Подписаха! „Спартак“ е концесионер на ст.“Тодор Диев“ за 35 години

22
1058
Кметът на Пловдив и собственикът на Спартак подписаха договора за концесия на стадион "Тодор Диев"

Днес кметът на града Здравко Димитров и собственикът на Спартак Динко Миленчев подписаха официално Договор за възлагане на концесия за строителство по чл.7 ал 2, т. 1 и 2 от закона за концесиите и за предоставяне и управление на услуги на стадион „Тодор Диев“.

Договорът влиза в сила от 2 януари 2020 г. Спартак Пловдив ще е концесионер на стадион „Тодор Диев“ за 35 години. От тук нататък следва изготвяне на технически проект и получаване на разрешение за строеж.

22 КОМЕНТАРА

 1. 2
  2

  Когато някой ти даде нещо без пари после ти иска услуга.
  Нали така, жълти слуги на Пеевски?

 2. Браво. Всички нормални хора правят така. А други винаги искат аванта. Жал ми е за такива

 3. 7
  4

  Ето един добър пример.Концесионерът ще си построи стадиона,а няма да чака на готово от държавата.

 4. 12

  Пожелавам на всички свързани със Спартак мечтата им да се сбъдне и то скоро! Дано след някоя година проблемите със стадионите на 4те пловдивски клуба се реши, защото реално всички имат проблеми с остарялата база или липсата на такава. А все някога трябва да се случи това, ако искаме да имаме силен футбол и Пловдив да бъде футболната столица. Заслужаваме го!

 5. 7
  1

  Този стадион ще се случи, ако знае какво прави собственика, малък спретнат стадион, на хубаво място ще има какво да даде под наем отбора в Б или В група да обиграва и продава таланти и така не е невъзможно.

 6. 7
  3

  „Спартак“ е създаден през 1947 г. Някой знае ли, от кога е отбор на Народната милиция и по каква причина стадиона на „Ботев“ в „Кючук Париж“ построен с доброволен труд, е отнет от „канарите“ и даден на „милиционерите“?

 7. 8
  7

  Спартак трябва да се докопа до В група, а какво е било преди всички знаем, за Ботев и Локомотив да не мислят, Буферите не са играли във В група, а ЖЪЛТУРИТЕ и Спартак са играли, хайде жените от ИЗГРЕВБОЙС да го духат.

 8. 8
  10

  Спартакли помнят, когато ги закриха, и създадоха Тракия БКП, но, забравят че Локомотив си дадоха юношите старша възраст и възродиха Спартак.

 9. 15
  8

  Спартак ще е отбора на който ще се разчита за успехи следващите години.Така се прави браво на собственика Динко Миленчев.
  Отбора на град Пловдив всички го знам време е да съживим Спартак и да бием шута на измислен отбор като Локомотив,който няма фенове няма история има само убити президенти и е славоно най убитият отбор срам за Пловдив.
  Време е Крушарски да разбере,че Локомотив е само за с.Говедарци или там около Самоков или Кюстендил.
  Радосно е че се разбра кой отбори са прославили гр.Пловдив във футбола.
  Ботев и Спартак е бъдещето, във никъкъв случей не отписвам школата на Марица.
  Циганите трябва да ги закрият и да няма повече и спомен за тях.

 10. 14
  9

  Спартак заслужават отново да изгреят като втори отбор на Пловдив. Успех!

  • 8
   4

   Това за вас не е добре защото ще останете 3ти

 11. 10
  16

  Като фен на Локомотив се радвам много за Спартак! Все пак са пряко свързани с нас! След като жълТУРСКАта сган ги закри за да може да създадат Тракия , Локомотив ги съживява с наши юшони !!!

  • 2
   13

   С никого не сме свързани. Нито с жълтите помаци, нито с черно-белите цигани. *леки жени* на всяка власт сте и двата хартиени „грандчета“.

  • 10

   Ти брат си циганин,малцеството във Пловдив трябва да се млати със камани защото сте страм за градът.
   Пък някой да те е питал на какво се радваш ааааааааа циганино.

 12. 8
  14

  Ами те и Ботяф бяха подписали концесия ама всички видяхте какво стана – сега ще отписват. Така че, не се знае дали това е добра новина, или лоша. Дали и нас няма да излъжат така както лъжат ботявистите.

  • 14
   5

   Никакъв спартаклия не си, цинго!

Comments are closed.