Кмет се обърна за помощ към бултрасите за заснемане на филм за Христо Ботев! КПБП обяви кампания за събиране на средства!

39
2029

„Скъпи ботевисти,

с нас се свърза кметът на град Калофер г-н Румен Стоянов. В момента тече кампания за набиране на средства и заснемане на филм за великия поет и революционер Христо Ботев. На 20.11.2019г. е учреден инициативен комитет за набиране на средства, а режисьор и сценарист е Максим Генчев. Продуцент е ДЕМА ФИЛМ ЕООД.

С удоволствие откликваме на призива за помощ и стартираме кампания сред жълто-черните привърженици, чрез която да помогнем за това достойно дело. Нашата цел е, освен финансова помощ, да дадем още по-голяма гласност на тази страхотна кампания.

В сряда (04.12.2019) ще разположим каса в магазина на ул. „Нестор Иванов” 1, в която всеки ще може да дари според възможностите си. На мача с Берое ще има момчета с урни, където отново ще имате възможност да оставите средства.

Споделяме и банковата сметка, предоставена ни от Кметство Калофер, в която отново може да дарите:

ДЕМА ФИЛМ ЕOОД

IBAN: BG85 RZBB 9155 1011 4031 86

BIC: RZBBBGSF

Райфайзен банк

Споделяйте статията, за да достигне до повече хора.

Благодарим Ви!“

39 КОМЕНТАРА

 1. 6
  3

  Канари, положението не е розово. Клуба е на път да загуби Колежа и базата. Фалит няма да ни спаси. Сега нихвърлят прах в очите с тези победи, дошли след съдийски подаръци… Готвят да продадат и Неделев и Кристиян. Пеевски е един лапач и ако не го изгоним ще ни последва съдбата на Пирин

 2. 5
  4

  Подчовеци, тука става въпрос за великият Ботев! Ние,феновете на Локомотив Пловдив,никога не сме оприличавали вас,криволиците с великият революционер! В този ред на мисли ще се включим за тази кауза! Да живее България!

 3. 2
  4

  Плаща ли ни били, хахах. Ей, манго! 1/4 сте от Пловдив, трябва да го приемеш. Каквито и легенди, да си измисляте, за цяла България е ясно, че сте малцинство. Във всеки смисъл на думата. А вий си говорете каквото искате!

  • 2
   1

   Славчо, не се занимавай с глупости, а учи граматика!

 4. 3
  3

  Злоба , завист и повече активност в статии за Ботев отколкото в на КЛоакомотиф . Нещасници ….да не сте били фенове на Ботев преди но заради цвета на венците да са ви изгонили от трибуна Изток ??? И сега само плюнки

 5. 2
  3

  СРАМ МЕ Е ЧЕ КРЪСТИХА ОТБОР НА МОЕ ИМЕ.АКО БЯХ ЖИВ ЩЯХ ДА СЪМ ФЕН НА ЛОКОМОТИВ!

 6. 5
  6

  Пари от жълтурите ?!?
  Ха-ха-ха-ха !
  На тези прошляци освен че са им продънени джебчетата ,са и зашити !
  Жълтура пари не дава , само проси.

 7. 6
  7

  Този кмет наред ли е?!?!
  Как може да иска едни ръбчовци, които ДОБРОВОЛНО са се продали на ДПС и Шиши да участват във филм за един български герой?!?!

 8. 8
  7

  КМЕТЪТ Е ХИТРЯГА! ЩЕ ПОЛЗВА БЕЗПЛАТНО БУЛПЕДЕРАСИТЕ ЗА МАСОВИТЕ СЦЕНИ, ПОКАЗВАЩИ РАЯТА ПРЕЗ ОНОВА ВРЕМЕ…

 9. 15
  1

  АЗ НЕ СЪМ ФЕН НА..ФК..БОТЕВ НИТО НА ФК., ЛОКОМОТИВ. АЗ СЪМ БЪЛГАРИН И СЪМ ГОРД СЪС ТОВА И НЕЩОТО КОЕТО МЕ КАРА ДА ГО ПРАВЯ Е НАЙ ВЕЛИКИЯТ БЪЛГАРИН ЗА МЕН А ИМЕННО…. ХРИСТО БОТЕВ ..НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ТРЯБВА ДА СИ ФЕН ЗА ДА ПОМОГНЕШ АЗ ЩЕ ГО НАПРАВЯ ТОЗИ ЧОВЕК ЗАСЛУЖАВА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ И ВСЕ ПАК БОТЕВ НЕ Е САМО . ФУТБОЛЕН ОТБОР .. КАКТО СЕ ПЕЕШЕ ВЪВ ЕДНО ПАРЧЕ НА .. ХИПОДИЛ…. МОЦАРТ НЕ Е МАРКА КАШКАВАЛ

 10. 5
  3

  Жълто-черната Коледа събота (07.12.2019) от 10:00ч… Каним всички бултраси пред Община Пловдив в събота (07.12.2019) в 10:00 ч. се събираме от носталгия пред Източен 10 и отиваме около 11:00 Пред Общината на град Пловдив!Там има 13 МЕТРОВА Коледна елха, светеща и атрактивна, каним ви на жълто-черната Коледа в центъра на Пловдив. Всеки да си носи сам ракия , игла и спринцовка! Нека забравим безпаметно за 15.05.2019, нека забравим Дупката на Източен 10, нека забравим Рестарта на Самуилов, нека забравим Цецо и бутането на 30 000 стадион, за да играем на село в Коматево, нека забравим, НЕКА ЗАБРАВИМ около ЕЛХАТА и да оставим претенциите си под нея, защото в събота ОКОЛО ОБЩИНА Пловдив има един портиер и ЕДНА ЕЛХА и помнете все пак САМО ботев… Весел празник, братя бултарси, Жълто-черната Коледа събота (07.12.2019) от 10:00…

 11. 6
  7

  Вече има приходи в касите на жълтите фенове, ето равносметката:

  12 турски лири, 4 алтъна , 2 жълтици и един алтън гердан! Благодарим на всеки бултрас дал от кесията си и очакваме още пари!

 12. 10
  4

  Ава ний стрямалий пари нямаме ама бат Стоян канара на светна че може и с кисело зеле и туршийка да подпомогнем кампанията ва да гоейба.

 13. 25
  16

  Какво общо имат с Христо Ботев жълтите селяни???
  Ботев е светиня за всички българи и такава инициатива се прави с широка гластност, защото всеки чувстваш се българин би помогнал в случая!!!
  С какво ще помогнат жълтите просяци? Те пари за членски внос и хореография не могат да съберат, че за това? Би било интересно, един ден да се обяви сумата, която са събрали? Убеден съм, че ще е смехотворна!!!
  Жълтура може само да проси и да изисква! Жълтура не може да дава!!!

  • 6
   4

   Помниш ли DMS? Вие за 3 месеца събрахте 90 лв. Срам! А ти си тръгнал за Ботев да говориш.

   • 5
    5

    А ти помниш ли, колко събрахте за 1 месец за хореография за дербито в Бургас преди години? Няма и 700 лв! А ви трябваха 3000 лв.
    А помниш ли когато Чандъров ви покани да станете членове на фен клуба като поне 10 000 от вас си купят членски карти? Това го искаше, за да ви види дали заслужавате стадион.
    Тогава не успяхте и 200 човека да съберете. Ама 15 000 били? Да, ама когато ви плащат. Наложи ли се жълтур пари да дава, не го търси!

    • Плаща ли ни били, хахах. Ей, манго! 1/4 сте от Пловдив, трябва да го приемеш. Каквито и легенди, да си измисляте, за цяла България е ясно, че сте малцинство. Във всеки смисъл на думата. А вий си говорете каквото искате!

 14. 8
  9

  С радост ще помогнем на продукцията, но тъй като няма да можем да съберем и 5 лв, предлагаме да ни използвате в масовките, най-ще ни приляга ролята на башибозука. единственото ни желание е да сме с жълти шалвари.

   • 4
    4

    Говори ни,палячо! Една година сами си издържахме отбора и успяхме да оцелеем в А група.При Вас това присто е невъзможно

    • 3
     3

     И как го издържахте като събрахте 90 лв.? Нали излезе официално кампанията.

     • 1
      2

      Сигурен ли си,че са 90лв.?А кой ни издържаше една тогава?Нали много ги разбираш,айде обясни ни.

 15. Филмът ще се прави от същите хора, които преди няколко години направиха и филма за Левски…
  Сами преценете дали тези хора заслужават да им се наливат пари.

  • Не! Максим Генчев използва феновете, само за да събере пари. Не се вързвайте на некадърници!

  • 13
   11

   Шиши издържа локо чрез обществени поръчки за ракетите на Крушо

   • 5
    10

    Вашия любимец ви го каза на кой сте собственост 🙂 и палячо държавата на да не е Шиши 🙂 тук говорим за държавни поръчки не шишовски поръчки ама вие сте толкова прости и лъжливи, че се опитвате да втълпите на хората само лъжи

    • 11
     3

     Държавата е на Шиши за съжаление! Шиши не прави поръчки за себе си, ама си празна глава да го разбереш! Шиши решава кои фирми могат да се докопат до държавни поръчки, и една от тях е фирмата на дон Крушо! Както каза в едно СРС човека има нужда от обем! Да му дадат обем! Кой дава обема? Шиши и Доган!

     • 3
      3

      Държавата може и да не е моя, ама ботеф си е мой

     • Посмали, манго! Ще те чуе Бойко и дупе да ти е яко. И Шиши, вашия собственик, няма да може да те спаси.

      Странна рая сте това бултрасите – когато пада град, защо държавата не хвърля ракети, когато държавата купува ракети – защо ги купува.

      И от мен един съвет – чети библията. Там е казано НЕ ЛЪЖИ!! Дори и да е с цел да прикриеш истината, че БОТЕВЪ Е СОБСТВЕНОСТ НА ШИШИ!!

    • 2
     4

     Значи му вярвате като казва, че Самуилов е държанка на Шиши, а не му вярвате, като казва, че всичките кредити и пр. за стадиона и отбора са били обезпечени? Май както ви изнася – циганската.

     • Ако кредитите бяха обезпечени, нямаше да имате задължения, защото обезпечението щеше да ги погаси. Ама за какво ли си губя времето да ти обяснявам.

     • БотевЪ е държанка на ДПС и олицетворение на ЛЪЖАТА

      Значи вие също му вярвате за едното, но не и за другото?!!
      Странна логика – като на политкомисар, който се грижи за жълтата пропаганда. Или както е казал народа – Крадеца вика: – Дръжте крадеца!

Comments are closed.