНИ ЦИГАНИ

 49. 5
  4

  Винаги малцинствата искат „равенство“. Факт!

 50. 7
  3

  Плешивия гарван Станислав Мърков ако иска да изкара локо с повече фенове трябва да извърши преброяването в Столипиново

 51. 6
  1

  Хахахахах Станислав Мърков е единственият човек в България, който твърди, че локо има повече фенове от Ботев хахаххахаха
  Сигурно е виждал и извънземни хахаххаааа

 52. 2
  3

  Топ курвенцата от околията да не се обясняват, а да си плащат дълговете към общината.И без това са малцинство в града и на никой не му пука дали бай Мюмюн от Долни воден ще отиде на мач с подарен билет и кренвирш => https://ibb.co/2355C1T

 53. 5
  2

  Бойко да си пусни финала и да види кой колко фена има и лесно ще реши спора

  • 2
   1

   Те на Левски и ЦСКА всичките им фенове са от селата

 54. 7
  2

  Защо циганите от локо искат равнопоставеност с Ботев? Всички знаят, че Ботев има 5 ПЪТИ повече фенове от тях. Да искат равнопоставеност с Марица и Спартак ние сме горе-долу с еднакъв брой фенове с локо

   • 3
    2

    хахахха гражданите от Столипиново

 55. 4
  1

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС.“…/./……,,.,

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

 56. 8
  1

  Нормално е Ботев да получи много повече. Нали има много повоче фенове.,

  • 2
   3

   Къде са тези фенове базата празна шествията ви по 200 човека ! Я виж тук едно доказателство в Пловдив кои са повече

   https://ibb.co/2355C1T

 57. Циганите наврени в ъгъла на националния от жълто море
  6
  1

  Наврените в ъгълчето на националния шепа миризливи цигани от кюстендил срещу жълтото море на националния.
  Смачкани тотално! И Бойко ви го каза Ботев имат повече фенове.
  А безстрашните беси 15 години ги е страх да си поискат купата от една селска мутра и се оплакват на премиера хахаха!.

 58. Циганите от локо да си оправят вересиите преди протеста за равнопоставеност
  3
  1

  Циганите от локо да си платят наема на лаута за 15 години и наема за подлеза на ЦГ и да си платят тока и водата за същия период./

  • 1
   1

   Малко ти е къса паметта заради вашите задължения към общината преди години опростиха и нашите и вашите така, че трай си!!! Пак наглеете!!!

  • 1
   2

   Турците и циганите от околията да си платят на военните и общината за ползването на Кънчова поляна през последните 30 години плюс наема за селското игрище в Коматево, също така и да си платят неустойките по концесията и ЧАК ТОГАВА да просят пари за нов стадион!
   Да вземат и да спрат да си въртят задниците на където духа, за да е ясно – ЗА или ПРОТИВ развалянето на концесията са!

   http://www.vassilev.bg/bg/скъпи-ботевистине-позволявайте-на-проксито-на-пеевски-да-ви-заблуждава_7_77

 59. 1
  4

  Няма по-важно от протестите в събота и неделя! Протест за равенство!

  Ако Локомотив не е равен на ботевЪ ще означава, че ботевЪ е отборът на Пловдив! Това е опит да се погребе Локомотив! Ако допуснем тези 30 милиона да отидат за ботевЪ, а за нас трохи, трябва да свалим знамето Пловдив е само черно-бял и да гледаме знамето на жълтите Пловдив е само наш!

  ТОВА Е НЕДОПУСТИМО, опитват да погребат ЛОКОМОТИВ и нагло искат и нашето съгласие за това! Няма по- нагъл от жълтура, искат да си подпишем сами присъдата Гости в Пловдив! КОЛЕЖА НЯМА ДА ГО ИМА БЕЗ СЪЩАТА ЛАУТА, всичко друго е равно на смърт!!!

  • Divide et impera!

   Протестите трябва да са общи. Борбата е за едни и същи неща – нормални стадиони (и база).

 60. 1
  5

  жълТУРЦИ в самия град винаги сме били повече от вас и винаги ще сме !!! Доказателства колкото искаш мога да ви дам още по прясно доказателство !!! Когсто на селяните не им се плати вижте на какво приличате

  https://ibb.co/2355C1T

 61. 1
  7

  Жълтите са курви на шиши. Зико също . Водачът им кошински е подлога на дпс. Първо плащаш после получаваш.

 62. 8
  1

  Момчета, ако наистина искате да се направи Лаута, то трябва да седнете с жълто-черните и да се разберете за общ простест. До колкото знам Бесика струва 2 милиона, което си е дребна сума.

  Това, което правите не е много добре обмислено – или няма да ви обърнат внимание, или просто ще послужи за повод, за да не се построи стадион Христо Ботев, което пък от своя страна налива вода в мелницата на протестите на бултрас и те ще станат по-масови.

  В момента правителството е отделило 33 милиона лева за нов софтуер на НАП… мислете! Само обединени може да постигнем целите си.

  • Съгласен съм с теб,но общата цел трябва да бъде стадион Пловдив,а не интересите на само един клуб.

 63. Циганите наврени в ъгъла на националния от жълто море
  7
  1

  Наврените в ъгълчето на националния шепа миризливи цигани от кюстендил срещу жълтото море на националния.
  Смачкани тотално! И Бойко ви го каза Ботев имат повече фенове.
  А безстрашните беси 15 години ги е страх да си поискат купата от една селска мутра и се оплакват на премиера хахаха!

 64. Нагли курвентии, не се обяснявайте, а плащайте!
  3
  4

  Турците и циганите от околията да си платят на военните и общината за ползването на Кънчова поляна през последните 30 години плюс наема за селското игрище в Коматево, също така и да си платят неустойките по концесията и ЧАК ТОГАВА да просят пари за нов стадион!
  Да вземат и да спрат да си въртят задниците на където духа, за да е ясно – ЗА или ПРОТИВ развалянето на концесията са!

  http://www.vassilev.bg/bg/скъпи-ботевистине-позволявайте-на-проксито-на-пеевски-да-ви-заблуждава_7_77

 65. 4
  3

  Нормално е Ботев да получи много повече. Нали има много повоче фенове.

 66. 6
  1

  Ако може на протеста ви да има огромен чаршаф, на който да пише НЕ НА СТРОЕЖА НА СТАДИОН ХРИСТО БОТЕВ. Това му е истинската цел.

 67. 4
  3

  Пускате кадрите от финала и гледате съотношението на феновете и в такова съотношение да са парите.

 68. Циганите от локо да си оправят вересиите преди протеста за равнопоставеност
  5
  2

  Циганите от локо да си платят наема на лаута за 15 години и наема за подлеза на ЦГ и да си платят тока и водата за същия период……..,

  • Наглите турци и цигани от околията да си плащат вересиите
   2
   3

   Турците и циганите от околията да си платят на военните и общината за ползването на Кънчова поляна през последните 30 години плюс наема за селското игрище в Коматево, също така и да си платят неустойките по концесията и ЧАК ТОГАВА да просят пари за нов стадион!
   Да вземат и да спрат да си въртят задниците на където духа, за да е ясно – ЗА или ПРОТИВ развалянето на концесията са!

   http://www.vassilev.bg/bg/скъпи-ботевистине-позволявайте-на-проксито-на-пеевски-да-ви-заблуждава_7_77

 69. 3
  1

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС.“…/./……,,.

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

  • Просяците, известни още като Курвите на Пеевски да отговорят:
   1
   2

   Турците и циганите от околията да си платят на военните и общината за ползването на Кънчова поляна през последните 30 години плюс наема за селското игрище в Коматево, също така и да си платят неустойките по концесията и ЧАК ТОГАВА да просят пари за нов стадион!
   Да вземат и да спрат да си въртят задниците на където духа, за да е ясно – ЗА или ПРОТИВ развалянето на концесията са!

   http://www.vassilev.bg/bg/скъпи-ботевистине-позволявайте-на-проксито-на-пеевски-да-ви-заблуждава_7_77

 70. 5
  2

  Драги цигани, като толкова искате равнопоставеност между клубовете, защо намесвате само мангалския си клуб, а дума не обелвате за Спартак и Марица? На всички е ясно какво искате и към какво е омразата ви!

 71. 8
  3

  Все си мислех че злобата има някакви граници.Но тези надминаха всякаква представа .Хора които осмислят съществуването си с омраза към Ботев, не могат да обичат Локомотив.

 72. 5
  2

  ний мангалити сми много мръсни копилета.
  завис ни гони , мразим много жълтити , крадем , пцувами , навлизами на терена и пишим идиотий на сайтовете .
  саде локо!

 73. 1
  5

  Мисля че всеки ,който дойде на справедливите протести за равенство на Локомотив заслужава орден Стара планина! България може да се гордее, че има такава нация от родолюбци, борещи се правда и чест!

  • 5
   1

   Протестът е, за да не се построи стадиона на жалтити. 🙂 На това му викаме истинска оригинална българска кауза. Само тук може да се случи подобен протест.

 74. 11
  2

  Общото между феновете на Ботев и ‘тези на локо е, че и едните и другите лягат и стават с мисълта за Ботев!!!!!

  • 2
   4

   Това е така от 15.05.2019 всеки ден лягаме и ставаме с мисълта за спечелената Купа , а покрай това и за загубилия отбор! А вие всеки ден мислите за същото, как позорно ви бихме на 15.05.2019

 75. 8
  3

  Черно-белите цигани – на сапун! Ще ви съберем с болкукчийски камиони направо от протеста.

  • 3
   4

   И на сапун да ни направите ще се изсипем върху терена на Колежа и никога няма да поникне трева! Ще имате най- модерния стадион, но без трева, стадион за украса. Така че стига скимтяхте, стадион няма да имате ако ние нямаме!

   • 5
    1

    Вие имате бе, цървул. Нас какво ни интересува, че е полумесец.
    Ботев има база без стадион, а вие стадион без база. Равенство между отборите значи и двата отбора да имат стадион и база. Вече кой по-модерен, кой порутен не зависи от нас.
    Те например и Ривър Плейт си построиха супер модерен стадион, а Бока още са в гетото със стадиона от преди 100 години, но дай да протестират, че онези строяли…айде млъквайте вече, че сте смешни. Омразата ще ви погуби.

 76. 4
  2

  Гледайте да събере поне 100 човека да ви погледаме сеира:)))

  • 1
   5

   Синхронизирайте позициите си- смеете ли се или ни кълнете на сапун да станем?

   Всъщност няма значчение какво говорят глупаците в жълто, стадион няма да бъде допуснат по престъпен начин!

   • 5
    1

    Ботев значи свобода – ние не се „синхронизираме“, не се подреждаме през седалка за да изглеждаме повече. Ние сме много, силни и свободни.

    Само Ботев, само Пловдив!

 77. Добро утро, нагли паразити!Започвайте да плащате!
  2
  6

  Турците и циганите от околията да си платят на военните и общината за ползването на Кънчова поляна през последните 30 години плюс наема за селското игрище в Коматево, също така и да си платят неустойките по концесията и ЧАК ТОГАВА да просят пари за нов стадион!
  Да вземат и да спрат да си въртят задниците на където духа, за да е ясно – ЗА или ПРОТИВ развалянето на концесията са!

  http://www.vassilev.bg/bg/скъпи-ботевистине-позволявайте-на-проксито-на-пеевски-да-ви-заблуждава_7_77

 78. 8
  1

  Хахаха протест птотив „жълтите“…цяла Българоя ще разбере за комплексите към гранда на Пловдив!

  • 2
   7

   Протестът е в името на Локомотив! Цяла България ще разбере какво е истинска любов и преданост към един отбор!

 79. 12
  5

  Феновете на локомотив излизат на протест от завист и злоба! Тях не ги интересуват бази и др. за тях е важно да направят мръсно на Ботев!

  • 4
   7

   Човекът , който носите на фланелките си най-точно ви каза какво е Локомотив:“за три месеца в Локомотив получих повече любов и уважение, отколкото за 30 години в Ботев!“ Локомотив е магия от достойнство, чест, морал, безкрайна любов и вяра!

   • 5
    1

    Вярвайте си. Локомотив е преди всичко и основно омраза към Ботев. Питай някой левскар дали яде ягоди и дали някой цесекар яде синьо грозде.

 80. 10
  5

  Те простите цигани са царе да обръщат нещата наопаки…на финала единствените с безплатни билети и безплатен превоз, бяха те, лично Крушарски има плати цялата организирана екскурзия и сам се похвали, а те милите смърфчета още приказват за безплатни екскурзии…с какви очи приказвате бе мангали мръсни?

  И за комунизма говорят още, макар че след като Ботев става шампион, го обединяват със Спартак в Тракия, и го правят сателит на ЦСКА, за да няма повече титли извън София, и така на сцената се появява създадения от КОМУНИСТИТЕ локумутифф, на който са фенчета…

  Сега искат равнопоставеност, а не искаха когато ползваха подлеза на гарата дълги години, без да платят 1 стотинка..

  Пискат за КТБ, а не пискаха когато мутрата на властта им купи титлата през 2004-та, та да се помислят и те за голям отбор, поне за малко…

  Ех, мамичката ви дейба циганска, стадиона ще го бъде, ама вас след това не ви виждам…

  • 4
   5

   Тогава сателити на ЦСКА сега сателити на Лудогорец . Вечно сателити на някой . А претендирате , че сте велик отбор !!!!

   • 4
    2

    А вие бяхте сателит на Локо София и вечно си бъркахте по дупките

 81. 2
  2

  За равнопоставеност, трябва пак да уредим тази година финала

  • 2
   3

   Няма как да стане, поради простата причина, че не сме курви като вас!

    • 5
     1

     Кур за Локо, само Шумен!

   • 2
    1

    Как да сте курви, като сте гьотверени от гей тайфата?!

 82. 11
  20

  Изключително достайна позиция на феновете на Локомотив! България е жива с такива граждани, Локомотив е чест, достойнство и морал.

  • 12
   4

   Пълни глупости – трима отстреляни президенти, паметна плоча на един от хората, които са отговорни за безброй пристрастени деца и младежи. Локомотив е срам и позор за Пловдив, пришълец от Кюстендил, узурпирал истинското Локо.

   • 2
    6

    Човекъл , който носите на фланелките си най-точно ви каза какво е Локомотив:“за три месеца в Локомотив получих повече любов и уважение, отколкото за 30 години в Ботев!“ Локомотив е магия от достойнство, чест, морал, безкрайна любов и вяра!

    • 6
     1

     Глупости – фактите са ясни: трима отстреляни президенти, паметна плоча на един от хората, които са отговорни за безброй пристрастени деца и младежи. Локомотив е срам и позор за Пловдив, пришълец от Кюстендил, узурпирал истинското Локо.

 83. 7
  11

  Неустойката за нереализирана концесия е 5 млн лв , пропуснати ползи за общината .и съд за служебна безстопанственост.. това са обществени договори нека да ги покажат и коментират…, какъв е зико за да иска , има си юристи, той не може да прекратява. ЗИКО Е КУРВА НА ШИШИ

 84. 18
  6

  Пускате кадрите от финала и гледате съотношението на феновете и в такова съотношение да са парите

  • 6
   9

   Пуснах си кадрите от финала, като ви победихме се изнизахте за 1 минута! Това ще се случи и като ви надвием в борбата за равнопоставеност! Ще ревете колко сте много, но ще ревете от стадион Коматево!

   • Така ли ще бъде, сладичък? Много си страшен, да знаеш.

 85. 18
  4

  Нормално е Ботев да получи много повече. Нали има много повоче фенове

 86. Циганите от локо да си оправят вересиите преди протеста за равнопоставеност
  8
  4

  Циганите от локо да си платят наема на лаута за 15 години и наема за подлеза на ЦГ и да си платят тока и водата за същия период…….

  • Наглите турци и цигани от околията да плащат
   2
   6

   Турците и циганите от околията да си платят на военните и общината за ползването на Кънчова поляна през последните 30 години плюс наема за селското игрище в Коматево, също така и да си платят неустойките по концесията и ЧАК ТОГАВА да просят пари за нов стадион!
   Да вземат и да спрат да си въртят задниците на където духа, за да е ясно – ЗА или ПРОТИВ развалянето на концесията са!

   http://www.vassilev.bg/bg/скъпи-ботевистине-позволявайте-на-проксито-на-пеевски-да-ви-заблуждава_7_77

 87. 7
  2

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС.“…/./……,

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

  • 2
   4

   Турците и циганите от околията да си платят на военните и общината за ползването на Кънчова поляна през последните 30 години плюс наема за селското игрище в Коматево, също така и да си платят неустойките по концесията и ЧАК ТОГАВА да просят пари за нов стадион!
   Да вземат и да спрат да си въртят задниците на където духа, за да е ясно – ЗА или ПРОТИВ развалянето на концесията са!

   http://www.vassilev.bg/bg/скъпи-ботевистине-позволявайте-на-проксито-на-пеевски-да-ви-заблуждава_7_77

 88. 11
  4

  КАК СПАХТЕ МАМКА ВИ ДЕЙБА ЦИГАНСКА ????
  ХАХАХААХААХАХААХАХАХААХАХХАААХХА
  ПАК СЕ ВЪРТЯХТЕ ОТ ЗЛОБА ЦЯЛА НОЩ ИЗМЕТ МРЪСНА . ТАКА Е АНОНИМНИЦИ . ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ ЖАЛКО СЪЩЕСТВУВАНЕ ЩЕ ГНИЕТЕ ВЪВ СЯНКАТА НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ОТБОРА НА ПЛОВДИВ !!!!!!!!!!!!!

 89. 7
  11

  Ей Борисов, ти за какъв се мислиш?! Кой си ти да даваш 30 милиона държавни пари на частна фирма, която вече ф ЗАГРАБИЛА 52 милиона?!
  Ти си диктатор

  • Поведи народа на бунт вместо да ходиш за 50лв да си даваш задника на магистралата. Лично вие, мангалите, ходихте да се продавате като курви, не ние.

 90. 10
  19

  Ех, колко е жалко да си ЖЪЛТА КУРВА НА ПЕЕВСКИ!

  До вчера защитаваха яростно Цветан Василев, наричаха го Родолюбец, Патриот…
  Днес Шиши издаде команда „Стой!! Кръгом!!!“ и всички негови ЖЪЛТИ СЛУГИНИ започнаха в един глас да нападат Василев, да го обиждат, да цитират неговите жълти сайтове.
  Изведнъж Василев стана: „габровският измамник“ , „Мустакатия аферист“, пак взе да „лъже на поразия от Белград“…
  Изведнъж пак по заповед на ЗКПЧ-то Андрей Спасов доскорошния „селянин с колело и мошеник“ Самуилов стана пак „ГОСПОДИН“!!!

  Типично по комунистически само едни хора имат право да „изразяват общото мнение“. Всички други са „ВРАГОВЕ НА НАРОДА“

  Абе другари жълти труженици в сферата на любовните услуги, един ден как ще погледнете внуците си в очите!?! Как ще им отговорите като ви попитат – Дядо, ти защо си бил слуга на всяка власт? Защо си бил вечно наведен? Нямал ли си морал и достойнство?!

  Крайно време е „феновете“ на Ботев да разберат, че именно ТЕ са най-голямото зло за Ботев!!! Ако те не го разберат, то истинските фенове на този отбор трябва да разберат че ПЛАТЕНИТЕ ФЕНОВЕ не са техни представители. Че те са ВРЕДНИ! И че те превърнаха техния клуб в ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА ЗАДКУЛИСИЕТО!!!

  Бойко, толкова ли си глупав да се хващаш с едни ДОКАЗАНИ ПРЕДАТЕЛИ! Скроиха ти кур капан с т.н. „РЕСТАРТ“ на т.н. „ГОМНЕЖ“, обиждаха те наляво и надясно, наричаха те „агент Буда“, „тъпия пожарникар“, „престъпник и изедник“, обвиняваха те в манипулиране на мачове докато не се поддаде на натиска им. Сега те защитават. Утре обаче пак ще те оплюят. ЗАЩОТО ТЕЗИ ХОРА СА ЕДНИ ОБИКНОВЕНИ НАСЛЕДНИЦИ НА ПОП КРЪСТЬО!!!

  Пази се от тях. Не потъпквай ПРАВДАТА и не забравяй, че един ден ще се изправиш пред Господ! Какво ще му кажеш тогава?!

  • 6
   15

   Здравко, а ти си ЖЪЛТА КУРВА!!! И си ПРОСТ, ама МНОГО ПРОСТ!!!

  • 6
   1

   На мозъчно увредения директно му праскам минус, без да го чета. 🙂

   • АМи как да четеш като не можеш. По-лесно е да си курва на Пеевски

 91. 10

  Научиха ли Стани юнак Балкански? Нали с тази песен ще протестират. Да научат и стъпките да я изтанцуват. Много смях ще има, дано ги заснима някоя кабеларка.

 92. 17
  5

  Те простите цигани са царе да обръщат нещата наопаки…на финала единствените с безплатни билети и безплатен превоз, бяха те, лично Крушарски има плати цялата организирана екскурзия и сам се похвали, а те милите смърфчета още приказват за безплатни екскурзии…с какви очи приказвате бе мангали мръсни?

  И за комунизма говорят още, макар че след като Ботев става шампион, го обединяват със Спартак в Тракия, и го правят сателит на ЦСКА, за да няма повече титли извън София, и така на сцената се появява създадения от КОМУНИСТИТЕ локумутифф, на който са фенчета…

  Сега искат равнопоставеност, а не искаха когато ползваха подлеза на гарата дълги години, без да платят 1 стотинка..

  Пискат за КТБ, а не пискаха когато мутрата на властта им купи титлата през 2004-та, та да се помислят и те за голям отбор, поне за малко…

  Ех, мамичката ви дейба циганска, стадиона ще го бъде, ама вас след това не ви виждам…

  • 4
   8

   Да, Верно е! Те простите курви на Пеевски са царе да обръщат нещата наопаки…

 93. 17
  4

  Ясно е, че господата от крайните квартали са изпаднали в тежък психологически шок при информацията, че стадион ‘Христо Ботев’ ще бъде завършен чрез финансиране от държавата!
  Същите хора, които до вчера ни се подиграваха, че протестираме, излизат на протест срещу това, което постигнахме с нашият протест!
  Разбира се, много бързо осъзнаха, колко са жалки да протестират против дострояването на съоръжение, което е собственост на Община Пловдив, и тя няма как да го използва, ако не го дострои и леко “обърнаха палачинката”, като казаха, че искали “равенство между клубовете”?
  Каквото и да значи това.
  Всъщност на всички е ясно, какво значи за тях “равенство между клубовете”, това означава Ботев Пловдив да няма стадион!
  На всички е ясно, че държавата няма как на този етап да отпусне средства, за събаряне и построяване на съоръжение в задният двор на ВСИ, видно от това, реалната цел на техният протест е всъщност да не се дострои Стадион Ботев!
  Те така го разбират равенството!

  Локомотив Пловдив има стадион лицензиран за Лига Европа, а ‘Ботев’ няма стадион и играе по милост на тренировъчната си база – това ли е “равенството между клубовете”!?

  Много ми е интересно, къде бяха тези “борци за справедливост”, когато години наред техният клуб прибираше наемите на магазините от един подлез на Централна Гара, без да внесе и лев концесионна такса в общинската хазна?
  Къде бяха “борците за справедливост”, когато един частен проект, като зала Колодрума бе одържавен и завършен с 60 милиона държавни пари?
  Същият проект обслужва основно един Вело-клуб с има-няма 20 състезатели!

  Но най-интересно ми е, къде бяха “борците за равенство между клубовете”, когато се оказа, че Берое става собственост на губещо, държавно предприятие – ТЕЦ Марица Изток 2?
  Същото губещо, държавно предприятие продължава да налива милиони левове всяка година в отборчето от Стара Загора до ден днешен!

  • 5
   16

   А ти къде беше, цървул, когато за влачихте 50 милки
   Ти къде беше когато ви направиха лайняната база
   Неможе и никъде го няма, цял живот на хранилка!
   Един ден, сметките се плащат!

   • 11
    3

    smetkite se pla6tat ot KTB i Vasilev.Kakvo ob6to ima kluba s tqh,ciganino?

     • Мишко, на кой са държавните пари за ракети, на двойна цена? Всяка година по 20 млн отгоре, я ако имаш завършен втори клас ги събери!

  • 7
   10

   Селски, ако ситуацията беше обратната – да обявят, че държавата ще даде 30 милиона на Локомотив, и 3 на Ботевь , няма ли веднага да ревнете, и то не просто да получите и вие толкова, ами и каквито сте нагляри, ще искате даже повече.

  • 3
   13

   Локомотивци се доказаха като достойни гражданим които защитават интересите на ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ, а курвите на Пеевски защиотават само интересите на Шиши!

   Господ гледа, жълти курви. Няли знаете как наказва той крадците и лъжците!

 94. 4
  14

  Тръгнали да говорят как били шампиони едно време.. Абе смехурковци, вие сте били не само шампиони, но и рекордьори!!!

  Шампион с най-малко спечелени точки от изиграни мачове: Ботев (Пд.), през сезон 1966/67, 38 точки от 30 мача (1,2666 точки от мач). През сезон 1984/85, заради сбиване между двата отбора на финала за Купата на страната, Левски и ЦСКА (към онзи момент 1-ви и 2-ри), са извадени от класирането и за шампион е определен третият – Ботев (Пд.) (тогава „Тракия“), с актив от 33 точки от 30 мача (1.1 точки от мач). През 1990 г. БФС отменя решението си от 1985 г. и присъжда титлата на Левски.

  • 12
   3

   Буферски оригофрен…. Първенството през 1967 г. според всички специалисти е най-коректното по татово време/ако тъпата ти глава знае какво означава това/!!! Тогава България има един истински реален шамион, а не измисените административно титли на Левски и ЦСКА…. Сега в това положение на- благоразположен е отбора на делиормаската мастия….

  • Пропуснал си да кажеш нещо и за 1929 година. Или май не си чувал, че ендата от двете титли на Ботев е тогава, а не през 1985?!

 95. 4
  9

  Бойко да вярва на барековите подлоги , дето му викаха ууу по прозорците, имали нужда били милиони . Зико е курва на шиши.

 96. 6
  6

  От всичко, което е казал кмета-марионетка стават ясни 2 неща:
  1. Този идиот е комунист. Само там даваха според „нуждите“, а не по-равно
  2. Този е пълен идиот и дори не може да смята.

  Бойко, какви са тези получовеци дето ги назначаваш за кметове на втория по големина град?! Тези на две магарета сламата не могат да разделят … позор!!!

  • 5
   2

   Всъщност кмета е толкова жалък, че дори не знае какви са нуждите на двата отбора. Какво да очакваш от пожарникари и физкултурници… Мозъка им е дефицит

 97. 9
  4

  Идеална ситуация. Всичкото мангал на едно място и на открито. Ще ви нацепим джуките лилави и тиквите болни. Мишки смешни, комплексирани сега ще се преброим пак. Този път с отпечатък за спомен.

  • 2
   3

   Така, анонимно, е лесно !
   Нали , помак 🙂

   • 1
    2

    Тихо мършо комплексирана! Тихо и пред общината, и навсякъде. В събота ще станете за смях за пореден път и ще получите каквото заслужавате. И от общината, и от държавата, и от нас.

    • Тая жълта курва пак е зажадняла за ласки..
     Дано се объркате да се появите в събота!Така ще ви задоволим, че цял живот задоволени ще ходите, дееба и шматките страхливи!

 98. 11
  3

  Хайде лягайте, чИ утрИ Ша има репетиция! Хора на сиганите, утрИ на скелето Ша рИпитира патриотични маанета. В СъбУта и нИделя Ша правим сеир на охраната на общината. В 14 чИса, малко нИзаконно, но за нас закони не важат. В същотУ време мИшерето сА събира под самото скеле, че алахата праща дъЖ и там Ша решава кВо ша праИм.

 99. 8
  3

  А на Берое като им направиха стадиона с държавни пари, защо не ревахте тогава???

  • Защото обичат с марулите и говедата да си бъркат по дупките.

 100. 3
  9

  Пред общината да се носят на протеста в събота и неделя жълти купи с надпис ктб. Да се знае кой е папкал и колко е лапкал. Жълти длъжници . Сопотски регистри.

  • 6
   1

   И там ще сте,като тука трима човека ,се опитват да създават впечатление за масовост!Ама там ще трябва да се покажете на живо и ….познай СМЯХ

   • 5
    1

    Смях и ебане за малцинствените мърши! Да заповядат.

 101. 13
  1

  Пък и закво ви е стадион, като едвам събрахте 5000 души на финала барабар с децата от школата и левскарите дето дойдоха да ви пълнят сектора. Бахти и смешниците. На възловите мачове събирате толкова фена , колкото ние едно време в б група на всеки мач. Еми пускайте си верните братя онея леко мургавите не ги гонете.

  • 4
   8

   Смешко, не говори за посещаемостта едно време, защото ние държим рекордите от тогава.
   # 1. Рекордът за най-голямо домакинско посещение на мач принадлежи на „Локомотив Пловдив“. През 1981 г. „Локо Пловдив“ играе дербито си с „Берое“ (Стара Загора) пред 68 000 (!) зрители на стадион „9-и септември“ (сега „Пловдив“). С Христо Бонев в състава си бие с 2:1 заралии, а пръскащият се по шевовете стадион ще остане завинаги в историята на родния футбол като мач най-голямо стълпотворение от запалянковци.
   # 2. Рекордът за най-голяма гостуваща публика също принадлежи на „Локомотив Пловдив“. През 1983 г. отборът влиза в „А“ група след бараж-квалификация в София срещу „Осъм“ (Ловеч). Черно-белите бият с 2:1 след продължения и голове на Аян Садъков и Едуард Ераносян. Близо 40 000 (!) запалянковци от Пловдив окупират софийския стадион „Васил Левски“. Това е абсолютният рекорд за гостуваща публика и то поставен в „Б“ група!
   Така се говори с факти, мишко!
   Колкото за това защо ни е стадион, същият въпрос се питайте и вие, при положение че в доматево едвам пълните 1/3 от игрището

   • Абе шматка в тия години ходехме заедно по мачовете. От тези цифри по големият % са Ботевисти въпреки че играе шлькото

   • 68 хиляди ли станаха вече. Те като годините ви на създаване се сменят.

 102. 2
  9

  То няма национален стадион в софия , тия жълтурци сънуват бойко каза . В клинична смърт от птичи грип са.

  • 10
   1

   Вие всичките фенове на „юве“ ли ще излезете на протеста? Ще видят зор полицията тряя отделят цяла патрулка и трима човека да ви пазят

  • Ами то точно затова толкова ви боли, мангали прости. Ако докарат националите и на стадиона на Ботев да играят сигурно ще редуцираме циганското население в Пловдив поради сърдечни проблеми.

 103. 15
  3

  Може на мен да не ми е добре ,ама на Вуте да му е зле. Гнусна локомотивска сган. Кой ви построи стадиона през 1981г. ? Вие сами ли? Равенство – тогава на всички отбори в България да им построят стадиони. Че вие сте третия отбор на Пловдив, след Спартак Пловдив , които са били шампиони,ама с футболни достойнства . Вашата мутренска титла никой не я брои – смешници. Затова ви викат ЦИГАНИ, ама от онея най-мръсните .

  • 1
   2

   Гледай да нд се пръснеш от злоба, Бонке!!

 104. 2
  10

  Курви на Шиши . Зико пътник си . Дпс отбор в дпс лига. Жълтите са в клинична смърт.

 105. 10
  1

  БРАВО ,ЧЕ СЕ ЗАДЕЛИХА ПАРИ И СЕ НАПРАВИ БАЗАТА ТЯ Е ПЬЛНА С ДЕЦА,КОИТО СПОРТУВАТ,ТРЯБВА ДА ИМАТ ШАНС ДА ПРОДЬЛЖАТ СВОЕТО РАЗВИТИЕ НА ЕДИН ХУБАВ СТАДИОН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЗАСЛУЖАВАТ ГО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 106. 2
  2

  АХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХХА
  НДЕРЗАЙТЕ ЖАЛКА КОМПЛЕКСИРАНА ИЗМЕТ !!
  ХАХАХАХАХААХАХААХААХААХАХАХААХАХААХА
  АНОНИМНИ АМЕБИ

 107. 2
  2

  АХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХХА
  НДЕРЗАЙТЕ ЖАЛКА КОМПЛЕКСИРАНА ИЗМЕТ !!
  ХАХАХАХАХААХАХААХААХААХАХАХААХАХААХА
  АНОНИМНИ АМЕБИ

 108. 7
  4

  Сега ББ ще излезе и ще каже, че щом има съпротива, няма да се прави нищо. Това нас не ни устройва. Търсим си обещаното.

  Протестите трябва да продължат докато не видим построен Колежа и въпреки съпротивата от другата страна. Тъкмо ще се преброим, кой колко публика има в града.

  • 1
   2

   Недей, че като се броим извън стадиона селските ви задници доволно лъсват!

   Справка 1: През 2013, след като видяха, че пловдивчани правят шествие от центъра, жълтите еничари решиха и това да изкопират…Преди едно от дербитата решиха да тръгнат от фонтаните пред общината, но за тяхно съжаление се събраха има-няма 7-800 глупака, до като пловдивчани разтърсиха града с шествие от над 2000 души!

   Справка 2: През 2017, курвите на Пеевски решават да отпразнуват подарената от големия турски брат купа с шествие и автобус по улиците на града – покрай автобуса се влачат има-няма 3-400 курвенца…Тази година пловдивчани правят същото, но покрай автобуса има хиляди!

   Може да закараш бай Мюмюн от Долни воден на мач с подарен билет и кренвирш, но не можеш да го изкараш да се влачи по пловдивските улици!
   Точно тогава ясно се вижда Пловдив кой отбор обича!

   • Понеже годинките ти очевидно са прекалено малко и затова си мислиш, че всичко започва с пикльо като теб – шествия в града покрай футболните отбори има много отпреди ти, а и аз де се родя. Да си ги приписвате като измислени от вас е леко смешно, също като жалкия ви протест. Смешно е като да ни казвате „цигани“, „курви на Шиши“, „курви на Бойко“ и изобщо „курви“, защото историята помни и фактите говорят!

 109. 6
  6

  Защо не се самозапалите за да хване декиш духайте супата естествено че няма да ви обърнат вномание вие не сте Ботев и никога няма да бъдете точно там вие болката за това не се месете при големите да не останете валат

 110. 11
  3

  Стига сте намесва ли и ст. Пловдив. Колко да е важен за града. Големи общественици, голямо нещо. Да построят един 45000 и да стои празен целогодишно. Като се вижда каква спортна апатия(и не само) е обхванала народа за какво е тоя голям стадион. Да чакаме след 50 г финал между двата отбора, и пак няма да се напълни. Ще стане втори колодрум, на който най-голямата посещаемост сигурно е на концертите на чалгарите.

  • 11
   4

   Че те мангалите са си чалгари – да си припомним кой им пя на стадиона когато наркотрафикантите им купиха титла – Анелия, не Пърпъл.

 111. 18
  7

  Стадион Христо Ботев ще има! 100 комплаксара не могат да диктуват държавната политика, давейки се в злобата си!!!

  • 6
   9

   Нека има нямаме против, но кажи ми с какво ви е длъжа държавата да ви строи стадион след като Василев ви го бутна ? Нека ви го построи Самуилов или Пеевски

   • Все едно не знаете,че Пеевски и ко са държавата

    • Смятай какъв подчовек трябва да си за да се гордееш с това !

 112. 9
  18

  НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ФЕНОВЕ НА БОТЕВ? ТЕЗИ МИЛИОНИ МОЖЕ ДА СЕ ДАВАТ ЗА АПАРАТУРА В БОЛНИЦИ И НЕ САМО, ЗА НУЖДАЕЩИ СЕ НАИСТИНА ХОРА, А НЕ ЗА ЕДИН СТАДИОН!!! НИМА ЕДИН СТАДИОН Е ПО-ВАЖЕН ОТ ЧОВЕШКИТЕ ЖИВОТИ??? СРАМ СТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ, ДАНО И ДРУГИТЕ АГИТКИ В БЪЛГАРИЯ СЕ НАДИГНАТ ЗАЩОТО ТОВА Е НЕПРАВДА СПРЯМО БЪЛГАРИТЕ, А НЕ НЯКАКВИ ФЕНОВЕ НА ЛОКОМОТИВ!!! ЗАМИСЛЕТЕ СЕ МАЛКО, А УЖ СЕ НАРИЧАТЕ ПАТРИОТИ!!!

  • 14
   6

   А вас не ви ли е срам,че искате да увеличите тази сума.Дано ВСИЧКИ българи разберат колко сте долно и как искате да вземете парите за болници и тн,при положение,че си имате стадион,а искате още милиони вместо да идат за някои детски домове

   • 9
    11

    КОИ НИЕ ? АЗ СЪМ ФЕН НА ЦСКА!!! И ПАК ПИТАМ НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ? ЯВНО НЕ ЩОМ ОТГОРА ВИ Е ТАКЪВ! ДОКАЗВАТЕ, ЧЕ НЕ МИЛЕЕТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ СТИГА ДА ВИ СЕ УГОДИ И ЗА ТОВА КАЗВАМ, ЧЕ СТЕ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ И НА ВСИЧКОТО ОТ ГОРЕ СТЕ АДСКИ НАГЛИ !!!

    • 13
     4

     Никой не вярва на каквото пишеш, споко. Точно пък си фен на ЦСКА – дето ще им правят Армията. Вълчо, яж на дядо си патката.

     • 6
      8

      На какво да му вярваме бе жълТУРЧИН ??? Човека какво лошо е казал??? Нима не е по-важно да се вложат парите в болници и т.н. ли бе “патриоте”?

    • 7
     2

     От кое цска си,за да знам кой ми говори за СРАМ

     • 4
      5

      ЦСКА НЕ ЛИТЕКС, А ЦСКА И ТОЙ Е САМО 1 !!! А ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ С НАГЛОТИЯТА СИ И С ТОВА, ЧЕ НЕ МИСЛЕТЕ ЗА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ НИТО ЗА ХОРАТА И ЗА БОЛНИТЕ, А МИСЛЕТЕ САМО ЗА ЕДНО СТАДИОНЧЕ НА КОЕТО ЩЕ ХОДИТЕ ПО 1000 ЧОВЕКА ВСЕ ПАК ВИЖДАМЕ КОЛКО ХОДИТЕ НА КОМАТЕВО!!!

     • 4
      1

      Ааа разбрах сега.Теб те е яд,че на базата ходят повече отколкото на официален мач на истинското цска,и за това си против всъщност да имаме стадион,че Кюстендил ще имат повече от вас

  • 3
   2

   А ти, замисли ли се малко, че като няма спортни съоръжения, за да спортува младежта, парите трябва да се дават за болници, за да се лекува тази младеж?

   • 1
    3

    Нали има младежите къде да спортуват хаха в Коматево !!! Нима на Копнежа ще се водят тренировки на деца??? Не ставай смешен моля те хаха почнахте да си противоречите вече !!!

 113. 4
  2

  ЗА КАКВО РАВЕНСТВО ГОВОРИТЕ,ТАКА Е И В ЖИВОТА ТЕЗИ, КОИТО ИМАТ ОЩЕ ИСКАТ И НЕ СЕ ДАВА НА ТЕЗИ КОИТО СЕ НУЖДАЯТ,ХУБАВО ЧЕ СЕ НАПРАВИ БАЗАТА,КОЯТО Е ПРЕКРАСНА,А МОЖЕШЕ ТЕЗИ ПАРИ ДА БЬДАТ УСВОЕНИ ОТ ТЕЗИ ,КОИТО НЕ СЕ НУЖДАЯТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 114. СВОБОДА, РАВЕНСТВО, БРАТСТВО ... а не курви на Пеевски
  5
  9

  и най-вече – поздрав за кметчето, назначено от Бойко:

  Боят настава, тупкат сърца ни – ето ги В ОБЩИНАТА наште душмани. Дързост дружина вярна, сговорна – ний не сме веке рая покорна. Дързост дружина вярна, сговорна – ний не сме веке рая покорна. Бийте, братя, Бог е с нас, вража порода – бой за чест и свобода, за мила рода. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. Нека с тоз удар врага да смажем, нека му гордо, братя, докажем, че сме строшили мръсни окови, че сме свободни, а не робове. Че сме строшили мръсни окови, че сме свободни, а не робове. Бийте, братя, Бог е с нас, вража порода – бой за чест и свобода, за мила рода. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина.

 115. 10
  5

  Лека вечер на всички ЦИГАНИ СПЕТЕ СПОКОЙНО СТАДИОН ЩЕ ИМА И НА 15 02 ЩЕ ИМА НЕДЕЛЕВА ПОЛЯНА ЧАО МИНГИЯНИ ОТИВАМ ДА ГЛЕДАМ ЛУДОГОРЕЦ И ЩЕ ГИ ПОДКРЕПЯМ ЗАЩОТО СЪМ БЪЛГАРИН

  • 3
   3

   Стояне ти ли си ма мастио недна стрямакийска…..ти не си българин бре ти си долен селяк ва да тейба.

 116. 5
  2

  Протестирайте. Самуилов ще получи 30 милки и тогава вместо общински, ще има частен стадион.

  • 2
   3

   И тогава изведнъж и крушарски ще започне да строи база и стадион, всичко се знае и няма мърдане! Или и за двата отбора или за никой!

 117. 12
  1

  Пичове само се хапете тук обаче всичко е по сценарий от политиците. Те режисират и двете агитки. Ай със здраве!

 118. 5
  5

  Краен резултат от протеста – никой не получава нищо.

  За да станат нещата, трябва протестите да са общи.

 119. 6
  15

  ЖЪЛТИ КУРВИ ВЪРНЕТЕ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ С КОИТО Е СТРОЕНА БАЗАТА В КОМАТЕВО И Е ПОЧНАТ ГОМНЕЖА С ТИЯ ПАРИ И ТОГАВА ИСКАЙТЕ ОЩЕ.30 МЛН ЗА СТАДИОНА В ПАРК ЛАУТА И САМО В НЕГО ТАМ ЩЕ ИМА НОВ СТАДИОН А НА ИЗТОЧЕН 10 СИ ОСТАВА ТАЗИ КРАСОТА ОТ СЕГА

  • 6
   2

   Курва е майка ти – долната циганка, която те е изкарала в почивката от метенето на улицата.

 120. 15
  6

  Абе пръдльовци, цигани герои няма! Какви протести ще вдигате? Човека каза на всеки според нуждите. Ботев в момента се нуждае от стадион. На вас даже и база не ви трябва, защото юноши не ви трябват с този треньор и това ръководството. Имахте един двама в отбора и той ги изгони, не че те ставаха за някакъв хуй, ама пак юноши. Кмета ще ви помогне някога, но с колко и как не се знае. Сядайте си на ебаните гъзове и си ебете майката циганска

 121. 19
  5

  Те затова навсякъде ни викат ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, ЦИГАНИ.
  Щото сме ЦИГАНИ и все гледаме да правим мръсна на хората.

 122. 9
  4

  Нормално е да има турци и помаци фенове на БОТЕВ ВСЕ ПАК ТОВА Е ОТБОРА НА ОБЛАСТА ТРАКИЯ ОТ БЯЛО МОРЕ ПРЕЗ РОДОПИТЕ ДО ЧЕРНО МОРЕ И ПО ХУБАВО ТУРЧИН ОТКОЛКОТО МАНГАЛ в франкфурт и дортмунд е пълно с мангали от столипиново които се турчеят и носят фланелки на локото, даже и уруспиите по пиацата

 123. 19
  5

  До Бойко Борисов!!!Да знаете,че почти всички ходове на мангалите са обмислени и предложени от лицето Атанас Узунов.Този човек подкопава репутацията Ви в Пловдив.Този човек работи за дестабилизиране на партията в Пловдив.Ежедневно изнася вътрешна информация и е свежда до чааветата.Време е да се подредите къщичката…

  • 6
   7

   Ще я подреди къщичката с ново изказване: извинявам се, сгреших дълбоко и постъпих несправедливо.,стадион няма да има!

  • 8
   5

   Тя пък една партия жива да не бях……комунисти със сини елечета……но въпреки всичко да не забравя СТАДИОН НЯМА ДА ИМА……селянина си е селянин.

 124. 18
  5

  Не ви ли е срам цигани долни! Имате стадион, подкрепа, купа на България, шампионската купа от 2004,ще ви построят и база в Тракия! Кажете, защо искате да нараняват Ботев Пловдив по този гаден начин! Накрая няма да ви дадът пари за базата и ще скачате на Бойко Борисов! И защо ви е цялата тази омраза! Защо Ботев и Локомотив нямат по 1 стадион и 1 база?! На нас ботевистите ни стига че ЦСКА тире София и Уевски ни крадът младите таланти, пък сега и вие трябва да се намесите! Ако поне някой е съгласен с мен да хареса коментара и да изрази мнение по темата!

  • Стикс- ПО ДОБРЕ-СМЪРТ, ОТКОЛКОТО ПОЗОР( сентенция на самурая)
   5
   16

   Сега четем колко е хубаво Пловдив да има хубав стадион, колко е полезно за всички? Построи ли държавата частен стадион на Ботев, те напрактика се обявяват за ОТБОРЪТ НА ПЛОВДИВ!!! Провъзгласяват ги от най-високо ниво за ВЛАСТЕЛИНИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!

   Ние ще се мъчим на скеле за 700 човека, а те на най-модерния стадион в България подарен от държавата!!! Ще се издигнат лозунги, за ОТБОРЪТ НА ПЛОВДИВ всичко може, за циганите само скеле!!! Ще ни продънят ушите! Купата загубиха и се величаят, какво ли ще е да им дадат 30милиона, а на нас нищо!

   Това не е просто битка за равенство, това е битка за честта на ЛОКОМОТИВ И НЕГОВИТЕ ФЕНОВЕ! Битка за това ще позволим ли да позорят името на Локомотив!!! Битка за това кой е отборът на Пловдив, битка да се чувстваме ли гости в собствения си град , защото политиците така казали, на едните дали десетки милиони, а другите заплюли!!!

   Преди купата нашите ултраси написаха : ТРЯБВА ДА УМРЕМ ИЛИ ДА ПОБЕДИМ!!! Не мисля, че положението в момента е по-различно, ако загубим тази битка ще опозорят Локомотив ЗАВИНАГИ!!! Ще слушаме дори по телевизията за големия Ботев и за по- малкия отбор на Пловдив Локомотив…

   ТОВА Е НЕДОПУСТИМО!!! ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИМ И ТАЗИ БИТКА, ЦЕНАТА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, СТАВА ДУМА ЗА ПОЗОРЕНЕТО НА ЛОКОМОТИВ!!! По-ДОБРЕ СМЪРТ, ОТКОЛКОТО ПОЗОР!!!

   • 5
    2

    Филмари.. още бая години трябва докато ни стигнете да си мерете каквото и да е с нас! Ние сме отбора на Пловдив и ще го разберете каквото да ни коства на вас и на вас! В пъти сме повече от вас ! Ебана мишко.. сънувай го 1000 пъти и умри в кошмарите си !!

   • 5
    1

    Оооо, колко затрогващо!!!! А сега си припомни кой си ти и бягай при кака ти Мара, че вече е нетърпелива:

    Стиксчо – грозен, тъп, плешив…
    Скита без приятели мангалът миризлив…
    Мъка, мъка, самота…
    Как го мъчи таз съдба…
    Помощ няма кой да му даде…
    Чорлав, мръсен – гладно псе…

    Плешо гладен и некъпан,
    пак пуловера надянал скъсан.
    Пуста бедност-орисия,
    пак ще свърши месеца с просия.
    Но в любовта е истинска фурия,
    къса пръсти от чикии горкия.

    Но да не повярва човек…

    Стикса хванал си жена!!!
    Мара Шепова се казва тя
    Сутрин, вечер яко клати
    Твърдо е решил – ще става тати!
    Лашкай, Стиксчо, лашкай, брат!
    Стават чудеса на тоя свят!

 125. 15
  4

  ALE,ALE AOOOOOOOOO,ALE ,ALE AOOOOOOOOOOOO,KUR ZA LOKO ALE VIE MANGALI STE,6TE VI 6IBAAAAAMEEEEEEEEE !!!!!! 4ERNO-BELI PEDERASTI,DA VI EBA MAIKATAAAAAAAAA !!!!! CIGANI,CIGANI,CIGANI,CIGANI,CIGANI !!! AH KOLKO JALKO E DA SI 4ERNO-BQL………..PEDAL !!!!!!!

 126. 16
  4

  Добрее щом не искате стадион няма.В понеделник ще наредя на Зико да промени името на стадиона в парк Лаута.Освен това ще му наредя седалките на стадиона да бъдат подменени 30% бели 30% черни и 30% жълти.И ще играете и двата отбора там другата година.

  • 6
   8

   Точно така ББ, стадион няма да има!!! А за седалките не го мисли и там ще ти затворим устата, всичко с времето си ББ!!!

   А и подготвяй половината терени на базата в Коматево за юношите на Локомотив и тя е Общинска и си искаме нашето!!!

   • 11
    7

    Кое е ваше ве цървул кюстендилски???Марш в кюстендил натрапнаци долни!!!!

   • 1
    1

    Ей, мангал. Нали щеше да се бесиш, да не ти вдигнаха заплатата на 450 лв.?

 127. 18
  9

  Ей,смешници ,имате лицензиран стадион ,на който играхте за лига Европа, за какви трибуни ,за какви тоалетни ревете?Съборете си стадиона и тогава искайте равнопоставеност!Защото в момента при вас всичко си е наред- играете си в първенството,в Европа и си имате стадион,имате успехи.Засега сме снизходителни към вас , защото не ни интересувате,но опитате ли да влияете върху нашето бъдеще сме много чувствителни и жалките ви организирани ултрасчета ще бъдат смазани от масовата анархия,която винаги е царяла при нас!Не си играйте с огъня,да не заменим Красота,Вяра,Борба с Огън,Ебан,Сеч!

  • 8
   9

   Ти явно не си бил ебан както трябва селяко……но ще бъдеш с петата в дивия и устата.

  • 4
   8

   Селски, кой ви събори стадиона?!? Природно бедствие?
   Ти аплодираше ли?
   Вие сами повлияхте върху бъдещето си, но то вече го няма! Поне не и на бул. „Източен“!
   Там ще остане само спомена за игрището на френския колеж, с който никога не сте имали нищо общо!

   • 2
    2

    Събориха го мечтите ни,но желанието и решителността ни ще го изградят!
    3 към 1- запомнете го това, нещастници!

 128. 4
  9

  Г-Н ПЕЕВСКИ кажете какво трябва да направя за да имаме стадион?Дал съм си цялото тяло на теб и съм обещал че и всички канари сме на това мнение че ние винаги сме били зад вас и искаме от вас само стадион от там нататък ние ставаме ваши по всяко време ще гласуваме за вас ще бъдем вашата опора…

  • 5
   8

   Нищо не правете мили мои канари само ви искам надупенки аз ще ви онодя а за стадион ще си помисля……айде със здраве.

 129. 6
  9

  Значи стана ясно, че цялата тази каша я е забъркал кретен дето Бойко го назначи за кмет!!!
  Защо, бе Бойко, ги назначавал все такива умствено недъгави?! не виждаш ли, че само ти вредят

  • 4
   3

   Цялата партия сте бавноразвиващи. Скоро ще ви изметем!

 130. 2
  14

  Турците и циганите от околията да си платят на военните и общината за ползването на Кънчова поляна през последните 30 години плюс наема за селското игрище в Коматево, също така и да си платят неустойките по концесията и ЧАК ТОГАВА да просят пари за нов стадион!
  Да вземат и да спрат да си въртят задниците на където духа, за да е ясно – ЗА или ПРОТИВ развалянето на концесията са!

  http://www.vassilev.bg/bg/скъпи-ботевистине-позволявайте-на-проксито-на-пеевски-да-ви-заблуждава_7_77

  • 3
   1

   МАМА ТИ ДЕЙБА ЦИГАНСКА ВЪВ ЧЕРВАТА ДЕЙБА .ТИ ЛИ ЩЕ ГОВОРИШ ЗА АВАНТИ БЕ БОКЛУМ МИРИЗЛИВ ? КАЖИ КАВО ИМАТЕ ВИЕ АМЕБО

 131. 9
  1

  МНОГО Е ГАДНО ДА ЗНАЕШ ЧЕ АЙШЕТО ТЕ Е ИЗСРАЛА С ИМЕТО НИКОЙ .
  Амееееебии . през цялото си жалко съществуване ще гниете във сянката на великия БОТЕВ ОТБОРА НА ПЛОВДИВ

 132. 9
  5

  ЖАЛКАТА КОМПЛЕКСИРАНА ИЗМЕТ КАК СИ ГО НАЧУКВА САМА ХАХАХАХАХАХХАХАХАААХАХААХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХА

 133. 13
  4

  Мангала си е мангал ,да го духате стадион ще има.

 134. 8
  8

  ботефЪ ОТ ДОСТА ВРЕМЕ СА ПРОЕКТ НА дпс И НОРМАЛНО ДЕБЕЛЯН ПЕЕВСКИ , ПОСРЕДСТВОМ ГЛАВНИЯ СИ ИБРИКЧИЯ – ЛАЙНОТО ОТ БАНКЯ ДА СЕ ГРИЖИ ЗА АНАЛНОПОДАТЛИВИТЕ СИ ЖЪЛТИ КУРВИ.

  • Моля правете коментарите си без обидни квалификации , особенно към правителствени служители. Не е в наша полза .

 135. 6
  14

  Пратени са писма с хронология до Халваджян и компания, до Слави Трифонов и всички, които са опозиция на Борисов !!! Отзвука ще е голям и стадион няма да видите жълТУРСКА сган!!!

   • 2
    5

    Смей са. Нали знаеш кой се смее най-хубаво, слугини на Делян

  • Споменахте ли в хронологията за свирките от Зума и Узунов?Споменахте ли в хронологията и исканията ви преди изборите за купата и Джесика…

 136. СВОБОДА, РАВЕНСТВО, БРАТСТВО ... а не курви на Пеевски
  5
  13

  и най-вече – поздрав за кметчето, назначено от Бойко:

  Боят настава, тупкат сърца ни – ето ги В ОБЩИНАТА наште душмани. Дързост дружина вярна, сговорна – ний не сме веке рая покорна. Дързост дружина вярна, сговорна – ний не сме веке рая покорна. Бийте, братя, Бог е с нас, вража порода – бой за чест и свобода, за мила рода. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. Нека с тоз удар врага да смажем, нека му гордо, братя, докажем, че сме строшили мръсни окови, че сме свободни, а не робове. Че сме строшили мръсни окови, че сме свободни, а не робове. Бийте, братя, Бог е с нас, вража порода – бой за чест и свобода, за мила рода. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина.

 137. СВОБОДА, РАВЕНСТВО, БРАТСТВО ... а не курви на Пеевски
  2
  10

  Вятър ечи, Балкан стене, сам юнак на коня.
  С тръба зове свойте братя – всички на оръжие.
  Дойде време, ставайте, от сън се събуждайте.
  Доста робство и тиранство – всички на оръжие.
  Който носи мъжко сърце и българско име да препаше остра сабя, знаме да развие.
  Да препаше остра сабя, знаме да развие.
  Дойде време, ставайте, от сън се събуждайте.
  Доста робство и тиранство – всички на оръжие.
  Доста робство и тиранство – всички на оръжие.

 138. СВОБОДА, РАВЕНСТВО, БРАТСТВО ... а не курви на Пеевски
  1
  6

  Стани, стани, юнак балкански, от сън дълбок се събуди.
  Срещу тирана отомански ти българите поведи.
  Срещу тирана ЗДРАВКО ТЪПОТО ти българите поведи.
  Че сълзи кървави пролива във робство милий наш народ.
  Високо той ръце простира да го избави вишни Бог.
  Високо той ръце простира да го избави вишни Бог.
  Докле е мъничка змията, елате да се съберем, с крака да й строшим главата, свободни да се назовем. С крака да й строшим главата, свободни да се назовем.
  Да си развием знамената, да светне нашата земя, да си прославим имената, да гинат вражи племена.

 139. 23
  8

  В ПЛОВДИВ РАВЕНСТВО НЯМА! 15000 НА 4200! ГРАНДА НА ПЛОВДИВ ЗАСЛУЖАВА СТАДИОН! АКО НЕ, ЩЕ ИМА ВОЙНА ПОД ТЕПЕТАТА!

  • 6
   15

   и къде бяха тези измислени 15 000 на мочовете през сезона илина протестите ви??!!

  • 4
   1

   Ти май не разбираш, че с омразата която се опитваш да посееш, всъщност правиш стройтелството на вашия стадион – НЕВЪЗМОЖНО!!

 140. 6
  8

  Браво момчета от Локо!!! Вие сте истински ДОСТОЙНИ ГРАЖДАНИ И БОРЦИ ЗА ПРАВДА. Нека покажем на самозабравилия се кмет (Бойко, защо ги назначаваш само такива жалкари, бе майна?!), че не сме РАЯ ПОКОРНА!!!
  Ще бъда на протестите с цялото си семейство – жалко, че повечето от тях са в чужбина, прокудено от подобни „мъдрите държавници в НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА“!!!

  Подкрепям идеята на протеста да се пеят възрожденски песни!!

  БОЯТ НАСТАНА!

  • 9
   1

   И децата ли ще си учиш на злоба …..има толкова по ценни неща на този свят.

   • 5
    6

    Ако за теб думичките РАВЕНСТВО и СПРАВЕДЛИВОСТ означават злоба… то сега ми става ясно защо си курва на Пеевски!

    • 8
     1

     Лъжеш,мангал. Роднините ти не са в чужбина, а в затвора за кражби и проституция. И ти натам си се запътил,боклук вонлив

     • на курво на Делян не отговарям.
      Само ги съжалявам

   • 2
    3

    А има много по-важни неща за които да се дадат тези пари !!! Не за стадион !!!

    • Тези пари са и мои… Аз искам стадион! Защо ти, господин мангал ще се разпореждаш с тях ???

 141. Стикс- по- добре смърт, отколкото позор(японска сентенция)
  3
  8

  Сега четем колко е хубаво Пловдив да има хубав стадион, колко е полезно за всички? Построи ли държавата частен стадион на Ботев, те напрактика се обявяват за ОТБОРЪТ НА ПЛОВДИВ!!! Провъзгласяват ги от най-високо ниво за ВЛАСТЕЛИНИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!

  Ние ще се мъчим на скеле за 700 човека, а те на най-модерния стадион в България подарен от държавата!!! Ще се издигнат лозунги, за ОТБОРЪТ НА ПЛОВДИВ всичко може, за циганите само скеле!!! Ще ни продънят ушите! Купата загубиха и се величаят, какво ли ще е да им дадат 30милиона, а на нас нищо!

  Това не е просто битка за равенство, това е битка за честта на ЛОКОМОТИВ И НЕГОВИТЕ ФЕНОВЕ! Битка за това ще позволим ли да позорят името на Локомотив!!! Битка за това кой е отборът на Пловдив, битка да се чувстваме ли гости в собствения си град , защото политиците така казали, на едните дали десетки милиони, а другите заплюли!!!

  Преди купата нашите ултраси написаха : ТРЯБВА ДА УМРЕМ ИЛИ ДА ПОБЕДИМ!!! Не мисля, че положението в момента е по-различно, ако загубим тази битка ще опозорят Локомотив ЗАВИНАГИ!!! Ще слушаме дори по телевизията за големия Ботев и за по- малкия отбор на Пловдив Локомотив…

  ТОВА Е НЕДОПУСТИМО!!! ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИМ И ТАЗИ БИТКА, ЦЕНАТА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, СТАВА ДУМА ЗА ПОЗОРЕНЕТО НА ЛОКОМОТИВ!!!

  • 9
   3

   Винаги е било така бе шизо, Ботев е в пъти по-голям клуб от малкото циганско джудженже-смърфче..По-голям във всяко отношение, нали се хвалеше че играете в Пловдив лига европа, на лицензиран стадион…пък сега нямали тоалетни там…ебати циганската история, накрая ще ви набараме пак да ви изпотрошим тиквите и ще се скриете по колибите, циганчета клети..

  • Ти да не си си мислел друго нещо бе нещастник? Ботев е и ще бъде отбора на Пловдив !! Къде се отвяхте бе мишки? Припознахте Велблъжд и станахте някой? Не .. недейте ! Има хора които помнят всичките ви жалки напъни да се доближите да големият отбор на жълто черен Пловдив

 142. 7
  2

  ЛОКО-феновете по добре да излезнат на протест за „Равенство между половете“!

 143. 16
  2

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС.“…/./…….

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

 144. На вниманието на турците и циганите от околията на Пловдив, познати още като Курвите на Пеевски:
  2
  10

  Турците и циганите от околията да си платят на военните и общината за ползването на Кънчова поляна през последните 30 години плюс наема за селското игрище в Коматево, също така и да си платят неустойките по концесията и ЧАК ТОГАВА да просят пари за нов стадион!
  Да вземат и да спрат да си въртят задниците на където духа, за да е ясно – ЗА или ПРОТИВ развалянето на концесията са!

  http://www.vassilev.bg/bg/скъпи-ботевистине-позволявайте-на-проксито-на-пеевски-да-ви-заблуждава_7_77

 145. 21
  6

  Когато имате фенове колкото Ботев тогава равнопоставеност

  • 5
   14

   Колко фиена има Ботяф ма жълта курво? Като има аванта знаем че са безброй. Въпроса е: Като няма аванта – Колко са?

   • 3
    9

    ами бяха 900 на дербито с ЦСКА. С Арда призоваваха 2 седмици и отидоха – 15,
    а на протестите им бяха около 50…

    Базичката им е редовно ПРАЗНА!!

    Това е истината. Другото е балон и безплатни кренвирши

 146. 2
  11

  Папагали дайте да се споразумеем.Дайте тези 30 млн да си ги разделим по 15 на отбор и има сделка съгласни ли сте…или неее вие искате всичките за вас така няма да стане със сигурност.Казваме на боко давай ги 30 те милиона : 2 и нещата стават.С 15 млн ще си довършите целия стадион на груб строеж и оттам нататък Самуилов да вади остатъка.На нас 15 млн ще ни стигнат да си направим 2 трибуни зад вратите и да покрием целия стадион.СДЕЛКА ?

  • 4
   4

   Да, стадиона в лаута се дава на отборите по лека атлетика и други спортове без футбол. Локо и Ботев играят на Колежа.

 147. 11
  2

  Равнопоставеност???????? Що за неграмотни глупости? Все едно партия Воля да иска равнопоставени пари от държавната субсидия колкото взима и ГЕРБ

 148. 11
  3

  Мангали, върнете купата обратно в БФС и финала от миналата година да се играе наново ама този път честно, щото Боко ни накара да ви дадем купата на вас за да ни построи стадиона с държавни пари. И преди изборите вие да сте с купа, а ние със стадион. И всички да са доволни. Стиска ли ви да се откажете от купата само и само ние да сме зле?

  • 3
   11

   За какво да е връщаме бе глупак.Вие трябва на Лудогрец да върнете купата от 2017 и да си преиграете мача с домуза,на когото беше наредено да ви даде купата за да може да каже че не всичко взима той.Ние нашата си е спечелихме честно

  • 1
   1

   Шо не идеш да го кажеш това на „БОко“щом го мислиш!? Срах ли те е или е по-лсено да се клевети анонимно

  • 1
   6

   Защото не е верно. Верно е обаче, че вашата през 2017 беше ПОДАРЕНА

   • Ей козар ние имаме 16 финала за тази купа а сега ми кажи вие колко имате циганин гнусен

  • Бързо на доктор ама психиатър че ще направиш беля, направо да те прибират

 149. 14

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС.“…/./……

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

  • Турците и циганите от околията да си платят на военните и общината за ползването на Кънчова поляна през последните 30 години плюс наема за селското игрище в Коматево, също така и да си платят неустойките по концесията и ЧАК ТОГАВА да просят пари за нов стадион!
   Да вземат и да спрат да си въртят задниците на където духа, за да е ясно – ЗА или ПРОТИВ развалянето на концесията са!

   http://www.vassilev.bg/bg/скъпи-ботевистине-позволявайте-на-проксито-на-пеевски-да-ви-заблуждава_7_77

 150. 12
  2

  Циганите от локо да си платят наема на лаута за 15 години и наема за подлеза на ЦГ и да си платят тока и водата за същия период……………

  • 1
   9

   Турците и циганите от околията да си платят на военните и общината за ползването на Кънчова поляна през последните 30 години плюс наема за селското игрище в Коматево, също така и да си платят неустойките по концесията и ЧАК ТОГАВА да просят пари за нов стадион!
   Да вземат и да спрат да си въртят задниците на където духа, за да е ясно – ЗА или ПРОТИВ развалянето на концесията са!

   http://www.vassilev.bg/bg/скъпи-ботевистине-позволявайте-на-проксито-на-пеевски-да-ви-заблуждава_7_77

 151. 4
  6

  Стадиона в лаута се дава на отборите по лека атлетика и други спортове без футбол. Локо и Ботев играят на Колежа.

 152. Циганите от локо да си оправят вересиите преди протеста за равнопоставеност
  10
  2

  Циганите от локо да си платят наема на лаута за 15 години и наема за подлеза на ЦГ и да си платят тока и водата за същия период

  • На вниманието на турците и циганите от околията на Пловдив, познати още като Курвите на Пеевски:

   Турците и циганите от околията да си платят на военните и общината за ползването на Кънчова поляна през последните 30 години плюс наема за селското игрище в Коматево, също така и да си платят неустойките по концесията и ЧАК ТОГАВА да просят пари за нов стадион!
   Да вземат и да спрат да си въртят задниците на където духа, за да е ясно – ЗА или ПРОТИВ развалянето на концесията са!

   http://www.vassilev.bg/bg/скъпи-ботевистине-позволявайте-на-проксито-на-пеевски-да-ви-заблуждава_7_77

 153. 3
  16

  Жълтури, не се обяснявайте! Стадионът ви няма да стане по този мръснишки начин, който гласите!!!

  Дори да приемем наглата ви теория, че сте три пъти повече от Нас, запомнете , че един човешки живот даден за КАУЗАТА ЗА РАВЕНСТВО ЗА ЛОКОМОТИВ, ще струва многократно повече от тези три пъти повече!!! Ще спре всякакво строителство и политическа партия ГЕРБ ЩЕ Е БЕЗКРАЙНО компрометирана!

  Живеем в ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, никой премиер няма да строи и лее бетон с КРЪВТА И КОСТИТЕ на своя народ!!!

  Бойко може още да не го разбира, но ще бъде спрян!!!

  • 8
   3

   хахаха Станиславе, хап – че – та – та

 154. 2
  10

  ДОБРЕ НЕКА СТАДИОНА НА ИЗТОЧЕН 10 СЕ ПОСТРОИ И ПОСЛЕ ДА ИГРАЕМ И ДВАТА ОТБОРА ТАМ,СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ ПАПАГАЛИ?

  • 5
   4

   Да, стадиона в лаута се дава на отборите по лека атлетика и други спортове без футбол. Локо и Ботев играят на Колежа.

   • 1
    6

    Koлежа става градски стадион ще бъде в бяло зелено червено нали?

    • 5
     1

     И Колежа, и Лаута, и Спартак са собственост на Пловдив. Толкова ли сте ТЪПИ?

  • … и докато се построи ОБЩИНСКИЯ СТАДИОН – ХРИСТО БОТЕВ, Ботев също домакинства на ОБЩИНСКИЯ СТАДИОН в парк Лаута.

 155. 10
  1

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС.“…/./

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

  • Турците и циганите от околията да си платят на военните и общината за ползването на Кънчова поляна през последните 30 години плюс наема за селското игрище в Коматево, също така и да си платят неустойките по концесията и ЧАК ТОГАВА да просят пари за нов стадион!
   Да вземат и да спрат да си въртят задниците на където духа, за да е ясно – ЗА или ПРОТИВ развалянето на концесията са!

   http://www.vassilev.bg/bg/скъпи-ботевистине-позволявайте-на-проксито-на-пеевски-да-ви-заблуждава_7_77

   • Ми искай пари да направят и пашева поляна от бойко бе козар

 156. 3
  9

  На жълтите папагали ще кажа ….в този хубав или дъждовен ден ….КУР за жълтите от мен…… ХА-ХА-ХА

 157. На Вниманието на буферите и циганите от Локомотив!!! Не се отнася за локомотивците!!!
  10

  САМО СТАДИОНА НА МАРИЦА Е ЧАСТЕН!!! ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА ОБЩИНСКИ. След като няма да се строи стадион Христо Ботев и стадион Пловдив ще играем и Локо и Ботев на стадиона в лаута.

  • На вниманието на турците и циганите от околията на Пловдив, познати още като Курвите на Пеевски:

   Турците и циганите от околията да си платят на военните и общината за ползването на Кънчова поляна през последните 30 години плюс наема за селското игрище в Коматево, също така и да си платят неустойките по концесията и ЧАК ТОГАВА да просят пари за нов стадион!
   Да вземат и да спрат да си въртят задниците на където духа, за да е ясно – ЗА или ПРОТИВ развалянето на концесията са!

   http://www.vassilev.bg/bg/скъпи-ботевистине-позволявайте-на-проксито-на-пеевски-да-ви-заблуждава_7_77

 158. 13
  1

  ЧЕРНО – БЯЛАТА ГЕЙ БАНДА
  СЕ РАЗПАДА СЯКАШ ПО КОМАНДА

 159. КУР ЗА МАНГАЛИТЕ ЕБЕТЕ СИ МАЙКАТА ЛОКОМОТИВО – ЦИГАНСКА
  11

  ПРОСТ , ПО – ПРОСТ , НАЙ – ПРОСТ
  И НАКРАЯ И НАЙ – ОТДОЛУ
  БУФЕР , ЦИГАНСКИ ЛОКОМОТИВЕЦ , НЕКЪПАН , ВМИРИСАН И НАСРАН ,
  КРАДЕЦ И ЛЪЖЕЦ БЕЗ КАПКА СВЯН .

 160. 10
  3

  СЪБОТА ЩЕ ПИКАЯ ОТ БАЛКОНА НА ОБЩИНАТА ВЪРХУ ЧЕРНО-БЕЛИ МАНГАСАРИ :)))))))))))

 161. 13
  2

  Кюстендилските боклуци пак реват, ми много ясно, че всичко ще се налива в Ботев, мястото на мангалите от Лаутджами е на дъното на клоаката, а Ботев на върха.

 162. 6
  1

  НЯМА ПО НАГЛА И ПРОСТА ИЗМЕТ!!
  БОКО СПИРАЙ КРАНЧЕТО

 163. 21
  1

  Голям рев голямо нещо.Завист, злоба,простотия.Равенство между клубовете.Е как да стане.Едните имат три пъти повече публика.Доказано от трите мача които се играха извън Пловдив.Че участието ви в Европейския турнир едвам събирахте 6500.Ботев закарваше 12-15000 в Бургас.И къде е равенството.Говорите за стадион Пловдив.Може,но след като срутите лаута.Иначе вие с два стадиона ,другите с един.Къде е равенството.И тъй като лаута е общински ,ние също искаме да играем там.За да сме равнопоставени.И никой не ви е дал правото да говорите от името на хилядите граждани и данъкоплатци.

  • 2
   7

   Това, че от алчност и вродена тъпота бяхте съгласни Кънчова поляна да се срути на цяло не значи, че и ние трябва да бъдем алчни и малоумни като вас.
   Никой не ви е бутнал грозният стадион на сила!

 164. 5
  12

  Не си плащат тока и водата, ЖЪЛТИТЕ МАНГАЛИ от ИЗГРЕВБОЙС и СТОЛИПИНОВО, ами и стадион искат, каква долна ПАПЛАЧ са КРАСТАВИТЕ ШОПАРИ.

 165. 15
  2

  На вниманието на ХЕИ и МВР!!!
  Очаква се сбирщина цигани пред общината. Да се вземат мерки за почистване и дезинфекция на района. Полицията да внимава за рязко увеличаване на престъпността

 166. 24
  5

  Тези от Локомотив много негли нещо.Защо не протестират пред УЕФА че искат равнопоставеност с Барса и Реал за да се класират директно в групите на ШЛ.Общината им направи терен, осветление ,тренировъчни игрища, сега през лятото им поставиха седалки и им ремонтираха съблекалните за да покрият ЛЕ.Отново общината им плати проектите за стадион и база за ДЮШ . Играят на общински стадион и наем не плащат.И пак недоволни.Накараха преди години Марешки да им бутне трибуната трибуната без никакъв проект и разрешение а сега реват.А Ботев ПД от своя страна построиха база сами платиха си всички разходи за проекти и разрешения за строеж без общината да плати и стотинка.А сега искат равнопоставеност.Равнопоставеност но на какво?Нито имат публика колкото тях.Нито имат купи и титли колкото тях. Все едно утре като започнат да строят 30000 стадиони на Левски и ЦСКА от Славия да ревнат за също толкова голям стадион.Локомотив има стадион за 10000 и дори в мачовете от ЛЕ не успя да го напълни.За какво говорим.Чиста проба завист.То за това в пъкъла в казана с българите няма пазач.

  • На вниманието на турците и циганите от околията на Пловдив, познати още като Курвите на Пеевски:

   Турците и циганите от околията да си платят на военните и общината за ползването на Кънчова поляна през последните 30 години плюс наема за селското игрище в Коматево, също така и да си платят неустойките по концесията и ЧАК ТОГАВА да просят пари за нов стадион!
   Да вземат и да спрат да си въртят задниците на където духа, за да е ясно – ЗА или ПРОТИВ развалянето на концесията са!

   http://www.vassilev.bg/bg/скъпи-ботевистине-позволявайте-на-проксито-на-пеевски-да-ви-заблуждава_7_77

 167. 10
  20

  Ей каун прежълтял, това за Барса и Еспаньол ходи го разправя на ходжата в Долни Воден! Какви фенове сте бре посерко ако няма на аванта, пепси и кренвиеш!!!! За купата всичкото жълтур се вдигна насила от села и паланки защото се очакваше да бият гаднити, мръсни буфери с лекота! Да ама не!!! И кво стана след 20 Мин гробна тишина от хилядната жълта посрана публика, след 75мин тънка, тънка и навънка! Ей такава публика сте от статисти и хора които не са били на мач повече от два пъти през целия си живот! Просто направи сравнения от празненствата за спечелването на купата от двата отбора! No comment! За история няма също да ми говориш защото ЛОКО Пловдив е създал и оставил много повече големи футболисти на България отколкото вие! Няма смисъл да ти ги изреждам, вие си ги знаете! Вие какво имате, един Чико който е известен извън Пловдив, това е! Кой от вашите играчи има кариера в националния отбор освен него Никой!! За трофеи също не искам да ми говориш, защото след комунизма заминахте в 9та глуха и освен подарената ви купа на България от Домусчиев нямате абсолютно нищо и изпадахте няколко пъти, отделно ви спасиха с политически протекции да не изпаднете още няколко. Спрете се малко нагляри, като държавата ще прави стадион с държавни пари да направи стадион Пловдив, а собствениците да си правят клубните стадиони, това ще най доброто решение за целия спорт в Пловдив, всичко друго ще в ущърб на целия Бъгарски народ с изключение на вас! Ако не вярвате прочетете форумите на всички спортни сайтове и ще видите какво е мнението на останалите фенове за вашия стадион!

  • 5
   2

   Кретен!!! САМО СТАДИОНА НА МАРИЦА Е ЧАСТЕН!!! ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА ОБЩИНСКИ. След като няма да се строи стадион Христо Ботев и стадион Пловдив, ще играем и Локо и Ботев на стадиона в лаута.

  • Кретен!!! САМО СТАДИОНА НА МАРИЦА Е ЧАСТЕН!!! ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА ОБЩИНСКИ. След като няма да се строи стадион Христо Ботев и стадион Пловдив ще играем и Локо и Ботев на стадиона в лаута.

  • Ако следваме неговата логика…като спечелихме шампионската титла на центъра имаше 100 000 човека и 50 000 да са били, и 30 000 да са това означава ли, че сме 100:1 , 50: 1 или 30:1?

  • Ти на колко години си овчи чико,тумби,г славков,георгиев,костадинов,пашев,виден апостолов,зехтински и тн са играли и за национала,даже 6 от тях и на световни първенства,аз съм пропуснал и много хора,ще ти кажа че сашо иванов беше национал и капитан на ботев това е бащата на гонзо, има и още бакалов,младенов,раков хвойнев,и питай някой пашата как ви еба с 4 гола на стадион септември и стадиона го кръстиха пашева поляна

   • 1
    1

    Още един път селски, тея всичките дето си ги изредил с изключение на Чико са играчи са местна консумация които никой извън Пловдив не знае!!! Отгоре на това някой от тях не са ваши юноши! Това все едно аз да кажа че Коце Видолов е наш! Тея мурафети за поляни и тем подобни датират 20-30 години по рано от твоя тъп пример и оригинала е Кънчова поляна, ако не знаеш що е това питай някой по възрастен от теб да ти каже! За успехи също няма да ми говориш защото през комунизма всички знаехме как се разпределяха медалите! Кажи ми за периода след комунизма ако ти стиска! Аре със здраве сельо!

 168. 15
  5

  Браво на Локото, големи комунисти се оказаха, изненадан съм имайки в предвид че по време на комунизма бяха девета дупка на кавала, а най силните им години бяха по време на наркобосовете и демокрацията.

  • За разлика от АФД-то(моята курва) и онзи урод, създаден от ДПС през 2010г (курвата на Шиши)…

 169. 3
  11

  Жълтите мангали само те плачат, като ЖЕНИТЕ за ХУЙ.

 170. 12
  1

  Защо не протестирате, че на други не са дали поръчки за 40 милиона? А какво ще стане с Локомотив ако правителството спре обществената поръчка на Крушарски? Ще ви подскажа – окръжните групи и се замозакривате благодарение на злобата си.

  • 2
   11

   Протестирайте бе ! Крушарски бизнеса му е в чужбина и го боли за тея 40 000 000 така, че си протестирайте колкото искате!!! Но какво ще кажеш за безплатните бензиностанции на Инса ?

   • 8
    1

    Така де, 40 срещу 4 милиона. Нали се борите за равнопоставеност? Дори не осъзнавате как се излагате и как сами си го набутвате.

    • 1
     4

     Момче тези 40 000 000 на Локомотив ли са дадени бе каун ? Ами ако почнем да вадим на САМУИЛОВ какво се е дали и на вашия собственк Пеевски ? Ами бензиностанциите, ами рафинерията ами още куп неща ?

    • 2
     2

     Нещо за без акцизния кран на Домуса от който пълни Самоилов!

     Справка разследване на Валя Ахчиева
     Жълти лайнари
     Бъдете тихи и рачичките нали знаете как да ги вдигнете

  • Отново лъжеш . Освен в България Крушарски има заводи и в Аржентина и Бразилия . Затова не е толкова зависим , така както е зависим вашият Самуилов.

 171. 1
  9

  Защо се споменават са Локомотив и жълтите ЦИГАНИ, ами Спартак и Марица, Пловдив има 4 отбора. Хайде даго духат ЖЪЛТИТЕ ЖЕНИ.

  • САМО СТАДИОНА НА МАРИЦА Е ЧАСТЕН!!! ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА ОБЩИНСКИ. След като няма да се строи стадион Христо Ботев и стадион Пловдив ще играем и Локо и Ботев на стадиона в лаута.

 172. 6
  14

  Аз не съм съгласен, че жълтите имат повече фенове от нас…НЕ и като процентно съдържание в града ни!
  Това, че с безплатни екскурзия, билети бири и кебапчета закараха веднъж 15 000 туристи, дето за първи път гледат мач не ги прави повече от нас. Може да са по-надъхани и организирани от нас, но не и повече. Локомотив Пловдив е отбора на работническата класа още от създаването си…жълтите са и винаги са били отбор на властта, освен това Локомотив има фенове от всички прослойки на обществото.
  Абсурд е да са повече от нас в града…по селата не знам. Ти сигурно не помниш, вероятно затова говориш така, но аз помня дербита на ст. Девети Септември и никога феновете им не са били повече от нас…даже ние имахме много по-голяма агитка.Помня също на Лаута, как тарторите на двата отбора идваха при агитките и много добре си спомням думите на един от техните тартори, ойто призна, че сме повече от тях.Аз също съм ЗА справедливост и не съм против на жълтите да им построят стадиона, но да направят и нашия.Аз ще присъствам на всеки протест! Призовавам всички фенове на Локомотив да се обединят и да излезнем заедно на протест ЗА справедливост, а не против строежа на техния стадион.

  • 12
   1

   Аха, то и в Бургас така „случайно“ жълтите три пъти повече. Така „случайно“ пловдивчани избраха Ботев Пд за Символ на града.

  • 1
   8

   Ботевъ са имали повече привържаници само в периода 1917-1926.Оставете ги да се санозаблуждават.Това единствената им останала радост.

  • Истината е че трябва отнякъде да се почне,в града няма един нормален стадион.

  • 2
   4

   Kaто процентно съотношение в града съм съгласен че нещата са изравнени,но по селата жълтите са доста повече от нас там наистина са 70/30 не го оспорвам.

  • Кога сте били повече бе бейгир сурат ,фантазьор били повече, винаги сте били по малко и тарторът сандокан питай от столипиново и той ще ти каже,само в три махали имате предимство това са столипиново ,съдийски и около лаута и отчасти гагарин и малко от село тракия,ДРУГО всичко е жълто черно да не говорим че в селата и ОБЛАСТА съотношението е 1 към10 в полза на ботев,в пловдив е едно към три за ботев

  • бе, кой ни брои нас за живи, та се напъваш?
   съде Локо от 136 души на мач. доказано.

 173. 3
  7

  Турците и циганите от околията да си платят на военните и общината за ползването на Кънчова поляна през последните 30 години плюс наема за селското игрище в Коматево, също така и да си платят неустойките по концесията и ЧАК ТОГАВА да просят пари за нов стадион!
  Да вземат и да спрат да си въртят задниците на където духа, за да е ясно – ЗА или ПРОТИВ развалянето на концесията са!

  http://www.vassilev.bg/bg/скъпи-ботевистине-позволявайте-на-проксито-на-пеевски-да-ви-заблуждава_7_77

 174. 9
  4

  ПУДСИГУРЕТИ КАРУЦИ И ЦЯЛУ СТУЛЮПИНУУ Е С ВАС!!!!! НИЙ СНЕ ЗАД ВАС И С МОШТИН ВИК „СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФ“ ША ВЪРВИМ НАПРЕШ!!! ПУФ ПАФ!:))))))))))

 175. 14
  5

  И сега лека сметка
  Съотношението между феновете е 70/30
  Съответно при 20млн за Ботев е редно 8,57 за Локомотив, но ако вземем факта, че „Повечето фенове на Локомотив са от ромският квартал“ и съответно са на социални помощи и в тежест на държавата следва да получат 30% от 8,57 което е 2,57млн, което е по-малко от това, което биха получили! 😎

  За целите на проучването си използвах проста аритметика и познания по социология! Благодаря!

  • 2
   1

   Е браво ! Голам математик си . Ако продължиш така да разсъждаваш ще се окаже , че Локомотив трябва да си доплащат за да получат помощ от държавата за да строят стадиона.

  • И къде са ви тези фенове???!!
   В сънищата?? Щото ги яма на мачовете.

   Бойко, ти си бил голям глупак щом вярваш на курвите на Пеевски.

 176. 5
  11

  Първо целта на Тиквата е да направи популизъм и да се вдигнат масови протести.Защо?Защото по този начин Тиквата много добре знае че тук ще настане адски взрив.По този начин Тиквата ще каже разберете се,тоест пари няма да има за никого,това е повече от ясно.Второ-редно е да има равенство колкото за единия толкова и за другия.Да,не го споря жълтите папагали имат повече фенска маса от нас,но какво от това?При тях жалкото е че не си признаха като мъже след 15 май,че Локомотив Пловдив беше по-добрият отбор и заслужено спечели купата.Те започнаха да търсят оправдания че дали мача,тоя им наредил, купа за стадион и пълни небивалици.А защо тогава от общината се бяха приготвили с жълтата боя за празненствата?Нормално ли е едните да имат луксозен стадион,а другите да играят на една трибуна и стадион осакатен отвсякъде?Тогава бутаме ЛАУТА и правим и ние едно стадионче за 10/12 000.Щом дават 30 милиони вариантите са 2-тия пари се делят на 2- по 15 милиона на клуб-всеки прави с тях собствения си стадион докато стигнат парите и после всеки се оправя.Другият вариант е 30 млн отиват за градския стадион да се направи първия етаж както си му е реда,а като дойдат след време други пари се прави и другата част.

  • 7
   3

   Винаги съм казвал, че бяхте по-добри на финала и заслужено го спечелихте. Съгласен съм да им равнопоставеност между клубовете. С общи усилия, а не с обиди, може и двата отбора да имат стадиони. Да вземат по-малко да крадат, и да направят нещо хубаво за спорта и за хората.

 177. 11
  1

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС.“…/..

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

  • 4
   9

   Турците и циганите от околията да си платят на военните и общината за ползването на Кънчова поляна през последните 30 години плюс наема за селското игрище в Коматево, също така и да си платят неустойките по концесията и ЧАК ТОГАВА да просят пари за нов стадион!
   Да вземат и да спрат да си въртят задниците на където духа, за да е ясно – ЗА или ПРОТИВ развалянето на концесията са!

   http://www.vassilev.bg/bg/скъпи-ботевистине-позволявайте-на-проксито-на-пеевски-да-ви-заблуждава_7_77

 178. Това е истината! Всичко друго са цигански мечти
  15
  5

  Когато съберете фенове колкото Ботев, тогава равенство. Сега отстрани при Маричка и Спартачето, каквото остане за вас.

 179. 13
  3

  Банда гейове няма да ми дават наклон на оная работа

 180. 8
  4

  Искаме равенство

 181. 14
  2

  Какво значи по равно на всички? Това да не ви е конунизм ? Нима Пловдив получава държавни пари колкото София или пък Дупница колкото Пловдив ? Или пък Уефа дава на всички отбори по равно ? Мислете малко с тези празни кратуни.

 182. 9
  1

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС.“…/.

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

  • 2
   7

   Някой ще отговори ли защо се дадоха места за бензиностанций на католика без пари? КОЙ му ги даде? Защо не е в затвора след като го хванаха да точи ДДС АКЦИЗ???? Очаквайте още въпросчета!!!!!

  • 1
   7

   Турците и циганите от околията да си платят на военните и общината за ползването на Кънчова поляна през последните 30 години плюс наема за селското игрище в Коматево, също така и да си платят неустойките по концесията и ЧАК ТОГАВА да просят пари за нов стадион!
   Да вземат и да спрат да си въртят задниците на където духа, за да е ясно – ЗА или ПРОТИВ развалянето на концесията са!

   http://www.vassilev.bg/bg/скъпи-ботевистине-позволявайте-на-проксито-на-пеевски-да-ви-заблуждава_7_77

 183. 8
  3

  Аре сега да видим на локуту му се срутила трибуна ,другата е бутнале .Добре но не разбрах защо като имате концесия не сте вкарали ни един лев у стадиона или е много лесно , цел живот на ясла!?!

  • 2
   7

   Глупак , защо лъжеш . Кажи кога се даде концесията на Локомотив ? Общината отново шикалкави и не е дала концесията . Даде я на Спартак , но за нас все още омуват.

 184. Циганите от локо да си оправят вересиите преди протеста за равнопоставеност
  11
  2

  Циганите от локо да си платят наема на лаута за 15 години и наема за подлеза на ЦГ и да си платят тока и водата за същия период……..

  • 2
   6

   Някой ще отговори ли защо се дадоха места за бензиностанций на католика без пари? КОЙ му ги даде? Защо не е в затвора след като го хванаха да точи ДДС АКЦИЗ???? Очаквайте още въпросчета!!!!!

  • 2
   5

   Турците и циганите от околията да си платят на военните и общината за ползването на Кънчова поляна през последните 30 години плюс наема за селското игрище в Коматево, също така и да си платят неустойките по концесията и ЧАК ТОГАВА да просят пари за нов стадион!
   Да вземат и да спрат да си въртят задниците на където духа, за да е ясно – ЗА или ПРОТИВ развалянето на концесията са!

   http://www.vassilev.bg/bg/скъпи-ботевистине-позволявайте-на-проксито-на-пеевски-да-ви-заблуждава_7_77

 185. 12
  2

  Циганите с действията си направиха най-доброто за Ботев в момента. Обединиха феновете.

 186. 20
  5

  Не е лесно да си БУФИР !!! ПРОТЕСТИРАШ ПРОТИВ ПРАВЕНЕТО НА НЕЩО КОЕТО ЩЕ ПОМОГНЕ НА ГРАДА !!! ПО -ЖАЛЪК АНТИ-БЪЛГАРИН НЯМА ОТ БИФЕРА !!! 3 ГРЪМНАТИ ПРЕЗИДЕНТА И СЕДНАЛИ ДА МИ ГОВОРЯТ ЗА ЧЕСТНОСТ И РАВЕНСТВО !! АБЕ ОЛИГОФРЕНИ АКО В ТАЯ ДЪРЖАВА ИМАШЕ СПРАВЕДЛИВОСТ ВАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ ЩЕШЕ ДА Е В ЗАТВОРА ПРЕДИ ДА ВИ НАПРАВИ ШАМПИОНИ ПРЕЗ 2004!!!

  ИСКАТЕ ДА СТЕ РАВНИ С НАС !! НАПЪЛНЕТЕ СИ СТАДИОНА ВЕДНЪЖ ПОНЕ ПЪРВО !!! ВТОРО АКО ИСКАТЕ КАЖЕТЕ НА КРУШАРСКИ ДА ВИ БУТНЕ СТАДИОНА И ИГРАИТЕ 10 ГОДИНИ НА БАЗАТА ВИ !!! И ПОСЛЕ ИСКАЙТЕ И ВИЕ СТАДИОН ОТ ДЪРЖАВАТА !!!

  КРУШАРСКИ ЛИ БЕШЕ ТОЯ ДЕТО ИСКАШЕ ДЪРЖАВАТА ДА МУ ДАДЕ БЕЗ ПАРИ 2 ПАРКА ЗА ДА МОЖЕ ТАМ ДА ИЗДИГНЕ КООПЕРАЦИИ?!?!?!?

  АБЕ КОМПЛЕКСАРИ ОТГОВОРЕТЕ МИ ?! ОХРАНИТЕ НА ЖОРО ИЛИЕВ ЛИ СЛУЧАЙНО СИ ПРИЗНАХА ЧЕ ВИ Е КУПИЛ ТИТЛАТА !?!? ЗА КАКВО РАВЕНСТВО ГОВОРИТЕ БЕ?!

  ДО ОНИЯ ДЕН СЕ ПОДИГРАВАТЕ НА ЖЪЛТИТЕ ЧЕ ПРОТЕСТИРАТ А СЕГА ВИЕ ПРОТЕСТИРАТЕ ЩОТО НА ТЯХ ИМ ДАЛИ… ПО ЖАЛКО ПЛЕМЕ ОТ БУФЕРИТЕ НЯМА !!! ТОП КОМПЛЕКСАРИ !!!

  АЗ КАТО КАНАР ПЪК СЪМ ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО НЕ ИСКА ДА НИ ПРАВЯТ СТАДИОН !!! ЗАЩО? АМИ ЗАЩОТО НАЙ-ВЕРОЯТНО АКО НЕ НИ НАПРАВЯТ ЩЕ НИ ПРЕМЕСТЯТ НА ЛАУТА !!! И ТОГАВА ДРАГИ КОМПЛЕКСАРИ ЩЕ СТЕ ГОСТИ НА СОБСТВЕНИЯ СИ СТАДИОН ЦЯЛ ЖИВОТ !!! ЗАЩОТО МНОГО ДОБРЕ ВИДЯХТЕ НА ФИНАЛА КОЛКО СМЕ НИЕ И КОЛКО СТЕ ВИЕ !!!! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ГО !!! ТОГАВА ЩЕ ТЪРСИТЕ ТОЯ ДЕТ ВИ Е ДАЛ ИДЕЯТА ЗА ПРОТЕСТИ !!! ГОРЧИ ЛИ ИСТИНАТА ГОСПОДА ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ОТБОР С НЕЗНАЙНА ГОДИНА?!?!?!?

  • 8
   1

   Ти какво очакваш от цигани

   • 3
    4

    Тея турци и цигани от околията ще пукнат от злоба и комплекси дееба….

 187. 4
  15

  Стадионът на ботевЪ може да стане по замисления от Борисов начин само така: в основите му да са вградени нашите кости и нашата кръв!!! Ако трябва ще умрем,но няма да предадем Локомотив!!!

  На всвяка цена ще спрем замисленото от Бойко и Зико!!! НА АБСОЛЮТНА ВСЯКА ЦЕНА!!!

  • 8
   4

   Няма проблем да се вградят циганските останки в основите на стадиона

  • 4
   1

   Отивай да се обесиш на първото дърво и ти обещавам, че ще те заровя безплатно под стадиона. И без това се мъчиш цял живот – то това твоето живот ли е… Под сянката на великия Ботев!

 188. 13

  Изобщо не искам да се заяждам с буферите , но какво означава , че и те искат нов ремонт на лаута?! 5 години се мъчим с Коматево , а стадиона ни е на половина построен и е нормално да се иска помощ от държавата.. а и стадиона става на общината за незнаещите локомотивци… докато вашия стадион се играха мачове от Лига Европа и мрънкатв пак?!?! Всички знаем че сте ПРОТИВ построяването на ”КОЛЕЖА” но е жалко.. Щом ще ни правите мръсно значи и ние можем да играем на Лаута нали?? Все пак е общински :)))

  • 3
   3

   И аз нямам нищо против Ботев, но защо излизахте на протести срещу съдействието на общината в намирането на спонсор за бутнатата ни трибуна? Няма да ти рецитирам познати поговорки, сещай се сам.

 189. 12
  1

  Трудно ми е да повярвам: Протестираш не за себе си, а против другия?! И то при положение, че тоя дето обещава от София, аз не съм го видял да изпълни до сега дадено обещание. Или само веднъж – обеща да не пипат Мишо Бирата, и така не го пипна, че не остана нито Мишо, нито Мишовица, нито пък Танов, дето прие разговора! А, другия дето обещава от Пловдив и дето го играе кмет, е не само девета дупка на кавала, а без знанието на банкянския, не ходи и да пикае.

 190. 11
  1

  Всички в махалата искам по един билет и обратно в Индия, с бързия влак от Столипинуву до Мумбай. Вълчо го чакат братовчедите с голям Партамент. https://www.youtube.com/watch?v=rhFEliDTnC0

 191. 13
  2

  Циганите от локо да си платят наема на лаута за 15 години и наема за подлеза на ЦГ и да си платят тока и водата за същия период……

  • 2
   5

   Някой ще отговори ли защо се дадоха места за бензиностанций на католика без пари? КОЙ му ги даде? Защо не е в затвора след като го хванаха да точи ДДС АКЦИЗ???? Очаквайте още въпросчета!!!!!

  • 1
   8

   Турците и циганите от околията да си платят на военните и общината за ползването на Кънчова поляна през последните 30 години, също така и да си платят неустойките по концесията и ЧАК ТОГАВА да просят пари за нов стадион!
   Да вземат и да спрат да си въртят задниците на където духа, за да е ясно – ЗА или ПРОТИВ развалянето на концесията са!

   http://www.vassilev.bg/bg/скъпи-ботевистине-позволявайте-на-проксито-на-пеевски-да-ви-заблуждава_7_77

 192. 6
  10

  Най долнопробното нещо на този свят е да си селянче от Бутвфъ……всички до един с криви и пъпчиви глави…..питайте Стоян канара ва да гоейба.

 193. 11
  10

  Трябва да се балансират нещата , така е честно и правилно …..Ако се прави нашият стадион , нека се направи както трябва и Лаута …то със сигурност ще излезе по малко реновирането на Лаута и базата им в Тракия от нашият стадион , но наистина нека се балансират нещата , в случая са прави , че и ст Локомотив е за тотален ремонт …Повече от всичко желая Колежа – завършен но ако ще се дава , редно е и Локото да получат това от което имат нужда ….иначе ще се случи както се случва в БГ -ШУРУБАДЖАНАЩИНА …..Какно ние имаме интерес и те така ….и преди да ме накълнете , че не съм Ботевист (заклет-завинаги) помислете как е редно …..

  • 8
   3

   Станиславе, знаем, че си БОТЕВИСТ не се бой

 194. 12
  3

  Аз съм честен циганин от ЛОКО но жълтите не са прави

 195. 12
  3

  Очакват се около 8 протестиращи от Столипинояо

  Обединени фенове на Локомотив

  Фенклуб Локомотив Пловдив

 196. 15
  1

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС.“…/

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

  • 1
   9

   А защо св дадоха десетки бензиностанции за без пари на Самуилов ???

  • 2
   8

   Някой ще отговори ли защо се дадоха места за бензиностанций на католика без пари? КОЙ му ги даде? Защо не е в затвора след като го хванаха да точи ДДС АКЦИЗ???? Очаквайте още въпросчета!!!!!

  • 1
   3

   Турците и циганите от околията да си платят на военните и общината за ползването на Кънчова поляна през последните 30 години, също така и да си платят неустойките по концесията и ЧАК ТОГАВА да просят пари за нов стадион!
   Да вземат и да спрат да си въртят задниците на където духа, за да е ясно – ЗА или ПРОТИВ развалянето на концесията са!

   http://www.vassilev.bg/bg/скъпи-ботевистине-позволявайте-на-проксито-на-пеевски-да-ви-заблуждава_7_77

 197. Циганите от локо да си оправят вересиите преди протеста за равнопоставеност
  10
  2

  Циганите от локо да си платят наема на лаута за 15 години и наема за подлеза на ЦГ и да си платят тока и водата за същия период……

  • 3
   6

   Помаците да си платят наема на базата и неустойката по концесията на тресавището

  • 1
   3

   Турците и циганите от околията да си платят на военните и общината за ползването на Кънчова поляна през последните 30 години плюс наема за селското игрище в Коматево, също така и да си платят неустойките по концесията и ЧАК ТОГАВА да просят пари за нов стадион!
   Да вземат и да спрат да си въртят задниците на където духа, за да е ясно – ЗА или ПРОТИВ развалянето на концесията са!

   http://www.vassilev.bg/bg/скъпи-ботевистине-позволявайте-на-проксито-на-пеевски-да-ви-заблуждава_7_77

 198. 11

  И двата клуба най-много да получат по някой мизерен лев от Боко и това ще е ,кви стадиони , кви бази ви гонят?Не се ли научихте толкова години да му вярвате на тоя?А тъпите парчета от Луата и протест „за равенство между клубовете“ щели да правят….хаха,смея се с глас.

 199. 14
  2

  Сичкоту мангал да съ ивявъ на баламатума и да пей -Саде локуту. Ния локомутивусиганскити мингяни сми ногу голем сила на негу.

 200. 6
  11

  Стани, стани, юнак балкански, от сън дълбок се събуди.
  Срещу тирана отомански ти българите поведи.
  Срещу тирана ЗДРАВКО ТЪПОТО ти българите поведи.
  Че сълзи кървави пролива във робство милий наш народ.
  Високо той ръце простира да го избави вишни Бог.
  Високо той ръце простира да го избави вишни Бог.
  Докле е мъничка змията, елате да се съберем, с крака да й строшим главата, свободни да се назовем. С крака да й строшим главата, свободни да се назовем.
  Да си развием знамената, да светне нашата земя, да си прославим имената, да гинат вражи племена.

 201. 7
  15

  Как може нормален човек да се чуди и противи на тази реакция?!
  Най-нормалното нещо когато става въпрос за държавни пари е те да се разпределят по равно!
  По тази логика, защо парите за осветление на 10 отбора не отидоха само за Левски и цска да си оправят те стадионите.Ботевистите, бъдете по-адекватни, защо сте против да се изгради ст.Пловдив?
  От къде на къде общината ще се грижи приоритетно само за единия си стадион?
  Нима на Лаута не е бутната една трибуна от човек докаран лично от Б.Б, естествено че и ние искаме нов стадион или реконструкция на нашия!
  Значи вие ще имате стадион 4 звезди, а ние ще пикаем в Еко тоалетна, това ли ви е мнението за равенство и справедливост, айде бъдете малко хора и мъже на място.
  Аз лично нямям против да си наоравитв стадион, но не с държавни пари, а ако се вземе решение да е с държавни, то нека да бъде за всички по равно!

  • 13
   5

   Ще ти го обясня простичко понеже виждам,че не си от най-схватливите.Ботев е отбора на Пловдив с огромна фенска маса ,стотици пъти по – голяма от тази на Локомотив,по-успехи и история Ботев също доминира.Следователно е най-нормалното нещо община/държава да се грижи за този клуб,който засяга най-голяма част от гражданите.Тва е все едно в Барселона да сравняваш Барса и Еспаньол.Мислете малко с тия празни китари.

   • 2
    4

    Като се замислиш ще видиш че всичко е дадено от партията преди 1989 г. Каква слава и титли? За какво говориш? Май ти въобще не си схватлив. Държавата изплати парите на влиожителите в банката на Цецо. Така че какво ламтиш още бе охлюв.

 202. 20
  8

  Цигани, искам да ви кажа само едно. Държите се като типични цигани. Радвайте се на малкото , което имате. Отбора ви играе добре, показахте си циганските гъзове в Европа, гоните място в тройката, продължавате за купата. С исканията си за равнопоставеност , ще направите само едно….Ще ядосате този, когото не трябва да ядосвате. И тогава вместо да се радвате на половин нещо, ще се радвате на едно голямо нищо. Разберете, циганина бял човек не може да стане. Проблема му не е в цвета на кожата, а в начина на мислене, в ДНК-то.
  Айде сега, мислете !!! Зная,че поне двама трима от вас го могат това. Мислете !

  • 2
   8

   Ей каун прежълтял, това за Барса и Еспаньол ходи го разправя на ходжата в Долни Воден! Какви фенове сте бре посерко ако няма на аванта, пепси и кренвиеш!!!! За купата всичкото жълтур се вдигна насила от села и паланки защото се очакваше да бият гаднити, мръсни буфери с лекота! Да ама не!!! И кво стана след 20 Мин гробна тишина от хилядната жълта посрана публика, след 75мин тънка, тънка и навънка! Ей такава публика сте от статисти и хора които не са били на мач повече от два пъти през целия си живот! Просто направи сравнения от празненствата за спечелването на купата от двата отбора! No comment! За история няма също да ми говориш защото ЛОКО Пловдив е създал и оставил много повече големи футболисти на България отколкото вие! Няма смисъл да ти ги изреждам, вие си ги знаете! Вие какво имате, един Чико който е известен извън Пловдив, това е! Кой от вашите играчи има кариера в националния отбор освен него Никой!! За трофеи също не искам да ми говориш, защото след комунизма заминахте в 9та глуха и освен подарената ви купа на България от Домусчиев нямате абсолютно нищо и изпадахте няколко пъти, отделно ви спасиха с политически протекции да не изпаднете още няколко. Спрете се малко нагляри, като държавата ще прави стадион с държавни пари да направи стадион Пловдив, а собствениците да си правят клубните стадиони, това ще най доброто решение за целия спорт в Пловдив, всичко друго ще в ущърб на целия Бъгарски народ с изключение на вас! Ако не вярвате прочетете форумите на всички спортни сайтове и ще видите какво е мнението на останалите фенове за вашия стадион!

   • Само за история недейте да говорите, че е срамно. Имате един значим успех и той ви е от тази година. А за футболисти, не ни разсмивай, СЕЛЯК!

 203. 9
  16

  Барво. В събота и неделя всички мощно пред общината. Селяните бяха 50-60 човека. Да видим ние колко ще сме.

 204. 14
  8

  Мръсните цигани пак се очертава да ни наебат първо ни излашкаха за купата,сега ще ни оставят и на село.Ние канари няма ли да се активизираме?

 205. 11
  12

  Значи който барнем на разотиване от общината ще му се счупят капачките, майка ви дейба умряла.

  • 10
   10

   Хахаха мършо само ела и ще ти счупя капачките на коленцата ти мама ти дейба кривоглава

  • 2
   4

   Много ми е забавно когато някой който му прилошава като види кръв започне да чупи крака.

   • 1
    2

    Моля се на господ наистина да чакате ама и наистина се моля!!! Мамата ще ви ебем!!!

  • 1
   3

   Охх ……
   Дано някакви страхливи курвенца се опитат да мишкуват в събота и в неделя!
   Какво бинго с натрупване ще ударят не е истина…..

  • Значи, наистина е добре,да дойдете някъде, където и да е, щото никой отдавна не ви е виждал,жълти курви! Кой на кого какво ще счупи,ще се види на място. Само да не стане пак оня номер със снимката,дето уж сте търсили,но не сте намерили… Това за събота.Между другото, в неделя,ще идват и едни други хора, дето май са ви взели някакво знаме… Що не вземете и на тях да им счупите капачките,пък и да си приберете знамето? Жълти курви, кога ще ви видим???

 206. 15
  9

  Мама ви циганска, ток не плащате, данъци не плащате, живеете от помощи, от нашите пари… И пак с претенции. Марш по гетата долна измет.

  • 1
   2

   Турците и циганите от околията да си платят на военните и общината за ползването на Кънчова поляна през последните 30 години плюс наема за селското игрище в Коматево, също така и да си платят неустойките по концесията и ЧАК ТОГАВА да просят пари за нов стадион!
   Да вземат и да спрат да си въртят задниците на където духа, за да е ясно – ЗА или ПРОТИВ развалянето на концесията са!

   http://www.vassilev.bg/bg/скъпи-ботевистине-позволявайте-на-проксито-на-пеевски-да-ви-заблуждава_7_77

 207. 12
  12

  Прави са от Локото, трябва да се отпуснат равни пари за двата отбора или най-добре да се направи стадион Пловдив

 208. 12
  11

  Някой ще отговори ли защо се дадоха места за бензиностанций на католика без пари? КОЙ му ги даде? Защо не е в затвора след като го хванаха да точи ДДС АКЦИЗ???? Очаквайте още въпросчета!!!!!

  • 5
   2

   Места за бензиностанциЙ, неграмотен манго

  • Кой получава държавни поръчки за противоградни ракети на двойно завишени цени?

 209. 17
  7

  До ония ден се подигравахте на жалтити, че протестирали а сега вие ще протестирате?! Какво равенство бре дейба вашта мама локомотивоциганска дейба?
  Няма как да има равенство между цигани и българи разберете го!

  • Турците и циганите от околията да си платят на военните и общината за ползването на Кънчова поляна през последните 30 години плюс наема за селското игрище в Коматево, също така и да си платят неустойките по концесията и ЧАК ТОГАВА да просят пари за нов стадион!
   Да вземат и да спрат да си въртят задниците на където духа, за да е ясно – ЗА или ПРОТИВ развалянето на концесията са!

   http://www.vassilev.bg/bg/скъпи-ботевистине-позволявайте-на-проксито-на-пеевски-да-ви-заблуждава_7_77

Comments are closed.