Нова версия: Държавата строи Колежа и базата на Локо Пд в Тракия??? Викове „Мафия“ и „Оставка“ пред Община Пловдив! Крушарски: Илюзия!

17
2519

Нова версия се прокрадна в публичното пространство за довършването на стадион Христо Ботев. Интересно е, че въпросната версия включва и базата на Локомотив Пловдив в Коматево, която все още не е отдадена на концесия.

Според твърденията на запознати концесията на стадион Христо Ботев ще бъде развалена, а държавата ще дострои за собствена сметка съоръжението. Същото се отнасяло и за базата на смърфовете в квартал Тракия.

Дали това са просто обещания или реални намерения, предстои да се разбере.

Припомняме ви, че в момента бултрасите провеждат трети подред протест, като до минути те ще стигнат до сградата на Община Пловдив.

„Всички, с белите ризи, които бяха на рестарта на Колежа да си носят отговорността. Имахме среща със Зико, той пое ангажимент, че ще се оправят нещата. Ако не се оправят да си носи отговорността“, това заяви един от феновете на Ботев Пловдив пред сградата на Община Пловдив. „Абсолютно не им вярваме! Ще им повярваме, когато си влезем на стадиона. Нашата работа е да си плащаме данъците, но ние можем да правим и безредици“, завиха още от мегафона фенове пред Общината.

„Момчета бъдете горди. Ние сме повече от всички, които протестират в тази държава на жълтите павета. Онези с белите ризи си мислят, че сме глупави, но ние не сме. Много сме сплотени и трябва да задържим нещата така“, заяви от мегафона пред общината председателят на Сдружение ПФК Ботев Радослав Кошински.

Последваха викове „Оставка“ и „Мафия“.

„Докато чакаме решение и реални действия на властимащите, ние ще продължим да протестираме, ще се съберем и в делничен ден!“ С тези думи феновете на Ботев Пловдив бяха надъхани за следващо събиране.

След 15-ина минути прекарани пред сградата на Общината феновете се отправиха към базата в Коматево, където Ботев Пловдив се изправя в Битката за Тракия срещу Берое.

Междувременно PlovdivDerby.com потърси собственика на Локомотив Пловдив Христо Крушарски да коментира версията, за която ви информирахме в горните редове. „Не съм чул за подобен вариант. За мен това е илюзия“, заяви Христо Крушарски.

 

17 КОМЕНТАРА

 1. 13
  14

  Искам винаги да ми е в гъза черно-белият хуй и петата с малко вазелин

  • 12
   7

   Радвайте се буфери, с това ще си останете! Бяхте по-добри в оня мач и заслужено бихте. Но това не ви прави по-добра публика. И сте малко, и сте жалки!

 2. 14
  2

  Мечтата на новия кмет, как му беше името, че го забравих е да довърши стадион Пловдив! За да го запомнили хората, че е направил нещо голямо за града. Та този кмет започна мандата си съвсем като истински политик! Не спазени предизборни обещания и лъжи и се оплете рано-рано като пате в калчища. Толкова глупости се пишат в кенефдерби, че всякаква дискусия с доказани шизофреници напълнили сайта е абсолютно безсмислена.
  Лек ден!

  • 6
   2

   И аз така викам. То няма медия която не ви пречи. Събирайте се на малки групи и хулете жълтите. В това ви е силата. Лека нощ!

 3. 16
  3

  Точно така който твоето е обещавал да си носи последствията,И всеки ден пред общината, Налапат кокала в всичко забравят ама ния НЕЕ

 4. 11
  6

  Кой… Кой… Радо Кошински… От Паисийто на Соли Христов.. Бившия шеф на Чистота, при управлението на Главчо Атананасов и БСП??? Той ли е председател на Сдружението. Ебаси майката, канари, затънали сме я яко, с такива…. СТОЖЕРИ на справедливостта! :)))

 5. 16
  9

  Две трети от Пловдив заслужават модерен стадион

  • 1
   3

   От 400000 пловдивчани като извадиш 42000 Изгрев бойци-столипиновски цигани, колко остават, А? 358000бели и чисти пловдивчани! Колко четвърти не ботевисти са това? И ти жълта курво на Локо си завършил култовото училище Стефан Караджа!

  • 7
   12

   Пффффхахахахахаххаахаа
   Какви 2000 бе шматка…
   Има-няма 100 глупака!

 6. 18
  24

  Хаха 200 човека на протест СРАМ СРАМ СРАМ !!! Къде сте бе господарите на Пловдив ? Не ви ли е срам постоянно да повтаряте колко много сте били, а за важните неша за вас се събирате макс 200 човека !!! Нямате ли срам пак питам?

 7. 21
  9

  Стадиона да се довърши пък базата кучета я яли. И стадиона да се казва ХРИСТО БОТЕВ

  • 10
   7

   То и без това на тия база не им трябва, те са само ичове

 8. 18
  11

  Абе мърльо , толкова ли си прост че да мислиш че вашия алкохокил ще вложи и 1ст. , без някой да му помогне. На базата в Коматево само може да дойдеш да се снимаш мангал.

 9. Андрей е дрогиран, базата на Локомотив в Коматево...
  11
  7

  „Нова версия се прокрадна в публичното пространство за довършването на стадион Христо Ботев. Интересно е, че въпросната версия включва и базата на Локомотив Пловдив в Коматево, която все още не е отдадена на концесия.“

  Днес протестът явно е под надслов, ДА НА НАРКОТИЦИТЕ, за един по -щастлив живот…

Comments are closed.