Продължават опитите за дестабилизиране на Ботев Пловдив!

116
5230

Продължават опитите футболен клуб Ботев Пловдив да бъде дестабилизиран. Кой обаче стои за това все още не ясно. Днес до редица национални интернет медии бе разпратена нова „позиция“ на феновете. Също като предхождащата я от опреди няколко дни, тя не е подписана, но също като тогава емейл адресът е: fenovebotevplovdiv@gmail.com.

В предното словоизлияние на анонимниците, стоящи зад този емейл, бе поискано Георги Самуилов да се оттегли от тима на Ботев Пд, а позицията бе подписана от „Обединениe на феновете за спасение на ПФК Ботев“. Няколко часа, след като редица водещи медии се подлъгаха да публикуват анонимката, от трите организации „Сдружение ПФК Ботев“, „КПБП“ и „Бултрас“, категорично поясниха, че те са единствените за момента, които изразяват съгласуваното мнение на фенове и не са запознати кой стои зад „Обединениe на феновете за спасение на ПФК Ботев“. В същия ден се появи и обръщение на Цветан Василев от Сърбия. На следващият ден пък Георги Самуилов публикува обръщение към привържениците на Ботев Пловдив.

Днешната „позиция“ хитро е събрала в себе си няколко коментара направени във facebook, a още по-хитро под тях за достоверност и тежест е припомнена позиция на гореспоменатите три организации.

Мейлът е разпратен около полунощ между 09.12 и 10.12, но до момента нито една медия не е попаднала за втори път в капана.

116 КОМЕНТАРА

 1. Ако няма стадион Христо Ботев, играем на стадиона в лаута!!!

  В историята си Локомотив е играл домакинските мачове на стадион „Христо Ботев“. Целият пролетен полусезон през 1980 г. черно-белите приемат противниците си в комплекса край Бирената. Това се налага от основния ремонт на Градския стадион, който тогава носи името „Девети септември“. Стига се дори до парадокса дербито през март същата година железничарите да са домакини на канарчетата на техния терен. Двубоят завършва без победител 0:0. „Колежа“ обаче не носи късмет на железничарите и в същото първенство те изпадат.
  През шампионския сезон 2004 г. Локо играе един мач край Бирената заради рухналата северозападна трибуна и побеждава Родопа с 2:0.

 2. Ф нашия клоакомотифски офис в Стулюпинуу на ул. Тодор Шибачев 49,12….https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=516fb1e58205d50ff6bbfc731a66de5e-l&n=13 има 49,12 броя ибрици!!! https://pazarluk.com/upload/full/16962/cd0f950a5221.jpg. ША ГИ ДАВЪМИ НА НАЙ- ДЕЙНИТИ ЛАЙНУФЪРГАЧИ В НУВИНИТИ НА ВИЛИКИЯ БОТЕВ!!:))))))))

 3. 3
  9

  Папагали, не виждам защо се радвате!! Какво значение има на кое игрище ще ви вкарваме пети в гъза? Където и да е ВИЕ ПАК СИ ОСТАВАТЕ СЪЩИТЕ СЕЛЯНИ С КАЛНИ ЦЪРВУЛИ!!

  Важното обаче е друго, а именно че ЗАВИНАГИ си лепнахте етикета „КУРВИТЕ НА ШИШИ И БОЙКО“!
  Сега деже имаме много повече и ПО-ОСНОВАТЕЛНИ поводи да ви подиграваме!

 4. 4
  7

  Двама от Локо в Топ 10 на най-добрите през сезона, Ботев няма представител

  Топ 10 на най-добрите футболисти според „InStat“ в българската първенство досега:

  1. Холмар Ейолфсон (Левски, защитник) – 290 точки

  2. Диниш Алмейда (Локомотив Пловдив, защитник) – 287

  3. Иван Горанов (Левски, защитник) – 285

  4. Паулиньо (Левски, нападател) – 284

  Рафаел Форстър (Лудогорец, защитник) – 284

  Родриго Енрике (Черно море, нападател) – 284

  7. Елитон (Локомотив Пловдив, халф) – 283

  8. Жоржиньо Интима (Лудогорец, нападател) – 276

  9. Пламен Илиев (Лудогорец, вратар) – 275

  10. Стефан Баджи (Лудогорец, халф) – 274

  • Баси колко ме я яд само, пак няма да спя! Как точно ни ебе нас, че двама дето нито сме ги чували нито виждали и дето сигурно не знаят как се казва отбора, в който играят са в някаква класация „InStat“, която само на тебе ти е известна? Ние от мангали не се вълнуваме!

   • 1
    1

    Само питам защо ги няма Ушатия и Квазимодо .Колкото
    до мангалите – последното ви попълнение е едно малко цигане ,
    да си дойдем на думата.

 5. Държавата и Община Пловдив ще имат възможност да започнат процедурите по строителството на стадион „Христо Ботев” още след Нова година. Вчера кметът Здравко Димитров заяви, че концесията ще бъде прекратена по взаимно съгласие, като очаква искането на Ботев Пловдив.

  Очаква се днес „канарчетата” да внесат искането в деловодството на Община Пловдив и Общинския съвет. Ако това се случи, то предложението може да влезе в комисиите на местния парламент, като то да бъде гласувано на 28 декември. Ако то бъде прието от общинските съветници и не бъде обжалвано, то след 14 дни ще влезе в сила.

  Така ръцете на правителството и градските власти ще бъдат развързани да започнат дейностите. Това обаче едва ли ще стане преди лятото на 2020 година. През януари трябва да бъде гласуван Републиканския бюджет, като средствата трябва да бъдат заложени в него. Освен за стадиона на Ботев, средства трябва да бъдат заделени и за спортната база на Локомотив. Възможно е само част от финансирането да бъде заложено в бюджета за 2020-а, като то може да бъде разделено в две години.

  Не е ясно и дали държавата сама ще строи стадиона през някое от нейните звена. По-вероятно е парите да бъдат прехвърлени към Община Пловдив, която да проведе процедурите и да проведе обществена поръчка,а след това да проведе строителството.

  • Откъде кмета, който Бойко назначи знае, че Общинския съвет ще наруши закона като ощети бюджета опрощавайки неустойките по тази концесия?

 6. РЕШЕНО Е!!! НА НАЗ БАНЯ В ШЕКЕРЯ И ПУНКТ ЗА ДЖУЛЯЗУ В СТУЛЮПИНУУ, ЗА ЖЪЛЬТИТИ- СТЕЙД!:)))) ПУФ ПАФ:))……кой от квоту има нуждъ….:)))

 7. 12
  3

  Циганите и те искат стадион: „Вълчо арена“ хахахахахах със 4 200 места

 8. 21
  9

  Ясно е , че това е работа на най- долната измет на Пловдив – локомотивите. Пукат се от яд ,че стадиона ни може да бъде построен с държавни и общински пари. Аз питам ,кой построи техният стадион през 1981 година ? Пак с държавни пари. Мръсна сган – ей това сте вие буфери.

 9. 12
  6

  Сигурно инфо: След 10 дни почваме стадиона!

  • Още по-сигурно инфо: След 10 дни почваме да те лекуваме

 10. 23
  7

  Циганската злоба и омраза към Пловдивският Гранд „Ботев“Пловдив е толкова голяма,че на всички е ясно ,че тези анонимни пасквили са дело на мургавелковците от „Лаута“!Както винаги анонимно…Нека някой от пухльовците „пишещи“тук „възвания“,“оди“,“есета“да го направи с името си!Фейсбук е затова.Боклуци долни!

 11. 7
  3

  КОИ СА АНОНИМНИЦИТЕ ВЪВ ПЛОВДИВ ???
  ПИТАМ И ОТГОВОР НЕ ЧАКАМ .

 12. 5
  10

  Ний наЩа фракция не сме съгласни с тая декларация.

 13. 28
  8

  Циганите от локо 2 лева данък не са платили, ама дават акъл как да се харчат парите от данъци

 14. 9
  30

  Селяни, не разбирате ли, че си лепвате петно за цял живот с този изпросен стадион, който дори няма да е ваш?!

  • 25
   6

   Този на който вие играете да не би да е ваш?

   • 1
    4

    Но не сме духали на крадци и пожарникари за него ,

 15. 24
  7

  Цигани ставайте! Отивайте да бачкате и да плащате данъци! Много данъци. На отбора на Пловдив да се построи стадион! На който ща ви посрещаме с възгласи: ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, ЦИГАНИ! Ставайте, няма време!

  • 5
   16

   Бойко току що прочете този пост, селски

  • 6
   10

   Рачоко ,стадиона ако бъде построен няма да е наш или ваш!Стадиона няма да има никакви постоянни лога,изписани имена или цветове на даден отбор с цел да не се нагнетява напрежение!Плащаш такса или наем играеш там не плащаш чао!Стадиона ще носи евентуално името на Христо Ботев,което също не е много сигурно!А,че ще бъде вграден в МОЛ бъди сигурен!

   • 9
    4

    Това ли успя да измъдриш дребна душицо. Така ли се успокояваш

 16. 11
  5

  Няма по голям кеф от това да гледаш гърчещи се в предсмъртен спазъм злобни същества.

 17. 15
  26

  Когато Крушарски поиска терен за база на Локомотив, всички жълти слуги на Пеевски скочиха в един глас. Как можело!!! Концесия да вземел – ‘КАТО ТЯХ“!
  А сега изведнъж се оказа, че за тях можело!!

  Селяни, дори и да ви построят стадион, то вие винаги ще си останете НАВЕДЕНИ ПРЕД ВСЯКА ВЛАСТ СЕЛЯНИ С КАЛНИ ЦЪРВУЛИ!!

  Локо може и да изпадне, може и да го закрият вашите господари, но ние винаги сте сме изправени и с високо вдигнати глави ЗАЩОТО СМЕ ДОСТОЙНИ ХОРА.

  ДОСТОЙНИ ХОРА или ВЕЧНО НАВЕДЕНИ СЛУГИ?! ИЗБЕРЕТЕ САМИ!!!

  • 18
   4

   Крушарски искаше 200 (двеста) декара общинска земя, безвъзмездно. Плановете бяха да се построят жилищни сгради и между другото база за тренировки на школата. Мислете малко преди да пишете. Базата на Коматево с общежитията е на не повече от 20-30 декара.

   • 8
    18

    А вие искате стадион за 40 милиона БЕЗВЪЗМЕЗДНО!
    Това е 20 пъти повече от това, което Крушарски искаше.
    Престани да лъжеш, безчестно селянино!!

   • 6
    14

    пак ПЪЛНА ЛЪЖА!!!
    Защо лъжете, бе жълти мангали?!

   • 3
    7

    ами то и вие искате мол… и междудругото игрище….
    БЕЗВЪЗМЕЗДНО. но така е – жълтите цигани никога не плащат

  • 5
   4

   Хаха с високо вдигнати глави. Като присъствието ви на едни земеделски протести или като 30 год след 1989 още носите име, което го има само в бивши комунистически страни,а бяхте наследници на спортклубаа

 18. 19
  9

  Каква циганска злоба и завист се разлива. От обикновени просташки псувни до многословни излияния с неуспешни претенции за интелектуален напън. Тези нищожества забравят,че става дума за общински стадион,какъвто е и Лаута. За тях нищо не значи предложението да им се построи база за юношите. Те не искат собствена школа,собствени юноши. Те искат Ботев да няма стадион. Нещастни,зависливи цигани, въпреки заплахите стадион ще има. Бойко Борисов каза,че ще има хейт,но е дал дума и ще я изпълни.
  Макар,че вие сте сбирщина от цигани и малограмотни, неуки бачкатори,каквито сте от самото ви създаване,потърсете и се консултирайте с юристи,които на разбираем дори за вас език,ще ви обяснят защо в строителството на стадиона няма нищо незаконно и защо трябва да приемете фактите.

  • 7
   15

   Kато чета твоя коментар виждам колко “ високо интелектуален “ капацитет имаш . И на МНОГО ВИСОКО интелектуално ниво се опитваш да ни излъжеш. Благодаря ти , че си загрижен за доброто на Локомотив . Не се затруднявай , ние можем да се грижим за благото както на отбора ни така и нашите юноши .

  • 6
   13

   Каква селска злоба и пропагандасе разлива!! Хората се БУНТУВАТ и не искат да им крадат парите за да построят стадион на ЧАСТЕН КЛУБ, а те лъжат ли лъжат!!

  • 6
   3

   А не са ли точно циганите тези които просят. Тест – ВИЕ!!

  • 6
   5

   Ти си бил голям ЛЪЖЕЦ, бе г-н Минчев!
   Как само се опитваш да извъртиш нещата! Да не си бил член на комунистическата партия, като Бойко Борисов?
   А сега да не би да си слуга на Пеевски?

  • 5
   10

   И със стадион и без него вълтите си остават едни ПОДЛОГИ НА ПЕЕВСКИ!!

   А на диктаторите хората играят хоро на гроба рано или късно.

   • 9
    1

    Хоро, като хорото след разстрела на един наркодилър ли? За един приятел питам…

  • 3
   9

   От кога искането за РАВНОПОСТАВЕНОСТ е „злоба“, бе лъжлив жълтциганино

 19. гласувайте за НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА ако искате СПРАВЕДЛИВОСТ
  5
  11

  Всички тези „протести“ и „плакати“ явно са били рейисирани или поне съгласувани с Борисов! Поразително!!!

 20. 16
  3

  Локу сие Локу !!! Те си сковаха стадион ! Прокопаха тунела. ! Построиха мост на Марица!! Сътвориха римския стадион и Тримонциум!! Потомци на Бесите!

  • 11
   7

   ЛОШУТУ Е, ЧИ НИ НЪ БРЪСНАТ ЗА КЮСТЕНДИЛСКИ СЛИВИ И СКЕЛЕТО ВЕЧЕ СЕ РАЗКИСНА………ША СА САТУРЯСЪМИ В ХЕНДЕКЯ! ПУФ ПАФ………..:))))))))

   • 6
    5

    Фекал,не се прави на това,което не си,ами разкажи как шибах майка ти,а ти ми бършеше кура с кърпа след секса.

 21. 12
  3

  ЗА МАЧЪ С ЛЕФСКИТО СА ПУСНАЛИ ГЕЙ БИЛЕТЯ В ОФИСА В СТУЛЮПИНУУ: УЛ.ТОДОР ШИБАЧЕВ 49,12!!! ИМА И ТРАНПОРТ! https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=516fb1e58205d50ff6bbfc731a66de5e-l&n=13
  ЩЕ СЕ РАЗДАВАТ И ПУДАРЪЦИ С ЦЕЛ ХИГИЕНА И ДЕЗИНФЕКЦИЯ!!!! ПО ИДИН ИБРИК ЗА НАЙ ВЕРНИТЕ АПАПИ!!!! https://pazarluk.com/upload/full/16962/cd0f950a5221.jpg
  НАПРЕШ КЛОАКОМОТИФЦИ!!! ПУФ ПАФ!:))))))))))))))

 22. 11
  2

  Ръководството на Ботев Пловдив направи първа крачка към разваляне на концесията на стадион „Христо Ботев“. От клуба внесоха официално искане в Община Пловдив, в което предлагат разваляне на концесията по взаимно съгласие. По-рано днес след пресконференцията на братя Пулеви в Пловдив кметът на града Здравко Димитров каза, че очаква от Ботев да официализират позицията си.

  Искането ще влезе в комисиите на ОБС и ако всичко е наред се очаква да бъде гласувано на 28 декември, когато е последната сесия на общинския съвет за годината, твърди dsport.bg. След като се развали концесията стадионът ще стане общински и държавата ще финансира завършването на съоръжението.

  • 9
   18

   С каква ЛЕКОТА се крадат пари от хората в „Няма такава държава“!!!

   А неустойките!!

   Няка МАЛОУМНИЦИТЕ да спазват закона.
   А умните да гласуват за „Няма такава държава“ за да няма такива кажби

  • 9
   15

   Това ако се случи без да се платят неустойките по договора ще искам оставката на кмета🤥

   • 2
    1

    Кой пък си ти бе цървул смешен ?

  • 10
   11

   Значи всичко е било предварително нагласена далавера с участието на Бойко Борисов.

  • 7
   15

   Поредната далавера в България, за коятро един ден ще пише в учебниците по история в разьдел Диктатура и кражби от народа.

  • 9
   9

   Г-н Борисов, в момента сте всесилен диктатор.
   Но Господ гледа! Пред него ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ!

  • 8
   4

   Всъщност курвите на Пеевски не протестираха ли точно против това?!
   Пеевски си постигна разваляне на концесията и каза: „Ще видим!“

 23. 15
  26

  Господин Борисов защо се подавате на натиска на шепа платени тъй наречени “ фенове“ на Ботев . Вижте с какви обидни думи и епитети Ви наричаха .И сега се поддавате на тяхната манипация и търсите начина за да им угодите и държавата да построите стадиона им . Да , не съм сбъркал . Прочетете им коментарите и ще видите как те се хвалят , че те са ви принудили да построите ТЕХНИЯ стадион , а не ОБЩЕНСКИ стадион . С Вашето решение Вие отваряте кутията на Пандора и създавате условия от поредица от протести . Засегнати са привържениците не само на Локомотив , а и тези на редица други отбори от редица други градове. Не се осмелявам да Ви съветвам , но най – добрия вариант е да се отремонтира стадион Пловдив а другите частни отбори да си оправят собствените си бази . Какъв пример ще дадете като построите стадиона на отбор затънал в милионни дългове ? И другите да не си плащат задълженията , да потънат в дългове с милиони и после да просят от държавата не само да им ги опрости , но и да им построи стадионите.

  • 11
   20

   Много добър пост. И най-вече ПЪЛНАТА ИСТИНА
   В тази държава се създаде впечатление, че законите .. нищо не означават пред думата на Бойко!!
   Взе да натежава на всички!
   Нима никой не разбира ролята на закона в една ДЕМОКРАТИЧНА държава?!

  • 9
   13

   Четете, г-н Генерал. Четете. Само с Винету не става!

 24. 13
  3

  НА НАЗИ, ХРАБРИТИ ЛАЙНУФЪРГАЧКИ УТ СТУЛЮПИНУУ НЕ НИ ТРЕБЕ МАГИСТРАЛА ХЕМУС!! ТОВА СА ГРЕШНИ МАНГИ УТ НАШТИ ДАНЪЦИ!!! ШИ ПРОТИСТИРАМИ!!!! ТЕЗИ КИНТИ ДА ГИ ОТПУСНЪТ НА НАС КАТУ ПОМУШТИ ЗА СЪЗДАВАНИ НА МНОГУ БУФЕРЧИТА И ТАКА ДА УВИЛИЧИМ ПУБЛИКАТА НА НАШИЯ КЛОАКОМОТИФФФФ! ПУФ ПАФ:)))))) НА СЪШТУТУ МНЕНИЕ СЪ И ШЕКЕРЦИ И УТ ДУРУГИ НАШИ МААЛИ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФ ПУФ ПАФ!:))))
  https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13

 25. 31
  29

  Ех, колко е жалко да си ЖЪЛТА КУРВА НА ПЕЕВСКИ!

  До вчера защитаваха яростно Цветан Василев, наричаха го Родолюбец, Патриот…
  Днес Шиши издаде команда „Стой!! Кръгом!!!“ и всички негови ЖЪЛТИ СЛУГИНИ започнаха в един глас да нападат Василев, да го обиждат, да цитират неговите жълти сайтове.
  Изведнъж Василев стана: „габровският измамник“ , „Мустакатия аферист“, пак взе да „лъже на поразия от Белград“…
  Изведнъж пак по заповед на ЗКПЧ-то Андрей Спасов доскорошния „селянин с колело и мошеник“ Самуилов стана пак „ГОСПОДИН“!!!

  Типично по комунистически само едни хора имат право да „изразяват общото мнение“. Всички други са „ВРАГОВЕ НА НАРОДА“

  Абе другари жълти труженици в сферата на любовните услуги, един ден как ще погледнете внуците си в очите!?! Как ще им отговорите като ви попитат – Дядо, ти защо си бил слуга на всяка власт? Защо си бил вечно наведен? Нямал ли си морал и достойнство?!

  Крайно време е „феновете“ на Ботев да разберат, че именно ТЕ са най-голямото зло за Ботев!!! Ако те не го разберат, то истинските фенове на този отбор трябва да разберат че ПЛАТЕНИТЕ ФЕНОВЕ не са техни представители. Че те са ВРЕДНИ! И че те превърнаха техния клуб в ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА ЗАДКУЛИСИЕТО!!!

  Бойко, толкова ли си глупав да се хващаш с едни ДОКАЗАНИ ПРЕДАТЕЛИ! Скроиха ти кур капан с т.н. „РЕСТАРТ“ на т.н. „ГОМНЕЖ“, обиждаха те наляво и надясно, наричаха те „агент Буда“, „тъпия пожарникар“, „престъпник и изедник“, обвиняваха те в манипулиране на мачове докато не се поддаде на натиска им. Сега те защитават. Утре обаче пак ще те оплюят. ЗАЩОТО ТЕЗИ ХОРА СА ЕДНИ ОБИКНОВЕНИ НАСЛЕДНИЦИ НА ПОП КРЪСТЬО!!!

  Пази се от тях. Не потъпквай ПРАВДАТА и не забравяй, че един ден ще се изправиш пред Господ! Какво ще му кажеш тогава?!

 26. ПРАВЕЩ СИ ПЕРИОДИЧЕН ТАШАК СЪС СТОЛИПИНОВСКИЯ КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
  20
  13

  АЙДА, СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФ!
  https://dic.academic.ru/pictures/wiki/files/119/walschaerts_motion.gif
  ДЕЗИНСЕКЦИЯ!!!:))))))
  КВО ВИ ПУКА ЗА СТОЛИПИНОВСКИТЕ ПРОТЕСТИ!!!!
  КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ, ПСЕТАТА СИ ЛАЯТ!!!!……….ПУФ ПАФ:))))))

  • 5
   8

   Помаци изчезвате мърши, курвите на всяка власт. С анархия в душите и бели човечета в устите вечно ще мълчите.

 27. 16
  16

  Индианци, не се косете, католикът ще си отиде сам. Той няма денги!

 28. 12
  5

  Не е ли коректно журналята да ни дадат текста на това обръщение ? Пък ние сами ще си направим сметка дали е коректно , или „дестабилизиращо“ ? Щото така става – „Я Пастернака не читал , но осуждаю !“ типичните тоталитарни сталинистки похвати на ОПГ ГЕРБ.

  • 9
   8

   Коректно е, но Андрей не е жърнлист, а слуга на Пеевски и неговото прокси

 29. 9
  18

  Аз знам кой е виновен, виновен е КРУШАРСКИ, не майче Узунов или ГОНЗО, не, и те неса, а можеби онзи със ПЕТАТА, или със брадата, ааааа сега се сетих, ЕЗЕ и МАЛЕМБАНА, те са виновните, даго духаааааате, жълти ПРОСЯЦИ от СТОЛИПИНОВО и Селата.

 30. 8
  21

  Жълти курви ,само респект за Локомотив!15 точки и 20 гола повече от шкембелийското ви отборче.И да го духате,пак ви къпят!!!

 31. Браво на „Обединениe на феновете за спасение на ПФК Ботев“.
  9
  12

  Още едно доказателство, че изкуствените неща не вереят дълго.

 32. 15
  6

  Искам незабавно всички цигани да отиват да работят и да плащат данъци, много данъци. С парите им ще си построим стадион за чудо и приказ и ще ги посрещаме с възгласи: ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, ЦИГАНИ!
  Е, никой не е казал, че животът е справедлив. Тежко е да си циганин в България, а още по-тежко е да си миризлив мангал в Пловдив!

  • 8
   6

   Явно наистина ти е тежко да си циганин. Виждам до какво сериозно психично разтройство те е довело това. Лекувай се

   • 7
    4

    AАаааааа има и още много неща за които мисля, ама мама ми каза с малки пишки да не ходя!

    • 4
     7

     Ами с тази голяма пета в гъза как сереш бе Миме ?

 33. 10
  16

  Жълти курви ,само респект за Локомотив!15 точки и 20 гола повече от шкембелийското ви отборче.И да го духате,пак ви къпят.

  • 14
   8

   С тия точки и голове ще си останете ,догодина никой нема ви помни….

   • 4
    4

    ДОГОДИНА НЯМА ДА ВИ ИМА !
    БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА СПОМЕНИТЕ,
    НО Е ВРЕМЕ ДА ВИ КАЖЕМ:
    “КУРВИ СБОГОМ !!!“

 34. 6
  12

  shte protestirame do dupka nqma da pozvolim s durjavni pari da se stroi polqnata na onezi krivi glavi ot pumashkite sela imat sobstvenik toi im obeshta da go napravi nqma losho stiga lapane to ne bqha brokeri to ne bqha vasko ninovci cql jivot partiiina kurva mrasni gnusni komunisticheski podlogi

  • 10
   4

   Боли го хуя некой ,кво ще правите па вие,има да си плувате в лайната докато сте живи

 35. 16
  8

  Кофти е да си отбор без съществена фенска маса зад себе си,всеки се ебава с тебе !Ама кой им е воновен на черно бели ли са бяло черни ли са тия педали ,дето реват за хуй ,споко бе ,идва ще го получите целия

 36. 27
  16

  Циганите откачиха като разбраха, че ще ни строят стадион, а на тях к.р !
  Долни мърши, измет!

  • 10
   8

   САМО ЧЕ ЩЕ,ЩЕ,ЩЕ,ЩЕ ОТ КОЛКО ГОДИНИ ЩЕ ВЕ ПАЛЯЧО????? ЩЕ ВИ СТРОЯТ АМА ДРУГ ПЪТ

 37. 18
  20

  Аз знам кой е виновен, един ЛОКОМОТИВЕЦ, онзи със Петата във дивият на ЖЪЛТИТЕ ЖЕНИ от СТОЛИПИНОВО и Селата.

  • 16
   12

   Винаги ще си останете отборчето,кото никой не го ебава за слива !И най важното,че сами го осъзнавате ! На грандовете се помага,а мършите си реват цял живот

   • 9
    8

    Пъпчиво малко педалче, кой си ти да казваш, кой го ебават и кой не? Преди 2 години баща ти слезе от Помаклъка в Пловдив и голяма работа стана кривоглавото му синче!

    • 5
     2

     Той нищо не казва човека бе,вие ревете,че не ви ебават за никъв хуй! И сте прави между другото

 38. 9
  13

  Lokoto sa vinovni za vsichko che jaltite kurvi imat dulgove i ne plashtat nishto glupaci smeshni

 39. 34
  15

  Циганките пак са разкрити. Сън не ги хваща, че вечно са в сянката на символа на Пловдив – Ботев 1912!

  • 14
   25

   На никой не му пука за ДПС урода от 2010г

 40. 31
  16

  Кой има интерес да се дестабилизира Ботев? Черно-белите цигани. Те стоят зад всички измишльотини, гризе ги темата за стадиона

 41. 27
  13

  Всеки има право на мнение-дори мангалите с черно-бели фанелки. Въпроса е кой ще ги чуе?

  • 10
   20

   Имаш предвид жълто – черните крастави ЦИГАНИ от СТОЛИПИНОВО и Селата.

 42. 16
  18

  Да правят протест и Боко ще даде😎😄

 43. 17
  18

  Че какво стабилно има там че да го дестабилизират?

 44. 16
  19

  Да, просто някой иска да каже истината, но жълтите цигани на заплата не дават!
  Нищо, един ден истината ще излезе! Винаги става така!

 45. 26
  19

  Винаги ще ги има тези простотии.Докато има фенщина на нивото на малкото фенове на Локомотив ще е така тизи мишоци трябва да знаят едни път за винаги,че Ботев е отбора на Гр.Пловдив.
  Драскаите глупаци драскаите идва вашето време.

  • 18
   24

   Да локуту са виновни за сичку. И за струежъ и за дългувити и за еплатенити такси за кунцесията.

  • 17
   5

   Аааа, значи от локото ги пишат тези работи?

Comments are closed.