Феновете на Локо Пд към Бойко: Категорично се противопоставяме на решението ви държавата да строи частен стадион! И ние можем да блокираме булеварди!

409
5821

Феновете на Локомотив Пловдив публикуваха позиция след вчерашното изразено намерение на премиера на България Бойко Борисов, че възнамерява стадион Христо Ботев да мине отново в ръцете на общината, а държавата да отпусне средства за довършването му.

„До Премиера на Република България

Г-н Премиер,

Обръщаме се към Вас, след като с дълбоко учудване прочетохме готовността Ви да изградите нов стадион на частно дружество с държавни пари. Бихме искали да попитаме какви са аргументите Ви да бъдете толкова щедър и да дадете милиони за един частен проект, затънал в мъгла и дългове? С какво този клуб е повече, от който и да било друг в Пловдив и изобщо в България, че държавата и ние, данъкоплатците ѝ, да дадем няколко десетки милиона, за да строи този стадион? Защо сте толкова щедър и отзивчив към просията на стотина лумпени, излезли да искат нов стадион, само защото смятат, че някой им е длъжен? Ние, данъкоплатците, вече веднъж платихме за изграждането на модерната им тренировъчна база в Коматево, а сега ни грози опасността да плащаме от нашите пари и за нов стадион.

Ако искате да инвестирате в спорта и изграждането на стадиони, защо такава инвестиция не бъде насочена към реновирането на ст. „Пловдив“?! Стадион, който е на всички пловдивчани и би могъл да се ползва от всички клубове в града ни, нещо, което би било прекрасна реклама за Вас и за добрите Ви намерения за града, към който имате „особено чувство“ по ваши думи. Вместо това Вие искате да го направите само за един от футболните клубове в него.

Категорично се противопоставяме на това Ваше решение, защото то не е в интерес на Пловдив!

Толкова ли просперира Пловдив и България, че държавата да проявява такава щедрост и то за частни интереси? Това ли е най-нужното на града ни, че стигнахте дотам да уреждате един частен футболен клуб с нов стадион за милиони? Пловдив има нужда от десетки по-важни проекти, които биха били от полза на целия ни град и които биха били реализирани с въпросната сума, която ще отпуснете за този опорочен стадион! С това си решение сериозно и основателно се противопоставяте на интересите на гражданите на Пловдив, докато с реновирането на градския стадион, например, с построяването на околовръстни трасета или нов мост над Марица, ефектът от разумно изразходваните средства би бил огромен и оценен от целия ни град! Сега няма как да е така!

Локомотив Пловдив от години чака „зелена светлина“ за база за ДЮШ, неведнъж изготви както идейни, така и технически проекти за база, за трибуна „Бесика“, за цялостното реновиране на стадиона си, който все още е общинска собственост, няма „тежащи“ концесии и милиони задължения, но така и не получи грам подкрепа от Община Пловдив! За разлика от затъналия в дългове футболен клуб, на който обещахте стадион с държавни пари и който бутна стадиона си, а после изпадна във финансов колапс след фалита на века на КТБ!

И въпреки всичко Вие и голяма част от държавния апарат дойдохте на крака, за да откриете рестартирането на строежа им! На стадиона, предмет на концесия, която вече не бе спазена веднъж и за която вече 5 години не са плащани нито лев концесионни такси.

Г-н Борисов, оценяваме желанието ви да помогнете на г-н Крушарски да изгради тренировъчна база за Локомотив Пловдив. Няма как да не отбележим, че такава база се оценява на 3 милиона лева, а евентуалният строеж на стадион ще струва минимум 30 милиона. Не виждаме държавата да иска да плати тези пари , пак повтаряме минимум 30 милиона, за строителството на нашият стадион. Двойните стандарти буквално крещят.

В крайна сметка , когато община и държава вземат решение да инвестират във футболни съоръжения, то нека инвестициите да са поделени по равно за двата големи пловдивски отбора.

Като граждани на най-древния град в Европа, ние няма как да приемем Вашето решение и дълбоко вярваме, че ще промените позицията си, защото то далеч не е в интерес на Пловдив и е една доста лоша реклама за Вас като премиер и радетел за равнопоставеност в държавата ни! Осъзнавате ли какво напрежение създавате в града? Кому е нужно това? Вие и подчинените ви ще носите ли отговорност за тези си действия?

От тази трибуна заявяваме, че още в понеделник сутринта, 9 декември 2019 г., избрана от нас оперативна група ще се яви пред кметството на града , за да се срещне с градоначалника и да представи официално нашето становище по въпроса.

Категорично заявяваме, че няма да допуснем толерирането на единия клуб за сметка на другия. НАСТОЯВАМЕ за равнопоставеност и при всеки опит за злоупотреба с доверието на черно-бялата част от града, ще бъдем безкомпромисни.

Не забравяйте, че ние също можем да започнем да блокираме булеварди!

Вярваме в разума и законите в тази държава!

Обединени фенове на Локомотив Пловдив
Фенклуб Локомотив Пловдив“

409 КОМЕНТАРА

 1. За локо значи може цяла Бгария да плаща двойно.

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС.

  Прочети още : https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html
  © Actualno.com

 2. Ботев Пловдив е институция! А локо пловдив е проституция. За това никой не ги бръсне за сливи малките курви.

  • 2
   2

   Курви , сбогом , без купа, без стадион,
   няма да липсвате на никой освен на дилърите на дрога !
   Закривай помашкия урод !

 3. 3
  1

  ГАТ КЛОАКОМОТИФ ИГРАЕШЕ НА ПОЛЯНАТА ДУ ЛИНИИТЕ, ПАРТИЯТА, БДЖ, ТРАНСПОТНИТИ ВУЙСКИ И ДУРУГИ УРГАНИЗАЦИИ НИ ПУСТРУИХА ЛАУТ ДЖАМИЯ!!!!! СИГА КВО ИСКАТИ БЕ БРАТЯ СТУЛЮПИНЦИ???? НЕКА И ВИЛИКАНИТЕ УТ БОТЯФ ДА СИ ИМЪТ УБАФ СТАДИОН! ПУФ ПАФ

 4. 1
  4

  Бойко, задай си въпроса какво се случва с диктаторите по света. Ти как искаш да влезеш в историята ?

 5. 3
  2

  Скъпи Ботевисти, не позволявайте на проксито на Пеевски да Ви заблуждава!

 6. Банда гейове няма да ми дават наклон на оная работа

 7. 10
  3

  Аз не искам ние да сме добре, искам Ботев да са зле. Е, накрая ще останем без стадион и без база, но поне си показахме злобата и простотията.

  • 2
   5

   аз не искам справедливост. искам да прееба буферчето за да си облекча комплексите

 8. 11
  2

  БУФЕР ЛИ Е И НА СНИМКА ДА ГО ВИДИШ
  УДАРИ МУ ЕДИН ШАМАР И НЯМА ДА СБЪРКАШ !!!!

  Буфер равно на помияр , лъжец , измамник и крадец !!!!
  Бездомни псета без истинска история , без чест , без достойнство , без съвест , без морал .
  Изгониха си публиката , която милееше за отбора и искрено го обичаше , измислиха си нова година на създаване , прегърнаха се и се целунаха с най – големите мафиоти в новата история на България заради една пиклива Купа ,
  която в случая е като самите тях
  – ЗА БОКЛУКА !!!!!

  • 1
   2

   БУФЕР ЛИ Е И НА СНИМКА ДА ГО ВИДИШ
   НАПРАВИ МУ СВИРКА И НЯМА ДА СБЪРКАШ !!!!

 9. 3
  8

  Браво, момчета! Вие сте будната съвест на този град!!!

  Тиквата вместо да обещава нови кражби на народни пари, да вземе да си потърси неустойките и да накара тези мошеници да върнат онези 52 милиона откраднати от КТБ

 10. 3
  11

  Според жълтите селски тарикати излиза , че данъкоплатците трябва да изгубят за 5 г. стойността на три стадиона: единият бутнат заради неизпълнената концесия , другият построен в Коматево от общината и за капак да се построи още един с държавни пари. Всички други отбори в България общо не са получили и една стотна от това. Отделно дължитеи50 милиона на вложителите в КТБ, които не се търсят. Дивите селяни излизате към 100 милиона на обществото за 5г, по 20 милиарда на на година..С тези средства половината отбори в А група щяха да си направят стадионите европейски.Неслучайно
  всички ви презират .

 11. 4
  5

  Мухляри селски, колкото сте жалки, толкова и нагли.Преди само 5 години общината ви построи стадион. Заради вас си бутна един стадион, вие не изпълнихте концесията и трябва да платите загубата на целия този стадион на общината. Вместо това искате държавата да ви изпълни вашето задължение към Общината по договора за концесия и да ви построи втори стадион, вместо вад.Така държава и община трябва да се набутат със стойността на три стадиона за пет години, два нови и един бутнат, докато другите отбори не са получили и лев . Отделно имате 50 милиона дълг , които трябва да се потърси , тъй като са на вложителите в КТБ. Излизате над 100 милиона версия на обществото , други отбори в България няма ли? И при това подпиране пак сте дънни. Най-голямата загуба на пари и нерви е да се занимават с дивите селяни от Ботев, файда никаква, само батаци, просии и простотии.

 12. 7
  2

  Цигани локомотивски, ако искате законност връщайте уредената от Бойко купа.

 13. О Кюстендилци, мангали прости, обречени сте в Пловдив да сте гости
  11
  2

  Хахахахах гадните завистливи цигани хахахахаххаах мамви даеба циганолокомотивска

 14. 20
  3

  Колко милиона са вложили от Локомотив досега за стадион и база? Нито един. Ботев Пд са вложили 8.5 милиона за базата и 11 милиона дотук за стадиона. Общо 19.5 милиона срещу нула. Ами няма равнопоставеност.

  • 3
   13

   Педал, тези пари са на КТБ. Кога ще ги върнете? Ако Бай Ганьо от Банкя е държавник, щеше да иска да бъдат събрани и да се внесат във фонда за гарантиране на депозитите.

   • 13
    2

    Ако имаше законност Локо отдавна трябваше да е разформирован за черно тото

    • 3
     6

     Точно за черно тото недей говори !!! Да не изкараме мачовете с Лудогорец !!!

   • 10
    1

    Парите са на заем. Обаче банката фалира.Заемодателя го няма.Парите им ги събира синдик и ги дава на държавния Фонд за гарантиране на влоговете.Тъй,че ФК Ботев на никой нищо не дължи. Чудя се ако застана срещу теб дали ще ми кажеш педал? Много си смел по нета.

    • 1
     7

     О да ще ти кажа даже ще ти се изплюя в лицето хаха путкоо

     • 6
      2

      Типичен представител на „културната“ общественост от Локомотив!

    • 2
     5

     Чопър ли си мопър ли си незная. Като ти чета писанията ти си платена тролска курва, с мозък на пиленце! Парите синдиците ги събират от длъжниците. В случая ФК Ботев и се дължат на държавата гнусен трол!

     • 1
      3

      Това е „журналистът“ Любомир Минчев – подлога на всяка власт и известен МАЛОУМНИК

    • 1
     3

     Хаха., По тъпо мнение на бях чел – кредитора фалирал и значи никой нищо не дължал.
     Това може само неук български дебил от село да го мисли! А после се сърдите като ви казват, че в БГ има „само лош материал“

  • 2
   4

   Ти нормален ли си бе, глупи?!? Коко Динев със свои пари реновира всичко отвътре плюс седалки за стадиона нови сложи. Крушарски тази година даде близо 1,5 милиона свои пари, за да го екара в категория за Лига Европа. А вашите 8 милиона са всъщност наши, понеже Цв. Василев подпали държавата и остави само дългове

 15. 17
  4

  Буфери,пуснете и една декларация до европейската комисия за това,че Орбан построи на унгарците 14 чисто новички стадиона с държавни пари. Мислех,че няма на къде да паднете повече,но явно още има на къде да дълбаете. Продължавайте,ядрото е близо.

 16. 10
  4

  Доковци, първата регистрация на вашето дружество е в Кюстендил, затова ВОВЕКИ ВЕКОВ СИ ОСТАВАТЕ ОТ КЮСТЕНДИЛ, НЯМАТЕ МОРАЛНО ПРАВО ДА ИСКАТЕ СТАДИОН В ПЛОВДИВ!!!
  НОВИЯТ СТАДИОН ЩЕ БЪДЕ ПОСТРОЕН ЗА БОТЕВ, СПАРТАК И МАРИЦА – ПЪРВАТА РЕГИСТРАЦИЯ НА КОИТО ДРУЖЕСТВА Е БИЛА И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ В ПЛОВДИВ!
  Новият стадион ще бъде за всички пловдивски отбори, НЕ ЗА ПРЕИМЕНУВАНИ ОТБОРИ НА НАРКОБОСОВЕ ОТ КЮСТЕНДИЛ!

 17. 5
  12

  Циганска работа. Клубът им с 50 милиона неразплатени дългове , те искат държавата да им подари 20 милиона и точно на техния фалирал клуб. Ами нещастници във вашия клуб са наливани най-много пари последните 30 г не можахте дори втори да станете Христо Александров ви купи половината на национален отбор, после Цветан Василев, Дебелян, Смаил ага, за 30 години се изля толкова пара , пък сребърни медали не докоснахме дори и пак сте 50 милиона дълг. Защо държавата да налива точно в такива мангали като вас , а не в нормалните клубове.

 18. 5
  9

  жълТУРЦИ ВИЖТЕ СЕ КАКВИ СТЕ КУРВИ !!! Как си мените мнението и си въртите гъза !!! НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КУРВИ НА БЪЛГАРИЯ !!! Протестирахте за да не развалят концесията, а сега се радвате на това, че ще е развалят и стадиона няма да е ваш !!! Жалки сте наистина!!!

 19. 11
  3

  Два дена започвам да пиша коментар по темата и ги трия. Вчера и днес си направих труда и поразрових софийските сайтове. Спорове няма да водя с никой, защото такава злоба и ненавист няма дори и от фенове на софийските отбори! Не искам аз да съм добре, а Вуте да е зле и това изчерпва анализа на декларацията. Данъкоплатците ще протестират не за да получат и те помощ от държавата, а за да не получим ние такава! Нямам нерви.
  Лек ден!

 20. Циганите наврени в ъгъла на националния от жълто море
  11
  3

  Наврените в ъгълчето на националния шепа миризливи цигани от кюстендил срещу жълтото море на националния.
  Смачкани тотално! И Бойко ви го каза Ботев имат повече фенове.
  А безстрашните беси 15 години ги е страх да си поискат купата от една селска мутра и се оплакват на премиера хахаха!…..

 21. 19
  5

  Феновете на Локо са ясни на всички.
  4 души,които пишат декларациите. Още 30 българина и 2 000 мангала от Столипиново.

 22. 20
  5

  С тези декларации феновете на локомотив заприличаха на кучетата дето лаят автомобилите.

 23. Андрей спиш: Нова декларация на феновете на Локомотив
  16
  4

  Искаме равнопоставеност г-н Борисов. Как може Ботев да имат 3 ТРИ ПЪТИ повече фенове? Къде е равнопоставеноста? Искаме да ни намерите още фенове на локо, за да сме равнопоставени.
  Обединени фенове на Локомотив Пловдив
  Фенклуб Локомотив Пловдив“

 24. 14
  4

  Искаме равнопоставеност г-н Борисов. Как може Ботев да имат 3 ТРИ ПЪТИ повече фенове? Къде е равнопоставеноста? Искаме да ни намерите още фенове на локо, за да сме равнопоставени.

  Обединени фенове на Локомотив Пловдив
  Фенклуб Локомотив Пловдив“

  • 12
   3

   Всъщност сме поне 4 пъти повече, а може би и 5 пъти.

 25. 16
  3

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС.“./

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

 26. 7
  16

  Страхотна нека позиция!!
  РАЗГРАБВАНЕТО НА ТАЗИ ДЪРЖАВА ОТ РАЗНИ СЕЛЯНИ И ПОЖАРНИКАРИ ТРЯБВА ДА СПРЕ!!

 27. 17
  4

  А бе еййййййй надрусани копелета то във България кой знае,че има Локомотив – Кн. – Столюпиново,че чак и клуб на привържаниците има ли.
  Еййййййй мишки я бързо по избите там да църкате какво се занимавате със по големи неща който не са ви по акъла бе малоуни надрусани капути.
  Трябва да си знаете мястото ама явно трябва повече бой и ебан мамка ви долна тъпа.

 28. 3 ПЪТИ ПОВЕЧЕ СМЕ НО НИ БИХА КАТО ШКЕМБЕ В ДУВАР
  5
  18

  21:46
  3 10
  Жълтите селяни трябва да бъдат закрити!Какъв стадион,какви пет лева…И да върнат крадените пари!Виновниците – в панделата!България в момента има нужда от други инвестиции.

 29. 17
  2

  ПРИСНАВАМ СИ АЗ СЪМ АНАЛЕН ГЛЕЗЛЬО.
  Майка ми ме ОБЕЗЧЕСТЯВАШЕ ДО 10 ГОДИШЕН
  И МЕ КАРАШЕ ДА ЛАПАМ ПИШЛЕТО НА БРАТ МИ .

 30. 20
  2

  Единственият вариант някой да обърне внимание на предсмъртните стонове на циганите е ако се самоубият наведнъж всички 136 вмирисани потника. Тогава може и да ги отразят в последната минута на късните новини на някоя кабеларка. Нека стикс даде пример и поведе останлите към този величав подвиг! Давайте мангали, самоубийте се всички наведнъж, за да бъдете чути!

  • 17
   1

   Даже ще им издигнат паметник на незнайния циганин пред срутището на Лайнута!

 31. 24
  4

  Един въпрос към сперматозоидчетата, дето много знаят и са много за правдата…вие, господа огромни данъкоплатци без които нямаше да съществува България, вие,знаете ли кой е построил стадион “ Локомотив“?
  СТАДИОН „ЛОКОМОТИВ Е ПОСТРОЕН ОТ ОБЩИНА ПЛОВДИВ ПО НАРЕЖДАНЕ НА ЦК НА БКП. Строителството започна 1980г. И завърши през 1982. Локото играеше на нашия стадион докато им строяха техния. Ама не си спомням тогава някой да протестираше че държавата строи чисто нов стадион на Локо. А и не протестираше че играят на нашия стадион. Ама малките сперматозоидчета не знаят тия неща щото не са били родени тогава.

  • 3
   16

   А вашия стадион да не би да е построен с частни средства през 1959-1961 г. , г-н Голям Сперматозоид?

   • 15
    3

    Голям сперматозоид съм оставил в на майка ти устата. Нашият стадион беше много по-стар , по евтин като строителство от вашият. Общината преценя че е добре да се инвестира в стадион Ботев и това е. Ако сте малко по-умни, ще използвате намалението и ще си поискате и на вас да ви направят стадиона. Ама пуста злоба и простотия,заслужавате си мизерията в която живеете.

  • 4
   10

   В грешка си, потен селяндур.
   Това не е верно!

  • 6
   11

   изроди, Лаута е строен от БДЖ!!!
   Дори и да беше строен от общината това няма никаква връзка с вашата ПРОСИЯ драги вечно наведени поданици на Шиши

 32. 24
  5

  Очаквана реакция от отчаяните и побъркани от злоба и комплекси мангали.Знаят че построим ли стадиона те са мъртви,и сега са по 130 мангала на мач, представям си с Колежа…

  Мангали, да не мислите че Бойко ще ви вземе насериозно? Никой не ви взима насериозно, навсякъде ви посрещат с мощното и заслужено ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ, и ви чупят празните крастави кратуни от бой 🙂

  дейба простите циганки

  • 16
   1

   Ооооооо, Локомотивциииии, горди жепейци и кантонеееери, ний за Колежа жъ умремииииии….

 33. 7
  17

  Работата е ясна – Бащицата иска да построи стадион на отбора на Пеевски с държавни пари, вместо Шиши да си бърка в джоба, чрез Самуил ага. Ето това е истината, НО НЯМА КАК ДА СТАНЕ! И Караибрахима ви каза истината, турски подлоги, но благодарение на Истинските Майни, тази измама с държавни пари, която сте замислили НЯМА ДА СТАНЕ! Да го духате жълти курви!

  • 14
   1

   Ще видим. Може пък да стане. Забавно е, как станахте фенове на ЦВ. И майка си сте готови да жертвате.

  • 14
   2

   Самоубий се и ти, от вас 126 вмирисани циганина не зависи нищо!

  • 15
   1

   Слаба ракия си майна, дай нещо по сериозно, я самоубийство, я терористичен акт. Какви са тези сълзи, кърпичка искаш ли. Изоставаш от Стикса(Скункса). Ще се гътна от смях, честно.

 34. 16
  9

  ЯЖТЕ МИ КУРА ЧЕРНОБЕЛИ ЗЛОБНИ И ВМИРИСАНИ УТАЙКИ! СТАДИОН ХРИСТО БОТЕВ ЩЕ ГО ИМА, А ВАС СКОРО НЕ!!!

  • 17
   3

   Локото и по точно Крушарски имат един ход. Бутат си стадиона, той и без това много не му трябва, отиват да ритат в Говедарци и след 5,6 години бат’Бойко им строи стадион.

 35. 7
  18

  Аз ви гарантирам , че САМО ПРЕЗ ТРУПА МИ ЩЕ ИМА СТАДИОН Колежа, БУКВАЛНО, без да се даде на другите същите 30-40 МИЛИОНА ПОДАРЪК!

  Нека Бойко реши убиец ли е или гражданин спазващ Конституцията!!!

  ИЛИ СПРАВЕДЛИВОСТ ИЛИ СМЪРТ!!! ПО- ДОБРЕ СМЪРТ , ОТКОЛКОТО ПОЗОР!!! ДРУГА АЛТЕРНАТИВА НЯМА! СМЪРТ ЗА ПРАВДАТА ИЛИ УСПЕХ ЗА ПРОСИЯТА НА ЕДИН ЖЪЛТ ОТБОР…

  ЩЕ УМРА, убийци на деца, НО НЯМА ДА ЖИВЕЯ С ТОЗИ ПОЗОР! СПРАВЕДЛИВОСТ ИЛИ СМЪРТ!

  НАЛИ ВСЕ ИСКАТЕ ДА УМРА, убийци, ще умра пред министерски съвет, но вие ще ПЛАЩАТЕ ВСИЧКИ ДЪЛГОВЕ, от 52 МИЛИОНА, плюс 40 МИЛИОНА ЗА СТАДИОН частни пари!ЧАСТНИ! ЧАСТНИ!!!

  ИЛИ СПРАВЕДЛИВОСТ ИЛИ СМЪРТ!!! ИЛИ БЕЗ КОЛЕЖА ИЛИ СМЪРТ!!! ИЛИ ПРАВДА ИЛИ СМЪРТ…

  • 18
   2

   Ти си ходещ труп от доста време, жалко че не го осъзнаваш!

   • 2
    14

    ЗНАЧИ НЯМА КАКВО ДА ГУБЯ…

    ИЛИ ПРАВДА ИЛИ СМЪРТ…

    • 16
     3

     Смешник си ти. Голям смешник. За това трябват топки. Ти нямаш.

     • 1
      13

      Отворихте черепа на най-силния ни фен с метални тръби, бултраси, той вече е нетрудоспособен! ЕДинственият ,който е зован в този форум по име тук е Станислав !Знам че ме заплашват метални тръби от бултрас в главата, но това е животът! Или трепериш или го приемаш и пак живееш по същия начин както преди заплахите…

      ЩЕ УМРА, НО НЯМА ДА ИМА КОЛЕЖ,, БЕ З ДА ИМА ПРАВДА ЗА ВСИЧКИ!!!

      ИЛИ СПРАВЕДЛИВОСТ ИЛИ СМЪРТ пред министерски съвет…

      Бойко ще е или убиец ,или човек??? Това са неговите алтернативи!!!

      ИСКАМ САМО СПРАВЕДЛИВОСТ…

    • 14
     2

     Just do it! Давай още тази вечер, ще оставиш предсмъртно писмо, което оставащите 126 потни лумпена ще оформят като поредната декларация, с която тиквата ще си избърше задника.

  • 13
   3

   Аз лично не съм виждал циганин самоубиец, пък било то и за някаква си кауза. Ще мрънкаш ден-два и ще ти мине.

  • 13
   2

   Пич прегледай се докато е време! Заради някакви игрички(политически и тн) щял да се самоубие??!?!? Айде вземи нещо смислено направи..

   • 12
    2

    Ами той точно това ни лъже че ще направи. Де тоз кураж, де тоз късмет…

  • 12
   2

   Станислав не можа да събере пари за себе си за ин-витро процедура чрез циганската кампания и е съкрушен, че трябва да продължи с опитите за забремяване по обичайния турски начин. Курвата ако не забременее до няколко месеца, така или иначе ще се самоубие.

  • За съжаление този е силен само на лозунги.

  • 13
   1

   ей го типичния отчаян и побъркан от комплекси мангал 🙂 много на сериозно си се взел бе плешив гей, теб и другите мангали като теб извън интернет не съществувате, ше те еба побъркания палячо, серящ в 15 сайта едновременно

  • 15
   1

   „От около месец насам собственикът на ПФК „Локомотив Пловдив 1936″ Христо Крушарски полага сериозни усилия да вземе безвъзмездно около 200 декара общински имоти с целта да бъдат застроени с жилищни сгради и тренировъчна база.“

   Ние протестирахме и не искаме някой да строи на терена на ст.Хр.Ботев, жилища или мол, и ако остане място евентуално стадион. Ти виждаш ли разликата между нашите протести и домогванията на Крушата.

   • 5
    13

    Имате си собственик , имате си концесия , имате си 52 милиона дългове ,
    какъв ви е проблема , че държавата да ви строи стадион под някаква форма.
    Имахте старт, после рестарт , после просия , после пак просия …
    Първо нарекохте премиера педераст , сега му благодарите.
    Ами курвенско поведение от душевни курви, това сте вие -сганта от Коматево.

  • 11
   1

   Безвъзмездно….200 декара….ебах аз тази тренировъчна база, то едно голф игрище е по малко на площ. Този селски тарикат си мисли че в общината всички са тъпи овце.

 36. 4
  13

  Браво, момчета!!! Няма да позволим тази шайка да продължава да ни ограбва!!!
  Само кажете кога е протеста и сме пред корумпираната община с най-жалкия кмет в историята на Пловдив!

  Много ми е забавно как жълтите тролове се опитват да изкарат народното недоволство и будна съвест, че били… злоба?! А тези жълти другари не искат ли сами да идем и да им дадем банковите си сметки?!
  Добре са ги обучили дядовците им шумкарите!!

  • За каква будна съвест говориш . Отбор станал шампион с пари от доказан наркобарон. Къде беше тогава будната съвест-услужливо задрямала.

 37. 12
  1

  Ще може ли някой да отговори, защо Крушарски, след като е лапнал 20 милиона, не отдели 2 за Бесика?

  • 3
   11

   На лъжи няма как да отговаряме, Бонке. Ходи го духай на пакито!

 38. 15
  1

  Декларацията да не са е писали същите тези които преди 6 месеца искаха да гонят най успешният треньор и президент в историята им. Както казва Крушата , тези не могат да ми дадат наклон на к…

 39. 6
  10

  Разпродават хотелската империя на Цветан Василев

  За продажба е обявена поредната част от хотелската империя на скандалния банкер Цветан Василев, показа проверка на „България Днес“. На организирания днес търг в София са извадени имоти на дружеството „Хелт енд Уелнес“ с начална цена 4.4 млн. лева. Дружеството притежава терени и хотели в най-добрите туристически дестинации на България.

  След бягството на мустакатия банкер стана ясно, че стотиците милиони инвестиции на фирмата са направени с пари от КТБ. Средствата са усвоени чрез кредити към кухи фирми, собственост на подставени лица, обявиха синдиците на банката. Самият Цветан Василев притежава 5 процента от акциите, а останалите са собственост на близки до него дружества.

  След затварянето на източената банка набързо спихна и империята, създадена около мустакатия аферист. Така „Хелт енд Уелнес“ спря да си обслужва заемите и логично бе обявена във фалит с решение на Софийски градски съд.

  Назначеният синдик от своя страна започва разпродажба на имуществото, за да се разплати с кредиторите. Последният за момента търг трябва да се проведе днес в София. На тезгяха е изваден част от баровския комплекс „Сана Парк Ризорт“ в курорта Св. св. Константин и Елена.

  По време на строителството самият Цветан Василев не криеше, че е инвеститор в затворения комплекс, проектиран от австрийски архитекти. Надзор върху строителните работи и обзавеждането упражняваше лично дъщеря му Радосвета. Още при откриването на „Сана Парк Ризорт“ стана ясно, че там апартаменти имат куп бизнесмени и политици, които са броили по 2-3 хиляди евро за квадрат.

  Наред с жилищата в комплекса са изградени свръхмодерен спа-център, закрити спортни площадки, външен басейн с ресторант и огромен парк, заобикалящ четирите баровски сгради.

  Част от апартаментите в комплекса заедно със спа-центъра, ресторанта и спортния комплекс остават собственост на „Хелт енд Уелнес“. Точните им размери и местоположение в комплекса са детайлно описани в обявата за продажба от синдика. От книжата става ясно, че имотите са оценени на 4 416 043,20 лева. Дали и колко са желаещите да наддават ще стане ясно днес в 11.30 часа.

  Две седмици по-късно е насрочен друг търг, свързан с КТБ. На тезгяха е извадена триетажна сграда в центъра на София. Неин собственик е „Технологичен център – Институт по микроелектроника“ (ТЦ-ИМЕ). До фалита на КТБ дружеството бе собственост на Цветан Василев и бе една от ключовите брънки в схемата му за източване на трезора.

  Финансисти припомнят, че това далеч не е първият търг за части от хотелската империя на Цветан Василев.

  Преди време на тезгяха бе изваден и четиризвездният хотел „Белмонт“ в курорта Пампорово. Негов собственик е фирма „Сана Спейс Хотел Хисаря“, която също е от обръча около КТБ.

  След фалита на трезора се изясни, че парите за строежа на хотела са от кредити за над 52 млн. евро. Впечатляващите суми са отпускани на кухи фирми, притежавани по документи от портиера Васил Дойчев. Целта на врътката е замитане на следите от страна на Цветан Василев, обявиха преди време синдиците на банката.

  БАЗАТА НА СЕЛО Е ПОСТРОЕНА СЪЩО С КРАДЕНИ ПАРИ.

  ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ДА СЕ САМОСЕЗИРА ,
  ДА НЕ СЕ САМОСЕЗИРА ЕВРОПРОКУРОР ЛАУРА КЬОВЕШИ !

 40. 5
  16

  Стадион – на путкина Коледа ще видят селянките !

  В следващите дни поне още три отбора ще поискат стадион .

  Какво прави тиквата тогава ?

  • 12
   1

   Смее им се какво да прави, отбори с по 400 човека на домакински мач може да му напишат декларация с която ще си избърше г..

 41. 12

  Умрял един грешен българин и дяволите го взели в ада. Наказанието на грешниците било да се мъчат в огромни казани с врящ катран. Около всички казани стоели дяволи с железни копия, с които промушвали и събаряли обратно грешниците, които се опитвали да избягат от казана. И само около един казан нямало дяволи с копия.

  – Защо никой не пази тук? – попитал грешникът.

  – Защото това е българският казан. Ако някой тръгне да се катери нагоре да избяга, другите сами го дърпат обратно надолу.

  • 1
   14

   тук не става въпрос за злоба, а за будна съвест

  • Да, умрял е един ГРЕШЕН отбор, в Клинична смърт е, в казана на ада! И без смъртен случай, няма да излезне от казана, от бездомието! Аз ви гарантирам , че САМО ПРЕЗ ТРУПА МИ ЩЕ ИМА СТАДИОН Колежа, без да се даде на другите!

   Нека Бойко реши убиец ли е или гражданин спазващ Конституцията!!!

   ИЛИ СПРАВЕДЛИВОСТ ИЛИ СМЪРТ! ДРУГА АЛТЕРНАТИВА НЯМА! СМЪРТ ЗА ПРАВДАТА ИЛИ УСПЕХ ЗА ПРОСИЯТА НА ЕДИН ЖЪЛТ ОТБОР!

 42. 16
  1

  Моля не се опитваите да обяснявате на прости хора ! Просто заслепени от злобата същества основно от малцинствата и от селата въобще не могат да разберат за какво става въпрос! Да се съберат и да напишат тази простотея е просто безценно няма такива болни индивиди!

 43. 9
  16

  Селяни просещи, ето как стоят нещата: Ако държавата изсипе едни 30 милиона да строи стадион Ботев, съвсем нормално и логично е да дадат толкова и на Локомотив. Само дето ние като едни съвестни граждани разбираме, че тези 60 милиона могат да бъдат много по полезни на други места в Пловдив. Нашата позиция е да не се влагат толкова пари в два стадиона. Компромисен вариант е с много по-малко средства да се направи стадион Пловдив, където да играят и двата отбора, а останалите средства да отидат например за дом на Пловдивската опера, и различни инфраструктурни проекти.

  • 11
   1

   Хахахахахаха, видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак! Джуджета мегаломани, смешни сте с тези декларации. Никой не ви бръсне за живи, та вие сте стотина потни циганина!

 44. 15
  1

  186 малки злобни циганчета! Вие мразите Ботев а не обичате вашия отбор, за вас е по – добре ние да сме зле а не вие да сте добре – жалки малоумни същества! Наков свинята помните ли какво попита журналиста когато станахте шампиони? Това е абосолютната истина за жалкото ви съществуване.

 45. 5
  15

  Жълти провинциалисти, моля да отговорите!
  Как бихте реагирали, ако това скандално решение беше в полза на Локомотив Пловдив? Толкова ли толеранти щяхте да сте, като в момента? Защо си бутнахте сами стадиона? Защо не спазихте цели 2 концесии? Защо обищината ви удължи срока на втората след като и децата знаеха, че нямате шанс да си построите стадиона? Като сте много и сте голяма работа, защо не събрахте средства и не го построихте? Защо никой 6 години не плати нито една концесионна такса? Кой ще плати неустойките за неспазените концесии? Кой ще плати ннад 50-те милиона „вътрешен дълг“? С какво заслужавате държавата да построи вашият стадион за сметка на всички останали клубове в града и с парите на гражданите му? Защо като сте „големи пловдивчани“ не подкрепихте идеята, с тези пари да се реновира градския стадион, където да играем всички, а Пловдив да има един огромен, многофункционален стадион? Не прочетох нито един, основателно аргументиран пост на жълтур тук?! Освен „цигани“ и тем подобни простотии ала-жълтур! С какво заслужавате тази премиерска едрост? Едва ли някой може да ми отговори, но гражданите на Пловдив и България няма да оставят това безчинство да се случи! Бойко очевидно мисли останалите в България- българи за много прости хора?…

  • 3
   11

   Отоговорът е елементарен – тези диви селяни, жълтурите са едни провинциални грандомани и обичат да се величаят. Чувстват се значими да кажат ние имаме стадион, вие не, и може даже да не стъпят на новият си стадион, но ще злорадстват. Ето това искат и не им пука, от нищо и от никой – важното е селското им его.

  • 13
   2

   То се отговаря на човек, който поне малко разбира, а не е заслепен от злоба. Колко пъти да се обясни, че стадиона не се прави за Ботев, а ще е изцяло общински. Точно така е и вашият стадион. Да почнем и ние да протестираме защо го ползвате, а? Ами ако изявим желание да играем там? Стадиона е общински и общината трябва да се съобрази с това. Говориш за гражданите на Пловдив, а знаеш ли, че гражданите на Пловдив са две трети ботевисти? Държава и община решават. Някой пита ли те за Колодрума? Това за 50 милиона вътрешен дълг изобщо няма да го коментирам. Все едно аз да напиша, че вие имате 100 милиона вътрешен дълг. Същото е. Заслепени сте от злоба. Нищо чудно благодарение на вашата злоба и простотия всички отбори да играят на един стадион и Пловдив никога да няма хубав такъв. Не става със злоба. ЛЮБОВТА НА ХОРАТА ПРАВИ ЕДИН ОТБОР ГОЛЯМ! Не се опитвай, това не можеш да го разбереш.

   • 1
    10

    Селски две трети в града сте селяци а това че сте и бутяфисти не ми пречи да си го изместя в другия крачол.

  • Провинциалисти са майка ти и баща ти, допълзяли от паланките с вродена миризма на манджа. Нямаш право да се наричаш пловдивачанин!

 46. 4
  13

  По логиката на феновете на Ботев, Бойко досега трябваше да е направил стадиони на Левски и ЦСКА. Те имат най-много фенове и най-много гласоподаватели !!!!!

  • 11
   2

   ЦСКА ще имат нов стадион. Левски имат напълно безплатна нова трибуна.

 47. 10
  2

  Ок да правят стадиона, но паралелно с това да направят трибуна Бесика, да сложат козирки на другите секторина стадион Локомотив и така. Играем срещу Търнава и Страсбург пред 8,500 човека на Лаута и след изкупуването на тези билети имаше поне още няколко стотин човека, които бяха върнати без билети. Да се направи и стадион Локомотив за 15 хил човека…. нека да се направи и Ботев за 20 хил и така. Същото може да се каже и за стадион Пловдив. На дербита ще има по 30 хил човека. На мачове с Левски и ЦСКА спокойно може да има 20-25 хил души. Националният отбор също може да играе тук. Гаранция ще има повече хора от София

  • 13
   1

   Поздрав за коментара от един Ботевист! Ти за съжаление си един от малкото нормални и разумни локомотивци! С омраза и злоба не се постига нищо! Давам един европейски пример с Интер и Милан, които се обединиха срещу кмета на Милано заради отказа му двата клуба да изградят нов модерен стадион! В Европа сме, но само географски! Нека имат модерни стадиони и Локото и Ботев, от това печели Пловдив и най- вече децата на този град.

   • 10

    В интерес на истината, ако стадион „Ботев“ се дострои от държавата, то това е добра инвестиция защото все пак е наполовина построен. Но аз съм с две ръце за ремонт на лаута , не е като да нямат нужда. Най-накрая някво развитие, и на Пловдив да ни обърнат внимание а не само в София да се налива всичко. Но малките мозъченца на шепа оскотели,гладни и злобни същества обедняват как това е престъпление, едва ли не техните пари от джоба им са взети за стадиона. Един въпрос само: СТАДИОН ЛАУТА ОТ ФК ЛОКОМОТИВ ЛИ Е ПОСТРОЕН?

 48. 3
  14

  Жълтите селяни трябва да бъдат закрити!Какъв стадион,какви пет лева…И да върнат крадените пари!Виновниците – в панделата!България в момента има нужда от други инвестиции.

  • Хващай рейса за Дуисбург, цялата рода те чака за банго васил!

 49. 14
  3

  Черни и бели братя! Да се съберем рамо до рамо, черен до бял и да протестираме срещу градежа на спортен обект в България. От къде на къде в тази държава ще има стадиони??? Искаме всичко налично да се разпредели в парични помощи и дърва за зимата! Пловдив няма нужда от стадиони!

 50. 4
  14

  Жълтушиииии срещу нас бяхте по-малко от 2500 човека. Какъв стадион искате бе смешници. Не може да си напълните тренировъчна база за 3 хил човека

 51. 3
  16

  Зико се видя в чудо. 70 % от феновете на Ботев живеят в общините Марица и Родопи. И защо 90 % от феновете на Локомотив, които живеят в Пловдив да дават пари за селяните ????!!!

  • 14
   1

   Защо трябва да се съобразява кмета с феновете на Локо, които са 1% от населението на града?

 52. 16
  3

  Защо циганите нямат юноши, а само ичове? Защо циганите нямат снимки от 80 годишнината си както и от абитуриентския бал на ромзо? Защо циганите нямат фенове? Защо навсякъде ги посрещат с ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, ЦИГАНИ? Защото винаги са били в сянката на Великия Ботев Пловдив!!!

 53. 18
  1

  Тогава да се отправи искане към държавата и ние да играем на стадион локомотив който е общинска собственост.За да има равнопоставеност.А като данъкоплатци не искаме да плащаме два пъти по скъпи ракети.

  • 1
   11

   Да знаеш майка ти какви ракети прибира…

 54. 16
  3

  ДО ГАДНИТЕ ПОДЛИ И ЗАВИСТЛИВИ БУФЕРИИСКАЙТЕ ОТ БОЙКО ПАРИ ЗА НОРМАЛНО ТАБЛО НА СТАДИОНА ЧЕ В МОМЕНТА СТЕ С ПЛАЗМА ВМЕСТО С ТАБЛО ДРЕБНИ ДУШИЦИ И ЗАВИСТЛИВИ МИШКИ ГОНЗО И УЗУНА ПИТАМ АЗ НА КОМУ ХУЯ ТЪРСИХА В МАНОЛЕ ПРИ Б БОРИСОВЧ ДАЖЕ И ПАПКИ НОСИХА ЛИЦЕМЕРИ ГА ЯДАФТЕ КИФТЕТА ОТ РАКЕТИТЕ НЕ РЕВАХТЕ СЕГА РИВЕТЕ ,ВЛАК ПЪЛЕН СЪС ГОМНА ЗА ВАС ,ДРУГО НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ЛИЦЕМЕРИ

 55. 9
  3

  Стикс е полудял милия от страх. Призовава за революция. Най-страшният му кошмар се случва.

 56. 11
  3

  Вие въобще нормални ли сте бе?
  Кой от Локомотив е платил за базата в Коматево?
  или така е лесно да се говори… или по скоро да се завижда….

 57. 8
  4

  Крушареца 20 милиона ли е лапнал? А ние го мислим за глупак и пияница.

 58. 3
  10

  Бездомни кривоглави кюнлийй новият ви прякор е „ПРОСЯЦИТЕ“

  • 12
   3

   Ако започна на всеки мангал да угаждам, край няма да има. Вие нямате публика, нямате школа, нямате история….къде сте тръгнали.

 59. 5
  9

  ПЛОВДИВЧАНИЫ искат да ви ОТКРАДНАТ нови 50 милиона!!
  Спите ли?!

  • 11

   Данъците, за които говорите ги плащаме и ние Ботевистите. Тъй като доказано сме три пъти повече от вас, няма как вие да определяте как да се харчат и нашите пари. Ако искате и вие нов модерен стадион – ОК подкрепям ви! Но вие откачихте от злоба и простотия и вече не знаете къде се намирате, ставате смешни!

 60. 4
  5

  Да попитам само : Този с лакърдиите педераст ли е още или вече е стадионостроител ?

 61. 1
  7

  Призовавам трима на Андрей да млъкне и да не превръща форума в тоалетна ако има ДОСТОЙНСТВО И ЧЕСТ и обича СПРАВЕДЛИВОСТТА

  • 2
   6

   *трима
   известен като Бонка мияча на чинии

 62. 7
  9

  Момчета, само кажете кога е протеста. Ще доведа цялото си семейство защото децата и възрастните ще са най-потърпевши от тази БЕЗКРУПОЛНА КРАЖБА под патронажа на БОЙКО БОРИСОВ!!!
  ПОЗОР!! НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!! СРАМ

  • 9
   2

   А БЕ БУДНИЯ . А КОГА ЯДЕ КЮФТЕТАТА НЕ РЕВА?
   ЕЙЙЙЙЙЙ ГАНЬОООО ГАНЬООО
   ЖАЛКА ИСТОТИЯ

   • 3
    5

    крадеца вика : дръжте крадеца.
    кюфтетата ги ядете вие. за 52 милиона

 63. 17
  5

  НЯМА ПО МАЛОУМНИ АМЕБИ !!!
  ТАЯ ДЕКЛАРАЦИЙКА ЩЕ СЕ ХАРЕСА ДОСТА НА ТИКВАТА АХХААХАХАХААХАХХААХАХАХАХА
  ПО ТЪПИ СТЕ ОТ ГЪЗА МИ !
  МИ ВАС КОЙ ВИ ХРАНТУТИ БЕ ЛИЛАВИ ВЕНЦИ ??
  КОЙ ВИ СПУСНА КРУШАТА ??
  КОЙ ПУЛНИ НА КРУШАТА ГУШАТА ?
  ОТ ТЪПИ ПО ТЪПИ ХАХААААХХ

 64. 15
  2

  Е питам аз феновете на локо ,гонзо и узуна на кому хуя търсиха в маноле ,да се срещат с бойко и да просят ,даже папки му бяха занесли и на четири крака бяха да се молят,а сега пищят като честни булки, ЛИЦЕМЕРИ

 65. 4
  7

  Бойко,направи стадиона на гребната и го кръсти Христо Ботев.Нека мангалите да играят на лайнута,и когато може да закарат повече хора да играят на големият.А през останалото време Ботев да играе там и да си плаща наем

 66. 12
  2

  Организирайте се и блокирайте столюпиново. Жалки мангали. Ще ви излезнат хемороиди от яд. Кои сте вие мангали жалки да казвате на Боко какво да строи? Даде ли ви ваза? Тихичко сега да не си я вземе.

 67. 14
  1

  не е важно аз да съм добре,важно е вуте да е зле…….това сте вие,само злоба.
  защо не писахте декларации за залата която е 60 милиона…..станахте жалки и дори не може да се зарадвате на купата и добрите игри които показвате.
  със здраве….

  • 12
   2

   Напълно подкрепям! Стига злоба, бъдете човеци и обичайте и подкрепяйте българския футбол и неговото развитие! Стига сме се разделяли!!!

  • 4
   9

   злоба викаш. защо? защото не ви оставяме да ни откраднете още 52 милиона ли?
   А как се нарича вашето- просене? кражба? двуличие?.. послоги на Пеевски

 68. 13
  4

  Обеснявам за всички не разбрали Бойко дава за Ботев всичко защото никой др отбор в България не може да закара 16 000 на 150 км разстояние, националният отбор ще играе еденственно там пред пълен стадион.и сега за всички вас пълнеж на А група, Берое няма как да има притенций град в който развитието е спряло до 80-те,Левски Цска Славия помощ от Бойко никога няма да имат заради куп други далавера, Черно море има шансове но се намира на гъза на географията и ще пълни стадиона 2-3 пъти общо взето това са водещите отбори с публика и фенове който могат да имат притенций за нещо.

  • 6
   8

   Е , по голяма смешка , да не кажа простотия , скоро не бях чел .

  • 5
   6

   “Й“ – за нищо го нямаш бе ,да го туря в устата ти неграмотна.

   Учи , защото освен да просиш за нищо не ставаш !

  • 7
   6

   На всичко отгоре написано и от неграмотен , учил до 4 клас , човек.

 69. 15
  6

  Не ви ли е срам мръсни буфери! Омразата вие безгранична! Да го духате!

  • 4
   15

   Аве селяк скапан цял живот сте на аванта.АФД към армията затрихте великия Спартак.С тея партизански номера няма да минете…..завинаги ще си изгниете на село.

   • 12
    3

    Точно един спортен журналист ,фен на спортклуб по заръка на бкп еба майката на спартак,за да изплува локо 70 тегодини,дотогава играехте в б група ,дербитата бяха между ботев и спартак ,дори и с феномена зума ,когото уважавам пак не станахте шампиони,научи историята ботев не са искали обединение та те са шампиони 1967!!! Какво може да искат повече

    • 5
     9

     Аве селяк скапан я виж добре кога ве обедини прословутия Кочо Гяуров и дали е бил фен на Локомотив…..мръсни долни селяци дойдохте с потурите в града мама ви стара партизанска.

     • 8
      2

      Ботев е основан от католици колежани от свети августин 1912г спартак е основан от мвр 1947г с подкрепата на преселниците от кичука от егейска тракия и македония ,локото е основано 1951г от селяци дошли в пловдив с каруци изпълзели от дупки в селата миришещи на пот и мръсотия,дошли за да работят в жп и ЗАВОДИТЕ- ФАКТ!!

     • 1
      4

      Това име македонеца казва всичко……лешпер от шунда си майна и той филибар станал.

 70. 1
  14

  Много ми е кеф да гледам злобата на жълТУРЦИТЕ хаха направо умирам от квф 🙂 утре очаквайте писма до Бойко и от другите отбори хаха стадион ще видите през крив макарон!!!

 71. 16
  4

  Какво е това 1988, като сте организирана публика от времето на Жоро Буда Бара?! Преди това бяхте 80% циганьори по трибуните, нещастни мангали роднини на Юлиян Джевизов от Танзания, а сега сте шепа комплексирани неудачници с лилави венци по наследство!

  • 2
   6

   Браво , така се прави . Крадецът да вика : Дръжте крадеца . Само да попитам . Помниш ли преди време , много след Юлиян Джевизов , кой ви беше капитан . Ще ти припомня – Мариян Огнянов.

 72. 3
  11

  А Металик Сопот ще могат ли да си играят мачовете на новия стадион

 73. 16
  1

  Да си еба майката Локомотиво,Цъгънска не издържам повече,ще се прибера в къщи и ще пребия Айшето!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 74. 15
  2

  Ква оперативна група имате вие бе посерковци,вземете първо си платете тока на лаута че общината го плаща и водата също и наема че и наем не плащате,стадионът вие 100 процента общински,за подлеза на гарата също една стотинка не сте дали за концесията ,кой ви плаща тези сметки ААА??? ДРЕБНИ душици,черно бели мишоци

  • 8
   1

   Имат оперативна група,т.е.група която ще бъде подложена на операции в хирургиите,след като им бъдат натрошени главите.

  • Пуми Мънолъску а жълтите мисири на кои нямат да дават?

 75. 10
  1

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС.“

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

  • 1
   9

   За вашите бензиностанции на Самуилов се изисква нещо, за ракетите на Крушарски също! Всичко е равнопоставено!

   Но вие, жълтури, искате и 30 милиона за стадион ПОДАРЪК, а за другите трохи!

   СПРАВЕДЛИВОСТ ИЛИ СМЪРТ!!!ИЛИ БЕЗ КОЛЕЖА ИЛИ СМЪРТ!!! СПРАВЕДЛИВОСТ ИЛИ СМЪРТ, ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!!!

   • Равнопоставено: БОТЕВ са 3 ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ и 3 ПЪТИ ПОВЕЧЕ КИНТИ ЗА ТЯХ
    9
    1

    Ботев са 3 ТРИ ПЪТИ повече и ще има 3 ТРИ ПЪТИ повече пари за тях.

    • 1
     6

     Тогава да дават 13 милиона на НАС и по МИЛИАРД на говеда и чорбари!!! Това е дори по вашите сметки!!!

   • Ква Смърт бе мишко, ще ви вземем на един дъх, ако решим!

   • Твоята съдба е ясна. Вечно наведен, надупен с разтворени задни бузи. Лошото е че няма кой да ти го вкара.

   • Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

    „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС.“

    https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

 76. Стикс- искаме равнопоставеност и справедливост...
  2
  10

  СПРАВЕДЛИВОСТ ИЛИ СМЪРТ!!! Ще умрем, но няма да се подчиним на беззаконието!!!Или без Колежа или СМЪРТ!!! Друга алтернатива няма, няМа и да има НИКОГА!! СПРАВЕДЛИВОСТ ИЛИ СМЪРТ!!! СПРАВЕДЛИВОСТ ИЛИ СМЪРТ, ТОВА Е НАШАТА СЪДБА…

  • Равнопоставено: БОТЕВ са 3 ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ и 3 ПЪТИ ПОВЕЧЕ КИНТИ ЗА ТЯХ

   Ботев са 3 ТРИ ПЪТИ повече и ще има 3 ТРИ ПЪТИ повече пари за тях.

   • Тогава да дадат и милиард на говеда и чорбари и аз лично ще си трая!!! Те са безкрайно повече от вас!!!

    СМЪРТ ИЛИ СПРАВЕДЛИВОСТ!!!

   • 1
    6

    Просто коматевци са доказано три пъти по-големи курви от средностатистическата курва от Скобата

    • Просто ти си три пъти повече кучка, че отколкото лоша

 77. 3
  10

  Жълтушите са супер смешки. По тяхната логика-закарали 15 хил на финала… ами ние от Левски имаме поне 5 милиона фена и сме пълнили поне 5,6 пъти националния. По тази логика Бойко трябва да ни построи стадион, 3,4 тренировъчни бази, общежитие за юноши и др.

  • Бойко не ви ли обеща да ви построи козерка ? Или стадиона ще остане кабрио ?

  • 9
   1

   Шшш,тихо бе палячо. 20 милиона фена имате…когато имате повече от 10 хиляди човека в друг град,тогава говори. Ние знаеш ли колко пъти сме пълнили стадион „Пловдив „? А знаеш ли че е по-голям от националния?

 78. 13
  2

  По мангалската логика, щом в София има метро,значи и в Пловдив,Бургас,Варна,Златитрап…навсякъде държавата трябва да строи метра. Стадиона е собственост на общината, т.е. на държавата. Както е и гребната база. Както е и колодрума. Няма нищо частно в стадиона. ФК Ботев ще го използва-да. Но и локо използва общински стадион. И вместо миризливите ни „съграждани“ да използват намалението и да си поискат и тяхния стадион да бъде модернизиран, те ревът че видиш ли, държавата ще строи стадиони, зали, пътища…лъснаха им циганските малки душици. Пу да ви еба майката мангалска, от такива дребни злобни душици България никога няма да се оправи. Вместо да се радват че в Пловдив може да има два готини стадиона,те пишат злобни писъмца. До сега се въздържах да ви наричам мангали и да ви псувам, но този път си го заслужихте.

 79. Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС.,

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

 80. Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС.!

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

 81. 40 милиона за Крушарски от държавата на 2 пъти по-високи цени, за да издържа отбора на циганите

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС.;’

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

 82. 4
  8

  Видях новината, не ги обичаме буферите, но в този момент е точно така. Като ще се прави за Ботев, да се прави и за Берое. Ние имаме повече фенове от тях. Цяла Стара Загора е за Берое. Нашата страница във Фейсбук има 20 хил повече последователи. Берое има повече фенове от Ботев. Искаме и ние стадион

  • 9
   1

   Ся, че имате повече фенове е смешно да се говори. Със цялото ми уважение Ст.Загора е в пъти по-малък град от Пловдив. Но да си искате стадион от общината-имате пълното право. Но доколкото съм запознат, вашия клуб не се ли издържа от държавата или се бъркам?

 83. 7
  4

  Защо им е на Локо стадион, като нямат фенове?????

  • 6
   6

   СТАНИСЛАВ РЕДОВНО ЧУКА МАЙКА ТИ, БЕ ИНДИАНЕЦ МИРИЗЛИВ! И КАКТО Я КАРАШ, СКОРЕ И ТЕБ ЩЕ ПОДКАРА, ВНИМАВАЙ!

 84. За издръжката на Локо са дадени 40 млн на двойни цени

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС../.

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

 85. 6
  9

  БАЙ ГАНЬО ПАК РАЗДАВА ДЪРЖАТНИ ПАРИ, ЗА ДА СИ ОСИГУРИ СПОКОЙСТВИЕ. ДОСЕГА СТАДИОНЪТ НА ИНДИАНЦИТЕ Е СТРОЕН С ПАРИ НА КТБ. АКО БОРИСОВ Е ДЪРЖАВНИК, ЩЕ СЕ ПОГРИЖИ ЗА ВЪСТАНОВЯВАНЕ НА СРЕДСТВАНА НА КТБ И ВРЪЩАНЕТО ИМ ВЪВ ФОНДА ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА ДЕПОЗИТИТЕ. ТОЙ ОЧЕВИДНО НЕ Е. ТОГАВА Е РЕДНО ДА МУ ПОКАЖЕМ КАКВО МОЖЕМ И НИЕ, ЛОКОМОТИВЦИТЕ…

 86. 3
  5

  По тази логика да започват и на ЦСКА стадиона. Те имат 20 пъти повече фенове от Ботев. От Локо са прави

  • За вас с Левски знаем че едните и другите имате милиони фенове, само не знам от къде да намерим още малко население за да оправдаем цифрите. А ти ми кажи като голям Цесекарин , на финала в Благоевград през 1993 , 20 пъти повече ли бяхте от Ботев? – и ако случайно не знаеш по добре не проверявай за да не си направиш харакири

   • 3
    2

    В БЛАГОЕВГРАД НА ФИНАЛА С ЦСКА БЯХТЕ 10000 ЗАЩОТО БРОКЕРИТЕ ВИ ОСИГУРИХА 200 БЕЗПЛАТНИ АВТОБУСА И ИМАШЕ И МНОГО ЛОКОМОТИВЦИ НА МАЧА, КАКТО И ЕКСКУРЗИАНТИ, А НЯКОИ ДАЖЕ НЕ ЗНАЕХА КЪДЕ И ЗА КАКВО Е ТАЗИ ЕКСКУРЗИЯ.

    • А на вас крушата като ви осигури безплатни рейсове за финала в София , колко бяхте бе умнико ?

 87. НА КРУШАРСКИ СЪМ ДАЛ ДОСТАТЪЧНО ДЪРЖАВНА ПАРА
  8
  2

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС.

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

 88. 8
  1

  незнам кво искат нашите сиганета от лаута за купата с литекс имаше 5 човека които не платиха билети останалите пишат декалрации

 89. Ейй Бойкоооо построи и на нас стадион!!!!!!!!!!

 90. 5
  5

  Станиславе, не се пъни! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ИМА ТЕЛЕВИЗОРИ И ВИДЯ, ЧЕ ЦИГАНИТЕ НЯМАТЕ И 1/3 ОТ ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ

 91. 40 милиона за Крушарски от държавата на 2 пъти по-високи цени, за да издържа отбора на циганите
  3
  1

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС./1

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

 92. 10
  1

  САМО ДА СЕ ПОПРАВЯ ФИНАЛЪТ СРЕЩУ ЧИРПАН СЕ ИГРАЕ ПРЕД 25000 ГОРДИ ПЛОВДИВЧАНИ И ЛОКОМОТИВЦИ! И ТОВА НЕ Е СПОРЕД „ИВЕНТИМ“. И БЕЗ ПОДАРЕНИ БИЛЕТИ И САНДВИЧИ!!!

 93. Не сме съгласни да се дават 2 ДВА ПЪТИ повече държавни пари на Крушарски
  3
  2

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС.

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

 94. 3
  3

  Гледам травестита Станислав Мърков сере в темата за детската жълта коледа. Онзи ден беше силно възмутен, като пишехме в темата за за инициативата на Локо за бебенца

 95. Бойко докога ще пълниш касите на мангалите с нашите пари?
  1
  2

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС././

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

 96. 2
  2

  selskite toqgi govorat za fenove ? nqma mach v koito gnusnata polqna na dps e e pylna na macha s beroe bazichkata beshe prazna kakto i na vsqko domakinstvo na vsqko gostuvane sa ne poveche ot 40 glupaka …LOKOMOTIV PLOVDIV NQMA DA POZVOLI I SHTE PROTESTIRAME DO DUPKA DURJAVATA NQMA DA PRAVI STADION NA NQKAKVO SI MIZERNO KLUBCHE OT KOMATEVO KOITO IMA SUMATI DULGOVE VSEKI ISKA TAKA MRASNI JALTI KURVI CQL JIVOT BQHTE TAKIVA KURVI IBIREKKCHIII

 97. 40 милиона за Крушарски от държавата на 2 пъти по-високи цени, за да издържа отбора на циганите
  3
  1

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС./

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

 98. Андрей спиш: 40 милиона на 2 ПЪТИ по-високи цени за кРушарски да издържа мангалите
  2
  2

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС…/

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

 99. От кога мангалите станаха данакоплатци ?

 100. 12
  2

  НА АХРЯНИТЕ, КОИТО ТВЪРДЯТ, ЧЕ ЛОКОМОТИВ НЯМА ФЕНОВЕ ЩЕ ИМ ПРИПОМНЯ, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ДЪРЖИМ РЕКОРДИ ПО ПОСЕЩАЕМОСТ НА ТРЕНИРОВКА – 5000.КАТО ГОСТ 15000 В КАЗАНЛЪК ЗА ПЪРВЕНСТВО. 18000 ФИНАЛА С ЧИРПАН ЗА КСА, ПРЕДИ ТОВА В ИХТИМАН 10000 И В Б ГРУПА СРЕЩУ БЕРОЕ 45000!!!

  • 2
   8

   Дядото ли ти ги е разправял тези цифри ? Обяснили ти как на стадиона в Казанлък сте се събрали 15,000 при положение че това е максималният капацитет на стадиона, предполагам домакините публика не са имали ?

   • А ТИ МИ ОБЯСНИ КАК ВЪВ СОФИЯ НА ФИНАЛА ВИЕ ЗАД ВРАТАТА СТЕ БИЛИ 6000,А НИЕ САМО 3500 ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ СЕКТОРИТЕ СА ЕДНАКВИ.?!

    • 2
     3

     Много просто е обяснението, единият сектор а пълен а другият е на половина пълен, а ти сега ми обясни за Казанлък, как са събрахте 15,000 там ? На нивата ли гледахте мача ?

  • 2
   1

   Аз пък от други локомотивци знам че на финала с Чирпан сте били 30,000 а не 18,000, също така в Б група сте били 50,000 с Черноморец а не с Берое ( но виж отборите нямат значение важни са легендите) , аз предлагам да оставим митове и легенди на страна и да погледнем фактите: 2019г финала на финалите 15,000 срещу 4,000

 101. 7
  2

  не знам защо от Локомотив се имат за голям отбор след като имат четери пъти по малко фенове от Ботев ( видях го на финала в София с очите си). За другите три Пловдивски отбора с по малобройна публика ще оправим стадион Спартак който ще им върше идеална работа

 102. 40 милиона за Крушарски от държавата на 2 пъти по-високи цени, за да издържа отбора на циганите
  2
  1

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС………..

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

 103. 3
  3

  БРАВО , ПОЗИЦИЯ НА ИСТИНСКИ ГРАЖДАНИ , МИЛЕЕЩИ ЗА ПЛОВДИВ !

 104. 4
  2

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС…….

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

 105. Браво на момчетата от фен клуба на Локо. Истински ПЛОВДИВЧАНИ!!
  3
  6

  Браво момчета!! Една достойнба позиция на истински ПЛОВДИВЧАНИ поставящи интересите на града над всичко. Защитаващи СПРАВЕДЛИВОСТТА и равнопоставеността на ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ!

  Другото е поредния опит за кражба на държавни средства от група ЕГОИСТИ и ЛИЦЕМНЕРИ… при това неградски

 106. Щом са против циганите дай на Самуилов държавна поръчка за 40млн и той да го построи

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС…….

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

  • 1
   2

   Малко ли са ТЕРЕНИТЕ ЗА БЕНЗИНОСТАНЦИИ БЕ, СЕЛЯНИН ?

 107. Бойко пълни гушата на Крушарски, за да не заеба циганите

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС……

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

 108. 2
  4

  Пак ви питам черни маймуни за какво ви е стадион като нямате фенове и само деца и юноши на отбора идват на мачове и роднини на футболистите вие сте пълен ташак и няма смисъл да се напъва те и след една година пак ще сте по 300 човека на мач плъхове такива.

 109. Бойко спри поръчките за Крушарски да им гледаме сеира на циганите
  7
  1

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС…..

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

 110. 40 милиона за Крушарски от държавата на 2 пъти по-високи цени, за да издържа отбора на циганите
  5
  1

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС…

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

 111. 4
  7

  Боико, а неустойките?! Или пак ще нарушиш законма с ЕДНОЛИЧНО решение?! Не ти ли омръзна да се правиш на Царя Слънце и да казваш къде какво да става. Защото на нас ни ОМРЪЗНА! Омръзна ни да ни крадат парите!!
  Кой си ти да казваш какво ще построй държавата и на КОЙ?! Няма ли си Общински съвет?! Не следва ли да се попитат гражданите на Пловдив те както искат да има на това място. Да им се обясни, че това нещо ще се построй с ТЕХНИТЕ ПАРИ и да ги питат. Как може така грубо да се потъпкват законите на демокрацията. Нима едни 50 вечно наведени на ВСЯКА (на ВСЯКА БОЙКО – не само на твоята) ВЛАСТ получовека са по-важни от 600 000 граждани – деца, пенсионери, лекари, учители….
  Май се САМОЗАБРАВЯШ!!!

  Пловдив има вече градски стадион, но ти нехаеш на него, а си тръгнал да строиш на една ЧАСТНА ФИРМА!!!

 112. 40 милиона за Крушарски от държавата на 2 пъти по-високи цени, за да издържа отбора на циганите

  Предлагам да се разпрати декларация до медиите, че сме против да се харчат нашите паро на ДВА ПЪТИ по-високи цени към Крушарски под формата на поръчки, за да издържа футболният отбор на малценството.
  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС.

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

  • 2
   5

   Гьобелст, всъщност истината е, че държавата издържа БотевЪ с поръчки към проксито на Пеевски – Самуилов. Но какво съм тръгнал да ти обяснявам – ти това много добре го знаеш, но задачата ти е да манипулираш общественото мнение. Не се справяш добре да ти кажа. Поне част от пропагандата ти трябва да е истина за да може някой да се хване…

 113. 3
  4

  15 МАЙ 2004 § 15 МАЙ 2019 ПJIOВДИВ ПРАЗНУВА 15 МАЙ 2004 § 15 МАЙ 2019 ПJIOВДИВ ПРАЗНУВА15 МАЙ 2004 § 15 МАЙ 2019 ПJIOВДИВ ПРАЗНУВА15 МАЙ 2004 § 15 МАЙ 2019 ПJIOВДИВ ПРАЗНУВА15 МАЙ 2004 § 15 МАЙ 2019 ПJIOВДИВ ПРАЗНУВА15 МАЙ 2004 § 15 МАЙ 2019 ПJIOВДИВ ПРАЗНУВА

 114. Бойко спирай държавните поръчки към Крушарски
  5
  3

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС.

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

 115. 7
  5

  Бойко спирай поръчките за ракети от Крушарски. Да се оправят без държавни поръчки циганите, като са мн отворени.

  • 3
   5

   Добре спирам. Само после да не се оплакваш като градушката ти убие реколтата и козичките

 116. 6
  4

  На феновете на Локо да им го сложа в черните човки

 117. 7
  1

  Циганите като не искат на Лаута да играят всички отбори нали е Общински и никой няма концесия

 118. 1
  1

  Какво виждам, иска се държавата да построи стадион Пловдив, капацитет 40 хиляди. Защо? На футболен мач ходят по 10 хиляди макс. Какъв е смисъла от толкова голям стадион?

 119. 5
  4

  Не знам разберете се с Ботев те имат повече фенове

 120. 3
  4

  Момчета само кажете къде е и кога е протеста.
  В тази държава има закони, които трябва да се справят. Не може едни човек да се държи като ЦАР, а народа да си мълчи. Няма такава държава!!!
  Българите трябва да докажем, че не сме робски народ и няма да позволим повече ДА НИ КРАДАТ!!!

   • 2
    3

    Мий си чиниите кротко, бе комплексар. Щиши ти е разширил яко халката – не си интересен

    • А когато ти го давах в дивия бях много интересен.

 121. 3
  1

  Не разбирам еуфорията на едните и завистта на другите. Аз лично съм със смесени чувства. Защо ли?

  1. На мястото на клубния ни стадион ще има общински.
  2. Името му вероятно ще се даде на спонсор – ще се появи Лукойл арена примерно…
  3. Цветовете ще са бяло, зелено, червено или синьо и бяло.
  4. Наемът и билетите ще са на европейско ниво. Ако Ботев не може да си го позволи, какво прави? Играе си на базата.
  5. Всеки един отбор в града, ако поиска, ще може да играе на този стадион, стига да може да си плаща наема. Утре някой като Домусчиев взима Марица и ги мести на новата Лукойл арена.

  И още, и още…

  • 3
   4

   Така е, но индианците не могат да го разберат това и се радват, както се радваха на „рестарта на копнежа“
   Докато Бойко е на власт ще играят там на нисък наем или без пари, но когато дойде свободата и България стане демократична и ПРАВОВА държава (защото е невъзможно през 21 век да имаме вечно една мафиотска държава в центъра на Европа) то всичко което си написал ще стане истина. И много много други.

   Аз пък не разбирам нито простотията на пожарникаря, нито на кмета-путка, нито грандоманщината на селяните (е тях ги разбирам – комплексите им на селяни ги карат да са грандомани) – Стадион ПЛОВДИВ отговаря на ВСИЧКИ УСЛОВИЯ, но пожарникаря няма да ДОСТРОЙ него за МНОГО ПО-МАЛКО средства, а тръгнал да угажда на шепа селяни с комплекси и да им строй стадион на място, което изобщо не е подходящо. Що за простотия има в тази „държава“?! Ето точно заради тази простотия хората се махат и скоро България няма да я има на картата! Ама то трябва малко акъл за да го разбереш и малко морал и честност да го спреш

   • 3
    1

    За стадион Пловдив не си прав. Представи си 5000 души на 45 хиляден стадион… може да се направи ако приемаме европейско или световно.

    И за България не се притеснявай. Празно тук няма да остане при тази природа. Ще дойдат други хора, както прабългарите са дошли преди време.

 122. 7
  5

  Жълти курви, нищо няма да ви построят! Просто се цели напрежение и противопоставяне, за пореден път, а от това ще загуби ПЛОВДИВ! Ако жълтурите бяхте истински пловдивчани, щяхте да подкрепите локото в позицията им за градския стадион и тогава всички щяха да са доволни!!!
  Вие обаче сте селяни и грам не ви пука за града, а само за вас!
  Няма да позволим държавата да ви построи стсдион!!

   • 1
    4

    ЗАко за градския трабват над 100 милиона (пълна лъжа) то за вашщия трабват над 200 милиона. Арматурата е РЪЖДЯСАЛА и ОПАСНА!!! Не можете ли да го разберете, че този стадион е УТОПИЯ и само идиот или КРАДЕЦ би налял пари в него?!

    • … но ще се построи, защото трябват 30 милиона. Има точна сметка за разлика от градския, който вероятно трябва да се изравни със земята.

 123. 10
  1

  Общината като построи игрища в Столипиново за малките циганчета с нашите пари, ние колко декларации написахме?

  • Ами не сте писали,защото играят вашите мургави жълти циганета,децата на фен клуб Изгрев бойс.Мръсна гнусна жълта сган.

 124. 5
  2

  Днес Бойко като прочел декларацията се обадил на ракетата и му казал че и на него ша дава 30мл. за крематориум.

 125. 8
  2

  Стикс милият е полудял от страх, че отново ще се строи. Станиславе, това е благодарение на твоите клетви.

 126. 6
  3

  СПИШ ЛИ ДОБРЕ ?
  ХАНИШ ЛИ СЕ ????
  Пий жълта сперма АМЕБО!!

  • 9
   1

   Стикса гладен и некъпан,
   пак е сложил половера си скъсан.
   Пуста бедност-орисия,
   пак ще свърши месеца с просия.
   Но в любовта е истинска фурия,
   къса прастите от чи..ии горкия.

 127. 10
  4

  Мангали,ще имате думата,когато започнете да плащате наем за общинската собственост,която ползвате. Вие ли точно ще ми се правите на онеправдани,дето ползвахте подлеза на централна гара без да плащате концесионните такси. Наглоста ви не знае граници,измет мръсна.

 128. 13
  8

  Бойко вече е обещал и няма връщане назад. Мангали, нали каза че и на вас ще ви помогме да си имате база като големия Ботев??? Защо се слагате наравно до великия Ботев?

  Ботев има 4 пъти повече привърженици от циганина
  Много по-стар и славен клуб от циганина.
  С много повече успехи от циганина

  Така че мазни мангалки, можете само да ни лапате големите жълти курове 🙂

 129. 16
  5

  Гейбандата удари дъното!!Не е за вярване!!

 130. 17
  7

  Пловдивчани се радваме че най-после града ни ще има нормален стадион, където ще играят всички пловдивски отбори плюс националния. Неградските – пишат декларации.

 131. 13
  3

  Ми по тази логика за да е честно обаче сега трябва Лаута да се бутне, че и тя е строена с държавна пара. Някой замисли ли се преди да пише декларацията. Папагалите може да сменят имената на отборите и да пратят същата само че д апитта защо на нас е построена Лаута, а на тях нищо…. Вместо да поискаме две нови трибуни поне ние, като цигани точно…

 132. 21
  6

  Държавата решава на кой ще помага .. нещастници вие сте прекалено малко за да се съобразява някой с вас ! Ще ви помогнат и на вас ..казаха ви го, но простите цигани не разбират от добро и блага дума

 133. 24
  4

  Стадиона е общински и общината ще си го построи. На никой не му пуука за мангалския рев на една шепа побъркани от комплекси малцинства. Бойко обеща така че връщане назад няма..

  Нормална е реакцията на мангалския катун, знаят ли че построим ли стадиона те моментално изчезват от картата, и могат направо да се закриват.Затова ще драпат още 1-2 години, докато се завърнем на Колежа, след това сами ще се закрият, и без това налаут джамия ходят по 130 малоумни мангала 🙂

  Дейба простите мангали …

 134. 19
  8

  Циганите завистливи никога няма да имат такива фенове,такъв стадион и винаги ще бъдат гости в Пловдив!ДОРИ И КУПА НЯМА ДА ЗАЛИЧИ
  ТОВА КОЕТО БЪЛГАРИЯ ВИДЯ Е ПРЕБРОИ
  ЧЕ ВИЕ ФАНТАЗИОРИ
  В ПЛОВДИВ ВЕЧНО ЩЕ СТЕ ВТОРИ!!

 135. 3
  13

  Жълтърчета, говори ли си нещо датата 15 май?

  • 6
   12

   ТОВА Е НАЙ-ЛОШАТА ДАТА ЗА НАС БУЛТРАСИТЕ.15 МАЙ 2004 ЦИГАНИТЕ СТАНАХА СУПЕРШАМПИОНИ А НИЕ ИЗПАДНАХМЕ,СЛЕД 15 ГОДИНИ НА СЪЩАТА ТАЗИ ДАТА ГОСПОД ПАК СИ НАПРАВИ ГАРГАРА С НАС ДА ЗАГУБИМ КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ В ДИРЕКТЕН МАЧ СРЕЩУ ЦИГАНИТИ И ПО ТОЗИ НАЧИН ТАЗИ ДАТА 15 МАЙ СТАНА КОШМАРНА ЗА НАС.

  • 3
   3

   НА КАМЕЛА СЬМ….БЕЗ ПАМЕРСИ……ЗАЩОТО АПТЕКАТА НЕ РАБОТИ !!! РВ7707 ….ЧЕРЕН ХЮНДАЙ…ЧАКАМ….. САМО ЛОКО… КАЗВАМ СЕ НАНЮ

 136. 5
  14

  Няма да коментирам колко пари ми е заплата, жълтури! Нека приемем вашата версия ,жълтури, че е 400 лева? И съм утайка, защото работя за охраната на деца,толкова са ми способностите, за 400 лева, както пишете!!!

  Хайде сега пишете благодарствени слова до г-н Христолов, жълтури, той хвърли милиони по ботев за 11 години! Напишете , че Христолов е голям човек, извисен и благороден, напишете колко големи способности има, напишете, че няма по- голям! Но вие се КЪЛНЯХТЕ СЪС ВСИЧКИТЕ МУ МИЛИОНИ, ЧЕ ЩЕ МУ ПИКАЕТЕ И СЕРЕТЕ НА ГРОБА…И НЕ СТЕ СЕ ОТМЕТНАЛИ!!!…

  Жалки сте, жълтури! Не сте мъже, загубихте Финала и вместо да стиснете ръката на победителите, се обявихте за ТЯХНА КУРВА, курве на ЛОКО, подарили купа на кръвния враг!

  Губите и във форумите и вместо да признаете загубата, се обявихте, че бебета не бива да се раждат в България, СМЪРТ НА БЕБЕТАТА НА БЪЛГАРИЯ, щото Стикс „утайкта“ щял да бъде сразен???

  Е сразихте ме! Не мога да ви опиша! А имам речник, никой не може да ви опише! Такова падение не е описано никъде…

  • 18

   Падение е да не може да излезеш с жена и да платиш сметката, понеже джоба е празен. Всичко останало е ала-бала. ФАКТ.

   • Стикс- на колко версии да отговоря, жълтури??? Тази е нова!
    3
    12

    Жълтур,Щом женати е с теб ,за да и плащаш сметките го запази поне в тайна, това говори за качетсвата ти, истинските! И за качествата на женати!

    • Да бе, така е-разкриме. Истинските жени обичат вмерисани цървули с 400 лв заплата. Некъпани,потни с вмерисани стари дрехи. Да стоите в панелката, понеже си мъж ама нямаш два лева в джоба. ТРУ ЛАВ. ХАхахахаха. Ама нещо все неможе да откриеш такава жена :))))).

  • 11
   3

   Стикс ти жена не си докосвал, тръгнал за бебета да говори.

   • Стикс- на колко версии да отговоря, жълтури??? Тази е нова! 0
    6
    1

    ХА ХА Аз си имам МАРА ШЕПОВА

    • 9
     1

     Стикс е ебач вееееее!

     Стиксчо – грозен, тъп, плешив…
     Скита без приятели мангалът миризлив…
     Мъка, мъка, самота…
     Как го мъчи таз съдба…
     Помощ няма кой да му даде…
     Чорлав, мръсен – гладно псе…

     Но да не повярва човек…

     Стикса хванал си жена!!!
     Мара Шепова се казва тя
     Сутрин, вечер яко клати
     Твърдо е решил – ще става тати!
     Лашкай, Стиксчо, лашкай, брат!
     Стават чудеса на тоя свят!

     • 4
      1

      Стикса гладен и некъпан,
      пак е сложил половера си скъсан.
      Пуста бедност-орисия,
      пак ще свърши месеца с просия.
      Но в любовта е истинска фурия,
      къса прастите от чи..ии горкия.

   • 2
    3

    Аха, като не си докосвал жена искаш да се раждат децата на България, а като ебеш искаш бебетата на България да умират!

    Жалки сте, жълтури! Няма значение какъв съм аз! Значимо е, че ботевистите искате да умират бебетата на България! Аз ненавиждам хората, които ненавиждат българските деца, а вие мразите хората, които ги обичат и ги подкрепят…Цяла тема за бебетата на българияпревърнахте в най- долно порно, защото бебетата били подкрепени от Локо!

    • 4
     1

     Докъде се стигна-чики.жии да говорят на тема бебета.

 137. 13
  3

  Колко циганска мъка има по тоя свят Господи?! Не е истина просто! Най-трудното нещо е да си прост! Били против да се наливали пари в частен стадион? Дейба вашта мама локомотивоциганска дейба, малоумна дейба! Стадиона е собственост на Община Пловдив, и тя като собственик на съоръжението е длъжна да го изгради! Вашият стадион кой го построи? Мангали комплексирани!

  • 6
   10

   Защо да е длъжна и защо вашия бе, жълто-кафявко?
   Кое ни е дадено даром? Вие знаете само да искате. Време е да платите и цената на това, че сте живели на кредит.
   Комунистически отрепки!

 138. 12
  5

  МРЪСНА ИЗМЕТ !!! ЖАЛКИ КЮСТЕНДИЛСКИ АМЕБИ !!! НЯМАТЕ НИЩО ОБЩО С ГРАДА НИ !!
  ОТИВАЙТЕ ДА СИ ИЗБИВАТЕ КОМПЛЕКСИТЕ ДРУГАДЕ

 139. 7
  10

  ЩЕ ЛАПАМ КУРА НА БОЙКО НА ЗДРАВКО НА ПЕЕВСКИ НА ДОГАН НА ВСЕКИ КОЙТО ВИДЯ ЧЕ ИСКА ДА СТРОИ МОЯ КОЛЕЖ,ЩЕ БЪДА НАДУПЕН ЗАВИНАГИ,ЦИГАНИ ЩЕ МЕ ЕБЪТ В КАЛНИЯ ДИРКНИК И РАПРАН,КАТО ЦЯЛО НЕКА МЕ ОНОДЯТ КАКТО СИ Е МУ Е РЕДА.

  • 13
   3

   Ясно е,че сме 1:10. т.е. на един циганин в Пловдив, се падат по 10 ботевиста! Затова и парите ще са 1:10, и то за вас пари ще има, ама друг път! ЦИГАНИ МИРИЗЛИВИ, СГАН ИЗРОДСКА! Яжте лайна, никой не ви брои за нищо!!!

   • 3
    12

    Явни с броил циганите, но не си броил ломомотивците. А ние със сигурност внасяме повече данмъци от вас. Затова – да го духате. Стадион на кукуво лято.

    • 10
     2

     Ти не си родолюбец, а хуелюбец. Стадион ще има, а данъци не внасяте, нито ток, нито вода плащате, защото сте ЦИГАНИ. Дори да не си ром по произход, си ЦИГАНИН по душа. И друго ще ти кажа със сигурност: това не е пичовско, тази декларация е декларация на комплексирани путьовци. Естествено е, че ако има за Ботев, ще има и за другите отбори. Естествено е, че ако има един модерен стадион в Пловдив и то общински, няма да се налага да ходим до Бургас, нито ние, нито вие. Ама то не е лесно за разбиране и приемане, защото сте ЦИГАНИ по душа, това е. ЦИГАНИ!

 140. 6
  11

  Пловдив е тотално задръстен и предвид задаващите се строителни мастодонти абсолютен приоритет са околовръстното и мост, а не да се затварят десетки милиони, които държавата няма и да си върне и след половин век. Ако тая схема тръгне това ще е война и ще я водят и неутрални да се знае.

  Отделно няма никаква равнопоставеност спрямо другите клубове и не е ясно как ще нагласят на всеки пая през тоя мандат.

  Моралната гледна точка е очевадна – държавата ще отдава стадион на дружество баталясало милиони и на общност, която не дава никаква добавена стойност на града си, а е абсолютен паразит.

  Когато се дадоха по 1 милион ние сложихме осветление – къде са 18 хил седалки и табло за 1 мил при тях се пита – някъде в Пещера … със 100те хиляди ние направихме маломерно игрище за града и школата, а те си раздадоха по странна схема безплатни билети … позор сте и примери много.

  Какво направиха тия хора с двете си ръце и от собствения джоб, детски празници ли, работят с подрастващите ли, детски площадки и чешми ли … не … нищо … Аян, лека му пръст, има красива статуя на входа на Лаута, а Чико чака още поне един барелеф … да, ама не, щото там някой трябва да подхвърли 80 бона, да се откраднат 40, по средата всичко да спре и да се хленчи за още … ей за това скачаме – ако могат 10 стадиона да си направят, ама не могат.

  Видовден, сметката и петата винаги идват – посрещайте ги поне достойно жълтури …

  • 5
   1

   Фактът, че си позволяваш да слагаш под общ знаменател цяла една група хора… И то наричайки ги паразити и лентяй, които едва ли не живеят на твоя гръб, те прави изключително жалък и елементарен. Мнозина от нас плащат данъци, каквито ти за целия си съзнателен живот едва ли ще платиш.
   Като цяло всеки данъкоплатец има право да определя за какво ще му се харчат парите. Имате право, че не е редно за едните да има, а за другите не. И аз съм съгласен да се направи стадион Пловдив.
   Но начина, по който го правите е жалък. А твоето изказване още по-жалко!

 141. 4
  11

  Мрънкащи жълто-кафяви въшливци, на вас пари повече никога. Гражданите на Пловдив са против това да се наливат техните пари в бездънната клоака в широкия център на Пловдив. Ако слушате, ще построим едно молче там, в което на вас ще бъде отделен специален кът – ЖЕНСКИТЕ ТОАЛЕТНИ, където сте заченати и прекарали по-голямата част от живота си.
  Родени в тоалетна, цял живот в тоалетна, облечени в цвят, които се произвежда в тоалетна!

  • 7
   2

   мангали големия отбор си е голям вие сте много малки да поставяте такива ултиматоми кои ви брои за живи 4000 циганина и 50 арменеца искали и те голям стадион нали имате трибуна от практикер лицензирана за европа и тя ви е голяма и ненужна следващия мач в европа ще ви бъде след 20 години

  • 5
   1

   Е нормално като хигиенист само тоалетни да са ти в главата. Изплувай над ла.ната и виж, че има живот. Единия доковец охранител, другия хигиенист-интелектуалци.

 142. 7
  19

  Жължи проституки, крайно време е да разберете, че не може само да цоцате. Крайно време и държавата да прояви еднаквър аршин. Мина времето на водещата роля на БКП. Знаем, че още живеете в миналото, когато ползвахте всички облаги, като най-верните подлоги на Шпатов и компания.
  Рано или късно идва време да се плаща сметката. Вие вече заплатихте доста, но доста и остава.
  Много сте задлъжнели и много още ви остава да страдате. Хващайте се за палците и марш в Коматево!

 143. 16
  4

  Циганите да го духат. От тук докрая на света!

  • Ами, поискай си от принца, нали е твой човек и сте си рода.
   Какъв ти е проблема, не мога да разбера?

 144. 7
  22

  Жълтите ПЕТ ГОДИНИ СЕ КЪЛНЯТ, че ще имат най-красивият и модерен стадион в България!…

  И сега искат да играят на стадион Локомотив! Очевидно това е най-красивият и модерен стадион в България!

  Какво стана с полумесеца на Лаута, с задния двор на ВСИ, с малкото стадионче, с аграрния стадион?

  ГОДИНИ НАРЕД САМО ЖЪЛТИ ЛЪЖИ, ЖЪЛТИ БАЛОНИ, БАЛОН ДО БАЛОН, ЛЪЖА ДО ЛЪЖА!!!Жълтурът няма морал, няма достойнство!

  Искаме справедливост, СПРАВЕДЛИВОСТ…

 145. 24
  8

  Циганите заплашват да блокират булеварди!!! Полицията да ги арестува веднага! Без обяснения! Причини винаги ще се намерят: кражби,проституиране, кръвосмешения

 146. 26
  7

  Жалкарите от Лаутджами пак пишат декларации, мангалите ги изучиха от шибания Хелзинкски комитет и си търсят изгодата от всичко. Много ясно, че Бойко ще търси подкрепа от десетките хиляди пловдивчани привърженици на Ботев, за какво му е подкрепата на мургавите получовеци, които може да купи за 30 лв. на миризлива глава ако му се наложи.

 147. 20
  7

  Кур за локо Але вий мангали сте ще ви шибаме

 148. 30
  5

  Гнусна , паплач сте вие мангали! Първо в Пловдив има 1 голям отбор , а не два! Не може да се пишете за голям отбор , а да сте една шепа хора! Тиквата е видял това, каза ви го и затова дава пари според фенската маса , 30 за нас 6 за вас, точно е преброил човекът!

 149. 16
  4

  ХАХАХАХАХААХАХАХХАХАХАХ
  СТИКС . СПИШ ЛИ ДОБРЕ ?
  ХРАНИШ ЛИ СЕ ???
  ХАХАХХАХАААХАХААХАХАХАХА

  • 4
   17

   Крановете на Източен са си парализирани! Как спите вие ПЕТ ГОДИНИ! Какво е да обявиш тима си в КЛИНИЧНА СМЪРТ??? Смърт…

   В момента съм на маса с хапване и пийване…

   • 15
    4

    Стикс на масата само циганска баница ли има? Бедняк с 400 лв заплата като охранител на училище. Цял живот утайка.

    • 3
     12

     Да пазиш децата на България за вас е утайка? Искахте смъртта на бебета на България преди дни! А сега ги наричате утайки децата на България …утайката пази тиня по Строежи…

     • 9
      2

      Теб наричам утайка. Ама понеже си толкова прост и даже не разбираш какво ти говорят. Може ли младо момче при толкова много работа в Пловдив да работи за 400 лв? Сметни колко са ти способностите. Може да се плюнчиш колкото искаш, Но вечер когато останеш сам и корема ти къркори от глад вероятно осъзнаваш колко си зле.

     • 9
      2

      Колебая се дали си жертва на аборт , или си пиянска чикия. При всички случаи не си роден , а си изсран.

     • 8
      1

      Като те гледам колко си улав, да не дава Господ да пазиш мойто дете. Ти себе си неможе да опазиш, пък да не говорим за други хора. Как е джоба, ще изкараш ли месеца?

   • 4
    1

    Пак лъжеш, циганино, комплексът явно те тресе или наистина ти е толкова сивото вещество, че вместо да си гледаш масата, плещиш простотии.

 150. 20
  3

  Стадион Локомотив е общински. Той не е на Локо Пловдив. Ако ни саботирате, ще играем на него заедно с вас, а надписът на трибуна Коко ще изчезне.

  • 5
   17

   Стадион ЛОКОМОТИВ, СТАДИОН ЛОКОМОТИВ, това е отговор на наркоманската ти заплаха!

   Ще умрем, но няма само на вас да подарят 30 милиона!!! По-добре смърт, отколкото позор!!!

   Не саботаж, направо ще ви побъркаме, до лудост ще ви докараме, но няма да стане това с Колежа, не и по този начин!!!

   Даваш на едните, даваш и на другите!

   • 10
    4

    страдаш ли мснго свиквай купата си я наври в черния задник истината е 5 на 15

 151. 19
  5

  Циганската злоба няма край и на вас досега помагаше в Столипиново ток и вода не плащате

 152. 21
  6

  Мангали прости, вашия стадион също е общински.

  • 4
   16

   И никой друг не може да играе на него без нашето позволение! Същото ще е и с тези 30 милиона ,които искат да ви подарят, за Източен, вие ще решавате кой да играе на него с жълтите му седалки!

   • 16
    4

    В голяма грешка си. Нямаш представа как си го забихте. Злобата ще ви по бърка.

    • 4
     14

     ПЕТ ГОДИНИ НИ ОБЯСНЯВАТЕ, ЧЕ ЩЕ ИМАТЕ НАЙ-КРАСИВИЯ И СКЪП СТАДИОН, ЛЪЖИ, ЛЪЖИ, ЛЪЖИ…

     Забили ли сме си го??? Смешен си!!!

 153. 9
  26

  Локомотивец съм и не съм съгласен държавата да строи този стадион. Наглите папагали отново с позняти коментари… Нагли та нагли. Навика е голяма работа, винаги са били така. Или държавата да налее еднаква сума във всички големи отбори или изобщо да не се занимава. Сумата е от порядъка на 1/4 милиин, което е нищо работа. Няма нужда от създаване на напрежение само за да спре протестите на няколко стотин неграмотници. Цялата ни работа е такава, мисли се на парче и да се спаси деня. Пумия пълна…

  • 34
   5

   Срам сте за Пловдив. Голям автогол си вкарахте. Забравихте, че стадиона в Лаута е изцяло общински, а вие го ползвате безвъзмездно. Сега Ботев и другите ФК могат да заявят пред общината, че искат да играят там. Общината ще трябва да се съгласи със с тях.

  • 13
   3

   Некадърен и неграмотен мангал – пише се „помия“, а не „пумия“……
   И е пределно ясно, че държавата няма да строи стадион на частно дружество….. Стадиона остава общински, т.е. на община Пловдив…. Ама то от простите и неграмотни мангали, какво да очакваш….

  • 3
   2

   Ми като налее пари във големите отбори вие какво ще чакат пак ???
   АМЕБО жалка

 154. 16
  5

  ББ е обещал, значи ще стане. Ще има хейт, това беше ясно. Протестите трябва да продължат до постигане на целта.

 155. 17
  9

  ГНУСНА ЖАЛКА И КОМПЛЕКСИРАНА ИЗМЕТ !!
  КАКВО ЩЕ БЛОКИРАТЕ БЕ СЕМКАДЖИЙ??ХАХАХХАХАХААААХАХАХАХАХААХАХАХАХАХ
  С ТЕСИ ДЕКЛАЦИЙКИ ПОКАЗВАТЕ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ КОЛКО СТЕ МАЛКИ !! АМЕБИ
  ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ ЖАЛКО СЪЩЕСТВУВАНЕ ЩЕ ГНИЕТЕ В СЯНКАТА НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ОТБОРА НА ПЛОВДИВ !! ТОВА ВЕЧЕ Е ЗАЛОЖЕНО ВЪВ ДНК -то ВИ АМЕБИ !!! АХХАХАХАААХХАХАААХхх

  • 6
   14

   Мършо жълта, в какво сте велики освен в простотията, селянията и наглоста?!!! Нямате никакво стигане в изброените от мен ваши “ достойнства”!!! Факт!

 156. 7
  2

  Мдаааа… ако не стане с държавни пари, ще го построи Сам, който „изненадващо“ ще се замогне, както Крушарски захлеби.

 157. 16
  5

  Говориш за закони и справедливост а забрави че президент ви беше най- големия наркодилър затрил хиляди съдби.

  • 4
   8

   Govorish za spravedlivost a vashiq prezident vasko ninov v zatvora do jivot za narkotici mrasna kurvo cql jivot ratvarqte buzi q na obshina q na kmet q na premier

 158. 24
  5

  И още нещо да ви кажа,мангалчета. Ние също плащаме данъци в тази държава и то 3 пъти повече от вас,както се видя на финала. В тази връзка,ние искаме нашата част от платените от нас данъци да отидат за Колежа,защото той ни е приоритет в града ни. А вие вместо да злобеете и правите мръсотии,по-добре се разберете с Боко за какво да отидат вашите данъци. Лек ден!

 159. 24
  4

  Буферчета, все си мислих, че няма по-надолу да паднете. С тази декларация започнахте да копаете дъното. Жалки сте! Срам ме е, че се имате за пловдивчани.

  • 18
   5

   Аз го очаквах!!! Те отдавна са долу при миньорите.

 160. 3
  13

  Общински , общински , ама май на Ботев , нали ? Кой се опитваш да излъжеш бе глупак ?

 161. 24
  4

  Защо е тази злоба ? Ако Бойко изпълни това обещание ще бъде добре за цял Пловдив.Феновете и на двата отбора сме данъкоплатци така че е нормално всеки да има притенций как се харчат парите ни.Справедливоста е да бъдат дадени според числеността ,а тя е 5/1.Това премиера го видя на финала и сега е взел правилно решение 25 мил. за стадион на БОТЕВ и 5 мил. на Локо за база ! Недоволни могат да са други клубове и градове , но най- малко тези които са писали декларацията.Явно за тях е по-важно Ботев да са зле, от колкото те да са добре !

 162. 4
  15

  Mrasni jalti utaiki cql jivot kurvi na vsichki vlasti lapachi gnusni V SOPOT SE RODIHTE V KOMATEVO SHTE UMRETE MRASNI SELQNI GNUSNI

 163. 20
  4

  Кюстендилски мърши феновете на Арда на вашия стадион са повече от вас, и не ми пускайте декларации щото сте умрели.

  • 3
   14

   Единственият отбор чиито фенове заявиха , че е мъртъв , клинично мъртъв е ботевЪ!

   СПРЕТЕ С ЛЪЖИТЕ!!! Локомотив е по-жив отвсякога! Носител на купата 15.05.2019, медалист, мачкащ наред…

   Искаме справедливост! Дадеш ли на едните, даваш и на другите, иначе блокаж на Пловдив!

   НЕ САМО БУЛЕВАРДИ ЩЕ БЛОКИРАМЕ, И ВЕЛОАЛЕИТЕ И ТРОТОАРИТЕ ЩЕ ЗАПУШИМ, НО НЯМА ДА СЕ ДОПУСНЕ ТОЗИ ПОЗОР ПОДГОТВЯН ОТ БОРИСОВ…

   • 12
    2

    На бас, че няма да блокирате нищо. Узунов ще ви вразуми набързо. Крушарски ще го сменят с адвокатите и сте до там.

 164. 12
  2

  Реновирането на стадион Пловдив ще струва над 100 милиона. По-добре да се направи Локомотив заедно с Христо Ботев, за да има мир. След това се определя наемна цена и тя се плаща авансово преди ползването, за да няма дългове.

  Феновете трябва да разберат, стадионите в града са общински (не са частни) и всеки, който си плати наема може да ги ползва. Ако Колежа не стане, Ботев има пълното право да иска да играе на Лаута срещу наем, който плаща и Локо.

 165. 16
  5

  Няма по мръсна сган от столиновските сиганки от лайнута които забравиаха че като пропадна трибуната на порутеняка през 2004 когато ииев им купи титлата ,БОТЕВ ПД им даде да играят на стадион ХРИСТО БОТЕВ вместо да обикалят сега са неблагодарни само и декларациии и клетви

 166. 18
  6

  Столипиновски мастий гледайте си измисления отбор който не се знае кога е създаден и от кой пиян контрольор на влак мишки няма по жалки хлебарки от вас никога няма да имате нашата история постижения и признания винаги ще сте бледото отборче в което родителите записват децата си да тренират защото не са ги взели в БОТЕВ!!

 167. 13
  7

  Никъде,,в,,България,няма,,такива,мърши

 168. 12
  7

  Декларацията е хубава и точна!

  Аз лично предпочитам да ме блъсне кола докато блокираме булеварди, за да се спазва Конституцията на България, отколкото да търпим погазването на върховния закон за справедливост -Конституцията! Ще лежа денонощно по асфалта по булеварди , за да парализираме пловдивския трафик, но справедливост ще има!…

  Дадеш ли на едните, ще дадеш и на другите!!!

  • 8
   4

   Като те знам, какъв си пророк, като нищо ще ти се случи. Дано да оцелееш, за да продължиш да ни забавляваш.

   Сега чуй, какво ще се случи. Узунов ще привика деклараторите ви и ще им издърпа ушите. Протести от вас няма да има. Нашите протести ще продължат. Стадион Христо Ботев ще се построи, а после вероятно ще бъде разпоредено двата клуба да играят на него, както е в Милано. Всички нормални фенове ще са ок. Ултрасите, без значение от цвета, дай боже да ги няма на новия стадион.

   • 13
    2

    Това няма ка да стане. Нека има и за двата отбора, но пропорционално на феновете и на платените данъци Стадион Ботев за 18 хил зр, Лаута за 6 хил. Така или иначе, повече не им трябва. Сега се борят за 2ро място и имат по 2-3 хил. зр. Кога да се напълни повече.

    • 1
     5

     Ще видим. Да не се окаже накрая Колежа с бели и сини седалки и надпис Пловдив от подредбата им. И преди да скочиш, помисли, това е по-добре от колкото да има жилищен квартал там.

 169. 8
  14

  ebete si maikata jalta pumashka shte vi otvorim glavite 100 choveka li sa PLovdiv be tikvo grozna na selo shbte igraqt da se nauchat da plashtat tezi mrasni selqni nekapani

 170. 13
  11

  ооо мангалчета ама вии повярвахте на пожарникара е за това ви е толкова капацитета от столипеново.много са впрягате ,а за данаците вии в столипеново плащате ли бре мангалчета

 171. 16
  10

  Абе, какъв частен проект ги гони тая лайнутарска измет?! Стадионът е общинска собственост, Ботев ще си плаща наем, за да играе там. Както винаги е било досега.

 172. 13
  8

  Цигани,,,се,,родихте,,,,като,,,мърши,,ще,умрете

 173. 9
  9

  индийски сериал жълтата булка продължава. обаче скоро отбора се мести в Раковски и става БотевЪ Раковски.

 174. 11
  15

  Жълти бълхи и пиявици, просяци без дом, ебете си майката селска, кои сте вие, че да ви дадат 30 милиона бе майка еи дейба, цял живот в коматево мишки мръсни

 175. 20
  9

  Ей мърши гадни нали и за вас ще има цигани мръсни цялата работа ви е такава нящастници никой не ви ебава за живи!!!

 176. 19
  10

  Истината е , че трябва да се дава еднакво , и да се мери с еднакъв метър ….аз също желая да се дострои нашият стадион , но просто няма да е честно към всички други клубове в Пловдив …разбира се ако стадион Ботев се ползва от всички и стане Общински може би и другите клубове да се съгласят , което не ми се вярва да стане тук ….прекалено много тъпи хора има ….затова стадион Пловдив е най-доброто решение , Лаута да се ползва като Коматево за тренировки , а всички да играят на 9-ти септември …Така може би всички ще са доволни ….

  • 14
   9

   Ти си всичко друго, но не и ботевист. Стадион Ботев е общински и полуозграден, общината ще е на печалба, ще отдава под наем магазини.

   • 8
    8

    Глупак. Човека сигурно е канар, но просто не е осъзнал все още, че няма нищо общо с измет като теб.

 177. Истината боли, защото Пловдив е градът на Ботев.!!!
  20
  11

  Защото, ние сме лицето на Пловдив, на цяла Южна България, защото хората обичат отбора си и го подкрепят навсякъде. Бургас, София – всички разбраха, какво е любовта към Ботев. Разстоянието няма значение, клубът е най-старият в България, заслужава и първи да има нов стадион, на който всички ще са добре дошли. Пловдив има нужда от стадион, сега, не след години. Защото с успехи или без, Ботев се подкрепя,обича.

  • 7
   14

   И иска смъртта на българските бебета, защото Локомотив подкрепя раждаемостта! ботевЪ е омраза, ботевЪ е срам 100 човека на протест, ботевЪ е смърт, КЛИНИЧНА СМЪРТ…

   Мястото ви е в Коматево, там ви е отредил Господ! Няма как един премиер да обори Господ!

   Ще лягаме ако трябва по асфалта пред коли, но каквото се даде на вас, ще се даде и на нас! Така е според равнопоствеността! Но и от софия ще искат и от Варна и от Стара загора, Държавата ще се блокира, но справедливост ще има! СПРАВЕДЛИВОСТ…

 178. 9
  8

  На някои места пише, че държавата щя да дава милиони и на Локомотив за базата в Тракия.
  Ние сме против това държавата да налива милиони във всякаква футболна инфраструктура, освен в ст.Пловдив!
  Нека парите от данъците ни отиват за мостове, булеварди и т.н.

 179. 19
  5

  Буферите,,,,з,абравиха,,че,дълги,,години,,използуваха,,подлеза,,на,,гара,Пловдив,,,,за,,издръжка,,на,,отбора,,без,,да,,изплатят,,нито,,стотинка,,концесионна,,такса

 180. 25
  7

  Ще се удавите в злоба и омраза,мангали!Стадиона ще е общински,ако не сте разбрали,а не частен,както твърдите в злобната си декларацийка. Комплекса ви от Ботев е толкова голям,омразата ви е толкова злъчна,че предпочитате да нямате и база за децата ви,само и само гадните жълтури да нямат стадион. Омразата ви ще ви погуби рано или късно.

 181. 21
  7

  Хахахаха плъхове черно бели за кво и е на вас стадион като вие никога няма да го напълните никога ся има тук таме по някой роднина докаран на сила на стадиона ви ако може да се нарече такъв тая дупка заради купата и след 1 година пак по 300 човека на мач какъв клуб сте вие измисляци който не си знаят нито история нито постиженията и чак имали общо с спортклуб хахахаха най измисления клуб от всички в бг

  • 1
   3

   Глупав неграмотник ! Сам не можеш да прочетеш какво си написал .

 182. 16
  7

  Ако не беше БОТЕВ дори нямаше да съществувате мизерници комплексирани .мрете от злоба АМЕБИ

 183. 15
  7

  СТИКСА БЛОКИРАЙ КИМЕРА АХАХХААХАХАХАХХАХАХА
  АМА МАЙКИТЕ ВИ ЩЕ УМРАТ ОТ ГЛАД КАТО НЯМА КЛИЕНТИ ХАХАХАХАХАХАХХАХАХХАХАХХХАХХАХ ИЛИ ТИ ЩЕ ИДЕШ ДА ПИЕШ СПЕРМА?

 184. 32
  10

  Пак са се наакали от страх мургавелите! А хахаха Кой ще ви чуе вас, банда чикиджии, та вие сте 1 шепа хора. Пловдив си иска Колежа. В Пловдив няма 2 големи клуба, има само един – Ботев!

  • 2
   6

   ТИ….САМО ГЛЕДАЙ- МИЗЕРНИК ????? НЕКА СЕ ИЗДЬНИ БОЙКО И ТОГАВА ЩЕ ВИДИШ КОН- БОБ ЯДЕ ЛИ !!!! ЩЕ РАЗБЕРЕШ КАКВО ПАРТИ ЩЕ ИМА ОТ ФЕНОВЕ НЕ САМО НА (ЛОКО) НО ИЗЧАКАЙ И ЩЕ РАЗБЕРЕШ !!!!

 185. 30
  10

  Егати и завистливите и нагли цигани! Защо всяка вест за Ботев, която дори само да звучи добре, ви кара да пишете декларации??? И после не сте били комплексирани…За вас ВИНАГИ е било много по-важно Ботев да е зле отколкото Локомотив да е добре.И защо все забравяте, че и вие играете на общински стадион, който е построен от социалистическата държава? Съмнявам се някой истински пловдивчанин любител на футбола да не се радва ако материалната база на който и да е от клубовете се подобри.Освен ако си злобен и завистлив мангал.

  • 5
   9

   ne stava vupros za nadmoshtie, a za spravedlivost. na hartiq i 2-ta kluba sa ravnopostaveni i tova nqma kak da go prenebregnesh. zatova trqbva da se napravi stadion plovdiv, a ne gerb arena, zashtoto ne samo tova shte e nespravedlivo, no i maloumno, tui kato na iztochen ne mu e mqstoto golqm stadion za razrastvasht se grad kato nashiq…

   • 13
    6

    И как реши,че двата клуба са равнопоставени бе,мангал миризлив?3/4 от жителите на Пловдив са фенове на Ботев.С кое по-точно сте равнопоставени?Единственото нещо ,в което ни биете е огромната ви завист и непрестанни опити за манипулации на истината.Нали се сещаш,че ако направят ст.Пловдив,вие също ще останете без лайнута,защото няма как Ботев да няма стадион и вие да си ползвате вашия за вас си.

    • 1
     4

     tezi filmi gi razpravqi na dqdo ti koito te dokara ot manole KATO STE GOPODARITE NA PLOVDIV izlezte sreshtu nas gnidi strahlivi aide be 3/4

     • 2
      1

      що да не излезем,да не ме уплашиш нещо бе гнусна амебо?

  • 5
   9

   Вие на какъв стадион играехте преди да го бутнете, помак гнусен? Нали не искахте да ви строят стадион с държавни пари, нали за друго протестирахте? Де*ба ваща майка гнусна помашка!

   • 2
    3

    joro gi zabludi s “mangizite“, a te se nadqvaha, no kato razbraha istinata… pak si svaliha gashtite!

 186. 8
  15

  Sled macha s Levski koito shte bude spechelen s hendikap bez problem vsichki pred obshtinata selqnchetata da zapovqdat i te iskame sreshta s kurvata ziko nqma da pozvolim da se tolerira gnusniq komunisticheski klub na horata okolo selata

  • 5
   5

   Аххаахахаххааахаххахаххахахахаххахахахахаххахахахаххахахаххахаххахахсхсхсххсхсхсхахаххахахахахахахахахахахахахахахахахаахахахахаххахахахахахсхахахахахахахахахахахаххахахахахахахаххахахахаххахахахаххахахахахаххахаххахахахаха

 187. 11
  20

  Така трябва, поклон! Но по лично мнение още след мача с Левски в неделя трябва да бъде блокиран булеваарт около Лаута!

  Безобразно е да се дава на 100 наркомана бултраси десетки милиони, като се пренебрегва цяла България???

  Искаме равнопоставеност! Нищо повече! СПРАВЕДЛИВОСТ, г-н Борисов, СПРАВЕДЛИВОСТ…

  • 16
   6

   Циганите винаги крещят за равнопоставеност, а само те не плащат ток и точат социалната система на държавата. Ето го един типичен представител…

 188. 12
  6

  Комплексирани чикии, на кой му пука за вас. Тая декларация може да си е зарете отзад.

 189. 17
  7

  ГНУСНА ЖАЛКА И КОМПЛЕКСИРАНА ИЗМЕТ !!
  КАКВО ЩЕ БЛОКИРАТЕ БЕ СЕМКАДЖИЙ??ХАХАХХАХАХААААХАХАХАХАХААХАХАХАХАХ
  С ТЕСИ ДЕКЛАЦИЙКИ ПОКАЗВАТЕ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ КОЛКО СТЕ МАЛКИ !! АМЕБИ
  ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ ЖАЛКО СЪЩЕСТВУВАНЕ ЩЕ ГНИЕТЕ В СЯНКАТА НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ОТБОРА НА ПЛОВДИВ !! ТОВА ВЕЧЕ Е ЗАЛОЖЕНО ВЪВ ДНК -то ВИ АМЕБИ !!! АХХАХАХАААХХАХАААХ

 190. 6
  11

  KOGA I KADE SE SABIRAME NIE SUSHTO SHTE BLOKIRAME BULEVARDI I SHTE PROTESTIRAME TAAZI IZMET NQMA VINAGI DA CHAKA NA GOTOVO I OT DURJAVATA DA SI PLASHTASHT KAKTO MU E REDA . IMAT SOBSTVENIK OBESHTA IM DA VADI PARI I DA IM PRAVI STADIONA DURJAVATA NE DLUJNA S NISHTO DA POMOGA NA OPREDELEN OTBOR !!!

  • 2
   3

   Чакаме ви да започнете да блокирате булеварди.
   Чорбата ви пръсна на вашия стадион,ние ще ви довършим на булеварда!

 191. 12
  16

  Не само можем да блокираме булеварди, ами и криви, помашки глави трошим – без винкели!

 192. 15
  20

  Напълно съгласен с локомотивци.
  Трябва да се направи стадион Пловдив, който да се използва от всички пловдивски клубове!

 193. 10
  10

  Durjavata ne dlujna s nishto da pravi stadion na opredelen otbor i samite jalti spermi go znaqt po dobre da se napravi Stadion Plovdiv !! Ako imat nqkav problem okolnite sela i krivi glavi znaqt kakvo i zashto nesthasnici nikoi ne vi e pozvolil tezi protesti nikoi ne vi e dlujen da vi sstroi polqnata tozi koito e butna da doide i e napravi ili vashiq sobstvenik prosqci mrasni

Comments are closed.